slide show

Polen Shopping- del 9

I Polen frågade jag nog runt i 20 olika affärer efter iPhone skal, trodde det skulle finnas hur många son helst men riktigt så var det inte. Till slut hittade jag 3 stycken som jag tyckte var snygga och inte så dyra heller. Här i Sverige finns det typ bara fula och sen kostar ett litet 300 spänn liksom.


Ett silvrigt och lite annorlunda skal.

Ett Paul Frank skal, tycker det är så sött och rosa såklart ;)

De kostade cirka 70 kr var. Har inte packat upp det tredje än, är seg men gör det imorgon!

Nu ska jag kolla film, ha en fin kväll.



Bilder från Polen dag 5

Efter att Semir och Violetta åkt hem kunde jag och mamma äntligen vara i köpcenter hur många timmar vi ville, utan att nån av dem ville hem hehe. Den här dagen sa mamma att jag fick bestämma precis allt vi skulle göra, jag bestämde att vi först skulle åka till Geant och kolla lite i affärer och äta där och sen åka till Galaxy. Vi kom hem vid halv 11 på kvällen, och morfar fattar fortfarande inte hur vi kan vara ute så många timmar. Gulliga lilla morfar :) Ångrar dock att jag drog med mamma ut precis varje dag för hon hade typ nästan inte alls tid att sitta hemma och prata med morfar, han är 79 år gammal så man vet ju aldrig hur länge han kommer leva. Jag känner mig jättedum för det :(


Min snygga bakgrundsbild på mobilen!

Morfars altan är mysig.


Provar kläder på New Yorker. Mitt armband är Thomas Sabo.

Väntar medan mamma provar kläder.

En gigantisk H&M.


Uppe på 3e våningen i Galaxy.


Mami!

Jag.

Vackra blommor.



Mamma :)

Dagens shopping.

Vet ni hur mycket rea det fanns i Polen? 40-80% i varje affär! Tror jag shoppade för ungefär 4500-5000 tillsammans. Sparat hela året, men lätt värt det eftersom det finns så mycket fint där. ♥



One day

Såg en jättebra film igår, kan skriva mer om den sen men det var en sååå bra låt med i filmen.


Lyssa och njut, så fin låt ju.
Jack Savorotti- One day.



Galaxy

Sverige är tråkigt! Jag vill tillbaka till Polen och shoppa på galaxy. NU tack.


Love, love!

En trött Caroline efter typ 8 timmar på galaxy.



Kan ju säga att mamma inte uppskattade att jag tvingade med henne till alla shoppingcenter precis varje dag, hela tiden eheh (a)



Polen Shopping- del 8

Den som först gissade rätt på vad det låg i påsen var Stina så kolla in hennes blogg! Det var alltså en väska.

Inne på reserved hittade jag en helt underbar väska, den sista också. Tog den direkt och bar på den sådär en halvtimme i affären medan jag letade andra kläder, la inte ifrån mig den 1 min haha, ville ju inte att nån annan skulle köpa den. Fast den är ju rosa, tänkte att det inte passar till alla kläder precis men den är awesome ändå. En sak som jag blev förvånad över i affären var att man inte fick någon påse att lägga sakerna man köpt i, utan det får man köpa till. Lite snålt eller vad säger ni?


Den är så mjuk så man kan tro att den är av italienskt exklusivt skinn eller något!


Sjukt billig också!

Gulligt innertyg.

Nu får jag inte glömma använda den då&då också!



Café 22

(Eftersom inlägget inte gick kommentera så får jag skriva det igen.) Brevid shoppingcentret Galaxy i Polen så finns det ett coolt café som heter Café 22, som jag skrivit i ett annat inlägg så ligger det på 22 våningen och där uppe är det en jättefin utsikt över hela Szczecin, hur underbart som helst. Massa goda tårtor, pannkakor, drinkar och sånt också fast det är ganska dyrt. Romantiskt är det också, perfekt för första dejten ju haha.

Jag och mamma är där varje år, lite av en tradition ;)


Utsikt från Café 22.

Fina Szczecin!

Har aldrig varit där uppe på kvällen men kan tänka mig hur fint det är då när alla tusen lampor tänds över hela stan.

Mamma beställde iste med en massa frukt.

Jag och Violetta.

I hissen på väg ner och Semir gömmer sig för kameran ;p



Vad finns i påsen?

Idag regnar det i Skåne, så tråkigt. Vill bara stoppa tiden, sommarlovet har gått alldeles för snabbt! Det är snart SLUT, har ni tänkt på det? Kollade i min kalender idag och fick lite smått ångest, såg att det är 19 dagar kvar av sommarlovet, sjukt.

Idag ska jag typ inte göra någonting, stanna inne och kolla på film typ. Finns väl inte så mycket mer att hitta på, vad ska ni göra idag?


Här får ni en liten smyggtitt på nästa shoppingfynd från Polen som jag ska visa upp här på bloggen. Vad tror ni finns i påsen? Den som först gissar rätt får en länkning ;)



Polen Shopping- del 7, kilklackar

På Deichmann i Polen hittade jag ett par underbara kilklackar i jeans, provade storlek 41 men de var lite för stora så behövde 40 men det fanns inte, fast självklart går det att fixa i Polen. De i affärer ringde till en deichmann på ett annat ställe och så la de undan ett par 40. De passade perfekt och jag köpte de. Betalade cirka 190 kr.


Provar de i affären.

Kan dock inte påstå att de är världens bekvämaste att gå i, när jag var på stan med Josefin fick jag byta skor efter en halvtimme, fötterna gjorde ont! Snygga är de i alla fall.

Matchas snyggt till ett par jeansshorts eller en söt klänning.

10 cm i klack! Då blir jag alltså 1,77, awesome.



Polen dag 4!

Den 13e juli åkte vi först till marknaden för att köpa en asgod melon och sen åkte vi vidare till min älskade mormor till kyrkogården, jag saknar henne så! Kunde inte sluta gråta där, mormor kom tillbaka, snälla? Efter ett tag där åkte vi till galaxy för att äta där och sen tog vi med Violetta och Semir till ett coolt café uppe på 22 våningen! Därifrån ser man hela Szczecin och det är hur häftigt som helst. På kvällen skjutsade vi dem till tågstationen och sen åkte de vidare till sig.



Hemma hos morfar. Klänningen är från H&M.

Mormors fina grav!

Jag och mamma köpte en fin lyckta. Där nera står det Älskar, Saknar, Kommer ihåg. Det var så fint tycker jag. Den lilla flickan kan ju symbolisera mig när mormor dog och pojken min bror.

Jag vid graven.



Mamma och Violetta.

Dagliga chokladen, check!

Vi gick och åt på Pizza Hut, har ni ätit där nångång? Om inte så snälla, GÖR det! För de har verkligen världens godaste pizzor och de är på tjock botten. Går inte ens att jämför med svenska pizzor, aldrig. Det är så underbart gott, jag åt så himla mycket pizza där haha.. men man blir verkligen beroende.

Till efterrätt åt jag en mini pannacotta, ljuvligt.

