slide show

Nya ringar

När jag var på stan med Cassandra i fredags köpte jag 2 ringar på Glitter. Mamma tyckte den andra var ful haha.. Men jag tycker faktiskt de är fina. Vad tycker ni?



99 kr.


69 tror jag.

Sen köpte jag världens bästa kajalpenna med. Den är så bra!



Kvällens outfit

Ändrade från "skriva np" till "chilla" i förra inlägget haha.. Pallar inte plugga idag! Skjuter upp det till imorgon istället.

Här får ni kvällens outfit.




Kläder: London & H&M
Smycken: Thomas Sabo



Planer på lovet

Planer för lovet;

Måndag: körlektion, jobb, bowling med Monika
Tisdag: träffa Jessica, äta ute & stan
Onsdag: Cats med Robin, hans mamma och min mammi
Torsdag: Nova Lund
Fredag: gymmet (sen då???)
Lördag:????
Söndag: PLUGG.

Tjaa, hitta på något på fredag/lördag gott folk?




@ Zuperbowl

Var jätteskoj på bowlingen, tack för en trevlig kväll söta du! Jag vann (a) Och Monika råkade kasta klotet bak istället för fram en gång, haha som vi skrattade.


En bild från ikväll, från Monikas blogg.

Kommer fler bilder sen, nu ska jag äta och sen ja, typ chilla?



Bowling med Monika

Nu ska jag åka iväg för att möta upp min saknade vän Monika och sedan ska vi bowla! Kommer bli jätteskoj. Ska försöka vinna med ;)


Någon gång förra året.



Det går bra!

Körlektionen idag gick riktigt bra! Min körlärare var till och med förvånad över att jag hade lärt mig alla sakerna jag gjorde fel på förra gången haha.. Inget motorstopp, inget "råkade köra upp på trottoaren" osv. Kändes väldigt bra. Det som var svårt var dock balans mellan koppling/broms/gas på en liten uppförsbacke. Sen svängde vi höger/vänster hela tiden för att lära mig döda vinkeln och så. Känner mig inte tillräckligt säker än för att köra med mamma, men om några lektioner så:) En sak jag stör mig på är att jag glömmer att man måste trycka ner kopplingen varje gång man ska växla, hmmf..

Vad har ni gjort idag?


Nu ska jag äta middag & sen börja fixa mig.



Efter körlektionen blev...

img_4206 (MMS)

Efter körlektionen blev det hem direkt och jobba, börjar jobba om 10 min igen och slutar halv 4, hörs sen! På bilden ser ni btw bröllopskortet vi köpte till Patrik och Emelie idag.




I´m off


Nu ska jag bara sminka mig snabbt och sen drar jag iväg på körlektion.
Puss!



Körlektion nr 2

God morgon! Vaknade för en stund sen och ska snart äta frukost. Kl 11 har jag min andra körlektion, hoppas den går bättre än förra! Mamma ska med idag.. Eheh vadå nervöst? Men det ska nog gå bra hoppas jag.




Morgondagens planer

Började i alla fall på mitt np tal, det är ungefär 1 min och 10 sek nu så har ju inte kommit så långt men fortsätter imorgon. Läste 25 sidor i eng boken och gjorde lite på projektarbetet.

Nu ska jag bada & läsa lite i jag saknar dig, jag saknar dig. Imorgon har jag fullt upp. Först blir det körlektion, jobb, bowling med Monika (:D) och sen lite plugg.


Någon av er som läst boken?



London dag 1, del 5!

Efter att jag och mamma ätit middag på restaurangen på hotellet beställde vi en taxi som skulle ta oss till Piccadally Circus för musikal! Det tog jättelång tid att åka dit för trafiken är ju hemsk men till slut kom vi fram & musikalen var sjukt bra! Den var typ i 2 timmar men riktigt duktiga var de. Mamma Mia såg vi och jag rekommenderar den till alla som är i London. En upplevelse att minnas.



På restaurangen.


Var faktiskt fint väder första dagen, myten om att det alltid regnar i London stämmer alltså inte ;)



Mamma Mia!

Vi köpte en drink i pausen.

Kvällens musikal-outfit.

Mamma Mia :D

Tyvärr fick man inte fota under musikalen men jag filmade i alla fall en bit. Här kan ni lyssna;




Pink

När jag var på stan med Cassandra i fredags köpte jag bla. detta linnet. Har ett likadant i vitt/svart men tyckte detta var fint. Kostade bara 75 kr på rean!





Gossip girl

Dags för världens bästa gossip girl nudå.


Serena är så galet vacker, och kolla hennes ben. Vadå 15 meter typ?



Från Gina

På torsdag ska jag till Nova Lund, kollade på Ginas hemsida nyss och ja de hade väl mest fula kläder men dessa tyckte jag ändå var fina.


Gillar framför allt tröjan i mitten, hoppas den finns i Lund!



Sööööndag

Trots att det är lov ska jag låtsas att det är en "vanlig" söndag för jag måste tyvärr plugga en del. Nästa vecka har jag nationella i svenska B och mitt betyg hänger väl ungefär på det. Måste måste få MVG på det muntliga så därför hade jag idag tänkt skriva mitt tal..


Haha mini..



2

Får leta upp dessa skorna nu, känner att det börjar bli lite kallt i mina sneakers.





Girl in the window


Någon som vet om Bruno Mars planerar att komma till Sverige eller Köpenhamn inom den närmaste framtiden? Åh vad jag skulle vilja se honom live. Skulle bokat biljetter direkt. Hans röst är to die for, såå bra!



High heels, high hopes

I onsdags kom mamma hem med ett linne från H&M till mig. Tack! 129 tror jag det kostar.





Grattis Maja!

Hade varken tid att vara inne på datorn i torsdags/fredags så här kommer ett försent men stort grattis till världens bästa MAJA som fyllde 18 år i torsdags! Grattis, grattis, grattis min fina vän som jag alltid har lika roligt med ♥










Haha lite bilder på oss från olika platser genom dessa 2,5 åren vi känt varandra :)



London dag 1, del 4!

Denna dagen var den längsta i mitt liv. Den var så lång och vi gjorde så mycket så det var galet. Tillsammans var jag uppe i cirka 40 timmar. Flygresan och hela resan dit --> till hotellet och lämna väskorna --> några timmar på Oxford Street --> checka in på hotellet --> äta middag --> taxi till piccadally circus --> musikal --> stan på kvällstid --> äta kvällsmat --> taxi tillbaka till hotellet --> däcka i sängen.

Och just nu har vi kommit fram till "några timmar på oxford street" och detta är redan del 4 haha..


Mamma på Londons gator.


Och jag.

Inne i någon affär.

Sen tog vi som sagt taxi till hotellet för att checka in. Personalen i receptionen var jättetrevliga (en del polska som jobbade). Vi hade beställt det bästa rummet som fanns på hotellet (något delux rum eller vad det var) så det var riktigt fint, och till ett bra pris!

Dagens shopping.



Fint rum & riktigt skön säng.




Middag på restaurangen på hotellet. Måste säga att kycklingfilén var bland det äckligaste jag ätit, blää. En sak som jag blev ritkigt besviken på i London var just maten. Jag tror inte jag åt en enda god måltid? Svindyrt var det med.

