slide show

GOTT NYTT ÅR!

Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år!
 
Hejdå 2012
Välkommen 2013
 
Hoppas ni får en riktigt bra kväll finisar!



Nyår på Harrys

Nu ska jag och Anja till Harrys. Var där förra året och hade verkligen skitkul, hoppas det blir kul även i år! Dans, kolla på raketer på torget kl 12, ännu mer dans, blackjack och så hade vi tänkt avsluta med nattmat i stan.
 
Hoppas ni får en riktigt bra nyår!
 



PARTY 2NIGHT

TAGGAD TJEJ!
 



NYÅRSLÖFTEN 2013

Brukar inte vara så duktig på att hålla mina nyårslöften men år 2013 ska jag faktiskt göra det! Tycker det är viktigt att sätta upp relistiska mål, mål som man faktiskt kan sträva mot. Såhär ser mina nyårslöften ut:
 
♥ Ta körkort!
♥ Klara minst G på alla tentor under 2013, alltså inte få någon omtenta
♥ Börja träna regelbundet
♥ Sluta ha så höga krav på mig själv, bla när det gäller skolan
♥ Endast umgås med folk som får mig att må bra och sluta vara så naiv och tro gott om alla, folk sårar, så är det faktiskt
♥ Spara pengar till Dubai
♥ Stressa mindre
♥ Njuta av livet
 
Har ni några nyårslöften? Dela gärna med er i så fall :)
 
Det är inte alltid lätt att hålla sina nyårslöften men vi får se. Det där med att klara alla tentor är jag lite osäker på, det beror på hur svåra det kommer vara..
 
 
 



Hjälp mig!

Vad ska jag ha på mig av detta ikväll? Antingen den vita klänningen och strumpbyxor eller en blå kjol och ett blått transparent linne och strumpbyxor? Kan inte bestämma mig..




Fix

Tänk om man vore såhär brun, hade inte varit helt fel nu! Den sommaren var jag inte ens utomlands men blev på något konstigt sätt sjukt brun, men vädret var riktigt bra den sommaren här i Sverige.

Börjar bli lite stressigt inför nyår nu. Ska bada och tvätta håret nu i alla fall. Vad ska ni göra ikväll?!




Årets sista dag

Har inte orkat ta mig upp ur sängen än, sov så himla dåligt i natt. Vände och vred på mig hela natten och låg vaken i timmar. Fattar inte varför det blir så ibland..

Nu ska jag äta frukost, ta fram kläder inför ikväll, bada, tvätta håret och så blir det Harrys i natt, woop woop!




Tillbakablick på år 2012!

Jag ska göra en månadsresumé av 2012 den 1a varje månad men nu tänkte jag lägga upp 1 bild från varje månad, antingen en händelse som var extrarolig eller något som helt enkelt beskriver den månaden bra.
 
Januari 2012: skaffade instagram, haha äälskar insta!
Februari 2012: Fyllde 19 och firade med ett härligt gäng!
Mars 2012: Träffade Eric Saade backstage, en av mina bästa dagar någonsin!
April 2012: Var i Prag med klassen, så kul!
Maj 2012: Åkte till Polen för att gå på bröllop och stannade där i några dagar men ville självklart vara tillbaka till studentveckan som började i början av juni.
Juni 2012: TOG STUDENTEN! LUCKIES GIRL ON THE PLANET. Världens bästa dag, kan inte beskriva lyckan, fy vad jag saknar det! Vill ta sudenten om och om igen. LOVE. Sen var jag även i Turkiet i juni vilket också var skoj.
Juli 2012: Var på Liseberg med Robin, skitkul!
Augusti 2012: Nollning i Helsingborg, så satans kul! Min grupp var verkligen bäst. Hade 2 awesome veckor med härliga människor.
September 2012: Började på universitetet. Gillar inte alls utbildningen och skolan menmen.. Var i alla fall på lärarfest och det var kul!
Oktober 2012: Pendlade en massa till Helsingborg och var i skolan nästan varje dag, annars pluggade jag mycket.. Inte så kul månad!
November 2012: Eric Saade i Helsingborg, braa kväll.
December 2012: Julafton var lika mysigt som vanligt. Och att träffa Cassandra var också underbart!
 
Allt som allt har 2012 varit ett år med både upp-och nedgångar. Vissa saker har varit riktigt riktigt bra, som tex dessa ovan. Allra bäst var studenten, fantastisk dag! Sen har det varit kul att resa, Polen 2 gånger, Prag och Turkiet. Tack vare att jag pluggar till lärare har jag fått världens bästa extrajobb, ett jobb jag älskar riktigt mycket så det är jag väldigt glad över.
 
Fast det har också hänt saker som gjort året mindre bra. Jag var sjuk i princip från december till mars, riktigt sjuk och mådde hemskt. Jag tog inte körkort som jag hade planerat, det rann ut i sanden.. Jag blev otroligt besviken på lärarutbildningen, var så glad när jag kom in men det är inte alls vad jag väntat mig tyvärr. Har haft migrän otroligt ofta under året som gått och har förlorat en vän som betydde väldigt mycket för mig och som jag trodde att jag skulle hålla ihop med för resten av livet. Jag hatar vara ovän med folk så skulle gärna blivit vänner dagen efter men det är ju inte bara upp till mig..
 
Hoppas på att 2013 kommer bli ett riktigt toppenår och hoppas att ni hänger med här i bloggen!
 
 



Nova Lund shopping; part 6

Hade sett fram emot att handla en massa fint på topshop så hittade jag typ inget.. Men 2 toppar fick i alla fall följa med hem. Den första känns typ som en sportbh för den sitter riktigt tajt men den är ju väldigt fin!
 
Och så hittade jag ett svart, kort linne. Perfekt under tröjor som är lite genomskinliga, tex när man är i skolan eller jobbar och inte bara kan ha bh under eller under det svarta, virkade linnet jag visade igår. Den blåa kostade 90 kr och det svarta kostade 99 kr.
 



Vad har ni för nyårsplaner?

Händer på nyår då? Från början var det tänkt att jag skulle åka till Malmö, och dra ut till Babel med Anna-Maria och ett gäng av hennes kompisar. Jag gillar verkligen AM så det skulle vara skitkul men jag orkar inte ta mig till Malmö, mår så dåligt när jag åker tåg och sen vara kvar där hela natten och åka hem på morgonen, vet att jag kommer må skit då. Men annars låter det som sagt awesome!

Sen hade jag lite andra planer men de blev inte av. Som det ser ut nu så blir det dock utgång på Harrys med Anja, om hon hittar sitt pass! Och det hoppas jag verkligen att hon gör. Annars vet jag verkligen inte vad jag ska göra imorgon, hoppas hoppas hoppas.




Cinema

Hemma från bion nu. Anja bjöd mig både på bion, köpte godis och popcorn till mig. Det var tydligen en julklapp, blev positivt överraskad! Ingen annan bjuder mig på bio & godis förutom mamma haha så tack du! :)

Filmen var i alla fall jättebra, en mycket fin berättelse och coola 3D effekter! Helt klart värd film att se.




BIO

Kl 15.30 ska jag på bio med Anja. Lite tidigt tycker jag men utbudet i Hlm är väl inte superstort direkt haha. Vi ska i alla fall se Berättelsen om Pi, den verkar bra! 3D är den i, aldrig varit på 3D bio här i Sverige.
 
Den varar i hela 2 timmar så vi hörs efter.
 
Bilder vi tog på väster för något år sedan, haha minnen!
 



Liseberg, dag 1, del 1

Kom på att jag inte visat er bilder från våra två dagar på Liseberg i somras, det var så roliga dagar så det är absolut värt att blogga om :)
 
Det var jag, mamma, mammas kompis Kasia och hennes son Robin som åkte dit. Robin är så snäll och vi har alltid så kul tillsammans! Vi åkte bil dit och Kasia körde. Åkte vid 9 på morgonen kanske och kom dit lagom tills dess att vi kunde checka in på hotellet. Vi sov på Scandic hotell Mölndal, gör vi alltid när vi är där. Vi checkade in, frächade upp oss lite och sen möttes vi nere i receptionen, redo för en heldag på Liseberg!
 
Jag ÄLSKAR att åka karuseller, finns seriöst inget bättre haha. Så jag och Robin köpte oss ett varsitt 2-dagars åkband.
 
Första dagen var det perfekt väder, inte för varmt och inte för kallt!
Blir aldrig för gammal för slänggungorna heheh
Jukebox, love it! Mamma gillar med åka så hon hade också åkband haha men hon gillar typ bara mesiga karuseller ;) Som denna men den är kul ändå!
Jag och Robin gick runt och kollade på handavtrycken, Robins hand som är mycket större än min passade i de flesta haha. Mamma gick för att leta upp något matställe, vi var så hungriga
Kasia och Robin, underbara människor!
Vi hittade matstället vi letade efter till slut. Varma mackor och pommes, så gott! Men det var äckligt mycket folk på Liseberg överhuvudtaget tyvärr.. Kön till maten var skitlång och till alla karuseller, gosh! Tänk vad skönt det hade varit att vara på Liseberg och knappt stå i kö. Vi hann inte ens åka så mycket pga alla äckelköer, 1,5 timme till Balder liksom..
Övertalade Robin att vi skulle åka Spinrock, och han älskade den, såå himla kul. Dock var kön aslång, tror vi stod i 40-50 min och sen varar ju åkturen bara typ 1 minut, synd..
Mamma vann en stor Geisha, hon har alltid sån tur i såna här spel! Jag blev glad, woho och delade såklart med mig med Robin! När vi kom till hotellrummet delade jag och mamma upp allt godis på 2 så sprang jag till deras rum och gav dem Geisha, hihi muuums
 



30 december

Har inte ens gått upp ur sängen.. Är så mörkt och trist ute och jag gick och la mig alldeles för sent.

Ska i alla fall ta mig upp nu och äta pannkakor. Senare idag blir det bio, har inte varit på bio på typ 6 månader så ska bli kul!

Såhär ser tröjan ut på btw, som jag visade upp igår.




Snart är lovet slut, ångest

Usch, loggade precis in på live@lund och fick ångest. Så sjukt mycket skoluppgifter som ska göras. Hatar skolan och hatar utbildningen. Antog det innan jag började, att universitetet inte riktigt skulle vara min grej och jag hade rätt. Så mycket som jag älskade gymnasiet, så mycket hatar jag universitetet. Ett halvår avklarat, 4 år kvar.. Sen ska jag aldrig mer plugga i hela mitt liv, den där känslan, ååååååååååååååh så underbart det kommer bli.
 
Men ska inte börja plugga förrän den 2 januari har jag bestämt, så nu har jag 3 dagar kvar som jag kan hitta på roliga saker på.
 
Nu ska jag ta ett varmt bad och läsa lite. Imorgon blir det bio!



Typical tonårig

Hittade precis sidan typical tonåring på Facebook och dessa stämmer såå in på mig haha.

* Hjälper faktiskt mot täckningen ibland höhö
* Är så morgontrött, pallar aldrig fixa mig då
* Är ju så lätt att säga "hon ba, han ba"
* Bästa delen av låten är ju ett måste
* Man bara, mooove. Men folk gillar ju att gå så långsamt..
* Jag är sämst på matte




Nova Lund shopping; part 5

Här är den tredje och sista tröjan jag köpte på Carlings. Ett virkat, helt underbart linne! Har velat ha ett virkat linne jättelänge och detta är ju perfekt. Fransarna och de guldiga kedjorna där fram är pricken över i:et.
 