Sen gick jag och Semir och spelade i spelhallen i galaxy.

Man har 1 minut på sig att få i så många basketbollar i korgen som möjligt. Grymt kul!

Jag förlorade såklart..

Drinkar uppe på café 22. P.S i love you och Sex on the beach. ;)

Morfars nya fru Zosia, jag gillar verkligen inte henne ;o Så sjukt jobbig är hon, går inte förklara med ord men jag stör mig som satan på henne. Morfars får inte ens gå till toaletten i lugn och ro utan hon ska direkt springa efter han, det förklarar väl lite hur störd hon är? Och så sitter hon och äter middag i bara BH och trosor när vi har gäster. Okej, liksom..

Morfar ♥


Morfar har verkligen en grön hand till blommor, det finns riktigt fina blommor i HELA huset och trädgården består typ bara av blommor, där finns inte ens gräs där man kan gå haha. Duktiga morfar!

En glad Semir innan vi skjutsade de till tåget.

Pose.

Jag.

Nä, datorn är seg. Bilderna från café 22 vill inte laddas upp, de kommer i nästa inlägg istället!



PIZZA

I förgår berättade Josefin om sin goda pizza hon åt på infinity för några dagar sen och då blev jag så sjukt sugen eftersom infinity har de godaste pizzorna! Idag frågade jag mamma om vi inte kunde köra ner till stan och köpa en pizza och det kunde vi, nu är jag så mätt så jag knappt kan röra mig. Gott var det i alla fall!


g ont i magen haha.. Ska ut på en promenad och förhoppningsvis träna bort lite av pizzan ;)



Tråkigdag.se

Var sur på mamma hela kvällen igår och hela morgonen idag bara för att jag inte ska åka till Rix fm i Helsingborg. Ska fortsätta sura över det lite till och sen när jag kommer se alla bilder därifrån kommer jag bli ännu mer arg haha.. Tänk att jag skulle få se både Rabih och Eric idag, omg. :( Ville ju gärna se Lena som vann ESC också!

Nej nu ska vi tänka positivt istället då. Vad händer idag? Jo inte ett skit, tråkdag. Kom gärna med lite tips på vad man kan hitta på för jag tråkar ihjäl här hemma.


Egopic från Polen.

Update; många har frågat om jag inte fick åka till Rix Fm, jo det fick jag men jag fick välja mellan att åka dit idag eller att åka och se Eric Saade den 7e på hans turné, valde alltså mycket hellre turnén eftersom han sjunger mycket mer där.



ÅHUS i bilder

Morgonen blev superduper stressig, vi hade inte bestämt att vi skulle åka till havet men sen ringde Monika till mig på morgonen och då sa vi att vi skulle sticka iväg till havet. Var ju inte alls förbered så vi åkte vid 13.30 och så sent åker man inte till havet! Först åkte vi till äspet, inte någon favoritstrand enligt mig men ville i alla fall se hur det var där, jag gillar fortfarande Åhus bäst! Efter en timme när vi skulle äta ser jag att jag inte har med min spruta, jag glömde packa ner den! Kan ju säga att mamma inte blev glad på mig.. Det är ju en livsviktig grej liksom, mamma kom på att vi kunde åka till apoteket i Åhus och hämta ut en spruta så det gjorde vi, tur det! Sen åkte vi till Åhus. :)

Där badade vi en lång stund, ganska kallt i vattnet men ändå väldigt skönt. Det var typ inte alls sol idag, väldigt tråkigt för jag ville sola.. Fast bada är ju inte helt fel det heller. Sen satt vi på stranden och läste, snackade och sen åt vi glass. Underbar dag men nu är jag dödstrött. Bjuder på lite bilder;


Jag, Monika och Karolina. Älskar att ha bruna ben ;)

Min fula frisyr behöver ni ju inte lägga speciellt mycket märke till hahah, det var bara för att jag inte ville att mitt hår skulle bli blött när vi badade.

:D


Vi var typ de enda som badade i hela havet.


Haha Monika :D

Monika i vattnet!



Jag lyckades fånga både Karolina och Monika på hoppebild!

Gott! Dock orkade jag inte ens halva eheh.

Vid halv 9 började det regna och blåsa, inte kul.



Jag och tjejorna ♥

Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder, ska gå och lägga min senast 1 idag, inte 3! Hörs imorgon, då fortsätter jag med Polen shoppingen. Godnatt :)



Rix fm- Helsingborg

Som ni ser i förra inlägget så har jag spenderat hela dagen vid havet, har aldrig kommit hem såhär sent från havet haha, ganska sjukt egentligen hur många timmar man kan vara där men ja. Ska ladda över bilderna till datorn och sen visar jag er.

Imorgon är det ju Rix fm festival i Helsingborg och jag skulle gjort ALLT för att sticka dit eftersom både Rabih och Eric Saade ska vara där, mina två idoler liksom. Kommer sitta hemma hela dagen och sura över det imorgon ;o Hade bestämt innan att jag skulle dit men mamma vill inte skjutsa med bil, jag pallar inte ta tåget dit för jag vet inte ens var de ska uppträda nånstans och sen har jag inga pengar kvar efter Polen och tågbiljetter är dyra! Alltså blä så sur jag blir. Jag vill dit, jag vill dit!!!!! :(



Ska nån av er till rix fm imorgon? Hälsa i så fall Rabih och Eric från mig, vavava? :(



Förlåt att jag inte bloggat på hela dagen!...

img_6807 (MMS)

Förlåt att jag inte bloggat på hela dagen! Blev en stressig morgon men har i alla fall spenderat hela dagen vid havet med Monika och Karolina, ingen sol men grymt härligt ändå. Hörs när jag är hemma, kram!




Polen Shopping- del 6

Inne på New Yorker fanns det massvis med urgulliga kläder, kunde inte slita ögonen ifrån alla. När vi var i Mielno åkte vi till Koszalin och shoppade och då hittade jag detta linnet;


Färgen är inte lika röd på riktigt.

Matchas fint till ett par leggins, en kjol och snygga accessoarer.

Gillar rosetten!



Polen pics!

Nu kommer lite fler bilder från Polen, hoppas ni inte tröttnar sunshines? :D


Min morfar har en superhärlig altan och en hammock där man kan gunga fram och tillbaka. Fast aldirg i lugn och ro för morfars häxfru måste vara överallt! :( I alla fall, Semir på bild.

Semir har blivit fjortis?, haha!


Jag och Semir.

Semir köpte en snygg skjorta inne på New Yorker.

Sephora, bästa sminkaffären!

New Yorker in my ♥

På sephora köpte jag två nagellack, ett chockrosa för bara 5 zloty och ett vitt.



Ugly Betty, sista avsnittet ikväll!

Idag är det sista delen någonsin utav en av mina favoritserier, nämligen Ugly Betty! Har följt den sen allra första avsnittet och det är riktigt synd att det inte kommer vara mer. Alltid lika kul, bra, roligt och spännande. Inte kul att det slutar, buhu :( Undra hur allt kommer sluta, jag är nyfiken! Mamma ska snart göra supergod middag och sen ska vi kolla. Tisdagar utan Ugly betty, inte okej!


