slide show

Lång text

Känslan när mamma läser mitt arbete som ska lämnas in imorgon och säger "Caroline, du är fantastisk på att skiva! Var har du lärt dig det? Jättebra" då blir man verkligen glad :) 

Pratade med Daniella från klassen nyss och förklarade varför jag inte kan vara i skolan varje gång och att det är därför jag brukar skriva till henne ibland och fråga om saker jag missat. Känns skönt att hon förstår och vill hjälpa! Det med skolan känns hopplöst ibland. Jag har alltid varit en tjej som är väldigt ansvarig, har ett stort kontrollbehov och alltid vill prestera på topp. Jag kan inte lämna in något sisådär, gör jag något så ska det vara bra. Men det tar på hälsan i längden vilket jag absolut märker. Hade jag inte haft så sjukt höga krav på mig själv på gymansiet kanske denna hemska migrän inte hade varit så hemsk. Att sitta uppe halva nätterna och plugga konstant tog verkligen på hälsan vilket jag kan ångra nu i efterhand. Hur många nätter satt jag inte uppe och försökte få in samhälle c och matte b i huvudet, hur många gånger grät jag inte och kände att jag snart inte orkar med. Men samtidigt kan jag inte låta bli att bli sjukt stolt över mina betyg, 21 MVG på gymansiet och när rektorer säger att mina betyg är riktigt imponerande, ja då känns det värt det. 

Så universitet känns tufft för mig, för jag kan inte alltid närvara. Människor som inte har kronisk migrän förstår nog inte hur svårt det är att leva med det. Hur kämpigt det är att ha ont i huvudet 24 timmar om dygnet, hur kämpigt det är att sitta på en föreläsning med dunkande huvud och skriva tenta med den sjukaste migränen man varit med om. Det är verkligen inte lätt men jag gör mitt bästa. I nuläget kan jag inte åka till skolan mer än när jag verkligen måste vilket är seminarierna. Jag kan nästan ändå inte koncentrera mig i skolan för att jag har så ont, det är inte alls kul. Men nu har jag förklarat läget för både någraklasskompisar och läraren och det känns som om de ändå försöker att förstå vilket är skönt. 

Sen hoppas jag såklart att det blir bättre en dag. Men till så länge får jag försöka kämpa vidare och försöka släppa lite på kontrollbehovet. Och hoppas på det bästa. 

Känns så skönt att skriva av sig, jag älskar att skriva texter. Det är det bästa med bloggen. God natt på er <3








Dagarna i Polen

Lite blandade bilder från Polen, saknar det!
 
Hängde upp en massa tvätt på morfars altan, det var så sjukt varmt i Polen så det torkade supersnabbt, gött!
Omg så gott
Shopping på geant
Bästa New Yorker, älskar att handla där!
Nästan allt jag köpte var på rea, så himla bra! Denna tröjan kostade 40 kr.
Trött tjej! Kom hem vid 21-22 varje kväll, då skulle typ morfar och hans fru redan lägga sig. Så jag och mamma stannade uppe lite och läste och så, fanns inte så mycket mer att göra på kvällarna utan internet.
Mamma åkte till Tyskland en dag för att köpa dextro till mig och jag hade tråkigt. Nästa år ska jag följa med! Många bra affärer så hon, jadå. Det var någon som undrade hur jag ser ut helt osminkad, here you go, all natural.
KFC åt vi ofta jaaa, kan äta det varje dag heheh.
Fina mami.
 
Nu har jag inte alls många bilder kvar från Polen men hoppas ni tycker det är roligt att se? :)



Dagens







Köra lite






Durkheim

Pluggar.. Förbereder morgondagens semiarium om Durkheim, han är såå svår att förstå! Usch detta är jobbigt.
 
Brukar bli ett gäng oseriösa cambilder när jag försöker plugga..
 



TA MIG TILL MEDELHAVET

Nej jag vill inte alls vara såhär brun och vara utomlands nu..
 
Cypern
Spanien
Turkiet, min fina studentklänning ♥♥



Be amazing today

God morgon!

Varken skola eller jobb idag, så himla tråkigt, jag vill ju jobba :( älskar att jobba. Låter kanske konstigt men jag gör verkligen det. 

Istället blir det plugg så bilderna med måndagspepp behöver jag själv också. Ha en awesome måndag!






Du & jag

Nu får det räcka med plugg för idag. Jag är inte klar men gör klart frågorna imorgon. 

Dags för bad och lite läsning. Blev så glad när jag såg att min absoluta favoritförfattare Katarina Von Bredow hade gett ut en ny bok, tills jag läste på baksidan "I femman på Annelundsskolan.." 5an, det är ju mellanstadiet?! Hon har alltid skrivit kärleksböcker om högstadiet och gymnasiet och de är verkligen galet bra. Så kommer denna om mellanstadiet? Inte alla lika kul menmen eftersom att jag älskar hennes sätt att skriva måste jag läsa den här boken ändå & hoppas på att hon ger ut en bok om lite äldre snart.






Boots + klänning

Boots, klänning och bara ben är den perfekta kombinationen enligt mig! Förstår inte varför jag inte tänkt på det innan, supersnyggt ju. Det negativa är att det blir väldigt varmt med boots på sommaren, ska försöka hitta några som inte är fodrade. 






Vad vill ni läsa om här på bloggen?

Vad vill ni läsa om här på bloggen? Har nämligen lite bloggtorka just nu så vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Så frågan är vad NI vill läsa mer om? Tips på inlägg? Något speciellt ni vill att jag ska skriva om?
 
Kommentera eller skriv på ask http://ask.fm/carro93 så att jag får lite tips ♥
 
 



Ångest

Det här kära läsare, det är en hög full med ångest
 





Söndagsångest

Hej!

Har så sjukt mycket att göra idag, en hel lång lista. Söndagsångest på hög nivå. Och skolan gör mig sjukt stressad, onormalt många uppgifter får vi hela tiden, det är helt sjukt. Hänger knappt med, lärarna har totalt 0 samarbete och då blir det klart svårt för oss elever att förstå vad vi ens ska göra. 3,5 år kvar, kom igen Caroline..........






Bagge in Hässleholm

Maja, varför är vi inte på
Björket idag? Anders bagge är där och det är 80&90 tals kväll, haha fett kul ju!

Welcome to Hässleholm

Björket trädgård var såå kul, roligaste kvällen på länge. Gör vi om nästa år!




1D LIVE

Den 17 juni blir det one direction live, ska bli roligt att se dem! 

Favoriterna i 1D, höhö.



Kyrkogården i Polen

Här kommer de sista bilderna från Polen som jag tog med kameran, har lite från mobilen med. Jag och mamma åkte till kyrkogården för att hälsa på världens bästa och finaste mormor jag saknar så mycket så det gör ont. Tårarna rinner varje år när jag står vid gravstenen, mormor var en sån fantastisk människa.
 
Kyrkogården där mormor ligger begravd är väldigt fin, otroligt mycket grönska överallt.
Var sjukt varmt denna dagen, 45 grader i solen, hej svettig tjej.
Vi köpte den här fina lyktan, min ängel ♥
"Inför din godhet sänker även änglarna på huvudet", finaste citatet som passar mormor perfekt.
Mamma köpte den här lyktan där det står "älskade mamma"
1931-1997
Hejdå för detta året mormor.
Normal temperatur osv..
Sedan åkte vi till ett shoppingcenter. Varm choklad <3333



Bilder från Polen

Lite fler bilder från Polen. Nu kommer jag inte ihåg vilka bilder som hör till vilka dagar så lägger bara upp några.
 
