slide show

Around Singapore

Måndag och vilket väder?? Kan det bli en sämre kombination. Var glad över att vara inomhus på jobbet hela dagen. Har hemsk migrän nu, får alltid superont när det blåser. Hade i alla fall en bra dag på jobbet, mycket att göra men det är det alltid.
 
Tänkte fortsätta med lite Singaporebilder, vi är fortfarande på dag 1 :-)
I ett köpcentrum hade de satt upp ett helt vinterlandskap, det var superfint!
Efter att vi kände oss nöjda med mall no 1 gick vi en runda för att komma till nästa köpcentrum. Hittade denna coola vägg! Bra location. 
Vi shoppade lite till och satte oss ner för att fika, mamma somnade nästan sittandes haha. Vi var rätt slitna efter resan dit kan man säga. Hur söta är inte nallarna i taket?
Jag gick en liten runda för att fota närmaste location kring hotellet. Älskar alla höghus! Tycker vårt hotell var en riktigt cool byggnad. 
 
Kväll 1 somnade jag på en sekund, hann knappt lägga mig i sängen innan jag sov. Det var en god natts sömn. 
 



Fem från Grekland

5 från Grekland. Älskade ställe. Varit där två år (tror jag, eller så är det tre, kommer verkligen inte ihåg?) i rad och nu senast kände vi oss färdiga med Makrigialos men när jag kollar på bilderna känner jag bara JAG VILL DIT IGEN! Det känns lite som ett semesterhem där. 



Dubai afternoon

En eftermiddag i Dubai! Åh, hade gjort allt för att få befinna mig där just nu. Så himla vackert och perfekt.
 
En mindre rolig sak är att jag bröt tån idag. Vad är oddsen för att bryta en tå en lördagskväll HEMMA?? Alltså vet inte om jag ska skratta eller gråta, kanske båda? Gör svinont och kan inte gå, härligt. 



Projekt: drömrum

Mitt rum börjar sakna men säkert bli klart och jag fullkomligt älskar det! Det är ett kontor blandat med sovrum typ. Prio ett var att få upp ett skrivbord så att jag kan sitta och rätta där, sen blev jag sugen på en säng så den är beställd och på väg.
 
Det är så svårt att skapa ett rum från 0! Framför allt om man alltid har beslutsångest. Hur vill jag ha det? Svårt! Sedan vill jag inte lägga hur mycket pengar som helst på rummet men ändå vill jag att det ska vara fräscht, modernt, ljust och snyggt. 
 
Här är en del av det jag hittills inrett mitt rum med. Inlägget innehåller ads från adviral.se, om ni klickar på länkarna kommer ni direkt till produkterna. 
Blev helt kär i denna fjäder när jag såg den på jotex.se. Jag har hängt upp den på väggen och det blev riktigt snyggt. 
 
Införskaffade mig även dessa inredningsdetaljer. Klicka på länkarna så kommer ni direkt till produkterna. Fjäderdekoration för vägg här / Rådjur här / fjäder här 
Just nu har jag ingen skrivbordsstol, har varit och kollat i en massa affärer men hittade ingen som föll mig i smaken. Sedan såg jag denna vita på Furniturebox och klickade hem den, dock är leveranstiden fett lång så den har tyvärr inte kommit än. Snyggd dock! Tänkte att en sänggavel till min säng som också är på väg är ett måste. Det ger en lyxig "hotellkänsla", denna är från Jotex och är i sammet, så snygg. Ni hittar den här
Det blev lite problematiskt gällande sängen i och med att väggen där jag tänkte att sängen ska stå endast är 91 cm bred vilket innebär att jag bara kan ha en 90 säng, det är superlitet. Hur som helst vill jag inte ha sängen någon annanstans i rummet så jag hade inget val. Hittade denna säng för drygt 4500 kr, tycker den är rätt snygg! Hoppas den är skön bara. Den är beställt men kommer inte förrän vecka 9 (hatar vänta på saker, så drygt!!).
 
Vill ni se bilder på hur rummet ser ut? 
 



