slide show

Dagens

Gårdags outfit. Inget speciellt egentligen men hittade inga andra kläder typ. Ni vet, morgonstress ;)





Skor- Deichmann (Polen)
Leggins- H&M
Jeansshorts- H&M
Blått linne- New Yorker (Polen) nytt!
Vit magtröja- Någon affär i Polen ny!
Armband- Thomas Sabo
Ringar- Polen & Glitter
Väska- Nisses

Ska kolla igenom geografin nu och sen ska jag faktiskt nanna, är fruktansvärt trött! Slutar tidigt imorgon, så vi hörs då :)



En jobbig tisdag

Jag gillar INTE tisdagar och jag gillar INTE att sluta 16.30 då och vara hemma vid 17.00! Är så grymt trött nu, tisdagar tar död på mig. Dagen i korthet, började med matte där vi hade genomgång på något totalt onödigt. Sen lunch och efter det spanska och engelska. Sen var det geografi prov på kartan och det gick awesome, alla rätt! :D Skönt efter mitt suuuperdåliga reslutatet på Europa kartan haha..

Efter det hade vi samhälle och då sa vår lärare att vi skulle ner på stan och kolla in alla valstugprna som står nere på stan, ställa frågor osv och redovisa det imorgon. Så det var bara att springa ner till stan SNABBT, eftersom jag & Maja skulle tillbaka till skolan och ha FCE sen. Vi var i stan typ 30 minuter och sen tillbaka till skolan. Hann snabbt, och då menar jag verkligen snabbt slänga i mig en riskaka och ballerina kex. Var ju så sjukt hungrig. Sen hade vi då Cambridge engelskan, svårt men kul.

Nu ska jag nog hoppa ner i badet, annars kommer det bara bli jättesent igen. Sen ska jag kolla på TV i 2,5 timmar innan det blir plugg.! Vad är era planer för kvällen?


Idag såg jag ut såhär. Från topp till tå, linne från New Yorker (Polen), kjol från cameiu (Polen), skor från Deichmann (Polen), ringar från Polen och Glitter och armbandet är Thomas Sabo. Och nej jag vet inte varför jag har en vit fläck på ansiktet haha, dumma kamera ;o

Kul att ni gillade skorna i förra inlägget, puss ♥



Älskade skor!

I onsdags berättade jag ju att jag hade köpt ett par nya skor inne på scorett, jag blev kär i de första gången jag såg de haha! Men när jag kollade på priset var det inte lika kul längre.. Till slut bestämde jag mig för att köpa de men de kostade 1199 kr! Dyraste skorna jag äger jaa?! 10 cm kilklack men så grymt sköna. Ska gå i de hela hösten och så långt in på vintern som det går hehe. :)

Sen blir man ju längre också 1,78 cm. Inte illa!


Bild från scretts hemsida.


Mina dyra älsklingar.

Nu ska jag kolla igenom geografin en sista gång, imorgon väntar en tuff dag. Slutar inte förens 16.20, hemma innan 17.00. Usch!



Bumpy Ride

Hej!

Slutade skolan 13.50, älskar schemat! Och jag gillar faktiskt skolan, det händer alltid något kul ;) Något jag mindre gillar är plugg..! Har geografi prov imorgon, på Skånekartan och kartor och jag är ingen bra kombination. Sen måste jag räkna en massa matte. Matte B nu ju och där får man absolut inte slarva med läxorna så får en gångs skull måste jag faktiskt se till att räkna lite.

Ska faktiskt sätta igång med läxorna redan nu så att kvällen blir lugn. Puss!


Lätt bästa låten nu, bumpy ride! :D



Fredagens outfit

Fredagens outfit;





Svart klänning- Terranova (Polen)
Leggins- La Redoute
Peace halsband- Glitter
Kofta- BikBok
Ringar- Glitter & Polen
Skor- Deichmann



baseball inspirerad kofta

I torsdags gick jag & mamma in på Bikbok för jag skulle kolla på en baseboll jacka, medan jag stod där och provade kommer mamma plötsligt fram med en helt underbart snygg vit kofta som är baseball inspirerad. Tyckte den var så snygg så jag struntade i basebolljackan och köpte den här istället. Det var den sista också, då måste man ju bara ta den!

Min älskade kofta! Bikbok- 399 kr.


Såhär ser den ut på.



Söndagsplugg

Nu är det vanliga, tråkiga söndagarna tillbaka! Och söndag=plugg! Nu till måndag/tisdag har jag en mängd läxor, vet inte riktigt var jag ska börja. Kanske engelska eller geografi? Eller kanske matte, eller historia? Ahh, men vill göra de nu på dagen så att kvällen blir lugn.

Idag ska jag visa er skorna och koftan jag köpte, ska fota det alldeles strax. Bäst att sätta igång med läxorna så att jag har tid över till bloggen sen, kram! ♥


Random bild från Skåneresan med klassen i ettan!



Saadelovers

Idag började jag blogga på Saadelovers, bloggen som bara handlar om Eric Saade. Är jätteglad att Sofia valde mig som fick ta efter bloggen! Skrev tre inlägg idag, blir nog lagom tror jag. Två bloggar att uppdatera, inte lätt men kul i alla fall! :D


Söta Eric. Checka in min andra blogg ;)

Nu ska jag nog sova, är helt slut. Sov gott ♥
Update: ahh strömavbrott i några minuter nyss jag gillar INTE när det blir helt mörkt i hela huset..



Bilder från havet i Mielno (Polen)

Dagen då vi skulle åka hem från Mielno var det såklart strålande sol och stekhett! Tyvärr kunde inte jag och mamma vara vid havet hela dagen eftersom tåget till Sczecin gick hem vid 19.00. Det var bara att packa strandväskan och dra mot havet. En härlig dag med sol & bad. Havet var riktigt varmt och härligt.


Hela stranden var full med folk så vi fick gå ett bra tag för att hitta en plats.

På den här sidan var det lite lugnare, vid entrén var det helt kaos haha.

Bada! Jag i den svarta bikinin.


Det var rätt höga vågor så alltså superkul att hoppa i vågorna!

Mamma.

Underbara Polska havet.


Malgosia joinade oss efter någon timme.

Hejdå Mielno, see you next year!



Timmarna vid stranden gav resultat!

Medan jag stod och tog en massa egopics knackade det på dörren, det var Nicco som sa "vi har en liten situation här", jag bara tänkte vad är det nu som händer?! Kan inte skjutsa oss till tågstationen eller? Han sa att hans kompis ska åka till Sczecin om 20 minuter och om vi ville kunde vi åka med honom. Jag blev helt överlycklig! Slippa tåget om man är åksjuk, vem tackar liksom nej till det?

30 minuter senare blev det en massa kramar med Malgosia, Nicco och Shaggy, måste vara svårt för mamma att bara träffa sin bästa vän 1 gång om året, skulle jag aldrig klara! Sen satt vi i alla fall i hans lilla bil, resväskan fick inte plats i bagaget så den blev ihoptryckt med mamma i baksätet och sen åkte vi. Niccos kompis var en grymt snäll kille! Fast han körde så himla fort haha, typ 80 på 30 vägar men det är ju helt normalt i Polen. 1,5 timmar körde vi med det kändes som 10 minuter, helt underbar kille alltså. Han hade jobbat i hela sitt liv typ, jobbade 24/7 monterar möbler på dagarna och sen jobbar som vakt på kvällarna/nätterna. Remonterar lägenhet, gjorde en massa kurser och 100 andra saker. Nu i framtiden ska han öppna en egen livvaktsfirma för kändisar. Awesome ju. Sen berättade han om alla sina gamla tjejer haha! En gång hade han klippt gräset hos fin flickvän när hon inte var hemma och då hade han gjort ett STORT hjärta över hela trädgården med gräsklipparen, hur romantiiskt är inte det på en skala?! Mamma sa att han var världens svärmorsdröm hehe ;)


Röd som en tomat hemma hos morfar haha! Efter bara 3 timmar vid havet blev jag såhär, sen övergår det till brun direkt. Har lätt för att bli brun och det är jag mycket glad för.

Dagarna i Mielno var i alla fall en av sommarlovets höjdpunkter! Så grymt skoj :)



Ny ring

Igår köpte jag ännu en ring på Glitter, jag älskar ringar! 100 kr.


Ny silvrig, stor ring. Silver & svart, det blir ju ganska fint ihop.



POLAND

Bilder från en kväll i Mielno i Polen, från den 18e juli tror jag! Mysiga sommardagar som man längtar tillbaka till.


Malgosia hade fina blommor!

Redo för utgång men först måste man ju gosa lite med världens underbaraste hund!


Slängde på mig jeansshorts, svart spetslinne och leggins. Väskan med nitar är från Lindex.

Mamma & Shaggy.

Kolla så underbart fin ♥

En trött och osminkad Caroline.

Vi gick och fikade på ett mysigt café, det stängde klockan 23 och vi kom dit 22.55 haha! Fast i Polen fixar de glass till och med efter stängningstid ;)



Gosia och mamma utanför Gosias "hotell"

En nyvaken jag nästa morgon, här ser ni lite hur det såg ut i "lägenheten" ;D Min resväska var stökig, i know..!

Nästa gång får ni se bilder från havet, puss ♥



En till blogg!

Fick precis ett mejl av tjejen som hade bloggen Saadelovers, hon vill inte driva den längre så jag skickade in ett mejl och sa att jag var intresserad så valde hon mig. Hur kul som helst! Frågan är bara hur jag ska hinna med 2 bloggar(!!), skolan, läxor, vänner, familj och allt. Det ska nog gå.

Så från och med idag är det jag som har bloggen Saadelovers, kika in där vettja. Självklart kommer jag uppdatera denna bloggen precis så mycket som jag gjorde innan men den andra kommer BARA handla om Eric.


Skoj! Ni Eric fans, kika in där ikväll.



Fredagar är awesome!

Fredag, helt galet vad dagarna går fort! Älskar fredagar, lätt bästa dagen på hela veckan.
Det har ju varit lite dålig uppdatering nu de senaste dagarna men så blir det ibland nu när skolan är igång. Skolan går tyvärr före bloggen, ibland i alla fall ;) Man känner verkligen av att man går i 2an, så mycket tuffare än 1an.

Tänkte berätta lite om dagarna nu. I onsdags hade vi samhälle, geografi och historia efter varandra. Grymt jobbigt och ganska långtråkigt. Sen ett oförbrett prov i geografi, blindkarta på Europa. Kan ju säga att det gick sämst, är så sjukt dålig på det. Om jag inte har helt fel för mig så fick jag sämst i hela klassen hahah. Jaja, kommer aldrig komma ihåg kartor. Dagen avslutades dock men en rolig svenska lektion där vi gjorde olika "lära känna" varandra övningar för att läraren skulle lära känna oss. Det gick faktiskt riktigt bra, S2SHB är bra på att samarbeta (y) Efter skolan åkte som sagt jag och mamma till Kstad där jag köpte en massa fint.

