slide show

Antelope Canyon

Efter att vi hade besökt Grand Canyon åkte vi och åt på restaurang och sedan rakt till hotellet för att sova. Morgon därpå skulle vi nämligen till Antelope Canyon, jag hade aldrig hört talas om stället innan jag åkte till USA men att döma av bilderna verkade det ganska häftigt, jag hade dock inte jätteförväntningar. Men ojoj, Antelope Canyon levde upp till mina förväntningar tusen gånger om! Det visade sig vara ett av de häftigaste ställena jag besöka i hela mitt liv. 
Vi började med att åka ut med jeeps rakt i sandöknen, det var minst sagt en bumpy ride och jag kommer än idag ihåg hur mycket vi skrattade medan vi skumpade upp och ner. Himla rolig åktur! 
 
Vår guide visade sig vara världens härligaste kvinna, älskade Bonnie <3 Åh, hon fick direkt en plats i vårt hjärta. 
Antelope Canyon är den mest fotograferade canyonen i sydvästra USA och jag förstår verkligen varför. Naturen har alltså skapat dessa formerna av vind, sand och vatten och det är helt magiskt. 
Direkt när vi klev in genom de smala gångerna kom wow känslan! Hela Antelope Canyon består av smala gångar med dessa massiva stenblock som sträcker sig upp mot skyn. Beroende på hur solen kommer in syns olika färger på stenblocken, allt från orange till brun och lila. Det enda jag gjort med dessa bilder är att ändra skärpan och lagt på lite ljus, det ÄR alltså såhär vackert i Antelope Canyon.
Det är dock inte helt lätt att ta bra bilder i Antelope Canyon, man måste verkligen ha koll på kamerans inställningar om det ska bli något bra av det. Jag blev supernöjd med mina bilder. Solnedgång över Grand Canyon

Solnedgång över Grand Canyon, Arizona kan vara något av det vackraste jag sett i hela mitt liv. Trots att det snart gått tre år kommer jag ihåg exakt denna stund som om det vore igår. 
Kääääär! För varje minut som gick så förändrades ljuset vilket var så häftigt för hela Grand Canyon förändrades beroende på solljuset. Mitt absolut bästa tips om man besöker Grand Canyon är att man är där på dagen och stannar till solnedgången för då fångar man Grand Canyon under dagsljus, solnedgång och kvällsljus. Kolla bara på dessa magiska bilder.
Emma, Lovisa och Nellie ni är sjuka hahah!! Jag blir typ illamående när jag ser dessa bilder, så sjukt vackra men kolla här nära tjejerna sitter kanten? Nära döden upplevelse deluxe. Hade ni vågat? 
Jag ville såklart också ta bilder här men vågade faktiskt inte sätta mig ner, jag blev tillräckligt skakig och snurrig i huvudet när jag med små små kliv gick fram hit. Det kändes som att det räckte att stå här och ändå få himla fina bilder.
Fina duu ♥
Perfekt bild förutom att mina blommiga trosor syns, haha alltså va?? Lyckat där :-)
Som taget ur ett fotomagasin, kan fortfarande inte förstå att jag fått uppleva detta. 
Men snälla så fiiiint!
Lycklig tjej som precis upplevt en av de bästa dagarna i livet <3
BESÖK GRAND CANYON OM NI FÅR CHANSEN ATT GÖRA DET, once in a lifetime upplevelse som jag aldrig kommer att glömma.
♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥Inspon är inte på topp

Hej finisar <3

Hoppas allt är bra med er. Bara en fråga, har alla det lika tråkigt som jag har i dessa tider? Det enda jag gör är att gå till jobbet och sedan raka vägen hem tills det blir morgon igen och det är dags för ännu en dag på jobbet. Går ni andra ut? Vågar ni det? Jag vågar fasen inte röra mig ute bland folk, annat än på jobbet men det börjar bli riktigt drygt och frustrerande. 
(null)
Har absolut 0 roliga bilder att bjuda på då jag gör absolut 0,000 roliga saker. 
(null)
Lite blommor från förra veckan, yey så skoj :-)
(null)
(null)
Två outfits kan jag också bjuda på, från förra veckan då det var varmt. Mycket mer än såhär har jag verkligen inte att dela med mig av. Vad vill ni jag ska blogga om? Jag lovar att fixa allt ni vill haha, bara någon ger mig en idé eller två... Så skriv, skriv. Kram!! Hjärtar dig

Meeen hur kul var det inte att träffa Jack idag?! Herregud, jag har verkligen saknat ihjäl mig... Han ringde mig strax innan jag skulle åka och frågade "NÄR kommer du Bobbo?? Jag orkar inte vänta mer", haha åhh. Han kallar mig fortfarande Bobbo och jag undrar om han kommer göra det för resten av livet? ;-)
 
Vi var på lekplatsen och spelade in TIKTOKS, jag lärde Jack tre olika danser som vi körde. 
Det roliga är att denna videon har fått 812 visningar, den gick från 3 till 600 på cirka en timme. Den måste ju ha kommit upp i något flöde eller så? Jämfört med de andra som har typ mellan 9-40 visningar. En video när Jack klättrar har också snart fått 700 visningar. Himla kul, jag ringde Jack och sa det och han blev så glad haha <3
Jag ÄLSKAR dig!! 
Snälla nån, när blev du SÅ stor? Om drygt en vecka fyller han sju, han var nyss 7 dagar? 🤔Innan vi skiljdes åt frågade jag hur kul han haft det och då svarar han "oändligt kul", mitt hjärta. <3
 
Det är så häftigt att denna lilla mini-människa föddes och helt plötsligt kommer finnas i mitt liv för alltid. En liten individ som jag får följa genom livet. Från det att han bara sov, grät och sov igen, till hans förta ord, första steg, första kramar (<3) till det att han sitter bredvid mig i bilen och vi pratar om livet. Fatta häftigt det är. Jag älskar våra konversationer, idag frågade han plötsligt om jag är rädd för corona. Lilla, intelligenta pojke. Faster älskar dig så mycket så det är inte klokt. Jag ser fram emot våra äventyr i framtiden. Om sex år är du tonåring, alltså vaaa??? Tänk vad mycket kul vi ska ha under åren. Du och jag mot världen, i all oändlighet. ♥ Jobbigt läge

(null)
Hej på er! 

Här har det inte varit mycket mer än USA uppdatering på sistone. Det händer verkligen ingenting alls i mitt liv i nuläget pga Corona så jag har inte direkt något att uppdatera om. 

