slide show

Questions / Answers London part 1

Åh så kul att jag fick så många London relaterade frågor! Mina läsare är bäst! Här kommer svaren.
 
Vad ska du satsa på för kläder i London? Är det varmt där nu?
 
Svar: Där är cirka 13 grader nu. Jag hade tänkt mig svarta jeans, olika tröjor, sneakers och skinnjacka, alternativ vårjacka. Jag hoppas på fint väder och sol! Just nu är vädret i London inget att hurra för, men det hoppas jag förändras.
 
Ska du shoppa mycket i London?
 
Svar: Ja jag hade tänkt det! Ska ha med mig 6000 så förhoppningsvis shoppar jag för allt det.
 
Jag älskar London! Det är en så härlig stad!
 
Svar: Jag älskar också London! Det är något speciellt med den staden alltså, alltid fullt med liv.
 
 Oj 6000! Jävlar vad kul att handla! Hur står pundet? Är det billigare att handla i London?
 
Svar: Jätteskoj! Shopping är livet. Jag har faktiskt inte kollat upp hur pundet står just nu, ska göra det när jag känner mig lite friskare. Primark finns ju i London och det är en affär med otroligt billiga kläder och så är tex Nike och liknande märken lite billigare i London. Sverige är ganska dyrt när det gäller shopping över lag.
 
Vad ska du köpa i London?
 
Svar: Oj det var en bra fråga! Jag ska framför allt handla på Victorias Secret eftersom att det inte finns här så där tänkte jag spendera några tusen, framför allt på kläder, passfodral, necessärer, smink och mobilskal. Sen ska jag köpe kläder, vet dock inte riktigt vad än, det jag tycker är snyggt!
 
När kommer London inlägget upp på bloggen?
 
Svar: NU!
 
Vartifrån ska ni flyga?
 
Svar: Från Köpenhamns flygplats.
 
 Hur länge ska ni vara där?
 
Svar: Åker på onsdag och kommer hem på lördag, så 3 dagar skulle man kunna säga.
 
Brukar ni ta bil eller tåg ner till flygplatsen?
 
Svar: När vi flyger från Malmö så kör vi ner dit och parkerar men eftersom vi flyger från Köpenhamn denna gången så ska vi faktiskt ta taxi. Just på grund av den anledningen att jag mår fruktansvärt dåligt när jag åker tåg. Den andra familjen ska dock åka tåg. Från Köpenhamn till Hässleholm ska vi dock åka tåg för det blev riktigt dyrt med taxi.
 
Ska din mamma också shoppa?
 
Svar: Ja det ska hon men hon shoppar aldrig lika mycket som jag men jag hoppas att även hon kommer köpa något för annars får jag alltid dåligt samvete haha.
 
 Vad kostade resan allt som allt? Är det något ni betalade direkt?
 
Svar: Cirka 20 000 utan shopping kommer det antagligen gå på. Hotellet betalar man på plats, flygbiljetterna betalade vi direkt och även alla sevärdheter som tex musikal.
 
Vad ser du mest fram emot på resan?
 
Svar: Att shoppa, att få känna storstadslivet, att äta ute på olika restauranger, att gå på musikal, att ta en massa bilder och att umgås med min mamma och våra vänner!
 
Har du gjort en packlista? Vad står det på den i så fall?
 
Svar: Inte än men jag ska göra det i helgen! Då delar jag med mig av den på bloggen om ni vill?
 
Du har ju varit i London innan, varför bestämde ni er för att åka dit igen?
 
Svar: För att både jag och mamma blev helt kära i London och vill gärna åka dit igen. Och så har den familjen vi ska åka med aldrig varit i London så vi vill visa denna fantastiska stad för dem!
 
Vad shoppade du i London senast du var där och vad var positivt/negativt med den resan?
 
Svar: Jag var inte speciellt intresserad av shopping när jag var i London 2011 så när jag tittar tillbaka så köpte jag mest fula och onödiga kläder och prylar.. Var inte ens på VS då. Det ska det bli ändring på i år! Det fanns ganska mycket negativt med den resan, det var just på den resan som jag fick migrän för första gången. Jag hade ingen aning om vad det var och hade aldrig haft migrän inann så hade ingen medicin med mig eller så. Jag mådde otroligt dåligt alla 3 dagar på resan, mådde ständigt illa och trodde jag skulle spy i alla affärer. Kunde knappt äta på restaurangerna heller, servitörer trodde det var något fel på deras mat haha.. En annan negativ sak var att vi tappade bort biljetterna till Madame Tussauds som vi hade beställt i förväg så det blev en massa strul med det och extra utgifter. Vädret var inte heller tipptopp, det regnade mycket. Men annars var resan underbar! Vi gjorde mycket roliga saker :) 
Det blev så många frågor (kul!) så jag gör en part 2 också som en fortsättning. Ni kan fortsätta att ställa frågor på ask.fm/carro93 om ni undrar något mer!



Frågestund om London

Tänkte ha en frågestund om London! Så ställ frågor om allt ni vill veta som har med min London resa att göra. 

Vem ska jag åka med? 
Hur länge blir jag borta?
Hur mycket pengar ska jag ha med mig?
Hur mycket ska jag shoppa för?
Vad heter hotellet och hur mycket kostar det?
Vad ska vi göra?

Osv osv 
Ställ antingen frågor här i kommentarerna eller på min ask 
ask.fm/carro93 så svarar jag på alla i ett inlägg!
Kom igen nu, ställ frågor! Annars blir det tråkigt. 



Odd Molly love

Måste bara tipsa om en ny Odd Molly topp som precis kommit in på deras hemsida. Den heter "once in a while top" och finns i flera olika färger och enligt mig är den otroligt snygg! Jag beställde själv hem den igår i både svart och vit. Nu hoppas jag verkligen att den kommer passa! 
Den perfekta sommartoppen enligt mig. 



Q / A

Varför valde du att köpa en kyckling till Eric?
Svar: det var mamma som köpte vad som fanns i affären och det fanns bara en kyckling haha

Kan du inte börja med videoinlägg igen?
Svar: jo kanske! 

Hej Carro! Kan du inte göra en videoblogg där du pratar polska? Hade varit skitkul att höra :)
Svar: om jag gör en videoblogg så ska jag absolut göra det!

Hur är man när man är king? Har tänkt på det länge och du verkar ha koll på det. Puss tycker om din blogg, läser den varje dag
Svar: tusen tack! Vad roligt att höra. King är enligt många när man är omtyckt av många, man känner många, är social osv. 

Hej! Läste din blogg och hittade ett inlägg där ditt hår var så jäkla snyggt! 
Du borde ha så igen. 
(Denna bilden menar personen) och jag håller med, hade så himla tjockt och snyggt hår! Ingen aning om vart det tog vägen.. Men målet är att jag ska återgå till samma färg i alla fall, ska till frisören på torsdag :) 



Drömkille och tenta

Hej på er!
 
Är hemma idag med, med en sprängande migrän och feber i kroppen. Har bara vilat och kollat på film, såg The fault in our stars för jag vet inte vilken gång.. Men den är så sjukt bra! Lätt min favoritfilm av alla filmer jag har sett.
 
Gus är seriöst perfekt, drömkillen på hög nivå.
 
Kolla honom, så perfekt! <3
 
Grät som en bebis som vanligt, så otroligt sorglig film. Nu har jag börjat kolla på Men, women and children för han spelar i den filmen också men den är lite sådär tycker jag.. (Jag som egentligen inte alls tycker om att se film men vad ska man göra när man är sjuk). Vill även se Divergent och Insurgent, för Ansel har en roll i de filmerna också. Har någon av er sett Divergent, är den bra?
 
