slide show

Senaste veckorna

Det var ett tag sedan! 

Jag mår okej, tack till den som frågade. Det har bara varit väldigt mycket på sistone. Mycket på mitt jobb och så har jag jobbat en del på mitt extrajobb. Men vi tar det från början. 

För två veckor sedan var E hos mig. Så himla mysigt. Det blev en massa mys, bästa som finns. Ville inte släppa honom när han skulle hem 🥹 Det finns inget bättre än att ligga i hans famn och känna hans närhet. Jag blir så lugn av det. Det är något med den killen asså. Vi planerar att ses snart igen, jag längtar redan. 
(null)
Jag har köpt en hängstol. Denna är helt amazing, är kääär!! Inte för att jag haft så mycket tid att sitta på den men det har ändå blivit några timmar. Bästa köpet på länge. 
(null)
På jobbet har det varit fullt upp. Betygen börjar närma sig och jag har jobbat satan de senaste veckorna. Jag har varit så effektiv och fått undan så mycket rättning så är absolut nöjd med min insats. Har redan satt 98% av mina betyg vilket känns som en enorm lättnad. 

Nu börjar nedräkningen till sommarlovet. Dock kommer det kännas jättejobbigt att släppa mina 9or. Jag tycker om dem så mycket och saknaden kommer vara stor. Får ta tillvara på våra sista lektioner tillsammans för de kommer aldrig tillbaka. Så sad :(

(null)

(null)

(null)
Jag har också varit på fest. Wooow när hände det senast tänker ni? Ja galet länge sedan. Ni vet ju att fest inte är min grej. Min kompis Elin fyllde 30 och hennes kompis likaså. Det blev faktiskt en trevlig kväll, tack för inbjudan girls. Jag träffade även två av mina gamla klasskompisar från högstadiet så det blev att vi pratade lite minnen vilket var trevligt. 
(null)
Har också hunnit med en till vända på Väla, i torsdags rättare sagt. Var ledig onsdag till söndag vilket var superskönt. Jobbade dock hela helgen men några lediga dagar fick jag. I onsdags var jag på sjukhuset angående prat om eventuell operation av halsmandlarna. Jag får skriva ett separat inlägg men det slutade med att han sa att det är upp till mig. Han rekommenderar inte men jag ska välja. Ångest kring detta beslut alltså. 
(null)
Naanbröd med ost, har ni smakat?? Snälla så gott!! 
(null)

(null)

(null)
Jag och mamma hade det väldigt trevligt på Väla. Min bästis <3 Dock var det sjukt mycket folk där och min bakterieskräck fuckar ju min hjärna då så det var rätt jobbigt faktiskt. Hade ångest hela dagen och två dagar efter. 
(null)
Kosta Boda har fått in nya glas och jag har aldrig sett något finare!!!! Har alla de andra i rött, blått, rosa och vitt men dessa. Snälla vad fina. Jag köpte fyra stycken. 
(null)

(null)
Jag köpte också en sjukt snygg jeansjacka, i grönt. Så otippat men jag älskar den. 
(null)
Köpte också en grön klänning, den är så fin. Känner mig som en safari girl 🐘🦓🐅
(null)
I helgen var jag hemma hos min granne Claudia. Så kul att vi bor på samma område. Vi träffas då och då och det blir alltid snack om boys. Älskar hur öppna vi är, du är bra tjejen!!
(null)
Jobbade som sagt hela helgen. Förresten, ser ni bulan i mitt huvud på bilden?? I pannan, på vänster sida på bilden. Vad fan är det liksom? Jag är ju värsta hypokondrikern så har ju redan tänkt de värsta tankarna en miljon gånger. För det är väl inte normalt att ha en bula i pannan, eller?? Imorgon ska jag till sjukhuset för att ta 38 botoxsprutor, woho lucky me, döda mig… Ska passa på att fråga min neurolog om min panna då. På onsdag ska jag till diabetesläkaren och även ta blodprov. Hatar mina sjukdomar och hatar alla sjukhusbesök som är kopplade. Det är väl bra att bita ihop. Sånt gör mig på dåligt humör dock och jag kan inte hjälpa det. 

Fick en fråga om jag ska utomlands i sommar och svaret är ja men det tar vi i ett eget inlägg. Jag fick också frågan om hur det går med p sprutan och det går inte toppen. Kan också skriva mer om det sen men mensen försvinner inte och jag blir galen. Varför blir alla typ av med mensen efter sprutan förutom mig?? Blir så frustrerad. 

Ja vänner, det här var mina senaste veckor. Mer händelserikt än det brukar för oftast gör jag inte mycket annat än jobbar. Livet i bilder

Ett gäng väldigt härliga bilder ❤️ 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Första Amazonköpen är här

Idag kom mina första Amazon beställningar! Alltså ni anar inte hur taggad jag har varit hahah, detta kan inte vara hälsosamt 🥲 

Beställde förra helgen så tog bara ett par dagar och ingen tull eller andra avgifter som tillkommer. 
(null)
Så taggad över duschhyllan! Jag har provat så många hyllor som inte håller när den kommer i kontakt med vatten (som om en duschhylla inte skulle göra det liksom?). Denna är snygg, återstår att se om den håller. 
https://www.amazon.se/gp/product/B08LKVM3D1?ie=UTF8&th=1&linkCode=sl1&tag=carro93-21&linkId=d0a634d80b5493dcddd3c649a1191047&language=sv_SE&ref_=as_li_ss_tl

(null)
Så fina! Flaskor i silikon till schampo, balsam eller liknande, för resa. Älskar färgerna. 
https://www.amazon.se/gp/product/B08DV1QXM9?ie=UTF8&psc=1&linkCode=sl1&tag=carro93-21&linkId=bc4123badd905e794e8788a0c5890890&language=sv_SE&ref_=as_li_ss_tl

(null)
Bagagevåg som verkligen håller det den lovar. Aldrig mer överviktigt på planet. Jag är ju expert på att packa för mycket men med denna så väger man sitt bagage hemifrån. Är det bara jag som försökt ställa resväskan på vanliga vågen där hemma? Varje gång inser jag att det inte går 🙄 
https://www.amazon.se/gp/product/B01IDJM8OA?ie=UTF8&psc=1&linkCode=sl1&tag=carro93-21&linkId=b1f2c30310668e5b544bdab91d7cfda7&language=sv_SE&ref_=as_li_ss_tl

Jättenöjd med alla tre köpen. Nu väntar jag med spänning på resten av mina Amazon köp.