Torsdag, alltså igår kort dag. Från 8.15-12.20 varje torsdag. Det är helt underbart. Hade första lektionen i människan socialt och kulturellt, verkar rätt intressant. Blir nog en del repetition från socialkunskapen i 1an, skönt för då slipper man plugga så mycket hehe. Efter skolan blev det fika med mamma på chicco.

Idag började dagen också med socialkunskap och sen hade vi svenska. Ännu en lära känna övning, vi skulle berätta en massa om den personen som satt bredvid och sen avslutades den med ett litet stavningsprov, 50 ord. Gick nog braa. Sen historia och spanska. Eftersom jag missade mattegenomgången när jag var hos läkaren tidigare i veckan så bestämde jag och min lärare att jag kunde komma idag efter skolan så skulle hon förklara. Skitsvårt kapitel, men tror jag fattade det till slut.

Nu är jag hemma och idag ska jag bara ta det lugnt, har sovit alldeles för lite de senaste nätterna. Man funkar inte riktigt normalt då, så det blir en hemmakväll :) Mamma lagar middag, min favvo. Mums vad gott det ska bli.


Det blir schnitzel och pommes idag. Det är ju så gryyymt gott! Bild från Polen båten.



Crush on you

Hej på er!

Slutade vid 12.20, kom hem för en halvtimme sen. Stan och lite sånt, fika med mamma. Trevligt! Tänkte visa upp några av de sakerna jag köpte i Kstad igår. Skorna och den snygga koftan får ni se sen!


En supermysig tröja från H&M! Jättesöt rosa färg också. 199 kr.

Såhär ser den ut på.

3 plastmappar i härliga färger från Bokia.

Valde en bok som mami betalade :) Älska Denise Rudbergs böcker!



Mina Thomas Sabo berlocker

När jag fyllde 17 i februari fick jag det som jag hade önskat mig mest, nämligen ett Thomas Sabo armband. Det är mitt älskade armband nu och jag använder det nästan varje dag! Berlockerna är så underbart fina, synd att de är så himla dyra bara. En berlock kostar typ mellan 300-700 kr! Jag har 8 berlocker. Ska önska mig fler i julklapp/födelsedagspresent osv.

De här berlockerna har jag :)


Cambild så det är dålig kvalite & jag är grymt trött. Fast det är ju berlockerna jag ska visa haha!

Det som är så bra med Thomas Sabo armband är att de blir så personliga eftersom det finns oerhört många berlocker att välja mellan.

Solglasögonen har jag för att jag älskar sommaren.
C;et står för mitt namn, Caroline.
Den lila stenen är en månadssten för februari, då jag fyller år.
Hjärtat har jag fått från mamma, tycker det är så fint.
Eiffeltornet står för då när jag var i Paris, sen är det ju fint också.
Peace-tecknet har jag för att jag tycker det är snyggt.
Mobilen, ja jag älskar ju min iphone.
Dollartecknet har jag alltid gillat, tycker det är coolt!
 
(Alla berlocker är snyggare i verkligheten och glittrar, camen förstör ju allt haha)
Ja, det är mina berlocker det. Har ni/vill ni ha ett Thomas Sabo armband?

Nu ska jag till stan för att klippa luggen och ska även in till smycka för att kolla vilka berlocker de har där. Dock endast kolla, har ändå inte pengar att köpa någon.


Här ser ni en kamera bild också, den är från februari. Då hade jag 5 st ;)



En eftermiddag i Kstad

Underbar eftermiddag i Kristianstad! Jag och mamma gick runt och kollade i affärer, först köpte jag en snygg tröja på H&M, visar snart! Och sen gick vi till bokia, köpte lite plastfickor och en bok och sen gick jag och kollade in bikbok, där hittade mamma en underbar tröja till mig. Tänkte köpa en basebolltröja men sen såg jag den här koftan och jag var bara tvungen att köpa den istället.

Och sen avslutade jag min shoppingrunda inne på Scorett och där köpte jag skorna! :D Nu är jag 1199 kr fattigare (bara efter skorna!) men ett par skor rikare! Ni mår se de sen, jag lovar. Helt underbara. ♥


Jag och mamma tog en fika, mysigt :) Åt Ottos glass, godast ju! Varför tar jag alltid två kulor om jag bara äter upp 1 och typ några tuggor av struten? Lär mig aldrig alltså haha!

På väg hem från Kstad.

Måste plugga engelska! Orkar inte.. Hör kanske efter?



Scorett

Slutade skolan klockan halv 2 och dagen avslutades med en rolig svenska lektion. Min klass är bara så bäst! Berättar mer om dagen senare för snart ska jag och mamma köra till Kristianstad för att hämta mina skor :D mina snyggsnygga skor! Det svider i plånboken.. Ni får se de när jag kommer hem. Sen vill jag gå in en runda på carlings, cubus och h&m också. Annars så blåser det så grymt mycket här så man håller på att blåsa bort, kanske inte riktigt haha men ni fattar? ;) hoppas ni haft en bra dag? Mot scorett!

Update: Ahh, råkade radera förra inlägg och alltså alla kommentarer! Så, vilka var det som kommenterade? Sorry det var inte meningen! Nu kan jag ju inte svara på era kommentarer..ajdå!



Fångarna på fortet

Fångarna på fortet är igång och ikväll tävlar Idol mot Let´s dance och älskade Rabih är med! Gissa om jag sitter bänkad framför TVn? Kom igen idoooool, krossa let´s dance nu! :D

Det står 1-1 just nu, vilka hejjar ni på?


Bästa Rabih är med och tävlar i laget "Idol"

Kan man annat än älska fångarna på fortet? NEJ. :)



FCE

HEJ :D

Jag lever haha! Dagen blev inte så dålig trots allt. Läkaren gick bra och jag fick en massa beröm! De sa att det inte är många som har så fina värden på sommaren och håller så bra koll på sin diabetes som jag, det kändes ju bra att höra. Blev klar där på 40 minuter och sen åkte jag och mamma en runda till Kstad. Gick in på scorett och hittade ett par UNDERBARA höst/vinterskor. Jag blev kär i de direkt, finns bara 1 problem. De kostar 1199, sjukt dyrt för ett par skor ju! Jag la undan de till torsdag så ska jag tänka på det. Mina sista pengar i så fall, fast kanske värt det? De är så jäkla snygga!

Slutade skolan klockan halv 5 idag! Jag och några andra har börjar på en FCE kurs i engelska, Cambridge engelska med andra ord. De är efter skolan på tisdagar och idag var första lektionen. Det verkar vara så grymt svårt! Ska prova några lektioner till, om det blir för svårt hoppar jag av helt enkelt. Nu är klockan snart halv 6, (redan?!!!) och jag är superduper trött och riktigt hungrig. Ska äta något nu och sen börja plugga, usch vad tvåan är jobbig.


Hahah, Rasmus gillade visst inte min snygga bild på Eric Saade så han tog min mobil, tog ett foto och satte det som bakgrund istället. Vad tycker vi om det? ;) Maja trodde att det kanske var Erics fot och därför hade jag det som bakgrund, hahah!

Btw, tack för alla era söta kommentarer angående läkaren, ni är så snälla!



Läkaren i Kstad..

Fångarna på fortet var bäst! Såg ni det? Jag har dock fortfarande inte gjort mina läxor, illa.. Ska snabbt läsa igenom samhälle nu och göra de sista historia frågorna. Sen ska jag nog sova, imorgon blir det läkaren i Kristianstad. Buhu! Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!!!

Ska försöka att inte tänka på det mer nu och förhoppningsvis vakna upp på lite bättre humör imorgon. Missar en viktig matte B genomgång, inte bra! Sen börjar jag inte förens 12.30 så det kanske blir att luncha någonstans i Kristianstad med mamma innan hon skjutsar mig till skolan.

Ha en fin kväll så hörs vi imorgon :)


Är så nervös inför läkarbesöket, sjukhus suger! Jag mår illa bara jag går in i ett sjukhus, träffa diabetessköterskan, läkaren, få reda på blodprovresultaten. Snälla vill någon byta med mig?!



Maria Montazamis autograf!

När jag kom hem låg det två brev till mig, det ena var från bästa vän Cassandra från Danmark, tack för det! Och det andra var från ingen mindre än Maria Montazami! Blev helt förvånad när jag öppnade det, för där låg ett idolkort med hennes autograf. Jag hade mejlat henne innan och bara frågat om hon inte kunde skicka en autograf (mest på skoj dårå, trodde ju inte hon skulle göra det) men det gjorde hon :D Riktigt snällt ju!


Idag fick jag ett brev direkt från Hollywood!

Höhö! Tack för autografen du ;)



Idolkort

Jag är så trött så jag tror jag somnar snart, ska alldeles strax ut på en powerwalk. Det kanske kan få mig lite piggare! Idag hade vi vanliga lektioner hela dagen, haha gud vad jobbigt det är att gå samhälle-samhälle. Jobbiga lektioner en efter och en och redan tre läxor. Underbart.. ! Fast är ändå hur glad som helst att jag valde samhälle eftersom jag trivs super. Senare ska jag börja med läxorna.

Idag hade vi samhälle, historia och geografi EFTER varandra. Usch vad jobbigt det var och så blir det båda på måndagar och onsdagar. Sen hade jag håltimme i spanska och efter det engelska.

När jag kom hem låg det ett brev och väntade på mig. Det var ett idolkort med en autograf från en kändis i USA, kan ni gissa vem? Den som gissar rätt får en länkning ;)



Två snabba outfit bilder från idag.
T-shirt med nitar- Terranova (Polen)
Byxor- Cellbes
Skor- Deichmann (Polen)
Halsband- Guldfynd
Armband- Thomas Sabo
Ringar- från Polen



Från 100 till 0

Kvällen var jättebra enda tills mamma påminde mig om att jag ska till diabetes-läkaren på tisdag. Då sjönk mitt humör från 100 till 0,00 kan jag säga. Jag hatar att jag har diabets, jag hatar att gå till läkaren och jag hatar allting som har med sjukhus att göra. Ibland är inte livet rättvist..!

Klockan närmar sig halv 12 och en ny skolvecka börjar imorgon så jag ska lägga mig vid 12 hade jag tänkt. Vi hörs imorgon & sov så gott ♥


Dagens sista inlägg avslutas med en söt bild på Eric :)



En dag i Polen

Här är lite fler bilder från dag 3 i Polen när jag och mamma var i Mielno. Åh vad jag saknar havet och hela stället, så otroligt mysigt! Denna dagen fyllde Malgosia 50 år så det blev fira henne!


Fika på ett mysigt café vid stranden.

Efter vi kommit hem från stranden gick vi över till Malgosia en stund, där var också söta Albert.

Mammas bästa vän Malgosia och så lilla Albert.