På tal om något annat så blev jag godkänd på min hemtenta om utvecklingsarbete vilket känns toppen! Det är den individuella tentan, blev så himla glad när jag fick reda på det. Den delen som jag och Nick skrev tillsammans har vi inte fått tillbaka resultatet på än, vi får väl se hur det blir med den. När jag var i skolan förra måndagen så hade vi examinarande seminarium angående det delprovet, när alla grupper var klara så kommer läraren där och skriver upp en massa saker på tavlan som alla grupper måste gå igenom, hon ville alltså underkänna alla på den tentan. Tänk då att en av grupperna bestod av skolans mönsterelever, av skolans absolut bästa elever som alltid presterar högst resultat på alla tentor. Snacka om att de blev förbannade! Och det blev alla vi andra i de andra grupperna också, ingen av oss förstod verkligen hur hon kan säga att vi blir underkända pga några småsaker?! Det blev en livlig diskussion i klassrummet och det blev nästan bråk, fyfan vad sura vi var på henne. Det slutade med att hon blev svinarg på alla oss och bara "nej men ta och strunta i allt vi har pratat om nu, bara glöm det. Jag ska ta och prata med mina kollegor", man bara shiiii chilla. Vi menade liksom på att de andra grupperna som har andra examinatorer inte alls blir bedömnda lika hårt som vi som har just den här läraren och det sa vi också till henne. Jävlar vad sur hon blev. Så nu väntar vi på resultatet från den tentan..



Svindåligt

Hej på er!

Hela denna dagen har varit hemsk, det var längesen jag mådde såhär dåligt. Har gråtit ett x antal gånger idag för jag orkar inte må såhär. Jag är så täppt i näsan att jag måste snyta mig varannan minut utan att överdriva och det leder till att jag får sån sjuk migrän så mitt huvud håller verkligen på att sprängas. Feber på det, ont i halsen och en massa annat skit. 
Mami har varit så snäll hela helgen och hjälpt mig med allt hon kan, sötis ❤️️

Nu ska jag ha mitt penicillin och snart sova. 



Sjukstuga

Vilken kväll och natt det har varit. Mådde så sjukt dåligt igår. Har aldrig haft så ont i halsen. 

Sov så himla dåligt också, vaknade typ 1 miljon gånger. 

Hela dagen har jag vilat och ska fortsätta med det resten av dagen och kvällen. Jag tror aldrig jag blev riktigt frisk förra gången, gick till skolan och jobbet för snabbt. Och tog bara hälften av antibiotikan, måste tydligen ta hela dosen istället så denna gången blir det 10 tabletter! Även om folk på ask tydligen verkar vara väldigt emot antibiotika, jag svarar inte ens på de kommentarerna så inte lönt att ni skriver om det! 

Hoppas ni får en bättre helg än jag. 
Migrän, ont i magen, ont i foten, feber, sjukt ont i halsen och snuva. Toppen! 



Min hals

Hej på er!

Jag har blivit sjuk igen.. Eller så kanske jag inte blev frisk första gången? Men denna gången känns halsen verkligen som taggtråd, det gör så fruktansvärt ont när jag sväljer så jag måste ta penicillin igen. 

Suck, varför händer detta mig?? Som om inte det var nog fick jag även mens idag så jag har haft världens jävligaste mensvärk hela dagen. 

Måste försöka få i mig något, ta penicillin och sen sova. 
Såhär såg jag i alla fall ut idag. 



Hur var det att träffa Eric Saade?

Nu tänkte jag berätta om hur det var att träffa Eric Saade på meet & greet tävlingen!
 
Det var alltså så att man skulle svara på en fråga om Eric och skriva en motivering om varför man skulle vinna, jag kom på att jag skulle vara med i tävlingen 10 minuter innan den avslutades, mamma tjatade på mig att jag skulle sova men jag bläddrade igenom Facebook snabbt och det var då jag såg påminnelse angående tävlingen. Jag skrev snabbt ihop en motivering som skickades in 23.57. Hade aldrig förlåtit mig själv om jag hade gått miste om den här chansen.
 
Dagen efter fick jag reda på att jag hade vunnit och skrek av lycka, kunde denna fantastiska händelse verkligen hända mig?!
 
Dagen med ett stort D kom och det blev måndagen den 23 mars. Jag var först i skolan i Helsingborg mellan 9-12 och hela dagen var jag så glad, inte ens en diskussion med en trög lärare som vi 8 hade kunde stoppa min glädje. Vid klockan 14 kom mamma till Helsingborg och hon skjutsade mig till hotellet. Där satt jag i 2 timmar och väntade och medan vi sitter i restaurangen (jag var först av alla på plats) så kommer Eric Saade in på hotellet och står vid receptionen (ahhhh!!) men jag kände att det inte var läga att gå fram och stressa upp honom eftersom jag ändå skulle träffa honom snart.
 
Klockan blev 16 och vi blev upphämtade av en kvinna som följde med oss till hotellrummet. Där fick vi sätta oss på stolar, i sängen och vissa stod upp. Vi väntade på att Eric skulle komma i cirka 7 minuter och det var nog de längsta minuterna i mitt liv, det var knäpptyst i hotellrummet. Vi var cirka 20 stycken i ett litet hotellrum, vi 10 som hade vunnit + press. Och så äntligen öppnades dörren och Eric kom in!!!!! Jag kunde inte sluta le. Vi fick en varsin kram och det var den bästa kramen jag någonsin fått.
 
Han satte sig i soffan och så fick alla som ville ställa frågor till honom. Han sa att han hatar journalister men att han gillar oss så vi får ställa vilken fråga vi vill till honom så skulle han svara på de. Vi gick laget runt och den första frågan jag ställde var om han vill vara med i Melodifestivalen en gång till, om hans mål fortfarande är att vinna Eurovision. Han svarade att ja han kommer antagligen vara med igen för när han har gett sig in på något så vill han inte ge upp. Den andra frågan jag ställde var om Dubai verkligen är så coolt som alla säger (han har varit där ett antal gånger på senaste tiden) och om det är många som känner igenom honom i Dubai. Eric svarade att Dubai har blivit lite av en flykt, när han känner att det blir för mycket här i Sverige så flyr han till Dubai. Det är endast svenskar som känner igen honom så han kan vara väldigt anonym. Eric berättade även att sist han var där så gick han upp 7 kg för han bara åt och tränade inget, hahah! Den sista frågan jag ställde var om han kan gå runt på ICA utan att bli igenkänd. På det svarade han att han inte brukar ta på sig solglasögon och hatt och gå runt och säga att han är Eric Saade utan att han har sina tricks, han brukar ta på sig en myströja med luva så att han får vara mer anonym men det är alltid någon som känner igenom honom.

Sedan pratade han även om positiva och negativa sidor med kändisskapet. Han berättade att det inte är så roligt att ta selfie med fans när han står i köttdisken på ICA eller i toalettkön "selfie med Eric Saade i toalettkön" hahaha. Allt detta berättade han med en humor och så mycket glädje i blicken. Jag fick se en helt ny sida av Eric, en riktigt rolig och avslappnad sida. Han är verkligen världens finaste kille. 
Hela stämningen var riktigt avslappnad och det kände som att sitta och prata med sin kompis :)
 
Efter pratstunden så hade han en liten minikonsert, det blev 3 låtar. Sting, hearts in the air och coming hom.e Han stod upp på fotöljen ni ser på bilden och helt plötsligt tappar han balansen och ramlar ner, hahahah som vi skrattade! Man såg verkligen att sjunga är det han älskar att göra, det är hans lycka i livet. 
 