Följer ni Ugly Betty? Ska ni se sista avsnittet idag?

Glöm inte, 20.00 på kanal 5.



En dag på stan

Kom hem från stan vid halv 6 och sen dess har jag hjälp mamma med tvätten, duktigt va? ;) Stan var i alla fall jättetrevligt, vi gick runder och kollade i alla affärer som finns i Hlm och sen gick vi och satte oss på chiccos uteservering och fikade. Jag berättade lite hur det var i Polen och jag berättade om min Shrek mugg och Josefin skrattade typ ihjäl sig. Haha måste berätta det här också sen. Tack för en kul dag :)


Josefin på chicco.

Vi åt en varsin brownieglass med maränger, grymt gott!



Stan med Josefin

Klockan 14.20 ska jag möta upp Josefin på stan, vi har inte träffats på ett bra tag så det ska bli jättekul! Är ju ganska pank efter Polen så ska inte shoppa något idag men gå runt och kolla och sen ska vi ta en fika. Jättegod glass på chicco, mums.

Ska snart äta frukost och sen fundera på vad jag ska ha på mig. Tror det blir den här nya klänningen och ett par kilklackar i jeans som jag inte visat er än. Det är ju sjukt varmt idag, 28 grader. Vill egentligen bara till havet hehe.


Josefin och jag i början av sommarlovet, oj vad tiden går fort!



Polen Shopping- del 5, shorts från The garden collection

H&M i Polen är stort och alltså kan man hitta mycket snyggt där. Den rosa kjol/shortsen har jag letat efter riktigt länge, både här i Sverige och i Polen. Var nog tvungen att kolla i 8 H&M butiker innan jag hittade min storlek. Blev så glad.


Äntligen blev de mina! Antar att de flesta av er sett de här i H&M butikerna?

Billiga var de också.

Köpte även ett par liknande men med blommor. De är från The garden collection.

Vilka gillar ni mest? Jag gillar båda lika mycket tror jag!

Update: en läsare undrar hur mycket det är i svenska kronor. 20 zloty som den översta kostar är cirka 47 kr, billigt va? Man tar summan och sen delar man med 0,42 så får man ut hur mycket det är i svenska kronor.



Bilder från en dag på frillan

Hej bloggen!

Kom hem lite efter 19 och då hoppade jag in i badet och tvättade håret efter allt klor. Min hud är så sjukt torr så jag har vita fläckar överallt, hatar det!

Solen försvann efter ett litet tag på frillan men annars har det varit en superkul dag! Vi badade i flera timmar, heeeela tiden. Typ 5 timmar tillsammans. Så bra att de också älskar att bada! Sen åt vi, snackade och så. Tack tjejer, för ännu en lyckad sommardag. :)


Jag och Monika, själva i hela poolen haha ;)

Min fina vän och jag.


:D


Haha!


Monika, jag och Karolina.


Trötta efter flera timmars badande.

Love u gurls!



Sol och bad med vännerna

Vaknade upp med ett stort leende på läpparna när jag såg att solen sken ute, det gör den fortfarande och det är 26 grader, inte illa! Idag ska jag, Monika och Karolina åka till frillan i Vinslöv och bada. Har inte badat på två veckor och för en som älskar att bada så mycket som jag gör är det jättelänge. Ska bli riktigt kul :)




Lite bilder från förra gången vi badade, en dag innan jag åkte till Polen som jag inte hunnit visa än.
Ignorera att jag ser ut som en pudel i håret haha! Blir alltid så när det är blött och man inte borstat ut det. 

Ska ni också sola och bada idag?



Polen Shopping- del 4

På Tally Well (tror affären hette så?) hittade jag en gullig party tunika/linne. Volangerna och paljettstenarna är pricken över i;et. Söt men samtidigt tuff, precis så det ska vara. Den kostade cirka 60 spänn, alltså inte dyrt! Man måste dock ha något under eftersom den är kort så antingen leggins eller kjol. Den hänger redan inne i min garderob och ska användas flitigt :)


Vet inte varför alla mina kläder ser så fula ut när jag fotar de haha! Jag lovar, de är snyggare i verkligheten.



Såhär ser den ut på.

Ha en fin kväll ♥



Bilder från mitt älskade shoppingcenter i Polen!

Den 12e åkte jag, mamma och Violetta till det stora shoppingcentret galaxy i Polen. Det är mitt absoluta favorit center, 3 våningar, 190 affärer, massa goda fik och restauranger och helt underbar shopping. Så bra att mamma också älskar att gå i affärer annars vore det ju illa ;) Vi spenderade ett x-antal timmar där och jag kom ut med en del påsar. Låt bilderna tala för sig själva!



Galaxy!

En shopaholics dröm (a)

Inne på deichmann köpte jag tillsammans 3 par skor.

Semir och Violetta.

Fotade från lite olika ställen i galaxy så att ni får se hur det ser ut :)

Fina fontäner.

Jag är inte sur på bilden, bara trött haha!

Den goda varma chokladen igen.

Jag och Semir gick till spelhallen och spelade lite. Han ägde ut mig totalt på air hockey! :(

Semir.

Galaxy Centrum ♥

Nu ska jag kolla lite tv, vi hörs lite senare. Kram!



Polen Shopping- del 3

Inne på reserved hittade jag en helt underbar klänning. Eller det var mamma som hittade den till mig, blev kär i den direkt! Den kostade 49 zloty (117 kr) Det var så mycket rea i Polen, det gillas starkt!


Bilden gör inte färgen rättvis, den är egentligen havsblå.

Snyggast till bara ben och härliga accessoarer.

Vad tycker ni, hiss eller diss? ♥



Vädret..

Jag trodde jag skulle komma hem till ett soligt Sverige men jag hade fel. Det regnar, blåser och är kallt. I juli?! Det är INTE okej. Jag vill ju bada & sola, snälla kan solen komma fram?

Är det sånt här dåligt väder i hela Sverige eller bara i Skåne?


En vacker bild som jag tog på båten till Polen. Har inte orkat redigera den så det får bli naturligt haha. :)




Största New Yorker butiken jag sett

Efter att vi sovit ut efter den långa resan så spenderade jag, mamma, Violetta och Semir den första dagen på Geant som är ett shoppingcenter. Där gick vi runt och kollade i affärer, åt god mat och fikade. Jag och mamma kan spendera flera timmar så men Semir gillade ju inte alls det. Så typiskt killar? Han ville hem men det ville inte jag, jag ville kolla i affärer hehe.

I ett av mina favoritshoppingcenter i Polen finns en megastor New Yorker butik! Den är helt underbar, när vi kom in där, så kom det upp ett stort leende på mina läppar. Ni ska se den, har nog aldrig sett så mycket snygga kläder på ett ställe. Fullt med accessoarer, och sjukt mycket kläder. Jag tog typ 20 plagg med mig till provrummet så får man bara prova 3 i taget, det är så jobbigt. Fick gå där fram och tillbaka hela tiden. Kom ut med en hel påse med nya kläder, halsband osv. New Yorker är typ varje tjejs dröm! En sak som jag stör mig på är att säkerhetsvakterna där i Polen går efter en i affärerna hela tiden, som om man skulle sno nåt eller så ;s grymt störigt!


