slide show

Mot Sverige

Idag åker vi hem från Polen. Måste åka från morfar vid kl 10.30. Båten går kl 13 så jag är i Sverige vid ungefär kl 21 på kvällen. Lång resa väntar alltså, usch. Men hoppas kunna somna på båten, ska ta åksjuketablett i alla fall. 

Vill inte lämna Polen för jag har haft det så bra här men samtidigt har jag inte varit i Sverige på nästan 1 månad så det ska bli riktigt skönt att komma hem till sitt, till internet och slippa leva på resväskor hela tiden. 
Vi hörs när jag är i Sverige igen! Hoppas allt är bra med er. 



En dag i Polen

Hur brukar våra dagar se ut i Polen då?

Gå upp
Äta frukost
Mamma dricker kaffe med morfar 
Åka till ett shoppingcenter, vara där ca 8 timmar
Komma hem
VARMT. Tog ju med mig typ 12 tjocktröjor :') har kunnat använda 0.
En av nya favorittröjorna.
Älskar nagellacket!!!



Fina morfar


Morfar! <3 
Han har förändrats så himla mycket på 1 år då jag såg honom senast. Han kan knappt gå längre utan går med käpp. Han börjar bli dement så han glömmer saker som att de ska till läkaren eller när mamma skjutsade dem till kyrkan en dag, 30 minuter senare frågade han vem som körde dem? Det gör ont i hjärtat att se och höra. Eller när jag gav honom en present, han har frågat 3 dagar nu vem den är ifrån och vad det är?

Fina morfar. Jag hoppas inte att det blir allvarligare än såhär men jag är tyvärr rädd för det. Må Gud vara med honom. 
<3
32 grader inomhus, give me a pool!!!



Bilder från igår

Bilder från Kaskada igår där vi shoppade. 



3 våningar och 140 affärer. 
Självfallet KFC. 
Har fortfarande bruna ben, yes! 
Choccopudding, alltså åh <33333333


Många fikastunder här i Polen.  

Mami 



Sjukaste

Sjukaaaaaste. När det är sådana här temperaturer så är det inte längre än skön sommar. Då är det bara en äcklig sommar där svetten rinner 24/7. 
Hur är vädret i Sverige? Mer normalt. Hoppas det i alla fall är 25 och sol i Sverige för jag vill sola! Har inte alls solat i Polen, så förutom brännan från Spanien så nej. Men vill bli brun igen!



Tyskland

Igår åkte jag och mamma till Tyskland för att köpa dextrosol (tabletter som höjer blodsockret när jag har känning), i Sverige finns bara såna sjukt äckliga så jag spyr typ hellre. Men i Tyskland är de sååå goda! Men de finns endast i Tyskland. 

Polen och Tyskland ligger ju rätt nära så från oss är det ca 1 timme med bil men nu var det vägarbeten så vi fick åka en massa småvägar, såg i alla fall en massa Tyskland hus haha. Vi kunde inte alls hitta, cp väg. Mamma stoppade typ 8 bilar och frågade om vägen och alla stannade?? Jag hade aldrig stannat på vägen om någon viftade in min bil med handen. Men tyskarna de stannade. Till slut hittade vi. 

Nu har jag Dextro som förhoppningsvis räcker hela året. Fanns tyvärr inte så många av min favoritsmak men men. 

Vi gick även runt i ett köpcenter i Tyskland. Många affärer fast jag köpte knappt något, tyska affärer suger. Så sjukt fula kläder. Så det var rätt drygt faktiskt. Jag hatar gå runt i affärer när jag inte lyckas köpa något, då blir jag bara mest irriterad. Vi kom hem vid 22 på kvällen efter en jobbig hemväg. 

Idag har vi varit i största shoppingcentret här. Fast hittade nästan inget idag heller, blääää irriterande. 

Imorgon är vår sista dag. Då ska vi shoppa i galaxy, åka till kyrkogården, äta middag hemma och fixa några ärenden och sen packa. 
Åt pizza i Deuchland 
Order center. 

Köpte i alla fall de här jeansshortsen och tröjan :) älskar shortsen! Sitter så snyggt. 

Trötta
Fick åka till ca 8 olika affärer för dextro, segt! 
Åt kyckling, gottis!

Trött men glad ändå. Btw 28 dygn med migrän 24/7, fyfan. 
Hejdå Tyskland. 



Fler bilder från Polen dag 4

Här kommer några fler bilder från strandpromenaden den första dagen här vid havet. 
 
 



Läsarfråga

Läsarfråga:

Svar: jag har köpt väldigt, väldigt mycket så det hade blivit ett otroligt långt inlägg. Men jag kan visa i alla fall några plagg per inlägg istället för bara ett i taget?:)



Sunwing Alcudia Beach

Jag hann tyvärr inte förra över bilderna från kameran som jag tog i Spanien till datorn innan jag åkte till Polen. Ni får se alla underbara bilder när jag kommer hem istället!
 
Men här är en bild. Såhär såg utsikten från balkongen ut, hur underbart!? Stranden var helt fantastisk :)



Shopping

Är så galet galet galet nöjd med min shopping i Polen i år!!! Så himla glad, har köpt underbart fina saker och kläder. 

Jag är expert på att handla massa kläder som jag sedan aldrig använder, har typ 120 linnen hemma? Men i år har jag verkligen bara köpt sånt som jag är 100% säker på att jag kommer använda. 

Istället för att köpa 25 linnen för den summan så köpte jag istället en jacka för 900 kr. Tänkte, vad kommer jag ha mest nytta av? 25 linne eller en jacka i väldigt bra kvalité? Sved i både plånboken och hjärtat när jag la fram 400 zloty men jag är så nöjd. Tommy Hilfiger sakerna var också dyra men ack så fina.

Ett bra tips för mig när jag handlar kläder är: skulle jag kunna tänka mig att ha på mig det här plagget på jobbet? Är svaret ja så köper jag, annars nej. På jobbet träffar jag nämligen på runt 300 personer och då vill i alla fall jag ha på mig snygga kläder som jag känner mig bekväm i. Vill ju inte gärna komma i fula joggingbyxor till jobbet direkt. 

Håller på att fota det jag köpt, ni ska få se ALLT! 

Jag har inte så mycket pengar kvar av mina 10 tusen jag hade med mig men några shoppingdagar till ska jag nog kunna överleva med den summan jag har kvar. 
Polens shopping = åh herre <3333333 för en shoppinggalen tjej som jag är det ungefär som paradiset på jorden. 



Äckligt varmt

37 grader kl 10.30. Jag håller på att svettas ihjäl så fort jag tar ett steg. En sån temperatur är inte behaglig sommar längre. Det är äcklig, obehaglig temperatur som gör att jag börjar gilla sommaren allt mindre för jag klarar inte av sån värme. 
Hot hot hot

I Polen är det alltid lite varmare än i Sverige på sommaren och lite kallare på vinner. Så ungefär samma väder som Sverige fast lägga på ca 4-5 grader. 