Helg

Hola! 
Skönt med lördag, right? Igår hängde jag med Anton. Han har precis kommit hem från Thailand så vi catchade up, åt på wokhouse och pratade i några timmar. 
(null)
Idag har jag ingenting planerat och blir lite rastlös. Jag älskar att vara hemma men tänker på vad jag ska hitta på i 11 timmar tills jag ska lägga mig?? Haha, panik. 
(null)
Egentligen skulle jag vilja rätta lite prov för att få ro i kroppen, blir stressad när jag har det hängande över mig men samtidigt ska jag ju inte jobba på helger. Söndagar jobbar jag alltid trots att jag inte borde, är ju helt obetalt. Lördagar försöker jag ha för mig själv men workaholicen inom mig tycker det är svårt att låta bli - trots att jag vet att jag borde. Bara släppa jobb och fokusera på ledighet, Gud jag suger på det.. 



Hatar dig diabetes :)

(null)
Torsdag.. har inte varit världens bästa dag. Torsdagar är fulla med lektioner men lektionerna har rullat på och gått bra. Måste alltid vara 100% förberedd när jag går hem på onsdagar för skiter sig något i planeringen, ja då går det åt skogen i och med att det är så tajt mellan lektionerna. 

Dock har mitt blodsocker varit skit!! Har haft mellan 15-22 hela dagen (!!) när jag kom hem mådde jag så jäkla dåligt, var fett illamående, hade ont i hela kroppen, gjorde ont när jag andades plus migrän från helvetet. Låg bara raklång på soffan i timmar innan jag kunde röra på mig. Nu börjar blodsockret istället bli lågt. Vilken jävla skitsjukdom diabetes är. På riktigt. Är så himla trött på den. 



Singapore surroundings

Lite bilder från första dagen i Singapore när vi checkade omgivningarna.
Från vårt hotell såg man Marina Bay Sands, en riktigt häftig byggnad! Här var ju tanken att vi skulle fira nyår men det visade sig vara mitt livs värsta nyår haha. Såhär i efterhand skrattar jag åt det men på plats så grät jag.. Berättar mer om det sen!
Grönt, fint och varmt.
 
Nu ska jag bada, tvätta håret och läsa en stund. Är sämst på att släppa jobbet när jag kommer hem och slappna av. Tror nästan jag hade kunnat jobba dygnet runt (nåja med paus för lite sömn) men hade lätt kunnat jobba dygnets alla vakna timmar. Mamma säger jag är en workaholic, hmm? :-)



Botox girl

Hej tisdag! 

En minst sagt händelserik dag på jobbet.. På eftermiddagen åkte jag till sjukhuset i Kristianstad för hade tid för botox. Jag tappade räkningen någonstans efter 20 sprutor men bör ha landat omkring 39 sprutor den här gången. Känner mig lagom sliten nu och har ont i hela huvudet. Inte favoritstunden med andra ord. Dock har den senaste 1,5 veckan varit ett rent helvete. Har haft galet ont dygnet runt, inga tabletter har hjälpt och jag har bara velat gråta. Klapp på huvudet att jag klarat av jobbet under den tiden. 
(null)
Hoppas botoxen kommer börja fungera snabbt så att jag kan må i alla fall lite bättre! 

Imorgon börjar jag halv 10, himla skönt med en liten sovmorgon på onsdagar faktiskt. Sen är det torsdag, fredag och helg igen? Waah tycker nästan veckorna går för snabbt haha. Tänkte strax sova, behövs efter dagens alla stick! 

Kram på er. 



Let´s talk

Okej, let´s get serious. Nej men det är en sak jag tänkte ta upp som stör mig som tusan. Är det något jag starkt ogillar med den svenska mentaliteten så är det just den svenska avundsjukan och falskheten. Det gäller såklart långt ifrån alla men det jag har märkt är att många kan le mot dig och spela hur snälla som helst och sen snackar skit bakom ryggen. Jag spyr på sådant, det är ett äckligt beteende. 
 
Jag har från andra fått höra att en del stör sig på att jag reser så mycket. Kommentarer som "Det är väl inte konstigt att hon behöver jobba mycket så som hon reser" eller att jag lägger så mycket pengar på resor och hela tiden åker någonstans. Alltså ursäkta? Det handlar ju absolut inte om någonting annat än ren och skär avundsjuka. Om att man inte kan glädjas för andra utan istället ska snacka skit bakom ryggen? Vad stör det andra att JAG reser för MINA egna pengar som JAG tjänar ihop för att JAG jobbar? I just don´t get it. Bryr jag mig vad andra gör med SINA pengar? Nej. Jag har ingen familj jag behöver försörja, jag jobbar heltid och drar in en fast månadsinkomst och jag bor hemma för att spara pengar. Jag varken röker eller festar. Ska jag börja räkna ur hur mycket någon kanske lägger på cigaretter eller alkohol? Eller på något annat intresse? Nej för I don´t give a fuck about that. Låt alla göra vad de vill med sina pengar? 
 
