slide show

Min älskling

Skrev nyss ett lång inlägg så bara försvinner allt, orkar inte så surt!!!! Försöker skriva om det. 

Här var det inte mycket uppdatering idag men jag har lekt med Jack, busat, pussat och kramat honom. Nu ska jag vara borta från Jack 1 hel månad. Fattar ni hur länge det är?!?! Måste dock träffa honom en dag mellan Spanien och Polen men i princip en månad utan mitt hjärta. Vet inte hur jag kommer klara mig. Mitt hjärta kommer brista av saknad. 

Jag kan inte förklara med ord hur mycket jag älskar denna pojke. Han är mitt allt, min solstråle, min glädje här i livet. Kan inte tänka mig en liv utan Jack. Älskar honom så obeskrivligt mycket, hela mitt hjärta fylls av kärlek så fort jag ser honom. 

När han ler mot mig stannar hela min värld upp i några sekunder. När han kollar på mig med sina stora vackra ögon smälter jag. När han behöver gram till mig och vill krama om mig eller luta huvudet mot mig smälter hela mitt hjärta. När han sträcker upp armarna och vill att jag ska lyfta honom smälter hela jag. 

Därför vet jag inte hur jag ska klara en hel månad utan min prins. Jag kommer verkligen sakna honom otroligt mycket. 

Jag trodde aldrig att jag skulle älska honom såhär mycket som jag gör. Men sedan jag såg honom för första gången när han bara var någon dag gammal var jag helt fast, helt trollbunden. Och sedan den dagen har jag sett hobom utvecklas allt mer och även hans kärlek mot mig och mamma. När han ser oss ler han och det fyller verkligen upp hela mitt hjärta. 

Idag när jag kastade en boll började han skratta, ni vet sånt äkta, genuint härligt skratt. Jag la ifrån mig bollen och bara kramade om honom och tänkte på hur lycklig jag är som har Jack i mitt liv. 

Finaste och sötaste bebisen på hela jordklotet. Han är så vacker. 

Någon vill visst med på resan till Spanien. Han älskade min resväska, klättrade upp på den, vände och vred sig, ställde sig. Haha lilla knasboll. Om jag hade kunnat hade jag tagit med honom på resan. 
JACK HAR LÄRT SIG ATT GÅ!!!!! Jag är världens stoltaste faster. Det går lite vingligt och balansen sitter inte till hundra, ibland ramlar han rakt ner på sin lilla rumpa. Men han kan gå!!!! Idag sträckta jag ut armarna och han gick ca 10-12 steg helt själv. Hur stolt blir man inte?! Jack är så duktig, så smart. Om 1 månad är jag bombsäker på att han kommer kunna gå runt i hela lägenheten helt själv. Jag är så stolt. 



Steeeek

Såhär brun var jag förra sommaren och då hade jag inte ens varit utomlands. 
I Spanien ska jag bli ännu brunare! Ska steka steka steka och komma hem brun som en pepparkaka. 



Ta med sig?

Frågan är om jag ska och vågar ta med mig min Macbook till Spanien? Det ska finnas internet på hela hotellet och det vore ju himla roligt att sitta på balkongen på kvällarna och blogga och chilla. Då kan man liksom blogga varje dag och lägga upp bilder löpande istället för sen efter man kommit hem för det är jag väldigt dålig på. 
 
Men vågar man verkligen ta med sig en sån här dyr dator utomlands och bara lämna den på hotellrummet? En Macbook kostar ändå 15 000 kr. Finns det risk att den försvinner tro? Åh jag vet inte.
 
Någon av er som har tagit med er en laptop utomlands till hotell? Har det fungerat bra?
 
Min älskade Mac!



Det där med packning

Jag kan vara den absolut sämsta människan när det kommer till packning. Jag kan inte packa lite. Det är omöjligt?! 

På gymnasiet var vi på Skåneresa, skulle sova borta 1 natt. Jag tog med mig en hel resväska med kläder som hade räckt i 1 vecka. Nu när jag faktiskt ska vara borta 1 vecka så packar jag ju för minst 3 veckor. Men jag har så sjukt mycket kläder, riktigt snygga sommarkläder som jag aldrig riktigt får chansen att använda i Sverige eftersom vädret här suger. Har typ med mig 25-30 linnen??? Ska jag byta om 3 gånger om dagen eller? 

Tur man får ha med sig 10 kg extra om man bor på sunwing hotell, bara min resväska kan stängas så.. 

Har packar kläder och väskor och det tog hela dagen.. Har typ 1 miljon saker kvar på min packningslista. 

Detta är inte ens hälften av det jag har med. Jag är hopplös..



New in

Har beställt 10 nya böcker från adlibris som kom hem för några dagar sedan. Åh så roligt det är med nya böcker! Ser fram emot att läsa de :)

Blev drygt 700 kr tillsammans, dyrt! 



Books

LÄSA, det är typiskt sommar för mig. Under året har jag inte mycket tid över och jag läser så mycket kurslitteratur i skolan så när en pluggfri helg väl kommer så sätter jag mig hellre vid datorn än läser. 

Men jag älskar att läsa! Har dock lite svårt att hitta böcker jag fastnar för direkt. Men jag har läst mååånga bra böcker under åren. Favoriterna är syskonkärlek, på ön, förr eller senare exploderar jag & ett nytt liv på köpet. Har ni inte läst dessa böcker så typ tvingar jag er att göra det! Annars går ni miste om sjuuukt bra böcker. 
Till Spanien ska jag ha med de här böckerna. Plus en till som jag läst ungefär hälften på. Jag kommer ligga på stranden under parasollen och läsa i timmar. Finns det något underbarare?!



Söndag

Det regnar. Varför blir jag inte förvånad? Kan inte förklara hur mycket jag längtar till fredag!!! Värme dygnet runt, endast gå i sommarkläder, sola, bli brun, äta vattenmelon, bada i underbara Medelhavet. 

Det är nästan så att jag räknar ner sekunderna. 

Idag hade jag tänkte börja packa lite. Jag gör ju alltid det i sista sekunden annars för jag hatar att packa. Meeeen vi ska åka hemifrån vid klockan 4 vilket betyder att jag måste sova mellan kl 21 på kvällen och 3 på natten. Gör jag inte det så kommer jag må så jäkla dåligt, mitt huvud kommer explodera. Och det vill jag inte utsätta mig själv för. Så tänkte börja så smått med böcker, lite sommarkläder & sånt :) 



Saknade

Efter mamma hade hämtat mig och Maja från bion så åkte jag och mamma till maxi. 
 
Bion var btw GRYM! Som jag grät, tårarna bara rann. Sjukt underbart fruktansvärt bra film. 



Fikamys och bio

Maja är äntligen hemma från Frankrike!! Ska träffa henne idag, så roligt. 

Vi ska först fika på chicco och så prata en massa. Kommer dock känna mig som en snögubbe bredvid henne haha.. Och sen efter det ska vi gå på bio! Förr eller senare exploderar jag. Boken är en av de bästa jag läst så jag har höga förväntningar på filmen!




La la la beautiful

Världens vackraste kvinna, utan tvekan. 


Är det ens mänskligt att vara såhär snygg? Tänk att vara Shakiras bebis och växa upp med en mamma som är världens snyggaste & världens bästa sångerska och en pappa som är en berömd fotbollsspelare. Det ni. 