Livet ser precis ut som för några veckor sedan. Det enda stället jag går till är jobbet då grundskolorna fortfarande är öppna och inte alls lär stängas. Det ger mig ångest att gå till jobbet för jag känner mig så exponerad för alla bakterier. Efter jobbet åker jag raka vägen hem och sedan går jag inte ut någonstans alls förutom någon liten promenad då och då. Vardagarna fungerar men helgerna ger mig jättemycket ångest, då känns livet både otroligt tråkigt och riktigt orättvist. Jag vill bara kunna leva som vanligt igen, antar att väldigt många känner dig deppiga pga den rådande situationen. Corona späder verkligen på min ångest och bakterieskräck som jag har i vanliga fall och får allting att kännas extra jobbigt nu. Förra helgen fick jag problem med andningen, jag kunde inte ta djupa antedag vilket ledde till små panikattacker vilket var något av det tuffaste jag varit med om. Som tur var hade jag tid med min KBT terapeut i tisdags, digitalt möte, och han förklarade att det är kroppens sätt att regera på ångest och panik. Jag fick tips på olika andningstekniker som jag testar med varje gång jag får svårt att andas. Fy tusan vilket skitår 2020 är, snabbspolning till 2021 tack? 

(null)
Fredagens outfit, älskar byxorna så mycket!! 

Nu ska jag strax äta och sedan ska jag hämta Jack. Har inte träffat honom på månader och mitt hjärta brister verkligen. Vi ska till en lekplats där det inte brukar vara mycket folk, leka där ett tag och spela in lite Tiktoks, åhh. Road trip in the US

Fler bilder som fantastiska Emma Grann tog i USA. 
Älskar allt med denna bild! Den är tagen i Valley of fire, riktigt coolt ställe.
Också från Valley of fire. Ja, min klänning var tydligen extremt genomskinlig märker jag när jag tittar på bilderna hahah... men äh vafan, det var helt galet varmt där och jag hade underkläder på mig så shit the same ;-)
Strumporna är stödstrumpor haha... Mina fötter svullnade mycket i värmen och strumporna hjälpte till att dämpa detta. Passade ändå outfiten helt ok ;-)
Grand Canyon <3
Jag bakom buskarna haha, och älskade Nellie och Moa.
Vackraste platsen på jorden?

Vilka är de topp 3 vackraste platserna ni besökt i hela ert liv? Jag tycker det är supersvårt att svara på den frågan för jag har verkligen besökt många vackra platser under de senaste 10 åren. Jag ska skriva ett inlägg med topp 10 vackraste platserna jag besökt någon dag framöver. 
 
Om jag bara får välja topp 3 blir det... hmmm så svårt ju! Men okej då, Horshoe Bend i Arizona USA, Grand Canyon i Arizona USA och Zell am See i Österrike. 
Kan vi snälla ta en minut till att begrunda hur stört detta är? Så galet vackert!!Grand Canyon pt 3. Hur vågade jag?

Kan man få nog av Grand Canyon? Svar: tveksamt. 
Grand Canyon är enormt och man kan vandra runt i timmar. Jag, Nellie och Moa valde en vandringsled som vi tog och stannade till vid olika locations för att fota.
Glad tjej!
Detta är en av mina absoluta favoritbilder från hela resan men man bara MÄNNISKA, vad håller du på med?! Vill du dö? Inget staket, ingenting bara rakt ner i dalen. Sedan insåg jag att jag själv var typ ungefär lika dum och gick lite för nära men inte så nära som killen på bilden, herregud. Bilden är i alla fall fantastisk. Önskar att jag visste vem killen är så att jag kan skicka den till honom.
När jag gick igenom mina bilder så tänkte jag HERREGUD, NELLIE HJÄRTAT, vad håller du på med?? Hur kan du våga sitta sådär nära kanten, på en liten klippa mitt i Grand Canyon?
Sedan tryckte jag fram några bilder och ser MIG SJÄLV SITTA DÄR, alltså nej lilla gumman vad håller du på med? Jag kommer inte ens ihåg att jag satte mig ner här hahah... Bilden ger mig lite smått hjärtattack. 
En av de bästa utsiktsplatserna på jorden? Ja troligtvis. 10 facts about me

1. Jag faller absolut inte för grupptryck.
Är jag med 10 personer och alla gör något jag inte vill så säger jag det och går därifrån. Jag gör endast de val jag själv känner för helt enkelt. Tusen personer kan röka och dricka men vill jag inte säger jag nej och det är jag stolt över.
 
2. Jag är väldigt målinriktad. Jag har några mål i livet och jag vet att jag kommer att uppnå dessa. När det gällde min utbildning var jag såå skoltrött men jag fullföljde den trots blod, svett och tårar. Nåja, trots sjukt stora problem med migränen i alla fall.  
 
3. Mitt lokalsinne suger och då menar jag verkligen suger. Framför allt när det handlar om nya ställen. Är jag i ett shoppingcenter och ska gå tillbaka samma väg så har jag ingen aning om jag kom från höger eller vänster. Alltså jag hittar verkligen knappt i Hässleholm.. En gång stod jag vid centralen i Hässleholm och skulle gå till Infinity och jag fick verkligen blackout och hade ingen aning hur man kommer dit haha.
  
4. När jag flyttar hemifrån kan jag absolut inte tänka mig att bo i en "sunkig" lägenhet. Jag har sett hur en del lägenhetsområden i Hässleholm ser ut och det är ingenting för mig. Det finns möjligtvis två områden jag skulle kunna tänka mig att bo i och både är svindyra och nybyggda. Jag ska bo fräsch och modernt och helst nybyggt eller högst några år på nacken. Jag kommer troligtvis att köpa ett hus när jag flyttar hemifrån och inte flytta in i lägenhet, eller så blir det en modern, ljus och fräsch lägenhet. Jag får panik av tanken på att bo i en lägenhet jag anser vara sunkig, fixar inte det 😬
 
 
5. Jag vet inte om detta räknas som tvångshandlingar eller vad men jag måste gå på toa och kissa innan jag går och lägger mig annars kan jag inte somna. Även om jag inte behöver gå på toa så gör jag det ändå. När jag kommer ut från toaletten måste jag dricka en klunk och sen kan jag somna. Går verkligen inte annars!
 
6. Jag är faktiskt väldigt duktig på att spara pengar även fast folk inte tror det. Jag har under de senaste året sparat måånga tusen och sedan lagt dessa på resor. Jag sparar alltid till minst en resa. 
 
7. En av mina drömmar har alltid varit att starta ett eget företag vid sidan om mitt lärarjobb. Nu har den drömmen gått i uppfyllelse då jag har en enskild firma som bröllopskoordinator. Har fått mina två första uppdrag i sommar, jag hoppas verkligen dessa blir av och inte stoppade av corona men vi får väl se...
 
8. Jag får panik av att vara i närheten av någon som är förkyld eller sjuk. Jag är så rädd för att bli smittad. Alltså ni förstår nog inte men att vara nära någon som är sjuk förstör verkligen hela min dag. Det har utvecklats till rejäla tvångtankar och tvångshandlingar. Jag har gått i KBT mot detta nu i drygt ett år men dessa tankar upptar fortfarande en väldigt stor del av min vardag och det är svinjobbigt. En kompis till mig fick ångesttankar nu i coronatider och sa att hon nu förstår hur jag känner det. Om ni har känt rädsla för att bli smittade av corona, det är så jag känner dygnets alla vakna timmar alla årets dagar och det är så jobbigt att jag verkligen får panik i hela kroppen när tankarna börjar snurra. Alla som lider av ångesttankar förstår vad jag pratar om, det är fruktansvärt. 
 