349 kr och 50% rea, toppen.
 
Kommer bli perfekt på stranden, och den ska med till Dubai 2014! Det är oversize så man måste ha något under, antingen bikini eller något linne.
 



Nova Lund shopping; part 4

Grå tjocktröja, även denna från Carlings. Det jag tycker är snyggt med den är dragkedjan som går hela vägen där bak! Sen kan man ju matcha med snygga smycken så att det inte bara blir en vanligi, tråkig, grå tröja där fram. 299 kr, sen 50% rea på det!
 
Carlings har alltid så himla snygga kläder! Rätt dyra dock så då är rea bra.



GRATTIS

Grattis till min fina vän Otto som fyller 20 år idag! Vi började snacka på msn för flera år sedan och sen övergick det till fb, så kul att man fortfarande håller kontakten :) Hoppas du får en underbar dag.
 



Nova Lund shopping; part 3

En mysig tjocktröja från Carlings. 199 kr från början, 50% rea = 100 kr = toppenpris = glad tjej!
Kommer matcha den till svarta jeans och kängor eller tights och kort, svart kjol.



Nova Lund shopping; part 2

Köpte en till ring från Guldfynd by Kenza. Provade en massa, bla triangeln och den med Bambi, både är supersnygga men tyckte ingen av dem passade mig. Men precis innan vi skulle hem såg jag denna, på rean. Från början kostade den 698 kr men nu fick jag den för 349 kr, kap!
 
Den är så fin. Märkte nyss på guldfynds hemsida att den ska vara vänd på andra hållet.. Jaha haha, men tycker det är snyggt såhär med!



Shopping

Ska packa upp det jag köpte på Nova Lund nu. Guldfynd, topshop, Carlings, Vero Moda, h&m och flash. Fina grejer!




Nova Lund shopping; part 1

Bestämde mig till slut för att köpa denna underbara ringen från Guldfynd by Kenza, den är så fantastiskt fin! Den delar första platsen med min Thomas Sabo ring om finaste smycket jag har.

Tjejen som jobbade på guldfynd sa "vi går runt och drömmer om den hela dagarna, alla vill ha den", hehe can't blame them. Dock gjorde det ont i hjärtat när jag plockade fram pengarna ur plånboken men den är värd det! Ska vara så rädd om den :)




How about no

Har migrän och är astrött. Sounds like a good plan!




Nyår???

Lägger i ordning lite smycke i mitt snygga smyckeskrin!

Btw, vad händer på nyår????? Rädda mig någon pleaseeeeeeeeeee. Någon som ska till Harrys? Snälla ta med mig, dör lite..




BLACK

En typ kavaj från Gina Tricot. Beställde den för ett tag sedan men har inte använt den än :)
 



Quotes




2 från topshop

Här är två linnen jag köpte på topshop i September, båda var på rean; jag gillar!
 
Storlek 38 så det är väldigt kort men tyckte det var så himla snyggt så köpte det ändå!



GULDFYND BY KENZA

Här är några av mina favoriter från Guldfynd by Kenza, gillar typ alla hennes smycken! Förutom ormringarna och några saker till.
 
Dessa är så fina!
Älskar halsbandet men det är så kort så jag kan inte ha det, gillar långa halsband, känns som om jag stryps annars!
Dessa ringarna har jag, superfina.
Evighetsringen.
Detta är ett av mina favoritarmband, använder det typ hela tiden!
 
Har ni några favoriter?



3 nya (gamla)

Hittade dessa 3 Thomas sabo berlockerna idag när jag städade mitt rum. Köpte de för drygt 1 år sedan när jag och Maja var på entré och en av de köpte jag nog i Lund.

Känns som en present från mig till mig haha ;) måste bli bättre på att packa upp saker jag köper, annars är det ju typ ingen vits med att handla nytt..




Thomas Sabo

För ett tag sedan fick jag en fråga om jag inte kan visa alla mina Thomas Sabo berlocker. Jag har två Thomas Sabo armband men det är detta tunna jag använder mest, innan använde jag det andra mycket med men nu använder jag detta. Alla berlocker går i silvrig färgskala på detta armbandet, på det andra har jag mer färgglada.

Sabo berlockerna är så vackra :)




Dagens

Ska till stan en runda. Har på mig en ny tröja jag fick i julklapp. Den är kanske inte så kul där fram men trycket bak är coolt!




Bilder från en dag på stan några dagar innan jul

Här kommer ett gäng bilder från när jag och Jessica var på stan innan jul för att fika och handla julklappar. Vi gick nog runt i hela Hässleholm, sen fikade vi på Madrix och gick runt lite till. Sen blev vi sugna på pommes men jag kom inte på något ställe som säljer det men nu vet jag Jessica!! Mitt i gallerian kan man köpa pommes, vi får äta där nästa gång hahah. Vi drog till subway istället och åt chips där medan vi väntade på Jessicas tåg. Tack för en rolig dag!




Spara pengar

God morgon världen!

Nu är det slutshoppat för min del på ett tag. Har nämligen en massa saker jag vill spara till:

* Pengar till Dubai
* Pengar till Polen
* Marc Jacobs plånbok till mig och mamma plus resa till Köpenhamn för att köpa de
* Marc Jacobs väska
* Thomas Sabo armband med fjädrar
* iPad

Dyra saker så dags att börja spara! Dubai och Marc Jacobs väska/plånbok ska jag satsa på först och främst :) sparar ni till något?




I love it

Mina två favoritköp idag! Ringarna är så vackra, båda från Kenzas kollektion. Jag älskar att köpa saker för mina egna pengar, det är en sån härlig känsla! Pengar man själv jobbat ihop, love it.

Lägger upp bättre bilder på ringarna sen. Nu ska jag kolla film lite och sen sova.




En dag på Nova Lund

Har haft en bra dag på Nova Lund med mamma idag! Dock äckligt mycket folk, människor blir som galna djur när det är mellandagsrea, man bara chilla lite va.. Och det var så sjukt många förkylda/sjuka, typ alla hostade, nös osv och jag är asrädd för bakterier så det var mindre kul.. Stanna hemma om ni är sjuka liksom..

Men förutom det så var det en bra dag! Köpte en massa fint, 2 Kenza ringar, I'm in love! Och så åt vi både lunch och sen fika, gott.




80 000

Vi körde fel när vi skulle hem från Lund, istället för att köra direkt till Hlm råkade vi köra mot Kristianstad, så vi var tvungna att köra hela vägen dit och sen därifrån till hlm, snacka om omväg!

Hann i alla fall hem till "min stora gala" där Eric skulle uppträda. Eric skänkte 80 000 kr till organisationen min stora dag som hjälper svårt sjuka barn att uppfylla sina drömmar, innan de ibland, tragiskt nog, dör. Så media och alla som klagade sönder på att backstageträffen med Eric kostade 1500 kr, att det är sjukt osv; in your face! Eric skänkte vartenda krona han fick in från dessa backstageträffar, hjärta av guld har han. Och inte nog med att backstageträffen var en av de roligaste sakerna jag gjort i mitt liv, så har jag även skänkt 1500 till välgörenhet, lyckat! Eric fick så mycket skit för detta, stackare..




@Nova

Så trött (tjena järnbrist) efter att vi gått runt på Nova hela dagen. Nu ska vi fika och sen dra en runda till siba och sen åka hem. Har hittat en massa fint!




Mot Lund

På väg mot Nova Lund och mellandagsrean!




Godmorgon

Borde gått upp för 1,5 timme sen, alltså kl 8 men var så trött så orkade verkligen inte.

Nu är jag i alla fall uppe, äta frukost och fixa mig. Sen Nova Lund!




Lugn dag

Var ute och övningskörde lite innan ikväll och nu har jag nyss kollat klart på filmen "kärlek i Detroit", jättemysig film faktiskt, se den :)

Borde gått och lagt för för en halvtimme sen.. Ska till Nova Lund imorgon så måste upp vid 8. Men först; ta ett bad och börja på en ny bok.

Ha en trevlig kväll!




Köpa eller inte köpa?

När jag såg denna ring första gången blev jag helt kär. Dock är den ju så fruktansvärt dyr så fick inte den i julklapp och så fanns inte min storlek här i Hlm. Men så ringde vi till guldfynd på Nova och där finns min storlek. Nu är frågan om jag ska köpa den eller inte? 1598 är sååå mycket pengar men den är sååå fin. Det är mer än hela min månadslön hehe..

Hmm beslutsångest.




Presents

Igår hade gästerna med sig en massa fint till oss, vi tackar! :)




Sjukligt trött

Jag är trött som ett as idag!! Fy, det var riktigt riktigt längesen jag mådde såhär, 1 januari, efter nyår förra året var jag lika trött. Vaknade kl 13.30 idag, åt frukost kl 15, ångest! Men min kropp behövde nog det. Gått och lagt mig mellan 3-5 varje natt nu de senaste 4 dagarna, inte bra för mig, mår skit sen.

Standard att jag skulle vakna med migrän idag i alla fall. Tror järnbristen spökar hos mig igen. Hade en period i somras, i Polen och Turkiet, där jag var så sjukt trött, fick sedan reda på att det är järnbrist och nu de senaste 3 dagarna har jag haft 0 energi och varit konstant trött, migrän varje dag hjälper inte heller. Men järnmedicinen smakar halsband, stark metallsmak är inte nice.

Klockan är snart 5 och vad har jag gjort idag? Legat på soffan, effektivit hehe. Vill bara sova.. Funderade på Malmö på nyår innan men seriöst, jag orkar inte det. Blir förhoppningvis Åhus istället :)




Dance all night long

Precis kommit hem från Björket! Jag och Cassandra drog först till Harrys men där fick vi reda på att det var 20+.. Så vi åkte till Björket istället, där kom vi in i alla fall.

Dansade oss svettiga gjorde vi och hade massa kul. Tack för ikväll!




@ Björket




Middag hemma hos oss

Nu ska vi snart ha gäster på middag! Ska bli så gott och så har mamma även bakat en massa.




Fantastisk present

Detta är nog den absolut finaste julklappen jag någonsin fått! En helt fantastiskt vacker ring från Thomas Sabo. Den glittrar på långt håll, känns så exklusiv och helt helt underbar. Och fyrklöver ska ju föra tur med sig, lucky me!

TACK MAMMA!




Gäster idag

Idag ska vi ha gäster, 13 stycken blir vi tillsammans. Så det är dags att börja fixa nu! Måste låna bord och stolar från lokalen, tur att brorsan är stark och kan hjälpa till att bära.

Men det ska bli jättekul. Får träffa mina fina vänner Jessica, Robin och Simon och det är ju inte helt fel :D En bild på Robin från liseberg, har inte visar ee bilder därifrån än, måste göras för den helgen var så rolig!




Family

Älskar min underbar familj. Mamma är det bästa jag har och min bror är inte så dålig han heller ;)

Jättedåliga bilder dock. Mammas öga är helt konstigt, ni vet när det blir sådär helt blodrött inuti? Så hon blundar typ på alla bilder och min bror har tydligen svårt att stå still på bilder. "Måste vi ta en till??" Haha jaja, nu ska jag äta frukost.