Polarn o pyret

Har beställt ett par nya långbyxor från Polarn o pyret. Jag bor verkligen i de här på hösten och vintern. Använde mina förra så mycket så det blev stora hål mellan benen haha.
 
349 kr, dyrt! Men lätt värt det :) Finns att köpa i alla Polarn o pyret butiker eller på deras hemsida, tycker alla borde ha ett sånt här sett hemma! Tröjorna är också mysigaste i världen.



Dör så gott

KFC NUUU <333





Ocean Beach Club, nästa års resa

Nästa sommar åker vi till Grekland och jag ska redan börja spara pengar. Ocean Beach Club heter hotellet och gäster som varit där har bara skrivit en massa lovord. Detta är ett lugnt hotell i underbara Grekland, utan en massa barn. Stället verkar helt magiskt. Kan inte förklara med ord hur mycket jag längtar efter 1 vecka på OBC!
 
Omgivningarna? Poolerna? Utsikten? WOW WOW WOW
 
Längtar redan så mycket efter 1 veckas avslappning på underbara Kreta. Har varit i Grekland 1 gång innan och mamma blev helt kär i landet, jag kommer inte ihåg så mycket förutom den grekiska dansen så jag hoppas att jag blir lika förälskad i Grekland jag också. Blir redan förälskad i bilderna hehe.
 
345 dagar kvar!



Magiskt vackert

En solnedgång vid havet måste ju vara bland det vackraste man kan skåda :)
Här trivs jag.



Shoppa

Skulle egentligen till stranden idag men jag känner att jag har fått lite nog av solen. Njöt till 100% av den i Spanien och eftersom att jag älskar shoppa så åkte jag och mamma till Koszalin istället. Så här är vi nu. 

Jag är ändå brun så strunt samma, palla sola. Ska jag sola måste jag ha en parasoll så jag kan gömma mig i skuggan en stund. Annars får jag både migrän och feber. 






Finast i världen

Dagen efter att vi kom hem från Spanien så var Jack här. Åh vad jag hade saknat honom!!! På stranden i Spanien var det en massa små bebisar och varje gång jag såg en bebis så gjorde det lite ont i hjärtat för jag saknade Jack så himla mycket. Älskar honom så mycket som om han vore mitt egna barn ♥
 
VÄRLDENS FINASTE.
 
Vi hade köpt en massa Barca presenter till brorsan och Jack vilket Jack blev intresserad av direkt, lilla nyfikna bebis. Sina nappar gillade han också!
Jack fick en spargris och mamma gav honom 1 kr, han la i den och sen sträckte han upp händerna efter mer HAHAHA, sammanlagt fick han 16 kr för jag kunde inte låta bli att ge honom lite till.
Några av brorsans presenter
Jack fick en sån här leksak man snurrar på, man pumpar upp det handtaget som finns där uppe och sen snurrar den. Efter att han hade kollat på mig 1 gång så förstod han direkt hur han skulle göra. Lilla smarta bebis.
Fler presenter
ÄLSKLING. Ord kan inte förklara hur mycket jag faktiskt älskar honom.
"Faster, öppna spargrisen så att jag kan lägga i pengarna direkt", ja något sånt där på Jacks bebisspråk är jag säker på att han sa medan han sträckte fram sin nya spargris mot mig. Gulle ♥



Polen dag 4

Denna dagen började med migrän så vi kom inte iväg till havet lika tidigt som det var tänkt från början. Min migrän ska alltid förstöra alla planer. 
 
Mammas bästa kompis har som sagt flyttat till Mielno som ligger vid havet från Szczecin, här hyr de ut rum. Det tar 2,5 timme att åka med bil från morfar till Mielno. Jag tog en åksjuketablett och som sagt så fungerar de ungefär som sömntabletter för mig, så fort vi kom ut från Szczecin somnade jag och vaknade ett tiotal kilometer innan Mielno.
 
De har varit bästa vänner sedan 18 års ålder, idag är de 53 år gamla och fortfarande lika bra vänner. De har ju umgåtts sedan vi var små så det känns som om Malgosia är min kompis också haha, gillar henne väldigt mycket :) hon är så snäll och bra!
 
Vi packade upp och sedan tog vi en strandpromenad, det var solnedgång så det var ju helt magiskt vackert! Efter det gick vi till ett café och fikade. Caféer och restauranger här har minst öppet till kl 23 eller så länge det finns gäster kvar, lite annorlunda än Sverige så att säga för om en restaurang stänger 23 där så är det hejdå folket. Här får man stanna hur länge man vill.
 
Började med att äta schnitzel på Caro, så himla gott! Idag ska vi äta där igen.
Helt magiskt vackert med solnedgången och vågorna. Underbart! Vattnet var dock KALLT.
 
Jag har fler bilder, ska strax gå igenom dem.



MALLORCA

Två småsaker jag köpte i gamla stan i Alcudia. Hur fint är inte ljuset?! Älskar det :)



Polen dag 3

Denna dagen shoppade vi hela dagen. Jag kommer inte exakt ihåg var men jag tror vi var på 3 olika köpcentrum. När man shoppar är fika självklart obligatoriskt. Det finns så många goda fikaställen överallt och beslutsångesten blir inte lättare av att det finns ungefär 8 saker man gärna hade smakat.
 
Ett café i galaxy
HUR GOTT SER INTE DETTA UT ATT VARA DÅ? Eftersom att jag inte kunde bestämma mig så tog jag varm choklad, färskpressad apelsinjuice, brownie och chokladtårta. Orkade inte äta upp allt men blev i alla fall lite av varje. Godast var chokladtårtan och den varma chokladen!
Mamma tog cheescake
Shoppa, shoppa, shoppa



Inte bra

Mamma är och gör pedikyr nu. Jag skulle egentligen följa med men vid 9 vaknade jag med den sjukaste migränen ever. Det är sån obeskrivloig smärta så jag skulle bara vilja skrika rakt ut och jag vet inte vad. Det gör så äckligt, äckligt, äckligt ont. Jag tog zomig nasal 5 och var tvungen att stanna i sängen medan mamma åkte i väg, fuck migränhelvetet. Förstör mitt liv så jävla mycket.
 
Nu sitter jag hos Malgosia och är inne på datorn, väntar på att mamma ska bli klar. Har fortfarande så sjukt ont i huvudet men det är lite bättre. Jag förstår inte, tabletterna hjälpte så sjukt bra i 2 veckor. Jag har inte mått så bra på 3 hela år, jag var så lycklig, jag kände verkligen hur jag levde, kände hur det är att må bra. Men så i Spanien slutade de helt plötsligt fungera? Och nu har jag vaknat upp med förjävlig migrän 19 dagar i rad. Och i princip haft migrän 24 timmar om dygnet, 19 dagar. Det har aldrig varit så illa som det är nu.
 