Nästa inlägg kommer att handla om musikalen.



Idol i Malmö?

Funderar på om jag ska se idol live! Detta är ju sista säsongen så man får ju passa på. Frågan är, kommer André lyckas vara kvar i 3 veckor till? Och vilka blir kvar?

Jag vill jag vill jag vill! Jag & Maja har snackat om det i veckor. Vad säger du Maja, ska vi?


Vi vill se vår favvis kille ;)



Körlektionen igår

Höstlovet är riktigt efterlängtat. Dessa månaderna har varit hemska när det gäller plugget. Vi har haft så sjukt sjukt mycket, ahh helt sick. 2 inlämningar & 2 prov gjordes i alla fall klart i veckan. Religion provet igår gick bra, förutom fråga 7 som var lite svår, vågar man hoppas på ett MVG?

Kommer ni ihåg svenskaarbetet jag satt uppe med hela natten för några veckor sen? Fick tillbaka det i veckan och fick MVG, åh kändes så bra! Från vår svenskalärare med som verkligen inte är det lättaste.

Igår hade jag ju min första körlektion, var så spänd och sen när den var över kände jag bara hur allt gick upp till huvudet och hej huvudvärk. Men jag tycker det gick okej för att vara första gången! Trots att jag aldrig suttit bakom en ratt fick jag sätta mig och köra ut från TT och mot Stattena. Fick motorstopp 2 gånger, körde på trottoaren 2 gånger (eeh tur att inte det gick hål på däcken..) och sen körde jag lite på vänster sida och det får man ju absolut inte göra. Men han sa att det gick mycket bättre mot slutet! Svårt att hitta en balsans mellan kopplingen, bromsen, gasen och växlarna tycker jag.. Men det var i alla fall väldigt roligt. På måndag har jag nästa lektion och då hoppas jag att det går lite bättre, att jag vågar köra lite snabbare och inte bara i 30 haha. Längtar redan :)

Nu ska jag ut, puss!


Gammal gammal bild.



Grattis!

Så skönt att det är lördag! Brukar ju innebära plugg för mig men eftersom det är lov har jag bestämt mig för att inte plugga något idag! :D Ska endast läsa igenom ett kapitel inför körlektionen på måndag.

Skulle egentligen på bröllop idag, min brors bästa kompis gifter sig men jag kände att eftersom jag inte står så nära honom haha och inte känner någon annan där typ, så känns det lite konstigt att dra dit. Tack för inbjudan i alla fall!


Och hoppas ni lever lyckliga i alla era dagar :)



Oh Carol

Oj vad idol var bra idag men jag hoppades verkligen att Amanda P skulle åka ut, gillar inte tjejens attityd alltså. Men hur kunde André hänga löst?!?!?! Fick ju lite smått hjärtattack här hemma, som tur är gick han vidare, *puuuh* Men synd att Linni åkte ut, diggar verkligen den tjejen. Hon är cool.


Lika bra som vanligt ju.

Nu ska jag sova, imorgon blir det mycket bloggande :D



Idol

Middag och idoool nu. Perfekt!




Stan med saknade Cassan...

img_5897 (MMS)

Stan med saknade Cassandra! :D




Första körlektionen

Hej tidsoptimist! Stress, ska ha körlektion om 5 min och är fortfarande hemma, awesome!




Yey?

1 prov till, 1 prov till sen är det lov. Fatta skönt det kommer bli, jag har aldrig varit så skoltrött som jag är nu! Allt skulle vara perfekt om jag inte skulle haft sådär en miljon läxor över lovet va.

Lärarna måste seriöst hata oss. Jag måste plugga geografi, läsa eng boken, skriva logg, jobba med projektarbetet, skriva pm, skriva nationella i svenska b och plugga på det som bara den. Hmm älska livet typ?




19.17

Klar med uppgiften om dödshjälp! Var sjukt segt att komma igång i början men nu känns det skönt att jag gjorde det idag, en sak mindre att göra på lovet nudå. Blev nästan 4 sidor så är hyffsat nöjd ändå.

Senare ikväll ska jag kolla igenom religionen snabbt igen, äta och ta ett varmt bad. Känner mig faktiskt inte så jättepigg idag tyvärr.

Imorgon har jag min första körlektion, kl 8.20. Är nervös!


Skulle helst av allt befinna mig på en luftmadrass ute på det underbara medelhavet just nu..



Dödshjälp..

Känner att jag kan religionen nu, det var inte alls mycket att plugga på. Det gick på typ 1 timme? Aldrig pluggat så snabbt till ett prov, men det finns verkligen inte mer att plugga in haha.. Det är ju mer egna tankar imorgon på exemplen vi kommer få.

Dock ska vi också lämna in tankar om dödshjälp och det håller jag på att skriva nu. Är ni för eller emot dödshjälp? Jag är faktiskt för.


Är förövrigt sjukt trött. Skulle kunna somna nu..



Etik & moral

Religion prov imorgon, kanske dags att börja plugga??




Onsdag

Åh världens hemskaste natt, kunde inte alls sova :( låg vaken hela natten och när kl vad halv 7 hade jag fortfarande ont i huvudet. Är i alla fall i skolan nu. Ska försöka överleva dagen. Puss!




Vad är felet?

Det är länge sen jag mådde såhär dåligt. Äckelmigrän!!!! Sovit typ hela dagen och nu ska jag gå och lägga mig igen. Fattar inte vad det är för fel på mig, varför jag har sån här migrän varje vecka? Normalt är det ju i alla fall inte.

Btw, jäkla nolifer som hackat Majas fb ;o moget.. Tur att personen inte var så smart och bytade lösen.

Imorgon hoppas jag på att vaknad upp med ingen huvudvärk och ingen mensvärk. Då blir jag lycklig.




14.46

Åh var så skönt när skolan äntligen var slut så att jag kunde komma hem.

Har sjukt ont i magen, riktigt ont i huvudet och mår illa :( värmekudde hjälper ingenting.. Mammi är inte hemma, jag är såå hungrig men klarar inte av att laga mat själv nu. Kikade i frysen efter pommes bara men såklart va de slut :( not my favorite day..




Bläää

Har sån jävla mensvärk så jag dööör. Vill bara hem hem. Efter svenskan ska Cilla skjutsa hem mig och då ska jag sooova.




23.08

Nu går jag och lägger mig, sov gott! :) Ska börja plugga till religion provet imorgon istället. Är i alla fall klar med psykologin nu!




Mot körkortet

Historia provet idag gick bra! Men var ju fett onödigt att plugga på alla 30 frågor när bara 3 kom och man skulle välja 2?! Kändes ju rätt fail att man lagt ner timmar på det. Men skrev i alla fall allt jag kunde på de 2 så vi får hoppas att det blir bra betyg.

Sen var jag och Maja på gymmet i närmare 2 timmar, haha kul som vanligt ;)

Efter gymmet körde jag och mamma till TT och jag skrev in mig på trafikskolan!! :D Äntligen säger jag bara, & tack mammi, du är bäst. Nu kan även jag börja med körkortet, yes yes. Har första lektionen på fredag, första gången jag sitter bakom en ratt då, iihh nervöst!