Shoppinggirl
Kaskada, bästa shoppingcentret!
Fika, puddingen var himmelsk, så sjuuuukt god.



Gårdagens

Skor Walkon // jeans Kappahl // skor Björn Borg // tröja New Yorker (Polen) // jacka h&m // sjal Vero Moda



Recension fit me foundation

Är faktiskt supernöjd med fit me foundation jag bloggade om igår! Det var svårt att välja nyans i affären eftersom alla typ såg gula och fula ut. Men jag tog 130, den näst mörkaste nyansen och jag är glad med det valet för det är varken för ljust eller mörkt. 

Var lätt att applicera och sen smeta ut med fingret. Dock täcker det inte speciellt mycket så vill man täcka väldigt mycket är detta kanske inte det optimala valet. Men vill man inte täcka så mycket utan bara jämna ut kan jag rekommendera det. 

Såhär blev resultatet:



Kommer absolut att använda det i fortsättningen. 



Lördag

God morgon! 

Vaknade nyss, eller vaknade först vid 7 av att jag hade sån hemsk mensvärk, riktigt vidrig kramp, fy! Tog värktabletter som inte började hjälpa förrän typ 40 min senare, så låg i sängen och grät mig till sömns. Svårt att vara tjej ibland.. 

Men nu är jag vaken. Ska äta frukost och sen ta det lugnt lite, sen måste jag plugga. Hemtentafrågan 1 har jag inte ens börjar på, ehhh orkar inte menmen.

Nu ser ni mörkt hår VS ljust haha. Gör jag en hög hästsvans syns bara det mörka håret.



Jag tror jag är kär

Idol var ju bara bra ikväll!
 
Och KEVIN, alltså gaaaash. Alla negativa människor som skriver massa skit om Kevin, in your face typ, för satan vad bra han var ikväll! Vilken revansch, magiskt.
 
Blicken, leendet, charmen, rösten, allt! Jag tror jag är kär, heheh. Nej sjukt bra helt enkelt.
 
Och så vann han omröstningen på hemsidan om vem som var tittarnas favorit ikväll och han blev så förvånad och glad. Såg ni eftersnacket? Så himla söt! Kevin har varit min favorit sedan den första audition och kommer alltid att vara det. Sen är Gabriel också väldigt bra, gillar honom mer och mer för varje gång.
 
Snackade med Wille om att vi två borde sitta i juryn haha för då skulle Kevin och Gabriel stått i final, åh skulle varit bästa finalen ever. Kul att andra har samma favoriter som jag! Visste ni förresten att George har varit med i junior eurovision song Contest? Det hade jag ingen aning om men Wille sa det så lyssnade på låten på spotify, den var urgullig haha! Lyssna på "jag tror jag är kär", lilla George.



Saknar er

Saknar Jack och saknar min bror! Brorsan är uppe i Köping och jobbar, utomhus och det är ju sol ute om dagarna så han kommer hem solbrun som om han vore utomlands, så avis! Bra pigment.se 

Killarna i mitt liv <3



Fit me

Köpte fit me foundation stick idag. Har läst mycket om det, att det är bra så tänkte prova. Har faktiskt aldrig använt foundation i hela mitt så vi får väl se om jag blir nöjd. Har aldrig haft problem med min hy så har bara använt löspuder för att få lite färg i ansiktet. 






Jeansblue

Kommer ni ihåg jeansen jag köpte på Nova Lund för någon månad sedan? Några av er ville se bilder på dem på så här kommer några.
 
De är inte så tajta längst ner vilket jag inte tycker om. Så jag tänker endast använda de till boots/stövlar så att det inte syns, för de ser de ändå rätt tajta ut.
 



Love Fridays

Idag är det fredag! Bästa dagen på hela veckan. Jag och mamma ska snart till Cats och äta där med hennes kompis, hon är jättetrevlig så jag följer gärna med. Dock tror jag att jag ska ta buffé idag, 80 kr så det är ju toppen. Äter typ alltid på wokhouse på fredagar men idag blir det alltså Cats istället.
 
Och så är det ju idol ikväll, typiskt fredagsmys. ♥
 
 
 
 



Vandrande apotek

Hej på er!

Man kan nog kalla mig för ett vandrande apotek eller något. Innan tog jag aldrig tabletter, tror jag hade svalt 5 tabletter under hela mitt liv. Men när jag fick migrän blev tyvärr tabletter och medicin en del av min vardag. Och morgonen brukar se ut såhär. Eeze, zomig, inderal och nasonex.

Måste snart iväg till stan. Inte alls sugen dock för jag fick nyss sån sjuk mensvärk. Så vill helst bara ligga hemma med värmekudde och smärtstillande. Primolut nor som man kan använda för att skjuta upp mensen någon vecka funkar bra, använde de förra månaden när Cassandra var här. Men månaden efter får man en sån djävulsk mensvärk så det är helt sjukt. Jag har iofs alltid hemsk mensvärk men efter tabletterna blir det 10 gånger värre, undra hur jag ska överleva denna dagen? Så, jag ska aldrig mer ta primolut nor om jag verkligen inte måste, som tex innan utlandsresa. 

Mina eeze är slut, omg mamma kom hem!! Måste ha nya. 

Så ja, behöver ni läkemedel, kom hem till mig haha..






Så bra

André är så sjukt grym! Rösten, ååh. Fattar inte att han inte vann idol. Lika bra då som nu. Gilla hans facebooksida och lyssna på grymma covers.
 
Sen är han ju så snygg så man dör snygghetsdöden typ. Och så spelar han gitarr, hej drömkille.
 
André i Hässleholm.
Maja kommer du ihåg detta?? "jag ska vara den första som köper din skiva!!", alltså hahahahahhah.



Skorna

Tog lite bättre bilder på skorna idag. 399 kr från Walkon. Gillar detaljerna. Jag brukar alltid köpa skor på scorett så jämfört med scorett är de kanske inte sådär supersköna men de funkar för att vara höstskor i den prisklassen.
 



Mycket i skolan

Dags att plugga lite. Har så himla många uppgifter nu på samhälle, är inte alls van vid det för på svenskan hade vi ganska få men stora. Här har vi många men fortfarande stora uppgifter.
 
Behöver dock en samhällskunskapsbok från högstadiet som jag kan bläddra i. Måste fixa det nästa vecka.
 
Det vi har just nu är:
- hemtenta på ca 12 datorskrivna sidor
- hålla egen lektion inför klassen 10 minuter
- multiple choice salstenta
- studera kursplan
- fältstudie i ca 3 dagar
- skriva en rapport från fältstudien
- föreläsningar
- läsa i böcker
 
Åh herregud, ångest. Men det ska nog gå bra hoppas jag.
 
 



In my new jacket

Var ute och gick innan ju och hade på mig min nya jacka, perfekt för detta vädret! Varken för varm eller kall när det är sådär 3-12 grader. Jättenöjd.
 
Plockade fram kameran för omväxlingens skull idag. Brukar nästan alltid fota med mobilen men det är ju faktiskt roligare att använda kameran. Måste bli bättre på det där.



1180 days

Sjukt lång tid kvar, jag vet. Men ändå. Kommer vara världens lyckligaste när det står 1 day. Då behöver jag aldrig mer plugga i hela mitt liv. Wow så underbart. 