Jag är orolig.
 
När mamma är klar ska vi packa strandväskan och dra oss mot stranden. Det blåser jättemycket idag också men jag måste vara på stranden lite! Älskar ju havet. Sedan ska vi äta på restaurang och fram mot kvällen hade vi tänkt åka in till Koszalin igen och shoppa lite, kolla i de affärerna vi inte hann med igår och så även åka till ett annat shoppingcentrum, Emka eftersom att de flyttat dit en av mina favoritaffärer där.
 
Bild från Yngsjö i början av sommaren.



Babydoll YSL

Jag har hört väldigt mycket bra om denna mascara så när jag såg den i taxfree katalogen på flyget på väg till Spanien så tänkte jag att jag måste ge den en chans. 245 kr, i affären är den ännu dyrare. Väldigt dyrt för att vara mascara tycker jag!

Har inte provat den än, sminkar mig inte på sommaren. Men så fort skolan börjar igen ska jag testa den och då lovar jag återkomma med en recension.

Förpackningen ser i alla fall hur lyxig ut som helst! 

Har någon av er provat babydoll YSL? Vad tycker ni om den?




En dag vid havet

Idag var vi vid havet en stund men det är ju så satans kallt vid det polska havet. Håller på att frysa ihjäl! Blåser något så sjukt så vi orkade bara 1 timme på stranden innan jag frös så mycket. 

Vi gick och åt istället och sen duschade & tvättade håret. Och nu har vi varit med Małgosia, mammas bästa kompis och fikat & nu ska vi äta en sen middag. 

Fryser så mycket dock :( men annars är det toppen här. 

Imorgon ska vi shoppa hela dagen!
Jobbar på brännan 
Havet, så fint men så kallt!

Vamos a la playa
Försökte ta en selfie med hunden men gick sådär hahah 
Middag nu!

Update: 

Svar: för jag tar alla mina 5-6 sprutor i magen och då kan jag inte sola den för då gör det förjävla ont. Bränner man sig där så är det kört med sprutorna. Så därför. 



Polen dag 2

Dagen började med att vi åkte till det största shoppingcentret i Szczecin, Kaskada. Det är dock riktigt stort så vi kollade bara i mammas favoritaffär och sedan i min favorit, New Look.
 
Kaskada
Så många bra affärer!
Älskar New Look! Shoppade massor där när jag var i London så det var verkligen en överraskning när de öppnade i Polen.
Mums! Färskpressad apelsinjuice och varm choklad, hur gott?!
Den stora fontänen i mitten av Galaxy.



Polen dag 1

Första dagen var vi först hos frisören i typ 4 timmar sen åkte vi till Geant för att äta KFC och shoppa lite, det är ett litet köpcentrum men skönt att börja med.
 
KFC, OMG SOM JAG LÄNGTAT I ! HELT ÅR! Det finns liksom inget godare, kan leva på detta veckorna jag är i Polen. Tröttnar aldrig. Sjukt sjukt sjukt sjukt gott.
 
Har tyvärr inte fler bilder från den dagen på kameran. 
 



New in, Adidas

Jag har äntligen hittat en keps jag ser normal ut i! 

Blev så glad när jag hittade denna i Spanien. Adidas och neonrosa, bättre blir det inte. Älskar den! Skyddar huvudet mot solen & är snygg. 

Kostade ca 200 kr. 




Användes flitigt i Spanien, är självklart med i Polen nu också och ska med på alla solresor i framtiden!



Skönaste klänningen i världen

Bästa köpet på länge! Den här klänningen (och den blåa och svarta som är likadan) köpte jag ju på bikbok och jag skulle kunna bo i de hela sommaren. 
 
Ångrar att jag inte köpte den blommiga också.



Resan till Polen

Här kommer bilder från båtresan ner till Polen. Jag tog en åksjuketablett innan så efter att vi hade ätit middag på den fina restaurangen så gick vi tillbaka till hytten och jag somnade typ direkt. Jag blir så sjukt trött efter de tabletterna, de funkar typ som sömntabletter haha. Jag sov och vaknade typ en halvtimme innan man var tvungen att lämna hytten. Skönt att sova bort hela den hemska båtresan på 7 timmar!
 
När vi kom fram med båten växlade vi pengar, jag har 3 olika plånböcker. En med pengar till min shopping, den andra med matpengar och den tredje med pengar till saker/kläder till Jack. Hon som växlade var sjukt otrevlig och frågade varför jag växlade en miljon gånger. Man bara, bitch det är ditt jobb, sluta vara otrevlig. Men jag är ju som jag är så jag ska självklart inte till. 
 
Sen åkte vi bil till morfar, tog ca 2 timmar. Klockan var då sent på kvällen så vi gick och la oss ganska snabbt. Så kul att träffa morfar!
 
Haha sötis mami!
Love u
Hytten, liten med helt okej ändå
Middag på restaurangen, supergod mat!
En glad Caroline med sjuk migrän dock
Mamma vllle fota mina smycken haha. Daniel Wellington klocka och Thomas Sabo armband
Mami
Jag kunde inte bestämma mig så beställde både kycklingfilé och schnitzel hehe
Mamma åt anka, ser så gott ut!
Varm choklad och glass till efterrätt, ja jag är chokladälskare :)
Cheescake och creme brulee.
 
Som sagt så finns det wifi här så jag kan nu uppdatera varje dag med bilder från kameran :) Så vi hörs imorgon! Nu ska jag snart sova.



Mielno

Nu är vi framme vid havet! Stannar mellan den 20-25e. Mammas bästis har ju rum vid havet som hon hyr ut. Gillar att vara här!




Bilder från Mielno förra året. 

Nu ska vi gå på en liten strandpromenad och sen bjuder Malgosia på fika! 

Hon har skaffat WIFI, vet ni hur glad jag är??? Woho!



Fika

Fika. Varm choklad & praliner. Orkar inte så gott :')





Bilder från Polen

Gårdagen spenderades mestadels med shopping. Jag blir galen på min migrän. 11 dygnet jag vaknar med migrän och har migrän 24 timmar om dygnet. Har aldrig varit så, tabletter har i alla fall hjälpt någon timme men nu?! Det tar så mycket energi så jag vill bara sova. Heeemskt. Tagit sjukt mycket medicin men gör lika ont ändå? 
Det är 37 grader här på dagarna, sjukaste temperaturen!!! Äckligt varmt. 

Mami
Mamma gjorde synundersökning, det var så tråkigt att vänta..
Shoppa shoppa. Orkar inte sola i den här värmen, tur man har bruna ben sen Spanien!
Shoppingcentret Kaskada, Szczecins största och att av mina favoriter :)
Shopping på New look, <333

Sen åkte vi till ett annat köpcentrum, Galaxy. Älskar det också!
Fika. Varm choklad är muuuums alltså. 
Buhu, känns som om mitt hår är så tunnt efter frisören :( vågar knappt borsta det för vill inte tappa mer. 