Nu ska jag snart äta, skithungrig är jag. Sen blir det plugg.


Mitt mål är att körkortet ska vara mitt i mars/april! Det borde man väl klara?



Skolan

Nu drar jag snart till skolan. Spanska, filosofi och sen historia prov. Därefter drar jag och Maja till gymmet och sen ska jag hem och plugga. Där har ni min dag.

Hur ser eran dag ut?




Natti

Nu går jag och lägger mig. Känner att jag har hyffsat koll på historian nu. Kan dock inte riktigt hansan så värst bra så ska upp 15 min tidigare imorgon och plugga in det sista.

Puss och god natt.




Paus

Tar en paus från plugget och kollar halv åtta hos mig. Sen ska jag ta ett nytt ryck med världens tråkigaste högmedeltid!




Så tråkigt

Börja plugga historia inför provet nudå.. Historia är det absolut tråkigaste ämnet i skolan enligt mig, snark liksom!!




Ladda inför en ny vecka

Känner mig inte riktigt redo för en ny skolvecka med 2 prov och 1 inlämning.. Orkar inte plugga mer historia idag, ska plugga mycket på det imorgon. Läste nyss igenom eng som vi ska skriva arbete om, Bermudatriangeln. Det första i skolan på lääänge som faktiskt verkar intressant. Har alltid undrat över hur fartygen och flygplanen bara kan försvinna sådär, så det ska bli spännande att skriva om :) imorgon ska jag, Maja och Eleonore enas om vem som ska skriva om vad, kommer säkert sluta med att alla 3 vill ha om samma sak haha.. Det är det negativa med grupparbete ;)

Nu ska jag snart sova. Sov gott fina läsare!




<3

Ville bara säga att jag är så glad för att jag har väldens finaste mamma. Personen jag litar på mest av alla. När man har en pappa som inte hör av sig på månader är det underbart att jag i alla fall har en mamma som ställer upp för mig i precis alla lägen. Big big love to you mammi! <3




Chuck & Blair

Ååh så bra gossip girl va! Jag vill se nästa avsnitt nununu. Jag tycker Chuck och Blair är så söta tillsammans, även om Blairs prins också passar henne men Chuck och Blair, det är så det ska va ju..

Ni som inte har sett gossip girl har jag en uppmaning till. Börja kolla på första avsnittet och ni blir fast. Dagen det slutar kommer jag typ börja gråta, haha nej men..

Nu badar jag och läser dåliga eng boken.




Nu, GG


Nu; höjdpunkten på hela helgen, gossip girl!

Sen ska jag plugga historia..



Polen shopping, del 10


Klänning med spetsdetaljer från Orsay. Den är inte så jättelång med till leggins funkar den helt klart som klänning!



Lyckat

Den som ser vad här står får 100 kr haha.. Fattar inte varför jag skriver så himla slarvigt på varje kladd, så slarvigt att jag själv inte kan läsa vad det står. Lyckat!




Rutigt





I torsdags hade jag på mig det här.

Linne- Bik Bok
Skjorta- London
Jeansleggins- Cubus
Skor- Scorett



Gilla


Gå in på http://metrophotochallenge.com/se2011/view/8yne och gilla min vän Simones bild! :)



Gå aldrig och lägg er tidigt på en lördag..

Igår hade jag så sjukt tråkigt och var på så dåligt humör att jag gick och la mig 22.20!! Vilket jag ALDRIG kommer göra om. Vaknade sedan 05.20 och var huuur pigg som helst. Verkligen hemsk natt, tog hörlurarna och lyssnade på musik och försökte somna om men det gick ju verkligen inte. Ååh blev så irriterad haha.. Tvingade mig själv att ligga kvar i sängen till kl 10 i alla fall.

Fattar inte varför jag inte tog vara på tiden igår istället och typ började på min psykologiinlämning eller något sånt istället?


Tror jag somnade någon timme till sist, kanske tack vare Andrés underbara röst ;)



Hej tråkiga dag

Denna lördagen tar priset för den tråkigaste EVER! Nästan bud på att gå och lägga sig nu.. Och oj vad mycket plugg det blev idag då? Not.




Polen shopping, del 9


Jeansklänning från Jaquline. Var rea på den, kommer inte riktigt ihåg hur mycket den kostade men runt 200 kanske? Trots att jag köpte den i somras har jag aldrig haft den i skolan. Får ta på den i veckan.



London dag 1, del 3 !

Efter att vi spenderat någon timme inne på Primark kom jag ut därifrån glad med fina köp & vi fortsatte ner genom Oxford Street. Så många bra affärer.





Gatorna var fyllda med människor.

Vilken underbar känsla det var att strosa runt i butikerna och veta att man befann sig i London.


På Londons gator.






Byta med mig?




Plugg

Idag blir det plugg, plugg. Hatar dessa lördagarna, man blir ju nästan deprimerad.. Men har så mycket nästa vecka. Jag. Orkar. Inte. Ska bl.a. läsa i världens sämsta bok.




Lördag

Gick och la mig halv 1 igår, rätt ovanligt tidigt för att vara jag. Alex smsa mig kl halv 3 men då sov jag haha.. Nu är jag i alla fall vaken och ska snart äta scones. Lördags traditionen där ja!




H&M och Monki




Idag såg jag ut såhär. Klänningen som jag köpte i somras men endast använt 1 gång innan är från H&M, den transparenta skjortan från Monki och smycken från Thomas Sabo och Svarowski.



So sweet

Har både hört av människor och läst på nätet att André verkar kaxig men sen sa han själv att han blir det när han blir nervös och försöker jobba bort det.

Men här ser man ju verkligen den übergulliga sidan av honom :D


Snart resultatshowen, han måste gå vidare. För även om han mådde skit ikväll gjorde han ändå ett grymt framträdande!



Nya böcker

Jag gillar ju att läsa (om jag är i en läsperiod, det är en bra bok och jag har tid dvs) men på sistonde har jag varken haft lust/tid att läsa eller haft en bra bok. Har inte läst sen i somras! Förutom skolböcker då.

Men beställde just nu 3 böcker, Katarina Von Bredow har skrivit en ny och den bara måste läsas!


Hoppas de kommer lagom till lovet!



Questions

FRÅGOR OM DIG SJÄLV

Namn? - Caroline

När fyller du år? - 26 februari

Vilken årstid är bäst? - Sommaren!

Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Jag sover länge, sen en god frukost i vardagsrummet och därefter datorn
Vad är du bra på? - Hmm, ja vad är jag bra på? Kommer inte på något..
Har du ont någonstans just nu? - Nja, bara lite ont i fötterna efter gymmet
Vart önskar du att du var nu? - I ett varmt land
Har du någonsin velat bli läkare? - Nää verkligen inte
Vad drack du senast? - Fun light
Är du glad? - För det mesta
Vad har du för planer för ikväll? - Ta det lugnt

Hatar du folk som ljuger? - Ogillar det starkt
Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar? - Mjuka
Föredrar du blonda killar eller brunhåriga? - Båda funkar!

Tycker du om ditt liv? - ABSOLUT
Förlåter du eller glömmer du? - Förlåter och försöker glömma

Saknar du en kille/tjej just nu? - Yes


Ser väl inte helt fel ut va?