STUDENT

Sista bilderna från Semirs utspring. Nästa gång kommer bilder från själva festen.
 
Så mycket folk, fick typ panik. Usch varken jag eller mamma gillar sådana här stora folkmassor och trånga utrymmen, framför allt mami. 
FLAAAAAAKET, enligt mig en av de absolut roligaste delarna under hela studenten! Kände verkligen deras lycka.
Semirs klass på flaket. "Ursecta stavningän vi gick sissta oret på HTS" HAHAHAHAHHA, en gång linnéare, alltid linnéare. Så är det bara ♥
En glad Istivan. Maja, kommer du ihååååg honom??
Semir, fina vän.



VILL HA

Mina 2 största VILL HA just nu!
 
Odd Molly, 1100 kr på rean. Har provat den och ÅH SÅ SNYGG!!! 
En helt underbar jacka, färgen? Orkar inte så fin. 999 kr på rean men den är slut i Hässleholm men den finns på andra ställen.
 
Jag har inte pengar till något av det här men båda plaggen är så fina så jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig om jag inte har dessa i garderoben..
 
Någon som kan ge mig 2000 kr? 
 



ALCUDIA

Här är några bilder från hotellet vi ska bo i när vi är i Spanien. Ser hur fint ut som helst enligt mig! Hoppas det är bra :)
 
Poolen
Stranden precis utanför hotellet, hur underbart?! Alcudias finaste strand tydligen.
Havsutsikt, åhhh.



All inclusive

Ni som varit utomlands, har ni provat all inclusive någongång?
 
Jag och mamma har bara haft frukost på hotellet och det är ju hur bra som helst, skulle inte kunna tänka mig att åka utomlands utan att ha beställt frukost. Men vi har aldrig provat all inclusive men denna gången har vi köpt det inför Spanien.
 
Hur är all inclusive? Bra? Dåligt? Hur har era upplevelser varit kring det? Fräsch mat? Bra variation?
 
Dela gärna med er av era erfareheter kring all inclusive.
 
Vi tänkte att eftersom jag har diabetes så borde jag äta många gånger om dagen men när det är väldigt varmt så vill jag knappt äta. Med all inclusive är det i princip mat dygnets alla vakna timmar så då kan man äta små portioner men ofta. Vårt hotell ligger på stranden så det kommer bli toppen att bara gå tillbaka till hotellet för att äta :)
 
Hur mysig ser inte restaurangen på bilden ut?!



Citylife

Var på stan med för någon dag sedan, vi har alltid lika kul. Glad jag lärt känna tjejen! Vi fikade på chicco och sen gick vi i lite affärer. Köpte en ny hawaiin tropic oil (dark utan solfaktor) och nageldekorationer men det är väl inte så kul att se bild på kanske?

Hannah tog mjukglass och jag chokladmousse
 
Hannis
 


#spegelselfie
Käääääär i denna dunjackan från MQ. 999 kr på rean, tänkte köpa den idag men den var såklart slut :( ledsen tjej men det var väl kanske lika bra, har egentligen inte råd med den. Men dösnygg!!
 
1 vecka kvar till Spanien!!! Ahh.



Addicted

Ska ta med mig halva Apoteket till Spanien.. Japp, detta är min vardag. Tabletter tabletter..



Långklänning

Världens skönaste plagg! Min första långklänning. Ska nog åka till Spanien i den.

Vilket väder Sverige?!?! Varje år är det samma sak. Juni vädret suger alltid, så himla deprimerande. 




Lönedag

Lönen kom idag, det satt mycket fint! Åh kommer ha en massa pengar att shoppa för i Polen, varit duktig och sparat i ett helt år så snart ska det shoppas loss!

Sjuk migrän idag, tog inga tabletter igå. Öhh mår så dåligt men ska ändå till wokhouse och äta snart med mamma och hennes kompis. Öhh pallar egentligen inte. 
 



Just dance

Waah mår fortfarande inte bra men körde ett träningspass ikväll. Jag köpte just dance 2014 till mitt wii idag och nu ikväll har jag provat på det. Vilken träning!! Det var helt sjukt, exakt lika krävande som ett Zumbapass ju. Svetten bara rann men eftersom jag älskar att dansa så är det en rolig träningsform. Tog bara sådär en miljon timmar innan jag fick igång mitt wii. Inte spelat på 4 år? Så jag hade glömt hur man får signalen till tvn från wii. Men med några killars hjälp på Facebook så löste det sig. Killar är ju riktigt bra att ha ibland haha! Bara att säga att man är oteknisk så hjälper de gärna till eftersom killar vill känna sig duktigare. Hehehe. 

Körde några låtar nu, latinamerikanska är roligast!! Himla svettig blev jag. Asbra träning. Detta ska jag fortsätta med! Och sen är även min plan att köpa en crosstrainer. Då jäklar ska det tränas hemma. Jag har upptäckt att jag inte är någon gym-person. Jag är bakterierädd och på gymmet tar en massa människor på samma maskiner och sen får jag panik att jag kommer att bli sjuk. Så nej gymmet blir det icke för mig i framtiden. Tänkte köra hemmaträning istället :) dans, crosstrainer i kombination med powerwalk/vanliga promenader. 

349 kr på Elgiganten. Köp köp! 

Nu tar jag ett bad, skööönt. 

Idag vilade jag först hemma i massa timmar. Har fortfarande ont i halsen efter att jag kräktes tidigare idag. Vid 4 hämtade vi Jack på dagis, min sötis!!!! 

Med snuttisen. Ögonen?? Min vackra diamant.

När han sträcker ut armarna mot mig, åhhhh <333 har seriöst aldrig sett en sötare bebis, Jack är speciell :') 



Tabletter

SÅ trött på att ta en massa tabletter varje dag :( min kropp börjar må dåligt av alla 20 tabletter jag måste stoppa i mig varje idag. 

Eftersom jag mår så illa idag har jag inte kunnat svälja några tabletter = mår riktigt kasst nu. 





Mår skit

Vilken skitmorgon jag har haft. Mådde riktigt illa när jag vaknade. Skulle ta migränmedicin men hann inte så långt innan jag hamnade på toaletten istället och spydde. Usch jag hatar att spy, det är så sjukt äckligt och halsen bränner som en eld sedan. Men mådde så hemskt illa så jag var bara tvungen att spy. 

Nu har illamående släppt lite men jag när fortfarande inte bra. Jag vet inte riktigt vad det är med mig idag? Spydde jag pga migränen? För jag har sjukt ont i huvudet. Eller är det något annat?
Detta leendet är som bortblåst. Istället är gamla ledsna Carro tillbaka. Varför får jag aldrig må bra i mer än 2 dagar? Varför denna ständiga migrän? Tabletterna hjälper ju inte längre tydligen??? Men de hjälpte ju bra i 2 dagar? Förstår ingenting. 



Mums

Igår mådde jag hemskt när jag kom hem, därav ingen uppdatering. Mått så dåligt 2 gånger tidigare i mitt liv, ena gången när jag åkte in på akuten och andra gängen när jag och Maja var på emporia. Sjukaste migränen, grät och grät och grät. Men det var verkligen en omänsklig smärta, kändes som om huvudet bokstavligen skulle explodera. Så sjukt ont så det går inte att beskriva. Kunde inte somna för jag hade så sjukt äckligt ont. 

Sorry att jag inte bloggar idag! Har haft fullt upp hela dagen. 