9. Jag får alltid resefeber innan vi ska åka någonstans och då menar jag feber på riktigt. Blir alltid fett orolig - att vi ska missa flyget, att flyget ska största och så vidare. Oroar mig alltid för mycket. När jag väl är framme på hotellet brukar det lugna sig men tills dess är jag ett levande vrak.
 
10. Jag vill inte föda barn. P.g.a. några orsaker. Dels vill jag inte att mitt barn ska få kronisk migrän och diabetes som jag har för det är två sjukdomar som kan vara ärftliga och jag vill inte att någon som jag älskar ska behöva gå igenom samma smärta som jag gör. Dels ser jag inget fint i en graviditet, jag tycker inte det är vackert som vissa andra. Det verkar sjukt jobbigt att gå runt i 9 månader och känna sig blää och inte klara av enkla saker som att knyta skorna utan att behöva hjälp. För det tredje verkar förlossningen som en fruktansvärd saksom jag aldrig vill vara med om. Dock vill jag ha barn så det är ju lite problematiskt. Adoptera skulle jag kunna tänka mig men en liten bebis som kan växa upp med mig från sina första veckor vid liv. Surogatmamma är en annan lösning men det är svindyrt så det lär inte gå tyvärr. Dock vill jag absolut inte ha barn förrän tidigast när jag är typ 33. En annan sak med det här kring barn som sätter lite käppar i hjulet är att barn är förkylda 24/7, med min ångest kan ni tänka er att detta inte riktigt går ihop. Ahh, får panik. 
 Grand Canyon pt 2

Mer från magiska Grand Canyon, Arizona. 
Hur är det ens möjligt att naturen formar sig såhär? Jag fick svindel varje gång jag tittade ner hehe, trots att jag inte är höjdrädd.
Lyckan över att få vara i Grand Canyon med ett gäng som alla älskar att fotografera! Det var bra härligt :-) Inget kom, kom skynda sig utan alla var inställda på att fota i timmar. 
S V I N D E L
Har du varit i Grand Canyon någongång? Om inte, är det något ställe du vill besöka? Vårtecken

V Å R
Snart dags att plocka fram vårjackorna och lägga undan vinterjackorna. Det jag tycker är absolut härligast med våren är att slippa alla tjocka tröjor och istället börja klä sig lite roligare. De flesta av mina tjocktröjor är svarta så jag är rätt mörk under vinterhalvåret haha. Har ganska mycket svarta vår och sommarkläder också men liiiiite mer färg smyger sig ändå fram. 

Nu är det helg och varje helg känns skönt för tillfället för det är två dagars paus från allt coronakaos. Två dagar då jag inte behöver träffa folk alls, mer än mamma. Det känns som om många, inklusive mig, håller på att bli lite smått galna. De flesta jag känner som pluggar på distans tycker det är riktigt tråkigt att inte kunna få vara i skolan. Visst, det kanske känns skönt att vara hemma från skolan någon vecka men sedan blir det riktigt tråkigt. Tycker så synd om alla som ska ta studenten i år, ovissheten kring studenten måste vara skitjobbig. Lider verkligen med er <3 

Imorgon ser planerna ut som alla andra lediga dagar. Bara stanna hemma och roa mig med tv program, Netflix och en bok. Ska försöka komma ut på en promenad och skulle vilja städa min bil för där är lite kaos atm. Jag har fruktansvärd migrän, tog medicin för en stund sedan så sömn behövs. Önskar mig en natt med bra sömn, behöver det... God natt <3 
YNGSJÖ

Ett par bilder till från min och Alexandras tur ner till Yngsjö för ett par dagar sedan. Detta var verkligen höjdpunkten under hela påskovet, det är enda dagen jag umgåtts med någon utanför familjen och utanför hemmets fyra väggar. Verkligen ett annorlunda (och drygt) påsklov. 21.19

(null)
Waah, fullt upp på jobbet nu. Jag har galet mycket att rätta och det är så många kompletteringar som ska fixas då det är väldigt många elever som inte är i skolan pga den rådande situationen och då blir det dubbel undervisning. Man ska hinna fixa allting som vanligt OCH försöka få med sig alla de elever som sitter hemma. Jag blir helt snurrig av allt 🥺 Ska försöka ta en klass i taget, rätta allting och föra in alla resultat innan jag går på nästa klass...
(null)
Imorgon är det torsdag igen och min stressigaste dag, dagen då jag inte ens hinner sitta ner i 5 minuter utan jag har sex lektioner, alltså alla mina klasser på en och samma dag. Såhär måste det se ut varje onsdag innan jag går hem, sex högar så att jag bara kan ta en hög och efter lektionen byta till nästa klass. Är det något jag har glömt att kopiera så är det kört. Ahhh tagga 😬

Jag börjar dock bli allt mer rädd för Corona, blir illamående av alla dödsfall jag läser om varje dag. Serietips

A million little thing är en serie på Cmore som jag precis börjat titta på och jag rekommenderar den verkligen!! Jag har verkligen svårt att fastna för serier så jag är väldigt kräsen, därför kan ni lita på mig när jag säger att den är BRA ;-)
I serien får man följa fyra killar som är bästa kompisar, ena kompisen tar livet av sig genom att hoppa från balkongen. Man får följa de tre kompisarna och alla deras problem. Serien lyfter psykisk ohälsa på ett otroligt bra sätt, att alla verkligen kan drabbas oavsett hur mycket pengar man har och oavsett om man har både familj och barn eller inte. Serien visar på hur det är att leva med ångest samtidigt som du bara lägger på ett fejkleende ute bland folk. Nej, absolut sevärd!! Det är två säsonger och jag tänkte titta på ett avsnitt varje dag efter jobbet, bra för mig som behöver slappna av efter jobbet och gärna jobbar alldeles för mycket. 
Tisdag som känns som måndag

(null)
Morgondagens och dagens outfit. Idag körde jag på sportigt, Pumabyxor och en basic tröja. Imorgon kör jag mer classy på jeans och tröja med puffaxlar. Min stil skiljer sig verkligen enormt, allt från sportig till extremt girly eller office style. Varför hålla sig till en stil liksom :-) 

Vardagen är igång igen! Det var så kul att gå till jobbet idag, efter att ha haft såå tråkigt i 10 dagar. Det hade dock varit ännu roligare om jag inte gått och haft ångest över Corona 24/7, så jäkla jobbigt!!! Det går liksom inte att följa riktlinjerna i skolan. Matsalen serverar ju fortfarande i bufféstyle, avstånd finns det ingen chans att de hålls då eleverna sitter såå nära varandra i klassrummet för det finns ju inte 50 bänkar. Större folksamlingar än 50 men det är tydligen okej när det gäller skola 🤔 När vi lärare hjälper eleverna går det inte heller att hålla avstånd såklart. Dörrar som ska öppnas,  knappar på kopieringsapparaten som ska tryckas in, jag har engångshandskar på mig varje gång jag ska ta på några ytor... Nej, detta känns inte bra alls. Ångesten är faktiskt enorm. Hur är det på ert jobb, har det vidtagits några särskilda åtgärder? 