Underbar julafton

Lite nattfika såhär, men det är ju bara julafton 1 gång om året, right? Orkade inte äta något sött efter maten, blev så himla mätt.

Har i alla fall haft en perfekt julafton med min underbara familj. Bakat, lagat mat, lyssnat på julmusik, ätit och bara umgåtts. Har inte ätit middag med min bror på 1 helt år, vi gör liksom bara det på julafton så det var extra mysigt. Massa kärlek, värme och omtanke. Det borde alla få på julafton, alla borde ha mat på bordet och känna sig älskad av någon.

Sen vid kl 22 öppnade vi julklappar. Jag fick inte så mycket av det jag hade önskat mig men fick andra fina saker istället så jag är nöjd ändå :) förutom trisslotten som jag inte ens vann 20 kr på, hade satsat på att bli miljonär ju..

Nu är jag såå trött, så ska snart sova. Imorgon ska vi ha gäster och sen ska jag och Cassandra ut på kvällen så dagen blir allt annat än lugn.

Hoppas ni haft en underbar julafton och firat med era nära & kära, det är trots allt det julafton handlar om! Tyvärr glömmer allt för många bort det nu för tiden..




Matkoma

Är såå mätt!

Nu ska vi snart äntligen öppna julklapparna, undra vad jag får..




Maaat

Nu ska vi äta, ååh äntligen!

Men först; dela opłatek med varandra :)




SNART JULMAT

Väntar på att maten ska bli klar, är så sjuuuuukt hungrig!!



Driving home for christmas

Fixar det sista! Ska bara duka klart och lite sånt.

Degen till kanelbullarna blev helt fail så får göra om hela.. Tror vi ska äta runt 19 :)




Dec. 24, 2012

Dags att baka en massa gott!




Mysigaste dagen

Årets mysigaste dag är här, njut!




GOD JUL

Det är julafton! Så himla mysigt.

Vi firar julafton på ett polskt/svenskt sätt. Börjar med att få ett paket i julstrumpan. Nu ska vi äta frukost och sen går hela dagen åt att lyssna på julmusik, pynta, laga mat, städa lite och baka en massa, huset ska lukta som typ ett bageri hihi. Sen vid 18 slår vi oss ner vid bordet och äter julmat (blandat polskt och svenskt), sen efter det öppnar vi paket och då är klockan typ 19.30 och sen äter vi lite till.

Detta är verkligen det mysigaste som finns!! Har aldrig sett Kalle ankas jul men i år tänkte jag kanske till och med kolla lite :) GOD JUL TILL ER!




JULAFTON

Det är julafton, bästa och absolut mysigaste dagen på hela året, det finns inget som slår julafton, inget!

Ahh är så glad. Dock räknas det ju som riktig julafton när man vaknar imorgon men ändå. Imorgon ska bli en riktigt bra dag, fylld av kärlek och värme.

Har typ redan gillar 35 god jul statusar på facebook haha, standard ju!




Inte helt fel present..

Omg vill också ha en bil i julklapp.. Varför får jag inte det??? Vill med vara rik, buhu. Jaja man kan inte få allt här i livet och man får vara glad för det man har :)




Wishlist

Tänkte lägga upp min önskelista här på bloggen lite senare ikväll. Om någon rik, trevlig människa mot förmodan skulle läsa min blogg och vilja köpa en massa fint till mig eller något liknande heheh.




Paket

Slår in de sista julklapparna och lyssnar på julmusik!




Middag med bästa

Var som sagt på infinity med Cassandra idag. Åh vad jag har saknat henne!! Vi åt och pratade pratade pratade en massa. Ses igen på tisdag honey!




Studentpresent

Nu får jag verkligen användning av denna fina glasskål från Kosta Boda och de fina rosa ljusen. Fick detta i studentpresent av min kompis Robin och hans familj, så fint, älskar Kosta Boda!




Snöstorm

Värsta snöstormen ute! Sick väder, och vi är och handlar..

Hade i alla fall en hur bra middag som helst med bästa!




Handlar

Är på maxi och handlar det sista. Julafton imorgon och på tisdag ska vi ha gäster så en del behöver handlas! Idag ska jag baka pepparkakor, muffins och städa. Och så måste jag hinna med någon julfilm..




BFF ÄR I SKÅNE

Klockan 3 ska jag till stan och träffa bästa vän, älskade, fina, saknade Cassandra!! Vi har inte setts sen studenten, alltså 6 månader sen = ett halvår = sjukt längesen! Hon flyttade till Uppsala i somras och jag saknar henne såå.

Men nu är hon och hälsa på i Skåne, ska bli så kul att träffa dig! Vi ska äta på infinity och antagligen prata som aldrig förr. Att ta igen 6 månaders prat kan nog bli intressant ;)




Så mycket att göra, så lite tid

Idag har jag typ 1 miljon saker att göra innan julafton imorgon!!




Gifts

Sitter som en 5 åring och känner på paketen under granen hahah, älskar presenter (a)




01.48

Precis badat och tvättat håret. Ska gå ut från badrummet när mamma ropar "nej du får inte gå ut!!" Haha antar att hon slår in julklappar så nu sitter jag i badrummet och väntar, hoppas hon släpper ut mig snart ;)

Vad mycket klockan blev helt plötsligt.. Ska snart föna håret och sen sova. Imorgon väntar en massa roligheter!

 




Christmas tree




Done

Granen är uppe. MYS.




Christmas

Woho!




Dags att plocka fram julgranen

Jag och mamma har precis förflyttat löpbandet från vardagsrummet till min brors rum, det var tufft haha, det har ju liksom inga hjul. Men det står exakt där vi alltid ställer julgranen så sorry löpband. Nu ska vi gå till förrådet och hämta vår julgran, vi kör alltid på plast men den är så himla fin :)
 
Var ju några år sen nu!



London dag 4

 
Efter att vi hade varit på Madame Tussauds på dag 3 tog vi en taxi tillbaka till Oxford Street, fotade dock inget då. Sen åt vi på restaurang och somnade gott.
 
Nästa dag var vår sista dag i fina London. Vi packade ihop det sista, checkade ut, lämnade väskorna och begav oss till Europas största shoppingcenter; Westfield! Både jag och mamma älskar shoppingcenter och detta gjorde oss verkligen inte besvikna. Det var enormt! Topshop var like heaven, de hade en alldeles egen Thomas Sabo butik, och flera vånigar med en massa bra affärer och snygga kläder. Där gick vi i timmar.
 
Ett av de bästa shoppingcentren jag varit på! Fint var där med, vitt och modernt, precis som jag gillar det.
Vi åt på ett fik, så beställde vi en mango smoothie, gott tänkte jag och asså shit!! Jag har aldrig druckit något godare, det var så sjuuuukt fruktansvärt gott! Åker jag tillbaka till London, ska jag springa till cafét och köpa detta hehe.
Och så beställde vi även toasti with cheese and ham, dör så gott. Vi var även på Westfield på typ andra dagen så tog samma sak. Och denna dagen skulle vi ju åka hem så ville äta mig mätt innan vi drog till flygpplatsen, så vi bara "6 toasti please", han bara "ehh did you say 6??" hahaha, mmh..
Trött efter en hel dags shopping.
Apricot hade så fina kläder! Mamma köpte ett linne i spets och jag ångrar så att jag inte köpte det med, får inte låna kläder av mamma heller haha..
Köpte denna fina blus på Asos, toppenaffär!
Detta var det sista vi gjorde innan vi lämnade Westfield och London, det var såå gott!
Köpte ett superfint iphoneskal men sen gick min 3a sönder och skaffade 4s så kunde inte använda det men visst är det fint?!
Hejdå London
Hej Sverige
 
Så det var alla mina bilder från London. Vi hade en fantastisk resa och London är min absoluta favoritstad, typ allt är bra med den staden! (förutom vädret), och jag hoppas verkligen på att få besöka London igen, snart, mycket snart..
 



Lugn lördag

Hej hej!

Njuter för fullt av jullovet, idag av att göra ingenting. Har varit ute på stan så mycket de senaste dagarna, så idag ska jag bara vara hemma.

Började morgonen med amerikanska pannkakor och sen har jag läst bästa boken!

Idag ska vi klä julgranen, julpynta, lyssna på julmusik, kolla julfilm, baka pepparkakor och så ska jag slå in de sista julklapparna. Blir nog en mysig dag det här!




Flickan i glaskupan

Tomten kom tidigt i år! Hade presentkort på bokia på 120 kr så fick jag 120 till av mamma så att jag kunde köpa Carolina Gynnings nya bok. Denna ska jag verkligen läsa nu på lovet.

Den första delen är en av de bästa böckerna jag läst, hoppas på att denna är lika bra!




Madame Tussauds #11

Här kommer sista delen från Madame Tussauds i London. Om ni är i London, missa inte att gå hit!
 
Justin Bieber. Blev lite besviken, tycker inte dockan är särskilt lik..
Pussade lite på Elvis Presley!
Bob Marley
Någon random dude
Obama!
Fick jobb som Obamas sekreterare ;)
Äckliga, hemska människa!
Här kunde man se hur det gick till när dockorna gjordes
Kunde inte hitta utgångenm gick nästan in i skräcktunneln, aldrig i livet att jag går ner dit, blev skiträdd haha. Men till slut kom vi på att man skulle åka ett litet tåg, typ som en karusell för att komma ut så åkte man igenom en värld där de snackade och pratade om olika figurer. Rätt kul!
 
Om jag åker till London fler gånger ska jag absolut till madame igen.
 



Miss the heat

SAKNAR VÄRMEN
 
Något av det bästa som finns; hotell som ligger direkt på stranden. Var helt underbart att vakna upp till havsutsikt varje morgon, och kolla på solnedgången varje kväll.



Plugg & mat

Pluggat lite med fina Samra och nu träffade jag nyss mamma så det blir lunch på wokhouse, mums!




Fika med Samra

Ska till stan och träffa Samra nu. Vi ska fika på chicco och..plugga! Ja ni läste rätt. Pallar egentligen inte plugga men kanske får något gjort i alla fall.




NY

God morgon!

Vaknade upp med hemsk migrän, mådde så sjukt illa. Jag kan inte lägga mig så sent, min kropp reagerar något så otroligt på det. Så blir att lägga mig 12, även fast det är lov.

Men tog spray och nu är det lite bättre. Ska äta frukost, fixa mig och åka in till stan.

Fick nyss hem detta Iphone skalet, visst är det fint?!




Planer inför jullovet

En liten planering inför kommande dagar.

Imorgon: träffa Samra
22: klä granen, julpynta, städa
23: träffa saknade Cassandra!!
24: julafton
25: gäster och sen Björket/Harrys på kvällen med Cassandra
26: emporia?
27: träffa Cassandra, om du vill och kan hihi
28: Chilla
29: Nova Lund och shoppa?
30: Chilla
31: nyår
1: årets segaste dag? Mmh typ

Och sen är det bara 1 vecka kvar tills skolan börjar igen.. Så då blir det plugg och förhoppningsvis träffa lite folk. Hör av er om ni vill ses!




Vill utomlands..