Efter den minikonserten så verkade det som om allt var slut och jag gjorde bort mig totalt och frågade "får vi ta en bild med dig innan vi går?" och han bara det är inte slut än! Men vill ni redan gå?? Haha såå pinsamt..
 
Efter det tog vi selfies med Eric, han höll i min mobil (omg) och därefter fick vi autografer. Sen skulle han prata med pressen och vi fick stanna om vi ville och det gjorde jag. Så en halvtimme stod vi och kollade på medan han pratade med olika tidningar osv. Efter det fick vi ytterligare en kram och sedan var det slut. När jag skulle gå fram och krama honom fick han ett gosedjur av mig, en kyckling och hans kommenter var klockren: i natt blir det bara jag och kycklingen, för det är det enda jag kommer få i natt. HAHAH.
Jag är så tacksam för att jag vann, det är en av de absolut roligaste sakerna jag har gjort i mitt liv och Eric är verkligen en helt underbar kille.
 
Här kommer några bilder men jag har 100 stycken tror jag så jag delar upp de i flera omgångar. Om det är något mer ni undrar så kan ni kommentera eller fråga på min ask: ask.fm/carro93
Snyggaste killen i Sverige!!



Saker jag längtar till

Här kommer 4 händelser jag längtar till otroligt mycket!
 
12 dagar kvar - London
 
21 dagar kvar - Eric Saade konsert + träffa honom backstage
 
97 dagar kvar - Grekland
 
634 dagar kvar - examen (känns ju jättelångt bort men en vacker dag kommer jag gå i mål..)
 



TBT

Såg att min vän Simone har börjat med TBT på sin blogg och jag har också kört det några gånger innan men sen tog det stopp. Tänkte köra igång nu igen! 
 
Fast jag tänkte först och främst inte ta bilder från kameran utan först gå igenom alla mina mobilbilder, från år 2009 och framåt. 
 
Först ut är: bra tider med bästis (år 2009)
Vi hängde mycket på det nyöppnade caféer Chicco.


Och på Björket där vi dansade loss

Tycker ni detta är en rolig kategori och något jag ska fortsätta med varje torsdag? Kommentera gärna! 



MK

Efter att ha träffat Eric så åkte jag och mamma till Väla en runda för vi hade inte ätit på hela dagen. 

Passade på att köpa ett skal till min Iphone 6, Marc Jacobs hade också fått in skal men tyvärr inget som passade mig i smaken så det blev ett till Michael Kors, denna gången ett rosa! Hur nöjd som helst och detta kalas kostade 349 kr. 





Onsdag

Hej på er!

Igår var jag helt slut när jag kom hem, mådde inte så bra efter botoxen. 

Nu är jag på jobbet men jobbar bara till 11.40. Sen ska jag hem och plugga. Detta är typ första kursen jag känner är rolig och givande, ungdomars läsning. Folk som inte tycker om att läsa tycker nog denna kursen är hemsk men jag älskar ju att läsa! Har redan läst 3 böcker av 20. Kursen börjar på onsdag men tänkte att man måste börja tidigt för att ens ha chansen att hinna. 17 böcker kvar.. 





Groupie

Eric la upp den här bilden på sin instagram, inför 105 tusen följare! Den har redan fått över 5000 likes, det mesta jag någonsin kommer få på en bild ;)
Lycka ❤️️



Tisdag

Hej på er!

Jag har överlevt jobbet och sjukgymnasten. Där tog det bara 5 minuter och jag fick några övningar att göra hemma, känns ju kul att betala 160 kr för det.. Men hon sa att om man inte tränar foten så kan det vara så att smärtan aldrig går över och det vill jag ju inte. Den är fortfarande svullen tydligen, det blev en rejäl stukning och ledbanden drogs isär, ajaj. 

Nu sitter jag på biblioteket och tråkar. Tror jag glömde mina hörlurar på jobbet så får lite panik. Hämtade i alla fall en massa böcker som kommit, yey vad mycket jag har att läsa.. Denna kursen är så hektisk, 20 böcker på 28 dagar som sagt och det känns verkligen som mission impossible. 

Väntar på att mamma ska sluta jobbet så att vi kan åka till läkaren och få min botox. Vill verkligen inte ta 6 sprutor till i käken, det är så jävla obehagligt. 
Några av böckerna som ska läsas men jag ska nog köpa några av böckerna istället för tycker att böcker från biblioteket är lite..äckligt. Kurslitteratur går bra men skönlitteratur som så många har läst är bara lite nej.
Började läsa denna, helt okej än så länge! 



Stressig dag

Idag är en stressig dag!

Jag är just nu på jobbet och sen ska jag till nästa jobb. Efter jag slutat ska jag äta något på stan snabbt och sen till sjukgymnasten med foten för den blir aldrig bättre. Därefter ska jag ta botox.

Lång och stressig dag med andra ord!
En bild från meet & greet igår :) den är med i tidningen! 



Love him

Jag är såå lycklig! Detta var liksom once in a life time och jag är så otroligt glad att just jag fick vara med om det. 

Selfie med min babe, min stjärna, min stora idol. Eric Saade, jag älskar dig ❤️️





Dagen med stort D!

Är på väg till skolan nu, tåg :( usch vad jag kommer må dåligt! 

Efter många om och men bestämde jag mig för en enkel rosa tröja från h&m för jag tycker den är snygg och färgglad. Tänkte att det kanske blir lite tråkigt med helsvart, tänkte göra det på backstageträffen istället. 

Skola mellan 9-12 alltså, sen vänta 3 timmar på mamma. Då ska jag äta, plugga och sminka mig. Sen kör mamma mig till hotellet och klockan 4 ska jag träffa Eric Saade!!!!!
Denna tröjan som ni sett många gånger innan. 



Dagen och morgondagen

Pluggar.. 

Mår fortfarande inte bra, penicillinet plus migränen gör så att jag mår äckligt illa. Vill bara spy. 

Men idag måste jag plugga, både läsa i min bok och förbereda inför morgondagens seminarium. Imorgon måste jag till skolan, även om jag inte mår bra. Och jag måste ta tåget dit, det är första gången på 9 månader som jag åker tåg. Senast var i juni innan sommarlovet. 

Imorgon har jag skola mellan 9-12. Därefter ska jag vänta i 4 timmar innan jag ska träffa Eric Saade klockan 16! Ska vänta i skolan 3 timmar på att mamma ska komma för hon ska skjutsa mig till hotellet. Hade tänkt plugga och sminka mig då, orkar inte sminka mig klockan 6.30 på morgonen haha.. 



Still sick

Hej på er! 

Idag mådde jag ännu sämre när jag vaknade än igår. Så dåligt att jag bestämde mig för att ta penicillin. Har så sjukt ont i halsen och jag vet att läkarna här i Sverige är jättemåna om att inte ge ut penicillin men jag hade en kur hemma från Polen så bestämde mig för att börja ta penicillin, det brukar alltid hjälpa mig! 

Har sovit/vilat hela dagen. Ska snart kolla på gladiatorerna, äta och sedan sova igen. 

Därför är inte uppdateringen den bästa men jag är tillbaka så fort jag mår lite bättre. 