1180 dagar kvar tills jag slutar universitet, tar min examen och kan kalla mig lärare! 






Ute

Ute & går!






God morgon

Hej!

Ligger fortfarande kvar i sängen och klockan närmar sig 12, oj. Men vaknade vid 8 med sjuk migrän så tog tabletter och somnade om. Är lite bättre nu men inte mycket.

Idag måste jag plugga lite men först frukost.






Ny jacka

Här är fler bilder på min nya jacka som jag köpte idag. H&M, 499 kr. 

Den väger verkligen ingenting men värmer väldigt bra. Och så är färgen superfin. 









Gårdagens



Skor Scorett // jeans Kapphl // tröja MQ // jacka MQ // väska Mischa Barton // ringar från Polen 



Dagen i bilder och text

Hemma efter en lång dag. Först skola från 9-12, sjukt segt som vanligt. Och idag hjälpte inte seabandet direkt för jag blev hemskt åksjuk. Fältdagarna vi ska ha om några veckor verkar i alla fall vara väldigt roliga, ska bli roligt att vara på en skola och observera osv. 

I skolan
Världens bästa mamma köpte jackan till mig imorse! Men såklart i fel storlek haha. Så hon lämnade tillbaka den.

Efter skolan tog jag tåget till Kristianstad. Var som sagt på jakt efter en dunjacka men hittade ingen. Köpte faktiskt inte något alls i Kstad. Mamma köpte dock ett par jättefina skor till sig själv. 

Åt lunchbuffe på ocean city. 
Till slut bestämde jag mig för att köpa den här trots allt, i Hässleholm. Så nöjd och så glad!

Har fortfarande grymt ont i huvudet. Ska ta ett bad snart och därefter krypa ner i sängen. 



New shoes

Här är en lite bättre bild på mina nya skor. Skulle ta ännu bättre bilder idag men det blev mörkt innan jag kom hem.






Kstad?

Tror jag ska åka en runda till Kristianstad för att leta efter en dunjacka! 






Mot hlm

Mot Hässleholm. Jag trivs ändå ganska bra där, skulle aldrig vilja bo i Helsingborg. Jobbig stad.






Migrän

Nu har jag varit i skolan två dagar i rad och mår skit. Sitter på stationen nu och väntar på tåget. Har helt sjuk migrän, åh jag pallar seriöst inte. Har så obeskrivligt ont. Imorgon blir det verkligen ingen skola för min del, klarar inte av att åka tåg 3 gånger i veckan. 

Vill hem och sooova :(






Mot skolan

Hej!

Usch var 0,5 grader när jag vaknade, ångest. Snart börjar minusgraderna på morgonen. Gick upp för sent så stressade ihjäl mig så smått. Hann i alla fall precis med tåget så nu är jag på väg mot skolan. Drygt, orkar verkligen inte idag. Menmen vad gör man?

Redo med mina seaband. Har didaktik idag, hoppas det är någorlunda intressant i alla fall. 



Lyxtisdag

Jag har haft en väldigt bra tisdag!

Dagen började med skola, mindre kul dock. Efter skolan åkte jag som sagt till väster, pratade med lite härliga människor där medan jag väntade på mamma. 

Efter hennes jobb åkte vi till h&m, jag visade jackan men det blev inget köp. Men funderar på den. Sen gick vi runt i stan och jag fick både skor, leggins och en mascara. Så nöjd! Skorna är superfina, riktigt glad över dem så tack mamma!

Sen gick vi och åt på cats, superdupermys! Och sjukt god mat. Älskar det stället. Tisdagslyx när den är som bäst.

På väg hem från skolan.
Provade jacka.
Mina nya skor. Kan fota bättre bilder imorgon.

Sjukt god mat! Rekommenderar den nya cats. Blev såå mätt. Satt där i drygt 2 timmar, mycket folk. Verkar gå bra för dem.
Ska bli kul att prova denna mascara, hört mycket om den.



Cats

Är på nya Cats med mamma, samma inredning men annan mat och andra ägare. Älskade ju andra cats men vi får väl se hur maten är!








Just let it go

Att folk orkar kritisera allt och alla hela tiden? Läser man kommentarerna på något av idols inlägget hittar man såå många med "ut med Kevin!" "Vafan, spela fotboll istället för att sjunga" osv osv. Varföööör är min fråga? Uppenbarligen är killen grym på båda delarna, han spelar fotboll på elitnivå och har kontrakt, klart han inte kan lämna fotbollen helt. Så länge han kan kombinera både fotboll och idol, låt honom? Tycker folk kan börja sköta sig själva mer utan att lägga sig i andra människors liv, så trött på det. 

Gogo Kevin! Talang i både fotboll & idol = grymt. Bara kör på.






Afternoon

Hittade en såå snygg jacka på h&m! Älskar färgen. Tyvärr har jag inte pengar men drömma kan man ju.

Nu ska jag till väster en runda. Mamma jobbar där nu så ska möta upp henne. Och eftersom jag tycker om väster så mycket är det bara trevligt att sitta där en stund :)






Hej utväxt




@graffiti






Veckan @instagram


1. "You were born to be real, not perfect" // 2. Skolan började igen 

1. Jag & Jack förra helgen // 2. Jag och Semir taggar körkort 

Följ mig på instagram om ni vill! Heter carro93



@school

Sitter i skolan nu, ingen annan från klassen har kommit än. Tagga seminarium. 






Seaband

På väg till skolan nu. Har riktigt ont i huvudet dock, så sjukt drygt. 

Mamma hann i alla fall köpa seaband till mig innan skolan. Det är ett band som ska förhindra åksjuka, hoppas hoppas det hjälper!! Provade tuggummi med men klarade inte av att ha det i 10 min, ville bara spy. Så please seaband, hjälp mig mot den hemska åksjukan. 


149 kr på Apoteket.



Polen shopping del 14

Peplum tröja från New Yorker, ca 40 kr. KAP!
 
 



Jobbig helg

Har många av er haft studiedag idag? Skolorna i Hässleholm har i alla fall det, studiedag var alltid uppskattat när jag gick i skolan!
 
Så det har känts som en långhelg för mig. Imorgon börjar veckan på allvar igen.
 
Har haft så fruktansvärt ont i huvudet exakt hela helgen, 24 timmar om dygnet både fredag, lördag, söndag och hela dagen idag. Så sjukt jobbigt, orkar seriöst inte mer. Äckelmigrän, skjut dig själv.
 
Undra om jag någonsin kommer bli av med daglig migrän? Det är verkligen min största önskan att må bra igen. Att kunna le igen och vara genuint glad utan att ständigt gå runt och må illa och känna hur huvudet pulserar, morgon, dag, kväll som natt. Jag hoppas innerligt att detta får ett slut snart. ♣
 



Dunjacka?

Jag är otroligt sugen på att köpa en dunjacka, ni vet såna som finns i typ alla affärer nu och som typ inte väger mer än 10 gram? Sjukt lätta!

När jag och Cassandra var på Nova fanns de här jackorna verkligen överallt. 


Den blåa tyckte jag var finast men storlekarna är tyvärr slut.

Får nog bli svart istället. Denna kommer från halens.

De ser tunna ut men värmer riktigt bra.



Plugg

Skriver om Weber!