Så många som åker utomlands detta lovet! Vad skönt det skulle vara att dra iväg till värmen och komma hem brun som en pepparkaka. Drömma kan man.. 476 dagar kvar tills jag drar iväg, en evighet, jag vet.

Vi har ju inte ens bokat, blir ju mer verkligt när det är bokat och klart men det blir nog inte förrän slutet på 2013 vi gör det.




Thursday evening

Var nyss ute och körde lite. Inte kört på länge men det sitter fortfarande! Känns bra, i april SKA jag ta det där jäkla körkortet. Ska köra överallt från typ februari, vardagsträning är bra.

Körde till maxi och köpte de sista julklapparna, eller ska bara köpa ett ark imorgon som jag kan klistra på bilder på men annars är jag klar. En liten tjej som fram och hälsade, hade henne nu när jag vikarierade i 3an, så kul när någon kommer fram.

Osminkad, flottigt hår, trött. Såg väl ut som ett spöke på maxi men pallar inte sminka mig bara för att åka till affären.

Jaja Hejdå.




Julverkstad

Slår in julklappar, älskar att göra det! Mamma hatar det däremot, synd att jag inte kan slå in mina egna ;)




Typical me

Såå typiskt mig hahah.




STÄDAR

Jorå, jag är rätt nöjd! Städat i 5 timmar idag, nu är här julfint. Dock har jag inte hunnit julpynta eller slå in julklappar ännu men det tänkte jag göra lite nu. Vad gör ni?




Jordens undergång?

Ni tror väl inte på att jorden går under imorgon va? Jag tror inte på det men när man läser en massa skit blir jag lite rädd ändå ju..




Dagens planer

Bara för att jag kunde sova till 11 idag vaknar jag såklart redan vid 9.. Just my luck!

Men det är jullov, sååå gött!!

Idag ska jag:
STÄDA: ska städa så mycket jag hinner, ett rum i taget
SLÅ IN JULKLAPPAR: får passa på nu när mamma inte är hemma.
JULPYNTA: måste få in lite julkänsla här hemma
JULMUSIK: och allt detta ska såklart göras samtidigt som jag lyssnar på musik

Dags att sätta igång kanske? Mamma kommer om typ 5 timmar..




Dagens

Idag har jag sett ut såhär. Får många komplimanger för tröjan, kul! Tycker själv den är riktigt fin, älskar färgen.

Annars då? Har ätit så nu är jag glad igen! Och har smörjt in benen med en gel från Polen som bl.a. Är mot trötta ben. Och värken är poff borta! Bra va? Ska snart sova, god natt.




Trött och hungrig

Är sjukt hungrig, riktigt trött och har fruktansvärt ont i benen. Men ska i alla fall äta snart, kom hem för kanske 40 minuter sedan. Är galet trött efter många timmar i skolan och tåg fram och tillbaka. Och benen? Shit, känns som värsta träningsvärken. Men det är antagligen för att jag stod upp på jobbet alla timmarna både i måndags och igår. Och det känns kan jag säga, verkligen..

Ska mysa ner mig i soffan nu, läsa Frida och vänta på att middagen ska bli klar :)




Jewelry

Här är en bättre bild på ringen jag köpte igår, köpte 2 st såna här. Så fina!




JULLOV

JAG HAR NU JULLOV!!! Shit så skönt, är så himla glad! Ingen skola fram till den 7e januari, livet leker. Nu kan jag börja tagga julafton på riktigt! Lyssna på julmusik, julpynta, handla klart julklappar, slå in julklappar, pynta granen osv.

Dock har vi några uppgifter vi måste göra över lovet, vilket suger. Men ändå, det är jullov nu!!!:D




Trööööööööööött

Så jäkla trött.

Skola 9-15, hemma vid halv 5 då.. Men detta är sista dagen innan lovet, kan inte tro det, woho!




TUESDAY NIGHT

Fy vad massa onödigt skit jag har på mitt rum! Saker som jag aldrig använder, ska försöka sälja en massa. Behöver pengar och behöver mer plats!
 
Men måste snart sova. Upp klockan 6 imorgon igen, så himla hemsk tid. Min kropp vaknar inte till liv förrän vid typ 8..
 
Bild från augusti, that was a great month!



SÄLJES

Har tagit timmar att rensa bland mina gamla leksaker! Nu har jag i alla fall lagt upp en annons på blocket. Ingen som är intresserad här? Säljer allt för 1000 kr!
 
22 stycken barbie.
Och 2 bilar.
Plus 1 miljon tillbehör.
 
Komsi, komsi, fin julklapp till någon liten tjej! Vill bara bli av med allt NUUUU.



Nya ringar

Köpte 3 nya ringar från guldfynd by Kenza idag. Det var 3 för 398, den svarta var tyvärr slut så det blev två silvriga släta och en silver/vit. Nu har jag 5 st och tycker de är så snyggt att sätta de lite högre upp.




Babygirl

Skola imorgon, pallar inte! Vill bara jobba, älskar jobbet, så sjukt kul! Lärare måste verkligen vara typ ett av de roligaste yrkena. Längtar tills jag börjar jobba på riktigt.

Var nyss på kvantum, träffade min bror Patrik, Emelie och deras barn. Alltså kan man bli sötare?! Hennes ögon, gosh jag smälter. Och så helt rosa, så fruktansvärt söt. Ge mig ett sån här liten babygirl i julklapp? Ville bara gosa med henne, söte då.




City

Ska till stan och fixa lite ärenden nu. Köpa några julklappar bl.a.

Läste att Channing och Jenna ska bli förändrar, barnet kommer ju bli värsta modellen med de generna! Hon är sjukt söt och han är ju bara för snygg alltså!




Home

Hemma nu. Igår och idag blev det 8 timmars jobb tillsammans, alltid lite cash i alla fall.

Ungarna är för söta alltså! Går i 3e klass och så gulliga. Man kände sig verkligen uppskattad och omtyckt :) men det är ändå högstadiet jag vill jobba med men vill absolut tillbaka till 3an och vikariera fler gånger! Fick en liten tomte av en tjej, gulligt!




@work

Har rast nu, så trött! Men det är kul att jobba.




Morgontrött

Pigg o gla ska jag till jobbet ida. Nej jag skämtar bara, är allt annat än pigg. Är i stort behov av jullov! Denna dagen och imorgon, sen är jag ledig, wohoooooo.

Nu ska jag äta frukost och sen åka iväg. Ska ha 3orna idag med :)




21.37

Slagit in lite julklappar och nu tar jag ett varmt bad. Tänk att det är julafton om 1 vecka! Och jullov om 2 dagar, fy vad skönt!!

Ska sova vid 23, upp 6 imorgon igen nämligen.




Presents

Någon undrade vad jag köpte till mamma i födelsedagspresent. Jag bjöd henne på middag på cats och sen fick hon nagellack, mascara, en dyr deodorant som luktar såååå gott, ett gulligt kort, happiness stenen och den här ängeln. Hmm ja det var nog det! Hoppas hon blev glad :)




Oskyldiga barn

Fy vad hemskt! Alla dessa söta barn är borta, pga en idiot som fick för sig att skjuta dem, jag får rysningar av att kolla på denna bild.RIP.




Barbiegirl

Kom nyss hem efter att ha hängt lite hemma hos Aurelia. Jag säljer en massa Barbie, bilar till Barbie, tillbehör osv och hon ville köpa lite till sin systerdotter. Har dock en massa kvar, ingen som vill köpa haha? Hade tänkt lägga ut annons på blocket med. Mina Barbie har legat orörda år efter år, har aldrig pallat ta tag i det så tänkte att de kanske går att sälja nu innan jul.

När jag rensade i helgen insåg jag hur sjukt många Barbie och tillbehör jag hade när jag var liten, det är helt galet!! Och allt är så himla fint, älskade mina Barbie över allt annat när jag var liten haha. Jag och Anja kunde sitta på mitt rum och leka i 9 timmar, med paus för middag och sen fortsätta. Livet var lekande lätt när man var liten!

Måste bli av med lite saker, behöver cash! Perfekt att jag jobbar lite extra med, måste verkligen spara till Dubai. Mitt mål är att spara ihop 10 000 så att jag kan shoppa loss där! Utan att behöva räkna varje sedel liksom. Borde gå faktiskt, så det är bara att börja spara :)




MONDAY

 
Äntligen hemma! Men har en hel del saker att fixa nu. Måste beställa några julklappar från nätet, städa lite, fylla i papper, ta fram lite saker som jag ska sälja, kanske slå in lite julklappar om jag hinner, skicka tillbaka några paket, laga mat osv.
 
Igår när jag kom hem fick jag så sjukt ont i huvudet, det kändes verkligen som om någon stack en kniv i tinningen hela tiden. Ville bara gråta ihjäl mig typ och det hjälpte inte alls med migränsprayen, tog tom 5 mg och 2 tabletter men nej inget. Nej usch det var riktigt riktigt hemskt, ville typ bara åka till akuten och få något smärtstillande. Har ju gjort massa tester på huvudet och ingen av dem visar att det är något fel. Har antagligen bara en förjävlig migrän som är så hemsk. Vilade hela kvällen och sen kunde jag verkligen inte somna för jag hade så himla ont. Så natten var hemsk, varje gång jag vaknade kändes huvudet lika tungt och jag kände bara FML. Imorse hade jag fortfarande ont men mycket bättre, men fick ta 2 tabletter till och nu är äntligen migränen borta.
 
Missade skolan idag men ärligt, känns det inte som om det gör så mycket. Jag ogillar verkligen min utbildning, tycker den suger. Lär mig knappt något på föreläsningarna, upplägget är jättedåligt, det är otroligt tråkigt, det mesta känns som om det riktar sig mot gymansiet och inte högstadiet osv. Om jag inte skulle vikarierat och faktiskt sätt hur kul det är att jobba i skolan skulle jag hoppat av, så tråkig som utbildningen är, så kul är jobbet. Så har bestämt mig för att dra till skolan mindre, behöver inte va på alla föreläsningarna, får ändå bara migrän av att pendla. Jobba mer, vara i skolan mindre, plugga hemma mer. Kommer på några föreläsningar, tentorna och grupparbeten men annars nä. Och mest nu när Anna-maria ska hoppa av, dör så tråkig skolan kommer bli då. 4 år kvar, 4 år kvar, 4 år kvar. Hjälp, hur ska jag klara det?
 



Dagens jobb

Nu har jag slutat för idag! Jobbade bara 8-11. Men ska dit imorgon med och då är det typ 8-14.

3orna var supersöta! Och de verkade gilla mig haha. Snäll klass! Så kul att jobba lite med jultraditioner osv. Nu ska ja äta något på grafitti innan jag tar bussen hem.




Work

Har haft en av de värsta nätterna någonsin, jag har aldrig, och då menar jag verkligen aldrig haft sån migrän som igår/inatt. Mår riktigt riktigt dåligt nu med, har fortfarande ont i huvudet och mår illa efter all medicin.

Men nu blir det jobb! Ska ha en 3e klass idag. Bara haft högstadiet innan så det är något nytt. Men förhoppningvis ska det gå bra! Hoppas ni mår bättre än jag.




Ledsen tjejj

Världens bästa AM ska hoppa av!!! Är så himla ledsen :(

Och så har jag cpont i huvudet. Och så är det söndag, söndagsångest!