En morgontrött Caroline hemma hos morfar.

Inne på New Yorker. Kolla alla underbara accessoarer! Ville egentligen ha precis allt! Man får egentligen inte fota där inne men jag smygfotade för att visa er.

Alla underbara kläderna och detta är inte ens 1/4 av affären, så stort är det :) Och där är min söta mamma också haha!



Geant.

Vi åt på KFC, så himla gott är det.


Ca 39 grader i Polen varje dag och i shoppingcentret var det grymt varmt så ni får ursäkta att jag är svettig som en liten gris på bilden ;)

Semir.

Ett jättebra café.

Världens godaste varmchoklad! Smakar underbart gott, drack nog 8 koppar tillsammans under de 2 veckorna vi var där, men man kan ju inte låta bli. :D



Polen Shopping- del 2


Nu kommer del 2 av det jag shoppat i Polen. De här söta och sköna ballerinaskorna hittade jag inne på Deichmann. Jättesköna nu under svala sommarkvällar. :)



Kaos i vardagsrummet

Ehehe, såhär ser det ut i vårt vardagsrum just nu.


Min och mammas resväskor och MASSVIS med shopping, mest min då. Kan ju säga att jag har köpt 3 par skor och 4 väskor, det säger väl en del? ;) Den snygga basebolltröjan köpte vi till min bror, åh vad jag vill ha en sån. Den är såååå snygg!

Update; allt är inte shopping om några trodde det haha! Fast en del.



Polen Shopping- del 1

Sorry för kass uppdatering, var tvungen att handla en massa mat med mamma eftersom kylen var typ helt tom. Nu börjar vi med min Polen shopping som jag kommer dela upp i en massa delar. Ska packa upp allt snart.


Denna smycke/ringhanden hittade jag sista dagen på galaxy. Köpte den för mina sista pengar, 39 zloty-cirka 90 svenska kronor. Älskar färgen och nu har jag någonstans att hänga alla mina nya ringar på. Sen kan man ju även hänga lite armband där och så.

Praktisk och bra!



Hemma från Polen! (massa bilder)

Hej på er! Nu är jag hemma från Polen, har haft 2 helt underbara veckor där. Bäst var nog havet :) Är riktigt trött nu, efter 12 timmars resa. Inatt kommer jag sova gott. Vet ni hur mycket jag har saknat bloggen? Man blir beroende hehe.. Tack för era söta kommentarer i alla fall, ska svara på alla snart!

Har shoppat hur mycket som helst, och har typ 600 bilder att visa. Det får man ju dela upp på något sätt så tänkte ta dag för dag, och vi börjar med den första dagen. Shoppingen kommer jag också dela upp så ni som gillar shopping kan ju kolla in här ;)

Vi hämtade upp Violetta och Semir lite sent och så blev det jättebråttom till Ystad, trodde nästan inte vi skulle hinna med båten men den var så försenad och det var så sjukt varmt det dagen så vi var tvungna att sitta i bilen i 1,5 timmar i värmen och svettas, det var hemskt! Deras förklaring var att "vi var på Bornholm", och vem bryr sig? Båten ska inte vara försenad -.- Fast den åkte dit på fem timmar, så fortare än alltid. Efter att båten var framme åkte vi till Szczecin och hem till morfar. Jag tål verkligen inte hans fru, hon är typ en häxa hahah! Men morfar är lika gullig som vanligt, älskar min lilla morfar! Vi packade upp lite, sen spelade jag kort med Semir och lite sånt där, klockan var vid 23 innan vi kom fram. Sen satt vi lite och snackade i källaren och sen blev det sova.

Bilder från den 10/7:


Inte lite packning för 2 personer nej ;) Var ju trång i bilen kan jag säga.

I hytten.

Båten.

Dagens outfit på båten, klänning från H&M och armband-Thomas Sabo.


Hade tråkigt och tog egobilder..


Jag och mamma gick och åt på en fin restaurang på båten.

Min mat var GOD!

Restaurangen.

Min fina mamma!

Jag på restaurangen :)

Violetta.

Mammas dessert.

Fina havet.

Jag och Semir gick och spelade på automaterna lite, vann typ 30 spänn som jag förlorade lika snabbt hehe.
Jag och Semir gick och spelade på automaterna lite, vann typ 30 spänn som jag förlorade lika snabbt hehe.


På den dryga resan fick man ju passa på att fota en del.

Semir sover eller nåt ;o

Jag och Semir gick ut på däck, tänkte fota mig själv men det blåste ju sönder där uppe.

SEA.

Jag.

Semir :D

Haha.

Utsikt från båten.

:)

Semir (y)

Mot morfar.

Imorgon kommer bilder från dag 2 och så börjar vi med shoppingen ;d



I'm in Sweden baby! På väg hem från Ystad ...

img_6807 (MMS)

I'm in Sweden baby! På väg hem från Ystad nu. Berättar allt sen, puss!




Underbara Shaggy! (Polen update)

Nar vi vaknade var vadret kasst! Tyckte det var riktigt synd eftersom jag ville bada och sola men Malgosia fyllde 50 ar idag, ett stort grattis till henne! Dock ser hon ut som typ 35, sa grymt snall :D Idag sa hon att nar jag fyller 18 sa ska jag valja en prsent for minst 750 kr som hon ska betala. Jag har redan Thomas Sabo berlocker i tanken, tusen tack! I alla fall, tillbaka till amnet. Vi grattade henne osv och sen vid 2 gick jag och mamma ner till havet, blaste aldigt mycket och vagorna var sa hoga sa man fick inte bada! Fast vattnet var ju sa varmt, vet ni hur garna man ville bada? Fast det var hur mysigt som hest dar i all fall, jag och mamma tog en riktigt lang strandpromenad.

Pa kvallen gick jag, mamma och Malgosia in till stan och fikade. Jag hade garn dragit vidare till nagot disco/nattklubb men typiskt att det ar 18ars grans har..

Annars vill jag bara saga att jag ar helt kar i deras hund Shaggy! Det maste vara varldens finaste hund, jag lovar! Sa radd jag var for hundar innan, men efter att Shaggy kom fram till mig forsta dagen kan jag inte sluta klappa han hehe.. Sjukt snall, sot, lugn och sa vackra ogon. Ge mig en lika underbar Golden Retriver, eller sa tar jag garna hem Shaggy till Sverige :D

HUR UNDERBAR SOM HELST!

Kolla ogonen, aw.

Shaggy, Nicco och Zbyszek.

Shaggy och jag :)



Love you, love you!

Shaggy och jag. Kvallens outfit ocksa. Skor fran skopunkten, leggins-la redoute, shorts-H&M, linne & ofta-bikbok.

Shaggy och mamma.

Nu ska jag bada och sen lasa lite. Imorgon tar vi taget hem till morfar vid 19.36 och ar i Szczecin tva timmar senare. Den 23e ar jag hemma i Sverige igen! Jag vill inte aka harifran havet, det ar helt underbart har och jag trvs som bara den. Vill stanna en vecka till!!!