Evelina & Ania.

Sötnos.

Malgosia och vackra Evelina.

Albert och jag.

:)


Jag och Evelina :D

Ania och söta Albert, kolla gulliga leendet!

De har en jättemysig bakgård, me like!


Min barndomsvän Nicco :)

Jag har alltid varit rädd för stora hundar men när de övetalade mig att gå nära Shaggy försvann rädslan direkt. Detta är världens underbaraste hund, när han kollar på en med de där vackra ögonen smälter man direkt.

På kvällen gick jag och mamma och åt på den goda restaurangen Caro.

Finaste Shaggy och jag.



Nu ska jag bada, vattnet står redan och väntar så jag får ta och hoppa i innan det blir kallt. Ni får se resten av bilderna från kvällen senare!



Polen Shopping- del 20, skor

Det sägs ju att man antingen är en skotjej eller väsktjej, jag är tyvärr båda.. Älskar både skor & väskor. Gillar ni mest väskor eller skor?

I Polen köpte jag fyra par skor, två har jag redan visat.


Inne på Deichmann hittade jag dess Converse liknande skorna för bara 19 zloty! Cirka 45 kr, sjukt billigt ju.

Jaa, jag har stora fötter haha. 40-41 faktiskt :(

På köpcentret Forum köpte jag de här flipflop-skorna med lite högre platå.

Ett gulligt hjärta fanns också på. Perfekta till stranden nästa sommar.



Söndag

Nu för tiden har jag migrän VARJE helg, helt sjukt ju. Mitt huvud håller alltså på att sprängas igen, ååh. Det är bara för att det är så sjukt konstigt väder, 24 grader och kvavt så att man knappt kan andas. Inte konstigt att man får huvudvärk dåja.

Söndag brukar ju vara pluggdag men inga läxor idag, skönt!



Två bilder till från Immeln, det kommer fler idag för er Eric fans :)



Polen Shopping- del 19

Jag har aldrig gillat ringar precis men Kenza inspirerade verkligen mig med alla sina snygga ringar så när jag var i Polen ville jag köpa några snygga ringar. Nu älskar jag ringar och använder det varje dag. Så snyggt ju!

Köpte 4 ringar i Polen, här är tre av de. Den fjärde kan jag visa er imorgon.



Ring från Glitter i Polen, kostade runt 180 kr men är redan en stor favorit. Underbar turkos färg!

2 ringar från Orsay. Kunde inte bestämma mig för vilken färg jag skulle ta så jag köpte båda ;)


Gillar ni ringar?

Nu har jag 6 favoritringar att byta mellan, fler ska det bli.



Ring

Min nya, snygga ring från glitter som jag köpte idag! 100 kr.



Svart passar ju till allt! :)



Stan

Sov länge idag, skönt! Det var ju konstigt hur trött man kan vara efter skolan där man knappt gjort något nu de första dagarna. I alla fall, nu är jag pigg!

Ska äta frukost och sen ska jag dra ner till stan för att köpa en snygg ring som jag såg på glitter igår men då hade jag inte pengar så kunde inte köpa den. Sen ska jag kolla om Blondinbellas bok Egoboost finns, i så fall köper jag den också.

Hörs sen ♥



Iphone case

Idag efter skolan åkte jag, mamma, min bror och hans kompis till onoff. Brors mp3 hade gått sönder så vi skulle köpa ny och då fick även jag välja något jag ville ha! Jag och min bror bråkar nästan alltid haha.. Fast det är mest på skoj, syskonkärlek på hög nivå ;) Fastän vi bråkar en del älskar jag han mycket!

Jag stod lutat mot en korg med batterier typ så puttar han mig så jag nästan ramlar och så skrattar han och hans kompis ihjäl sig typ. Haha, vadå elakt?


På onoff fanns det 5 snygga iphone skal i ett paket, härliga färger också. 375 kr kostade de, riktigt bra pris för 5 skal! Tack mamma ♥

Annars så är jag trött.. & så vill jag till Malmö imorgon! Synd att tågbiljetter är så himla dyra bara.



Härliga fredag!

Dagen började med klassfoto vid 10.30 och jag blev verkligen inte nöjd!! Vi fick se klassfotot efter han hade fotat och sen såg jag mitt enskilda och fy säger jag bara. Jag hatar det :( Det blev grymt fult, längtar inte tills skolkatalogen kommer ut.. Nog om det, nu ska jag inte tänka på det mer!

Efter fotot gick vi och åt och sen drog jag och ett härligt gäng killar & tjejer från klassen in mot stan. Där var vi i någon timme, kollade i affärer och så. Trevligt :) Sen var jag, Samir och Cilla tvungna att åka tillbaka till skolan för alla andra slutatade typ, mamma körde oss tillbaka till skolan, min snälla mami!

Klockan 1 hade jag spanskalektion så fick vänta i hur många timmar som helst från morgonen ju. Drygt! Vi har i alla fall fått en ny lärare & han verkar vara raka motsattsen till vår gamla. Asmånga regler och så verkar han sträng.. Ahh, kommer bli mycket plugg i spanska nu känner jag på mig -.-


Detta fotot från ettan är det ENDA jag blivit nöjd med under hela min skolgång :p Synd att det i år inte blev lika bra!



Polen Shopping- del 18

Sitter här och fönar håret nu, har precis gjort flätor så att det ska vara lockigt till imorgon. Klockan är mycket, jag vet! Ska snart gå och lägga mig så att jag i alla fall får 7 timmars sömn innan jag ska upp klockan 8 imorgon. Vid 10.20 har vi fotografering och nu vet jag vad jag ska ha på mig. Det får ni se imorgon! Vi är bara 14 som ska fotas, så lite. Är så van vid en stor klass ju.

Tänkte visa upp ännu en skjorta som jag köpte i Polen, eller Malgosia betalade den också. Från affären C&A.


Älskar den! Kostade typ 200 kr.


Gillar ni jeansskjortor?
Vet inte riktigt hur många lektioner jag har imorgon, inte många i alla fall. Efter fotograferingen tror jag det är 1? Sov gott ♥



Jag ♥ havet

Fler bilder från havet i Polen (Mielno) Helt underbart!


Älskar ni också havet?


:)

Haha försökte ta hoppbild igen..

Mamma.

Strande är så himla fin i Polen, finkornig och vit sand!


Jag.

Fanns så mycket gott att äta vid stranden men jag bestämde mig för en god våffla med chokladsås och strössel!


Var mysigta tt sitta och kolla ut över havet. Dock gick det en katt fram och tillbaka hela tiden, jag gillar INTE katter! Till slut rev den en liten flicka som ville klappa den rejält. Hon började gråta direkt :(

Detta är bilder från den 20e juli, tänk att det gått nästan en månad sen dess. Polen är bäst!

Skolfoto imorgon så nu ska jag gå och leta upp något snyggt att ha på mig, sen ska jag bada, tvätta håret och locka det.



Dagens outfit

Skolan var chill idag med! Började med en engelska lektion klockan 10, ny lärare så hon presenterade sig och så. Verkar jättebra! Sen skulle vi typ intervjua varandra, ganska kul faktiskt. Efter det hade vi matte typ 35 minuter där vi inte gjorde någonting, fick böcker och så. Matte B nu, verkar hur svårt som helst. Jag hatar verkligen matte, jag fattar inte det.. Var jätteduktig i högstadiet men inte nu? I trean slipper jag i alla fall matten, äntligen.

Jag och Maja bestämde oss för att jag skulle ta på mig min Eric Saade tröja idag och hon sin TH.

Så, dagens outfit.


Eric Saade tröja- köpt efter Erics konsert
Kjol- Polen
Svart väska- Nisses
Armband- Thomas Sabo
Ring- köpt vid havet i Polen
Skor- Skopunkten

En trött Caroline en helt vanlig torsdag!

Kan ju säga att vissa killar inte uppskattade min Eric Saade tröja haha! Fast det förväntade jag mig nästan ;)



Strandbilder från Polen

Tredje dagen när jag och mamma var i Mielno så blev jag besviken på vädret igen. Vi var ju vid havet så var det aldrig sol! Då får man göra det bästa av situationen och dra ner till stranden ändå. Man kunde ju inte sola haha men eftersom både jag och mamma älskar havet så satte vi oss ner på en varsin handduk och kollade ut mot havet, satt och snackade och så. Och sen tog vi en lång strandpromenad!

Jag hade såklart både glömt att packa ner min och mammas bok och våra tidningar. De låg kvar i lägenheten och jag orkade inte gå tillbaka 1 km och hämta de haha.



Fina Mielno. Det var svinkallt i vattnet så jag kunde inte bada, buhu.



Känna vinden i håret, det är nice!



Jag & min fina & världens bästa mamma! ♥


Det blåste så mycket så då kom min mysiga NIKE handduk till användning.



Mamma lekte fotograf.

Armbandet är mitt älskade från Thomas Sabo.


Jag ♥ strandpromenader!

Jag försökte ta hoppbilder men det gick ju inte så bra om jag säger så! Haha.

Mami.

Nu ska jag packa ner lite skolsaker, och sen ta det lugnt framför tvn. Imorgon börjar jag klockan 10 och har två lektioner. Inte dåligt alls.



Livespelning

Klockan 21.00 är det dags för Eric Saades livespelning på live-löpet. Biljetterna är gratis och det är en exklusiv spelning för aftonbladet som man kollar på genom datorn! Konserten varar i 20 minuter och om ni inte bokat biljett än så gör det här gratis, där kan man även läsa mer om det!


Om 18 minuter, wiho! ♥



S2SHB

Första skoldagen gick super! Vi träffades i aulan klockan 13.00 och hade upprop sen gick vi till ett klassrum och träffade vår nya klassföreståndare, hon är väl helt okej. Där fick vi en massa info och vårt schema. Som sagt är det riktigt awesome!

Imorgon har jag bara två lektioner, börjar 10.00 och slutar 12.20. Så en chill dag och det kommer resten av veckan också bli! Alltså var det inte så dåligt att börja skolan igen, klassen är ju hur bra som helst och det var riktigt kul att träffa alla igen :D Detta kommer bli ett bra år, tufft med allt plugg och alla säger att tvåan är jobbigast men känner ändå på mig att året kommer bli bra. :)

För er som undrar så går jag andra året på samhälle med inriktning samhälle!




Det här hade jag på mig första dagen i skolan.
Klänning- Reserved, Polen
Leggins- La redoute
Skor- Skopunkten
Armband- Thomas Sabo
Ringar- köpta i Polen



Dax för skola!

Då är jag uppe, sov till 10.30. Skönt! 2orna börjar ju inte förens 13.00 så jag har gott om tid på mig. Tänkte äta frukost snart och välja kläder.