LV säljes

Någon som är intresserad av att köpa en LV väska (ganska stor, perfekt när man ska iväg nånstans). Den är aldrig använd så den är som ny. Fejk, köpt i Turkiet för 500 kr. 

Säljer för 250 kr!

Hör av er om någon är intresserad :)



Måndag

Hej på er!

Det konstiga vädret fortsätter och då fortsätter även min hemska huvudvärk. Idag måste jag fixa en hel del saker dock. Måste plugga, både till skolan och lite vägmärken, städa, lägga ut lite annonser på tradera och en massa annat. 

Jag och sötaste i lördags. Kolla på hans söta ansikte och hans underbara ögon, visst smälter man?



Ivyrevel

Har ni kollat in Kenzas nya kollektion på ivyrevel som släpptes idag? Jag blev faktiskt lite besviken ännu en gång, till vardags klär Kenza sig sjukt snyggt men när det sen kommer till hennes kollektion blir det lite njae. Synd att det är så dyrt med. 

Men några saker hittade jag som jag gillar. Dock blir det inget köp för mig, inte just nu i alla fall.



Bodyn var snygg men inte värd 500kr.


Och de här två tröjorna gillade jag också. 

Vad tycker ni?



CHIC

För ett år sedan gick min absoluta favorittidning CHIC i konkurs, snacka om att jag blev besviken för det är verkligen den bästa tidningen när det kommer till mode. Igår var jag på Statoil och mamma bara "Caroline, är inte detta tidningen du tyckte så mycket om?" CHIC är alltså tillbaka, så glad!! 

Dock kommer den bara komma ut 4 gånger per år och så kostar den 50 kr men ändå, den är tillbaka. 






Uppdatering på G

Uppdaterar till ios7, hoppas det funkar! Alla snackar ju om det så vill se om det är så häftigt som de flesta säger. 

Har ni uppdaterat?




Inte en så bra söndag

Den här dagen tillhör en av de där sämre. Vaknade upp med sån sjuk migrän, sån där migrän som man inte kan bota med någon medicin, inget hjälper. Sån där dag där man mår så fruktansvärt dåligt och tycker livet är lite orättvist. En sån där dag är det idag. Jag hatar min migrän mest av allt här i världen.
 
Och så lite söndagsångest på det, hehe awesome.
 
Hoppas ni får en bra söndag i alla fall :)
 
 
 



Myslördag

Kom hem sent igår så orkade inte blogga. 

Igår var jag som sagt hemma hos Maja. Köpte med mig pizza, choklad och chokladmousse och så kollade vi på bästa filmen LOL. Sen satt vi uppe och pratade och skrattade en massa. Kul lördag!

Hemma hos Maja.

Gott gott! 
Piiiiiizza
Och chokladmousse!
Har nog sett LOL 8 gånger nu, tröttnar aldrig. 



Seg.se

Segaste lördagen på evigheter! Är ni också så trötta idag eller det är bara jag? Har bara legat på soffan och gjort verkligen ingenting. 

IPaden är bra under såna här lata dagar. 

Nu måste jag dock börja röra på mig snart. Fixa mig och åka hem till Maja. Vi ska äta pizza, något med choklad, se film osv. Mys.



Snygg väska, ful rem

Snygg väska från h&m! Väldigt inspirerad av Marc Jacobs. Tycker om den riktigt mycket förutom den fula axelremmen i tyg! Vem sätter in en sån ful rem till en så snygg väska? Synd för jag hade gärna velat ha den men för min del blir det inget köp.



199 kr.



Pink

Myser i min "onepiece"







Lördag

Heej

Sjukt seg dag och jag har bloggtorka så vet inte alls vad jag ska blogga om. Eller jag kanske skulle kunna blogga om lite saker med bilder men det är från datorn och jag hatar min dator så orkar aldrig vara inne på den mer. Segaste laptopen i världen. 

Ikväll ska jag hem till Maja, naajs.

Den här kameraväskan är perfection & står näst högst upp på min önskelista till jul.



Kevin <33

Så glad! Han är viiiidare!



Värt vartenda krona! Just love him. Och Zakib, Gabriel, Erik, Matilda, George, Sarah och Sara! Looove idol. Och loooove Kevin. 



Mitt hjärta blöder

Mitt hjärta blöder också, jag gillar ju Kevin något så sjukt! 

Ajajaj detta var inte bra. Vill inte han ska åka :( 

Men rösta rösta ändå!!



Friday

Äntligen hemma! Kört från ställe till ställe hela eftermiddagen, trött nu! Men måste börja köra såna här vardagliga sträckor mycket oftare nu. 

Var på maxi och träffade några elever från väster, de skrek "heej Carro!!!" så högt så folk vände sig om hahah, men det är snälla killar det där. Så kul att folk vill snacka lite när man ser dem, sånt gör mig glad!:) 

Nu blir det snart idol, hejja Kevin!

Dagens
En liten text från snapchat kom visst också med. Tycker snapchat är lite klurigt ibland, liksom vad ska man skicka bilder på?



19.18

Har gått rätt bra med körningen ändå. För att inte ha kört på ett halvår liksom. Men det är bara att kämpa på. 






Köra lite

Dags att köra lite. Är duktig på långa raka sträckor men sämre på stadskörning så det behöver jag verkligen träna på. Sääämst på rondell och att parkera haha.

Men nu ska jag köra till posten, till min bror, maxi och hemmakväll.




Maaaaat

Äter på wokhouse, goooott.






Babyme

Liten flicka 1993






Seg

Vaknade nyss. Helt sjukt vad trött man kan vara. Inget jobb idag och inte skola heller för min del. 

Ska ta mig upp nu och äta lite frukost i alla fall. 

Såhär såg jag ut på jobbet igår, linne från topshop och en svart kofta. Herregud min utväxt. Jag måste så slinga håret snart. Synd det är så dyrt. 



Körkortskompis

Nu kör vi kompis! Vi ska klara det där jäkla körkortet!! 

Små steg i taget men vi måste klara det!



Kors

Mitt favorithalsband just nu, tycker det är så vackert. Enkelt men vackert. 






Ask

http://ask.fm/carro93

100 frågor kvar till 2000, wiie



Vägmärken

Dags att plugga lite vägmärken. Längtar tills jag kan köra bil till skolan istället för tåg. 






Är vi verkligen så lika?

Skriv JA eller NEJ. Är jag och min mamma verkligen så lika? Och vart ligger likheten? 

Förstår inte detta hahah, folk tror att jag är min mamma. Att jag är lärare i polska. Jag bara wtf haha? 

Give me an answer!




lika är vi väl ändå inte? 



Trött

Idag var det en jobbig dag på jobbet, är helt slut. Men så är det alltid när man har nya klasser man aldrig haft innan.

Nu ska jag äta och sen vila en stund, det förtjänar jag. Fick sjukt ont i huvudet igen. 

Trööööött



hej tisdag

Hej!





Bby

Idol var såå bra! Och min älskling är vidare!!! Sååå glad.

Riktigt synd att Sakib inte gick vidare dock men är helt säker på att juryn kommer välja honom! :)



Idol

Hahah så awesome idol är idag! Snart dags för Kevin, hoppas verkligen han levererar! För Simen som jag tycker om gjorde tyvärr inte det idag. 

Kollar ni?