Planer för resten av dagen? Viiiiila. Jag har nyss fått 43 botoxsprutor så mår inte på topp, mår skit rättare sagt men hoppas att botoxen ska hjälpa i alla fall lite för det har inte varit en rolig period på sistone. Sprutan hjälpte i två dagar sen har det varit samma helvete igen som alltid. Ska sova tidigt idag också tänkte jag, natten var hemsk. Jag låg och vände och vred på mig från kl 00 till 04.10 då jag tittade på klockan en sista gång. Jag förstår inte varför jag har sådana sömnproblem på sistone. Jag kan verkligen inte somna vilket suger!! Har ni problem med sömnen? Så mycket kärlek

Jag bläddrade igenom albumen från fotoresan i USA som fotografen Emma Grann lagt upp på Facebbok. Hon och Frida var ledarna på resan och proffsfotograferna, de tar amazing bilder! Här är ett gäng bilder som jag är med på. Så himla kul att se alla dessa bilder, här hemma brukar det alltid vara jag som sköter kameran så jag är inte med på jättemånga bilder utan tar ofta på andra. Det var därför extra kul att se bilder som någon annan tagit på mig, inte minst då Emma är sjukt duktig på att fotografera och jobbat med många stora märken och modeller. 
En fotomorgon i Los Angeles.
En del av gänget, vilka tjejer!! <3 
I Arts District i Los Angeles, sjukt coolt ställe. Denna bilden älskar jag!!
Att gå runt och fota i Arts District i timmar med hela gänget var extremt roligt! Aldrig upplevt ett liknande ställe tidigare, 100% konst. Vissa kallar det klotter men hur kan man kalla såhär extremt fina målningar på stora väggar för klotter? Det är ren konst, begåvade människor!!
Går över gatan sådär caual bara, du då? 
En till favoritbild <3 Vid Mammoth Lakes, en perfekt kväll.
En roadtrip i USA borde alla få uppleva en gång i livet. 
Avslutar med en till favoritbild. Gänget, bakgrunden, kvällen åh så mycket kärlek. Älskaaar också att min Fun light flaska står där mitt på vägen, ni som känner mig vet att Fun light och jag är ett hahah. Så pass mycket att en Loka flaska med Fun light såklart var med när 9orna gjorde en parodi på en del av lärarna under Lucian. Jag <3 Fun light. Blue sky & pink flowers

Idag fick jag tänka till rejält kring vilken dag det är. Lördag? Söndag? Måndag? Haha, tydligen måndag... Den sista lediga dagen innan det är back to work. 
 
Dagens planer ser ungefär ut som alla de andra dagarna under lovet. Jag ska läsa (läser en sjuuukt bra bok), rätta en hel del  filmrecensioner som mina 7or skrivit, titta på serier och bara ta det lugnt. Jag förstår inte hur man kan vara så trött som jag är efter att knappt ha gjort något alls? Jag är för tusan mer trött nu än när jag jobbar? :-) 

Vad är era planer för dagen? 
Grand Canyon pt 1

GRAND CANYON, verkligen en av platserna jag ville besöka någongång i livet. Vem vill inte besöka Grand Canyon liksom? Check på den! Jag hade bara sett bilder över Grand Canyon så visste inte riktigt vad jag hade att vänta mig. 
 
Grand Canyon är otroligt mäktigt, det tror jag inte kan undgå någon som varit där. Det är ett landskap som aldrig tar slut, var du än kollar så sträcker sig utsikterna så långt ögonen kan nå. Du känner dig som en liten myra i jämförelse med hur gigantiskt området är. Ledarna sa att vi måste vara otroligt försiktiga när vi går runt i området. Varje år dör det cirka 12 människor genom att falla ner från Grand Canyon och sedan 1880 har mer än 700 personer dött. Jag förstår verkligen det, det kändes nämligen som att varje steg man tog var lite mellan liv och död. Jag såg personer som verkligen spelade med sitt egna liv. Ingen Instagrambild i hela världen är värd att ramla ner och dö för, men visst stod verkligen så nära klippan att jag blev illamående när jag såg det. Om ni besöker Grand Canyon, spela inte med ert egna liv för fasen! Ledarna berättade också att om man faller ner från Grand Canyon tar det drygt två minuter innan du når marken och dör. Snacka om mardröm? Du faller och faller, vet att du snart når marken och dör men kan inte göra något åt saken. 
 
Jag förstår varför Grand Canyon drar till sig miljontals besökare varje år, det är något magiskt över hela landskapet. Bedöm själva! 
Så oförstörd natur, så vackert.
En av mina absoluta favoritbilder från hela USA resan, on top of the world.
Det var verkligen en upplevelse att gå runt här. Grand Canyon levde absolut upp till mina förväntningar, dock hmm jag har lite svårt att sätta ord på det men under vår USA resa tycker jag att vi absolut upplevde ännu häftigare saker än Grand Canyon, t.ex. Horshoe Bend, Yosemite National Park och Antelope Canyon. Kanske är Grand Canyon så himla stort att det var lite svårt att ta in alla intryck på en och samma gång, kanske blev jag lite väl överväldigad av att inte riktigt veta var jag skulle fästa blicken. Kanske såg jag Grand Canyon mer genom kameralinsen än genom mina ögon och att det var därför jag hade lite svårt att ta in hela grejen. Jag vet inte riktigt men hur som helst ÄR Grand Canyon sjukt coolt och mäktigt. 
Wow vilket påskägg

Meeen vilket fantastiskt påskägg?! Snälla nån, det finaste påskägget jag någonsin fått 🥰
(null)
Korthållare från KENZO, verkligen såå himla fin!! Och nyckelring från See by Chloe, älskar den. 
(null)

(null)
Man blir aldrig för gammal för påskägg heheh. Nej men så tacksam!! <3 En annorlunda påsk

Glad påsk på er fina ni <3 

I år blir det en annorlunda påsk, inga gäster som kommer över och inga nära kontanter. Brorsan och Jack brukar alltid komma på middag och jag hade verkligen sett fram emot att spendera tid med Jack. Jag tänkte också att vi skulle gå på bio och åka till Skånes djurpark men nu blir ju såklart ingenting av detta av. Jag har bara varit hemma och ska fortsätta att vara hemma till måndag, på tisdag börjar jobbet igen och då blir det jobb och direkt hem. Gud, Corona ger mig så mycket ångesttankar 😰

(null)
Hur som helst, idag såg jag och mamma hade skickat in denna fina påskhälsning till Aftonbladet, hon blev så glad när de publicerade den hahaha <3 De publicerar hundratals hälsningar men hon var lika glad ändå, söte mamma!! Bilden är från Österrike och jag älskar den. 