Sjukstuga

Orkar inte riktigt blogga idag när jag mår såhär dåligt, hoppas ni förstår ❤️️

Ska alldeles strax försöka äta lite och sen fortsätta vila framför let's dance och därefter blir det sängen. 





Sjuk

Hej på er!

Så bra som dagen var igår, så dålig är den idag. Igår kände jag mig inte alls sjuk men i natt vaknade jag helt genomsvettig och hade så sjukt ont i halsen att jag knappt kunde svälja. Jag får verkligen panik när jag har ont i halsen, finns inget värre. 

Vaknade alltså upp sjuk, perfekt innan jag ska träffa Eric Saade på måndag! Jag kände bara för att ligga kvar i sängen och sova men skulle jobba idag så var tvungen att gå upp.. Jag mår mycket sämre när jag är sjuk än andra som inte har diabetes för har man diabetes så mår man typ 5 gånger värre vilket verkligen är hemskt. 

Ska alldeles strax till frisören och klippa luggen och sen bädda ner mig i soffan under täcket och plugga. Ska läsa Sandor slash Ida, ganska nice plugg ändå! Ska ta det lugnt hela helgen så att jag mår bättre till på måndag! Halsspray ska jag också droga i helgen. 





Dagens negativa och positiva

Här kommer några + och några - med denna dagen.
 
vann meet and greet träff med självaste Eric Saade!
 
haft sjuk migrän hela dagen
 
kollat min skatteåterbäring och kommer få tillbaka en hel del pengar vilket är sjukt nice!
 
kollat in den nya litteraturlistan på den nya kursen och vi ska alltså läsa 20 böcker på 300-400 sidor styck under 28 dagar, det är bara så sjukt.. Jag är liksom ingen läsmaskin
 
snart kommer mamma hem och då ska vi äta en god middag och kolla på ninja warrior. Sedan ska jag sova tidigt, det är sådär vardagslyx för mig
 
 



Fuck marry kill answers

Här kommer svaren på fuck, marry, kill som jag fick på ask.
 
1. Göran Persson, Mikael Persbradt, Kevin från idol
 
Fuck- Mikael Persbrandt
Marry- Kevin från idol
Kill- Göran Persson
 
2. Samir, mamma, Ali
 
Fuck- Samir
Marry- mamma för jag vill verkligen inte döda henne
Kill- Ali (sorry brooo)
 
3. Samir, Eric Saade, Ansel Elgort
 
Fuck- Eric Saade
Marry- Ansel Elgort, omg <3333
Kill- Samir
 
4. Andreas Weise, Dr Bombay, Carola
 
Fuck- Carola
Marry- Andreas Weise (han är sjukt snygg ;))
Kill- Dr Bombay
 
Ni får gärna ställa fler på min ask eller här i kommentarerna! :)
 



OMFG

OMFG jag har vunnit meet and greet med Eric Saade i Helsingborg nu på måndag!!!!!!!! Jag har aldrig varit lyckligare i hela mitt liv, alltså shiiiiiiiit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vad ska man säga? När jag fick reda på det så skrek jag rakt ut! 



Pest eller kolera

Tänkte köra 10 pest eller kolera här på bloggen. Man går alltså in på pestkolera.se och då kommer det upp två alternativ (helt sjuka alternativ ibland) och så måste man välja ett av de.
 
1. Akne VS håravfall och tunnhårighet (hatar att tom ha en finne sååå..)
 
2. Vara tvungen att all din sökhistorik och webbläsarhistorik som tapet i ditt sovrum VS vara tvungen att ha sängkläder med bilder tryckta av din mamma (jo hellre det)
 
3. Halka och slå ut dina framtänder VS bryta alla fingrar på båda händerna (tänker att fingrarna kommer att läka för eller senare)
 
4. 75 000 kr i mynt VS 50 000 kr i sedlar (man kan alltid växla in pengarna och 25 k mer är mycket)
 
5. Alltid vara 15 minuter sen VS alltid vara 40 minuter tidig (jag brukar vara sen rätt ofta hehe men när det gäller jobb är jag punktlig så hellre tidig)
 
6. Ingen internetuppkoppling VS klåda och smärta i underlivet (man kan lära sig leva utan internet)
 
7. Få alla dina tänder utslagna VS få båda dina tummar avklippta (fattar ni vad jag menar med sjuka alternativ nu?! Men hellre tänderna..)
 
8. Klämma fast tungan i ett varmt våffeljärn VS stoppa in en glödande kolbit i rumpan (ännu ett sjukt alternativ.. Men hellre våffeljärnet haha)
 
9. Få 100 000 kronor idag men då kortas din livslängd med 5 år VS fortsätta leva som vanligt (100 k är inte såå jättemycket ändå men 5 år från ens liv är mycket)
 
10. Aldrig mer få borta tänderna VS aldrig mer få tvätta händerna (jag har bakterieskräck så måste ta det med tänderna även om det är jävligt ofräsht men man kan äta mintpastiller haha.



Marry fuck kill

Hela askflödet består just nu av marry, fuck, kill. Det är alltså en "lek" där någon skriver 3 personer (antingen kändisar eller vanliga personer) och så ska personen som får frågan välja vem av de tre kändisarna/personerna som man vill gifta sig med, ligga med och döda.
 
Detta tycker jag verkar som en väldigt rolig idé så jag tänkte göra det på bloggen. Så om ni hade velat hjälpa mig att skriva lite personer? Antingen här i kommenterarna på bloggen eller på min ask.fm/carro93.
 
Ni ska alltså tex skriva Eric Saade, kungen och Channing Tatum så ska jag välja marry, fuck, kill på dem.
 
KÖÖÖR! Hoppas på att få några stycken i alla fall :)
 
 



Mysig stund

Älsklingen har varit här, så himla mysigt! 

Nu ska jag äta och kolla på Sveriges mästerkock, min favorit Filip åkte ut pga ett idiotiskt smaktest, han hade vunnit hela tävlingen annars.. Så det är inte lika kul att titta på det nu längre :(

Imorgon ska jag äntligen jobba igen, yey. Trött på att bara vara hemma. 


Svar på två läsarfrågor:
Svar: ja så kan det vara, jag orkade inte båda så valde den godaste hehe 
Svar: den på pinnen är mycket godare ;)



Matkoma på Emporia

Här kommer några bilder från Emporia igår, när man ser bilderna verkar det som om det enda jag gjorde var att äta, jag lovar er att så var inte fallet. En sak är Emporia bra på- mat. Sjukligt god mat och desserter! Jag bokstavligen rullade därifrån. Matkoma på hög nivå.
 
Började med frozen yogurt och så vattenmelon till det (jag kommer leva på vattenmelon i Grekland)
Vi hade bokat bord på Jansens böfhus, älskar deras mat!
Favoritkorg med mozarella sticks och crispy hot wings, mums!
De har tagit bort grönsakerna på Jansens, mamma tyckte det var himla konstigt så hon beställde in en salladsbufé
Vår mat, så himla gott!!!! Älskar kycklingfilén
Mammas efterrätt
Avslutade dagen med att jag åt våffla, beställde in belgisk våffla men det var ju helt fel..
..egentligen ville jag ha en sån här våffla på pinne så den belgiska vårfflan fick förbli oäten.