Har btw tidsinställt inlägg så kolla in här varje dag!:)



Andys lekland

Här kommer resten av bilderna från Andys lekland med min älskling.
 
HAHAHAH Jack ser livrädd ut på denna bilden
♥♥♥
SÅ duktig!
Jag, brorsan och Jack
Älskling
Efter Andys lekland åt vi på restaurang i Kristianstad
Love uuuuuu
Ärligt, har ni sett något gulligare?
Hihi, vi har nästan likadan hårfärg.
PUSS
 
Detta måste göras om!



BOKTIPS - SPÅRLÖST FÖRSVUNNEN

Mamma läste denna bok på polska för några veckor sedan och sa att den verkligen är så bra så jag måste läsa den. Jag klickade in mig på adlibris och blev överlycklig när jag såg att den boken som fanns översatt till svenska av böckerna Linda Howard skrivit just är Spårlöst försvunnen.
 
Boken en är väldigt bra blandning mellan spänning, kärlek, passion och även en del sex så den passar väl främst 15+ skulle jag väl säga eftersom språket är lite svårt i början men man vänjer sig snabbt.
 
Spårlöst försvunnen är verkligen en negelbitare och man vill bara läsa ut den för att få reda på slutet. Det är en av få böcker som aldrig blir tråkig, den håller läsaren genom alla dryga 300 sidorna. När jag läste slutet grät jag och det är inte ofta jag gråter när det kommer till böcker.
 
Spårlöst försvunnen handlar om Milla som bor i Mexico med sin man och med deras nyfödda son Justin. En dag när Milla är på en marknad i Mexico och har Justin på en sele på bröstet händer hennes värsta mardröm. Två män springer fram och rövar bort Justin, 6 veckor gammal, rakt ur hennes famn. Milla kämpar för sitt liv, Justin är hennes allt. Hon kämpar så att hon klöser ut ena ögat på den ena av männen. Det slutar med att Milla får ett knivhugg i ryggen och allt svartnar. När hon vaknar upp på sjukhuset och har överlevt så är Justin den enda Milla kan tänka på. Detta kostar henne äktenskapet med David men Milla tänker aldrig ge upp, hon ska hitta Justin. Hon grundar en stiftelse, Finders som letar efter försvunna barn och människor. Milla tycks hitta alla andra, förutom Justin. Vad är det hon gör för fel?
 
Detta är början på ett 10 års långt sökande där Milla ger upp allt annat i sitt liv, bara för att återfinna Justin. Hur hon än gör lyckas hon inte finna honom. Genom en slump träffar hon på Diaz, yrkesmördaren. Milla börjar falla för honom men kan hon verkligen lite på Diaz..? Och hur ska det gå med Justin? Lever han fortfarande?
 
Otroligt gripande bok! LOVA MIG ATT NI LÄSER DENNA!! Annars går ni miste om en helt fantastisk berättelse. Jag ville verkligen inte att den skulle ta slut. 
 
 



Bus på Andys lekland

Jag har inte lagt upp bilderna från när vi var på Andys lekland med Jack ännu. Det var en superrolig dag! Det verkligen lös om Jack, jag hoppas att han hade lika roligt som han såg ut att ha.
 
Jack kunde inte göra så jättemycket då eftersom han inte kunde gå ännu men leka i bollhavet, vi hoppade studsmatta, åt lunch, byggde med stora lego, cyklade, åkte små rutschkanor osv. Jag hade jätteroligt haha!
 
Hjärtat, hans leende gör så att mitt hjärta smälter 
Leka med lego är kul
Faster älskar dig mest
Så liten och fortfarande så beroende av andra. Han satt i bollhavet och sträckte ut armarna, det går ju liksom inte att strunta i att lyfta upp honom för då skulle mitt hjärta brista lite. 
♥♥
 
Fler bilder kommer imorgon, måste dela upp det lite så att det kommer upp tidsinställda inlägg varje dag.



Polska

Polen, Polen. Älskade Polen <3





Ask me

Ställ en massa frågor till mig på ask! 
 
ask.fm/carro93 så ska jag svara på de så fort jag får tillgång till internet.
 
Morfar har inget internet men jag ska försöka fixa så att jag får internet på mobilen, Alicia hade lyckasts ordna det när hon var i Polen så då måste det ju kunna gå att fixa på något sätt.
 



Blondie

Såhär blev håret och jag är supernöjd! Aldrig varit såhär blond innan, är så himla glad. 

MEN det ramlade av sjukt mycket hår, började nästan gråta när jag såg det haha. Panik :((((((( fast jag har ju i och för sig mycket hår kvar ändå. 



Frisören

Idag ska jag till frisören i Polen. Det är liksom 3 gånger billigare än vad det är i Sverige så jag känner att jag hellre provar där. Sen får jag det aldrig som jag vill i Sverige heller, jag hoppas det blir riktigt ljust! Och så vill jag absolut inte klippa mig någonting. I Sverige tvingar seriöst mina frisörer mig att klippa mig, man bara wtf nej men sluta. Men i Polen ska jag säga nej och där är de inte såna som tvingar på en saker man inte vill. 



TV serier

Vilka TV serier kollar ni på just nu?
 
Jag har följt de flesta girlygirly serier, som tex Ugly Betty och Gossip Girl. Älskar de! Kollar på 90210 också när jag får lust. 
 
De jag följer på TV just nu är
Revenge
Nashville
Hart of Dixie
Million dollar listing New York
 
Mistresses har tyvärr tagit uppehåll men jag hoppas att den är tillbaka snart igen.
 
Hart of Dixie, Bilson är ju bara föööör snygg!
Revenge, så spännande serie
Nashville, jättebra countryserie
Million dollar listing, jättebra mäklarprogram som utspelar sig i NY!
 



Min midsommar

Här kommer bilder från min midsommar! Ja, jag vet. Typ 1 månad senare haha men har ju knappt varit i Sverige.
 
VI var hos några familjevänner och grillade. Hur mysigt som helst och grymt god mat. Jag älskar ju grillat! De har byggt en sån fin altan så allt var supermys.
 
VÄRLDENS GODASTE
Efter maten grillade vi marshmallows, gott! Men de var så stora så tog typ 1 år haha
Deras söta lilla hundvalp, som jag råkade trampa på.. Först mamma och sen jag, men han är ju så liten så såg inte honom. Oops förlåt sötis.
Så fin altan!
Midsommaroutfit
Var ju inte så lätt att ta outfitbilder med den här krabeten hängandes runt fötterna.
"TA BILD PÅ MEEEEEJ"
Peace
Sen var det dags för efterrätt! Några av alla godsaker, jag tog med mig glassen hehehe.



POLEN

Idag åker jag till Polen! Kommer hem den 31 juli.
 