Hoppas ni tar ert ansvar och minimerar de sociala kontakterna. Senast idag såg jag ett helt gäng på 12 pers gå rundor, då blir jag bara helt 🥵🥵 Hur svårt kan det vara att faktiskt inte umgås i stora grupper? Ser fortfarande ungdomar som lever som vanligt, går ut och festar... Wake up, please. Tur man är introvert och van vid att spendera mycket tid hemma haha. Route 66

ROUTE 66
The one and only, Route 66. Den legendariska rutten man hört så mycket om, det var ganska häftigt att stå här måste jag säga! 
Kan det bli mer typiskt amerikanskt än ett sådant här hak mitt ute vid Route 66? Älskade allt med detta haket, verkligen 100% genuint och 100% amerikanskt. Maten var ocksås så god!
Åt pulled pork burgare, muuuums.
Det kändes verkligen som om vi var mitt i en vilda västern film, med tågspåren i bakgrunden och allt. Kär i detta ställe!!
Snyggaste fotografen i stan! Janelle, miss uuu.
Älskar denna bild! Lovisa och hennes outfit och hela stil passar bara in så himla bra här. 
Kan ni gissa vad nästa stopp var? GRAND CANYON!!!! Omggggg.FOTORESOR USA, roadtrip

Detta har jag sysslat med nästan hela påsklovet, att redigera videon från USA med FOTORESOR ♥ Det är helt underbart att titta på den nu färdiga videon och drömma sig tillbaka till juni 2017 och alla dessa fantastiska platser. Bästa gänget, lärde känna personer jag aldrig kommer glömma. 
 
I videon får ni hänga med på vår roadtrip från Los Angeles till Las Vegas. Från Kalifornien till Nevada och Arizona. Grand Canyon, Horseshoe Bend, Antelope Canyon, Yosemite National Park, Half Dome, Yosemite Falls är bara ett par av de otroligt vackra platserna vi besökte. Hoppas ni vill titta på videon. Titta i 1080 HD för bästa kvalité. 
 Bellagio fountain by night

Tidigare under dagen hade jag och Alexandra varit och kollat på Bellagio fountain under dagen, fantastiskt vackert! Efter att vi hade varit och besökt Vegas skylten åkte vi vidare till stan. Jag och ett par tjejer från gruppen tog en taxi, jag behövde dock stanna förbi vid hotellet för att hämta en sak. Tjejerna valde att stanna på hotellet men jag ville till stan. Taxichauffören väntade på mig men han visade sig vara en av alla sliskiga killar i USA. Jag hatar kallprat med sa typ "oh it´s so hot today" och han bara "yeah, you are hot today", man bara men snälla håll dig lite proffsig va. Nej, jag hatar verkligen sådant och blir så obekväm!! Varför kan killar inte bara hålla inne med såna kommentarer vid tillfällen då det inte passar? 
 
Hur som helst, han skjutsade mig i alla fall till stan. Där tittade jag på fontänshowen och det var helt magiskt vackert! Har ju sett detta i Dubai tidigare, men vem tackar nej till att se vackra fontäner igen. Jag tycker verkligen det är wow varje gång. 
Men WOW?! Ceasers Palace hotellet i bakgrunden, ett av världens mest välkända hotell. Deras lunchbuffé kostar drygt 500 kr, man bara ehh :-) Bellagio, gärna både under dagen och kvällen, får absolut inte missas i Las Vegas. 
Efter fontänshowen gick jag till Forever21, sådär klockan 23 på kvällen haha! Allt håller verkligen öppet länge där, inte som här... Jag köpte en jättefin kofta, som tre år senare fortfarande är min favorit. Jag tittade på fontänerna och gick i affärer helt själv för jag kunde inte hitta Alexandra i folkvimlet. Jag kände mig dock helt trygg, trots mörkret och att jag befann mig på andra sidan Atlanten kände jag mig hundra gånger tryggare än om jag hade gått på stan själv klockan 23 här i Hässleholm. Det säger inte lite om dagens otrygga samhälle och det gör mig både ledsen och arg. Jag känner mig väldigt många gånger mycket tryggare utomlands, så ska det inte vara...
 
Efter ett tag hittade jag Alexandra och vi började bege oss tillbaka mot hotellet. Det sjuka i Las Vegas (förutom värmen hehe) är alla drogerna. Vi gick på gatan och helt plötsligt känner jag rök, som inte luktar som vanlig cigarettrök. Jag tittade upp och såg en massa personer stå och röka på hela öppet, det är en stor chock för oss svenskar. Det luktade marijuana överallt, sick! Förutom det så var människorna trevliga, Las Vegas bjuder på bra shopping och spännande sevärdheter. DOCK är Vegas alldeles för crazy för min smak, det känns lite "fejk". Verkligen värt att besöka en gång i livet men det är inget ställe jag längtar efter att besöka år efter år. Los Angeles däremot, oh my <3Dagens tankar

 
Jag förstår inte hur mensvärk kan göra så in i helvetes djävulskt ont? Smärtan slår mig som en käftsmäll varje månad. Jag förstår inte heller hur mensvärken kan vara så olika beroende på kvinna? Vissa får inte ens särskilt ont medan andra (t.ex. jag) får så ont att jag blir illamående av smärtan. Det känns verkligen som om den ska knäcka mig varje månad och det går aldrig att förbereda sig mentalt för det gör så äckligt ont varje månad. Jag har stark medicin från Polen då jag får sjuka kramper varje gång men de första dagarna är helvetet på jorden. Har ni problem med mensvärk? 
 
Det är så viktigt att stötta lokala restauranger nu i dessa tider, om vi vill att de ska vara kvar efter krisen. Först var jag lite tveksam till om det är så bra att äta ute eller om det finns någon smittorisk men det verkar ju vara lugnt. Jag har beställt från Tasty Garden och idag från Crazy Jack, så himla gott!! Deras vitlöksbröd är världens godaste, oh my. Det är tuffa tider för alla restaurangägare nu och vi vill ju verkligen att de ska kunna vara kvar efter corona. 
 
 
Morfar är kvar på vårdhemmet i Polen och jag och mamma Facetimar med honom varje vecka, han verkar må bra där men det känns fortfarande så konstigt att han inte längre bor hemma utan där bor hans fru kvar som helt verkar ha slutat bry sig om morfar? Ahh, allt är kaos. Det jag oroar mig för mest är att corona ska drabba morfar. Vi pratade med ägaren i söndags och han sa att det är extremt många ålderdomshem och vårdinrättningar som drabbats av corona. Om stället där morfar bor drabbas av corona är det kört för honom, hans organ är svaga som det är och han hade aldrig överlevt corona. Jag mår illa av att tänka på det... :( När kommer detta lugna ner sig? Jag vill bara kunna åka till Polen och träffa morfar så fort som möjligt. Tanken att jag kanske inte kommer kunna göra det i sommar gör mig obeskrivligt ledsen. 
 