Gårdagens inköp

Igår köpte jag som sagt inte alls mycket på Emporia. Alla affärer har likadana kläder känns det som och ingenting nytt, ingenting wow utan samma typ av kläder vår efter vår. 0 nytänkande, verkligen. Så det blev inga klädesplagg. Sen gillar jag ju inte heller längre handla kläder i budgetaffärer utan det är märkeskläder och märkesväskor som gäller. Hellre köper jag en märkesväska för 2500 kr än 15 klädesplagg för 150-200 kr. Därför handlar jag inte lika ofta längre men när jag väl köper något så är det oftast märken.
 
Igår var vi inne i en märkesaffär på Emporia och den känslan, allt känns så himla exklusivt. Jag älskar den känslan, även om man inte köper något.
 
Det jag köpte var i alla fall ett sminkborttagningsmedel från Sephora som är min favorit och en silverring från Guldfynd, tyckte den var himla söt!
 
Ringen kostade 298 kr.



Onsdag

Hej på er! 

Igår kom jag hem vid kl 20, kollade på Hart of Dixie och däckade på soffan innan jag bara flyttade över till sängen. Var helt slut!! Dagen på emporia var helt okej, jag gillar varken Malmö som stad eller emporia riktigt och jag hittade knappt något att köpa så det var riktigt tråkigt. Åt i alla fall en massa, matkoma seriöst. 

Idag blev det inget jobb :( 3e dagen jag är hemma nu, Gud så tråkigt. Ska plugga lite och vila, har hemsk migrän idag. Botoxen hjälper ju inte?? 

Vid 16.30 kommer Jack och då ska jag passa honom. Ska bli jättemysigt ❤️️




23.01

Ska alldeles strax sova, upp tidigt imorgon. Börjar klockan 9.15 i Helsingborg så vi måste åka runt 7.50. Skolan ska bli sjukt tråkig, sitta där i 3 timmar.. Men konsultation hos frisören sen och emporia :) undrar vad frisören kommer säga, om det ens går att färga tillbaka till blond? Och sen har jag inte pengar till det just nu så jag vet inte alls hur jag ska göra..

Ha det! 



Inspo

Inpo från tumblr ❤️️




Outfit

Satte ihop en outfit som jag tycker är snygg och som jag absolut skulle kunna tänka mig att bära! All black och så rosa detaljer. Rosa naglar, läppar plus den snygga klockan från DW.
 
Klicka på bilden för att se var allt kommer ifrån.
 
Mina collage gör jag på polyvore.com, bästa sidan!
 
 
Black / pink





Lady Morris

Snyggaste märket på killkläder någonsin är Morris! Ett par jeans och en Morris tröja och hela outfiten är verkligen perfekt.
 
Nelly.com har även lady Morris och jag blev överlycklig när jag såg att de fått in denna snygga tröja! Jag beställde hem den och så får vi verkligen hoppas att den passar, då blir det min favorittröja all times.
 
 
Morris
Klicka på bilden för att komma till sidan.



En ledig dag

Hej på er!

Inget jobb idag, första dagen på väldigt längre. Det var skönt att sova ut men sen blir det genast tråkigt tycker jag.

Ska ta tag i lite plugg nu hade jag tänkt men har sån hemsk migrän så koncentrerationen ligger nere på botten. 

Imorgon ska jag till skolan i Hbg, vi har obligatoriskt seminarium. Mamma skjutsar mig, min ängel ❤️️ efter skolan ska vi till Malmö, först till frisörsalongen din stund för en konsultation angående mitt hår, hon ville se mitt hår innan hon säger något. Jag hoppas innerligt att något kan göras med det innan London! Men vi får se. Efter det ska vi till emporia, äta på Jansens Böfhus och in till Hollister och kika. Imorgon kommer bli en bra dag med andra ord. 
Jag trivs verkligen inte i mörkt! Trodde jag skulle göra det men nej. 



Dreamboy

Hade jag fått välja vem som helst i hela världen att bli tillsammans med så hade jag valt.. Ansel Elgort! Nej inte Eric Saade faktiskt för jag tror att våra personligheter hade krockat lite även om jag fortfarande tycker att han är världens snyggaste kille! 

Men Ansel Elgort verkar verkligen vara den perfekta killen, så mysig, så charmig, så snygg. Efter The fault in our stars blev jag seriöst helt kär i honom.

Lucky girl som kommer att få honom i framtiden! Han är faktiskt 94a, helt okej ;)

Snöskatans++]^]^]€] så perfekt 



Vs

Jag mår inte så bra i brun hårfärg som jag trodde att jag skulle göra, hela min självkänsla har sjunkit sedan jag färgade det brunt. 

Nu är frågan, ska jag färga det till blont igen? Är det värt det? Vet inte alls hur jag ska göra :(





Air Max lovie

Jag kan inte få nog av Nike Air Max skor! Det finns så himla många snygga färger och modeller. Favoriterna är de klassiska Air Max 90 skorna.
 
Dessa hade gärna fått flytta in i min garderob!
 
 
Air max
De blåa är ju svinsnygga!! Själv har jag de helrosa, helvita och de två längst ut på kanten på höger sida.
 
 



Attans

Faaan också, han vann inte :( är nog med besviken än vad Eric är själv haha.. Men grattis till Måns!





Lycka till babe

Babe, kom igen nu och vinn!!!
Snälla, alla laddar ner appen och hjärtröstar på Eric, det är helt gratis! 



Melodifestivalen final


Ikväll är det ju dags för finalen i Melodifestivalen och såhär har jag tippat att kvällen kommer sluta!
 
Jag vill ju inget hellre än att Eric ska vinna allt så att han representerar oss i ESC men tyvärr tror jag inte det kommer hända. Jag vet att han kommer bli otroligt besviken om han inte vinner för Eric går alltid all in och han förtjänar vefkligen att vinna. Men jag tror att Jon Henrik kommer vinna ikväll. 
 
Jag tror att det kommer sluta såhär:
1 - Jon Henrik
2 - Måns
3 - Eric
4 - Mariette
5 - Magnus 
6 - Jessica 
7 - Linus 
8 - Hasse
9 - Samir & Viktor
10 - Dinah
11 - Isa
12 - JTR
 
Såhär tycker jag om bidragen: 
Jon Henrik - jättefin låt! Riktigt avslappnande, jojken är jättefin och han är otroligt duktig. Tror det hade gått jättebra i ESC! 
 
Måns - en typisk Måns låt, inte den bästa han tävlat med men den växer för varje gång. 
 
Eric - min perfekta booooy. Gillar låten starkt! Dock är den inte lika bra som hans tidigare. Grymt nummer, en riktig entertainer 
 
Mariette - gillar inte alls låten, den är bara så konstig 
 
Magnus - typisk Magnus låt, äkta schlager. 
 
Jessica - fin men tråkig låt
 
Linus - jag gillar låten! Tycker Linus har en riktigt grym låt och kul att han sjunger på engelska 
 
Hasse - trevlig gubbe, ganska dålig låt dock. Verkligen inget ESC material 
 
Samir och Viktor - egentligen världens löjligaste låt men den sätter sig på hjärnan ändå 
 
Dinah - älskar koreografin men låten är rätt kass!
 
Isa - välkommen till dagis. Fattar inte ens hur hon kunde gå till final?? 
 
JTR - One Direction kopia, dock så mycket sämre



Gymmet


Nu ska jag till gymmet och köra ett pass. Skönt såhär en lördag! Blir lite Cross, cykel och löpband. 



From top to toe

Såhär hade jag mer än gärna gått klädd på gymmet! I Nike från topp till tå. Älskar linnet!
 