Miss it

Kollar igenom webcam bilder och jag saknar att vara brun. Dessa bilder är från de 2 veckorna då jag sommarjobbade, fina minnen det!









Varför kan man inte va brun året om? För övrigt har jag inte varit på solsemester sen Cypern 09? Gissa om jag saknar världens finaste & bästa medelhavet? Btw osminkad och så på alla bilder men ja.

Snart idol!



Fredag, bästa dagen på veckan

Trött tjej! Skolan idag var i alla fall kul. Jag, Samir, Tobbe och Maja gick upp till vår mattelärare för att lösa miniräknare problemet, 1orna hade lektion men hoppas vi inte störde för mycket eheh. Hon sa i alla fall att jag inte ska bry mig om det, skönt! Fick btw reda på religionprovet idag, VG.. SÅ INTE NÖJD! Att ingen i klassen fick MVG (brukar alltid va minst 3-4 som får det på alla prov i andra ämnen annars) tyder väl på att läraren har gjort ett alldeles för svårt prov? Det sa vi även till henne men det gick ju inte diskutera den saken..

Lunchen var typ världens roligaste. Maja tog "top model" bilder på Emelie och vi alla började asgarva, det gjorde även killarna i ettan vid några bord längre bort hahah.. De måste tro vi är konstiga ;)




"Snygg du är när du äter" hahah! ;)



Gymmet

Försov mig!! Det var i alla fall så skönt att bara chilla framför datorn hela kvällen igår. Det var alldeles för länge sen.

Nu är jag på gymmet med Maja. Ååh så jobbigt det är idag! Snart ska vi köra lite styrka och sen springa. Hörs sen om jag överlever ;) ha en bra dag!




Off to the US

Fått jobb som Obamas sekreterare ;) Hejdå Sverige, Hej USA, vita huset, kongressen och allt vad det innebär!




Godare än godast


Maaaat! Gissa vad det blir? Min favvo kycklingfilé ;) Finns inget godare !



Kan orken ta slut?

Hmm, orkar faktiskt inte plugga idag! Jag känner att min ork börjar ta slut. Dessa 2 månaderna i skolan har seriöst tagit typ död på oss alla.

2 prov, 1 inlämning och en del läxor kvar sen tar jag lov, och det ska bli så otroligt underbart.

Har i alla fall läst igenom historia artikeln till imorgon och gjort religionläxan. Skrev en mening på psykologin, orkade inte så stängde ner boken. Öppnade istället histroian och efter en fråga kände jag att nej, orkar inte det heller så den stängdes med ner. Ehh :(

När mamma kommer hem blir det middag (döööhungrig) och sen ska jag sova tidigt ikväll.


Brukar inte gilla Justin Biebers låtar men denna var ju faktiskt rätt bra! Längtar till juuuulen :)



Asså nää?!

Jäkla skit!! Idag fick jag en lapp av skolan att jag inte har lämnat tillbaka min miniräknare och ska betala 400 kr. Fan heller! Jag VET att jag lämnade in den till min mattelärare sista lektionen i 2an för jag visste att jag inte skulle ha matte mer. Aldrig i livet att jag tänker betala för något jag har lämnat?!?! Det är ingen från Linné som råkar ha min miniräknare nummer L176?




Jobb

Om 30 min ska jag jobba 1 timme och sen blir det plugg. Vad gör ni idag?




@school

Häng i elevrådsrummet. Idag mår jag bra igen, sjukt skönt! Dock missade jag ju provet, vilket inte är bra -.- Som senast får jag göra det v 49, jaja det får va. Svenska snart!




Mår skit

Skrev ett långt inlägg men inget kom fram?

I alla fall, jag har världens bästa mamma som tagit hand om mig hela kvällen. Nu har jag tänt ljus i badrummet, kände att jag inte klarade av lampan.

Haft migrän i över 13 timmar och har det fortfarande. Mår även riktigt illa med betoning på riktigt. Har spytt typ 8 gånger, ingen kraft kvar. Kändes som om magen skulle vända sig ut och in, plus att man får så jäääkla ont i halsen. Riktigt äckligt.

Pratade med min lärare och sa att jag inte kan göra provet imorgon. Det blir först efter lovet men det gör inget eftersom jag ändå inte kunde något.

Ska snart sova (som jag i princip gjort hela dagen) och hoppas på att jag vaknar upp frisk och glad imorgon. Är det så mycket begärt?




Sad girl

Vill typ bara dö just nu, mår så dåligt. Mina migränattacker man vara det värsta som finns, jag klarar inte av att göra nånting då. Längtar tills mamma kommer hem från jobbet och kan pyssla om mig lite :(

Ska även prata med min geografi lärare och säga att jag inte kan göra provet imorgon, vill verkligen inte skjuta upp på det men eftersom jag inte kan plugga idag blir jag illa tvungen. Nu väntar sängen på mig!




Migrän

Jag mår så sjukt dåligt! Har sån migrän så jag har inte klarat av att plugga nånting. Mår riktigt illa med. Jäkla skit! Ska sova 1 timme nu och sen kaaaanske jag kan börja plugga lite?




Pink from London

Fredags outfit. Linnet är från London och kostade typ 7 pund, vadå fynd? Kjolen är från H&M, skorna från Scorett och smycken från Swarowski och Thomas Sabo.






Nu ska jag sova och ställa klockan på 9 imorgon. Då blir det geografiplugg hela dagen, yeah..!



Ledig

Vet ni vad? Imorgon är jag ledig! Så himla skönt. Måste dock ändå ställa kl på typ 9 men skönt i alla fall!




Betyg

Tittade nyss på betygen jag fått på prov/arbeten hitills och jag är väl sådär nöjd va. Av 12 betyg på saker vi fått har jag fått 7 MVG, 2 MVG-, 1 VG+ och 2 VG. Ehm jag vet att jag kan bättre ju :(




Tisdag

Filosofi provet gick rätt bra. Har nog dock gjort fel på argumentationsmodellerna och den sista frågan gick inte så bra men annars tror jag att jag har rätt på de andra. Har precis gjort lite engelska, nu ska jag läsa i boken och sen börja plugga på geografin till provet.. Vad gör ni? :)




Filosofi baby

Mamma bara "ta en paus i pluggandet och logga in på datorn" haha jag gillar henne! Och Josefin tyckte också jag skulle ta dte lite lugnt så däför sitter jag nu här.

Historian pallar jag inte göra, engelskan är snart klar. Ska kika lite snabbt på filosofin och sen sooova. Hoppas det går bra på provet imorgon! Är ju faktiskt inte Platon eller Sokrates eller någon annan grekisk filosof men något ska nog gå att få ner på pappret.


Från i tisdags. Fina vänner ♥



Monday

MVG på psykologi provet, kändes bra! Nu ska jag skriva engelska logg, plugga till filosofi provet och göra historia..




Imorgon är det måndag igen

Nu går jag och lägger mig. Blev ju inte ens klar med hälften av det jag skulle.. Ingen historia och ingen geografi.. Får plugga mycket imorgon. Dags för ännu en jobbig pluggvecka i skolan med 2 prov och en hög med läxor. Woho!