Körkort here I come

Mamma har kommit på en jättebra idé! Jag ska ta körkort och köra till Hbg istället för att åka tåg, men jaaaa!! Bil får vi fixa på något sätt. Nu är jag verkligen motiverad. För helvetet med tågen måste ta slut för jag mår så fruktansvärt dåligt efter det så jag kan knappt förstå det själv. Hur svårt kan det vara att ta körkort egentligen? Alla andra har ju klarat det så varför skulle inte jag? 
 
Peppad peppad peppad.
 



3 saker

Efter att ha varit utan lön i flera månader nu känns det underbart att ha kommit igång med jobb och att tjäna egna pengar igen! Får dock vänta till slutet av oktober på första lönen och den kommer gå till frisören. Sen är nästa mål att köpa resväskan, kostar dock 2000. Och därefter höstskor. Kanske ändrar om ordningen lite där men det är i alla fall 3 saker jag ska prioritera först.

Längtar tills håret ser ut såhär igen. Blev sjukt nöjd förra gången! Men det får vänta i 1,5 månad till. 



True story






God damn you're beautiful

The days I can't see your eyes,
I don't even want to open mine.






Mys

Sorry att jag spammar bloggen men jag har supertråkigt! 

Kolla vilka söta kläder jag hittade till Jack på h&m! Massa tjocka och mysiga hösttröjor. Tyvärr hade jag inte pengar så kunde inte köpa någon men får se om jag köper någon senare :)






Klockrent

Hittade denna bilden och det stämmer ju såå på oss tjejer haha! Känner igen mig på nästan alla. 






Underhåll

Lägg till på snapchat: carro1993 eller ställ frågor på ask www.ask.fm/carro93







Dagens citat






Sjukaste känningen

Äntligen hemma! Det har varit en jobbig dag. Migrän, illamående, regn, kyla, jobbigt seminarium. Och det värsta: fick den sjukaste känningen (lågt blodsocker) 4 minuter innan tåget var framme i Hbg. Det går inte riktigt att förklara hur det känns när man har en rejäl känning, man är inte riktigt kontaktbar, det känns som om man svävar långt därborta. Vad kan jag ha haft, 1 kanske? Vid 0,5 ungefär svimmar man. Det värsta med känning är att man svettas något så otroligt, oavsett hur kallt det är. Så jag satt på tåget, svetten rann ner för pannan och ryggen, jag skakade, var likblek och mådde skit. Hade redan ätit upp hela mitt paket dextrosol (som ska höja blodsockret). Ville sitta kvar på tåget men var tvungen att gå av eftersom det skulle köra. Tog mig upp på stationen, sprang in på pressbyrån och köpte Marabou. Var inte alls sugen på choklad men var tvungen att äta upp det. Hon bara "vill du köpa 2 kanelbullar för 25 kr?" Jag bara nej!! Ge mig bara mitt choklad!!! Satte mig på en bänk utanför, det var skitkallt på stationen och jag bara svettades och svettades och skakade. Kallsvettades gjorde jag, svetten rann men jag frös, riktigt obehagligt. Under mina 7 år som diabetiker tror jag inte jag varit med om detta innan. Eller då har jag i alla fall varit hemma så mamma har kunnat hjälpa mig men jag har aldrig varit själv. Diabates är verkligen inte att leka med, man måste ta det seriöst annars kan det gå illa. 

Så nu är jag ganska slut efter dagens äventyr. Ha en fortsatt bra dag kära läsare!






Blött

Kallt blött ösregnar hungrig ont i huvudet trött 

Och jag måste ta mig hem 






Bäst i idol. Någonsin

Idag är det dags för bästa Kevin i idol!! Snälla snälla rösta på honom! Sjukt tuff konkurrens med både Simen och Sakib men Kevin bara måååste gå vidare, han är så sjukt grym! Känner på mig att en del pengar kommer försvinna ikväll..


Kevin <33333333



ÅKSJUK

Det är läskigt hur åksjuk jag har blivit. Jag har alltid varit åksjuk men aldrig såhär. Jag sätter mig på tåget och det känns som om jag ska spy i 1 hel timme. Fy vad detta är hemskt. Så timmen till Hbg och timmen från Hbg är verkligen tortyr för mig. Jag vill bara av NU.

Skulle inte hjälpt att flytta till Hbg heller för då skulle jag ändå åkt hem och hälsat på. Och jag går inte i skolan så ofta heller.

Är ni också åksjuka? Vad kan man göra åt det?? För det blir värre varje gång. :(



Onsdag

Hej!

På väg till skolan nu. Har sjuuuk migrän, det var längesen jag hade såhär ont. Men måste till skolan ändå, får ta medicin nu och hoppas det hjälper lite.

Har seminarium i 1 h, 15 min men ändå måste jag hemifrån kl 8 och kommer hem 14.15. Så det blir drygt 6 timmar men man måste vänta på tåget, på stationen, i skolan. Ja överallt. 

Ha en jättebra dag!






Kvällstankar

Äntligen klar med plugget! Äckligt svårt är det och fruktansvärt tråkigt. Har i alla fall seminarium imorgon, verkar vara supersvårt men vi får se hur det går. Trodde samhälle skulle vara lättare än svenskan, det är svårt men på ett annat sätt. Det är väldigt komplicerat och väldigt mycket. Men det är bara att bita ihop Caroline, du vet vad du satsar på. Du satsar på att bli lärare om 3,5 år. I min värld finns det inget som heter hoppa av för att jag inte trivs, tycker utbildningen är dålig eller är skoltrött. Nej nej och återigen nej. Jag ska ta min examen om 3,5 år, så är det bara. 

Det som piggar upp mig är att jag ska jobba på torsdag med, så himla kul. Då ska jag ha spanska. Visste väl att mina kunskaper i spanska från gymnasiet skulle komma till nytta någongång ;-) så på torsdag blir det "hola, me llamo Caroline". 

Fick btw hem ett par blåa jeans från h&m idag, är kluven på om jag ska behålla de. Völdigt fina men inte riktigt så tajta som jag hade önskat. Jag vill att jeans ska sitta riktigt riktigt tajt. Får se hur jag gör. 

Nu ska jag bada och sen sova, upp tidigt imorgon. Kramis.

Detta hade jag på mig idag på jobbet. Svarta jeans och en mysig tröja. 

Ehm helt annat typsnitt på inlägget, men appen krånglar så fick kopiera in från anteckningar. Hoppas det funkar.



Plugg

Hade gjort upp en plan. Gick ju sådär för kl är 17.30 och jag har varken tagit det lugn eller ätit..

Men dags att plugga. Lockar inte.






Trött var ordet ja

 
Min gamla lärare jag hade på mellanstadiet frågade mig om jag hade gått ner i vikt, trodde inte man såg det så det var ju väldigt kul att höra! 3-4 kilo från slutet av juli. Och jag har inte tränat någonting. Bara slutat dricka läsk, försöka inte äta senare än kl 20 (gick dock åt skogen när jag tog penicillin för då var jag tvungen att äta) och slutat äta godis så ofta. Great. Kul det syns, för själv ser jag ingen skillnad.
 
Tröttis



Sist ut

Hej.



.

 





TV

Måndag och det innebär mycket bra tv-kväll!

* halv åtta hos mig
* idol
* mistresses 
* million dollar listing NY

Ska bli skönt att krypa upp i soffan och bara kolla på tv några timmar. Dock är vår tv en stenålders tv och till och med gumman Vera på 80 år och min morfar som är 84 år har en platt-tv men inte vi, hahah det är sjukt illa. 