Tiger King, har ni sett dokumentären på Netflix om Joe Exotic? Jag vet inte riktigt vad jag ska säga haha, den är så sjuk men samtidigt så fascinerande. Jag är på avsnitt 4 och ser fram emot att titta på alla. Jag har mycket att säga om Tiger King men vi sparar det till ett annat tillfälle. Absolut ett tips att se om ni inte redan sett den. 
 
 
Att ha lov är så mycket skönare än jag trodde. Jag fick smått panik av tanken att vara hemma i 10 dagar och inte kunna leva som vanligt, jag ville bara jobba jobba istället. Dagarna har dock gått hur fort som helst och jag har tagit det lugnt, vilat, tittar på tv, läst, redigerat bilder, fotat och börjat redigera en lång video. Jag har inte jobbat en enda dag och jag känner inte för att göra det idag eller imorgon heller. Det får bli söndagens och måndags mission. Tummen upp för lov! 
 
Hur kul är det inte att redigera videos som man spelat in? Jag har under mina senaste resor filmat ganska mycket och sedan redigerar jag videon och lägger upp på Youtube. Jag tycker det är superkul och det är något jag vill fortsätta utvecklas inom. Jag vill inom några år köpa en drönare så att jag kan ta filmandet till en högre nivå. Tänk att filma med en drönare ovanför Medelhavet, åhh. En drönare är dock dyr så det får vänta lite. 
 
 
Idag läste jag att Tegnell sa att det kan ta ett år innan man kan flyga igen. Ett år?! Dock säger den mannen en del som sedan visar sig inte stämma så jag vet inte riktigt om man kan lita på honom. Att man inte kommer kunna flyga under ett år låter helt sjukt, då kommer ju garanterat nästan alla flygbolag plus resebyråer att gå i konkurs. Än så länge gäller UDs avrådan till den 15 juni, det är mer än två månader dit. Jag hoppas fortfarande på att jag kan flyga den 2 juli... Idag steg dock dödssiffrorna i Italien igen, efter att ha sjunkit ett par dagar. Dödssiffrorna i Storbritannien, Tyskland, Ryssland och New York är högre än någonsin, likaså i Sverige. Inom ett par dagar når vi 1000 dödsfall i Sverige, vilken katastrof. Jag längtar verkligen till den dagen vi kommer kunna läsa "0 nya dödsfall i Italien", undra när det kommer att ske? När tror ni? Jag tror att det i alla fall kommer ta kanske minst två månader till? Om inte längre...Balsam för själen

Underbar dag vid havet med Alexandra. Dock hade det absolut kunnat vara 15 grader varmare för helt ärligt var det svinkallt. Det blåste kalla vindar och blåsten var rejäl. Solen sken i alla fall vilket var skönt men inte tillräckligt varmt hehe. Hade dock förväntat mig att det skulle blåsa, det är ju ändå havet så jag hade laddat upp med två varma jackor. Tips!!
Fantastist rogivande. Det finns ingen plats på hela jorden jag älskar mer än just havet. Jag blir så lugn i hela kroppen av att befinna mig vid havet. 
Håret levde sitt egna liv :-)
FINA du!! Hur fin är hon inte? 
Om ni bor i Skåne rekommenderar jag verkligen Yngsjö, det är mitt happy place och jag föredrar det framför Åhus alla dagar i veckan. 
💗
Det var så roligt att ta fram kameran igen! Jag tycker det är hur roligt som helst att fotografera, det är något jag vill fortsätta utvecklas inom. 
Vi dukade upp en rejäl picknick. Har ni smakat rödbetschips? Oh my, så gott!
Balsam för själen ♥
Jag är glad att jag kom över denna idé, träffa en kompis utomhus om båda är friska fungerar ju absolut. Kilometers avstånd till andra, stranden har aldrig varit så tom som idag. Det gjorde mig absolut ingenting, jag gillar inte folk haha... Bra DAG!! 
En dag vid havet

Fin dag! Det var underbart att komma ut lite, så kul att fotografera igen, fantastiskt att skåda havets vågor och lyssna till vågornas brus, så kul att träffa Alexandra och bara helt enkelt amazing att komma ut hemifrån lite och inte tänka på Corona ett tag. Vi var den enda på hela stranden så avstånd, det fanns det minsann. 
(null)
(null)
Innan jag körde hem såg jag ett körsbärsträd, var tvungen att stanna och fota där. Finns typ ingen vackrare än dessa träd! 
(null)
(null)
Hur underbart? Hela stranden var verkligen folktom, inte en människa så långt ögat kunde nå. Beror säkert på Corona men också att det blåste jäkligt kallt, det är ju faktiskt inte sommar och strandväder än. Jag hade på mig två jackor men frös ändå. 
(null)
<3 
(null)
(null)
Picknick, åhh. 

Vad har ni hittat på idag? 

LAS VEGAS SIGN

 
Welcome to fabulous LAS VEGAS Nevada 
 
Vem drömmer inte om att någongång besöka den världskända Las Vegas skylten? Det har länge funnits på min bucketlist, så många gånger man sett den på både bild och film. Jag var så taggad på att äntligen få se skylten in real life. Vi promenerade dit, en sak måste man veta om Las Vegas och det är att det är så jääävla varmt på sommaren. Det var cirka 42 grader och svetten rann, på kvällen var det fortfarande över 25 grader och sjukt varmt, Vegas ligger ju faktiskt i öknen. 
Äntligen här!! Det är ju liksom en...skylt :-) Men ändå den häftigaste skylten jag sett i hela mitt liv haha.
Kan det blir mer Las Vegas än att få bevittna ett bröllop mitt framför Vegas skylten? Bara självaste Elvis som fattades ;-) Undra om de ens fick till ett bröllopsfoto framför skylten utan folk i bakgrunden, tvek för där var fullpackat.
Absolut väl värt ett besök! CHECK i min bucketlist! Chill mode

(null)
Först tänkte jag jobba en massa under lovet, jag började göra upp vilka dagar jag ska rätta elevtexter innan mamma sa stopp! Hon sa att jag endast ska jobba när jag själv känner för det och tacka Gud för det, att jag har någon som stoppar mig när jag själv inte gör det. Jag har inte haft lust att jobba varken fredag, lördag, söndag eller måndag. Det är ju faktiskt påsklov och jag borde inte alls jobba. Vi får se vilken dag jag får lust att rätta lite. Istället har jag gått promenader, redigerat bilder från USA, läst och tittat på tv. 
(null)
Imorgon ska jag i alla fall ut! Jag börjar bli galen av att inte alls träffa folk så imorgon ska jag och Alexandra till havet. Vi tänkte åka ner, gå runt lite, andas in frisk havsdoft och fota. Först var tanken att vi skulle äta på någon restaurang men då det inte känns hundra blir det picknick på stranden istället. Jag tänker att det inte lär vara överdrivet mycket folk på stranden så det borde vara lätt att hålla avstånd. Jag ser verkligen fram emot morgondagen! 
När kommer man kunna resa igen?