Bath

Känner att jag kan filosofin rätt bra nu, det var inte så svårt som jag trodde. Är inte så jättemycket att plugga, mer att tänka logiskt när provet väl är plus att jag kan plugga imorgon med. Nu tar jag ett varmt bad och slappnar av med att läsa en tidning. Sen ska jag plugga lite geografi, göra historia frågorna och läsa i eng boken.




Gossip girl <3

Nyss ätit, nu blir det en halvtimme Hollywoodfruar och sen gossip girl! Därefter plugg




70 kr?

Slog nyss vad med mamma om att hon ska ge mig 50 kr om jag bara får G på sh provet (hon tror jag får VG) och 20 spänn om jag bara går G-VG på religionen (hon tror jag får MVG-?!?!), tjaa mamma var beredd på att ge mig 70 spänn, men satan vilken ångest jag har över att dessa proven gick så himla dåligt :(

Btw Maja, var beredd att ge mig 5 kr imorgon som du förlorade när vi slog vad ;) (om vad behöver vi kanske inte ta upp här eheh)




Filosofi

Pluggar filosofi som kan vara det mest flummiga ämnet i världen? I just don't get it..




Studentfest!

Här kommer några mobilbilder från förfesten hos Cilla i tisdags. Det var verkligen jättekul och jag tackar Cilla och alla inblandade för det!

Vi åt, drack, spelade vattenfall, lyssnade på musik, tog en massa kort och var allmänt galna. Sedan drog vi vidare till Harrys. Sjukt härliga vänner jag har! ♥

Temat på Harrys var "Ursäkta vi har kommit fel", därför alla är utklädda.





Om 8 månader är det faktiskt dags på riktigt!


Jag & toga tjejen!

Rasmus, Amanda och Samir.



& toga killarna.

Cilla.

Simone.

Har några videoklipp med, vill ni se de? :)



Studentmössan beställd!

Förrförra veckan beställde jag min studentmössa! :D Kändes helt ofattbart, tänk jag tar studenten snart. Det är helt sick, vilken känsla det var att beställa den.

Med min beslutsångest hade jag lite svårt att välja men till slut valde jag mössan som heter brilliant. De flesta i klassen enades om vad det ska stå på dem. Vi ska ha namnet och S3SHB där fram, plus en krokad (antingen metall eller tyg) och där bak ska det stå 2012 och Linnéskolan.

Jag ska ha en krona där uppe och Sverige flaggan inuti. Plus en guldstrimma både upp och ner. Sen beställde jag även ett champagneglas, en tuta, penna så att alla kan skriva sitt namn i mössan sen, iphone "väska" och mössöverdrag. Den kommer bli så fin!


Själv modellen.

Söta Simone.

Fanns massvis såna här som man sätter i mitten på mössa. Jag tycker att metall ser lite mer "exklusivt" ut och tyckte det var jättefint så valde det. Vi ska ha ljusblått som står för samhälle.


Woho!

Min fina mössa kommer se ut såhär! :D



Ut

Tar en paus från pluggandet och beger mig ut på en liten promenad med Anja och hennes hund. Tillbaka om 20 min eller så.




Nike

Om ni letar efter ett bra skor till gymmet eller bara till träningen allmänt så spana in dessa! De är så himla sköna och jättebra. Man får verkligen inte ont i fötterna någonstans. De är värda varenda krona. Fler bilder hittar ni här.




3

3 outfits under veckorna. Den sista är ju skitful haha men det var skitkallt en morgon och jag var så trött så orkade inte ta på mig något annat.


Jeansjackan är från Polen och väskan från London.

Allt är från London.

JC.



MORTAL

Fört över lite mobilbilder nu som jag tagit under veckorna men sen inte haft tid att blogga om. Först kommer här en outfit.








Skor- Scorett
Leggins- Polen
Tröja- Carlings
Halsband- New Look (London)
Iphoneskal- London
Swarowski ring- Polen
Resterande ringar- Polen & Glitter



Utvilad

Vaknade kl 12, så underbart skönt! Min kropp behövde verkligen sova ut efter denna hemska vecka med alldeles för lite sömn. Nu blir det scones




Min vecka

Denna veckan kan lätt beskrivas som det jobbigaste veckan hittils under mina 13 skolår. För det första, det stora samhällsarbetet som tog timmar och återigen timmar att skriva (cirka 13 tillsammans), var ju skönt när det äntligen var inlämnat. Sen var det ju då studentfest i tisdags som var sjukt kul! Men mer om det berättar jag imorgon, ni som har mig på fb kan kolla bilder där.

På onsdagen var man ju lagom död och när jag kom hem ville jag bara sova men då pluggade jag religon hela dagen och kvällen. Provet dagen därpå var bland det konstigaste proven jag någonsin fått, alla 20 i klassen satt där som frågetecken och fattade 0 haha.. G vet jag att jag får men är mycket mycket mycket osäker på om det blir högre.

igår pluggade jag då samhälle hela dagen + halva natten. 92 frågor är inte att leka med! Vid 11 bröt jag ihop och kände att nej, detta går ju inte. Kunde inte ett skit men fortsatte plugga. Vid 2 la jag mig. Och provet idag gick såklart sämst. Kom ju typ 4 saker jag inte alls hade läst. G får jag där med, men här är jag dock 100% säker på att jag inte får ett högre betyg vilket ger mig så mycket ångest. Ett G på ett prov är verkligen inte bra för mig, blir så himla besviken då. Aldrig fått ett G på ett sh prov i gymansiet men om man har så mycket som vi är det ju tyvärr inte så mycket att göra åt. Bara att satsa på att plugga stenhårt inför kommande sh och religion prov.


Btw, såg ni idol ikväll? Det var ju typ katastrof? Men jag tycker att Moa, Olle, Amanda F och André var bra ändå :D Ja jag älskar ju André, även om han glömde lite text..



@ harrys

Lägger in bilder från förfesten hos Cilla i tisdags på datorn nu. Haha ojoj vilka bilder! Ska lägga upp på fb nu, kommer såklart på bloggen sen med :D


En bild Matilda tog på mig på harrys hahah.. Jag var inte full men jag minns verkligen inte när denna bilden togs? Verkligen 0 minne av det, lite läskigt sådär. Lagom snygg bild med ;)



FREDAG, LOVE

FREDAG!

Så obeskrivligt sjuuukt skönt. Har tusen saker att blogga om, men nu ska jag äta middag, är superhungrig! Hörs snart :)




Good night!

Vet ni vad, jag går och lägger mig nu istället. Känner att jag ändå inte får in något mer i huvudet nu. Det är ju nästan bud på att strunta i att dra till provet imorgon men nej, jag ska va duktig och gå dit ändå. Klockan är ställd på 06.25, ska upp och plugga in det sista då, i typ 30 min. Sov gott!




True

Haha gillar Majas svar på denna frågan. Nej vi bryr oss inte om politiken runt om i världen! Snark typ.




Sleepless

JAG VILL SOOOOVA! Men jag måste plugga samhället till 2 i natt, sen har jag bestämt för att sova. Så mycket som jag pluggar in tills dess, ja det får va. Denna veckan har varit den värsta i skolan under mina 13 skolår, fattar ni hur illa det är då?