Ja det är okej att skratta, eller gråta om man så vill.



My day

Städat
Varit med mamma på jobbet
Varit med Maja
Nu är jag på maxi
--> hem och äta --> plugga --> titta på tv 






Måndag

Vaknade upp med sjuk migrän. Så idag stannar jag hemma och pluggar istället för att åka till skolan. Kort föreläsning så tar igen det hemma. 

Så idag väntar plugg & städa på schemat. Sen ska jag göra ett ärende och därefter hem till Maja en runda.

Jag och bebo




Drömmer mig bort

SNÄLLA ta mig hit?! Får ju ångest när jag tittar på bilderna, drömresmålet for sure :(









100 frågor

Personligt:
 
1.Vad är klockan? 21.18

2. Ålder? 20

3. Längd och skostorlek? Längd: 168 cm, skostorlek: 40

4. Vart bor du? Hässleholm

5. Bor tillsammans med? Mamma

6. Färg på ditt hus? Rött tegel typ

7. Bor du i villa eller lägenhet? Bostadsrätt

8. När är du född? 1993

9. Klass/skola? Ämneslärarutbildningen på universitetet i Helsingborg

10. Vilket år tar du studenten? Tog studenten 2012 :):D

11. Något jobb? Extrajobb ibland

12. När gick du upp i morse? Runt 10

13. När ska du sova? Vid 24 :)

14. Duschat idag? Badat :)

15. Kramat någon idag? Mamma

16. Pussat någon idag? Nej

17. Vad har du ätit idag? Mackor till frukost och kött och klyftpotatis till middag

18. Har du många vänner? Jadå!

19. Hur många skor har du? Vet inte riktigt, runt 15-20 kanske

20. Vem kramade du senast? Jack

21. Hur många har varit otrogen mot dig? Ingen

22. Har du pojk/flickvän? Nej:)

23. Vem pratade du med i telefon senast? Min bror

24. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Maja: Okej :) :)

Dagens:

25. Dagens klädsel? Mjukisbyxor och en tröja

26. Dagens smink? Osminkad

27. Dagens sötnos? Liam Hemsworth i filmen

28. Dagens roligaste? Ingen..

Favorit:

29. Film? LOL och The Last Song

30. Låt? Svårt! Break of dawn tror jag och en del av Bruno Mars låtar

31. Mat? Grillat och kycklingfilé!:)

32. Dryck? Fun light

33. Färg? Svart på kläder, annars rosa

34. Stad? London

35. Land? Cypern

36. Ämne i skolan? På gymnasiet var det svenska, samhälle och religion :) :)

37. Artist? Eric Saade ♥

Senaste:

38. Personen du tänkte på? Vet inte riktigt

39. Gången du spydde? Cirka 1 vecka sedan

40. Gången du grät? För några dagar sedan

41. Pizzan du åt? Pizza hut i Polen <333

42. Gången du var i Göteborg? rra sommaren

43. Gången du var i Stockholm? I 2an med klassen på gymnasiet :D

44. Gången du var full? Har aldrig varit full

45. Gången du var hög? Aldrig

46. Gången du var glad? Igår!

Antingen eller:

47. Svart eller vitt? Svart

48. Hund eller katt? Hund

49. Ut och festa eller hemma och mysa? Hemma och mysa :)men festa ibland :)

50. Tvspel eller datorspel? Tvspel om jag måste välja:)

51. Singel eller upptagen? Singel

52. Morgon eller kväll? Kväll!

53. Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad

54. Big Brother eller Paradise hotel? Inget av det

55. Blont eller brunt hår? Blont

56. Mörk eller ljus ögonfärg? Ljus :)

57. Choklad eller lakrits? Choklad! ♥

58. Göteborg eller Stockholm? Stockholm

59. Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt

60. Coca cola eller fanta? Dricker inte läsk

61. Pizza eller kebab? Pizza

62. Randigt eller prickigt? Randigt

63. Älska eller älskas? Båda!

64. Leva eller dö? Leva såklart?

Antal:

65. Personer du älskar? Cirka 5 stycken

66. Personer du hatar? Hatar ingen, ogillar några dock

67. Gånger du druckit lite alkohol? Druckit 1 cider några gånger

68. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? 1

69. Glassar du ätit på en dag? Inte räknat haha

70. Festivaler du varit på/ska på detta året? Inga

71. Gånger du haft minnesluckor? Aldrig:)

72. Gånger du varit hög? Fortfarande aldrig

73. Personer du saknar just nu? Många!

74. Gånger ditt hjärta brustit? Några få

Vem:

75. Vill du kyssa nu? Eric Saade ;)

76. Ska du träffa imorgon? Maja

77. Sjöng du senast för? Mig själv :)

78. Hade du senast en kik- och Facebookkonversation med? Kik: Robin, Facebook: Adam

79. Spelade du tvspel med senast? Min bror för många år sedan eller Semir, kommer inte riktigt ihåg

80. Vill du ta med på resa nu? Mamma och kompis!:)

81. Vill du kasta en sten i huvudet på? Ska inte nämnas här

82. Pratade du med senast? Mamma

83. Är söt? Eric!;)

84. Vill du sova jämsides med i natt? Ingen

Vad:

85. Gör dig glad? När roliga saker händer och när jag mår bra

86. Gör dig ledsen? Min migrän

87. Vill du helst göra nu? Åka utomlands!

88. Önskar du att du slapp göra? Gå på universitetet :( :(

89. Vill du ha nu? Pengar!

90. Önskar du dig i födelsedagspresent? MacBook

91. Längtar du till? Spanien!:D

92. Tycker du om dina betyg? Att de är jättebra, är väldigt nöjd :)

93. Ångrar du i ditt liv? Några saker

94. Är det bästa som hänt dig? Finns en del!

95. Är den bästa känslan? Att vara lycklig och må bra ;)

96. Gör du när du vaknar? Tittar mobilen

97. Känner du för framtiden? Mest spänning

98. Vad tänker du på just nu? Att jag borde plugga

99. Är den bästa lukten? Havet

100. Hur mycket är klockan? 21.46

 
 



Garderoben

Har spenderat kvällen med att rensa ur en av mina garderober. Är äntligen färdig med det nu! Dock har jag 2,5 garderob och 2 klädstänger så jag har en del kvar. Hittade en del kläder jag ska ge bort och en del jag ska försöka sälja. Men allt detta som hänger i den här garderoben nu tycker jag om så det känns skönt :)






Tradera

Några har frågat om min traderasida och jag heter caroline1993 där så det är bara att söka på mitt användernamn om ni vill se vad jag säljer. Har redan sålt en del, kul! Har några annonser uppe nu.






Augustibröllop

Här kommer sista mobilbilderna från the wedding. Sen ska jag även fixa ihop ett videoklipp och så har jag fler kamerabilder. Så roligt var det!

Blev en hel del dans!

Killarna skålar. Semir fick i sig liiite för mycket, alkis hahah ;) (vissa förstod inte att detta var ett skämt så jag får väl skriva OBS "hahah ;)" betydde att jag skämtade. Så ni inte dör av det liksom.


Alla sjöng att vodkan var besk, tills de kysser varandra. Haha askul var det! Såg det på filmen "smekmånaden från helvetet" en gång, visste inte ens att man gjorde så på polska bröllop.

David, Semir och Violetta.