Idag tror jag det blir en kort dag, slutar kanske 14-14.30? Det blir bara upprop och lite sånt. Känns faktiskt inte så illa att komma tillbaka till skolan ändå. Ska bli kul att träffa alla igen! Tyvärr har världens bästa Sp1b splittrats eftersom vi valde olika inriktningar men kommer ändå gå i samma klass med 13 från den gamla. Helt underbart :)


Skolfotot från 1an!

Lycka till alla som ska till skolan idag ♥



Huvudvätare

Haha, detta måste vara en av de gulligaste videoklippen jag någonsin sett! "Huvudvätare" med Eric Saade, urgulligt. ♥


Kolla på hela, ni kommer inte bli besvikna. När han slår på datorn, HAHA.
Charmigaste killen på jorden? Eh ja! :) Har sagt det innan, säger det igen; snygg är han! 
Idag behöver jag inte gå och lägga mig tidigt fastän jag börjar skolan imorgon. 2orna börjar 13.00, hur gött som helst!



Polen Shopping- del 17

Det roliga med att skolan börjar igen är att man är tvungen att köpa en massa saker till skolan, alltså bra shopping förklaring eller vad? ;) I Polen finns det hur mycket som helst, favorit affären är Empik, där finns allt.


Ett gulligt Hello Kitty skrivhäfte!

Ville ha ett nytt pennskrin, hittade det här MJ. Inte för att jag är något fan av honom men pennskrinet var snyggt ;) Och så en Jordi Lambada penna.

Mer pennor.

Fick ett gäng söta vykort gratis och sen köpte jag även de här pennorna. Gillar när det är mer färgglatt i loggboken.

Nu ska jag snart bada, tvätta & föna håret. Välja kläder inför imorgon måste jag också. Hörs senare ♥



Till er som ska börja på gymnasiet imorgon eller närmaste tiden!

Oroa er inte! Jag kommer ihåg hur otroligt nervös jag var dagen innan, hade jättesvårt att somna natten innan och somnade sent. Liksom skulle man trivas? Hur skulle klassen vara? Skulle man få nya vänner? Hur skulle skolan vara? osv. Jag hade turen att hamna i en helt underbar klass och redan första dagen visste jag att jag skulle trivas super. Om ni hamnar i en bra klass kan jag garantera er att ni kommer få ett otroligt bra första år! Ettan tänker jag på med ett leende på läpparna, så bra var det.

Oroa er inte att ni inte kommer få nya vänner, det kommer ni! Var bara dig själv, positiv och glad så kommer allt lösa sig. Investera i en söt kalender och ett snyggt pennskrin, det kommer göra plugget roligare haha. Satsa hårt på plugget så kommer det gå super. Gymnasiet är inte speciellt mycket svårare än högstadiet och så är det mycket roligare. Innan jag började hörde jag att folk sa att man ska ta vara på de tre åren på gymnasiet, jag håller med. Ta vara på de för rätt som det är står man där och tar studenten :D 2 år kvar!

Ni som börjar ettan, är ni nervösa?


Bild från första dagen på gymnasiet, 18/8-2009.

Imorgon börjar vi klockan 13.00, hur härligt som helst. Har haft ett helt underbart sommarlov, som gärna kunde varit längre! Fast när man väl börjar skolan, är det kul det med :)



Schema

Tack för alla peppande kommentarer angåeende blodprovet, söta ni är! Det gick faktiskt jättebra, tog typ bara 2 minuter. Dock gjorde det lite ont men det får man stå ut med. Nu är min arm lite öm men skönt att ha det över. Kom precis hem faktiskt, varit uppe sen 7.30 ju. Dagen blir SÅ mycket längre när man går upp tidigt. Jag älskar det, synd att jag kom på det sista dagen på sommarlovet.

Ja, sista dagen. Omg, sommaren har gått så sjukt fort! Det var ju precis den 11e juni? Imorgon börjar jag 2an, kan inte fatta det. Vill ha längre sommarlov! Fast jag har ju en riktigt bra klass så det är ändå inte speciellt illa :) Och ingen idrott och naturkunskap i år, bättre blir det ju inte!

Efter blodproven åkte jag med mamma till lite olika skolor och hämtade scheman till hennes elever. (hon är modersmålslärare i polska), fy vad jobbigt det är att springa runt och leta efter folk som har de och sen är oftast inte schemt färdigt än. Och så får mamma göra med 11 skolor här i Hlm och runt omkring och 4 st i Kstad. Sen måste man ju få ihop alla lektioner också. Tycker synd om mami, haha!

Tillbaka till mitt schema, såhär ser det ut i år!


Är riktigt nöjd! Kolla så bra det är, på tors har jag inte den sista timmen eftersom jag har det tors & fre på morgonen istället. Och sen vet jag inte vilken matte timme det blir än, slutar kanske 12.15 på torsdag. Hur awesome är inte det?! En lång dag och det är tisdag, 15.20. Me like.



Blodprov

Vaknade klockan 7.30 för att sätta på sån där emla kräm i armvecken och nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma och hämta mig så att vi ska åka in till stan. Idag ska jag nämligen ta blodprov, de årliga diabetestesterna och jag hatar det. De tar så himla många rör med blod så man är alldeles slö efter. Är så rädd för nålen också, det känns ju alltid :(

Man får inte dricka eller äta något innan så jag har inte druckit sen igår. Är så torr i halsen, så jag vill bara dricka! Inte okej.. Nu måste jag borsta håret innan mami kommer, vi hörs efter. Good luck to me :)



Ögongodis

Ska gå och lägga mig halv 12 idag, försöka i alla fall! Skola snart, usch. Imorgon ska jag upp tidigt, halv 8 typ. Fyy!

Tänkte avsluta dagens sista inlägg med lite ögongodis på snyggingen Eric, enjoy ;)






7/8-2010.
Ha en fin kväll ♥



Polen Shopping- del 16, skjorta

När vi var i Mielno i Polen åkte vi ju till ett köpcenter i Koszalin. Den första affären vi gick in på var C&A och där fanns det grymt snygga kläder! Eftersom Malgosias man är min gudfar så skämmer hon alltid bort mig med presenter hihi. Fick välja vad jag ville, valde bland annat den här skjortan.


Lång färgglad skjorta i favoritfärgen rosa!

När jag provade den i affären kom en tjej fram till mig och frågade var skjortan hängde någonstans eftersom hon tyckte den var så fin på mig, haha sweet!

Såhär ser den ut där bak.



Polen Shopping- del 15

Jag älskar spets och inne på reserved hittade jag en supersöt BH av svart spets. Tyckte de var så söta och billiga så jag köpte två stycken.



Svart och spets är aldrig fel.

En rosa sportbh från H&M divided. 25 kr typ.

Håller på att packa upp det sista jag shoppade i Polen nu så ni får se mycket nya saker fram över :)



Loggboken

Det åskade och blixtrade riktigt mycket igår på kvällen/natten, kunde inte alls sova. Blixtrarna lös upp hela fönstret haha, det blev helt plötsligt alldeles vitt, ganska läskigt. Somnade till slut, efter 4 på morgonen nångång. Ska börja sova tidigare, redan idag..!

Mamma jobbar och jag ska snart laga lunch. Är lat idag så det får bli pasta.

Snart börjar ju skolan igen, har ni köpt någon kalender än? I år beställde jag också loggboken, tycker den är bäst. Och medan det åskade igår och jag inte kunde vara inne på datorn gjorde jag den lite snygg haha!


På framsidan får Rabih vara!

Massa småbilder på Eric & Rabih.

Eric på baksidan.

Nu ser man genast att den här är min, aight? ;)



Eric Saade @ Immeln

Tog en promenad med mamma innan men migränen vill fortfarande inte släppa! 9 timmar och 14 minuter, jag dör.

Lägger upp fler bilder från Immeln nu, blir bara så glad när jag ser de! 7/8-2010, Eric Saade Masquerade tour.



Haha Eric in action! ;)

Det blev en hel dell ombyten under timmen när han sjöng. Detta var det första, en snygg kavaj.

Break of dawn, helt underbart fint :)


Det kom ut en massa rök på scenen, därför blev bilderna lite dimmiga.

De flesta av er har väl hört break of dawn? Om inte, GÖR DET!

Den här gröna handduken torkade Eric sig med och sen slängde han ut den i publiken, blev ett himla bråk mellan några om vem som egentligen fångade den haha. Hur mycket jag än gillar Eric skulle jag faktiskt inte vilja ha en svettig, grön handduk..

"In the twilight i feel your beating heart"


Jag tror jag var en av de som fotade mest, blev nog 300 bilder tillsammans. Man får ju ta & passa på :D



Eric !

"Det är något med mig och regn" Håller med! För det började regna..



Alla som tycker Eric är snygg klappar nu, *klapp,klapp*



Söte.

Sen tog Eric med oss till Bon Jovi-land! Vilket drag det blev! :D




3e outfiten ;)

Nu ska jag svara på era kommentarer och ta hand om mitt stackars huvud..



Har en sån jäkla migrän som suttit i flera...

img_6807 (MMS)

Har en sån jäkla migrän som suttit i flera timmar nu, ahh vet inte vad jag ska göra :( mitt huvud sprängs snart. Läser intervjun med sötaste för typ 10e gången haha..




Jag är superdupertrött.

Jag är sjukt trött.
Jag vaknade klockan 12.
Jag har ångest för att ha sovit bort halva dagen.
Jag har ont i nacken och ryggen efter karusellerna.
Jag hatar vädret.
Jag är så grymt trött.

Ahh, ångest-dag. hatar vakna så sent, man hinner inte göra något typ. Ska inte vara inne på datorn hela dagen idag haha, måste hitta på lite annat.

Puss!



Kvällen!



Såhär såg jag ut på festivalen ikväll. Hade tänkt ta på mig andra kläder men det var så sjukt varmt så jag svettades ihjäl ungefär. Klänningen är från H&M, jackan och ringen är nya och armbandet är Thomas Sabo.

Jag och Josefin åkte virvelvinden, sjukt vad den snurrade idag haha! Har nog aldrig varit så snurrig i hela mitt liv, grymt skoj i alla fall :D


Mina vita skinnskor blev typ svarta efter Eric Saade konserten hehe och jag glömde tvätta av det. Därför var mina skor smutsiga idag, oops.

Älskade extreme fly!

Josefin på festivalen!

Sen blev kvällen strulig. Josefin var som sagt tvungen att ta en ganska tidig buss men jag ville stanna där längre. Försökte få tag på några kompisar som jag trodde skulle vara där men man hör ju inte mobilen bland allt ljud. Sen ringde jag mamma 18 ggr för att hon skulle komma och hämta mig men hon var på stan och fikade med några vänner och hörde alltså inte mina samtal. Jag trodde ju då att något hade hänt henne och blev orolig. Sen fick jag gå runt där på festivalen som en idiot helt själv i 50 min haha.. Och så ringde jag alla hela tiden men träffade såklart inte någon jag kände -.- Till slut hittade jag mamma, de hade bara flyttat sig bort en liten bit, då blev jag sur att hon inte hade svarat på mina samtal osvosv. Efter många om och men och tusen telefonsamtal senare bestämde jag mig för att ha en hemmakväll då vid 11 istället för att dra till festivalen igen.