Home sweet home

Hemma nu, riktigt äckligt väder idag! Antar att jag har hål i skorna eller något för helt blöta strumpor..

Lägger snart upp lite bilder men måste ta spray mot migrän först, har fått fruktansvärt ont i huvudet, orkar inte med det. Men här är en söt bild på Jessica i alla fall haha!




Stan med Jessica

Nu ska jag iväg till stan och träffa Jessica. Vi ska handla julklappar och fika! :)




Musikhjälpen

Kollar musikhjälpen där Eric strax ska vara med. Man kan lägga bud på att få en hemlagad middag av Eric och hans pappa, budet är uppe i ca 14000. Hade jag varit rik hade jag lätt kunnat betala 50 000 kr för en kväll med Eric! Tyvärr är man ju inte det..




RIP

Det är sorgligt att vi lever i en såhär sjuk värld. Skolskjutningen i Connecticut är tragisk. RIP alla oskyldiga människor som dog och alla tankar till deras anhöriga.

Tänk att släppa iväg sitt barn på morgonen till skolan, som vilken vanlig morgon som helst men sen aldrig få se barnet igen, för att någon idiotisk människa fick för sig att skjuta 26 människor. Det är hemskt och otroligt tragiskt. Ursäkta språket men vilka jävla idioter det finns i världen, man tappar ju tron för mänskligheten.

Har aldrig fattat det där med att ha vapen hemma i USA, det är idiotiskt enligt min åsikt.




Lista

Tror jag lyckats få ihop en någorlunda lista vad jag ska köpa till mamma i år. När jag frågar henne vad hon vill ha får jag svaret "rita en teckning eller något", haha synd att jag suger på att rita.

Har ni fler tips på bra julklappar till en mamma får ni gärna dela med er :)




Julklappar

Ses imorgon vännen!

Ska handla julklappar med Jessica imorgon, åh ska bli så mysigt. Och en fika såklart! Men vet inte alls vad jag ska köpa till mamma, hon är så svår att köpa något till..




Middag på Cats

Här kommer lite bilder från gårdagens födelsedagsmiddag på Cats. Mamma blev verkligen jätteglad att jag bjöd henne. Cats är lätt den godaste restaurangen i Hässleholm och faktiskt även den godaste restaurangen jag någonsin ätit på, och jag har ätit på en hel del, både i Sverige och utomlands.
 
Atmosfären är så mysig, där är fint och framför allt; maten är underbar! Allt är så gott så det finns inte. Och efterrätten, gooosh dör typ. Allt är himmelskt helt enkelt. Blir alltid så mätt så jag mår illa efteråt haha. Dock dyrt, för 2 personer får man räkna ca 700 kr, middag, läsk och efterrätt men det tycker jag absolut mami är värd :) Vi satt och åt och pratade i över 2 timmar och så öppnade mamma sina presenter. Bra kväll!
 
Jag åt kycklingfilé, alltså den är så sjukt god!! Kunde inte bestämma mig om jag skulle ha pasta eller pommes till..
..så det blev båda. Mums!
Mamma åt fajitas med fläskfilé, ser så gott ut. Så får man bröd och massa olika tillbehör till.
Mys!
Till efterrätt kunde jag inte välja om jag skulle ta friterad nougat eller mjölkchokladmousse, så det blev båda.. Kanske lite dumt för jag mådde verkligen illa sen. Orkade inte ens halva moussen men båda är så fruktansvärt goda, framför allt nougaten. Ahh love it.
Födelsedagsgrisen.
En mätt Caroline.



New

Fortsätter med shoppingen från september haha.
 
Väska från Gina tricot, använder typ aldrig såna här kuvertväskor men tyckte den var så himla fin! Någon gång kommer den väl komma till användning. Och så två läppglans, även de från Gina. Bra faktiskt och väldigt billiga!
 
Älskar det guldiga.



Rosa från topshop

Här kommer lite bättre bilder på den rosa tröjan jag hade på mig går. Den kommer som sagt från topshop och kostade, om jag inte minns helt fel, 599 kr. Hade inte pengar till den dagen vi var där men åkte dit nästa dag för tyckte den var så fin hehe.
 
 
Gillar pärlorna på axlarna!



Christmas wishes

Igår när jag var på stan såg jag 2 saker jag önskar mig i julklapp. Dessa fina ringarna från guldfynd by Kenza, har redan den svarta och den ena silvriga men snyggt att ha fler likadana. Och något ur kosta Boda kollektion, så himla fint!




Läsarfråga

Fått frågor om hur man ställer frågor på blogresponse. Alltså det är verkligen inte svårt haha. Klicka bara på denna knappen "fråga mig", sen kommer ni automatiskt till sidan, så bara skriver ni frågan och klickar på skicka. Lätt va?

Där ekar lite tomt just nu så tycker ni kan fråga på :D




SNÖ

Verkar som om det ska bli +grader och regn nu, så tråkigt! Vill ju ha snö till julafton..




GRATTIS MAMMA

Grattis på födelsedagen världens bästa mamma! Jag har försökt göra dagen så bra som möjligt för henne så jag hoppas hon blev glad för presenterna och för middagen :)
 
52 år idag, tiden går fort men kan ju glädja dig med att du verkligen inte ser ut som 52! Grattis grattis bästa ♥
 
Du är som en diamant, dyrbar men sällsynt. Puss på dig!
 
 
 



Rosa från topshop

Nu ikväll hade jag på mig en ny tröja från topshop. Babyrosa och så fin! Varm och skön är den med.




Min för-och eftermiddag

Kom nyss hem. Mamma får välja vad vi ska göra ikväll och nu vill hon kolla på digiloo turnén på tv haha. Vi var där 2 gånger när jag var mindre, älskade Jessica Andersson så bodde vi på samma hotell och träffade henne och hennes son på frukosten. Hahah det var tider det.

Annars då? Skolan var boring som sagt, vi fick en ny uppgift och den låter ju helt cp. Liksom vem ska filma i 1 timme? Kunde typ tjäna 700 kr på jobbet idag, känns surt..

Sen efter skolan var jag på stan och köpte presenter till mamma. :)




MÄTT

Är äckligt mätt, spyr snart hahaha :( men var så himla gott!!




Mamma öppnar paket




Födelsedagsmiddag på Cats

Nu ska jag och mamma till cats och äta middag, mys!! Bjuder henne för att hon fyller år.

Ska bli så himla gott!




On my way home

Sjukt tråkig dag i skolan. Ångrar att jag inte stannade hemma och drog till jobbet istället men vem visste det liksom?

Jaja sitter på tåget på väg till Hlm nu. Ska köpa lite födelsedagspresenter till bästa mamma.




Åh nej..

Alltså fan fan fan. Fick nyss ett samtal om jag kan jobba idag, och så sitter jag på tåget på väg mot Hbg. Skit också, ääääälskar jobbet. Det var liksom hela fredagen, ahh ångest.

Men samtidigt har jag inte varit på den nya delkursen så känns som om jag i alla fall måste visa mig mest eftersom jag inte kommer på måndag heller. Men ändå, skit också.




Fredag

Usch hade så bråttom i morse! Vaknade alldeles för sent och stressade typ ihjäl.

Har asont i huvudet men hann inte ta tabletter, love.

Nej men skola några timmar nu, vi hörs när jag slutat, ha en bra dag :)




23.07

Okej ska sluta spamma bloggen med fler inlägg idag. Detta blir dagens sista, lovar. Vadå typ 14e haha?

Skola imorgon och jag pallar verkligen inte. Skolan är så sjuuukt tråkig, utbildningen är enligt mig utformad på ett megatråkigt sätt men vill verkligen bli lärare så måste ju ta mig igenom skitet. 4 år kvar, vet ni hur mycket det är?????? Typ pang, bom, orkar inte.




Mössor

Hatar använda mössa, är en sån människa som verkligen inte passar i mössa. Men eftersom det är så satans kallt blir jag tvungen att göra det imorgon. Frågan är bara, i vilken av dessa ser jag minst retarded ut? Hahaha so ugly.




Cold outside

Var nyss ute och hämtade en bok som mamma hade glömt i garaget. Varma strumpor, benvärmare, teamsportia byxor, tjockaste tröjan, vinterjackan, halsduk, vantar, mössa, vinterskor och varmaste luvan på och sen var jag redo haha. Såg ut som en isbjörn på Nordpolen bara.. Så kan det gå om det är -18 ute. Frös? Gjorde jag knappt. Boken? Fick jag. Woho för mig.




SNYGGT HOS CUBUS

 
 
Senast jag kollade in cubus hemsida hade de fått hem grymt snygga kläder! Det dåliga är att de inte har någon onlineshop och jag har inte varit på cubus på flera månader. Men de här plaggen får mer än gärna flytta in i min garderob typ NU?!
 
Denna klänningen är ju fruktansvärt snygg! Awa var så söt i den på x factor. Men för en sån här klänning måste man vara smal, passar ju Awa perfekt.
Kjolen är ju också äckligt fin! Ska kolla efter den nästa gång jag är på cubus.
Även dessa 3 kjolarna föll mig verkligen i smaken, framför allt den svarta, så söt!
Älskar mönstret.
Denna kavajen är ju riktigt partysnygg.
 
Men tyvärr äger jag inget av dessa plagg haha. Gör ni? :)
 
10 inlägget för idag btw, kanske räcker nu..



2 nya

Här kommer två tröjor till som jag köpte. Den första är från Gina Tricot och är tyvärr lite för kall för att använda nu.. Men när det blir plusgrader igen, funkar den fint! Och den andra är från JC, en mysig och fin, lite längre tröja.
 
Gillar mönstret!
Denna tröjan är mörkblå och inte svart. Men kameran ville inte riktigt fånga den fina färgen.
 
 



FRÅN GINA TRICOT

Här är en ny tröja från Gina Tricot. Varm och mysig!
 
Har inte shoppat sen i september så känner mig rätt peppad på mellandagsrean hihi :)
 
149 kr!



Dags att packa upp

Kom nyss på att jag faktiskt inte packat upp det jag köpte på Nova Lund i september.. Tänkte väl det var lite tomt i garderoben på tjocktröjor.

Ska fota lite av det nu, vill ni att jag lägger upp bilder?




Madame Tussauds #10

Typ näst sista delen från Madame Tussauds. Åh, vill tillbaka!
 
Britney Spears
Lady Gaga
Amy Winehouse, så tragiskt att hon gick bort! Otroligt begåvad sångerska.
Till Michael Jackson var det väldigt långt kö så jag orkade inte stå och vänta. Knäppte dock några bilder på king of pop!
Påven och mamma
Bästa påven. Vilken fin människa han var!
Stolt katolik
Nelson Mandela
Dalai Lama
Gandhi
King of rock´n roll!
 



DAGENS

Jeans från Kappahl och tröja från Carlings.
 



Snart jullov, WOHO

Skola imorgon, sen ska jag till stan och köpa födelsedagspresenter till mamma och på kvällen ska vi till Cats och äta. I helgen ska jag förhoppningsvis träffa Jessica. Sen blir det jobb både måndag och tisdag. På onsdag är det sista dagen i skolan och sen har jag jullov (så jäkla skönt!!!!!!). Då blir det en massa fix inför jul.