Har varit med Hannah idag. Vi var på stan & shoppade och fikade. Sen har jag träffat Jack och därefter gjort en massa ärenden. Sen åt jag och mamma på cats och därefter fikade vi. Fika 2 gånger på samma dag, Badass. Ikväll har jag kollat tv. 

Imorgon ska jag vara hemma mer så då lovar jag bra uppdatering. Spruta och alla mina kvällstabletter nu och sen sova!
Min och hannisbananis fika idag



Andys

Lyckan utan migrän höll inte i sig speciellt länge. Har sjukt ont i huvudet idag, öhh hade nästan glömt hur ont det faktiskt gör. Men jag gick och la mig väldigt sent igår och då mår jag oftast dåligt dagen efter. Från och med ikväll sover jag innan kl 12! Måste få in lite rutiner, även om det är sommarlov. 
Nu är vi på väg till andys lekland med Jack, woho länge sen jag var där så det ska bli roligt. Undra om jag eller Jack kommer ha det roligast haha?



Lycklig

Igår och idag har varit de bästa dagarna på väldigt länge, faktiskt de bästa två dagarna på drygt 2 år. Inte för att jag har gjort något roligt MEN jag har inte haft migrän på 2 hela dagar!!!!!!!! Förstår ni min lycka? För mig som har migrän i princip dygnet runt, 365 dagar om året är två dagar utan migrän helt fantastiskt!!!! Jag har lidit av migrän i 3 år nu, aldrig mått bra. Och nu 2 hela dagar utan migrän, jag kan inte beskriva min lycka.

Jag fick ju medicin som ska minska vätskan kring hjärnan eftersom jag har för mycket vätska där. Det kan vara så att det är vätskan som trycker mot huvudet och orsaker migrän. Jag har tagit tabletterna i några dagar nu och blivit otroligt positivt överraskad. Inga andra tabletter har ju funkat. 

Men jag vågar verkligen inte hoppas för jag har blivit besviken så många gånger förut. Såklart tror jag inte att tabletterna kommer ta bort min migrän helt, det är liksom omöjligt. Men om jag i alla fall skulle få 2-3 migränfria dagar i veckan hade jag varit troligt tacksam.  

Botox, tusentals tabletter och inget har hjälpt. Nu känner jag mig för första gången på flera är hoppfull. Tänk så får jag tillbaka mitt liv? Tänk så kommer jag kunna få må bra igen? Tänk om jag slipper skrika och gråta av smärta flera gången i veckan? Tänk om läkarna äntligen hittat vad felet är? Det finns inget jag hellre vill. 
2 migränfria dagar gör mig såhär glad! 

Men som sagt så vågar jag inte hoppas för mycket. För jag kan rätt som det är vakna upp med den sjukaste migränen imorgon. Så hoppas ska jag inte. 

Mamma har en kompis som håller på lite med andliga saker. Hon hjälpte mig med ett andningsproblem jag hade för några år sedan. Och på Semirs student satt hon bredvid min mamma, jag satt vid ett annat bord med Semir och mina andra kompisar och så berättade mamma att hon kollade på mig med en riktigt intensiv blick i drygt 5 minuter och tårar började rinna längst hennes kind. Sedan kom hon fram till mig och sa "du kommer snart inte ha migrän längre". Jag tror till en viss mån på sånt här, jag hoppas innerligt att hon har rätt. 



Semirs student

Här kommer fler bilder från Semirs utspring på HTS.
 
Träffade på fina systrarna Karolina och Monika
Slänger med håret, yolo
Semiiiiiir
Semir med sin mamma (hon i vitt)
Jag, Aurelia, Semir & Violetta
PUSS, igga bilden på mig, sjukt ful. Men Semir är sööööt
Efter Semirs utspring tog jag lite bilder på när de stod på flaket och sedan därefter när de åkte runt på stan men efter ett tag började det ösregna. Då skyndade jag mig hem och gjorde mig i ordning för att åka till Jessicas studentfest i Kristianstad.
 
Så fredagen såg ut såhär: avslutning på väster --> snabbt hem --> kyrkan för att träffa folk från linné --> 9ornas avslutningsmiddag en stund --> snabbt till utspringet --> kolla på flaket --> snabbt hem --> Jessicas studentfest
 
Inte konstigt att jag fick sjuk migrän den kvällen så mycket stress som det var. Men hela dagen var i alla fall riktigt rolig.
 
Kram



Smyckeshörna




Roligt

Har otroligt svårt för att svälja tabletterna mot vätskan i hjärnan. Delar den i 4 delar och när jag skulle svälja den idag så satte jag den i halsen, alltså den stannade mitt i strupen. Jag fick panik!!!!! Kunde inte andas och kunde varken få ner eller upp tabletten. Slutade med att jag kräktes ner ungefär halva köket och då åkte äntligen tabletten mer. Fyfan vilken mardröm, vill aldrig uppleva det mer igen. Kunde verkligen inte andas, slog i bänken i köket för att mamma skulle höra och då kom hon springandes. Nu är jag ännu mer rädd än förut att svälja tabletter, toppen :)

Har någon av er också problem med att svälja tabletter? Jag jobbar på det hela tiden, men är tabletterna större än 6 mm går det verkligen inte. :( 
Älskling igår <3 



Smycken

Det där med sommarlov. När det är skola & jobb hinner jag aldrig med mycket mer än så. På helgerna brukar jag ta igen plugg som jag missat pga migrän.

Men på sommaren har jag tid. Dagens mission blev min smyckeshörna. Hade så mycket smycken som jag aldrig använder så rensat bort allt det, ska ge bort det. Inte klar än, kommer bättre bilder sen!

Såhär ser det ut än så länge. Man kan ju säga att Tomas Sabo dominerar bland mina smycken. 



Han har tagit studenten!

Förra veckan tog min vän Semir studenten, så stolt! Detta gjorde du bra kompis. Jag tittade på hans utspring, så många flashbacks från min egen student och sedan även när de åkte runt i flaket. Sin studentfest hade han på lördagen istället för fredag, väldigt skönt tyckte jag eftersom att jag var på Jessicas student på fredagen. Idag har Semir åkt till Polen, hoppas han får det superbra!
 
Sötis
LYCKA, det är först när man tagit studenten själv som man förstår vilken lycka dessa få minuterna för mig sig där uppe när man hoppar, dansar och skriker. Det är ett oförglömligt minne.
Här sprang alla studenter ut, Semir taggad!
Grattis kompis! ♥
Började regna typ 10 minuter efter utspringet så de hade tur med vädret, ösregnade när jag sprang ut. Men sedan när de åkte på flaket så öste det ner + åska, om möjligt ännu sämre väder än vi hade för 2 år sedan och då är det illa.
Let us take a selfie
Vill göra om det när jag ser bilderna, så fantastiskt! 



13 dagar kvar

Om 13 dagar är jag utomlands igen! Åh det ska bli så otroligt skönt, har aldrig längtat efter en semester så mycket. Jag behöver verkligen koppla av och i Spanien kommer mina dagar se ut såhär: vakna, äta frukost, sola, bada, äta massa vattenmelon, läsa, sola lite till, bada, lyssna på musik och bara njuta av livet.
 