Jag och mamma åkte till kvantum för att köpa glass, provade på de här och måste säga mums. Det är 4 småpaket i ett och den belgiska chokladen var godast. Kostar ungefär lika mycket som Ben&Jerry´s men värt det.

Kvällen började alltså bra och slutade bra. Mitten var mindre bra ja! Nu ska jag ta och svara på era kommentarer och tack för de söta kommentarerna om bilden på mig och Eric Saade här ♥



@ festivalen

Ska börja fixa mig så smått nu, vet inte alls vad jag ska ha på mig? Vädret är inte på topp just nu, det regnar.

Josefin måste tyvärr ta bussen hem vid 20.47 men jag vill gärna vara där längre. Får se om man träffar någon där annars blir det väl en tidig kväll..


Vad hittar ni på ikväll? Hörs senare ♥



Dagens planer

Usch, jag har varit riktigt seg fram tills nu, har bara slötittar på tv. Nu har jag dock lite saker att göra! Såhär ser dagens planer ut.

*Nu ska jag bada, tvätta håret, föna det osv.
*Äta
*Fixa mig
*Festivalen med Josefin.

Ikväll bli skoooj :D Nu måste jag skynda mig, hörs sen ♥


Sommarbild, ah ge mig sol igen!



Eric Saade & jag!

När vi var och kollade på Eric Saade den 8;e i Kristianstad hade han ju signering också. Man fick tyvärr inte ta kort med Eric men när han signerade min bild så gick jag ändå fram där och så fotade mamma. Synd att han inte kollar upp på bilden men bättre det här än ingen bild alls eller vad säger ni? ;)


Eric Saade & jag :D ♥

Den här bilden hatar jag på mig själv! Fast det såg helt konstigt ut när jag satte ett hjärta på ansiktet haha så ni får stå ut, kolla på söta Eric istället :)

Närmare går ju nästan inte komma, jag var överlycklig!



Polen Shopping- del 14

Galet tråkigt att sitta hemma på en fredag men så blir det när planerna ändras..

Accessoarer kan ju piffa till en hel outfit så i Polen köpte jag ganska mycket av det. Hade länge kollat på hängslen här i Sverige men var aldrig helt säker. Inne på H&M i Polen hittade jag i alla fall ett par snygga och köpte de.


Från H&M Divided!

Snyggt att även ha de såhär som tjejen har på bilden eller på vanligt sätt.


Det här flätade skärpet köpte jag inne på New Yorker för 4 zloty, cirka 10 kr. Är mycket snyggare i verkligheten och passar snyggt till min Eric Saade tröja (a)

Nu ska jag kolla tv, ciao!



Festivalen igår kväll

Blev väldigt stressigt igår innan jag skulle möta upp Josefin, åt middag vid halv 6 sen var jag så mätt fast var ju ändå tvungen att fixa mig och eftersom jag satt med laptopen i hallen så snackade jag med Alexander på msn samtidigt som jag fixade håret, sminkade mig, letade kläder och smycken. Smidigt va? ;)

Vid 19 mötte jag upp Josefin och sen gick vi runder på festivalen, åkte en massa karuseller. Efter vi hade åkt extreme fly så öppnades inte det där som man har över sig, allas andra öppnades men inte vårt och killarna som jobbade där såg inte det. HAHA, vi fick panik! Till slut kom han och släppte ut oss ehehh. Efter virvelvinden var vi så snurriga så vi knappt kunde stå upp. Kul var det i alla fall! Sen började det som sagt regna, åska och blixtra. Vi satt oss ner på Chicco och väntade i en timme. Idag orkar jag inte dra in till festivalen tredje kvällen i rad. Står över det ikväll, även fast det är fredag. Fast imorgon blir det festivalen igen!


Kvällens outfit.

Josefin och jag i virvelvinden.


Josefin när vi gömde oss för regnet. Som tur är blev vi inte alls blöta!

Hade en riktigt dålig hårdag igår haha, så det blev ett diadem.



Eric Saade 7/7-10

Festivalen var riktigt kul idag! Tills klockan 22 då, för då märkte Josefin att det började blixtra och sen efter det började det ÖSREGNA, blixtra sjukt mycket och åska. Hemskt väder! Vi sprang in på chicco och gömde oss. Fast berättar mer och visar bilder imorgon.

Tänkte bjuda på lite Eric Saade bilder från Immeln nu! Alltså från den 7e ♥ Om ni vill kolla på bilderna jag redan lagt ut, kika på Eric Saade, live kategorin!


ERIC SAADE.



Fastän Eric hade 4 dansare på scen så dansade han en hel del själv, det gillas starkt!

Så fort han tog ett danssteg, alla bara: ahhh! Hehe, kan ju inte säga att jag var annorlunda (a)


Är så glad att vi fick så himla bra platser! Trodde liksom inte att jag skulle stå längst fram.

Kul att kolla tillbaka på bilderna sen och drömma sig tillbaka hihi.




Snygg!


Eric & två av dansarna.

Här var han riktigt nära oss! Och min kamera var inte seg just då så lyckades ta en riktigt närbild, lovely.

Eric ger verkligen ALLT när han står på scen! Dansar, studsar runder, skojar med publiken och sjunger helt underbart såklart.


Har någon av er varit på hans masquerade tour? I så fall, vad tyckte ni? Visst var det grymt? :D



Festivalen ikväll

Hej!

Kom hem från stan för en stund sen, nu lagar mamma middag och efter det blir det stressigt igen. Måste fixa mig och välja ut kläder till kvällen. Det är kvavt som bara den nu, men kan ju bli kallare på kvällen? Vet inte vad jag ska ha på mig..

Ikväll blir det festivalen med Josefin, har 7 biljetter kvar så det blir en hel del karuseller idag. Awesome! Sen ska vi nog äta något där innan hon tar bussen hem ikväll. Hinner inte blogga mer så vi hörs efter festivalen. ♥


Älska, älska karuseller (a)



Polen shopping- del 13

I Polen hade jag bara shoppat en massa överdelar, så en dag var jag faktiskt ute efter en snygg kjol som passar till allt. Inne på Camaieu hittade jag en stilren, svart kjol. Provade den och den passade perfekt. Dock var den dyr eftersom det var från en ny kollektion men helt klart värd det!


Kjolen har en ganska hög midja men passar till det mesta. Blir snyggt till ett linne instoppat i kjolen och svarta hängslen till det!

Guldig dragkedja på baksidan, trodde man skulle ha den där fram när jag provade den i affären haha men det blev lite fel..

Nu sticker jag ut på stan för lite ärenden, ikväll blir det festivalen. Puss ♥



Festivaldax

Kom hem från festivalen lite över 12, en grymt kul kväll! När jag kom hem åt jag våfflan jag köpte där, med chokladsås. Klockan halv 1 på natten.. inte okej! Men det är ju sommarlov?! När vi kom dit och jag såg priset på biljetterna blv jag väldigt förvånad, 300 kr för 10 karuseller! Det är ju helt sjukt, köpte i alla fall tio biljetter och nu ska de faktiskt räcka alla fyra dagar! Jag och Cassandra gick runt där i flera timmar, jag åkte tre karuseller och träffade på jättemånga jag kände, hur trevligt som helst :D Kramar hit och dit haha. :)

Dock var det verkligen jättelite folk för att vara på Hlm festivalen, verkade så tomt överallt. För ett år sen var det så mycket mer folk, nästan ingen åkte karuseller nu heller. Kan ju vara för det där dumma, höga priset..


Såhär såg jag ut ikväll. Orkade inte sminka mig så tog bara puder, rouge och läppglans. Det enda som behövs på sommaren!

Jag åker spindelmannen, den är riktigt rolig haha!

Wiho.

Bästa Cassandra!

Extreme fly, big love!

På festivalen.


Den goda våfflan jag åt nyss, MUMS.

Tack för en kul kväll sweetie! Nu ska jag svara på era kommentarer. ♥



Festivalen!

Ahh, stress! Har typ en halvtimme på mig att fixa allt innan jag ska träffa Cassandra och vi ska mot festivalen :)


Bild från festivalen förra året.

Ha en bra kväll för det tänker jag ha! :D Kommer hem sent ikväll men vi hörs då.



Polen bilder (Mielno)

Hej snyggingar!

Har varit och gjort lite ärenden på stan med mamma och nu är jag hemma igen. Mellan alla inlägg om Eric Saade får jag ju faktiskt ta och klämma in de sista inläggen om Polen också! Så nu kör vi, hm bilder från Polen den 17e juli alltså!

Som sagt så åkte jag och mamma till mammas bästis vid havet och spenderade några dagar där. Den 17e vaknade vi upp i det stora rummet och jag blev besviken när jag såg vädret, mulet och trist men när man är vid havet får man ju faktiskt ta och passa på att dra dit. Mamma sa, men Caroline ska vi verkligen gå dit idag? Det kommer börja åska snart, men till slut lyckades jag övertala mamma och vi gick ner till havet (cirka 1 km).


Det snygga badrummet.

Och en av sängarna, mysigt att sova här uppe faktiskt!

Det fina havet i Mielno, ett av de mest populära sommarstränderna i Polen.

Min söta mamma på stranden!

1 minut senare blev himlen såhär mörk och det började åska långt bort..

Folk badade ändå.

Jag doppade bara fötterna eftersom vattnet var KALLT.

Helt plötsligt började det åska, regna, blixtra, blåsa och allt. Alla sprang mot utgången och hela stranden blev tom på typ 1 minut, det var riktigt läskigt faktiskt. Det blåste så mycket så att en surfingbräda som en livräddare höll i blåste ut hans händer och träffade min stackars mamma i ryggen med full kraft, ajaj!

Vi sprang snabbt in och gömde oss på en restaurang, trodde trädet här utanför skulle blåsa omkull sånt oväder det var!

Vi var tvungna att sitta där i över en timme så mamma beställde en creme brulee till sig själv.

Själv ville jag ha glass.

Efter en timme kunde vi äntligen gå hem och då var det dags att fixa sig för sen skulle vi åka till det största shoppingcentret i Koszalin, Forum.


Haha flippbilder.



Jeansshorts-H&M
Linne- Polen
Halsband- Glitter
Armband- Thomas Sabo


Underbara forum där vi gick runt i timmar.

Såhär ser de flesta köpcenter ut i Polen, hundrtals affärer och alla nära varandra.

Gosia och mamma.

Brunbrända ben och händer, det gillas! Har ju tyvärr gått bort nu, buhu..

Ania, jag och Malgosia.


Gosia, mamma & jag :)

Underbara Shaggy var trött när vi kom tillbaka. Åh vad jag saknar den hunden!