Sen den 25e ska vi ha gäster så då får jag träffa mina fina vänner Jessica, Robin och Simon. Sen kommer Cassandra till Skåne så ska träffa henne också, underbart! Måste hitta på en massa kul. Sen är det bara nyår kvar jag inte vet vad jag ska göra.

Men det går bra nu! Älskar att ha saker inplanerade :D Cassandra, vad ska vi göra? Fika? Shoppa? Äta ute? Dra ut och dansa? Bara säg till!

Btw, har ni sett något sötare? Mr perfect på bild, söt som socker är han!




THURSDAY

Kom nyss hem från Linné, fy vad jag saknar den skolan!! Men det var ovanligt tyst där idag när man gick igenom korridorerna, kan det ha att göra med att S3SHB inte går där längre? Tror nästan det ;)
 
Var i alla fall med på 9ornas samhällslektion, underbar lärare! Riktigt intressant lärde hon ut, lätt en inspirationskälla för min framtida undervisning.
 
Hade tänkt plugga lite nu, tråkigt med sant. Ha det ♥
 
Här får ni se en bild på mitt nya, snygga iphoneskal. Mönster!



Helvete vad kallt

FYFAN vad kallt det är!!!! Dags att dra till Linné för observation.




WTF

-22 grader?!?!?! Hur klär man sig för det?! Tror inte jag har någon tröja som kommer värma mig i -22 liksom..

Waah kommer frysa ihjäl. Kommer ihåg för 2 år sedan när det var -17 och jag stod och väntade på bussen i leggins, trodde jag skulle dö av kyla haha. Men kallare än -17 har jag nog aldrig upplevt, fram till idag. Välkommen istiden!




Onsdagskväll

Ska snart gå och lägga mig. Dricka ett glas pressad apelsinjuice först, så gott! Har inte alls ätit godis de senaste dagarna, frukt är faktiskt så mycket godare. Sen äter man ju så mycket runt jul så försöker hålla mig borta nu.

Ingen skola imorgon men ska till kära, saknade Linné, högstadiet dock, för att göra en observation i klassrummet hos 9orna. Kan bli rätt intressant!

Hittade nyss skönaste citatet, stämmer så in på mig haha. Cash is king!




Iphoneskal

Fick hem mina skal idag. Dock har de skickat fel, 2 st av ett och ett fick jag inte alls, hmm..

Här är ett men det fick jag nyss slänga, satte på det på iphonen så gick det inte få bort!! Så mamma fick stå med en kniv och ta bort det hahaha, så gick det sönder.. Aja skitet kostade typ 30 kr, märks..




Ingen Lussevaka för min del..

Varför gå till Lussevakan och roa sig när man kan vara hemma förkyld och plugga fonetik istället? Hoppas verkligen ni känner min ironi.

Nej men jag som verkligen hade längtat till lusse med ett gäng roliga människor, dansa loss och ha kul. MEN känner mig fortfarande lite förkyld och jag vill inte bli sjuk igen, lagom till jul. Så i år får jag tyvärr hoppa det. Men nästa? Då jäklar! Har inte varit ute och dansat på evigheter, och jag som älskar det. Någon som är 18+ och vill gå ut med mig? Ställer mer än gärna upp hehe. Jessica, blir 18 så vi kan ut och daaaaaaansa.




Waah

Håller på att skriva ut en massa papper till denna delkursen, den låter helt sick alltså. Fattar inget, asmycket arbeten, presentationer och allt. Help me?

Vad gör ni?




Bästis kommer hiiiiiiit

Om bara ett par 10tal dagar kommer bästis ner till Skåne från Uppsala. Woop woop glad!! Jag ska krama ihjäl dig, bara så att du vet. Och aldrig släppa tillbaka dig till Uppsala hihi. Snart 6 månader sen, miss u miss u miss u miss u!! Men snart ses vi, puss.




Fonetik

Detta var ju grymt svårt!! Fonetik, släng dig i väggen :(




Lat tjej

Fick nyss ett samtal om jag kom jobba både måndag och tisdag med att ha en 3a. Kul! Har ju bara haft högstadiet så det ska bli roligt att prova på. Problemet är bara att jag missar 6 timmar skola idag och på måndag har vi också skola i 6 timmar..

Men jag vill inte säga nej till jobb för jag behöver cash, men ångest att jag missar skolan så mycket. Måste försöka hitta någon balans mellan skola och jobb.

Och det viktigaste, måste hänga med från början på denna delkursen. Lätt när man missar hela första dagen idag.. Men ska läsa exakt allt inför föreläsningarna, så har jag sagt de 3 andra kurerna med men ändå haha. Denna delkursen verkar tuff.. Och har ju tentan jag missade i januari, tillsammans med 3 andra tentor. Life is hard.

Migrän har jag med, skit. Ska ta spray nu och sen börja plugga fonetik. Är så lat, pallar inte plugga. Men vet att jag kan ju, är ändå rätt smart bara otroligt lat. Sätt igång Caroline!!!!




12-12-12 12:12

Coolt osv.




Kvällsaktiviteter

Fixade nyss en av mammas julklappar, eller kanske 2.

Beställde en typ tavla som ska stå på ett bord eller nånstans, med en bild på oss och sen framkallade jag även några andra bilder på oss. Ska göra ett litet collage av de, precis som jag gjorde förra året. Hon pratar om den julklappen än idag, att det var den absolut bästa så tänkte förnya med lite nya bilder, hittade dock inte speciellt många nya på oss så får blanda lite nytt med lite gammalt.

Nu ska jag ta ett varmt bad och försöka bli människa igen efter min förkylningstid, ska bli skönt!




Cykelfylla

Alltså vet ni vad jag såg på nyheterna nyss? Hahahah dör lite. Man kan få fängelse i Polen om man cyklar full. Liksom WTF?! Så det är asmånga polacker som sitter inne nu pga det. Tillsammans med riktiga brottslingar som både misshandlat och mördad.

Oh my god, lite överdrivet osv. Men var rätt kul att se på. En hade plockat äpple så hade hans chef bjudit honom på ett glas vodka efteråt och sen hade han cyklat hem och hamnat i fängelse. Hahah lol. Älskar Polen men detta var rätt överdrivet.




Presents

Min bror slutar aldrig förvåna mig. Varför kom inte jag på denna idéen? Nova Lund är ju skitbra!

Vad ska jag köpa? Haha är typ sämst på presenter. Älskar att köpa presenter till folk dock :) hade jag haft pengar skulle jag köpt en marc jacobs plånbok hon så gärna vill ha. Men det får kanske bli nästa år!




Candles

Första gången på 5 dagar som jag äter frukost i köket, har bara legat på soffan alla andra dagar och ätit middag i vardagsrummet.

Såg att mamma har köpt en ny söt adventsstake, mys!

Vill jobba btw.. Så tråkigt att bara vara hemma. Skola blir det inte heller imorgon, är fortfarande för förkyld. Jaja, om 30 min är det heart of dixie, woho så bra!




Cats på fredag

På fredag fyller mamma år och jag hade tänkt bjuda henne till Cats, dyraste restaurangen i Hässleholm (vi har dock inte såå många att välja bland) MEN hon är helt klart värd det. Maten är så sjukt god så jag har ju inget emot att gå dit och äta direkt heheh.

Frågan är bara vad jag ska köpa för present? Har ni några tips?

Några bilder från senaste gångerna vi var där och åt.




Pictures from Wednesday

Här kommer fler bilder från i onsdags!
 
Tyckte det var så jobbigt att ha på alla piratstuff så jag såg mest ut som vanligt hela kvällen.
Lovely friends!
Sandy var på G!
Taggad inför kvällen.
Och det var Ninja Turtles med.
Gabrielle, jag och Tove ♥
 
Har även lite bilder från själva sittningen, kan lägga upp de senare idag.
 



BLOGRESPONSE

Nu har jag äntligen fixat blogresponse här till bloggen.
 
Alltså denna lilla ruta längst upp till höger här på bloggen. Haha fina pilar och allt! Så det är bara att ställa en massa frågor. Som en frågestund dygnet runt, året om. Hehe bra va?! Ni kan fråga vad ni vill, när ni vill så ska jag svara. Man kan antingen vara anonym eller skriva sitt namn. Har sånt här på Saadebloggen med och det är kul att svara på frågorna. Men sluta inte kommentera bara för det, era kommentarer älskar jag att läsa.
 
Jaja puss på er.



13

Woho, nu är det nära. Mys!

Ska bara bli frisk först.. Mår inte direkt bättre idag plus att jag vaknade med riktigt jobbig migrän. Blir sängen/soffan hela dagen idag med. Ahh fy så tråkigt.




Party with ma girls

Här kommer lite bilder från onsdagens sittning. Först var det skola mellan 12-15, hade sån sjuk migrän så ville bara hem men efter att ha proppat i mig både tabletter och spray blev det lite bättre. Skulle hem till Gabrielle direkt men drog till stationen och åt och väntade på Anna-Maria. Sen kom Tove och höll mig sällskap, sen kom Anna-Maria och vi gick ut och väntade på bussen. Snöade och var SVINKALLT! och bussen var såklart sen, höll på att frysa ihjäl. Men den kom till sist och vi gick hem till Gabrielle som bor i en jättefin studentlägenhet på bryggare, hade lätt kunnat bo där! Vi hängde där i typ 1,5 timme, fixade oss, lyssnade på musik, taggade och sen tog vi bussen till stationen.
 
Väntar på bussen
Tove på grafitti
Maaat
Hemma hos Gabbsan, jag och fina Anna-Maria!
Smile ♥
Toffsan fixar sig
Gabrielle var Nasse, skönt att ha onepiece hela kvällen haha!
Jag var pirat, skepp o hoj!
Och AM var Ninja Turtles, haha söte då
Fina vääään!
Tjena Nasse
Gabrielle och Anna-Maria
Tove skulle vara Sandy i Grease, ni får se resultatet sen.
 
Har fler bilder men lägger upp de i ett annat inlägg så det inte blir för många i ett.



Iphoneskal

Farligt att vara sjuk haha. Klickade hem några iphoneskal från fyndiq.se, hoppas de kommer om några dagar! Har mest rosa skal så försökte hålla mig till en annan färgskala denna gången.




Världens mysigaste vinterjacka

Här kommer ett par bilder på min underbara jacka! Köpte den för cirka 2 månader sen på MQ. Har verkligen letat efter den perfekta vinterjackan men tycker de flesta är rätt fula. Men sen såg jag denna och baam! Var tvungen att köpa.

Kostar 2000, svindyr men kan använda den i en massa år :) nöjd! Efter ett par veckor berättade Simone att det var 50% rabatt på just denna jacka, kändes ju lite surt..




Livet är för kort

Detta är så himla sant! Det är mycket lättare med killar. De kan verkligen hata varandra ena sekunden men sen glömma det lika lätt, lägga det bakom sig och fortfarande umgås som vänner. Det är tyvärr inte lika lätt med tjejer. Varför är det så? Livet är för kort för att bråka.




Likeaboss

Den mest avancerade frukosten någonsin, tog liksom hela 3 sekunder att fixa! Coolt va?

Ska snart kolla 90210, så bra serie! Swefilmer.com är ju typ bästa sidan ever, laglig sida där man kan kolla massa filmer/serier med svensk text. Hur bra?!




