slide show

Shopaholic

Igår var jag och Sofia i Kristianstad hela dagen och jag gick verkligen loss på vår lilla shoppingrunda. Det var så länge sedan jag shoppade i Sverige. Så himla nöjd med allt jag köpte!  
(null)

(null)
Kökshandduk från ERNST, väldigt behagligt linne. 
(null)
Ögonskuggs-och rougepalett. Hur fina färger?! 
(null)
Okej, detta måste ju vara Sveriges sötaste lilla vas? Jag är kär! 
(null)
Blev jättefint i min gråa hörna. 
(null)

(null)
Under vår shoppingrunda förstod Sofia att jag älskar färgen beige, jag är besatt!! Kolla vilka fina skålar. Glansiga inuti och matta utanpå, jäkligt snyggt. 
(null)

(null)
Den här boken har jag varit ute efter ett bra tag. Skriv och bränn. I den ska man dela med sig av sina innersta tankar och känslor för att sedan antingen bränna upp den eller lägga undan den så att ingen obehörig kommer åt den. Frågorna är riktigt bra och tänkvärda. Jag har bara fyllt i ett par sidor men jag tror att boken leder till att man måste tänka till ordentligt och bearbeta en del jobba känslor. 
(null)
Perfekt till alla mina toppar i beige, från Gina Tricot. 
(null)

(null)

(null)
En såå söt kjol och en tunn ribbad kofta, från Vero Moda. 

Allt detta gick på 1400, ändå rimligt. Mycket, mycket nöjd :-) 



15.57

(null)
Jag har haft en kanonfin helg! Jag ska visa bilder, berätta allt och även visa vad jag köpte igår. Kika in här lite senare idag 🤍



FAVORITER

Fyra favorithörnor hemma hos mig 🤍
(null)

(null)

(null)

(null)
Älskar vartenda liten detalj i mitt hem. 

Dra mig baklänges så söt denna panda är, jag blir glad varje gång jag ser den. 
(null)

Och den här vasen är vasernas vas. Finaste jag äger. 
(null)




Ledig dag

Imorgon är jag ledig, det känns  lyxigt då det aldrig händer mitt i veckan. Vi har kvällskonferanser ett par gånger per termin och då jobbar vi till 19.30 och sedan är vi lediga en studiedag och den är imorgon!! 

Jag ska kolla på Bachelor, såg två avsnitt idag men har två kvar som jag sparar till imorgon. Sex education säsong 3 har kommit så den ska jag också fortsätta kolla på. Annars ska jag bara ligga på soffan och chilla. Jag och mamma kanske åker iväg på en snabb lunch. 
(null)
Hur mår jag annars då? Ändå hyfsat bra. Det går upp och ner, vissa dagar har jag mer energi och andra dagar har jag inte alls energi.  Jag har en bättre balans mellan jobb och återhämtning än jag någonsin haft tidigare. Det har jag min KBT terapeut att tack för. Han fick mig att helt ändra värderingar i mitt liv. Alla träffar är slut, nu står jag på egna ben men det känns ändå hoppfullt. 



BRA HELG

Jag har haft en jättebra helg! Fram till idag då jag tyvärr mår riktigt dåligt. Vaknade klockan 8.30 med sådan migrän att jag inte kunde resa mig ur sängen. Har tagit så mycket medicin men har extremt ont. Att det alltid ska komma bakslag efter att jag hittat på något kvällen innan, det är så sorgligt. 
 
Hur som helst,i fredags åkte jag hem från jobbet normal tid vilket gör mig glad.
Jag har förresten fixat fransar! Skriver mer om det senare men ni ser på bilden :-) 
 
På kvällen ringde Anton mig och helt plötsligt var han utanför min lägenhet haha. Han kom in till mig och vi satt och snackade ett bra tag.
Oväntat men roligt besök en fredagskväll. 
Igår började dagen med familjehäng. Jag, mamma och min storebror åt buffé på Tasty Garden. Vi gör det nästan varje lördag, älskar!
När jag kom hem städade jag en del för på kvällen skulle ett gäng kompisar komma över. Det stod spelkväll på schemat och vi blev 6 st.
I väntan på mina kära vänner.
Anton och Filip, härliga killar!
Fina du!!
Thea, Viktor och Alexandra gömd bakom Thea :-)
 
Superrolig kväll! Vi spelade en massa spel och hade det jättebra.