Jag älskar Polen. Ska bli superkul att träffa morfar, har saknat honom och såklart all superbra shopping och all god maaaat.
 
Båten går kl 13.30, vi är framme i Polen 8 timmar senare. Sjukt drygt med en så lång båtresa, jag är sjösjuk.. Och så finns det inget att göra på båten. Vi ska i alla fall äta en god middag på båten. Sen har vi 2 timmars bilresa framför oss innan vi äntligen är framme hos morfar sent ikväll.



Mot Polen

Morgonen har varit kaos. Jag vaknade med sån fruktansvärd migrän så jag bara grät och skrek. Jag har nog aldrig haft så ont som jag har idag. 

Gick ju åt helvete att packa med denna migrän. Vi sitter i alla fall i bilen på väg till Ystad nu och jag vill gråta så äckligt ont jag har. Ingen medicin hjälper, blir galen. Hoppas jag inte spyr på båten men det skulle inte förvåna mig. 
Hehehe mycket packning 
Ska i alla fall bli sjukt kul att åka till Polen! Lämna tråkiga Sverige och njuta av shopping & all god mat Polen har att erbjuda. 

Mitt andra hem. 



Spanien dag 3

Hela dagen spenderades på stranden. Lugnt och skönt, precis som jag gillar det. Åt vattenmelon, löste, lyssnade på musik, solade & badade. NJUTNING!
Ena av poolerna på hotellet men badade som sagt bara där 1 gång. 
Sjukt varm dag! Kändes som 40. Jag orkade Max ligga i solen i 20 minuter sen klarade jag inte mer. Då blev det ett dopp eller skuggan. Efter 20 minuter var man liksom som en stekt gris, svetten bara rann haha. Så sjukt varmt!! 


Blev supersjuuuk denna dagen :(

Har ju läskförbud, eller jag har inte druckit läsk på 1 år. Men i Spanien drack jag så mycket Sprite så det täcker hela det gångna året.. Vi hade ingen kylväska med oss så min dricka blev varm på 5 minuter så fanns Sprite där <3333 och det är ju så gott i värmen. Sen är det lättare för mig att svälja mina tabletter med Sprite så nu ska jag dricka ett litet glas på morgonen och ett litet glas på kvällen. Men inte mer än så Carro, skärpning!

Var så sjuk så orkade inte ens ta på mig bikinin, solade i kläder yolo
Gick upp på balkongen och läste istället 
Pink lady 



Spanien dag 2

Bilder från 2a dagen i Spanien. Den spenderades på stranden såklart. Sen efter att jag hade duschat så fick jag helt plötsligt sjukt ont i halsen, det var ju inte så bra. 

Jobbade hårt på solbrännan. Får typ panik att den går bort så fort :( hur får man brännan att sitta kvar som längst??? Tips uppsattas!! 
Trots att jag hade väldigt ont i halsen tog vi taxi in till Alcudia. Vi hamnade i gamla stan vilket var sådär. Trodde det skulle finnas mer att göra där. Men det var i alla fall lugnt så restaurangen vi var på var hur mysig som helst! Synd jag inte mådde bra, kunde knappt äta för det gjorde så ont att svälja. 

Gamla stan - Alcudia
 
Sen fanns det även puerto de Alcudia som är hamnen i Alcudia, där är mycket mer rörelse så resten av kvällarna var vi där istället. 



Öroninflammation

Idag var jag hos läkaren och det visar sig att jag har öroninflammation, precis vad jag hade trott. Jag har så sjukt ont i mina öron och de kliar sönder. Fick örondroppar utskrivet så jag hoppas att det blir bättre om några dagar.
 
På vårdcentralen spolade de både öronen, alltså det är bland det äckligaste jag varit med om. Höll på att spy haha.. De spolar in en massa vatten rakt in i örat och sen samma sak på nästa, riktigt hemsk känsla.
 
Min hälsa är aldrig bra, är verkligen trött på det nu.



Åker på onsdag istället

Vi har bokat om resan till Polen, bara 1 dag dock. Men jag behöver den dagen för jag mår riktigt dåligt idag och kan verkligen inte packa. Hinner helt enkelt inte med allt och jag vill bara spy så illamående jag känner mig.
 
Så vi åker på onsdag istället för imorgon, 1 dag mindre i Polen men det blir säkert jättebra bra det med.
 
Längtar till Polen supermycket! All god mat och världens bästa shopping. Men ja, 1 dag behöver jag.



Spanien dag 1

Här kommer några bilder från dag 1 i Spanien. Har inte så många mobilbilder från den dagen, har mest på kameran. 
 
Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde den dagen. Jag började bli sjuk så mådde skit så tror mest vi var på hotellrummet. 
Åt vattenmelon i mängder till frukost, vattenmelon vid Medelhavet är bara SÅ GOTT!!! Jag levde typ på det hela veckan. En massa massa massa melon till frukost. Röd med svarta kärnor, ahh dör så gott <333
Läget får av mig 10+++
Förstår ni hur fint det var?! Sanden alldeles kritvit & vattnet helt turkost. Helt fantastiskt. 
Både jag och mamma älskar havet. Tillsammans under hela veckan var jag vid poolen i 5 minuter. Förstår mig inte på människor som åker utomlands och sen bara ligger vid poolen??? Liksom what? Pool finns i Sverige. Medelhavet ska man njuta av!

A-aaamazing
26 grader på kvällarna, alltså åhh <33 folk skrev till mig att det är 30 grader hemma i Sverige på dagarna, det var ju härligt! Meeeen ingen sån här utsikt och inget Medelhavet people ;) sen är det ju en helt annan känsla att vara utomlands, brännan tar på ett annat sätt, solen bränner starkare, havet är utanför balkongen, kvällarna spenderas ute barnent. Att vara på solsemester är helt fantastiskt, jag jade gärna åkt utomlands 3 gånger per år!
En strandoutfit 
 
Mitt betyg på resan blir: 7
För läget: 10+
Men det som drar ner betyget är: 
Svårt att hitta god mat i Alcudia / väldigt dyrt -
För många barn på hotellet -
Hotellet var inte sådär toppen. Förutom läget så var det bara okej. Rummen var inget speciellt och hotellet var inte alls mysigt. Inga upplysta pooler, mycket folk överallt, inget gott i baren, fanns inget mysigt ställe på hotellet där man kunde bestämma in en fika och kaffe -
 
Så dessa 3 minus gör så att betyget landar på en stark 7a! 
 