Klicka på bilden för att se var allt kommer ifrån.
 
 
Nike
 
 



Birthday girl

Här kommer bilder från min födelsedag, när vi var på BAR-B-KO i Kristianstad och åt. Världens godaste mat, verkligen. Dyrt som attans men värt vartenda krona för maten är verkligen magisk.
 
The menu
Mami, lite trött efter en hel dags jobb haha
Helgrillad fläskfilé med klyftpotatis, alltså!!!!!
Mammas efterrätt, creme brule
Och min efterrätt, chokladpastej. Denna efterrätt är helt magisk!! Dock så sjukt liten??? Man äter upp den på en sekund. Innan var den mycket mycket större men de har ändrat den till en sån här liten istället, snacka om besvikelsen..
 
Tack för middagen mamma!



Drömmen om Paris

Paris..en stad som många drömmer om. Paris ska vara den där romantiska staden som är helt fantastisk. Paris ska förtrolla människor, tyvärr blev jag varken förälskad eller förtrollad av staden. 
 
Det som drar ner mitt betyg av Paris är tre saker, för det första så anser jag fransmännen som otrevliga över lag, det kändes inte som en speciellt vänlig stad och människorna var inte hjälpsamma. För det andra vägrar många prata engelska vilket bara är en sådan löjlig sak eftersom nästan alla behärskar språket men de anser att franskan är det överlägna språket och på många restauranger och i många affärer pratade de endast franska. Det tredje är att fransmännen röker överallt! Det är det saker som drar ner mitt betyg mest, överallt såg man cigaretter och jag mår hemskt dåligt av cigarettlukt. Till och med i souvenir butiken vid Eiffeltornet rökte de, dålig stil.
 
Jag vet inte riktigt, jag var kanske för liten för Paris, det var trots allt år 2006 om jag inte minns fel. Vi var inte ens på Louvren för jag var inte intresserad vilket jag ångrar idag, hade varit så häftigt att få se Mona Lisa!
 
Jag är sugen på att ge Paris en chans till, helt under sommaren. Vem vet, då kanske även jag blir förtrollad av Paris?
 
 
Paris





Girl talk

För det första, hoppas ni inte har något emot sponsrade inlägg då & då, det är ett sätt att i alla fall kunna tjäna lite på bloggen och jag har ingen aning om sidan kommer att fungera men jag tycker att det är värt ett försök!
 
La nyss på luren efter att ha pratat med Simone i nästan 1 timme, jag som egentligen hatar att prata i telefon men det flöt på så bra så det var inga problem, det jag hatar är pinsamma tystanader (finns ju inget värre?!) men det blev det inga. Vi pratade om bloggen, om gymmet och allt möjligt. Jättekul! Så tack för samtalet :) Simone bor i Malmö nu, buhu alla mina kompisar flyttar ifrån mig men jag tycker det är jättekul att vi fortfarande håller kontakten sen gymnasiet. Här har ni en bild från en fest under 1an eller 2an, det var en mycket bra kväll!



Tory Burch

Idag fick jag hem mina snygga flip flop skor från Tory Burch, är så nöjd!
 
Från raglady.se
 
 



Upplevelse.com

Visst är det svårt att ibland hitta den där perfekta presenten till någon man tycker om? Framför allt till vuxna som till exempel till ens mamma. Jag tror att många vuxna, inklusive min mamma uppskattar upplevelser mer än någon present som bara kommer att stå.
 
upplevelser.com kan ni hitta den perfekta presenten att ge bort, exempel på upplevelser är helkroppsmassage, chokladmassage, chokladprovning, ost-och vinprovning och modell för en dag! Perfekta presenter att ge bort till någon man vet uppskattar upplevelser. Ännu roligare blir det om man gör det tillsammans, tex mor och dotter.
 
Nästa gång jag inte vet vad jag ska ge min mamma i present ska jag absolut kolla in upplevelser.com!
 
Det går till som så att man börjar med att hitta en upplevelse, därefter bokar man den, betalar och sedan är det bara att utföra upplevelsen och njuta av en dag tillsammans!
 
Jag hade helst av allt velat få modell för en dag eller chokladprovning, chokladälskare som jag är!
 
 



Dagens

Dagens outfit 


Jag har börjat gå i uppsatt hår allt oftare, det är ju trots allt otroligt skönt!

Idag hade jag på mig svart svart och svart. Relax tröja från bik bok och Nike skor. 



Q / A

Svar på lite läsarfrågor! 
Svar: det var ju tråkigt att du tycker det :( jag försöker verkligen att uppdatera så mycket jag hinner men med både jobb och heltidsplugg så är det inte så lätt, jag är helt slut när jag kommer hem och därför är uppdateringen rätt kass ibland. Sen har jag lite bloggtorka också, ofta vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om. Så har ni några idéer så får ni gärna skriva de till mig så ska jag fixa de inläggen! Sen tycker jag också att det är roligare att blogga på sommaren för då händer det mer saker än på hösten och vintern. 
Svar: nej baddräkt är inte min grej. 
Svar: ja det har jag tyvärr gjort, lite mer än 10 kg till och med. Haha nej muskler är det tyvärr inte ;) mina tabletter gjorde så att jag gick upp rejält men nu har jag slutat med tabletterna för jag vill inte gå upp mer. Kul att det inte syns så mycket dock! 
Svar: så ska du absolut inte tänka! Jag gillar inte baddräkt så jag kommer gå i bikini ändå, man ska vara stolt över sin kropp och folk på stranden brukar ändå inte ha tid att kolla in andra utan man är för upptagen med sig själv. Jag har dock inte sådär små bikinitrosor utan lite högre som sitter så mycket bättre men ändå ser snyggt ut! Så det är mitt bästa tips till dig, investera i ett par högre bikinitrosor :)

Tummen upp till denna höga bikinitrosa! 👍



Bröllopsnatten


Är på jobbet nu, börjar inte förrän 9.50 så tänkte börja läsa en ny bok som jag fick av mamma i veckan. Älskar Sophie Kinsellas böcker!

Senare ska jag ha prov med mina elever idag, det är alltid lika roligt. 



Klar!

Yes är klar med första delen på hemtentan!!! Skickade nyss in den och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Har lagt ner otroligt mycket tid på denna tentan. Känslan när man trycker på skicka knappen och tentan bara skickas iväg, den känslan är obeskrivlig!! 
Skickade in 12 timmar före deadline, weeey. 

Imorgon ska jag skicka in min och Nicks tenta och sen behöver jag inte plugga på hela morgondagen + lördag! Förstår ni min lycka?!:) 

Imorgon ska jag jobba så nu måste jag sova. 



Drömmen om en Celine

 
Celine
Drömmen om en Celine väska! Jag tycker att dessa väskorna är sjukt snygga och drömmen i framtiden är verkligen att ha en sådan! Exakt den modellen som på bilderna, på översta bilden är Kenzas väska och hur perfekt är den inte?!
 
Dock kostar en Celine runt 20 000 kr vilket man inte bara spenderar sådär, i alla fall om man inte har pengarna. Men när jag börjar jobba ska jag köpa mig en Celine!



Selena Gomez


Åh så vacker hon är!!



En stressig torsdag


Hej på er!

Är på jobbet nu, slutar 15.30. Dör så sent. Då ska jag hem och sova några timmar och sen måste jag plugga. Tentan ska in imorgon och jag är inte riktigt klar än. Inte konstigt att jag får magkatarr om jag stressar så mycket. 