Hoppas ni har det bra i Sverige, kram ♥



Ovader vid havet och shopping pa forum! (Polen update)

Ah, jag ar trott! Har gar man och lagger sig sent och vaknar tidigt sa efter jag skrivit klart det har inlagget ska jag nog ta och ga up en vaning och sova nagra timmar. Idag ville jag jattegarna att jag och mamma skulle ga till havet sa efter lite om och men sa gick vi dit. Hann vara dar i sadar 10 min, typ satta sig pa handduken och doppa fotterna innan det kom ett riktigt ovader! Stor vagor i vattnet, himlen blev mork pa nagra sekunder, borjade regna riktigt mycket, aska och blixtra sjukt mycket. Var faktiskt ganska laskigt! Pa sadar 10 sek var alla borta fran stranden, folk fick typ panik. Jag och mamma gick in pa en restaurang och vantade tills det lugnade ner sig, efter 1 timme ungefar och da kunde vi ga hem. Sa det blev inte mycket sol och bad den har dagen..

Vid halv 4 akte vi in till det stoora shoppingcenret, det var helt underbart och jag hittade en massa snyggt! Av mina pengar gick det bara 100 zloty, Malgosia kopte tva snygga skjortor till mig, man kan inget annat an att alska den tjejen :D Och sen kopte mami saker till mig ocksa! Efter 8 timmars shopping var vi helt slut i benen och korde hemat.

Nu ikvall blev det grill pa altanen, nagra vi kande om ocksa hit sa det var mys. Aven en trevig tjej som heter Evelna kom, sa jag, Nicco och Evelina satt ute och snackade; Den har kvallen ar dock kyligare, hoppas pa sol imorgon for pa mandag aker vi redan hem fran havet och jag maste bara hinna sola och bada innan!


En bild fran stranden idag, nan minut innan ovadret kom. Lagger in fler bilder nar jag kommer hem!


Dagens outfit. Linnet ar fran Polen forra aret, shorts H&M, halsband Gitter och armbandet ar Thomas Sabo.

Peace halsbandet.

Bild fran forum, hur manga affarer som helst! ;d

Annars sa ar jag helt kar i deras hund, en underbar Golden. jag har alltid varit radd for hundar men Shaggy ar sa underbart snall och fin! Ska fixa bild pa han imorgon. Sov gott ♥



Update & bilder fran havet i Polen!

Heej snyggingar!

Hoppas ni lever i varmen? Har svettas man verkligen sonder, sa sjukt varmt! Idag akte som sagt jag och mamma tag till mammas basta van som har typ ett hotell har i Mielno vid havet i Polen. Tagen har i Polen ar hemska, saa efter i utvecklingen, haha berattar mer nar jag kommer hem till Sverge. Pa taget traffade vi i alla fall 2 tjejer fran Kanada, grymt snalla sa vi satt och snackade med de hela vagen hit (2,5 timmar) Hade aksjukeplster och maste saga att de hjalpte riktigt mycket, madde inte daligt alls.

Nar vi kom hit till stationen sa hamtade Nicco oss, det ar mammas bastis son. Det var gryt kul att traffa han igen, efter 3 ar :D Kommer ihag att vi lekte en massa nar vi var sma haha och nu ar han typ 22 ar gammal, tiden gar sa fort! Jag och mamma bor i en sa fin lagenhet har, har hela tva vaningar for oss sjalva och 1 km till havet. Detta ar verklien ett turist stalle sa et ar massa ungdomar har, disco, natklubbar, cafeer, uteserveringar och massa sant, man knner sig verkligen som om man ar vid medelhavet.

Mammas bastis ar hur snall som helst, har alltid gillat henne. Min favvo Malgosia sa ikvall gick jag, mamma och Malgosia in till stan, fikade pa en uteservering och sen gick vi vidare ner till havet, mys! Riktigt mycket folk vid havet nu kl 11, det var nastan fullt ;o En kille bredvid oss tappade sin kamera fran bron sa den ramlade ner bland nagra stora stenar, tror inte han hittade den sen.. och det var en riktigt fin och dyr kamera, ajaj.

Imorgon ska jag och mamma ner till havet, ska nog bada lite och soooola. Vid 4 ska vi aka in till ett megastort shoppingcenter som ligger 20 min harifran, det har tydligen 4 vingar, alltsa 4 vaningar sa det ska bli superskoj! Eftersom mammas kompis har laptop sa kan jag blogga saklart, och med egna bilder. Livet ar underart.


At en supergod middag pa en restaurang innan idag, mums!

CARO :D

Mysigt cafe!

Pa vag in till stan.

Mammas glass med frukt.

Jag och Malgosia.

Best friends :)

Min fina mamma och jag.

Vid stranden.

Inne i stan. Alskar att man kan ga barbant i bara klanning kl halv 12 pa natten utan att frysa!

Underbara havet, imorgon ska jag sola och bada.

Nu far det racka med bilder, internet ar lite segt. Ska strax krypa ner i sang och lasa lite innan jag somnar. Imorgon ska vi upp vid 9 och da vantar annu en stekhet dag! Kram, vi hors imorgon ♥

Nu blev texten liten igen, ahh. Ni kan lasa anda hoppas jag ;)




Shopping i Polen hela dagen!

Idag sa mamma att jag fick valja vad vi skulle gora precis hela dagen, vad tror ni jag valde? Shopping saklart! Inne pa new yorker slosade jag typ 800 kr bara idag, och sen den 10e har nagra tusenlappar gatt at och jag har nastan inga pengar kvar, hehe oj. Nya klader har jag i alla fall ;) Dagen har saklart varit awesome, fast vad kan det annhars varea nar man shoppar hela dagen? :D

I over morgon aker vi till havet, grymt! Fast vi ska aka hem den 23e istallet for den 25e, bokade om biljetterna idag. Det ar for varmt har och pengarna borjar ta slut, om nan skulle gett mig 5000till skulle jag garna stannat men man kan ju inte shoppa utan pengar sa jag aker hellre hem till Sverige och badar, solar och ar med kompisar istallet.

Nu ska jag kolla lite runder har och sen aker vi hem till morfar. Ska fota lite av det jag kopt idag. Har ont i fotterna efter en hel dag shopping sa det ska bli skont att komma hem nu. Jag ar shoppingberoende, haha. Det ar bara att inse det, men det ar ju grymt kul att shoppa sa varfor inte?


Har ar vi nu, det gick att ladda upp bild har pa internetcafet, yey.

Hoppas ni har det bra i Sverige, pussss ♥



Update fran Polen!

Heeej pa er!

Jag har saknat att blogga, haha! Sa tvingade mamma till att jag skulle in pa datan NU! Sitter i galaxy, storsta shoppingcentret har och bloggar. Idag aker Semir och Violetta till sig och den 16e aker jag och mamma till havet, ska bli sa skont. Dock blir det tag dit och jag ar aksjuk, ahh. Finns ju inte alla svenska bokstaver har men hoppas ni kan lasa i alla fall.