Allt som allt är jag väldigt nöjd med resan. Hade såklart varit roligare om jag inte var sjuk. Men avslappnande vecka, det var det! Med en massa underbart bad & sol :)



Spanien dag 1

Har en massa massa bilder från Spanien! Både på mobilen och på mina två kameror. Börjar med bilder från dag 1. Vi kom till hotellet på eftermiddagen så kunde avnjuta en hel del timmar av första dagen faktiskt. 
Trött tjej innan flyget 
Vakande upp till denna fantastiska utsikten en hel vecka. Kolla bara vattnet, 3 olika nyanser av blått. Havet var verkligen helt otroligt underbart vackert :)
Första dagen var vi oerhört trötta men eftersom både jag och mamma älskar havet så var vi bara tvungna att vara där i några timmar! Läste en superbra bok, ska skriva recension på den sen. Rekommenderas starkt!
Denna underbara brygga låg precis utanför vårt hotellet. Det var även här jag tappade min Iphone..


Vattnet, helt otroligt klart & genomskinligt. Vattnet såg ut som poolvatten mer än havsvatten, då vet man att det är underbart. 
Blek som ett spöke första dagen

Våra dagar såg ungefär ut såhär; 
Vakna - gå ner & äta frukost - upp på rummet och packa standväskan & ta på bikini - stranden i timmar - upp på rummet, tvätta håret & duscha - beundra utsikten på balkongen - ut och äta i hamnen & shoppa lite 
But first, let me take a selfie

Vacker solnedgång precis utanför hotellet 

Där palmerna bor

Glad över att ha en hel vecka framför mig.
 
Första kvällen åt vi middag på hotellet, hade ju all inclusive från början. Men maten sög, jag spydde 3 gånger efter den & det kändes verkligen som om man satt i en skolmatsal och åt. 1 miljon ungar runt fötterna också, såå jobbigt. 
 
Med min migrän funkar inte detta. Så jag tog mitt intyg & gick till receptionen och lyckades fixa så att vi fick pengarna för all inclusive tillbaka, vi behöll frukost. Jättebra service i receptionen, väldigt tacksam för att de lyckades fixa det till oss. Ving rekommenderas!! :)

Världens bästa mamma, tack för en toppenvecka!



Fan

Tror jag har öroninflammation, förbaskat ont i båda öronen. 

Fått tid hos läkaren kl 11. Jag vill inte ha penicillin!! Vet inte ens om vi kan åka till Polen imorgon, antagligen inte. 



Sötis

Sötaste bebisen efter Jack! Ingen slår Jack, ingen någonsin för han är den finaste som finns. 
Kollar ni VM? Jag har inte sett något match alls. Men hoppas att Argentina vinner, tror dock Tyskland tar hem det. Är inte alls intresserad av fotboll, bara när någon jag känner spelar. 



Mår inte bra

Åh så dålig uppdatering sen jag kom hem från Spanien. 

Men efter jag kom hem från Hannah igår så mådde jag så sjukt dåligt och idag har jag mått skit hela dagen. Sån migrän så smärtan är obeskrivlig. Har i princip bara legat och gråtit. Inga mediciner hjälper, jag blir fucking galen. Jag har mått bättre under flera veckor nu. Har haft mycket lindrigare migränattacker men dessa två dagarna har varit hemska. Har så sjukt jävla ont nu. Jag vet inte varför. Jag tog tabletter för att skjuta upp mensen i Spanien, kan kanske vara något med det? Tabletterna innehåller hormoner & innan mens har jag alltid sån helvetes migrän så det känns som om någon sticker in knivar I mitt huvud och ingen medicin hjälper då. Vill bara få mens nu så att migränen kanske släpper lite. Öhh palla leva just nu känns det som. Ännu en negativ sak efter de tabletterna är att mensvärken blir 1 miljon gånger värre. Jag som alltid brukar dö lite varje månad håller ju seriöst på att dö av mensvärk efter primolut nor. 
 
Utöver det så har jag lite fler problem:
- min häl har spruckit, gör satans ont
- jag får stickningar i benen ca 7-8 gånger per dag, det är en ovanlig biverkning av diamox tabletterna, färre än 1 av 1000 får den, jag är såklart den personen. Hela fötterna somnar och det känns som tusen nålar så man kan liksom inte gå. Gråter av smärta. Hemsk biverkning, verkligen.
- jag är fortfarande förkyld. Har snuva som gör att jag får sjukt ont i huvudet. Hela min näsa gör ont och nässprayen hjälper inte ett skit. 
- jag har lock för mina öron!! Flygresan hem var bland det värsta jag varit med om. Jag var förkyld när jag flög hem och när vi skulle landa landade piloten inte alls försiktigt utan väldigt tvärt & snabbt. Mina öron!!! Lock för båda öronen och det var sån smärta så jag grät och skrek på flygplanet. Fy in i helvete vad ont det gjorde. Kändes som om trumhinnorna skulle sprängas. Sen när jag snyter mig så får jag ännu mer lock och hela mina öron knakar. Skit äckligt. Och det gör sååå ont. Och locket vill verkligen inte släppa. Jag är halvt döv :)
 
Ja så det är därför jag inte uppdaterat för jag mår verkligen inte bra just nu. 
 
I Spanien blev jag väldigt sjuk. Hade feber, frös sönder, sjukt ont i halsen, hosta, snuva och spydde flera gånger. Hur stor otur??? Men förutom det & incidenten med min mobil så hade jag en underbar resa i Spanien. 
 
Redan på tisdag ska vi till Polen, jag orkar verkligen inte. Hade behövt några dagar till här. Har inte ens packat upp och jag måste ju packa på nytt. Men mår så dåligt så har 0 ork. 
4 bilder från Spanien. 



@Hannah

Kom hem i natt. Är hos Hannah nu. Ska snart hem så vi hörs då :)





Beachfotboll

Här är lite bilder från beachfotbollen i Åhus. Jag lovar att lägga upp fler sen när jag kommer hem!
 
Det var en väldigt rolig dag! Kollade en hel del matcher, 
Jag tog med mig min systemkamera så det blev en hel del fina bilder.
 
 



Sista timmarna

God morgon Spanien!

Sista timmarna nu. Bussen kommer och hämtar oss kl 18.10 så vi kan vara på stranden till ungefär 14.30, sen äta något snabbt & sen tvätta håret och packa det sista. 

Strålande väder idag så ska njuta av de sista timmarna vid havet nu! Har dock så äckligt ont i huvudet idag :(





Hårprodukter




Sista kvällen på Mallorca

Avslutade sista kvällen med en show på hotellet & middag på en fin restaurang. 
 
Nu ska vi packa. Jag hatar att packa, det är bara så jobbigt & jag vill inte lämna detta ställe. 
Across America show 
Sjukaste priserna på maten här! 700 kr bara sådär och det var inte mer än okej mat. Jag hade max velat ge 150 kr för den maten, verkligen inte 700 kr. På Mallorca har de verkligen dragit till med turistpriser. Sjukt dyrt, allt!



En sommaroutfit

En sommaroutfit. En av de få dagarna denna sommaren som det har varit riktigt varmt. Var tog sommarvädret vägen? Var ju hur fint som helst i maj.
 
Klänningen är från bikbok, ja jag köpte den även i blå. Och JA jag brände mig den dagen på stranden, helt röd haha..



