slide show

Perfektion

Visste inte man kunde sakna ett hotell såhär mycket 😭 se fem dagarna på Cypern var lätt bland topp 20 bästa dagar i mitt liv. Allt med hotellet var perfekt. Maten wow! Frukosten, men snälla!! Grillad halloumi direkt från grillen, världens godaste vattenmelon och glas efter glas med färskpressad apelsinjuice. Killarna som jobbade i restaurangen var guld värda! Vi skrattade så mycket och de bidrog till så god stämning. De behandlade verkligen mig och mamma som två prinsessor. Gav oss bästa bordet varje kväll och passade upp oss 24/7. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Ursäkta men finns det något annat alternativ än att åka tillbaka nästa sommar?? Skulle inte tro det va. Höstnyheter

Lite höstnyheter i vår butik. Fick agera Instagram fotograf i söndags när jag jobbade. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Jag tycker det är så roligt att ha två helt olika jobb. Lärare och jobba i butik. De skiljer sig verkligen åt extremt mycket men jag tycker båda är roligt och det är en härlig känsla att känna sig duktig på jobbet. Jag är en riktig workaholic som älskar att jobba. Blir så uttråkad av att vara ledig, förutom när jag är utomlands. Min chef är mammaledig och vi har fått en ny tillfällig. Hon är verkligen hur härlig som helst och vi är ett så bra gäng tjejer i butiken. Älskar att jobba med alla. Utredning

(null)
Ett av mina nyårslöften inför 2023 var att jag ska försöka få igång en utredning kring autism. Under årets gång har jag ibland börjat tvivla på autism och istället tro ADD, alltså ADHD fast utan hyper. Jag kanske har en kombination, eller så har jag ingen diagnos alls. För några dagar sedan gjorde jag en digital screening för autism och idag pratade jag med psykologen. Han sa att det absolut finns underlag för en vidare utredning. Jag nämnde ADD och fick göra en screening till. Oavsett om det blir två eller en så kommer ärendet att skickas till vuxenpsykiatrin som kommer ta ställning till om det finns något att utreda vidare. Det känns skönt att ha tagit tag i första steget! DUBAI

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nej men SNÄLLA!! 177 dagar kvar till DUBAAAAAAI. Jag behöver dock jobba satan nu på mitt extra jobb på helgerna för att ha råd. Flyget är betalt men behöver tjäna ihop till hotellet och en massa fickpengar + pengar till mat och aktiviteter. Dubai är svindyrt men det är den bästa resan jag någonsin varit på. Tanken på Dubai kommer rädda hela min höst och vinter. Varje gång jag är trött och inte orkar gå till jobbet egentligen ska jag tänka på Dubai och få lite motivation. Det kommer bli mycket jobb nu men så värt det senare. Hela sportlovet ska spenderas i Dubai, vilken dröm. 
 
Jag ska verkligen fokusera på mig själv denna hösten. Jag vill gå ner ytterligare 6 kg i vikt och hoppas på att halsmandeloperationen kommer att ske innan Dubai för efter den lär jag verkligen gå ner ett par kilo i vikt med tanke på att man inte kan äta mat på hur länge som helst. Höstens fokus kommer att vara me, me and me. Jag är så trött på alla killar så det finns inte. Alla är exakt likadana. Jag vet dock att så länge jag kommer fortsätta dras till samma typ som jag gör nu så kommer det vara såhär hela tiden. Varför kan jag inte bara dras till snälla, ordentliga killar som uppskattar mig? Nej istället dras jag till de mest bad boy killarna som går att hitta i detta land. Redan innan jag träffar dem vet jag att det inte kommer sluta bra men ändå så gör jag det. Killen jag skrev om innan hörde av sig till mig igår och frågade om jag ville ses. Han slutade plötsligt höra av sig och iggade i två veckor och igår helt plötsligt från ingenstans hör han av sig. Första reaktionen var ju direkt nej men den tanken höll i sig i ungefär två sekunder. Det var klart jag ville träffa honom, trots att jag visste att det inte kommer sluta bra. Sagt och gjort. Vi sågs en snabbis men sen behövde han plötsligt dra efter 30 minuter. Det är inte första gången han behöver dra. Tanken var att vi skulle ses igen på kvällen, han skulle skriva till mig vid 20.30. Klockan 21 skriver jag till honom och frågar hur det blir, varav han svarar att han skriver snart. Mer än ett dygn senare har han fortfarande inte hört av sig.. Så bra!!! Jag tror absolut att han kommer göra samma sak igen. Igga i någon eller några veckor och sedan höra av sig när han plötsligt blir sugen på att ses igen. Jag borde inte men jag faller dit varje gång ändå. En stor suck på mig själv. Jag ska försöka sluta tänka på honom för jag har mått skit senaste veckorna när han slutade höra av sig och jag vill inte må så dåligt igen. Så nu är det fokus på mig själv och inte sitta och vänta på att han ska höra av sig. Skånes djurpark