Nu ska jag svara på era kommentarer sen ska jag träffa en kompis som jag inte träffat på hela sommarlovet och ikväll blir det Hlm festivalen! En vecka kvar på sommarlovet nu, (hemsk tanke) får passa på att använda den veckan riktigt ordentligt.



Upgrade- Eric Saade live

Jaa, jag sitter i vardagsrummet nu. Har fått det till att funka utan modem, bara inte internet stängs av nu igen.. Har nyss tagit ett bad, tvättat & fönat håret och nu ska jag snart kolla tv. Vad gör ni ikväll?

Tänkte bjuda på ett gulligt men kort klipp på Eric när han sjöng Upgrade i Immeln.


Take me back?!

Här är en bild från Kstad efter Eric signeringen. Jag och Monika! Båda lyckliga som bara den, och jag med min Eric Saade autograf i handen hihi. ♥



Eric Saade tröjan!

I Immeln sålde de tröjor med Eric Saade, mamma var så snäll så hon köpte en till mig! :) Fast de var skitdyra! 200 kr för en sån här tröja tycker jag är överdrivet.. men är man ett fan så är man!


Denna mysiga tröja kommer användas flitigt! Kan man ju ha till skolan också, är dock inte säker på att alla i klassen kommer älska den lika mycket (a) Haha!

Jag och Josefin i våra snygga tröjor efter konserten.



Nej, nu orkar jag inte sitta i hallen mer! Ska nog ta ett bad istället, ciao.



Bad day!

Ahh, världens sämsta dag typ! Ska göra en lång historia kort men efter strulet med bredbandsbolaget igår så funkade min laptop idag men det gjorde inte mammas dator, vi ringde dit och de sa att jag skulle ändra någon kod på min laptop, jag gjorde det och vad tror ni inte händer då? Jo, både msn och internet slutar fungera, jag blev gaaalen! Modemet är tydligen sönder så vi ska nog få ett nytt på fredag, jag klarar mig inte utan data tills då så jag började böla, haha! Nu sitter jag i alla fall i hallen och bloggar, det enda stället som det funkar på! Här kan jag tydligen använda grannens nätvärk utan att de vet om det, awesome. Kan ju inte säga att det är så bekvämt dock.. Sen gick jag ut en runda, blev jagad av 3 getingar, min jobbiga kjol gick upp hela tiden och hörlurarna ramlade ut ur öronen, yeah! Dagen kan knappast bli sämre.. Har ni haft en bra dag? ♥


Snygg bild på Eric eller vad säger ni?
Idag kommer faktiskt två modeinlägg! Får väl sitta i hallen och skriva de också..



Masquerade, den omtalade videon!

Att jag inte bloggade mer igår och såhär sent idag var inte mitt fel, det var något fel med dumma bredbandsbolaget som de skulle fixa igår på kvällen men det gjorde de inte. Nu funkar både internet och msn igen, äntligen!


Idag kom äntligen Eric video till Masquerade ut! Kolla på den och säg vad ni tycker. Jag vet själv inte riktigt vad jag ska tycka hehe, den är grym men kanske liite för mycket med tanke på alla småbarn som är Erics fans och slutet är ju skrämmande för deras del, har läst kommentarer att de trodde att han hade dött på riktigt och det är ju lite synd, de små fattar ju inte att det inte är på riktigt. Själva videon kunde varit lite mer soft.

För de som är i min ålder är den ju helt okej men som sagt, tänker på de små. Fast man måste ju erkänna att han är riktigt snygg här! När han står utan tröja, hot!!

Haha, detta är rubriken på aftonbladet; Saade hånglar och halshuggs i ny video.

Så vad tycker ni nu då? Berätta!



Eric Saade- livebilder

Fler bilder från Immeln, åh underbaraste dagen ever ♥


Kommer inte riktigt ihåg vilken låt han sjöng här, men det var i alla fall en av de första.

Awesome.

Eric dansar grymt bra också! Fast han har ju dansat nästan hela sitt liv så det är inte så konstigt ;)


Big love ♥

Är så himla glad att jag och Josefin fick så bra platser! Vi stod och väntade & väntade men helt klart värt det för känslan var så underbar.


Vi stod 1 meter ifrån scenen, lovely!



Hot!

Nu ska jag snabbt till maxi, måste köpa FRIDA tidningen, Eric kanske är med haha? Och sen kl. 20.00 blir det Lotta på Liseberg, Eric ska ju uppträda!

För er som nu inte gillar Eric så lovar jag att det kommer två modeinlägg senare ikväll, så kolla då ♥



HEYHEY

Gulligt klipp på Eric Saade när han värmer upp publiken vid Immeln. Haha, jag skrek sönder där alltså. Heyhey ;D


Kort video, bara 20 sek men det funkar väl det med?



Lycka

Igår och i förgår fick jag några kommentarer av läsare som också hade varit vid Immeln och kollat på Eric Saade och då sett mig & känt igen mig och sen skrivit det på min blogg. Hur kul som helst ju! Samma sak hände när jag var och kollade på han i mars. Kom gärna fram och säg hej nästa gång vi ses! :)

Idag tog jag en lång sovmorgon, behövdes efter att ha kollat på Eric två dagar i rad. Min hals behövde vila lite efter allt skrik. Jag vill bara uppleva de dagarna igen. Idag är Eric med på lotta på liseberg, ni kollar väl? Och så släpps hans nya video idag, kul!


Här får ni se en bild på snyggingen från igår. Han hade ju grymt snygga kläder på sig, jeansen matchas snyggt med tröjan, jeansvästen och sjalen. NICE.



Eric Saade, live Immeln 7/8!

Nu tänkte jag lägga upp en del bilder från Masquerade Tour vid Immeln igår. Som sagt så stod jag och Josefin längst fram under hela showen. Eric har en riktigt stark karisma och han är ju väldigt fotogenisk måste jag säga, blir precis lika snygg på varje bild! Jag tror jag har blibit kär i Eric haha! Lyllo Molly som har en sån underbar kille..



Början, då var masken på.

;)

Har ni sett en snyggare kille haha?

GRYMT SÖT!


Här sjöng han upgrade.

De bästa platserna två dagar i rad, inte illa va? ;)

Man borde nästan kalla han snygg-Eric!


Har någon av er sett Eric Saade i sommar?



Sweet.


Han hade fyra duktiga dansare!

"Låt mig få höra, hur låter Immeln" *SKRIIIIIIIIK*


Det där leendet gör alla glada (a)


Min kamera är seg så den tar aldrig bilderna i precis den sekunden som jag vill.. Här lyckades jag dock fånga han när han kollar in i kameran. Me like!

Bäst.

Det får räcka med bilder för idag, detta är alltså bilder från igår. De från idag får se ni sen. Alla bilder är fotade av mig. Kram ♥

Ny kategori; Eric Saade, live.

Ni som inte gillar Eric måste tycka att mina inlägg är astråkiga nu, sorry för det i så fall men jag vill gärna visa bilderna hihi :)



Början på Masquerade Tour


En riktigt cool början på Eric Saades Masquerade tour igår! Kolla på hela klippet för det började verkligen häftigt :)
Ljudet är ganska kasst, vet inte varför för jag spelade in med iphonen men förra gången hördes det jättebra. Kan ju vara för att det var utomhus den här gången och livebandet spelade så högt.



Eric Saade i Kristianstad

Läste precis två artiklar från Kristianstadsbladet där det stod att riktigt många blev besvikna efter igår när han inte gav några autografer efter och jag kan bara hålla med!! Inträdet kostade 180 kr och då är det väl inte så svårt att skriva autografer eller? Alla de små barnen som stod där och väntade med block och penna i handen. Hur mycket jag än älskar Eric får jag säga att det var dålig stil!

Fast det var egentligen inte det jag ville säga hehe. Kom hem för cirka 1 timme sen, det ösregnade hela dagen och vi blev blöta, kalla och irriterade medan vi stod och väntade. Är fortfarande blöt, buhu.. Fast när Eric kom ut glömde jag allt direkt! Vilken karisma den killen har, det är helt sjukt. Sen att han är världens snyggaste gör ju inte saken sämre :) Han sjöng tre låtar (masquerade, break of dawn och manboy såklart) och sen var det signering. Så lång kö, vi stod och väntade minst 1 timme. Till sist kom vi fram och jag fick både snacka med Eric, ge han min present och ta foto. Eller egentligen fick man inte fota med han men jag gick fram bredvid han när han signerade min bild ändå. Dock kollar han inte in i kameran på bilden ;/ men jag står i alla fall bredvid! Nu ska jag ladda in bilderna till datorn och sen får ni se.

Har nog 300 bilder på Eric från igår och idag att visa er, så om ni gillar Eric kommer ni nog bli glada. Annars fattar jag om ni blir trötta på alla mina Eric Saade bilder (a)


En bild som Kristianstadsbladet tog igår, åh ta mig tillbaka?



Eric Saade idag igen!

Åh jag är så taggad idag också!! Vid 1 ska vi hämta Monika och Karolina och sen kör vi mot Kstad. Eric idag igen och idag blir det signering! Jag ska fixa så att jag får ta ett kort med han, det vore ju drömmen liksom! Han ska också få sin present. Detta kommer bli så bra, dock regnar det. DUMMA REGN!


Bild som jag tog igår ♥

Se Eric två dagar i rad, det är lycka :D



Eric Saade, 7/8- helt underbart!

Vi hämtade upp Josefin i stan och sen åkte vi mot Immeln, det var asvarmt i Hässleholm men när vi kom till Immeln blev det mycket sämre väder, började till och med regna sen.. Det var inte så långt som vi trodde, tog typ 30 min att köra.

Vi var där ungefär vid halv 4 så det var bara att sätta sig ner på sin solstol och vänta, efter typ 15 min kom Eric Saade i en bil och alla sprang dit direkt. Han var så snygg! Klockan 4 var det dags för bröderna Rongedahl och eftersom jag och Josefin satt precis vid högtalaren så kan ni ju gissa att min migrän inte gick över haha! Vi var i alla fall tvungna att sitta där och lyssna på de i en timme, tråkigt som bara den men vi ville inte lämna våra platser. Efter typ 2 timmar började äntligen Masquerade tour, den började ritkigt coolt. Kolla in videoklippet här!

Update: har suttit i 2 timmar nu och försökt få upp klippet på videofyme och en till sida men det funkar ju inte, ahh blir så arg! Orkar inte försöka mer idag, provar imorgon istället.

Alla blev som galna när Eric kom ut, tredje gången jag träffar honom. Och kan ju säga att han blir snyggare för varje gång, gryyymt söt kille det där OCH snäll! Eric sjöng alla 11 låtar på sin skiva och en extra låt. Bon Jovis om jag inte minns fel? Den bästa dagen i mitt liv, jag och Josefin stod som sagt längst fram så vi såg hur bra som helst. 1 timme, längst fram och lyssna på Eric. Det är underbart. Har nog 200 bilder så ni ska få se de men jag delar upp i några delar. Efter det var slut trodde vi att man skulle få autograf eftersom de sa det innan men det fick man tydligen inte, blev så besviken! Jag som hade med mig Erics present och allting..