Har ar det sa SJUKT varmt!! Vill bara att det ska borja regna och aska sa att luften blir battre. Kan inte sova pa natterna, gar inte somna helt enkelt, hemma hos morfar ar det sa himla varmt sa man svettas som en gris typ 478573 ganger om dagen :( I ett shoppingcenter finns det inte AC sa man dog ju typ dar, i galaxy ar det battre sa vi gommer oss har sa lange ;) Har redan shoppat mycket och det ar ju manga dagar kvar, pengarna bara forsvinner hehe men nar jag kommer hemn ska jag visa allt jag shoppat, lovar! Nu tar snart datatiden slut men hoppas ni har det bra i Sverige sa hors vi forhoppningsvis nu nan dag, eller nar vi aker till havet. Mammas kompis har nog data dar. Nu ska vi ata pizza pa pizza hut, godast i varlden ju! Annars sa ar shoppingen awesome har, ni ska se den stora new yorker, i love it.

Btw, tack for alla sota kommentarer som trevlig resa osv, hur manga som helst ju. Och kul att ni kikar in har i alla fall. Ar det lika varmt i Sverige, och vad gor ni dar hemma? Stor kram ♥



Åker till Polen idag!


Åker vid 11, bil till Ystad, båt till Polen (8 timmar) och sen bil till morfar. Tillsammans kommer resan nästan ta 12 timmar, ahh..

Ska i alla fall bli grymt kul! Semir och Violetta åker med oss till morfar i 3 dagar och sen vidare till sig. Efter det ska jag och mamma åka till mammas bästis vid havet några dagar.

Kommer hem den 25e igen! Så det blir tyvärr inte lika många inlägg eftersom jag inte har tillgång till internet där men ska gå in på nätet på ett café och mammas kompis har en laptop så då kanske jag till och med kan visa bilder. Tills dess får ni ha det jättebra så hörs vi kanske redan på söndag/måndag. Stor kram ♥



Nästan packat klart nu


Nästan packat klart allt nu, orkar inte mer idag. Är trött! Packar ner det sista imorgon, som tex datan, tandborste och såna småsaker ni vet. Nu ska jag kolla lite tv och sen sova. Upp vid 9 imorgon och då hörs vi självklart en gång till :) Är redan lite nervös inför resan, resefeber you know.

Annars ville jag bara säga att jag HATAR att packa, det är såå jobbigt och såå tråkigt. Kommer säkert glömma en massa saker också, men sov så gott ♥



Polen imorgon!

Åker som sagt till Polen imorgon, helt awesome! Har fått några frågor om vad jag ska göra i Polen, om jag har släkt där osv, och ja min morfar bor i Polen. Tyvärr lever inte min älskade mormor längre men morfar har en ny fru som jag inte gillar! Hon är hemsk haha..! Så det vi ska göra i Polen är som vanligt, shoppa en massa och träffa morfar. Gå på restauranger och fika på mysiga café. I Polen finns det så mycket gott att äta så jag ska bara äta & äta hehe. Pizza hut, ååh det är så sjukt gott där. Räknar med att jag kommer äta många pizzor där men eftersom jag nästan aldrig äter det i Sverige så tycker jag att jag kan unna mig det eller vad säger ni? ;)

Älskar de stora shoppingcenterna där, finns allt från bilar till smågodis. Helt underbart ju och shoppingen, lovely. :D


Mitt favvo shoppingcenter i Szczecin där vi bor, kommer spendera många timmar där.

GOTT!

Sen ska vi även besöka mormors grav och åka till havet några dagar men mer om det sen.
Är inte klar med packningen än.. Både datan, iphonen, kameran och mitt nintendo håller på att laddas så det ska ner sen eller imorgon. Kläderna har jag inte packat än, det är det jobbigaste. Gör det om en halvtimme ♥



Fika med bästa Klaudia

OMG STRESS!

På 50 minuter ska jag hinna:
- borsta håret
- föna håret, (brukar ta 30 min!)
- äta middag
- välja kläder
- fixa mig

Kommer ju aldrig hinna.. Klockan halv 7 kommer Klaudia och hämtar mig, så bra att ha en kompis som har körkort ;) Ska äntligen få träffa SAKNADE Klaudia och vi ska fika på chicco, kommer bli hur mysigt som helst!


Min fina vän Klaudia och jag för 1 år sen. :)

Annars kanske det inte var så smart att åka till frillan och bada trots allt, har ju inte ens börjat packa och som sagt så sticker vi imorgon! Panik..



En bra dag med vännerna på vinslöv! Sol oc...

img_5249 (MMS)

En bra dag med vännerna på vinslöv! Sol och bad en sista gång nu innan Polen, jag lyckades överala mamma att skjutsa ner oss dit för att bada fastän jag borde packa och har ungefär 167398 saker att fixa. Fast hjälp vad varmt det är idag! Man svettas ju som en liten gris bara man vistas i solen en sekund haha. Nu badar jag och måste tvätta håret, fy så varmt vattnet är, jag svettas ihjäl! Klockan halv 7 ska jag iväg igen, mer om det sen. Stor sommarkram :)




Ny klänning!



Jag blev kär i den här klänningen första gången jag såg den och var bara tvungen att köpa den! Den hängde där på H&M och kostade bara 100 spänn. Riktigt söt och somrig, i like it. ♥

Hiss eller diss?



New stuff

Hittade ju lite saker i Kstad för några dagar sen, i förgår tror jag haha? Jag håller inte riktigt koll på dagarna..


Hittade denna mysiga sjal inne på Vero Moda, 99 kr. Perfekt att svepa om sig på standen eller så, sen kan man ju använda den på så många olika sätt.

Kollade inte ens vad det stod på det, tycker bara den var fin ;)

Köpte även ett par söta inneskor, de ser ganska fula ut på bilden haha? Fast jag lovar, de är söta i verkligheten :)

Kameran ska bara laddas en stund och sen fotar jag min nya klänning!



Packa?

Var på stan innan och fixade lite ärende nu innan vi ska åka. Jag borde börja packa idag, jag måste! Fast först av allt måste jag skriva en packningslista, jag kan inte packa utan lista! Var också hos frisören och klippte luggen. Nu ska jag ut på en promenad med beautiful monster på hög volym, helt underbar låt ju och sen ska jag hämta resväskan.


En liten bild från idag.



Shoppinglista!

I Polen shoppar jag alltid riktigt mycket, älskar alla stora shoppingcenter där!

I år vill jag köpa allt det här:

♥ Leggins
♥ Väska
♥ Tunikor
♥ Lacoste nyckelring
♥ Thomas Sabo berlocker, om det finns?
♥ Ring
♥ Iphone skal
♥ Skor
♥ Kläder (alla möjliga kläder)
♥ Smink
♥ Sminkborttgningsmedel
♥ Klämmor
♥ Vitt nagellack
♥ Adidas strumpor
♥ Solglasögon
♥ Högklackadeskor
♥ Byxdress
♥ Ballerinaskor

Omg, detta var ju inte lite.. Och jag har inte mycket pengar! Hur ska detta gå haha?