Igår åkte jag och Jack till Skånes djurpark, bara vi två. Det var mysigt men lite för varmt. Dock finns det inte jättemånga djur att kolla på där, till skillnad från Kolmården. Ganska "tråkiga" djur men det var mysigt ändå. 
(null)

(null)

(null)
Vi började med att klappa getter och åka traktor. 
(null)

(null)
Det blev lite paus för att äta våffla men vi blev ATTACKERADE av getingar. Det var det sjukaste jag varit med om i getingväg. Sedan var det dags att mata vildsvin, de blev som galna när det var dags för mat. Sprang runt och grymtade som galna. 
(null)

(null)

(null)
Ute i vildmarken med faster 😜 på bild ser ni mina nya Gucci solglasögon som jag köpte i Polen i somras, älskar de så mycket!! 
(null)

(null)
Blev ett stopp i dinosaurieland som låg mitt ute i skogen. 
(null)

(null)

(null)
Typ de enda djuren vi såg haha… 
(null)

(null)
Sen gick vi en lång träbana mitt i skogen där man skulle se djur. Vi såg bara lite rådjur men det var jättekul faktiskt. Man skulle gå över broar som hängde i luften med olika hinder. Kul! 
(null)

(null)

(null)
Älskar dig ❤️ som ni vet vill jag inte ha egna barn men älskar hitta på roliga saker med Jack, min bästis. 

Mysig dag. Dock tror jag inte jag kommer åka till Skånes djurpark flera gånger för det har blivit dyrt som tusan och för lite djur man kan kolla på. Inträde för oss två kostade 650 kr… Hur sjukt?! Semestern slut

Jag blir så trött på mig själv. Exakt allt som jag övertänkte var bara onödigt. Jag har mått så dåligt lördag kväll, hela söndagen och delar av igår. För vad?? Ja för ingenting, för idag träffade jag killen igen. Det blev väldigt spontant och inte alls planerat. Han frågade om jag ville ses och det tog ett tag för mig att fixa mig och sedan skulle han träffa en kompis kl 20 så det blev bara två timmar. Men oj vilka intensiva två timmar haha. Han ger mig så mycket närhet så det är helt galet. Han släpper liksom aldrig mig och jag älskar det. Ännu en gång kände jag ett sådant lugn när jag låg i hans famn. Hans kramar. Hans kyssar. Han visar att han vill ha mig med både ord och handlingar. Jag har tidigare varit med om att killar snackat mycket men gjort lite. Så är verkligen inte han. Jag känner mig kvinnlig och vacker i hans närvaro. Han ger mig komplimanger och säger hur fin jag är. Han visar verkligen att han vill ha mig och det är jätteviktigt för mig. Att bli sedd och uppskattad. Jag blir typ själv lite förvirrad av mina tankar och känslor då detta bara är andra gången vi ses. Jag har inga stora förhoppningar om att det kommer bli något seriöst för våra liv skiljer sig nog för mycket. Men helt ärligt bryr jag mig inte just nu. Det kan vara casual, det är fine. Casual med en del känslor då. Han gör mig glad, han gör mig lugn, han ger mig närhet och det är typ allt jag begär just nu. Jag vill redan träffa honom igen. Hans kramar 🥺 Nu har vi inte pratat sedan kl 20 men jag ska inte stressa upp mig och börja övertänka. Jag är ganska säker på att vi kommer att träffas igen. 
(null)

Hur som helst, min 7,5 veckors långa semester och över och imorgon börjar jag jobba igen. Alltså VA?! Vad jobbar jag ens med? Vad är lösenordet till datorn? Var ska jag ens börja? Vilka ämnen undervisar jag i? Ja men typ så går tankarna. Jag är trött och jag vill inte men jag hoppas det kommer kännas okej när jag väl är där. Eleverna börjar inte förrän nästa onsdag så det blir en fett dryg vecka. Minst taggad är jag på att gå upp tidigt och på att alltid känna mig trött. Nej, just nu känner jag mest ångest. Imorgon tänkte jag dock planera upp ett arbetsområde kring droger så jag är ändå lite taggad. Jag har aldrig jobbat med droger tidigare men jag har en plan så jag hoppas den blir bra. 