Jag blir dels full i skratt varje gång jag får höra något sådant men samtidigt blir jag också förbannad. Jag älskar att resa, alltså verkligen älskar. Det är en av de största passionerna i livet. Jag kommer aldrig sluta resa. Jag kommer fortsätta lägga ner så mycket pengar jag bara kan på resor. Mina pengar. Och ingen borde bry sig det minsta av vad jag gör med mina pengar. Reser jag för någon annan persons pengar? Nej. Sedan har jag turen att ha ett jobb som jag älskar, där månaderna går så fort och där jag inte ens tänker på att "nu är det bara en vecka kvar tills lönen kommer". Men för att komma dit har jag jobbar så jäkla hårt. Jag gick ut med toppbetyg från gymnasiet, jag la ner så mycket tid på det. Jag kom in på min drömutbildning, jag klarade den trots att själva utbildningen var ett rent helevete. Jag fick högsta betyg på mitt examensarbete, jag fick fast jobb direkt - jag var liksom fast anställd redan innan jag gick ut skolan. Jag tog mitt körkort och pluggade halvt ihjäl mig och jag köpte en egen bil som jag hämtade ut redan innan jag hade mitt körkort. Det verkar sticka folk i ögonen? Att det går bra för någon annan? Allt detta samtidigt som jag kämpar med två sjukdomar varje dag. Jag hade lätt kunnat bli sjukskriven idag om jag hade velat, för jag har så pass ont dag ut och dag in. Jag hade liksom kunnat få en 100% sjukskrivning utan problem men jag vill inte. Jag vill kämpa, jag vill jobba för jag älskar det. Så ingenting här i livet kommer gratis. När jag sedan hör folk klaga på att jag reser så mycket så blir jag förbannad. Skaffa er en rejäl utbildning, fast jobb, bo hemma och vänta med barn så kan ni också resa. Jag reser inte överdrivet mycket, jag sparar bara så mycket jag kan och reser därefter utifrån det. 
 
Jag har ett tips till er som klagar: läs inte min blogg? Kolla inte mina bilder från mina resor? Stör det någon så slipp? Tvingar jag någon till att läsa min blogg? Ännu en gång; nej. Varje enskild individ har ett val. Gör så valet att inte läsa min blogg och kolla mina sociala medier om det stör er att jag reser? Problemet löst. 
Den äkta glädjen jag känner när jag är utomlands kommer ingen kunna ta ifrån mig. Jag förtjänar att njuta varje sekund. Finns ingenting som gör mig lika lyckling som att vara på en strand och känna solen värma hela kroppen. Det är njutning. 
 
Jag kommer att fortsätta resa. Jag kommer åka till Dubai, Maldiverna, Los Angeles, New York, Hawaii, Rom, Amsterdam.. Listan kommer göras lång. Jag har som mål att åka till Maldiverna redan nästa sommar och förhoppningsvis Dubai redan nu i vinter. Vill ni följa med mig på mina äventyr är ni varmt välkomna! Vill ni inte det så kan ni lämna här och nu. 



PAN PACIFIC SINGAPORE + favoritrestaurangen

Nu kommer första Singapore updaten! När vi landade efter en lååång flygresa blev jag förbluffad över hur rent och fint det var på flygplatsen. Himla modernt och toaletterna på flygplatsen? Alltså wow, det var den finaste toaletten jag sett i mitt liv. 
 
Vi tog en taxi till vårt hotell Pan Pacific. Som jag nämde innan så var mitt första intryck av Singapore att det var väldigt varmt, ortroligt rent och grönt. 
Vi bodde i ett dubbelrum och både jag och mamma var oerhört nöjda med hotellet! Det är ett 5 stjärnigt hotell och kostar därefter men det var lyx, lyx. När vi steg ur taxin kom det direkt fram en man som tog våra resväskor och tog upp dessa till vårt rum, ehh snacka om lyx? Det var samma sak i Dubai :-) 
 