Har det bra

Ikväll har vi varit vid hamnen här i Alcudia och shoppat & ätit, mycket trevligt!

La la la la brun 
 
Innan idag var vi på stranden. Vädret var dock inte toppenbra, det blåste och solen gömde sig bakom molnen en hel del. 
 
Bredvid oss på stranden brukar en familj från Sverige vara. 2 döttrar och 2 söner har de, idag grävde de ner ena tjejen i sanden & jag och mamma dog typ av skratt. Fy vad härliga de är!
Och båda killarna är grymt snygga, Tjooo snygging ;) 
 
Har det jättebra & vill verkligen inte åka hem på fredag. Nu ska jag sova och imorgon är det sista heldagen på stranden :( ska njuta till 1000!
 



Världens godaste helt enkelt

Finns det något godare än grillat?? Inte mycket som slår det i alla fall! Så synd att vi inte har trädgård, äter tyå grillat 3 gånger om året? Om ens det. Men när jag väl äter grillat så njuter jag till 1000.
 
Brukar ni grilla ofta?
 
 



Vamos a la playa

Mot stranden 





Långklänning

Min första långklänning, hur skön som helst ju! Hade på mig den på flygplanet till Spanien. Jag har börjat gilla långklänningar! Den är från h&m och kostade 149 kr tror jag.
 
Bilderna är från midsommar, lägger upp fler bilder från den dagen senare :)



Otur

Denna resan blir fan bara värre & värre. Igår hade jag nästan 40 graders feber. Frös sönder på restaurangen. Har blivit så sjukt förkyld, det bara rinner från näsan, håller på att hosta sönder mina lungor och jag mår skit. 

OCH jag tappade min Iphone 5s i havet igår!!!!! Förstår ni vilken panik jag fick? Såg när mitt liv bara föll rakt ner i havet. 



Turkey 2012

Bilder från förra gången jag var utomlands, Turkiet år 2012. Härligt att kolla tillbaka på! Gillar dock inte alls Turkiet, kommer aldrig åka tillbaka dit. Men hotellet var underbart.
 
Fick välkomnsdrink
Bodde verkligen PÅ stranden, närmare kan man inte komma. Denna utsikten var inte fel att vakna till varje morgon.
Superfint rum
Mami
Baaaada
Underbar solnedgång
Kolla som jag brände mig! Helt sjukt, skinnet hade ju ramlat av på halva ansiktet. Detta misstaget ska jag verkligen inte göra nu i Spanien.
Ska STEKA i Spanien, måste vara brun, brunare än Fabian..



Sjuk

Jag har blivit riktigt sjuk. Spenderat halva kvällen inne på toa och bara spytt. Mår så jäkla illa, vill spy varje gång jag sväljer. 
 
Jag vet inte om det är något jag ätit eller om det är för att det finns så himla många barn på hotellet, verkligen hundratals. Och barn innebär alltid sjukdomar. 
 
Har riktigt ont i halsen, feber, snuva och illamående. Värst är halsontet och illamåendet. Varit lite på stranden idag men har 0 energi så kan verkligen inte njuta. Inte kul för mamma heller för jag är verkligen inget roligt sällskap. Säger knappt något och orkar inte ens gå till stan på kvällarna eller strandpromenad..
 
Spydde upp all mat så nu har jag ätit lite frukost. Det är det enda jag känner kanske kan stanna i magen. Blir det inte bättre till imorgon vilket det antagligen inte kommer blir det ett läkarbesök. 
 
Jag har verkligen längtat efter den här resan i 2 hela år! Och nu är allt kaos, vill bara gråta. 
Sjukt som fan
Somnade på stranden, 0 energi. 
 
Nu ska jag ta tabletter och sen sova. God natt!



Sick

Blivit sjuk på semestern. Kan man säga annat är FML?





Caroline shoppar

Lite annat jag köpt på sistone. Det är blandat från Kristianstad, Emporia, Nova Lund och Hässleholm för jag kommer inte ihåg vilket ställe jag köpt vad på. 
 
Bästa oljan till håret! Köpte en liten och en stor. Den lilla har jag med mig till Spanien. Kostade 399 kr, dyrt!
Linnen från Cubus, supersköna! Och sådär härligt sportiga. 149 kr styck om jag inte minns fel.
Kort topp från hm, 20 kr.
Mamma kom hem med de här shortsen till mig, fatta så länge jag har letat efter ett par shorts! Blev såååå himla glad. Kommer bli så snyggt till solbrännan nu i Spanien, neonrosa = man ser brun ut.
Från h&m



New in

2 helt underbara klänningar från Bikbok. 149 kr styck, kanonpris ju! Dessa kommer jag använda mycket på stranden i Spanien och kanske till och med på kvällarna.
 
Sorry för att bilderna inte är så bra, hade verkligen sjukt bråttom.



Bilder på väg till Spanien

Bilder från flygresan ner till Spanien
Vårt flyg 
Flygresan gick bra, hade dock ingen bra musik att lyssna på så det sög ju för mina andra låtar var offline. Så resan var dryg, var så trött så orkade inte riktigt läsa men kunde inte heller somna. 

Sliten tjej som dygnat

Framme på flygplatsen i Palma. Det var faktiskt en behaglig värme som mötte oss, skönt! 
 
Bussresan var dock ett helvete. Vi kom på sist av alla och det fanns inte 2 lediga platser bredvid varandra, blev så irriterad! Så jag fick sitta bredvid en random konstig man, ville ju sitta vid mami :( plus att ACn på bussen blåste sjukt äckligt mycket, var cp kallt och alla på bussen var så otrevliga och verkligen 0 hjälpsamma. Så bussresan var inte lyckad. 



Morning

God morgon! 
 
Ska ner och äta frukost nu, hoppas det finns något gott till frukost i alla fall..
 
Himlen är helt blå så det bådar ju gott!
Så trött 
Let me take a selfie med mami 



Spanien

Havet är helt underbart! Och stranden likaså. Men jag är besviken på hotellet, det har liksom mysfaktor 0,000. Och all inclusive är vi inte alls nöjda med, det är helt enkelt inte för oss. Ska jag behöva äta det i 7 dagar till?:(
 
Men annars är allt bra! Strålande sol och bra väder. Varit vid stranden idag, fick lite färg men hade såklart velat få mer. Men ska jobba på brännan imorgon!
 
Nu har vi varit vakna i 38 timmar utan att sova så jag kommer sooooova i natt, det kan jag lova. 



Älskar

Detta är livet, helt underbart! 





Odd Molly

Har beställt den här snygga från Odd Molly! Längtar tills den kommer hem. Åh vad jag kommer använda den mycket i höst, tycker den är otroligt fin :)
 
1019 kr på rean på mathilde.se



SPANIEN

SPANIEN!!!
 