Den här sommaren har typ knappt känts som sommar ens? Jag vet inte riktigt varför men det har varit en skum sommar. Är jag den enda som känner så? Träff

(null)
Igår träffade jag en kille från Badoo. Vi har skrivit till och från sedan innan jag åkte till Cypern och igår frågade han om jag vill ses. Jag hämtade upp honom och sedan åkte vi hem till mig. Det var lika nervöst som vanligt men jag kände snabbt att vi klickade och det kände han med sa han. Jag visade honom min lägenhet och därefter satt vi på soffan och snackade i typ två timmar. Sen la han armen om mig vid kl 22 typ och släppte mig inte förrän 04 när vi gick och la oss. 

Jag är verkligen en person som crevar närhet. Träffar jag en kille som inte ger mig närhet så är det helt meningslöst att ses, då kan jag lika gärna vara ensam ju. Med närhet syftar jag inte på sex utan kramar, pussar i pannan, hålla om en, klia en i håret, mysa i soffan, pussas, mysa i sängen, hålla om varandra innan man ska sova osv. Han gav mig verkligen allt detta och lite till. Jag har aldrig varit med om något liknande. Vilken kille. Han var så snäll mot mig och släppte mig verkligen aldrig. Det första han gjorde idag när han vaknade var att pussa mig i pannan och dra mig närmare sig och hålla om mig. Alltså mitt hjärta smälter. Det finns inget finare. Det lugnet jag kände i hans famn är typ allt jag behöver här i livet. Varje gång han rörde mig var det så fint och så gentle. Jag har ändå träffat ganska många killar senaste två åren men detta var på en helt annan nivå. 

Vi är så olika som personer, verkligen som dag och natt och kommer från sjukt olika bakgrunder men ändå klickade vi så bra. 

Det jobbiga är ju nu om vi kommer att ses igen och om han kommer att höra av sig. Jag vill inget annat än att träffa honom igen. Den närheten jag fick var guld och jag hade gjort allt för att uppleva det igen. Idag körde jag hem honom på morgonen för jag skulle åka till jobbet. Sedan dess har vi inte haft någon kontakt. Jag skickade en snap som han öppnade för tre timmar sedan men inte besvarade. Jag kollar hela tiden mobilen för att se om han skickat något men det har han inte. Han sa dock att han gärna ses igen så jag blir såklart helt mindfuckad. Jag är ju en riktig övertänkare, jag övertänker allt. Till en sådan grad att det blir extremt jobbigt för det ger mig grov ångest. Nu har jag mått dåligt över detta i flera timmar för jag vet inte hur det kommer att bli. I och med att det var så sjukt bra igår och idag morse så är det ju såklart något jag vill uppleva igen och det kommer bli sjukt jobbigt om han inte känner detsamma. Skickar han inget till imorgon så får jag skicka igen och ställ någon fråga. Svarar han inte på det då så har jag ju mitt svar. Idag skickade jag bara en snap från jobbet så det var ingen fråga vilket jag ångrar nu i efterhand för då kanske jag inte hade behövt ha denna ångesten som jag sitter med nu. Jag har dock inte alldeles för höga förhoppningar för det har aldrig gått bra tidigare så varför skulle det göra det nu? Jag vill bara att han ska vilja träffa mig igen så att jag kan uppleva gårdagen igen och igen för det var de absolut mysigaste timmarna i hela mitt liv. Det återstår att se om han hör av sig. 
Underbart

(null)
Jag är tillbaka i Sverige sedan i måndags kväll. Helt ärligt känns det hemskt. Varje gång jag kommer hem till Sverige blir jag väldigt deppig och det är en konstig känsla. Det är som om all min energi försvinner och jag orkar inte göra något. Så det har varit en ganska tuff vecka. 

Jag har i alla fall extremt fina minnen att se tillbaka på. Både Grekland och Cypern var två helt fantastiska resor. Jag hade nog kunnat säga att det var de två bästa resorna vid Medelhavet jag varit på. Allt var helt overkligt bra och att det är slut gör mig ledsen 🥺