Vi har all inclusive så hungrig det lär man inte vara. SKA BLI SÅ SJUKT UNDERBART! Första saken jag ska göra när vi kommer fram till hotellet är att lämna väskorna på rummet och springa ner till havet och doppa fötterna i underbara medelhavet och veta att jag har 1 fantastisk vecka framför mig.
 
Bilder från senaste solsemestern, Turkiet 2012.



Emporia

Glömt lägga upp bilder från emporia som jag var på för någon vecka sedan. Superbra dag, god mat och köpte en massa fint. 
Skön shoppingoutfit 


Har typ aldrig uppsatt hår bland folk men orkade inte bry mig på emporia, sjukt skönt med uppsatt!


Åt på jensens böfhus, alltid lika gott! Men våfflan var icke god, inte värd pengarna. 
Emporiaaaaaa


Åt frozen yoghurt, alltså döööör så gott!!! Deras minimaränger, tog nästan alla som fanns hahah. Och vattenmelon och chokladglass tillsammans var så himla gott! Detta är mycket godare än yoghiboost. 


Mina inköp, så nöjd!

Farligt med Thomas Sabo, man vill ju ha typ allt

Lägg till mig på snapchat: carro1993 



Trevlig midsommar

Precis kommit hem från midsommarfirande, mycket trevligt! Vi grillade, pratade och skrattade. 
Har inte haft migrän sedan i morse, då blir jag såhär genuint glad. Då är jag lycklig och kan känna äkta glädje. Ingen migrän sedan morgonen är ju en självklarhet för andra men inte för mig. Jag är tacksam för varje migränfri timme jag får. 
Blommor i mitt hår

Efter maten grillade vi marsmellows, alltså hur gott?!
Cassandras hår, helt sjukt fint?!?!

Vi råkade trampa på deras lilla hund 2 gånger.. Stackaren! Men han är så liten så jag såg inte honom under solen, sötis förlåt. 



NYTT I GARDEROBEN

Här kommer bilder på det jag köpte på Nova Lund, på h&m. Det var rea på nästan allt och jag är väldigt nöjd!
 
50 kr,rea. Grymt snyggt till kjolen jag la upp igår.
50 kr
75 kr
Två långkjolar, 75 kr styck på rean, kap! Har ingen långkjol så blev riktigt glad när jag hittade de här två. Kommer användas flitigt! Sorry för sjukt dålig kvalité på bilderna på de två kjolarna, men ni ser ändå.
 
Allt är från h&m.



GLAD MIDSOMMAR

Glad midsommar på er!
 
Vad ska ni göra idag? Jag ska iväg och grilla kl 17, kommer bli sååå gott. Grillat är verkligen det absolut godaste som finns att äta. Emelia frågade om jag vill hänga med till hennes stuga i Yngsjö över midsommar, så kul! Men det kommer antgaligen bli för sent ikväll, inte lönt att komma dit kl 22 på kvällen liksom. Så kanske åker till henne imorgon eller så får det bli någon annan dag denna sommaren, när det är fint väder så att vi kan hänga vid stranden.
 
Nu ska jag tvätta håret och tänka ut vad jag ska ha på mig ikväll.
 
Ha en trevlig midsommar alla goa läsare, kram ♥
 



New white in

Köpte denna skönheten på bikbok i onsdags. Kommer bli helt perfekt till Spanien!
 
199 kr



New in

Här kommer en del av det jag köpte på Nova Lund i onsdags. Jag köpte två långkjolar, två kjolar, två linnen, byxdress och två klänningar. Hmm tror det var det?
 
75 kr

Byxdress 249 kr, tycker den är så fin! Elegant till skillnad från många andra byxdresser. 
Linne 79 kr. 
 
Alla tre plaggen är från Gina Tricot och jag är supernöjd med mina köp :)



Soliga gårdagen

Hade en underbar dag igår på stranden. Igår var det min första sommarlovsdag och den kunde nog inte spenderas bättre. Älskar verkligen havet, mitt favoritställe på hela jorden. Där kan jag slappna av och bara släppa allt. Höra vågornas brus, andas in den friska luften och känna solen bränna mot huden. 
Var nästan inget folk alls, många har ju inte fått semester än. Skönt!
Olja på, inte det smartaste. Fy satan vad jag brände mig igår. 
Mycket fint väder igår! Blåste lite ibland men det var bara skönt. 
Invigde min nya bikini 
Boken jag läser nu, bra!


Min nya klänning, världens skönaste!
Yngsjö är så mycket lugnare än Åhus, superskönt!

Årets första bränna, yolo
Blåmärket från blodproven vägrar gå bort?! Det blir bara större och större och det är redan 1 vecka sedan. Hon tog blodprovet sjukt dåligt på mig, aldrig fått sånt här stort märke och det är liksom inte ens på det stället man borde ta blodprov?! Kollade bort när hon stack in nålen så jag vet inte var hon stack den. Har fått sjukt ont i muskeln i armen nu, ska smörja med voltaren men går det inte över under helgen måste jag till läkaren, cp ont. 
På väg hem. Vi åkte till Kstad efter Yngsjö för att köpa en klänning och äta på restaurang, mys!

Idag har vädret inte varit bra så jag är glad att jag tog chansen att åka till havet igår. Nu måste jag dock smörja mig med aftersun för det svider som bara den. 



Student

Så många härliga bilder från Semirs student! Framkallade en del för Violetta vill ta med sig de till Polen när de åker på lördag. 
Sjukt bra kväll!



Min solstråle

Älskling kom vid kl 5, innan dess sov jag för jag hade sjuk migrän.

Älskade lilla Jack. Älskar honom mer än vad ord kan förklara, han gör mig lycklig. 
Gullis


Ögonen?? Jag smälter 


Det gäller ju att börja i tid hahaha



LOVE



Min skatt

Idag ska jag träffa min underbara älskling! Kolla bara så fin han är. Har inte träffat Jack på några veckor så längtar smått ihjäl mig.



Älskling älskling älskling 



Rejält bränd

Är sååå bränd. Ehhh är sämst på att använda solkräm, vill bli brun direkt och så smörjer jag inte in mig men det resulterar ju alltid i att jag bränner mig som bara den. Idag var inget undantag. Första gången jag solar i år och så kommer jag där med min hawaiin tropic oil utan solfaktor, typ dömt för att misslyckas.. På plats kändes det inte så mycket men när jag duschade hemma. OMG pain. 

Fast rött övergår ju till brunt sen = kommer få en härlig bränna när färgen övergår. 
Som ni ser på bilden är jag riktigt bränd, ansiktet tex. Så använd ej hawaiin tropic oil utan solfaktor de första gångerna ni solar. Varför tar jag inte själv åt mig av mitt tips??

God natt 



Playan

Varit på stranden hela dagen, helt UNDERBART
Dock har jag bränt mig fett mycket, kommer aldrig lära mig använda solkräm..



En dag på Nova Lund

Bra dag på Nova! Hann dock inte till alla affärer som jag ville och min favoritaffär topshop har gått i konkurs, snacka om att jag blev ledsen :( åkte typ dit för den affären men blev en bra dag ändå.

Köpte en del kläder vilket jag inte hade tänkt göra.. Men jag kan inte vara i ett shoppingcenter utan att köpa någonting?! Går inte. 
Provar kläder
Den här klänningen var ju hur snygg som helst! Men köpte inte den, kostade drygt 300 kr. 
Hittade en massa böcker jag vill läsa! Men böcker är fett dyra i Sverige. Så blev ingen. 