Längtar bara tills imorgn efter provet. Sen ska jag gå och lägga mig halv 12 imorgon (kommer säkerligen däcka på soffan) och sen sova till halv 12 nästa morgon. Måste ta igen timmarna jag missat.

Okej nu ska jag försöka banka in lite Storbrittanien, Frankrike, Tyskland och USA politik i huvudet. + 1 miljon andra saker som hör ihop med världens politik.


Seriöst, 92 instuderingsfrågor är krydd x 10000.



Ehm ja

Font face="arial">Kan 9 av 92 frågor, stabilt.. Lär ju sitta uppe hela natten :(




92

Är så frukta värt trött idag! Sovit ca 4 timmar varje natt hela veckan och pluggat asmycket så det är ju inte så konstigt. Har prov imorgon med, 92 samhällsfrågor. Typ skjut mig?! Och det handlar om politik, värre blir det icke. Nu ska jag jobba 1 timme och sen plugga från 17-19.30 utan 1 min paus hade jag tänkt. Känns lagom fail att börja plugga dagen innan..




Heem

På väg hem från skolan nu




Aldrig varit såhär oför...

img_7872 (MMS)

Aldrig varit såhär oförberedd till ett prov som till detta. Får bara hoppas på det bästa och plugga lite till nu.




Nu ska jag plugga stenh...

img_5503 (MMS)

Nu ska jag plugga stenhårt! Prov imorgon..




Sliten tjej

ÄNTLIGEN klar med arbetet! Det blev dock helt fail, hejdå mvg :( Källförteckningen blev heeelt åt skogen men jag orkar seriöst inte bry mig. Samhällsprovet kommer också gå sämst eftersom jag inte börjat än, tur att vi har samhälle C ett helt år, tar igen det nästa termin då.


Woho 11 sidor, äntligen klaaar. Suttit sen halv 8 imorse och sen plus alla timmarna i måndags?!

Sjukt sliten förövrigt, jag vill knappt gå till skolan så illa är det haha. Ska gå och fixa mig lite nu och sen ska jag ta bussen halv 1.

Efter skolan ska jag jobba 1 timme och sen plugga satan på religionen. Prov imorgon och jag har inte ens börjat plugga!! Panik? Svar: JA.



Jag är så äcklig trött!...

img_3246 (MMS)

Jag är så äcklig trött!! Sovit vadå, 4 timmar? Måste skriva klart det jääkla sh arbetet nu, annars kunde jag sova till 11..




Feeeeest!

img_1166 (MMS)

Feeeeest!




På väg till Önnestad nu...

img_7476 (MMS)

På väg till Önnestad nu där det är förfest hos Cilla med trevligt folk! Ska hämta upp tjejerna nu sen drar vi. Ska bli så himla kul ikväll! Är utklädd till student ;)




Maaat nu och sen snabbt...

img_4804 (MMS)

Maaat nu och sen snabbt fixa mig, sminka, packa väskan och sånt. Sen bär det av mot förfesten!




Ska ta en huvudvärkstab...

img_0995 (MMS)

Ska ta en huvudvärkstablett nu, har migrän. Sen blir det skriva abete i 1 timme och sen tagga studentfest!!




Tagga imorgon

Jag är så sjukt trött nu så jag går och lägger mig! Är inte klar med arbetet än men diskussionen skriver jag snabbt imorgon när jag kommer hem, har 1 timme på mig, ska förhoppningsvis hinna skriva lite på datorn då med. Innan det är dags att tagga förfest + studentfest.

Imorgon på morgonen får jag snabbt plugga på spanska glosorna och sen måste jag nog tyvärr skita i spanska på onsdag morgon, för att sova ut någon timme och göra klart sh arbetet. Ja, man får priritera om man har så äckligt mycket som vi.

Hörs imorgon, sov gott ♥


Förfest hos Cilla imorgon, ska bli så skönt att lägga allt åt sidan för en kväll (även om jag absolut inte borde)



Är dödstrött men måste ...

img_1951 (MMS)

Är dödstrött men måste göra sh arbetet. Ska bada nu, plugga 50 spanska glosor, eng loggbok och sen fortsätta på arbetet..




Talk

Skriver på arbete men det går ju inte så bra, så tog en liten paus.. Snackar med Henrik just nu, riktigt kul att man fortfarande har kontakt efter sommarjobbet ju! :)


Vill bara ha sommarlov igen! Pallar inte med allt i skolan just nu.



Ångest

Fett mycket ångest om ALLT som har med skolan att göra just nu alltså. Jag vet verkligen inte hur jag ska hinna med allt denna veckan, mår seriöst dåligt.

Förutom det att vi har en massa läxor så ska ett stort samhällsarbete vara inlämnat på onsdag (har inte ens börjat) och det måste jag börja och göra klart imorgon eftersom hela tisdagen går bort till studentfesten. På torsdag har jag ett jobbigt religionprov och på fredag är sjukt stort och riktigt svårt samhällsprov. Detta betyder endast att jag kommer ha 1 dag på mig att plugga till religionen (går kaaanske) men 1 dag till samhället?!?! Kommer never gå, det vet jag ju redan nu.

Därav min stora feta ångest. Nu ska jag deppa vidare och försöka börja på mitt samhällsarbete. Ha det!


Jag orkar inte, jag vill inte.. GE MIG LOOOOOV.

Nej förresten, nu ska jag gå och lägga mig och istället ta tag i allt detta efter skolan imorgon. Om jag hann skriva ett stort svenskaarbete dagen/kvällen/natten innan, ja då lyckas jag väl även med detta -.-



Ett brustet hjärta

Kommer ni ihåg dikten jag skrev till svenskan för ett tag sen? Några av er ville att jag ska lägga upp den, so here you go.

Ett brustet hjärta


Min stora kärlek, jag befinner mig just nu på den platsen som vi kallade våran.
Jag står på stranden och känner vågorna smeka mina fötter.
Kommer du ihåg när vi stod här tillsammans?

Jag sitter på en filt och kollar ut mot havet, hör vågornas brus och känner mig ensam.
Kommer du ihåg hur du omfamnade mig med din varma kropp?


Jag känner en saltsmak på mina läppar men tyvärr är den inte av dina kyssar.
Kommer du ihåg när vi stod i solnedgången och kysstes passionerat?


Jag ser fiskmåsar sväva fritt bland molnen.
Kommer du ihåg när vi pratade om att vi känner oss lika fria som dem?


Jag känner din omgivning här men egentligen är jag ensam.
Kommer du ihåg när vi gick hand i hand och var lyckligast i världen?


Jag tar en strandpromenad men känner att jag saknar din varma trygga hand i min.
Kommer du ihåg när du kollade in i mina isblåa ögon och sa att du älskar mig?


När jag kollar ut mot havet känner jag att min blick är helt tom.
Kommer du ihåg våra blickar fulla av kärlek?


Det krävdes inte mer än en stund av ouppmärksamhet och sedan var du borta. I ena stunden var vi tillsammans och i nästa stod jag där alldeles själv.
Havet som vi älskade så mycket tog dig ifrån mig.