Hoppas på mycket rea där ;)

Update: omg råkade radera alla låtar från min iphone och eftersom itunes är cp svårt så fattar jag ju ingenting! Om jag inte kommer kunna lyssna på musik i Polen och på båten så dör jag bokstavligt! Måste ha musik!!!! :(



En härlig dag på stranden!

Hej snyggingar!

Har haft en underbar dag i Yngsjö, så himla lugnt och härligt. Har blivit ännu brunare, ahh älskar att vara brownie. Vi kom ju dit ganska sent, efter 14.00 faktiskt men stannade där till lite över 8 så jag kom hem för inte så länge sen. Blev en massa sol men inte bad. Som sagt så var vattnet verkligen svinkallt. Nån sa att det var 12 grader och då är det iskallt. Doppade i alla fall fötterna och man tappade känseln i tårna, brr!

När jag låg och läste så kommer Semir där bakom mig och håller ut en hel jäkla burk med vatten på min rygg. 12 grader varmt vatten och det var inte lite. Haha fy det var hemskt :( men han fick tillbaka, sen hällde jag ut en flaska vatten på hans huvud. Paypack time, eller vad var det vi sa, HAHA ;)

En bildbomb kommer här:


Semir badade, omg haha..

Själv vågade jag ju bara doppa fötterna..


Lovely.


Violetta steker på haha.

Det går ju att visa sin kärlek till Eric Saade överallt, eller vad säger ni? ;)

Jag ♥ havet

Går bra att igga bilden också haha..

Perfekt.


Älskar ni havet lika mycket som jag gör?

:D

Tog en liten springtur längst stranden. Måste säga att det var grymt härligt! Om jag skulle bo i Miami vid stranden skulle jag ut och springa varje dag haha :(

Jag.

Som sagt, jag älskar att vara brun! :D Fast tycker egentligen det är jobbigt att sola, det går ju inte riktigt ihop hehe.


Strandpromenad i det kalla vattnet.

Semir och Simon tror jag han hette?

Jag har ätit alldeles för mycket glass i sommar haha.. men det är ju så GOTT.


:)

Och så avslutar vi med lite egopics ehehe.



Många bilder men hoppas ni orkade kolla.

Nu ska jag käka melon, MUMS. ♥



Är i Yngsjö, sjukt härligt! Riktigt lugnt ...

img_6807 (MMS)

Är i Yngsjö, sjukt härligt! Riktigt lugnt och skönt fast vattnet är SVINKALLT!! :( nu ska jag steka, puss!




Nytt linne från H&M



99 kr och hur härligt som helst! De guldiga detaljerna är pricken över i:et. Finns även i andra härliga färger, me like!



Bilder från en dag i Kstad

Trevlig dag med mamma i Kristianstad! Vi hade typ bara 1,5 timmar på oss att kolla i affärer men det går om man vill haha. Letade ju mest efter klänningen på H&M och jag hittade den! Köpte även en sjal och ett par inneskor. Visar allt snart.

Sen åt vi glass på stan och efter det gick vi och åt på restaurang, eller ja mamma i alla fall. Jag ville äta på subway istället hehe så sen gick vi dit så köpte jag mig en macka.


De här grymt snygga shortsen kostar ju bara 50 kr nu! Dock var de alldeles för korta där bak så de köpte jag aldrig men ahh så fina de är.

Älskar Carlings, så himla fina kläder. Fast musiken där inne, haha omg!

Glass på torget.

Godaste chokladsåsen också!

Food.

Nu ska jag fota det jag köpte, kram ♥



Ny väst

Var ju i Kristianstad i fredags för att leta efter byxdressen Kenza hade köpt på carlings men eftersom den inte var lika fin i verkligheten så köpte jag aldrig den. Istället hittade jag en snygg väst för bara 99,50.


Älskar den och billig var den ju!

Ingen av bilderna blev speciellt bra, den ena för ljus och den andra för mörk. Ni ser i alla fall :)

Snart ska jag och mamma in till Kristianstad en runda, måste se om en klänning finns kvar på H&M! Och ska även kika in i Carlings en gång till. Ha en fin dag ♥



Besviken efter en titt i spargrisen

Hej på er! Vädret blev lite sämre sen, molnigt och så men fortfarande väldigt kvavt. Kom nyss hem, har varit en runda på stan, onoff och så. Visar dagens shopping snart och även västen jag köpte i fredags. Glömmer alltid visa upp sakerna jag köpt men nu så!

Jag & mamma var även en runda hos mammas kompis och deras trädgård är helt underbar. Tyvärr var inte Monika och Karolina hemma. Åt i alla fall en supergod melon, mums! Melon på sommaren, finns nästan ingen godare frukt.

Tittade precis i min lilla spargris och måste säga att jag blev väldigt besviken haha :( Trodde jag skulle ha minst 2000 kr nu till Polen men icke! Buhu, så lite det blir i år. Inte kul!


Så mysigt med trädgård :) Synd att man själv inte har det. Har ni trädgård hemma?



Just like heaven


ÅH, GOTT!!
Det första jag ska göra när vi kommer till det stora shoppingcentret Galaxy i Polen är att jag ska köpa en bit av denna chokladtårta och äta. Den är så sjukt god, alla borde få smaka den för det är det godaste jag ätit i hela mitt liv haha. Ser ni alla lager med den underbara chokladen? Ahhh! Just like heaven, jag lovar. Ska passa på att äta en massa såna här i Polen, ge mig en bit nu tack? Jag klarar inte av att vänta en hel vecka haha. Okej nu handlar ett helt inlägg om chokladkaka men jag lovar, finns inget godare i världen. ;)




Äckligt varmt här hemma

Det är äckligt varmt här hemma!! Finns ju inget tvärdrag heller fastän man öppnar både balkong och fönster. Kan ju inte bada nu på några dagar till och det tar död på mig. Jag vill bada! Man klarar inte av denna värmen annars! På onsdag blir det i alla fall havet och på fredag ska jag föööörsöka få mamma att skjutsa mig till Vinslöv fast vi ska ju till Polen tidigt på lördag så jag borde packa men ska försöka ändå.

Vad gör ni idag då, badar? Jag har inga planer, sitta hemma hela dagen. Buhu..:(


HAHA, flippbild från förra sommaren efter Cypern. Då var jag BRUN, kan man bli såhär brun i Sverige också? Jag vill steeeka. Puss ♥



Två klipp från liseberg

Har en massa att berätta om liseberg och typ 100 bilder men tänkte börja med två videoklipp därifrån.


Ett litet klipp från när jag och Semir står i väntar i kön till spinrock, den var grymt kul!
 
Jukebox har alltid varit en stor favorit, blir aldrig tråkig. ;)



Nagellack

Brukar faktiskt inte måla naglarna speciellt ofta men tycker det är så snyggt nu på sommaren så för några dagar sen tog jag faktiskt tag i det och målade både tånaglarna och på händerna.


Rosa är min absoluta favoritfärg på naglar! Somrigt och fint.