Rent, snyggt och fräscht rum! Allt man behövde fanns. Frukostbuffén var grym och middagen var magisk! Mycket, mycket nöjd med hotellet med andra ord. Pan Pacific rekommenderas starkt! 
Hotellet ligger väldigt centralt och det fanns 4 stora köpcentrum precis vid hotellet! Första dagen visste vi inte att man inte ens behövde gå ut från hotellet för att komma till ett köpcentrum, det fanns liksom en dörr från hotellet som gick direkt dit. Vi begav oss på en liten upptäcksfärd runt hotellet. Värmen chockade mig totalt! Sjukaste luftfuktigheten någonsin. 
Vi kom fram vid lunch och var såklart hungriga så vi chansade på första bästa restaurang som såg nice ut, vi hamnade på Collin´s som kom att bli något av en favorit. Vi åt här tre gånger under resan. Himla god mat!
Det var tydligen fler än vi som hade detta som ett favvohak för det strömmade in asiater, jag har aldrig sett så många asiater, det var något av en upplevelse. Vi var de enda från Europa där. Det var väldigt intressant att sitta där och observera hur människor från en helt annan kultur än den svenska beter sig. Jag gillar den asiatiska befolkningen starkt! De är sjukt trevliga, bra uppfostrade (barnen) och framför allt oerhört lugna och gör inte mycket väsen av sig. 
Hur gott?! Vitlöksbröd till förrätt, friterad kyckling, ribs och ugnsbakad kyckling. Vi smakade på varandras :-) 
 
 



Tuff dag

Hej på er!
 
Redan fredag imorgon, veckorna går galet fort när man jobbar. Bara 4 veckor kvar och sedan är det sportlov?? Waah, vart tar tiden vägen. Mina torsdagar är hur som helst alltid väldigt kämpiga, jag har lektion efter lektion och stressar alltid mig igenom hela dagen. Är även inne i en hemsk period med migränen nu. Botoxen har gått ur kroppen och jag mår skit. Hade så ont när jag kom hem idag att jag fick ligga på soffan i timmar utan att kunna röra mig för minsta lilla rörelse framkallar olidlig smärta. Förjävligt det där med migrän. På tisdag är det hur som helst dags för 37 sprutor igen och jag  l ä n g t a r. Nåja, inte efter själva sprutorna för de är ju hemska men efter att få känna botox i huvudet igen.
Önskar jag kunde vara såhär pigg, glad och fräsch. När tusan blir det ljust igen?? Det är mörkt när jag åker till jobbet och det är mörkt när jag åker hem. Har någon koll på när det i alla fall börjar vara ljust fram till klockan 18?
 
Hoppas ni haft en bra dag hjärtan ♥ 



Tisdag

Tisdag, tisdag. Har kommit fram till att mina tisdagar är tuffa. Lite rast och många lektioner. Dock är det en sån period där lektionerna bara går så bra. Allt flyter på och jag känner mig så nöjd efter varje lektion. Jag älskar mitt jobb! 
(null)
Dock stängs värmen på skolan av imorgon och jag kommer frysa ihjäl :) undra hur snabbt det blir kallt? 



Monday (funday?)

Hej
Tråkig måndag
Hejdå
(null)




En bra dag i Singapore

Dag 3 i Singapore var nog den roligaste dagen av alla enligt mig. Vi började med en mycket trevlig frukost på hotellet, åkte och shoppade på Orchard Road, tog oss vidare till Singapore flyer och avslutade med lasershow nere i marinan vid Marina Bay Sands. 
Finaste mamma!
(null)
Utsikten från vårt hotell. Saknar att stå här och blicka ut :)
(null)

(null)

(null)

(null)
Shopping, lite av meningen med livet? 😜 älskar!!

(null)

(null)
Är man i Singapore så får man inte missa Orchard Road!! Hela gatan var bara wow wow. 
(null)
Innan vi åkte till Singapore Flyer åt vi på en restaurang. Jag beställde in en pulled pork burgare och tänkte att jag skulle få in något riktigt gott. Maten var dock hemsk men jag ville inte säga det till mamma så försökte svälja och se glad ut haha. Men mamma kan man inte lura "Caroline, bättre du säger som det är. Visst gillar du inte maten" hon känner mig bättre än jag själv gör :-) 



Orchard Road

Efter att vi hade varit på zoo tog vi en taxi till Orchard Road. Jag hade höga förväntningar på shoppinggatan i och med att jag läst att det är shoppingparadiset och ojoj vi kan säga att jag inte blev besviken! Det är verkligen goals för alla som älskar shoppa (som jag hehe). Där var affär efter affär och shoppingmalls som tornade upp sig efter varandra. Flera kilometer shopping med andra ord. 
Började med att shoppa loss inne på Gucci. Hehe nej skojar bara, inte riktigt min prisklass. Dock köpte jag senare ett par brillor från Gucci som jag älskar!!
(null) (null) (null)
(null)
Hur fint med alla julgranar? Älskar!
(null)
(null)
Shoppade dock loss inne på Calvin Klein, bland annat tröjan på bilden. De hade rea och jag slösade drygt 4500 kr där, ojj. Galet stor (och tung) påse men nöjd tjej!!