Sorry för dåliga bilder men det var inte så lätt att leka fotograf samtidigt som man dansade och hoppade runder. 
Ni är så bra killar!
Sjukt trött tjej på väg till "efterfest" dagen efter.



Keep calm and ask me

Har tråkigt! Så bomba med frågor ! Den som ställer fråga 2000 är bäääst ;-)
 
http://ask.fm/carro93
 
 
 
 



Myströja

Hur snygg är inte den här tröjan då?! Sjukt mysig, synd den kostar en förmögenhet bara. Vill haaaa.


Skrev btw ett inlägg med "100 frågor" innan vilket tog en evighet och sen när jag skulle publicera cpade hela appen och inlägget försvann, man bara men ååh. Tror inte jag orkar skriva om det :(



Love and honor

Hej! 

Appen krånglade så jag kunde inte blogga, orkar inte vara inne på datorn. Min laptop är sämst så man orkar knappt starta den. 

Var i alla fall supertrött igår, vi skjutsade hem Jack vid kl 20. Sen började vi kolla på en film, Love & honor med Liam Hemsworth, hjälp han är så snygg!! 

Igår var första dagen på hmm 2 hela månader ungefär som jag inte hade migrän. Kan ni fatta hur underbart det var?! Är så avundsjuk på människor som knappt vet vad huvudvärk/migrän är, livet måste vara bra underbart då. Lyckan blev inte så långvarig dock för redan idag vaknade jag upp med bultande huvud men 1 dag är bättre än ingen. 

Bra film. Inte Nicholas Sparks nivå-bra men ändå bra.
Lördagsgott. Chokladmousse, maräng & lite chokladsås.



Jag älskar dig






En dag med Jack




Sov gott


Äntligen sover han! Att en liten bebis kan skrika så mycket och man vet ju inte vad felet är :( men han börjar redan få en tand så antar att det irriterar honom.



Utvilad

Så trött som jag var igår har jag inte varit på lääänge. Det var helt sjukt. Somnade på soffan runt 22.30 typ så försökte mamma väcka mig i 40 min men det gick verkligen inte. Jag kände mig helt slut, det var en riktigt konstig känsla. Orkade verkligen inte ens gå upp. Och så känslan när äckelsprutan väntar på mig, man bara neeej. Ska försöka att inte somna på soffan fler gånger, hatar verkligen det.

Nu har jag sovit ut! Vaknade för en stund sedan. Idag ska vi ha Jack i några timmar, åh så kul det ska bli. Måste akta så jag inte kramar ihjäl honom haha, min underbara ängel. 






Polish wedding

Jag vet att jag är seg på att lägga upp vissa bilder, sorry. Här kommer några till från Sonias och Remiks bröllop i alla fall!




Puss på dig mami!


Snygga kompisar tillsammans med bruden.

Fina Natalia och jag.



Hemmakväll

Ikväll ska jag bara ta det lugnt! Kolla på en film, äta gott, läsa en bok och gå och lägga mig tidigt. Skönt med en hemmakväll! Vad ska ni göra idag?






Årets idol

Hur sjukt bra är inte idol i år?! Hösten kommer bli grym, finns så många som är riktigt duktiga. Har aldrig tyckt om så många som jag gör i år. 


Här är alla 20 som ska tävla, grymma!


Juliet, Sakib, kommer inte ihåg vad tjejen heter. Riktigt bra alla 3!

Gabriel och Matilda, bra bra.

Simen är jätteduktig och Kevin!! är kär, han är så underbar. Snygg snygg och sjunger helt fantastiskt. Åh vad jag kommer rösta på honom.. Min favorit sen första audition!

Dessa 3 killar är också bra. Kul med så många killar!

Sandra, George, Sara och Jens. Glad att de gick vidare!

Ja som sagt, så många bra. Har ni någon favorit?



Jag och min tegelvägg

Hänger på maxi u know ;)

Nej men väntar på att mamma ska handla klart nångång. Ser att jag har sjukt mycket utväxt :( måste fixas!






Dagen

Kort dag i skolan! Vi skulle gå 9-12 men blev indelade i 2 grupper istället. Alla vi som inte bor i Helsingborg tyckte såklart inte det var så kul. Har man väl kommit kan man liksom stanna några timmar menmen. Redovisningen gick väl inte sådär värst bra för någon av oss i klassen. Vi förstod inte riktigt själva det vi redovisade om Marx, han är en mycket krånglig gubbe den där Marx. Så det gick väl mindre bra att förklara så att en gymnasieklass skulle förstå det. Men det var inte betygssättande så det var ju tur.

En sak jag och flera andra som pluggar till högstadielärare tycker är väldigt dåligt är att allt vi har gjort hittills har inriktat sig mot gymnasiet vilket är väldigt synd för vi har ju valt att jobba med högstadiet av en anledning. Hoppas verkligen det blir mer uppdelat i framtiden. Marx arbetar man inte ens med på högstadiet.. Men det är bara att kämpa på.

På väg till skolan


Förbereder redovisningen med gruppen 
En mörk och snabb dagens. Har en likadan tröja på mig som i onsdags bara att denna är i en annan färg.

Nu ska jag tråka vidare på tåget! 



Wiie

Hann både att köpa en macka och ta tåget 11.17, perfekt! 






#school




TRÖTT

Omg är så sjukt trött, det är tortyr att gå upp kl 5.30, borde vara olagligt. Sov inte ens 5 timmar. På väg till Hbg nu i alla fall. Önska mig lycka till på redovisningen eller något!

Trött tjej :(




Så tidigt

Tränar det sista på redovisningen innan jag måste sova. Imorgon ska jag upp kl 5.30, men DÖ så äckligt tidigt det är. Jag är verkligen ingen morgonmänniska och är aldrig på bra morgonhumör. På morgonen kan verkligen allt irritera mig. Mmh hoppas det inte regnar imorgon i alla fall. 

Puss & kram och sov gott!


Får bli en bild på mig och min saknade Klaudia!



Ögonfärg

Var någon som undrade vad jag har för ögonfärg. Skulle väl säga blå/grön. Ibland ser de väldigt gröna ut och ibland går de mer åt blått. När jag gråter blir ögonfärgen nästan turkos, tycker alltid det är lila läskigt haha. Vad har ni för ögonfärg?




När bästis var här

Lite bilder från när Cassandra var här. På fredagen drog vi först till kvantum, ville att hon skulle träffa Jack. Så satt vi där och snackade ett tag och gosade med finaste. Sen åkte vi till Nova Lund. Bra dag!


Vi 3 <3





Trivs i fasters famn hoppas jag :-)
Puss!



Pluggkaos

Vi ska tydligen ha gruppredovisningar på morgondagens seminarium. Det var mer än jag visste. Något annat jag inte heller visste var att en bok är sjukt viktig att ha och jag har inte den. Inte mitt fel att de reviderade litterturlistan och tog bort boken jag hade skaffat och ersatte den med den här dumma boken. Den är utlånad på ALLA bibliotek och ska man köpa den kostar den 700 kr, jag vill inte betala 700 kr för en bok jag inte ens vill läsa! Så dagen har varit kaos. Inte lätt att göra en redovisning på något man inte har. Men det löste sig till slut, Samra fotade min del och skickade till mig. Men det löser ju inte situationen att jag fortfarande behöver boken.. 

Dags att plugga in redovisningen nu, det var längesedan jag pluggade in en redovisning, har nästan glömt hur man gör. Tillbaka till pappret, hejdå!