Nu sitter jag på flyget på väg ner till Spanien, Mallorca. Vi landar vid kl 10 i Palma och jag gissar på att vi är på hotellet runt kl 12. Hotellet verkar verkligen hur fint som helst och jag hoppas på en helt underbar vecka i Spanien med massa sol och bad! All inclusive ska vi ha, aldrig haft det innan så det ska bli spännande! Är dock flygrädd men ja, det ska nog gå bra ändå.
 
Det finns wifi på hotellet så jag uppdaterar från mobilen varje dag hade jag tänkt, med bilder och skriver lite hur dagen har varit. Efter många om och men som bestämde jag mig för att inte ta med mig datorn, brorsan tar hand om den istället. Men ipaden hänger med och mobilen så uppdatering kommer så kika gärna in här varje dag! Har även tidsinställt lite inlägg som kommer att komma upp under veckan. 
 
Hejdå Sverige, kommer inte sakna dig. HOLA ESPANA! 
 
Har längtat efter den här resan i 1 år nu. Som jag kämpat med skolan, migrän och jobbet. Jag är verkligen värd 1 veckas semester nu. Det första jag ska göra är att springa ner stranden och känna på vattnet. UNDERBART!



På Sturup

Incheckningen och allt gick toppen! Snabbt och enkelt. 
 
Nu har vi ätit frukost här på flygplatsen. Ska snart gå till gaten och vänta på boarding time. 
 
Hejdå Sverige
Hej Spanien!!!





Mot flygplatsen

Har inte sovit en enda minut, packade klart 5 min innan vi skulle åka..
 
På väg till Sturup nu, är väl framme runt 20 i 6 hoppas jag. Incheckningen stänger kl 6. Vi hörs efter jag checkat in!

Sjukt trött, kommer ju dygna. Och min lugg blev helt cp kort idag när jag klippte den :(



Yolo




Stress

Är inte riktigt klar med packningen än. Jag skulle ju sova 22 men gick ju åt skogen :)
Fick träffa min älskling idag, det gjorde mig glad. 



Packar

Så stressad! Håller på att packa. Hörs lite senare. 
Mediciner i massor. Har med mig 7 påsar mediciner.. 
Köpte solkräm & nagellack igår. Solkräm med karotten (morötter alltså) är bäääst. 
Mina 6 par skor jag ska ha med. De svarta och de vita är ju dock helt förstörda men syns inte när man har de på & de är verkligen världens skönaste och snyggaste skor så jag ska använda de tills de går i bitar hehe. Svart/rosa skorna är nya, från Ralph Lauren 



Gucci

Har lagat mina solglasögon, mina favoriter! Undra hur lång tid de håller.. Igår ramlade ena glaset av ungefär 8 gånger i sanden, buhu. 
Visst är de fina?



Stressad

Vi har verkligen 1 miljon ärenden att göra idag. Jag är sjukt stressad! En hel A4 sidor med saker som måste göras innan Spanien, får lite panik. 
 
Så nu ska jag till stan & pricka av något från listan i alla fall. 
 
Bild från igår 



4 snapshots

Mina 4 favoritbilder från idag. Bilden visar verkligen glädje. Killarna är riktiga glädjespridare och jag blir alltid glad av att vistas bland dem. 
 
Nu ska jag sova, kram!



Fullspäckad dag

Idag är en bra dag! Jag har hunnit med hur mycket som helst. Gick upp klockan halv 7, väldigt trött. Sov bara i drygt 3 timmar och sov väldigt oroligt, vaknade en massa gånger så jag är helt slut nu. Men hade lovat killarna att komma och kolla och jag vill alltid hålla mina löften så även om det tog emot att vakna så tidigt så gjorde jag det ändå. 

Dagens strandoutfit. Lite kallt då & då dock men hoppas verkligen att jag inte blir förkyld. 

Innan 8 hämtade vi Hannah och åkte mot Kristianstad. Där åt vi frukost på McDonalds, toast omg så gott!

Efter vi hade ätit så skjutsade min kära mamma oss till Åhus. Hur snäll är hon inte?? Hon lämnade av oss där och jag och Hannah begav oss mot beachfotbollen. Vi kollade på 4 matcher. En P17, två P14 och en tjejmatch men kollade inte så mycket där för gillar inte kolla fotboll om jag inte känner någon som spelar.  
 
Efter vi hade kollat klart så gick jag och H ut på bryggan och tog lite bilder. Sen köpte vi Otto glass men jag slängde typ hela min, tyckte inte den var god. Därefter åkte vi till Kristianstad för mamma ville äta på sin favoritrestaurang. Jag och Hanna delade på en pommestallrik men jag åt 2 pommes. Hade verkligen 0 aptit, ibland äter jag som vanligt men ibland får jag verkligen inte ner maten. Jag är hungrig men kan inte få ner den. Riktigt konstigt det där. Vet inte om det har att göra med tabletterna eller något annat? Så jag har inte ätit sen 8.30 imorse, verkligen inte bra när man har diabetes. Nu är jag dock sjukt hungrig! Mamma lagar middag, får se om jag kan äta något ikväll, hoppas verkligen. 
På restaurangen i Kstad. 
 

Hannah och jag på bryggan. 
Sen övningskörde jag hem och skjutsade hem Hannah till Tyringe, gick bra woho. 

När vi precis hade kommit hem sa brorsan att jag klipper sig och galen som jag är i Jack så övertalade jag mamma att åka dit och träffa min älskling i i alla fall 5 minuter. 

Nyklippt cool kille med lite blått hår. Min skatt <3
Mamma köpte en väldigt fin regnjacka till Jack på polarn o pyret. 

Mamma köpte även lite kläder till mig idag i Kstad, vilken överraskning! Och gissa vad jag fick????? En av de två sakerna jag sååå gärna ville ha. Är så glad. Och så fick jag ett par neonfärgade rosa shorts, PERFEKTA till Spanien, exakt sådana jag var ute efter. Tack mami!
 
Nu ska jag som sagt snart äta och sen kolla på tv. Har haft en lång dag. Kram!



Fotboll

Är hemma från beachfotbollen nu. Berättar mer sen och lägger upp bilder. 



Åhus

Beachfotboll med Hannah!





Beachfotboll imorgon

Jag har verkligen en hel lång lista med saker jag måste göra innan Spanien. Vet inte hur jag ska hinna med allt..

Borde sova men badar & ska läsa en stund. 

Imorgon ska jag till Åhus och kolla på beachfotboll, aldrig gjort det innan så det ska bli roligt! Gillar inte fotboll, förutom när det är någon jag känner som spelar. Imorgon ska bla Elliot, Oskar, Linus, Otto och Wille spela. Har bara sett Wille spela fotboll innan så det ska bli roligt att tex se Otto spela. Lovade Elliot och Oskar att jag ska kolla när jag träffade de i lördags så tänkte att jag måste hålla mitt löfte. Hört att killarna är grymma, tvekar inte en sekund på det.