Eric ska till Kstad imorgon och eftersom jag har världens snällaste mamma så sa hon att hon skulle skjutsa oss dit, så jag får träffa han imorgon också! Och då ska han sjunga 3 låtar tror jag, alltså blir det inte masquerade tour men sen blir det signering. Lovely ♥


Jag och Josefin i väntan på att Eric ska komma ut.

Ser ni Eric i den vita skjortan? Vi blev så glada haha!

Bröderna Rongedahl, inte så bra enligt mig!

När de tog fram allt för Masquerade Tour.

Den coola inledningen! Jag ska få in klippet imorgon..

Innan Eric kom upp på scen var dansarna där och dansade.

Eric Saade!

Första låten var masquerade, grymt!

I början fick jag mycket bättre bilden än sen, då var han bara i mitten hela tiden -.-


Lite konstigt inlägg, i know men jag har ont i huvudet och är trött. Vi hörs imorgon istället. Sov så gott!



MASQUERADE TOUR

BÄSTA DAGEN I MITT LIV! Ahh, kom hem för en stund sen, är så himla lycklig. Den bästa känslan i världen är när man står och hoppar och sjunger med i låtarna som ens favorit sjunger. Det kallar jag lycka. ♥

Berättar ALLT om en liten stund, säger bara att jag och Josefin stod längst fram hela tiden, underbara 12 låtar. Dock var det ingen signering efter, vilket jag blev riktigt besviken över! Så jag kunde alltså inte ge min present till Eric. Fast har man världens bästa mamma så har man, hon ska skjutsa mig och Josefin till Kstad imorgon där Eric ska va så jag får träffa han imorgon IGEN :D :D :D Då är det signering och han ska få min present. I love my mami!

Ni får se bilder och allt snart, jag lovar. Har bara en sån migrän just nu, huvudet håller på att sprängas. Ska vila lite så hörs vi igen.


Masquerade tour var bäst! Inte min bild dock :p



Eric Saade vid Immeln idag!



Vaknade upp med huvudvärk, så typiskt! Kan ju va för att jag somnade vid 4, vad tänkte jag med där? I alla fall idag är det äntligen dax för Eric Saade! Jag och Josefin har längtat enormt, kommer bli grymt. Dock vet vi inte riiktigt var Immeln ligger men det ska nog fixa sig, mamma kör ju.

Vi åker vid halv 3 så är vi nog där senast halv 4. Då ska jag och Josefin springa till scenen och försöka ställa oss längst fram! Klockan 16.00 uppträder bröderna Rongedahl och jag tål nästan inte dem haha. Men om vi vill stå långt fram för man ju hålla ut den timmen och sen kl. 17.00 kör Eric och hans Masquerade tour igång.

Kommer bli GRYMT!


Snyggsnygga Eric. Lyssna på break of dawn och it´s like that with you live kommer bli helt underbart.
24 grader ute, då behöver man väl inte leggins? Räcker med kjol, spetslinne och barbent.
Åh nej, nu gick solen i moln.. Bara det inte börjar regna så är jag nöjd!
Måste hinna sminka mig och en massa annat, bäst att sätta igång.
Ha en superdag för det ska jag ha, pusss♥



Life

Ska plocka fram kläder till imorgon snart, och sen läsa lite. Vid 1 hade jag tänkt gå och lägga mig. Kommer nog inte vara så svårt att ta sig upp imorgon, galet så mycket man kan längta!

Tänkte bjuda på en bra låt som jag hörde när jag satte på sommarlov nångång, vad tycker ni? Killen är ju rätt duktig och låten är bra.


Kram ♥



Tagga Eric Saade imorgon!

Imorgon är det äntligen dax för Eric Saade, jag och Josefin har längtat så. Ska bli grymt kul, det är masquerade tour så han kommer sjunga alla sina låtar. Vi vill stå längst fram, får se om vi lyckas.

Först tänkte jag bara ge Eric en nalle eller något sånt men det gjorde jag förra gången och eftersom han sagt i en massa intervjuer att han verkligen älskar pistagenötter så ger jag det istället. Tjejen i blomsteraffären packade in de snyggt och jag skrev ett litet kort. Kostade 16 kr att få det inslaget men det gör inte så mycket ;)


En liten påse pistagenötter till Eric Saade, snyggt inpackat :) Han ska få den på signeringen!

Självklart valde jag lila band eftersom det är hans älsklingfärg och ett litet gulligt kort.

Nu ska jag ut en stund, ciao!

Uptade: jaha, Eric kommer visst till Kristianstad på söndag. Fattar ni, KSTAD! Vill dit både imorgon och på söndag, dock kan det ju bli lite problem att övertala mamma, haha. Får nöja mig med imorgon!



Grattis Rabih!

Eftersom jag kom hem så sent igår så hann jag inte skriva så mycket inlägg då så idag börjar jag detta inlägget med att säga Grattis till bästa Rabih som fyllde 23 år igår!


Grattis ♥

Nu lagar mamma min favvo mat, gott! Jag sitter här och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon, är så himla taggad! Hur ska man ha håret, rakt eller lockigt? Köpte förresten nötterna till Eric haha och sen åkte jag till blomsteraffären och frågade om hon kunde packa ner de snyggt. Resultatet får ni se snart. :)



Fredag

Hej!

Vaknade sent idag, åt frukost och sen dess har jag segat framför datorn. Igår gick jag in på ving.se och bara drömde mig bort. Alanya, Turkiet, åh säger jag bara. Hittade ett sjukt fint hotell, kan visa sen. Någongång ska jag till Alanya, helt klart! Grymt, grymt fint. Är det någon av er som varit i Alanya?

Nu ska jag byta om och sen dra ut på stan och köpa nötter till Eric Saade, haha det låter helt knäppt men ja.

Vi hörs sen för nu har jag bråttom!



Myskväll med bästa

Kom hem från Cassandra för typ 1 timme sen, klockan är snart 1 och jag är så trött. Synd att tiden går så snabbt! Vi hade i alla fall jättekul, kollade på film, snackade en massa och va inne på datorn.


Fanta exotic är ett måste, så gott.

Vi såg på freestyle, en av de bästa filmerna jag någonsin sett faktiskt. Om ni inte sett den, GÖR DET! Fastän mycket av filmen handlar om motorcross som jag inte är ett dugg intresserad av är den helt underbart bra :D


Min fina vän och jag :) Jag är helt osminkad på bilderna, pallar inte sminka mig på lovet. Bara så ni vet eheh.

Tack för en trevlig kväll, bästa!

Nej, det tar alldeles för lång tid att både chatta på msn och skriva blogginlägg samtidigt. Nu ska jag snacka med folk lite till på msn och sen ska jag faktiskt sova, natti!



Jag är mätt..


Igår frågade mamma om jag ville ha en pizza eftersom hon tyckte så synd om mig som hade ont i magen men jag ville inte ha det, idag var jag dock riktigt sugen (a) Eftersom vi ändå skulle ut så åkte vi och köpte en pizza. Är riktigt mätt nu, ska vila 30 minuter innan jag snabbt måste byta om och sen åka till Cassandra för en myskväll. Vi ska kolla på filmen Freestyle, någon som sett den?

Annars så var jag på ÖB och letade efter pistagenötter, de hade såklart inte det. På lidl kostade ett litet paket 30 spänn, för dyrt för mig just nu! På maxi kostade de 18 fast det är typ miiiini litet, men det köper jag imorgon. Eric blir nog glad för lite nötter också ;) För er som inte visste så är han typ galen i pistagenötter haha. Tagga lördag!!!!

Kommer hem ikväll så vi hörs då, ha en fin torsdag ♥



13 dagar kvar, sen börjar skolan!

Hej snyggingar!

Mår mycket bättre idag, härligt det. Kollade nyss vårt schema för tvåan, ser ganska chill ut ändå! Slutar tidigt vissa dagar vilket gillas starkt.

Klockan är redan 15.00 och jag har inte gjort något vettigt alls, men det är väl det som sommarlov är till för? Ska nog ut på en liten promenix nu eller åka och handla med mamma, får se. Måste köpa pistagenötter till Eric Saade haha! Och sen ska jag packa ner de i en liten, fin present. Måste fixas antingen idag eller imorgon. Ikväll ska jag till Cassandra på filmkväll, kommer bli awesome.

Nu ska jag ta tag i mitt liv lite här hehe, vad ska ni göra idag? ♥


Inte långt kvar tills skolan börjar.. Tråkigt ohja! Men det ska ändå bli kul att träffa alla igen. Saknar ju klassen!



Polen Shopping- del 12, Nike väska

I Galaxy finns det en megastor sportaffär med bara märken som Adidas, Nike, Puma, Lacoste osv. Jag går nästan vilse där inne så många olika gångar som det finns, helt underbart att gå omkring där i alla fall. Synd att allt ska vara så dyrt, såg jättesnygga Lacoste linnen och kjolar men de kostade en förmögenhet så jag köpte aldrig de.

Såg en lovely röd Nike väska när jag kom in men jag tyckte den var en aning dyr så jag och mamma gick en hel runda men jag tänkte bara på väskan så vi gick fram till ingången igen och jag köpte den hihi.


Min söta Nike väska! Den är typ hallonröd och inte så himla stor. En handväska helt enkelt.

Denna bilden gör färgen mer rättvis. Rött passar ju inte till allting men den kan ju piffa upp en helt svart outfit tillexempel!

Räknade nyss ut att den kostade 211 kr men den är helt klart värd varje krona ♥



Polen Shopping- del 11

Jag har fortfarande inte hunnit fota allt jag köpte, så nu får ni bara se två tråkiga småsaker jag köpte där.


Ett fodral till min iPhone. Från H&M!

En ganska dyr klämma, trodde inte den skulle kosta 60 kr haha.

Tråkig shopping, jag vet. Ni får se roligare ikväll.



Du & jag i trafiken

Imorgon ska min bror börja ta sitt körkort! Eller då är det i alla fall dags för riskettan och sen på fredag ska han ta den första körlektionen. Idag hämtade vi ut en bok som man fick från trafikskolan, eftersom han inte är hemma började jag genast läsa i den. Är redan på sidan 117, inte illa va? ;) Jag längtar tills jag får börja ta mitt körkort! Fast det skadar ju aldrig börja plugga lite tidigare. Boken är inte alls svår att förstå enligt mig!


Haha lillasyster börjar såklart plugga teori innan brorsan.

Såhär ser boken ut, ganska intressant faktiskt.

Vill ni ta körkort i framtiden? Eller ni har kanske redan det?