Älskar naked juicebar men apelsinerna var alldeles för söta :( jag gillar sura!

Våfflan var helt platt och fett äcklig :( buhu, ledsen. Lunchen var i alla fall god!




Dagens. Helt osminkad hela dagen, underbart skönt! Skjortan är från MQ



Dagen

Idag jobbade jag några timmar på fritids. En liten flicka ville fläta mitt hår, så otroligt gullig är hon! 



Skit i sista bilden, så sjukt ful hahah. Fick fläta på en sidan men inte på andra, gulle då. 

Efter jobbet åkte jag och mamma till Nova Lund, så nice med shopping och nu är jag på väg hem. 



23.59

Känns som om jag har så mycket att göra men så lite tid. Imorgon ska jag jobba igen, mellan 9-1 och sen ska jag till Lund så måste strax gå och lägga mig. Måste bara kämpa mig igenom tabletterna jag ska börja ta mot vätskan i hjärnan. Det är riktigt stora tabletter och jag har hemskt svårt att svälja, så lyckas inte svälja hela. Delar jag den så är det å andra sidan sjukt äcklig smak så spydde upp halva igår.. Slutade med saroten för några dagar sedan och fredag, lördag, söndag och idag har jag mått så fruktansvärt dåligt, har haft sjukaste migränen så har gråtit varje dag. Kan vara att jag inte märker någon skillnad när jag tar de för har ändå migrän varje dag men slutar jag ta de så mår jag om möjligt ännu sämre. Måse höra med läkaren imorgon. 

På tal om något annat så fick jag hem skorna från Jennie Ellen som jag beställde, verkligen de snyggaste skorna jag någonsin sett! Men de var tyvärr lite för små för mig, kommer göra ont i hjärtat att behöva skicka tillbaka de. Klacken var sjukt skön, älskar att den är så bred och tjock. Men de var alldeles för små vid lilltån, den klämdes typ fast och det funkar ju inte. Så måste skicka tillbaka de :( ska försöka hitta yey liknande par i Polen. 


Hur snygga?! Vill verkligen inte skicka tillbaka :(



Royals

hej



Jobba

Idag har jag jobbat på fritids mellan 8-16, herregud vad trött jag är nu! Det tar väldigt mycket på krafterna att jobba med små barn, jag är så glad att jag ändrade mig till att bli högstadielärare istället!

Men det var kul, vi spelade mest spel hela dagen. Nu vill jag inte spela spel på år hahaha. Ska jobba imorgon med tydligen, sen tar även jag sommarlov!
Mitt mästerverk. Erkänn, gulligt?



Work

Jobb!





Hej tisdag

Yolo



Beauty

 



Sovmorgon <333

2 bilder från studentfesten igår, fina kompisar!
Från höger: Diar, Nicole, Julia, Semir, jag, Robin, Alan, Kamil

Jag sov till kl halv 12 idag, åh så sjukt underbart <3333 har sovit så otroligt lite de senaste dagarna. Och den största biverkningen efter tyggmärgsbedövningen jag tog är stark huvudvärk. Kanske därför jag haft sån sjuk migrän de senaste två dagarna, verkligen sån migrän där jag gråtit i timmar. Ryggmärgsbedövningen jag tog är sådan man får vid förlossning när man föder barn. Hade någon sagt till mig i onsdags att jag skulle få en fet spruta rakt in i ryggen imorgon hade jag aldrig satt min fot hos neurologen. Men nu har jag klarar av det också, så om jag någongång föder barn så vet jag vilken smärta ryggmärgsbedövningen är men även att jag redan tagit den en gång så då är jag kapabel till att ta den en gång till. Det är helt sjukt hur mycket mer kroppen klarar av än man tror. Kroppen är häftig. 

När jag låg där i fosterställning och grät så sa mamma "tänk på havet" hahha som om det skulle hjälpa?! Tänk på havet själv mami. 

Nu ska jag äta frukost och sen fixa med bilderna från avslutningsmiddagen, så många som väntar på de. 

Du på ask som skrev att min grammatik inte är så bra, hahaha så ful du är. Ge mig ett exempel? Jag vet att min grammatik är väldigt bra, jag både skiver och läser väldigt mycket, hade MVG i svenska A, B och C och jag var den som fick bäst resultat på nationella i svenska C på uppsatsen av alla 3or på gymnasiet på linné. För att få en 10a där så fick man inte ha ett enda litet grammatiskt fel så haha, din kommentar är bara så ful. Patetiska människa :)



STUDENT

GRYM kväll! Semirs student var hur kul som helst. Väldigt lyckad kväll och de här 3 dagarna har resulterat i 450 bilder på kameran..



Underbara

Jag och ett helt gäng underbara personer. 
 
Kommer aldrig glömma er. 



Saknar redan

Sånt här värmer hjärtat, kommer sakna dig meeeed!!
 
Kvällen, natten och morgonen har varit hemska. Haft sån sjuk migrän så jag har bara gråtit en massa. Har fortfarande så ont i huvudet så vet inte vad jag ska göra. Men nu måste jag fixa mig inför Semirs student. 



Wonderful evening

Hemsk dag men kvällen blev riktigt bra! Helt perfekt och oförglömlig kväll, åh så himla bäst var det. 
 
 
Inte nog med att jag tog ryggmärgsprovet så var jag tvungen att ta blodprov också. Kolla så fult hon tog blodprovet på mig, brukar ju bara synas en liten prick. Men nu sprack kärlen under skinnet så blodet spred sig, aj. Lagom fint till mitt linne jag hade på middagen idag :(
 
Här har ni en bild på hur jag såg ut ikväll. 
Nu måste jag bada och tvätta håret.
 
Fullspäckad dag med andra ord. Nu ska jag och min stackars rygg snart sova. Allt jag köpte i Kstad igår sa mamma att jag inte behöver ge tillbaka något för. Hon tyckte så synd om mig idag när hon såg hur jag led och grät på sjukhuset så jag får det i present. Världens finaste mamma, älskar henne enormt. 



Fantastisk kväll

Har haft den roligaste kvällen på länge. Så mycket jag skrattat. Helt helt underbar kväll!
 
 



Sjukhuset

Har haft den värsta tänkbara morgonen. De tog vätska från ryggmärgen med en stor fet spruta, det gjorde så jävla ont så jag ville dö. Låg i fosterställning som man var tvungen att göra och bara grät. 

Detta var jag verkligen inte beredd på, fuck. Det visade sig att jag har för mycket vätska kring hjärnan vilket verkligen inte är bra.

Fuck allt, så jävla rädd och orolig just nu. Vätskan kring hjärnan måste minskas och det snabbt för annars kan det leda till väldigt dåliga konsekvenser för både hjärnan, minnet, skallbenet och synen. 

Varför jag? Varför har jag såna här problem? 




Nu måste jag till jobbet. Inte sugen på det alls, mår skit. Men plikten kallar, så. 



Min största rädsla

Ska till neurologen nu. Botox hjälper inte. Förebyggande tabletter hjälper inte. Mina tabletter hjälper inte längre lika bra. Är helt knäckt. 
 
Ska kräva att jag vill göra magnetkameraundersökning igen och typ alla blodprov som finns. Jag vill vara helt säker på att det inte är någon tumör eller liknande för det skrämmer mig mest. 
 