Hörs ikväll! 



Klar med tentan

Vi är färdiga med vår hemtenta!!! Jag var så himla nervös innan Nick kom för jag känner egentligen inte honom, vi har inte pratat så mycket i skolan men på Facebook har vi pratat mycket och han kändes som en skön kille. Nick kom 12.20 och så snackade vi till klockan 13 ungefär innan vi började skriva. Vi var själva hemma för mamma jobbade. Vi satt och skrev mellan 13 till 18.30 och det flöt på så himla bra! Jag hatar egentligen grupparbete förutom med någon man klickar riktigt bra med, som jag och Maja på gymansiet men med Nick klickade jag så bra med. 
Allt flöt på så himla bra och mamma hade förberett en massa gott som vi åt på under tiden. 

Vi jobbade som ett äkta team och Nick är så himla smart (jag med hehe) så det blev asbra, jag är så himla nöjd! Vi tog pauser då och då och hade alltid något att prata om, inga pinsamma tystnader som jag var rädd att det skulle bli utan samtalet flöt på riktigt bra. Så härlig kille!! 
Nick king. Vi åt pizza till lunch som mami hade köpt. 

Vid halv 6 kom mamma hem och hon började gilla Nick direkt och han henne. 
Nick skulle visa denna flaskan för mamma så kastade han den mot henne för han trodde hon skulle fånga den så var mamma inte alls med så försökte hon fånga den men det gick åt helvete så ramlade den på diskbänken och välte alla muggar och glas HAHAHAHAHAHAHAHA, herregud som vi skrattade. Jag skrattade tills tårarna rann, så jäkla kul. 

Vi skjutsade nyss Nick till tågstationen, jättesnällt att han kom till Hässleholm bara för min skull, för att jag mår dåligt i tåg. Gjorde mig jätteglad!

Nöjd med dagen :) imorgon ska jag bara läsa igenom tentan och skicka in den, 1 vecka före deadline! Shit vad vi är grymma 😉 har aldrig hänt innan, 1 hel vecka innan.. Sen ska jag även skicka in min andra tenta imorgon som jag skrivit själv, den är jag också nöjd med så jag hoppas detta blir bra. 

Nu ska jag äta och kolla på tv, värt efter dagen, jag är helt slut. 



Studiedag

God morgon!
Studiedag idag och studierna är precis vad jag ska göra. Ska alldeles strax upp från sängen och göra lite frukost. Vid 10-11 tiden kommer Nick hit och vi ska skriva vår tenta hela dagen. Hade varit sjukt skönt att bli klar idag men vi får se. 

Mamma har köpt panpizza år oss och vaniljbullar, äkta sötis är hon. 

Vi hörs sen när Nick har gått!
Oseriös bild till max



Magkatarr

Åh problemen tar aldrig slut!! :( har fått magkatarr nu också, redan igår började jag få riktigt ont, det känns som världens hemskaste mensvärk nere vid äggstockarna och ner till ändtarmen, fy in i helvete vad det gör ont!!! Jag kan inte ens gå på toa, kan inte kissa för det gör så jävla ont. Får gå och lägga mig kissnödig för detta är omöjligt alltså.

Satan i gatan vad magkatarr gör äckligt ont, helt sjukt alltså. 

God natt. 



Botox

Ajaj så ont botoxen gjorde! Nu är det i alla fall över. Ska få lite mer om 2 veckor dock. 

Fina blåmärken och sånt nu jao. 



Tisdag

Är på jobbet nu, lång dag idag och jag vill mest hem och sova. Efter jobbet idag måste jag hem och plugga för igår fick jag inget gjort för jag hade sån sjuk migrän. 

I eftermiddag ska jag få botox, äntligen!! Har mått så fruktansvärt dåligt de senaste två veckorna så det går inte att beskriva. Botoxen räddar mitt liv lite och ändå vägrar min neurolog ge mig det så vi måste betala det själva?? Ska kräva botox nästa gång! 
Sen ska jag hem och vila, kommer må dåligt efter botoxen. 

Yes, där har ni min dag. Hoppas ni får en bra dag! 



Lägesuppdatering

Hej på er!

Igår pluggade jag hela dagen, därav ingen uppdatering. Idag är jag på jobbet och när jag har slutat så ska jag hem och plugga. Tentan ska ju in denna veckan. Ungefär så kommer hela veckan se ut, förutom på onsdag då det är studiedag. Då kommer Nick hem till mig och ska ska vi göra vår andra tenta som ska in nästa vecka. Japp, har två tentor nu. 
Tröja från MQ. 



Gordon Ramsey


Bokade nyss ett bord på Gordon Ramseys restaurang i London, Maze Grill!! Ska bli så kul att äta på en av hans restauranger!! Han är ju verkligen en av de absolut bästa kockarna i världen så jag har höga förväntningar på hans restaurang :) Ser ju helt underbart ut på bilden, hoppas det smakar så också.
 
9 april kl 20.00.



Plugg

Tentaplugg.. På en lördag..





Säkra tecken på att din mamma är din bästa vän

Jag följer FRIDA tidningen på Facebook och de lägger upp såna roliga listor där typ allt stämmer! 

Här är en lista som heter "19 tecken på att din mamma är din bästa vän" och jag känner att jag vill dela med mig av den eftersom att den stämmer in på mig och min mamma så bra. Min mamma är verkligen min bästa vän, hon är min klippa. Mitt allt. Utan henne hade jag aldrig klarat mig. Min hjälte, min mamma och min allra bästa vän ❤️️
Japp, stämmer till 100%! Kan prata med mamma om exakt allt och mår jag dåligt ser hon det direkt på mig. 
Förstår inte vad det pinsamma är att gå med sin mamma i stan? Okej, jag erkänner: jag har faktiskt också haft en sån period men det är ju bara dumheter. 
Nope, vi har hängt ihop väldigt många fredagskvällar. 
Ja. 
Ohja, det händer väldigt ofta..
..men vi blir alltid vänner igen. 
Vi skrattar åt precis samma saker...
...japp, det har hänt ett flertal gånger. 

Mamma är alltid en räddare i nöden.
Ja verkligen, en mamma är den som uppfostrat dig och vart tog respekten vägen? Den försvann. 
Tack mamma. 
Alltid, och det är jag så tacksam för. Mamma är den enda person i världen som alltid finns där, oavsett vad så vet jag att jag kan luta mig mot henne. Och det värmer i hjärtat. 
Jao, har ju hänt ett antal gånger om man säger så.. 
Finns inget bättre ❤️️
Tack för att du finns mamma, genom sorg och genom glädje. Jag älskar dig till månen och tillbaka. 




G!!!!!

Ni vet hemtentan som jag la ner 40-50 timmar på för 2,5 vecka sedan? Igår fick vi tillbaka resultatet och jag klarade den!!!! Fick G, yes yes yes!!! Överlycklig :D :D :D :D :D


Nu fick jag lite motivation inför dagens tenta som ska skrivas. 
Detta gjorde min lördag! 

Jag är ju grym :D 



New in

Beställde nyss hem ett par flip flip från Tory Burch, älskar det märket! Från raglady.se och de kostade runt 500 kr.
 
Snyggaste flip flopsen jag någonsin sett, de ska lätt med till Grekland! 
 
Älskar loggan!



MK

Hur snygg är inte den här Micheal Kors baddräkten?! Jag använder dock aldrig baddräkt men denna hade jag gärna haft på mig i Grekland.
 