Singapore Zoo

Vår andra dag i Singapore spenderade vi på Singapore Zoo. Det är ett jättefint zoo där de verkligen tar väl hand om djuren och där djuret har en massa space att röra sig på. Hade det inte varit för att där finns pandor så hade vi nog inte åkt dit. Men jag fick se min efterlängtade panda som var jättesöt. 
(null)
(null) (null)
Kolla den?! Så himla söt, ville bara krama pandan haha. Har aldrig sett en panda innan, check på den! 
(null)
Tyvärr lyckades vi klämma in zoo på den absolut varmaste dagen, det var 32 grader och onormalt hög luftfuktighet - med andra ord svettades man sönder. 
(null)

(null)
Onormalt stor alligator? Man blev typ rädd haha. 
(null)
Jag är så nöjd med denna bilden! Vit tiger, ett riktigt mäktigt djur. 
(null)

(null)
Älskar att man kunde komma såhär nära girafferna, så fina djur. Jag matade en giraff, lätt höjdpunkten på dagen :-) 
(null)

(null)
Gillar man zoo så rekommenderar jag verkligen Singapore Zoo! 




Update

Hej på er!

Jag är lagom död efter första jobveckan. Jag fattar inte vad det är med mig, jag är onormalt trött när jag kommer hem :(

Hur som helst saknar jag Singapore supermycket. Gud vad bra vi hade det där. 
(null)

(null)
Kolla vad fint det var i lobbyn! Aldrig sett något liknande. Här satt vi och fikade en dag. 
(null)
Fick en fråga om jag tänker sluta blogga och det tänker jag absolut inte göra! Jag har bara inte haft orken, varit för trött på senaste för att ens orka öppna upp datorn. Tänkte dock visa er en massa bilder från Singapore såklart :) 



Fotokalender

Varje år ger jag mamma en fotokalender i julklapp, har väl gjort en sådan i närmare åtta år nu. Jag fixar den från önskefoto.se och då väljer man en bild per månad. En mer personlig kalender går alltså inte att få :-) 
 
Jag försöker välja så många bilder som möjligt som på något sätt är kopplade till mamma, det är ju trots allt en julklapp till henne så jag tror inte hon hade uppskattat 12 olika selfies på mig haha.. Hur som helst försöker jag också välja höjdpunkter från året som gått. 
Började med denna, från vår resa till Dublin. Älskar!
Januari får prydas av en bild på mamma och morfar från min kusins bröllop i somras.
Inte från 2017 utan från 2016 midsommar som vi brukar fira med fina familjen Gorny. 2017 var jag och Alexandra på väg hem från USA så har ingen bild från midsommar då. När mamma såg denna blev hon förskräckt över sin outfit och jag kan väl vara enig i det, den är inte det finaste ;-)
Detta är mammas favoritbild på mig från USA så jag tänkte att den får pryda mars.
Två bilder från en underbar sommardag med världens finaste Jack. Fast eyy, är han mer intresserad av Youtube än av sin roliga faster??
En av höjdpunkterna i somras, lätt! Då var vi hela familjen på Liseberg i två dagar och hade sjukt roligt. Det var i juni så jag tänkte att junibilden blir perfekt såhär.
I juli drog jag och mamma till Spanien och hade en galet bra vecka, lätt topp 3 semestern i mitt liv.
I augusti tog jag körkort och mamma har nog aldrig varit så stolt och glad som när jag ringde och sa att jag klarat det! 
Ännu en bild från Spanien bara för att det var svårt att hitta bilder på oss två tillsammans. 
I slutet av sommaren drog vi till vårt älsklingsställe i Grekland i en vecka.
Inte heller från 2017 utan från Dubai 2016. Bra vecka!!
Älsklingsmorfar ♥
 
Jag tycker verkligen det är så kul att titta på bilder och återuppliva alla fina minnen.