Läste den här artikeln
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article19033146.ab
 
Och lyssnade på sommarpratet. Jag blev så otroligt rädd. Bara grät och grät och grät. Så som hon beskriver smärtan, att det känns som om någon hugger med en yxa i huvudet, den beskrivningen passar så bra in på min migrän. Marie fick en hjärntumör. Och jag är så sjukt rädd, rädd att jag har något liknande. Tårarna kunde inte sluta rinna. 
 
Men att ha migrän varje dag är inte normalt. Jag vill göra alla undersökningar som finns, alla blodprov osv så att jag är säker på att det inte är något allvarligt. Det är min största rädsla i livet. Tänk så har jag också någon tumör? Tänk om? Jag vill inte ens tänka tanken. 
 
Men nu ska jag till neurologen och beskriva min smärta. Folk som träffar mig säger att jag alltid är glad, ja jag försöker hålla uppe mitt humör. Men det de inte ser är alla tårar, skrik och smärta jag går igenom här hemma. Idag har mamma sjukt ont i huvudet. Hon sa: Caroline, om du har såhär ont varje dag så är jag riktigt imponerad av dig, att du ens orkar gå i skolan, plugga, jobba, leva. Ja mamma, jag känner sån smärta varje dag. 
 
Men vad gör man? Jag kan ju inte bara sluta leva. Men varje dag är en kamp mot mitt huvud. Snälla huvud, ge mig bara 1 dag utan migrän. Jag har glömt hur det känns, jag har glömt hur det är att må bra och det gör mig otroligt ledsen. Jag är inte värd det här. 
"Migrän under flera års tid. Läkarna skickade hem henne gång på gång". Exakt min situation. Läkarna tar inte mig seriöst och det gör mig livrädd. 



En dag i Kristianstad

Idag har jag varit i Kristianstad, trevligt förutom att vädret sög! Det började ösregna något fruktansvärt, som om typ himlen öppnade sig. Vårt lilla paraply hjälpte ju inte ett dugg och jag hade ingen jacka, trodde inte det skulle regna idag.. Hela min kofta blev superblöt så jag fick sitta i linne i 16 grader, lagom roligt. 

Men annars så! Var på donken och åt glass, sen träffade jag en tjej som heter Saranda, supersnäll och härlig! Så lik mig till sättet, vi ska ses i sommar. 

Jag skulle inte shoppa något idag men jag som älskar att shoppa kunde ju såklart inte hålla mig. Men är sjukt nöjd, hittade precis vad jag behövde! En långklänning, ett par Ralph Lauren skor, en klänning, ett par shorts och ett linne. Hur nöjd sina helst fast fattig nu. 

Hittade tyvärr inget till avslutningsmiddagen och studenterna men imorgon ska jag nog ha ett sjukt fint linne jag köpte på hollister istället för klänning. Jeans kan väl också vara fint till en avslutningsmiddag? Eller?


På donken. Usch nu kommer jag inte äta där på länge, en gång vartannat år räcker. 



När vi kom tillbaka till Hässleholm så köpte vi födelsedagspresenter till brorsan på hemmakväll, yolo. Brorsan blev glad i alla fall. 


Min stora fina kille. Det är han som är ljuset när allt annat är mörkt. Fasters ögonsten. 

Imorgon är det avslutningsmiddag men innan dess ska jag tydligen jobba några timmar på fritids, fick reda på det idag. Första gången jag jobbar där, vad gör man ens på fritids? Kommer bara ihåg att jag inte tyckte om fritids när jag gick där haha. 



Men sug mensvärk

Åkte till Kristianstad och var där lite innan kl 10. Jag och mami åt på McDonalds, har inte ätit där på över 2 år. Tycker dolken är helt flottigt men deras toast är såå goda! Så åt toast, muuums. Fick dock sjukt ont i magen där, mensvärk såklart. Aldrig hänt mig tidigare att jag fått det tidigare än vad jag trodde så det var ju inte väntat. Och när jag har mensvärk så vill jag typ bara dö så ont jag har. Men snäll mamma som man har så sa hon att vi kunde åka hem till Hlm så att jag kunde ta medicin mot mensvärk, guld värd är hon!!
På väg till Kstad nu igen. Mami ska jobba och sen ska vi till stan, yey. Har sjuuukt ont i magen dock så får se hur länge jag klarar. 



Lips

På sommaren och framför allt utomlands är det viktigt att även skydda läpparna vilket jag tror många glömmer. 

I Turkiet använde jag inget solskydd till läpparna och de svullnade upp så mycket av allt saltvatten också, såg ut som en anka som precis hade förstorat läpparna hahah och jag har i vanliga fall väldigt fylliga läppar naturligt. 

Köpte ACOs solskydd till läpparna, hoppas att det är bra
Och så en random bild på mitt öga 



Kristianstad

Idag ska jag åka med mamma till Kristianstad. Hon ska jobba så ska först vara med henne på några lektioner och sen ska vi till stan och äta och kolla i affärer, se om jag hittar något att ha på mig på avslutningsmiddagen och studenterna. 

Jag skulle egentligen spraytana mig idag i Kstad men jag avbokade tiden. Visst, jag vill vara brun och det mesta jag läst på internet har varit positivt men en del har blivit missnöjda. Det har börjat fläcka och jag tänker på att det ska vara varmt nu så tänk så svettas man så blir det helt fläckigt? Eller om det typ börjar gå bort på vissa ställen innan resten av kroppen? Panik!

Kostar 350 kr också och jag känner att det är väldigt mycket att lägga på en 3 dagars bränna. Så jag ska satsa på att bli brun i sommar istället och hålla det naturligt. Tänk så blir brännan skitful inför middagen imorgon, nej usch. Folk där har sett mig utan bränna i 1,5 år så då klarar jag mig utan på avslutningsmiddagen också. 

Nu ska vi åka, kram 



SOMMARLOV!!

Ikväll skickade jag in min sista uppgift och vet ni vad det betyder? Jag har nu sommarlov!!!!!! Har inte haft lov sen jullovet och jag har haft ett sjukt stressigt år. Med migrän varje dag, kämpat och gråtit en massor för smärtan tar vissa dagar över mitt liv. Stress på jobbet, sjukt mycket stress i skolan och en massa plugg, många sena pluggnätter och otroligt många timmars plugg. 

Jag har varit duktig hela året så jag känner verkligen att jag förtjänar ett långt sommarlov. Bara släppa all stress för ett tag, göra vad jag känner för och se om migränen blir något bättre. 

Den 4e juli åker vi till Spanien och några dagar efter vi kommit hem bär det av till Polen. Annars ska jag vara i Sverige, hoppas på bra väder så att jag hinner bli brun innan Spanien. Jag ska vara med kompisar, vila upp mig, läsa en massa, passa på att umgås med Jack & hitta på roliga saker och bara ta det lugnt. 

Hoppas på att denna sommaren kommer bli toppen. Välkommen sommarlov 2014! Bästa av allt? Slippa plugga i 2,5 månad. Wow, vilken dröm!

Nu hoppas jag bara att jag klarar komplettering men det tror jag, blev nöjd med den. 

Summer is here. Vakna imorgon, torsdag, fredag, lördag, söndag osv och veta att jag inte behöver plugga. Den känslan. Jag har slitit så mycket i skolan, klarat vartenda tenta under hela året, klarat allt trots mitt helvete med migränen. Detta gjorde jag bra, ofta känner jag bara att jag vill hoppa av eller sjukskriva mig. Men jag är en fighter, ger verkligen inte upp i första taget. 2 år avklarade, 2,5 år kvar. Tufft som fan men jag ska klara det. 