Annars så har jag, nio timmar senare fortfarande så ont i magen. Tack för alla tipsen i förra inlägget btw. Fick ju ta medicinen för värken vid 19.00 igen, självklart gjorde jag det. Hoppas den dumma mensvärken går över snaaart. Nu ska jag bara sitta vid datorn, svara på lite kommentarer och läsa bloggar.



Mår DÅLIGT

Vaknade upp med världens mensvärk, vi köpte en medicin i Polen som tydligen ska hjälpa så jag tog den direkt. Det hjälpte skitbra i en timme men nu mår jag så jäkla dåligt igen. Får ta medicinen nästa gång klockan 19.00, tills dess kommer jag ju typ döööö. Jag har så sjukt ont, omg hjälp mig :(

Klarar inte av att blogga mer just nu, nu ska jag gå och tycka synd om mig själv. Är så illamående också, perfekt ju!!

HEJDÅ! Update: mina snälla, söta, rara läsare har ni något tips på vad jag kan göra för att må lite bättre? För jag har seriöst aldir haft så ont i magen som jag har idag, sitter bara här och gråter av smärta var och varannan minut..



Brownieglass

Här kommer lite bilder från idag när jag var och fikade med Cassandra. Tänkte skriva att jag fortfarande fryser men riktigt så illa är det väl inte ;)


Brownieglassen är godast!

Cassandra drack någon juice!

Min fina vän :)

Mamma Mia rullar i bakgrunden men nu ska jag ta och stänga av både den och datorn och istället ta fram min älskade bok och läsa lite innan det är dags att sova.



Botemedel mot diabetes?

För några dagar sen läste mamma det här på text-tv och jag blev genast nyfiken. Det är tydligen ett nytt experiment de gjort som kan bota diabetes. Transplantation av insulinproducerande celler till en muskel i underarmen kan bli ett nytt sätt att bota diabetes enligt en ny studie vid Uppsala universitet. Det har tills nu bara provats på möss men människor ska tydligen funka likadant.

Om detta nu blir verklighet då skulle jag bli världens gladaste. Tänkt att inte behöva ta sprutor igen, åh den känslan skulle vara det bästa som finns. Jag hoppas, hoppas de hittar ett botemedel som kan göra att diebetes försvinner SNART. Tänk, inga mer sprutor och inga mer tårar. Det skulle vara underbart. Ni kan väl hålla tummarna?

Räknade idag ungefär hur många sprutor jag tagit genom åren, 10950. Alltså nästan elva tusen sprutor, rätt mycket va? Ajjjj..


Skulle ju vara grymt skönt att slippa ta blodsocker också!



Dagens outfit

Jag är kall som en isbit! Mötte upp Cassandra i stan, vi satte oss på chiccos uteservering och hade det hur trevligt som helst. Hade dock bara jeansshorts och en tunn t-shirt på mig och det blåste såå. Så satt vi där i 2 timmar, frös typ ihjäl och är fortfarande jättekall :( Det är augusti, hallå sol tack! Sen kom hennes pojkvän så satt vi och snackade lite till.


Dagens outfit!
Jeansshorts- H&M
T-shirt- Terranova (Polen)
Väska- Reserved (Polen)
Solbrillor- Cypern

Jag fryser fortfarande.. Nu ska jag äta middag, ciao ♥



Stan med bästa vän

Vid halv 3-3 ska jag möta upp saknade Cassandra i stan! Vi har inte träffats på jättelääääänge och jag saknar henne så. Vi ska kolla runt lite i affärer (jag ska faktiskt inte shoppa något, ovanligt va?) och sen ska vi fika på chicco.

Kommer kanske hem vid halv 6 eller så. Vad ska ni göra idag?


Bild från den 29e juni. Har inte träffat Cassandra sen dess, helt sjukt!




Mielno 2010!

Den 16e juli packade jag och mamma resväskan, tog taxi till tågstationen i Szczecin och åkte mot Mielno. Vi skulle spendera 4 dagar där. Det blev fyra alldeles underbara dagar. Höjdpunkten på sommarlovet om jag tänker efter. Min mammas bästis, Malgosia (de har varit bästa vänner i över 37 år, ganska nice!) flyttade till Mielno för några år sen med sin familj och nu har de ett hotell, eller typ hus vid havet. Fräsha, snygga lägenheter/rum och en massa gäster när det är högsäsong. Jag och mamma bodde i en jättesnygg lägenhet med två våningar. Huset hette Bogna och det är ett av deras två "hotell".

Trivdes superbra där och det var hur kul som helst. I alla fall, vid 14.02 gick tåget och eftersom jag är åksjuk så hatar jag att åka tåg. Vi hade köpt såna plåster på apoteket i Polen och de hjälpte faktiskt grymt mycket. Hatar tågstationerna i Polen, de är lite läskiga. Var typ asrädd när vi stod där med vår stora rosa resväska haha! Vi visste inte vilket tåg vi skulle hoppa på heller så vi frågade två tjejer och de skulle tydligen också med samma tåg. Den ena hjälpe oss upp med vår stora resväska, tåget stod typ några meter från perrongen och man fick ta ett jättekliv för att komma upp på det, inte okej säger jag. Polska tåg är mycket sämre än svenska. Man kan ha öppna fönster på båda sidorna, det blåste svinmycket. Sen fick vi knappt igenom resväskan genom den trånga gången. Vi kom i en avdelning där en skitjobbig gubbe satt, sen sa de två tjejerna som hade hjälpt oss innan att vi kunde flytta till dem så det gjorde vi. Grymt snälla tjejer, verkligen! De var från Canada men hälsade på din familj i Polen, de var systrar. Vi satt och snackade med de i 2,5 timmar. Resan gick hur snabbt som helst, awesome. Min mamma är associal haha så hon har lätt att börja snacka med folk. Jättebra ju!

När vi väl kom fram stod Nicco (Malgosias son) och väntade på oss, åh saknade Nicco! :D Han och hans pappa hämtade oss och skjutsade oss dit där Malgosia väntade. Älskar verkligen mammas kompis, hon är såå snäll! På vägen spelades mammas favvolåt Oh! Carol på högsta volym. Redan då visste man att det skulle bli ett par underbara dagar.


När vi hade packat upp lite gick jag och mamma till en restaurang nära Malgosia. Kolla så stor schnitzel! Sjukt gott, mummmms. Billigt också.

Restaurangen hette CARO, typ min eller vad säger ni?

Mielno. Ett riktigt partyställe med massa ungdomar. Tänkt Ayia Napa i Cypern, typ så är det. Synd att man inte kommer in på disco innan man är 18 :(


Kolla så söt glass :D

På kvällen fick vi med oss ut Malgosia, inte så lätt när hon måste ta hand om hela hotellet men det gick och gick till café Casper.

Mammas glass.

Jag.


Jag och Malgosia.

Min underbara mamma och jag :)

M&M.

Jag och Gosia.


Efter vi hade fikat gick vi ner en runda till havet.

Mycket folk vid havet även klockan 22 på kvällen.

Under bron fanns det såna här saker, en kille bredvid mig lutade sig fram och tappade sin kamera här. En riktigt snygg systemkamera. Ajdå, hans tjej blev förbannad! Han hoppade direkt ner och började leta men hittade den aldrig. Jag skulle nog börjat böla haha.

Nu ska jag kolla film sen sova. Hörs imorgon ♥



Pics from today!

Jätttrevlig dag hemma hos Karolina, älskar deras trädgård. Så underbart att sitta där i solen. Vi snackade, hoppade studsmatta, tog massvis med kort och solade och fikade. Bjuder på lite bilder;


Karolina :)


Idag hade jag på mig min nya härliga klänning från Polen.

Karolina och jag!

Söta katten.

It´s time for some jumping ;)



Haha..


Jag och Karolina. Hehe studsmatta och klänningen är ingen bra kombination!

:D


Jag är typ inte alls brun längre :(

Vi gillar inte moln.

Karolina gjorde en assnygg fläta på mig! Fiskbensfläta tror jag det var? Fattar dock inte hur hon gjorde haha.


Deras lillebror Adam.

Tack för en kul dag! :) Synd att inte Monika var hemma också ;/

(Var tvungen att äta när jag typ laddat upp hälften av bilderna, därför sen update, puss!)



I´m off

Hinner inte uppdatera speciellt mycket just nu! Ska snart hem till Karolina och vara där lite. Måste bestämma mig vad jag ska ha på mig också, ahh.

Hörs när jag kommer hem istället!


Bild från Polen. ♥



Polen dag 6

Hm, jag kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde dag 6 men ska kolla på bilderna så kommer jag nog på det. Ja nu så! Först åkte jag och mamma till Carrefour för att shoppa lite och sen till galaxy för att äta något. Efter det skjutsade vi morfar och Zosia till deras kompis som fyllde 80 tror jag. Sen åkte vi hem för att bada, tvätta håret, föna det osv i lugn och ro. Var ju grymt skönt när inte Zosia häxan var hemma haha.. Sen åkte vi till galaxy igen! På kvällen packade vi en massa eftersom jag och mami stack till havet nästa dag.


Dagens outfit; linne från terranova och kjolen är från JC.

På shoppingrunda med mamma, ångrar lite att jag inte köpte linnet på bilden. Härlig färg ju!


Köpcentret Carrefour.

Vi tog en liten paus för att käka glass :)

Köpte en assnygg kjol, påminn mig att jag ska visa den!

Goda smoothie som mamma blev helt beroende av, hon drack minst 1 stor om dagen haha.


Coffee.

Jättegoda praliner och varmt choklad, bland det godaste som finns!

Våffla med chokladsås, mums!

Galaxy.



Jag drog med mamma till spelhallen, hon fick fota medan jag spelade ;) Älskar basketspelet haha..

Mamma :)


Jag i galaxy, synd att de stängde av fontänen precis när vi skulle fota bara. Kvällens outfit bestod av jeansskjorta från JC, byxor från halens, tunika från terranova, skor från skopunkten, väska från lindex och halsband från glitter.

En gata i Polen.

Staty med den polska örnen.

En vacker kyrka.

Hoppas ni orkade kolla min min lilla bildbomb höhö, nu ska jag checka film. Ha en fin kväll sunshines ♥
Btw, jag lyckades trassla upp mina smycken!



Trubble

Några utav mina smycken har trasslat ihop sig rejält. Har redan suttit med det i 15 min och inte fått ut ett endaste. Det är rent av helt omöjligt!


Hehe oj. Nu ska jag fortsätta med detta, jag SKA få upp mina smycken idag!



Polen Shopping- del 10


Inne på Terranova provade jag nog tusen olika tröjor haha innan jag bestämde mig för den här T-shirten med nitar. Svart passar ju till allting så den kommer bli hur bra som helst nu i höst.



Långt linne från Reporter. Älskar färgen! Detta var den första saken jag köpte i Polen i år btw ;)