Vänta på mig min älskade, du finns i min själ och i mitt hjärta, jag lovar att vi kommer träffas igen.
Lova att du väntar på mig då.


Copyright, Caroline Persson.




Alltså det är ju omöjli...

img_2653 (MMS)

Alltså det är ju omöjligt att hinna med allt detta idag!! Går ju inte att plugga i 10 timmar och 40 min, måste ju äta, bada och sånt med. Fett mycket ångest på detta!!




Bilder från Emmas fest, del 3

Här kommer fler bilder från Emmas fest, jag vet jag är sjukt seg på att ladda upp bilder..!


Trevliga tjejer!

Och trevliga killar.

Tobbe, Daniel och Johan.



Jag & fina Simone.

Spelade lite pil och Robin var glad :D

Pontus, Ralle och Samir.

Killarna halsade öl ;) Har ni provat det nångång?



S3SH

Woho, mamma hittade brorsans studentmössa ;) Tror jag kör på detta på studentfesten på tisdag då. Temat är ursäkta, jag har kommit fel.


Klistrade på en tejpbit på hans namn bara, ska dock köpa en visselpipa till! Och hitta en vit klänning.. Och jag ska INTE ha min riktiga studentklänning, för den ska ingen få se fram tills studentdagen ;)



Har ni något tips?

Blev väl inte riktigt så mycket plugg som jag hade tänkt, ehehe. Har bara läst igenom de 16 sidorna i sv nationella häftet ordentligt, läst 20 sidor i eng boken och skrivit om millenniemålen. Ja det var ju inte så värst effektivt.

Ska snart kolla på fångarna på fortet och sen blir det lite historia och samhälle.


Funderar btw på vad jag ska klä ut mig till på studentfesten.. Tänkte student, precis som på avslutningfotot i 9an men jag hittar ju inte brorsans studentmössa.. Vet verkligen inte vart den är. Och vad kan man annars klä ut sig till? Något som inte är "för mycket" bara, liksom sådär lagon utklädd vill jag vara. TIPS?!



Nu är det slut på att t...

img_4838 (MMS)

Nu är det slut på att ta det lugn och dags att börja plugga. Det är ju vara att välja något i denna underbara hög..




Scones och modelljakte...

img_3742 (MMS)

Scones och modelljakten, bra start på lördagen! Dock måste jag snart plugga, verkligen inte lika bra :(




Läsarfråga


Svar: yes det ska jag :)




The lazy song

Väldigt slapp fredag, riktigt skönt! Efter denna jobbiga veckan i skolan behöver jag bara andas ut och ta det lite lugnt. Veckan har inneburit både engelska artiklar, eng rapport, eng muntlig redovisning, ett stort svenska arbete, ett psykologi prov + en massa läxor. Så skönt att ha det över nu.

Eng talet gick nog helt okej, fick i alla fall positiva kommentarer. VG kanske? Svenska arbete satt jag ju uppe med halva natten, tillsammans tog det väl cirka 12 timmar. Jag är i alla fall nöjd med det, för att vara ett sånt där "ute i sista minuten arbete", om jag inte får MVG på det blir jag riktigt sur, för det tycker jag faktiskt att jag förtjänar med vi får se. Psykologi provet kändes bra i sin helhet så hoppas på bra betyg där med.

Nästa vecka är inte mycket bättre, den är faktiskt ännu jobbigare. Ehm ja..


Lika grym som vanligt, yes!



Idol


Väntar bara på att fotbollen ska ta slut så att idol kan börja! Äntligen är fredagsfinalerna tillbaka, typ det man längtar till hela veckan ju :D André ska sjunga Bruno Mars låt Lazy Song och jag tror det kommer bli perfekt.
Lycka till bästa ♥ Och glöm inte att rösta på André, han får verkligen inte åka ut!



Friday, it´s friday

Vet ni vad en av de roligaste sakerna med att ha blogg är? Att man kan gå tillbaka och kolla i den. Tex vad man gjorde för exakt 1 år sen. Det brukar jag göra jätteofta, bloggen blir ju liksom som en slags allmän dagbok och det är skitkul verkligen!



Bilder som togs för exakt 1 år sedan. Det sjuka är att jag kommer ihåg precis när jag tog dessa bilder och det känns INTE som ett år sen! Det är läskigt hur fort tiden faktiskt går.

Nu ska jag snart äta, är starving! Jag älskar fredagar. Idag ska jag inte plugga ett skit och jag kan inte uttrycka mig hur överlycklig jag är över det.



Gymmet med Maja nu!

img_7811 (MMS)

Gymmet med Maja nu!




Njae

Behålla eller inte behålla? Vet själv inte vad jag ska tycka.. Odd Molly klänningen såg finare ut på bild så jag tror att den åker tillbaka. Har btw inte pluggat något idag, halleluja moment typ! Kände att jag verkligen inte har orkar just idag. Har typ suttit och stirrat på soffan hela dagen, haha nej men jobbat 1 timme, spelat lite wordfeud, ätit och planerat lite med skolan inför den kommande (hemska!) veckan




Hallå höst

Efter endast 3 timmars sömn i natt känner jag mig lagom död idag. Skulle kunna somna nu, på direkten! Att höra klockan ringa kl 6 på morgonen när jag endast hade sovit så lite tog verkligen emot, kände bara nej, snälla jag orkar inte. Men det var bara att kliva upp och skriva klart arbetet, efter många om och med, lite våldsamma slag på tangentbordet (ja jag fick sinne på att ingen ville som jag ville) så var jag äntligen klar vid kl 8. Vilket betydde att jag såklart kom 15 min sent till historian, och där möttes jag av en riktigt sur lärare. Värst vad alla lärare får sinne på oss på sistonde, att vi inte prioriterar deras ämne osv men hur lätt är det när vi får 16839 prov, läxor och arbeten hela tiden? Åh jag blir så sur..

Riktig höstkänsla idag med, ösregnat hela dagen. Från 16-17 blev det jobb, och där har redan lite pengar kommit in, känns ju rätt bra.

Innan jag somnar sittandes på soffan är det nog dags att sätta fart med plugget, mmh i just love it. Not!




Inte klar än

Inte klar med svenskan!! Panik ;o men jag måste få sömn nu. Ska sätta klockan på 06.00 imorgon så att jag kan göra klart det på en timme, det måste jag liksom hinna.. Okej, Tagga 3 timmars sömn. Livet är hårt.




Håller fortfarande på..

Äntligen klar med kladden till svenskan!! Blev 10,5 sidor handskrivet.. Nu ska jag skriva in det på datorn, så ja vad ska vi räkna? Typ 2 timmar till? I hate this.




Jobb

Hemma från skolan, äter just nu och snart blir det jobb. Ja, jag ska extrajobba! Ska lära en liten polsk kille som får i ettan svenska. 2 gånger i veckan, 1 resp. 1,5 timme. Måste förbereda lite innan han kommer. Kl 6 när jag jobbat klart ska jag direkt påbörja mitt svenska arbete som jag räknar med kommer ta till ungefär 12 i natt.. Måste jag säga att jag hatar denna dagen?