SOMMARLOV



Roliga saker up

Juni är här och brukar oftast innebära en rad roliga saker. Mina kommande dagar kommer att se ut såhär

Idag - kolla fotbollsmatch
Imorgon - Kristianstad
Torsdag - avslutningsmiddag
Fredag - urspring, kolla flaken i stan, Jessicas student i Kristianstad 
Lördag - Semirs student 
Söndag - kolla balen i Hässleholm
Måndag - jobba
Tisdag - helt ledig från allt 

Rolig vecka väntar! 



Grattis!

Min storebror fyller 29 idag, älskar dig!
Hoppas du haft en superbra dag, megagrattis bääästa. 

Killarna i mitt liv, finast är de. 

Ska köpa present till honom imorgon, ehm dålig lillasyrra, soooorry bror. 



Snaaart så

Svårt att få motivation nu till den sista skoluppgiften. Carro håll ut, sommarlovet är inom räckhåll!



Kungliga

Kungar!
 
Måste fixa kompletteringen nu snabbt så att jag kan ta sommarlov!! 



Fotboll

Snart ska jag iväg och kolla på fotbollsmatch mellan 9orna och lärarna, har aldrig sett 9orna spela så det kommer bli roligt. Hoppas såklart att eleverna vinner!
Bild från igår 



Söndagskväll

Jag har ju smått pluggat ihjäl mig inför tentan i språkhistoria. Och vet ni vad jag får reda på idag???? Att läraren sagt fel datum till mig! Så jag får inte göra den nu på tisdag, jag får inte göra den förrän den 26 augusti. HUR SUR BLIR MAN INTE? Här har jag slösat bort hela min helg på att plugga när jag inte ens kan göra tentan? Riktigt riktigt irriternade.
 
Så nu skiter jag i plugget, ska börja plugga runt den 18 augusti istället och släppa det nu och njuta av ett sommarlov. Men innan dess måste jag skicka in en komplettering och det ska jag göra imorgon. Sen, då är det sommarlov. Omg.
 
Imorgon ska jag inte jobba vad jag vet, tyvärr. 
 



En Jennie Ellen dröm

Helt kär i de här skorna! Beställde nyss ett par, de kom precis in och tar slut på bara några timmar. Riktigt populära efter att Kenza bloggat om de.
 
Men jag har storlek 41 men det fanns inte så tog 40 fast det står att skorna är små i storleken så det ser ju inte så ljust ut. Men vill i alla fall prova och passar de inte, ja då vet jag det men då behöver jag inte ångra att jag aldrig beställde de.
 
Vad tycker ni? Hiss eller diss?



Michael Kors

Åh kolla vilka snygga saker nelly.com fått in från Michael Kors!
 
Älskar verkligen alla 3 sakerna, perfekt till sommaren. Om ni skulle köpa en sak av det här, vilken skulle ni valt?



Skit

Pluggar. Förstår dock inget av den här jävla äckliga språkhistorian. 

Kommer få IG för tredje gången. Kommer aldrig klara den = kommer inte klara utbildningen = fuck livet
Hatar språkhistorian mer än allt

FATTAR INTE DETTA!!!!!!!!!!!!



Dålig lördag

Dagen har inte varit speciellt bra. Vaknade vid 9 imorse med den sjukaste migränen. Hade så obeskrivligt ont så kunde knappt lyfta huvudet från kudden. Grät och grät och grät. Smärtan är olidlig. Huvudet pulserar och jag får ont i ögonen, pannan, sen strålar det ner till bakhuvudet och nacken. Hemskt. Så en hel del timmar gick bort idag på att försöka må lite bättre. 

Sen var det dags att plugga vilket verkligen inte gjorde mig på bättre humör. Det är språkhistoria och jag förstår verkligen inte den tentan. Enda tentan jag fått IG på vafan, 2 gånger. Och när jag måste plugga något jag inte förstår blir jag sjukt arg och riktigt irriterad. Och eftersom mamma bara var hemma så fick hon ta all skit. Ehh sorry mami. 

Så min lördag har sugit. Det enda bra var revenge & final i gladiatorerna. Imorgon måste jag plugga sjukt mycket! Yey längtar redan. 

Hoppas ni haft en bättre lördag än vad jag har. Kram och god natt :) 






Nöjd med dagen

Blev ingen uppdatering under dagen, ledsen för det!

Har haft en jättebra dag på emporia, visar bilder och sånt imorgon. Måste sova nu för imorgon måste jag verkligen plugga språkhistoria, usch kan gärna hoppa över dagarna lördag-tisdag nu. 

Så nöjd med alla mina köp idag! Det på bilden köpte jag snabbt på kvantum 2 min innan de stängde. Behöver mina pads för att ta bort sminket. Läppglanset från isadora såg gulligt ut och jag älskar läppglans. Och tidningen ska jag spara till Spanien, vet redan vilka böcker och tidningar jag ska ta med mig, åh kommer bli såå underbart. 

Sov gott



Emporia next

På väg till emporia nu, så nice! Ska bli superkul att shoppa, älskar emporia. Drygt att det nästan är 100 km dit dock. 

Hörs under dagen. Puss!

Skön shoppingoutfit 



En bra dag

Sorry att jag inte uppdaterat idag. Men jobbade först och sen när jag kom hem hade jag sån sjuk migrän så jag sov i princip bort hela kvällen, tyvärr. 
 
Jao trött. Somnade efter 3 igår..
 
Nu ska jag sova. Imorgon är det nationaldagen = ledig = emporia och shoppa! Borde plugga, Badass. Men ska plugga sönder på lördag, söndag och måndag och hoppas det går vägen på tentan på tisdag. 



Dagen

Idag var jag som sagt i skolan. Hade opponering och det gick jättebra! Opponerade en tjejs arbete och jag fick bra kritik av min opponent, kul att höra vad andra tycker om ens arbete. Läraren sa jättebra saker om min uppsats vilket gjorde mig jätteglad! Hon tyckte den var bra och vet ni? Jag klarade den!! Utan minsta lilla komplettering, är såå himla glad. Känns underbart att ha klarat av första uppsatsen på universitetet på första försöket! Jag är grym! Allt hårt skit lönade sig. 
Graffiti <333 mådde så äckligt dåligt på tåget hem :( migränen kan dra långt åt helvete. 
När jag kom fram till Hlm provade jag långklänningar på h&m, jag måste ha en långklänning! Denna satt bra men gillade inte riktigt den. 
Har ni tips var man kan köpa snygga långklänningar?

Träffade Maja på h&m, hon ska till Frankrike i natt. Nej inte alls avis. Ha det bäst!! 
Långt hår, wiho
Dagens 
Invigde min jacka. Köpte den i vintras men har inte hunnit använda den än. Grymt snygg!
Har träffat Jack, älskling. Finast i världen är han!

Mamma bjöd mig på middag på Cats för att hon var så stolt över min uppsats. Hihi, hon är fin hon. 
Har känt mig som en 5 åring med min hästsvans, men det är ju gulligt eller något. 

Ikväll har jag kollat på tv och försökt plugga språkhistoria lite. Går ju sådär faktiskt. 