VASER

Är det någon mer än jag som är besatt av vaser? Det finns alldeles för många fina vaser! H&M home är experter på snygga vaser och problemet är nu att jag inte har mer plats för fler vaser men det kommer ju in snygga nya hela tiden. Jag vill ju inte heller proppa mitt hem med en mängd vaser utan det behöver ju vara en bra balans. Här är mina favoriter från hemsidan just nu. 
Båda är dröm! Jag har redan den till vänster och beställde den till höger för någon dag sedan. Jag tänker att jag nog kan hitta plats till den någonstans haha...
Så fina! Har den med ansiktet, en stor favorit.
Ja jag gillar beige :-) Jag har den till höger. Bubbelvasen har jag tyvärr inte plats till så det blir inget köp.
Avslutar med denna vackra. Tyvärr passar inte färgerna in hos mig riktigt men den är otroligt fin. 



WANTIES

Idag efter jobbet var jag på Nisses. Varför? För att titta på inredning såklart. Alltså åhhh, det är verkligen ett av mina största intressen. Tyvärr är det ett dyrt intresse 🤪
(null)
Så snygg! 400 kr dock, vet inte om det är värt det? 
(null)

(null)
Jag är KÄR!! Hur fina vaser? Den stora kostar dock 1995 kr och det kan jag inte lägga på en vas. Kanske den minsta vore något? Jag ska tänka på saken. 
(null)
Har ni Matteus porslin? Jag har inget men dessa tallrikar är ju jäkligt snygga. 295 kr per tallrik dock, lite saftigt men man kan ju köpa en i taget :-)



Nytt till hemmet

Igår efter jobbet åkte jag till EM Home för att kolla på inredning. Det har verkligen blivit till ett väldigt stort intresse. Jag känner ett lugn och en glädje i hela kroppen när jag går runt och kikar bland inredning. Så skoj! 
(null)

(null)
Jag köpte denna ljushållare, jag tycker den är väldigt häftig. Jag köpte också två kökshanddukar. 

Idag var jag på Jysk en runda och köpte ett par finfina saker. 
(null)

(null)
En jättefin mini vas, älskar! 
(null)

(null)
Min besatthet av vaser hittar inget slut haha! Nej men jag älskar vaser och får inte plats med fler nu men kunde inte hålla mig så jag bytte ut en vas jag har mot denna. Höstfärger ändå och tycker det blev jättefint i hallen. Blommorna är också nya, från Jysk. 
(null)
Ljus till i höst. 

Nöjd tjej! 



Solnedgång

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Okej, en stunds ren och skär lycka 🥺 
📍Tui Blue Zante Maris 




WARSZAWA

Jag ligger hemma och är sjuk, jag mår jäkligt dåligt. Jag antar att det är något virus och det är inte konstigt med tanke på hur fulla båda klassrum och korridorer är. Jag har aldrig varit så frisk som under corona det senaste 1,5 året men jag har också varit väldigt försiktig. Jag är faktiskt hemma från jobbet idag, det händer aldrig. Tror jag har typ 5 sjukdagar under dessa 5 åren jag jobbat på skolan. Jag får grov ångest av att missa jobb och mitt kontrollbehov är enormt när jag inte är där. Jag ska försöka andas och tänka att alla är kvar när jag kommer tillbaka och då kan vi jobba vidare. 
 
Hur som helst. Mamma ville pigga upp mig och överraskade mig med en resa till Warszawa under höstlovet! Jag är så glad. Vi var i huvudstaden för tre år sedan och då åkte vi dit för att se Ed Sheerans konsert. Vi var där i tre dagar och jag älskade Warszawa så det ska bli hur roligt som helst att återvända. Min mamma är ju från Polen, jag kommer alltid att älska landet. 
 
Ett gäng icke visade bilder från vackra Warszawa. 
Mycket bra shopping!
Och många mysiga matställen.
Det är svårt att tänka sig att stora delar av staden blev totalförstörd under andra världskriget. 
Vi besökte Frederic Chopin museet, absolut värt ett besök om man är i Warszawa. 
Gamla stan i Warszawa är väldigt mysigt! Ett stort torg och sedan är det byggnader, caféer och restauranger överallt. 
Vi åt på en magisk restaurang, kolla efterrätten! Wow, allt var helt fantastiskt. Mitt hjärta gick i bitar när jag igår läste att restaurangen har stängt igen.
Kongress salen, en enorm byggnad och Kulturpalatset bakom. 
Utanför Warsaw towers.
Detta var verkligen en perfekt kväll!! Minns den som om det vore igår. 
Varso tower, hur fint? Magisk utsiktsplats. 
Och Ed Sheeran konserten avslutade vår fantastiska vistelse i Polens huvudstad. 
 
Den 1 november åker vi, första dagen på höstlovet och stannar fyra nätter. Jag var där under sommaren sist, nu blir det under hösten istället. Ska bli så kul!