Sweet dreams

Sov gott! Nu känner jag att jag har rätt bra koll på psykologin inför provet imorgon. Blev ju i alla fall några timmars plugg. Hoppas det går bra imorgon! Onsdagar hatar jag ju, så himla jobbig dag. Vi hörs :)




Avkoppling

Struntar i psykologin och tar ett varmt bad istället, med den nyaste Frida tidningen som sällskap. Pavlov, Skinner och Watson får vänta till senare ikväll.




Plugg!

Vaknade upp med sjukt mycket migrän, led mig igen de första 3 timmarna i skolan och sen åkte jag hem för att äta lunch. Väl här hemma var jag bara tvungen att ta en Alvedon (det händer verkligen nästan aldrig att jag tar värkmedicin, kan liksom inte svälja tabletter) men det var antingen det eller veta att jag kommer må sjukt dåligt hela dagen och inte alls kunna plugga till psykologi provet, valde alltså det första. Nu ska jag sätta igång och plugga här, kommer behöva många timmar! Lite småpanik över att jag inte kan något, hmm..




Studentmössprovning!




Tired girl

Känner att jag har 0 ork just nu. Imorgon ska historian lämnas in och engelska talet ska redovisas. Hoppas det går bra trots att jag inte alls övat på det.

Sen blir det till att plugga psykologi direkt när jag kommer hem imorgon, tills jag ska gå och lägga mig. På onsdag väntar först skola, 1 timmes jobb och sedan ungefär 5 timmars svenska arbete? Jag längtar INTE. Ska skriva ut engelskan nu, sov så sött! Slänger in en, enligt mig väldigt fin bild på min vän Semir, pga extrem bildbrist ;) Såg den på fb och tyckte den var fin, haha ja. Nej sweet dreams!




Just another monday

Skolan hela dagen, efter skolan hämtade jag ut skolkatalogen men har knappt haft tid att kolla i den än :( efter det drog jag och Maja till gymmet och tränade intensivt i 1 timme. Väl hemma (trött!!) har jag pluggat på mitt engelska tal och snart ska jag börja plugga psykologi inför provet, yeah..




Borde verkligen helgen gå åt att plugga?

Värsta tänkbara söndagen japp! Verkligen HELA söndagen har gått åt att plugga, från 12.30 fram till nu. Kollade TV 1 timme och badade men annars så. Och såå mycket har jag ändå inte hunnit med. Har liksom bara skrivit historia uppsatsen (blev dock 3,5 sidor), skrivit klart hela engelska talet, gjort talkort, pluggat in 2 psykologifrågor och nu håller jag på med de 2 engelska artiklarna. Men detta är grejer som har tagit otroligt lång tid.

Det värsta är att hela denna veckan, nästa, veckan efter det och troligen även veckan efter det kommer se lika hemska ut. Har äckligt mycket i skolan nu, ååh. Om det inte hade varit för alla underbara klasskompisar i skolan så hade jag hatar skolan just nu. Men med människor som lyser upp vardagen är den bra ändå.

Jag tycker dock det är ett väldigt stort fel att vi ska behöva plugga varje helg! Inte nog med att man går i skolan 5 dagar i veckan så ska man plugga hela helgen med? Då är det faktiskt något som inte stämmer tycker jag. Ha prov efter prov, plus läxor, inlämningar och stora arbeten är inte okej!

Nu ska jag skriva klart de dumma artiklarna och sen sova. Måndag imorgon, och tja jag ser väl inte fram emot veckan så mycket.


Vilken klass går ni i? Och har ni också såhär sjukt mycket plugg?



Psykologi

Äntligen klar med både engelska talet och historia uppsatsen! Den blev ju lite längre än vad jag hade tänkt.. Nu ska jag börja plugga psykologi. Lite bildbrist här på mobilen så får bli suddit som Samir skrivit mitt namn på haha!




Plugg i mängder

Pluggar för fullt, just nu är jag på den dumma historia uppsatsen -.-


Pluggar ni också idag, eller ni kan ta det lugnt?



Orka..

Bara kolla min feta lista på vad jag ska hinna med när det gäller plugget idag..
1. Kolla klart på filmen
2. Välja ut scen/er
3. Skriva om det på datorn
4. Börja träna på det
5. Engelska artiklar 2 st
6. Börja plugga på psykologin, 5 frågor
7. 2 religionfrågor
8. Börja på svenskaarbetet!
9. Historia uppsatsen
Jag orkar seriöst inte!!




Summer 2011

SAMMANFATTNING AV SOMMAREN 2011!
Del 1


Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Var i London :) Sen sommarjobbade jag med.

Vilka länder besökte du?
Polen & England.


Är det något du saknade under sommaren 2011 som du vill ha sommaren 2012?
Mer sol & bättre väder!

Vilket datum från sommaren 2011 kommer du alltid att minnas?
5 juli och en vecka fram (havet i Polen), 26 juli (fick reda på att jag klarade Cambridge), 1 augusti (började sommarjobba)

Största misstaget?
Tappade bort biljetterna till Madame Tussauds så vi var tvungna att köpa nya.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Bara förkyld några dagar i början av sommaren.

Bästa köpet?
Min studentklänning!

Sommarens väder?
Mest regn, moln och allmänt dåligt väder. Dock några få härliga sommardagar med sol! I Polen och London var det samma.

Vad spenderade du mest pengar på?
Shopping!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Resorna, shopping, sol, bad & härliga studer med vänner eller familj.

Sommarens låt?
Oj vad svårt, kanske Pitbull- Give me everything?

Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Samma tror jag!


Del 2 kommer sen :)

Ehm, ja detta inlägg har legat i utkorgen i typ 2 månader haha..




Outift

Förra lördagens outfit, då jag var på Nova Lund.




Linne- Carlings
Jeansjacka- Cubus (Polen)
Kjol- H&M
Scor- Scorett
Halsband- New Look (London)
Armband- Thomas Sabo
Väska- Nelly.com



It's complicated

Gav upp historian och tog tag i engelskan istället, lite roligare i alla fall. Nästan klar med talet men måste skriva in det på datorn och sånt med. Ikväll ska jag titta på it's complicated eftersom det är den jag ska redovisa. Har ni sett den? Vist är den rolig? :D




Plugg..

Känner mig verkligen inte sugen på att plugga men det måste jag tyvärr, för vi har så sjukt mycket nu. Först och främst måste jag göra historia uppsatsen, så ja börja på det nudå..




BJÖRKET

Kvällen igår var bra och det tackar jag Maja, Emma och Rasmus för! Träffade på Ralle där. Tyvärr blev det bråk lite senare på kvällen, idioter som bara går på mina vänner utan anledning?! Sur jag blir! Vakterna kom och så men till slut bestämde vi oss för att skita i dem och ha kul ändå. Inte så jättemycket folk, men som sagt kul kväll ändå :) Nästa gång kör vi på lussevakan!

Lite bilder;









Miss u

Saknar min fina Cassandra superdupermycket!




Repriser

Kollar på idol repriser, även om jag sett alla avsnitten men att se André sjunga igen tackar jag inte nej till ;)




Trött!

Ligger fortfarande kvar i sängen, så sjukt trött! Berättar mer om gårkvällen sen. Nu ska jag ta mig upp och äta scones. Sova lite till skulle jag dock inte tacka nej till..