Onsdag

På väg till skolan nu. Mår sjukt illa av tåget, vill bara spy :( det är helt sjukt hur dåligt jag klarar av tåg, när jag kommer fram till Hbg känns det som om någon kört på mig med en stor maskin, mår så hemskt dåligt. Men detta är sista gången jag måste ta tåget för mamma skjutsar mig till tentan den 10e hihi. 

Regnar idag också ja..





Plugg

Kämpar på med opponeringen! Det är väldigt svårt faktiskt. Första gången jag gör det. 
Blir plugg någon timme till och sen sova. 

Imorgon ska jag till skolan.. Öhh. 
Nej denna dagen gillar jag inte alls, en av de sämsta på länge. 



Äckeldag

Hela den här dagen är åt helvete. 

Har haft en dålig dag på jobbet, har aldrig blivit så arg på någon klass som idag. Idag var första dagen på 4 månader jag inte vaknade med migrän, var så glad. Men efter den lektionen fick jag sån sjuk migrän så jag var så nära på att börja gråta inför alla. Ibland undrar jag vad det är för yrke jag gett mig in på, det är ett helvete ibland. 

Och nu fick jag reda på att jag fick praktikplats på läreda?! Seriöst, läreda? Jag tog det som 4e val av 4 möjliga, alltså som sista val?? Vill typ ta självmord, hatar allt som har med min äcklig skola att göra. De kan inte ens fixa en praktikplats normalt. Började gråta & min migrän blir ju verkligen inte bättre av det. Fuck allt. Jag vill inte vara på läreda!!!! Ska ringa till administrationen imorgon och fråga varför jag fick mitt 4e val? Efterblivna hela högen. Jag vill verkligen byta och ska göra allt för att det ska gå. Ringde de idag men de hade såklart redan gått för dagen. 

Nu har jag en massa plugg och imorgon måste jag till min äckliga skola i Hbg vilket kommer göra att jag kommer få sån hemsk migrän så hela dagen blir förstörd. 
Ett negativt inlägg men är verkligen så sur idag! Sämsta dagen på länge. Läreda????? Jag vill inte vara däääääääääääääär. Fan.



--> work

Iväg till jobbet nu, skoj!





Läsarfråga

Läsarfråga:
SVAR: Kul att du gillar min blogg! Nej absolut inte. Jag är väldigt snäll men det finns en gräns. När en väldigt elak person önskar att jag ska ha migrän hela livet (och denna lilla råttan förstår inte hur sjukt jag lider av det, att sjukdomen förstör hela mitt liv, hur mycket gråt, smärta och tårar det innebär) då tänker jag verkligen inte vara trevlig för såna människor kan bara dra långt och helvete och aldrig läsa min blogg. För säger man en sån sak så har man verkligen gått över gränsen. Till såna patetiska människor tänker jag verkligen inte vara trevlig. 
Så sant!

Och jag kommer få reda på vem personen är och då kommer den ångra att den ens skrev det från början, vi får se om du är lika kaxig i verkligheten som bakom en skärm din fega lilla råtta. 

Så nej, till såna människor ska man verkligen inte vara snäll tillbaka. Det har jag lärt mig genom åren. Jag har blivit överkörd en massa gånger just pga att jag är för snäll. Men nu är det slut med sånt! Jag är snäll mot de som är snälla mot mig. 

Hoppas du fick en liten förklaring nu, kram!:)



En bra dag

Hej på er!
 
Har fortfarande ont. Fuck migrän. 
Hade lockigt hår idag men det höll tyvärr inte särskilt länge. 
Efter jobbet blev det stan. Vi tänkte äta på infinity och sen fika men vi blev alldeles för mätta efter infinity. 
 
Jag drack läsk för första gången på 1 helt år, bara för att min fun light var slut. Inte bra, inte bra. Men äsch, en gång om året får man fuska. 
Mys!

så fikade jag och mamma på chicco. De har börjat med chokladmousse och friterad nougat precis som Jenny hade på cats när hon ägde den restaurangen. Jag dör så gott!! 
 
Nu ska jag kolla på tv en stund och sen måste jag plugga lite. 



Fika

På chicco med mami nu, hon bjuder hihi. 





En mysig kväll

Det var såå trevligt igår hos Simon och hans familj! Hans mamma Ewelina, är verkligen en av de gulligaste jag träffat. Gillar henne stark! 

Såhär såg jag ut igår

De hade dukat så fint. Och hur mysig är inte deras altan?? Nu förstår jag varför folk som har trädgård älskar sommaren, det hade jag också gjort. Tänk att äta såhär på altanen varje kväll medan solen går ner, och sitta och plugga på denna mysiga soffa och ha en stor trädgård, åh drömmen! Själv har man ju bott i lägenhet hela livet och det är inte så kul på sommaren ska jag säga. Äckligt varmt är det. Älskar i alla fall deras hus, supermysigt.

Det bjöds på grill och det var ju bara så gott! Finns inget godare än grillat, älskar det. Mamma hade gjort hemmagjorda hamburgare och karré som vi tog med oss, mums så gott. 

Men mys!!
Mamma hade bakat chokladkaka, dör så gott. 
Ewelina hade gjort tårta & det bjöds på vattenmelon
Ewelina vet att jag inte gillar tårta så hon tog fram glass till mig, gulligaste. 



Simooooooon, så snäll kompis!

Våra familjer planerar en resa tillsammans, åh så roligt det ska bli :)




Jag, Simon och hans lillasyster. Sötisar! 



Hello June

God kväll på er!

Kväll har jag inte gjort mycket. Har mest tagit det lugnt. Inte pluggat på hela fredag, lördag och söndag. Wow när hände det senast?? Jag borde egentligen plugga men vad skönt det har varit att slippa. Imorgon tar jag dock tag i det igen. Ska jobba imorgon, så kul!
Redan juni, hur sjukt är inte det?! Hoppas denna månaden blir jättebra! 

För att svara på 2 frågor från ask:
Ja det är vår balkong, hur mysig som helst faktiskt! Den är rätt stor ändå :)
Det är ju deras jobb så ja? Finns något som kallas för jobb vet du. 



WIC

Åh så fin vår balkong är nu! 
Golvet gick dock inte att göra så mycket bättre än såhär. Men vi hade tänkte lägga klinkers där, det skulle ju vara såå fint! Men nu kan jag sola på balkongen, woho glad. Tjejerna gjorde ett grymt jobb!
Har börjat kolla på ikeas klädförvaringssystem som man kan skräddarsy. Åh så kul!!
Har du hört talas om städhjälp nångång? Precis därför. 



Söndag

Hej!

Har haft hemsk migrän idag. Nu är mammas kompis Violetta och Aurelia här. Vi har fikat och pratat och nu ska de städa vår balkong! Vi använder aldrig balkongen så där är kaos. Och eftersom både jag och mamma hatar att städa och framför allt såna här saker så ska tjejerna göra det. Sen ska vi köpa något litet bord och sen kan man chilla på balkongen i sommar. 
Tog en före-bild, får se hur efter-bilden ser ut. 
Har även haft en liten loppis här hehe. Hittade en massa mer kläder jag inte vill ha så Aurelia köpte en del av de :)

I sommar ska vi ta tag i mitt rum! Flytta sängen till min brors rum och göra om mitt rum till en walk in closet, omg :D



King

Bra kväll!
God natt.