Två bilder från fantastiska Grand Canyon, Arizona. ♥
 
NÄR tror ni att man kommer kunna resa igen? Till vilken månad tror ni det dröjer? Ingen vet ju, allting är bara spekulationer. Igår gick Tegnell ut med att man ska ställa in sig på en sommar i Sverige men jag vill bara inte ta in det! Jag kan inte tänka mig en sommar utan att resa utomlands, vill gråta så fort jag tänker på det. 
 
Tror ni att man kommer kunna åka utomlands i juli igen? UD förlängde häromdagen sin avrådan om att resa utomlands så Ving har ställt in alla sina resor till och med den 15 juni. Jag tänker att det ändå är ganska lång tid kvar till juni, ingen vet åt vilket håll det kommer att utveckla sig. Jag har fortfarande hopp 🙏Solnedgång i Kalifornien

Hur vackert? 😍
Tänk att få ha varit i USA 12 dagar med dig <3
Vackra jord!
När solen höll på att gå ner satte vi oss i bilarna och åkte mot hotellet, så himla nöjda över ännu en magisk roadtrip-dag i USA.Någonstans längst Joshua Tree National Park

Efter att vi var nöjda med stoppet vid California Valley åkte vi vidare till det sista photolocation stoppet någonstans längst Joshua Tree National Park, vi tajmade in det så att vi skulle hinna fota vid solnedgången som vi nästan gjorde varje kväll. Golden hour och bilderna blir helt magiska. Jag blev så himla nöjd med dessa bilder, det känns som om jag utvecklades enormt under de 12 dagar vi fotograderade i USA. 
Men snälla nån, älskar gold hour!!
Magiskt ökenlandskap...♥Vårens stiltips

Vårens stiltips från mig till er. Jag älskar denna trend! Vit tröja, antingen långärmad eller t-shirt och en klänning ovanpå det. Så, så fint! 
(null)
Köpte klänningen och tröjan i Riga. Har ett par liknande från Polen också. On top of the world

Sista från California ValleyNy migränmedicin

Måndag och lov! Känns ju skönt samtidigt som det känns rätt tråkigt. 
 
Hur som helst, i fredags provade jag på en ny migränmedicin. Jag har tagit sprutorna Aimovig sedan i februari 2019 och visst har det funnits månader där migränen har varit lite bättre, under året som gått har jag haft tre månader där jag haft migrän 15-20 dagar istället för 31 dagar. Jag har alltid ont i huvudet, dygnet runt, året om men de dagar jag inte behöver ta migränmedicin räknar jag som migränfria dagar. Jag har under många års tid tagit starka migränmediciner varje dag, för att kunna gå upp ur sängen och ta mig till jobbet. Mitt liv är verkligen skit många gånger och jag vill inte ens veta hur många dygn av mitt liv som försvunnit till att gråta av smärta, ligga i ett helt mörkt rum och bara väntat på att timmarna ska gå så att jag kan röra mig en cm utan att hela huvudet exploderar. Det känns många gånger som om någon knivhugger mig i huvudet gång på gång, det är verkligen en omänsklig smärta som jag inte önskar någon. 
 
Hela mitt liv kretsar kring migränen. Så många gånger som min familj varit tvungna att ändra om i sina planer pga mig. När vi är utomlands kretar alla dagar kring mitt mående, hur mår Caroline när vi vaknar? Kommer vi kunna gå ner till frukosten eller kommer det bli en helvetesmorgon i sängen? Kommer vi kunna träffa Jack som vi hade planerat? Kommer vi kunna åka iväg som planerat? Jag är så trött på att gång på gång förstöra andras planer och samtidigt blir jag så ledsen att min smärta styr hela mitt (och delvis andras) liv. Jag kan inte gå på konserter eller andra högljudda tillställningar utan att garanterat vakna upp till ett sådant hemskt anfall att det helt enkelt inte är värt det. Jag kan inte umgås med personer som röker för det triggar igång ett anfall direkt, jag kan inte vara nära personer med parfym för det garanterar också ett anfall. Jag kan inte vara ute halva nätterna för det är också 100% lika med migrän. Det är så mycket jag inte kan göra och alla mina tonårsår har sett likadana ut. 
 
Därför blev jag så himla glad när jag förra året fick prova på Aimovig. Nu, ett år senare kom jag fram till att sprutan inte hjälpte så som jag önskade. De senaste månaderna har varit ett helvete. I fredags fick jag prova på en ny spruta, Ajovy. Den har liknande substans men angriper en annan del av hjärnan. Jag som är van vid sprutor (har tagit hundratusentals sprutor pga diabetesen) blev illamående när jag såg sprutan. Jag har aldrig i mitt liv stuckit mig med en så lång och tjock spruta. Jag fick smått panik, försökte ta den sex gånger i magen men det gick inte. Till slut lyckades jag ta den i benet och hela lördagen och hela dagen igår har jag inte behövt ta någon migränmedicin (!!). Idag vaknade jag och hade riktigt ont i huvudet men än har jag inte tagit någon medicin. UPDATE: jo idag har jag rejält ont och mår illa. Det lär bli medicin idag, hade nästan glömt under dessa två dagar hur ont det faktiskt gör 😭 

Det känns precis som om migränanfallet ska bryta ut hela tiden men inte gör det.  Jag kan ha jätteont på morgonen men väntar jag någon timme blir det bättre för att sedan komma och gå i vågor. Jag vågar absolut intr hoppas på för mycket för jag tror inte jag orkar att bli besviken en gång till. Detta är mitt absolut sista hopp 🙏Jag uppdaterar er om någon vecka!
CALIFORNIA VALLEY

Sådana här utsiktsplatser hade man inte tackat nej till här i Sverige, eller hur? Jag blir fortfarande blown away när jag tittar på bilderna, hur kan ens naturen forma sig såhär? Kullar så långt ögat kan nå och alla färger smälte samman så fint, brunt, lilla och den blåa himlen. Är ni i Kalifornien så rekommenderar jag verkligen utsiktsplatsen California Valley, som helt enkelt är en dal. Vi åkte hit efter att ha besökt Joshua Tree National Park så det låg nära. 
W o w
Jag har fått någon hang-up på att ta bilder bakifrån, vet inte varför?? Är det bara jag eller känner någon igen sig? 70% av alla bilder på mig är tagna bakifrån haha, ehh va. Fina minnen

Ännu en dag inom fyra veckor, yeeeey. Jag börjar tröttna rejält. Ska dock ut en runda snart, ska åka med mamma och handla men jag stannar i bilen medan mamma går in. Dock bara grejen att komma ut och se folk gör så mycket. Jag kan bara tänka mig hur lätt det är att fastna i en djup depression om man t.ex. bli arbetslös, slutar gå ut och bara isolerar sig inom hemmets fyra väggar. Lider med alla som blivit av med sina jobb under dessa tuffa tider!