14 dagar

Nu är det bara 14 dagar kvar till jul! Hur galet?! Vi har inte ens börjat julpynta här hemma men så fort jag blir frisk ska jag sätta igång med det.

Mamma fyller år om 4 dagar, på fredag och jag måste ju hitta någon fin present! Men vad? Och så är det ju dags att börja inhandla julklappar med. Julstress men det är ju mysigt :)




Läsarfråga

Det var en av er läsare som undrade hur många bilder jag har på mobilen och svaret är 6183 stycken. Galet många, jag vet!

Men har Iphone 64 gb så det får plats väldigt många. Typ 90% av minnet tas upp av bilder så det känns som om jag måste radera en del snart haha. Men jag tar typ bilder på allt med telefonen, på så sjukt onödiga saker med.

Här är två bilder från i fredags, efter jobbet då jag mådde skit, kanske syns. Världens mysigare jacka på dock, kan visa bättre bilder på den sen.




Måndag

Detta var ju ett jävligt jobbigt virus! Mår ju aldrig bättre!!!!

Fredag, lördag, söndag, måndag. Seriöst, hur länge håller det i sig? Kunde inte alls sova i natt, var säkert orolig pga tentan. Verkar som en del från klassen inte ens kunde komma fram till skolan pga skånetrafiken, ni levererar som vanligt!

Nä nu ska jag ta mig upp från sängen, försöka göra lite frukost och vila vila. Pga att jag är helt snuvig har jag kontant migrän = jag mår illa. Blä blä.

Hoppas ni mår bättre och att ni undviker alla bakterier nu i dessa förkylningstider!




December 2011

Såhär såg december 2011 ut för min del, en bra månad med en massa skoj som hände ju!
 
Pluggade en massa innan jullovet
Hängde på spanskan med Cajsa
Var på stan med Simone
Åkte en massa till donken, för folk hade börjat ta körkort. Roliga minnen det där!
Åt världens godaste klubba på typ varje rast, gosh var får man tag i såna här?!
Klädde mig såhär (var inte lika kallt som i år)
Satt i bibblan och pluggade inför svåraste engelskaprovet men blev mer skratt och skoj än plugg haha
Shoppade lite
Var på Nova Lund med mamma och köpte nya skor
Och åt mat!
Adventsmys
Var på gymmet en hel del
Skolan med människor som förgyllde mina dagar, saknar er tjejer!
Hade körlektion och nu 1 år senare har jag inte ens tagit körkort, haha pinsamt Caroline..
Kämpade med ett stort religionarbete långt in på natten
Hjälpte mamma fixa inför hennes fest
Städade skåpet och jag och Samir konstaterade att skolan gav oss alldeles för mycket onödiga papper
Var på lussevakan med Maja
Fikade
Fick världens största blåmärke. Kommer ihåg det än idag. Jag och några i klassen lekte dunkgömme på rasten så skulle vi dunka vid en papperskorg som stod framför ett stort glasskåp. Samir letade och jag och Cilla bestämde oss för att springa fram och dunka. Vi såg inte varandra, sprang in i varandra, jag ramlade, slog i huvudet i glasskåpet och slidar in under det typ. ALLA började gapskratta och jag fick ett stoort blåmärke. Har aldrig skrattat så mycket, varit så rädd, haft så ont och tyckt något var så kul på en och samma gång. Hahahah det var bara så sjukt. Synd att ingen filmade..
Mamma fyllde år
Var och såg finaste André på stan
Studentfest, så kul!
Var på min livs sista julavslutning, buhu
Och sen på kvällen var det fest hos Matilda
Party
Satte upp vår fina julgran
Firade en mysig julafton
Med en massa fina julklappar..
..och god mat
En decemberoutfit
Shoppade på mellandagsresan på Nova Lund och drömde om alla fina MJ väskor jag såg
Var hemma hos Jessica i Åhus och åt en supergod middag, mys!
Firade nyår på Harrys, var sjukt kul! Och hade på mig det här (minus strumporna hahah)
 
Mycket mycket kul! Denna december börjar inte lika bra men förhoppningsvis kommer resten av månaden bli bättre :)



SÖNDAG

Blir ingen tenta för min del imorgon och det suger rätt brulat kan jag säga. Vill bara ha den över så man slipper tänka på den. Men får göra den den 25 januari istället. Ni som gör den imorgon; lycka till!
 
Feel like shit today. Har vilat hela dagen och ska fortsätta med det imorgon med. Lucky me.



Nä inget bra det här

<font face="arial">Livet är så jävla dåligt just nu. Trodde jag skulle vakna upp piggare idag men nej varför skulle jag liksom? 
 
Mår så sjukt illa, har ont i huvudet, halsen, är helt slö. Pallar inte. Missar tentan imorgon, och det är det värsta. Måste göra den den 25 Januari vilket betyder att jag kommer tänka på den över hela jullovet, hur hemskt är inte det? Missar början på nästa kurs som btw verkar helt wierd. Ingen lärare svarar på mina mejl. Får inte tag i fonetikkompendiet för det ska man hämta i skolan, ja men lätt när man inte bor i Helsingborg och är sjuk?! Ni kan kanske tänka lite längre än så. Kommer ha asmånga tentor över jul. Kan varken jobba eller gå i skolan.
 
Känns som om jag snart ska spy, har cpont i ryggen. Kommer antagligen inte kunna dra till Lussevakan på onsdag. Kan inte julpynta, knappt äta något. 
 
Sorry för detta hemska klagoinlägg men är så trött på att ingen någonsin blir som jag tänkt mig på sistone. 2012 är inget bra år alltså. 
 
Kan inte ladda upp bilder heller för appen funkar inte. Hoppas ni har det bättre än jag. Mmmm pusshaj.<font>



Min dag

Druckit pressad apelsinjuice= c vitamin, läst en horoskopsbok jag fick av mamma i torsdags och haft på mig mina söta me to you pyjamasbyxor hela dagen.

Har så sjukt ont i ryggen. La mig på soffan igår direkt vid 16 sen förflyttade jag mig till sängen och idag har jag legat på soffan hela morgonen, dagen och kvällen. Dööör så tråkigt detta är.




Portkod och julkalendern

Kolla portkod 1321 (så jäkla bra!) och julkalendern hela kvällen. Har inte så mycket annat till liv just nu. Orkar inte göra något.

Och så papper så jag kan snyta mig varannan minut. Vill bli frisk nuuuuuuuuuu. Skulle hem till Kasia och Robin ikväll, hade så sett fram emot att träffa dem! Men nej. Äckelvirus.




Still sick

Appen funkade varken igårkväll eller idag så har inte kunnat blogga. Mår skit idag med!! Illamående, migrän, halsont, feber, snuva och allmänt slut. Pallar inte!




Inte kul att vara sjuk

Sjuk, sjuk, sjuk. Hade hoppats på att det skulle bli bättre men blev snarare tvärt om. Mådde så himla dåligt hela dagen på jobbet! När jag är sjuk så tappar jag liksom all min energi. Hade lika ont i halsen på studentbalen och det förstörde verkligen hela min kväll.
 
Men det var bara att bita ihop idag och ändå vara positiv och ta fram all energi under lektionerna jag hade. Sen på rasterna mellan satt jag och höll på att dö haha men laddade om till nästa. Sedan jag kom hem har jag bara legat på soffan under täcket och vilat/sovit. Halsen gör svinont, huvudet håller på att explodera för jag har knappt druckit på hela dagen, Drack inget mellan 8-17 för kunde knappt svälja så antar att det blev lite vätskebrist där och nu har jag fått snuva med.
 
Många har ju insjuknat i influensa nu men jag hoppas verkligen inte detta är influensa!! Har lite feber med men den är inte så hög. Hoppas det "bara" är en förkyldning/virus.
 
Blev taggad i en bild på facebook innan idag. Den är från sittningen, min bordsgranne Victor och jag. Riktigt trevlig kille! (och snygg haha!!), var en mycket trevlig kväll och killarna gjorde så att jag skrattade tills jag fick ont i magen.



Sick

Sjuk, seriöst fuck!! Har inte tid att vara sjuk och må dåligt. Har asont i halsen och antagligen feber med för fryser som satan! Tentan då? Får se hur jag mår i helgen.. Annars får jag höga den på omprovtillfället. Skulle inte gått till sittningen trots allt, var så sjukt kallt den kvällen. Och så är ju typ alla på tåget sjuka, hostar och en massa äckel bakterier.

Slutar 15.30 så är en del timmar kvar men det borde jag väl klara.

MVH sjuk tjej.




Ont i halsen

Har fruktansvärt ont i halsen. Antingen håller jag på att bli sjuk eller så är mina stämband lite förstörda för att jag pratat för mycket. Hoppas innerligt på det sista!!!! Vill verkligen inte vara sjuk, panik.

Ska äta frukost nu och sen blir det jobb.




Present

6 december vilket betyder present av tomten under kudden, jag gillar't!

Mamma hade glömt det i morse haha så sa hon var den ligger så la jag den under kudden nyss och tog fram den direkt efter haha.

Ett armband ur Guldfynd by Kenza, hade önskar mig det i julklapp. De är så himla fina, enkla men underbara. Har ett sånt med ett kors med:)




Jobb & plugg

Jobbat klart för idag, trött men har varit roligt! Jobb imorgon också, yes :)

Nu är det ombytta roller denna eftermiddagen. Går från lärare till elev och ska plugga plugga plugga till tentan! Panik, kan inget. Pluggade 55 timmar på grammatiken, pluggat 2 timmar på detta.. Ska försöka göra tentan ändå, så man vet hur den ser ut ungefär men sen satsar jag på omtentan 25 januari. Men man kan ju alltid försöka nu ändå, right?

En liten julgran på jobbet och hejhej vinterland.




08.29

Börjar tydligen kl 9 men mår så sjukt illa!! Vet inte varför men vill bara spy :( har aldrig mått illa bara sådär så det är jättekonstigt!

Menmen, ska klara jobbet ändå :)




Jobb

Usch är så trött! Gick och la mig alldeles för sent..

Men ska jobba idag, så kul! Ska vara i skolan kl 8, ingen aning när jag slutar. Sen efter jobbet blir det plugg för hela slanten. Hörs!




RIP Sebastian

Satt på tåget nyss och läste överallt på Facebook "rip Sebastian andersson", klickade in på hans profil och såg att en ung kille med hela livet framför sig, tagit självmord.

Han saknade tydligen sin mamma så fruktansvärt mycket, hon gick bort för 2 år sedan. Antagligen orkade han inte mer. Usch tycker sånt här är så tragiskt! Trots att jag inte kände dig, vila i frid Sebastian. Nu är du i himlen bredvid din älskade mamma som du saknat mest, nu är ni återförenade.

Gud, kan inte ens tänka mig ett liv utan min mamma, utan min ängel. Bästa personen i mitt liv!!




Lund

Time for sittning!




Dagens planer

På väg till stan nu för att ta tåget till skolan.

Skola mellan 12-15 och sen ikväll är det sittningen i Lund! Passar inte så bra just denna veckan i och med tentan men lite kul måste man ju ha ändå!

Hinner inte hem mellan så direkt efter skolan drar jag, Anna Maria och Gabrielle hem till Gabrielle och hänger där några timmar innan vi möter upp några från klassen på stationen och har tåget till Lund.