2017 vs 2018

När jag tänker tillbaka på 2017 så har det varit ett bra år! Ett år fyllt med många roliga stunder och en hel del saker på min bucketlist jag har kunnat checka av. Ett ganska framgångsrikt år må jag säga. Dock kan varje år såklart bli bättre och av år 2018 önskar jag mig två saker. Mer friskhet och mindre stress. Jag önskar att min diabetes bara hade kunnat rulla på utan att ständigt vara en börda men framför allt önskar jag att migränen kommer minska för smärtan tar sakta men säkert bort glädjen i livet och det är hemskt. Jag önskar mig bara att jag får må bra någongång, är det så mycket begärt 2018? 
 
Den andra saken jag önskar är mindre stress. Jag har aldrig haft ett så stressigt år, njae egentligen halvår (sedan sommaren) som nu. Jag började ju jobba heltid som lärare och prestationsprinsessan i mig har verkligen satt sina spår. Jag har börjar inse att jag inte kan göra allt perfekt, att jag inte kan sitta kvar till sent varje kväll på jobbet, dra med mig en massa jobb hem och fortsätta här. Jag älskar mitt jobb och jag älskar att göra varje arbetsuppgift och rättning perfekt men det håller inte. Jag kommer att gå in i väggen inom en snar framtid. Det hade jag tid att reflektera över när jag låg hemma sjuk för några veckor sedan. Jag måste ändra på det. Arbetsbördan som lärare kommer inte att minska och den rättningsmängd jag har i mina ämnen kommer inte heller att minska men jag måste lära mig att hitta genvägar. Hur gärna jag än vill gå in och kommentera alla eelvers texter med formativ feedback så kommer det inte att hålla. Jag kan inte lgga 1,5 timme per text när jag har 70 texter att gå igenom. Mamma påpekade redan för flera månader sedan att jag är sönderstresssad vilket jag innerst inne själv var väl medveten om men jag valde att blunda för det, tills jag mådde allt sämre och levde för jobbet i princip 24/7 de timmarna jag inte sov. Detta nyårslöfte behöver jag jobba på själv, det ligger i mina egna händer nu att faktiskt välja bort en del saker som jag faktiskt inte kan göra perfekt. Allt man gör i livet behöver inte bli perfekt försöker jag intala mig själv men det går inte jättebra. Det är svårt det där, när man haft höga krav på sig själv hela livet. Att släppa på kontrollen är så himla svårt för mig men det ska jag jobba på under 2018. Att hitta en större balans mellan jobb och fritid helt enkelt. 
Försöka få till mindre sådana här dagar helt enkelt.
 
Jag återkommer till mina nyårsmål i ett annat inlägg, det är viktigt och nyttigt att reflektera av sig i skrift tycker jag. 



I am home

Jag är nu hemma efter en fantastisk resa. Efter varje gång jag varit ute och rest växer begäret efter mer, mer! Det finns verkligen ingenting mer fantastiskt än att resa iväg och upptäcka världen. 
(null)
Något av ett livsmotto! Work - travel - save - repeat. 

Just nu har vi ingen resa inbokad alls och jag får typ panik i hela kroppen.. 

Hur som helst, tack för denna gång Singapore. Det är ett fantastisk land som jag gång på gång imponerades över på så många olika sätt. Jag kände mig 100% trygg och vilken jäkla skillnad från Sverige gällande säkerhet och trygghet. Där är våldtäckter t.ex. helt ofattbart - det sker liksom inte. Landet har sådana straff och jag bara önskar att Sveriges hade tagit efter. Jag återkommer med till det i ett annat inlägg! 



Singapore update

Matkoma deluxe! Idag åt vi buffé på hotellet, de har sjukaste buffén jag sett i mitt liv. Flera hundra meter med mat, mat och ännu mer mat - också sjukaste dessertbordet. 

Vi bestämde att jag skulle bjuda mamma på födelsedagsmiddag här istället för i Sverige. Dyrt som tusan men det är mami lätt värd :)

Imorgon åker vi hem, dock har vi hela dagen på oss här innan 13 timmars flyg väntar.. så drygt! 
(null)
Jag är mer än nöjd med vår resa. Singapore är fantastiskt, det är som att komma till en helt annan värld. Rekommenderar starkt att åka hit! 

Resa är verkligen livet. Att ha ett jobb man älskar och kunna använda en del av lönen till att besöka andra länder och kulturer är för mig värt allt. Så himla roligt att kunna ge tillbaka något till min fantastiska mamma nu när man är vuxen, som tack för allt hon gjort för mig under mitt liv - nu är det min tur att skämma bort henne :-) det var jag som betalade resan och mestadels av maten. Älskar dig mamma ❤️