 



VS

Om drygt 1 månad åker jag till London!! Och en av de sakerna jag längtar mest efter är att få shoppa loss inne på Victoria Secret. När vi var i London 2011 var jag inte så intresserad av fashion så då var vi aldrig på VS. Men i år!! Jag räknar med att slösa minst 2000 kr på Victoria Secret.
 
 
VS
Här är tre saker jag jättegärna hade velat köpa! En sovmask, pasport case och en luggage tag och ett nytt iphoneskal. Tillsammans blir detta runt 600 kr.
 



Fest vs no fest

Skulle egentligen på fest i Bjärnum imorgon men känner bara att nej jag orkar inte efter hela denna veckan så jag avbokade. Är så sjukt trött efter att ha jobbat hela veckan så jag vill bara sova ut och vila. Och så är det en sak till, hemtentan.. Har en fet tenta som ska lämnas in nästa vecka och jag har inte börjat. Så helgen kommer tyvärr bestå av plugg (och sova).





Diss

Fy tusan vad hemsk Kim Kardashian ser ut i blont hår! Fattar inte varför hon färgade det?! Det är sjukt gult och sjukt fult. Nej vissa människor är tydligen inte menade för att vara blonda, Kim är en av de. 





No make up VS make up


Gör som Kenza, till vänster är en bild där jag är helt osminkad och till höger är jag sminkad. Älskar vad smink kan göra speciellt med ögonen! Jag sminkade mig aldrig med mascara under högstadiet och gymnasiet men när jag började jobba började jag även sminka mig. Jag är dock alltid supertrött på morgonen så jag sover hellre ibland 10 minuter längre än att sminka mig. Men oftast sminkar jag mig, dock aldrig under sommaren. 3 månader hela utan smink och det är amazing! 

Men min hy har jag aldrig haft problem, har inga finnar eller liknande.  



Gym1

Är på gymmet nu, har varit här i drygt 2 timmar. Väntar på att cykeln ska bli ledig men det blir den ju aldrig.. Har finns alldeles för få av varje maskin. Längtar tills gymmet flyttar till en större lokal + att det kommer att finnas gruppträningar. 





Work hard play hard

Är på jobbet nu. Slutar om drygt 1 timme. Då ska jag hem och sedan blir det gymmet. Vill hålla mig till att träna 3 gånger i veckan så det blir både gymmet idag och imorgon. 

Kör inte på 5:2 dieten för den är inte för mig. Den var varken bra för min diabetes eller migrän. 
Dagens outfit. 
Kofta - MQ
Skor - Nike 
Väska - Michael Kors
Linne - Odd Molly 



Onsdag

Idag vaknade jag med fruktansvärd migrän. Det gjorde så sjukt ont så jag kan inte beskriva känslan. Jag trodde inte jag skulle kunna ta mig upp ur sängen. Men skulle jobba idag och kände att jag inte bara kunde ställa in det. Så tog zomig nasal 5, heeeelt drogad efteråt. Det är inte ofta jag har så ont i huvudet som idag, det går inte att förklara vilken sjuk smärta det är. 
Överlevde i alla fall dagen. Sov när jag kom hem och nu ska jag äta och titta på Sveriges mästerkock! 



Kväll

Tack för alla tips angående 5:2 som ni skrivit på ask! Jag känner att jag inte vill bomba mitt askflöde med en massa texter om 5:2 men jag läser allting, även om jag inte svarar. 

Nu ska jag äta middag. Kycklingfilé och rotfrukter. Är vrålhungrig!! 5:2 dieten suger verkligen, framför allt när man har diabetes. Och migränen blir bara värre. Men ska ge den ett till försök på torsdag. 





Damn

Attans också, jag klarade inte min diet idag. Jag blev så sjukt hungrig så åt en subway. Men ska äta lite till middag så det kanske blir 600-700 kalorier mer idag. Vilket ändå är mycket mindre än det man brukar äta. 

Ska ge det en ny chans på torsdag! 





Gymmet


Igår var jag på gymmet i 2,5 timme. Så skönt! Jag försökte dock jogga på löpbandet men det var helt omöjligt. Kändes som om foten skulle brytas, den är fortfarande inte bra alltså..:( 

En kompis till mig har också börjat gymma så igår gymmade vi tillsammans. Kul! 

Idag har jag kört igång med 5:2 dieten. Är redan cp hungrig. Vet inte hur jag ska klara dagen. Jag fick en fråga om jag inte kan fota allt jag äter och svaret är nej för jag kommer vara så tråkig och typ äta samma saker hela tiden ;p 



Q/A om 5:2

Fick en massa kommentarer på 5:2 dieten på min ask så tänkte svara på de här. 
Svar: 5:2 dieten fungerar som så att två dagar i veckan (man får välja själv vilka dagar men det är inte så bra att ta två dagar efter varandra) tex måndag och torsdag så äter man endast 500 kalorier, så man svälter sig nästan. Resterande 5 dagar äter man som vanligt. Kanske inte en massa godis mitt i veckan men annars som vanligt. Så det enda man måste hålla koll på är att inte överstiga dessa 500 kalorier! Imorgon tänkte jag äta 2 riskakor till frukost (44 kalorier styck), samma sak till lunch och till middag ett äpple, en halv kycklingfilé och några rotfrukter. Och mer än så kommer jag inte få äta. (Kommer dö seriöst :(( ) 
Svar: det är så jobbigt när man går upp i vikt :( har inte heller någon aning om den funkar eller ens om jag klarar den men vi får se! Tack :)
Svar: det skriver jag inte ut här. Först och främst vill jag gå ner de 10 kilona jag gått upp sen i somras. 
Svar: hade aldrig velat visa de för någon så det tänker jag inte göra, ska hålla koll på vågen istället! 
Svar: jag hoppas det, vi får väl se! Tack :D 



God natt

Nu säger jag god natt! 

Ny vecka imorgon och jag ska jobba. Är inte så taggad på ny vecka, hade hellre velat ha helg längre. 

Efter jobbet ska jag till gymmet och köra ett pass. 
Denna bilden får avsluta veckan. Världens bästa killkompis som grattade mig på födelsedagen, så saknad ❤️️❤️️



5:2 dieten

Från och med på tisdag börjar jag med 5:2 dieten!

Jag har sexan i somras gått upp 10 kg (om inte mer) i och med mina nya tabletter och jag känner mig hemskt dålig med detta. Jag har aldrig förut gått upp i vikt såhär snabbt och det är varken längre kul att handla kläder eller att klä sig snyggt när allting sitter så tajt. 

Så på tisdag och tisdag ska jag äta 500 kalorier per dag, resterande dagar får man äta hur man vill. 

Detta plus att jag ska sluta äta choklad under vardagar + träna 3 gånger i veckan kommer förhoppningsvis att leda till att jag får ner dessa 10 kg innan plus kanske även ännu mer. 

Nu kör vi! 





Gucci sunglasses

Här kommer bilder på den sista födelsedagspresenten jag fick. Jag blev så sjukt glad och överraskad för hade verkligen inte förväntat mig det! 
 
Jag hade ett par fejk Gucci solglasögon som jag köpte på Cypern och jag har verkligen älskat de men de gick tyvärr sönder i somras och jag var ju såå ledsen.
 
Nu fick jag ett par äkta Gucci (!!), de känns så lyxiga, det är verkligen något speciellt med en äkta vara. Tusen tack världens bästa mamma.
 
Perfection, kommer användas flitigt i sommar och i Grekland!