Sen ska några ut i Lund men jag måste dra hem, förhoppningsvis jobb imorgon och så måste jag plugga.

Ha en fin dag!




01.16

God natt, sov gott! Börjar 12 imorgon, måste åka kl 10 men ska upp tidigare och i alla fall plugga lite. Hinner väl kanske 1 timme eller så?

Bäst att sova, puss och god natt :)




Sanningar om mig själv

Jag är sjukt trött på skolan
Jag hatar plugga
Jag hade väldigt bra betyg på gymnasiet (hur nu det går ihop med förra punkten?)
Jag hatar när man väntat på något länge som sen inte blir av
Har nästan alltid beslutsångest
Vill klara äckeltentan på måndag
Ogillar starkt att åka tåg
Blir snabbt rastlös
Älskar att ha mycket saker att göra
Älskar shoppa och resa!
Tycker om att läsa böcker (som jag själv väljer)
Hatar regn
Går och lägger mig alldeles för sent
Har migrän typ 4/5 gånger i veckan
Älskar min mamma över allt annat
Saknar högstadiet
Saknar gymnasiet
Tycker livet är rätt tråkigt atm
Vill egentligen jobba med så mycket, många olika yrken intresserar mig men man kan ju bara hålla sig till 1 tyvärr (oftast)
Älskar karuseller
Är åksjuk (ännu två punkter som inte passar ihop)
Tycker det är jobbigt att sminka av mig på kvällarna, därför använder jag nästan aldrig mascara
Dricker inte
Vill bli rik
Vill flytta ifrån Sverige någon gång i framtiden
Tycker Sverige är ett galet tråkigt land
Älskar att vara brun
Hatar dock att sola
Har aldrig solat solarium
Nu blev detta tråkigt och jag kommer inte på mer




Är julkalendern bra?

Hejdå litteraturhistoria, hej julkalendern. Har inte haft tid att kolla på ett enda avsnitt men vill verkligen följa det i år. Känns som om man får lite mer julkänslor om man följer det! Kollar ni på julkalendern i år?

Så nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och kolla på svtplay. Viktigt att ha i alla fall lite egentid mitt i allt plugg.




Böckerna tynger ner mig

Trött, ont i huvudet, ont i fötterna och grymt hungrig. Kom nyss hem och nu måste jag plugga. Lucky me!




Trött tjej

Slutade nyss jobbet, sjukt trött i huvudet och riktigt ont i huvudet med, och jag som måste plugga hela kvällen.

Men det har varit superkul idag med, älskar jobba som vikarie = kommer troligen älska mitt jobb sen med.

Nu ska jag hitta något att ha på mig imorgon, vi ska klä ut oss på sittningen, något som har med seriefigurer att göra, åh hatar klä ut mig..




Jobb

Skulle ju plugga hela dagen men så fick jag ett samtal om jag kunde komma och jobba kl 9. Sagt och gjort så nu ska jag jobba till 15.30, så kul! Och money money. Love it. Plugga ska jag göra i helgen, seriöst. Plugga sjukt mycket då.




Boring shit

Ätit frukost och ska nu börja plugga, hela dagen lång. Tror jag tar från epok till epok, blir nog lättare så.

Ha en bra dag i skolan!




Natti

Woho, ska bli faster i maj. Ska ta med lillen till andys Lekland och bli 12 år igen heheh.

Nu ska jag sova, och pluggapluggaplugga imorgon.

En bild från idag, cold outside!




Läsa läsa läsa

Alla de här böckerna har sjukligt lång tid att läsa! Denna är på 320 sidor och det tar ju inte 1 timme direkt utan rätt mycket längre.. Läser lite, bläddrar lite och har lite panik över tentan.

Ingen skola imorgon men blir illa tvungen att gå upp vid 7.30 ändå för att plugga, som jag gjorde med grammatiken. Vill verkligen klara detta provet med, snääääälla.

Nu ska jag fortsätta läsa. Vad gör ni?




BEHÖVER LOV

Längtar så fruktansvärt mycket till jullovet! Är galet skoltrött. Och eftersom vi inte hade något höstlov är jag extra trött. Sjukt jobbigt att gå från september-december utan lov och sen från januari-juni utan lov. So what att vi har typ 1 veckas längre sommarlov, det behöver jag inte. Behöver lite paus mitt i.
 
Har inte ens tid att varken julpynta eller kolla på julkalendern, ledsen tjej..Bilder från förra året. 16 dagar kvar!



Jag och Jane Eyre

Tar alltid en massa cambilder när jag har tråkigt eller när jag borde plugga men inte orkar, töntigt jag vet haha!
 
Men i alla fall, kul liv osv (y)
 
Med min nya favoritbok Jane Eyre! Nej skämtar bara, den är sjukt tråk. Nu ska jag gå över till Robinsson Crusoe, tror inte den är mycket bättre dock..
 
Jaja, än en gång; händelserikt liv man har.
PUSS



Clever quote

Dagens smarta citat. Sanna ord!




Vinterland

Inte bra dag någonstans!! Och nu måste jag plugga = dagens blir ännu sämre. Palla.




Lussevakan

Lussevakan kommer bli grymt! Hoppas på att få med ett helt gäng. Jessica, Angelica, Nathalia, Nicole, Patrik, Semir, Wioletta och några killar till om de vill.

Fler som vill hänga på? Bara att säga till, kul om man blir många! Senast jag var på Björket var på studenten och det var galet kul. Saknat Björket, så många minnen från både högstadiet och gymnasiet där haha!




Förseningar

Fryser ihjäl!! Och skånetrafiken? Levererar som vanligt! Vi har inte ens kommit fram till Tyringe..

Och skånetrafiken skrev på sin fb sida att allt kommer gå mycket smidigare i vinter med tågen osv, bullshit alltså. Lyssnar i alla fall på julmusik!




KALLT

Så trött och kollar ut så är det -13 ute!!! Kommer frysa ihjäl.

Varmaste tröjan i garderoben? Jatack.




Party people in the house

Här kommer lite bilder från igår. Eftersom jag bloggar från mobilen går det inte skiva undertexter under bilderna men i alla fall. Den svarthåriga tjejen är min fina kompis Nathalia, Semir känner ni nog igen vid det här laget, den andra killen heter Patrik, den andra svarthåriga tjejen är Nathalias syster och sen kommer Nicole i blå kavaj och den sista tjejen lärde jag känna igår.

Tack för kvällen alla, sjukt kul!! Sorry att en del bilder är suddiga men vi dansade så mycket så det var lite svårt att fota.

Resten får ni se sen, med undertexter. Mycket roligare haha.




14.57

En bild från igår på snygga Nathalia och mig.

Nu ska jag börja plugga, på riktigt. Pusshej!




Pluggmode on

Hemsk natt, sov riktigt dåligt och vaknade sådär 182782 gånger. Har en känsla av att det kan vara på grund av tentan som är nästa måndag. Jag måste verkligen börja plugga på den!

Har tagit på mig min mysiga one piece (inte äkta dock), tagit plats i soffan och ska snart hämta alla böcker och lite huvudvärkstabletter..




Fun night with great friends

Kom nyss hem efter en väldigt rolig kväll. Polacker vet hur man har kul!

Hade ingen aning om att Nathalia skulle vara där så det blev en glad överraskning. Inte träffat henne på väldigt länge och tjejen är grym på att dansa! Lärde känna lite nytt trevligt folk med. Pratade en massa och dansade ännu med. Bl.a. till gangnam style, haha crazy!

Den 12 ska vi förhoppningsvis till lussevakan och dansa loss, skulle varit riktigt roligt. Här kommer några bilder på Nathalia och Patrik, Nicole och Semir. Fina vänner!




Woop woop gangnam style




Saturday

I'm off. Tar med mig min snygga kuvertväska ikväll! Ha en trevlig kväll:)




Kvällens

Idag är en sån dag då inga kläder ser bra ut. Antingen är de för kalla, för varma, för tajta eller för lösa.

Efter många om och men bestämde jag mig för en tröja som inte täcker axlarna som jag inte använt sen typ 7an, en kjol och ett stort skärp i midjan. Kanske inte den mest festliga outfiten men funkar!




18.01

Tycker det är så jobbigt att sminka mig med mascara haha! Men det blir ju så snyggt, öppnar upp ögonen liksom. Har haft samma mascara sen 1an på gymnasiet.. Men den börjar bli torr nu så får nog slänga den.

Nu jag äta och sen kolla igenom garderoben lite.




Andrzejki

 
Hallå hallå!
 
Invigningen av Helsingborg arena var super igår MEN är så arg över en sak! Det skulle vara mellan 20.30-23.30 och vi skulle hinna med 00.17 tåget hem (sista tåget, sen går nästa 05.17 på morgonen).
 
Så blev showen en hel timme sen! HUR DÅLIG STIL?! Alla bor faktiskt inte i Helsingborg smartheads. Så missade 1 timme av invigningen och såklart en massa av Eric Saade, ååh är så sur! Har skrivit till både ticnet och arenan och klagat. Folk som inte kan hålla tider, skyll er själva! Man kan inte vänta in 5000 personer, det fattar väl alla? BLÄ SUR.
Måste snart börja fixa mig inför lite party ikväll! Är någon fest, andrzejki (polsk tradition) i en lokal idag. Semir och Nicole ska bla vara där, men vad ska man ha på sig?
 
Orkar inte haha, är så trött, vill bara kolla igenom bilder och videos från igår och chilla hemma hela dagen. Men kanske blir kul!



X factor

Kollar på x factor nu eftersom jag missade det igår, såg dock på Facebook att JEM åkte ut, varför? De är ju bäst! Typ nya black eyed peas.

Gillar Isak och Awa med men JEM var favoriterna.




Så trött på det

Igårkväll var jag rädd att detta skulle hända, att jag skulle vakna idag och må skit. Och det var precis det jag gjorde. Efter det höga ljudet på invigningen igår, det gamla pågatåget och att jag somnade vid 4 ledde till att jag vaknade upp med en fruktansvärd migrän, har bara haft så ont i huvudet 1 gång innan.

Vaknade vid halv 8 och kändes som om huvudet skulle explodera! Är så sjukt trött på att jag aldrig kan göra saker som andra kan utan att må skit sen. Tog både 2 migräntabletter och nässpray samtidigt och försökte somna. Vaknade vid kl 13 nu och känner mig helt slut. Tabletter plus nässprayen mot migrän gör mig helt mörbultad, mår sjukt dåligt sen. Jaja vad ska man göra? Har fortfarande liiiite ont i i huvudet men helt klart mycket bättre! Nu ska jag äta frukost, är så hungrig.

En bild från arenan igår.




03.00

Klockan är alldeles för mycket och jag måste verkligen sova snart.

Var så kallt när vi kom till stationen, frost på alla fönster så frös typ ihjäl innan vi kunde köra hem. -7 grader, nu känns det verkligen som att december är på G!

Tre bilder från ikväll som jag hittade på Facebook. Ska berätta mer imorgon, sov sött!




På väg hem

På väg hem från Helsingborg nu. Eric var fantastiskt!!!!!!!!!!!!

Var tvungen att gå tidigare dock för sista tåget gick 00.17, Skånetrafiken; suger att ni inte har fler nattåg!

Leker lite fjortis i min varma jacka och sköna luva haha. Hörs när jag kommer hem!