På händerna körde jag dock på vitt, snyggt när man är brun! Detta köpte jag i fredags på Cubus, från Isadora. Kostade 29,50 ;)

Vilken är eran favoritfärg på nagellack?



En dag på stranden

Var i Åhus från 12 typ till klockan 20.00. Riktigt härligt och jag bara älskar stranden och havet, tänk att bo vid havet, åhh..! Var i alla fall en riktigt kul dag, och många man kände var där. Träffade bland annat på några killar från klassen, trevligt :D Och havet var inte så kallt trots allt men det blev ändå mest solande för min del. De som satt bredvid oss typ spelade rapp musik i flera timmar, haha trodde mitt huvud skulle sprängas.. Och man vågade inte fråga om de kunde sänka haha eftersom killen hade tatueringar över HELA kroppen, till och med på huvudet. Såg lite läskigt ut ;p



Sen gick jag och mamma och åt, lite utomlandskänsla på det här haha! Havet i bakgrunden och så sitter man och äter ute.

Mammas dessert fast den var tydligen inte god ;o

Jag åt pizza, fast man orkar verkligen inte äta när det är varmt..

Åhus!

Höhö, jag hade tråkigt.

Jag.

Semir och hans kompisar badar.

Vi träffade söta Maja där :)

Violetta och Maja.


Underbar bok!

Sommar ♥



Lite egopics på stranden ja!

Lovely.


En trött Caroline efter en dag på stranden.

Har lite mobilbilder också men de orkar jag inte lägga in idag, kanske imorgon. Sov gott för det ska jag göra, :)



Hemma från en dag i Åhus

AJ, jag har bränt mig! Åtta timmar vid havet och mina ben är alldeles röd/bruna. Har ju lätt för att bli brun men idag blev det nog lite för mycket. Smörjde in mig med solkräm fast utan någon faktor. Jag använder alltid bara högst solfaktor 6, till och med utomlands men tänkte att jag skulle skippa det idag. Inte så smart nej men imorgon kommer jag nog vara brun istället. Mer om dagen + bilder kommer snart!


Mycket värre i verkligheten än på bilden eheh. :(



Åhus baby! Så himla härligt, bättrat på br...

img_6807 (MMS)

Åhus baby! Så himla härligt, bättrat på brännan och nu sitter jag och läser. Kram!




Åhus

Klockan 11 blir det Åhus. Ska dit med Semir, hans två kompisar, mamma och Violetta. Havet för första gången i år och jag bara älskar havet! Kan ju inte bada men det blir doppa fötterna, standpromenad, glass, läsa tidning och bok och sola. Idag ska jag steka, vill bli bruuun!


Synd bara att havet i Sverige inte är någon höjdare och mest inte om man jämför med medelhavet. Åh Cypern ♥



01.17, bilder från ikväll

Så nu är jag hemma igen. Var väl ganska så kul men riktigt drygt att de bara ska hålla på och spela en massa ps3 spel hela tiden, sjukt tråkigt ju. Va lite mer sociala va? :( Annars spelade vi lite kort och sådär, nu är jag trött, har väldigt ont i huvudet och jag har fortfarande så ont i magen. Ska snart sova och hoppas att jag vaknar upp på bättre humör imorgon. Då blir det nämligen Åhus ♥


Medan mamma var inne och handlade så tog jag lite bilder.




Är helt osminkad och trött på bilderna men jag bjuder på de! Var för trött för att ens ta på lite puder så det fick bli utan. Bra att man har hunnit bli brun, älskar ju det med sommaren att man inte alltid måste sminka sig ;d

God mat i alla fall!

Semir och Rafal.

Nej nu ska jag faktiskt sova, godnatt!



Iväg på middag

Klockan 19 ska vi vara hos Violetta och Semir där även några andra ska vara. Jag orkar egentligen inte för jag mår inte alls bra, magen gör fortfarande sjukt ont men klarar väl av några få timmar där. Blir i alla fall middag och sen ska vi väl hitta på något. Det som jag stör mig på är att typ alla mammas kompisar har söner, nästan ingen har någon dotter och det är tråkigt! Så jag får väl hitta på något med killarna :p


Semir på hotellet i Gbg i lördags. Han leker cool, hahah :D



Dumma mensvärk

Ehm okej, jag mobilbloggade från Kstad innan men det kom bara upp nåt konstigt inlägg från telenor här på bloggen? Wierd! I alla fall så körde jag och mamma till Kristianstad vid kl halv 10, vi skulle shoppa och lite så. Fast vi åkte hem igen efter 1 timme eftersom jag hade grymt mycket mensvärk. Sen dess har jag suttit på soffan eller i sängen och bara gråtit, det gör så sjukt ont. Går inte beskriva smärtan men mensvärk som fan i alla fall :( Och jag hatar det!

Så vi hörs senare när jag mår bättre för just nu mår jag bara skit.

Dock är min mamma gulligast i hela världen! Hon bäddade ner mig i sängen, gav mig värmekudde och åkte till apoteket för att köpa brustabletter och nyss ringde hon och frågade om jag ville ha ben&jerry´s, hur gullig mamma har man inte? I love u!


Dyrt men sjukt gott! Och det kanske kan hjälpa min stackars mage lite. :)



Bilder från en underbar dag!

Har spenderat ännu en underbar sommardag på frillan med mina fina vänner! Vädret där borta blev riktigt fint och solen sken. Vi badade en massa, hoppade från kanten, fotade, solade, snackade och åt en massa haha. Sen döpte jag och Monika en riktigt snäll kille som jobbar i kiosken till blondie boy haha men han är verkligen grymt snäll! :D Så har haft en superbra dag igen, tack för det!


Mums!

Karolina.

Monika.


Helt underbart ;d


Jag och Monika!

Säger bara, självutlösare är bäst.

Sweet! :)


Karolina, Monika och jag :D

Lite av Monikas bilder.

Karolina tog en härlig bild på Monika och mig!

Hoppebild.

Cool bild på Monika!

Annars så klarade jag av mina 8 längder som jag skulle simma där idag så nu när skolan börjar så ska jag bara visa en lapp för min idrottslärare och sen har jag äntligen G i idrott, känns hur skönt som helst!



BADA trots kallt väder

Sticker iväg till Vinslöv för att bada med Monika och Karolina! Dock tycker jag det är lite kallt, bara 20 grader men man kan väl bada ändå? ;)


Kram ♥



Stora vinster från Liseberg

Min mamma är alltså bäst på att vinna ;) Hon borde börja spela på lotteri haha.. Hon har ibland nåt sånt konstigt att hon känner saker på sig, det tycker jag är skitläskigt hehe! Men bra ibland eller vad säger ni?

Ett stort ballerina 2,3 kg och stort marabou. Tack för det mami!


Såhär glad var jag haha..


Höhö.

Mmm, marabou ;)

Det var typ tusen små ballerinapaket i det stora, ganska gulligt tycker jag.

Nej, nu ska jag snart sova. Bada och sola imorgon igen. Kram ♥

Btw, om nån vill rösta på min lilla bild http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=3146 så vore det ju jättegulligt :)