Idag har jag sysselsatt mig med att bläddra igenom bilderna från fotoresan till USA 2017, jag har verkligen SÅ många bilder kvar att visa er. Ja, det har tagit dit haha men de är alldeles för fina för att inte dela med sig av. 
Här är fyra från vackra Californa Valley, herregud så fint!! Kastas direkt tillbaka till platserna när jag ser bilderna. Detta var verkligen livets resa, jag är så sjukt glad att jag tog beslutet att åka och jag är så glad att Alexandra följde med. Vi båda lever verkligen fortfarande på denna resan. Ett år senare tog de beslutet att lägga ner fotoresorna så detta var en av de sista chanserna. Tänk så hade jag aldrig åkt? Ahh kan inte tänka mig det. MINNEN FÖR LIVET! 
 
Är ni taggade på att se fler bilder från USA? Om inte så sorry :( det kommer ändå hehe. TVÅ boktips

(null)
Här kommer ännu två boktips från mig. Bröderna tjej och Som hund som katt är båda skrivna av Per Nilsson. Han gjorde ett författarbesök hos oss när jag gick på högstadiet och då läste vi ett par böcker skriva av honom, sedan dess har jag varit fast i hans sätt att skriva. För ett par månader sedan gjorde han författarbesök på skolan där jag jobbar, men då var det ombytta roller för då var jag lärare och inte elev. Så himla kul att få introducera Pers böcker för mina elever! 

Bröderna tjej är en självupplevt historia. När Per gick och blev gangster på Rosengård i Malmö. När han träffade oss sa han att han lovar att allting är hundra procent sant. Sjukt om det stämmer haha! Boken var bra och huvudpersonen är Per han själv. 

Som hund som katt var faktiskt med i årets nationella prov i svenska, ett utdrag ur boken. Jag tycker texten var så bra att jag lånade hela boken. Duet och jaget är halvsyskon men det är ingen enkel grej att vara. En riktigt fin, poetisk och känslofylld bok med ett djup. Det som är intressant är att man under hela boken inte får reda på könet på de båda personerna, inte förrän i slutet får man reda på den ena huvudpersonens kön men den andra är fortfarande ett mysterium.

Böckerna är inte tjocka, cirka 120 sidor vardera. Tog mig drygt två timmar att läsa ut båda. Recommend, recommend! Hjälp mig fylla på listan

Jag antar att jag är långt ifrån den enda som är ganska uttråkad just nu? Jag tycker verkligen att alla borde ta corona på stort allvar och sluta leka som om det inte ens existerade. Jag blir förbannad när jag ser folk på Snapchat som går ut på klubben som om det vore vilken fredag eller lördag som helst. Snälla människor? Skärp er! Jag tycker faktiskt att det är tragiskt att inte kunna avstå från klubben och alkohol några månader. // Arg tjej.
 
Men det var inte vad detta inlägget skulle handla om utan jag är ute efter TIPS PÅ VAD MAN KAN GÖRA NÄR MAN HAR TRÅKIGT? 
 
Jag tänker att jag börjar skriva ett par tips och så skriver ni ett eller flera tips i kommentarerna på vad man kan hitta på i dessa tider, så fyller jag på med era tips i detta inlägg efterhand. 
 
♥ Läsa en bra bok eller tidning. 

♥ Ta hand om sin hy, lägga tid på att rengöra, smörja in och se över sina produkter. 

♥ Titta på valfria Youtubevideos.

♥ Titta på Netflix eller liknande. 

♥ Gå en promenad. 

♥ Lära sig något nytt genom att titta på Youtube, jag vill lära mig att lägga ögonskugga på ett snyggt sätt. 

♥ Om du är fotointresserad, lägga tid på att lära dig mer om din kamera. Jag har två bra systemkameror, tycker om att fota men har inte ansträngt mig för att verkligen lära mig kring inställningar och liknande. Tycker det är rätt tråkigt men samtidigt skulle jag vilja bli ännu duktigare på att fota.
 
♥ Städa, tråkigt men behövs alltid. 
 
♥ Rensa i garderoben. 
 
♥ Sälj saker du inte vill använda på Tradera och dra in lite pengar samtidigt. 
 
♥ Titta på resor och dröm dig bort, spara dina favorithotell. Någon gång kommer livet att gå tillbaka till det normala igen... Craving efter att resa!! 
 
♥ Rensa bland bilderna på mobilen eller datorn. En sådan sak jag verkligen borde göra men aldrig orkar. 
 
ERA TIPS
♥  Testa nya recept.

♥ Renovera, t.ex. måla lister eller tapatera om. 

♥ Fixa i trädgården eller på balkongen. 
 
♥ Prata med nära och kära via Messenger. 
 
Skriv i kommentarerna så fyller jag på listan!! Jag önskar verkligen att jag hade haft en hobby som jag brinner för, t.ex. sjunga, teckna, spela golf, fotboll, sy eller liknande. Jag är inte speciellt duktig på praktiska saker som dessa och har inte hittat något jag brinner för vilket verkligen är tråkigt! Jag har en kollega som älskar sy, hon gör det varje dag efter jobbet och det är en total avkoppling för henne. Har ett par kollegor som älskar att rida och kan koppla bort allt annat när de är i stallet. En annan kollega älskar sjunga och har en hemmastudio, hon älskar också att måla. En annan kollega älskar trädgårdsarbete och håller sig sysselsatt i sin trådgård. Och så kommer jag, som inte har någon hobby alls :( Påsklov yey, eller nej

PÅSKLOV!! Helt underbart OM det inte vore för Corona. Just nu ser jag faktiskt inte alls fram emot 10 dagars ledighet, jag kan ha de 10 tråkigaste dagarna i mitt liv framför mig. Jag var så taggad på påsklov, jag skulle träffa kompisar, åka till Väla en heldag, gå på bio med Jack... Nu blir ingenting av detta av och det gör mig ledsen 🥺 Det är redan 333 som dött i Sverige, det är oroväckande höga siffror och detta är bara början. UD har förlängt sin avrådan mot utlandsresor till och med 15 juni, det ser allt mörkare ut för resorna i sommar. Nej, livet känns inte alls kul nu utan riktigt deprimerande faktiskt. Då jag tillhör en riskgrupp kan jag inte vara bland mycket folk, jobbet är det enda stället jag träffar folk på och inte ens det borde jag egentligen göra. Var tredje person som dör i Corona har diabetes läste jag och det känns ju inte kul alls. 

Nej, ingen trodde det här den 31 december 2019 när vi skålade in 2020 och hoppades på det bästa året i våra liv. Än så länge har det mer varit något av det sämsta. Exakt allt roligt ställs in, jag ska ju koordinera två bröllop i augusti men jag hade inte blivit förvånad om bröllopen ställs in. Jävla Corona och jävla Kina, blir så frustrerad!! 
(null)
Sov med flätor i natt så att håret blev lockigt, dagens positiva. Dock är ju vädret helt efterblivet, det har haglat 9 (!!!) gånger idag, liksom wtf? 

Är ni lediga nu i påsk? Vad ska ni hitta på? Ge mig TIIIIPS, mvh uttråkad tjej.