Älskade bebo

Ta på rätt hög volym så att ni kan höra när sötisen pratar. Love u love u love u




Torsdag

Tja! Usch är riktigt trött. Vaknade massvis med gånger i natt för jag var så sjukt illamående. Penicillinet tar verkligen död på mig, illamående 24/7 i 14 dagar nu. Det suger. På fredag tar jag sista tabletten, skönt.

Annars då? Har ingen skola idag, mycket skönt. Inget jobb heller, mindre kul. Så jag ska väl plugga. Mindre kul det med. Livet känns lite tråkigt just nu faktiskt, kan inget kul och spännande hända snart? 






IDOL

Idol kommer bli så sjukt BRA i år!





Gårdagens

Såhär såg jag ut i skolan igår. 




Skor Scorett // jeans Kappahl // tröja Vero Moda // jacka MQ // väska Mischa Barton

Jag tar tillbaka det jag sa om appen innan, den suger haha. 3e gången jag skriver samma inlägg nu för den bara stängs ner, hmm..



Nya appen

Nya blogg.se appen är här! Ser mycket med utvecklad ut så förhoppningsvis funkar den bra. Skönt, för jag mobilbloggar så mycket.




Bo to the ring, någon som fattade hehe?

Har man tråkigt så har man. Då kan man ju passa på att leta upp 5 års gamla jeans och jeansshorts och bli glad att de fortfarande passar! Woho. Måste börja använda de igen.




Old Times'

HAHAHA söt man var på gamla skolfoton. Klädde mig alltid i rosa eller lila hahah, minnen..




Min värld

För 4 månader och 1 vecka sedan hade du inte kommit till världen ännu. Nu är du en stor del av min värld. Jag kommer ihåg när jag fick samtalet om att jag blivit faster, var på Nova Lund och innan dess hade jag precis sett Eric Saade. Så fick jag väldens finaste nyhet. Jag älskar dig otroligt mycket, min skatt, min prins. På bilden är Jack endast någon timme gammal. Har ni sett något sötare?




Ledsen tjej

Idag stannade jag hemma från skolan. Vaknade i morse med bultande huvudvärk, olidlig halsont, utanför fönstret ösregnade det och blåste och jag kände bara nej, nej och återigen nej. Nu har jag sovit i 10 timmar och ska vila resten av dagen.

Det är helt sjukt hur länge det här kan hålla i sig? Har mått dåligt i exakt 14 dagar nu. Har redan tagit penicillin i 11 dagar men fortfarande mår jag skit? Jäkla lunginflammation och allt vad det nu är jag har.




Follow me around

Dagen i små videoklipp. Är helt slut nu, riktigt trött och mår inte alls bra faktiskt. Så snart ska jag sova, god natt sötisar.




Kevin Walker

Think I'm in love.. Lätt bästa i idol!




2cool4school

Är tydligen fler än jag som hatar skolan hahah för jag har nog aldrig fått såhär många likes på en bild innan.

Nu ska jag äta, är dööhungrig och dödstrött. Och har ont i halsen. Buhu. Jag måste seriöst lära mig att tugga min mat bättre, för ibland sväljer jag stora bitar och sen irriterar det halsen som bara den i några dagar och jag får värsta halsont. Tugga tugga Caroline..




@

Väntar på att mamma ska sluta jobba.

 




Första dagen i skolan




Dear school

Sitter på tåget nu, mot skolan!




Hey morgon

Det var inte roligt att gå upp kl 7.. Det har jag inte gjort på drygt 3 månader så ni kan ju gissa att den sköna varma sängen lockade mer.

Men nu är jag i alla fall uppe. Dags för frukost (värsta måltiden på dagen)




Back 2 school

Dags att packa skolväskan för första gången på drygt 3 månader. Imorgon är det tillbaka till verkligheten, till att pendla, till tentor, till plugg. Det känns tungt men jag vet att jag kommer klara det.




Tråkig dag

Vilken värdelös tråkig måndag. Ikväll blir det i alla fall tv, för mycket tv egentligen. Jag gillar inte kolla tv mer än typ 1,5 timme per dag men idag är det halv 8 hos mig, idol, mistresses och million dollar listing New York. Vill gärna se allt det där, men 3,5 timmes tv. Åh herregud.

Jaja trevlig kväll på er!




Bladade videoklipp från semestern i Polen




Tråkikdag.se

Skönt att det är fler än jag som inte förstår morgondagens seminarium. Förstår inte varför de ska krångla till det och använda ett sånt komplicerat språk..

Hej förresten! Sjukt tråkig dag idag. Mamma jobbar och jag är bara hemma och tråkar. Varken skola eller jobb, herregud vad det är tråkigt. Skulle aldrig klara av att bara gå hemma, skulle bokstavligen börja klättra på väggarna då. Jag längtar tills jag har ett fast jobb att gå till varje dag.




Spårlöst

Kolla på 7an om ni har det och följ Oscars resa! Mamma kollar också och hon bara "men åh Caroline, han ser ju riktigt bra ut, tycker du inte det??" Jo jag får väl hålla med mamma, Oscar är snygg! Hoppas verkligen han hittar sina föräldrar.




Söndagskväll

Okej nu orkar jag inte rensa mer i garderoben! Men när jag är klar med allt lovar jag att ni ska få se en video på mina garderober/klädstänger som några av er ville, promise! :)

Nu ska jag äta lite för måste ta penicillin och det ska tas i samband med mat, så jobbigt för jag tycker inte om att äta mer än frukost och middag.

Sen ska jag kolla på spårlöst, Oscar är med! Vet vem killen är så det ska bli väldigt roligt att följa hans resa i Rumänien. Därefter ska jag bada. Imorgon har jag ingen skola, skööönt. Skulle ju inte vara helt fel med jobb dock men verkar inte vara så mycket på den fronten nu. Vi får väl se!

Ha en fin kväll fina ni.




Old

Hittade bilder från 2007 på min gamla bilddagbok, alltså hahahhahahha jag dööööör så fula bilder. Vill ni att jag ska lägga upp några bilder från högstadiet och sånt? Så pinsamt dock hahah usch..




Garderoben

Dags att ta tag i ena av mina garderober! Det är ett jobbigt uppdrag haha för jag har så mycket kläder men skönt när man väl får ordning på allt.




Pluggish

Dags att plugga. Har seminarium på tisdag och tills dess ska jag ha läst ett fett häfte. Verkar vara skitsvårt. "Bara" 3,5 år kvar Caroline, håll ut.




Veckan på instagram

1.// Bio med Maja. 2.// Dåliga dagar när jag var sjuk

1.// Jack blev 4 månader. 2.//Eric Saade, perfektion.

1.// Jag och Jack vid kvantum 2.// Jack hälsade på på väster




Julklappar 2012 (vadå efteeeer?)

Rensade igenom skrivbordet på datorn lite och hittade dessa bilderna jag faktiskt skulle bloggat om i december, ehh ja typ sådär 1 år senare.. Några av er ville i alla fall veta vad jag hade fått i julklapp så här kommer några bilder, 9 månader efteråt haha.
 
Smyckeskrin från Kenza by Guldfynd, underbart är det!
Mischa Barton väska.
Thomas Sabo armband, Lovely är det.
Fick även Kosta Boda figur, och någon av ringarna tror jag? Fast den i mitten köpte jag själv för egna pengar. Ipaden fick jag av morfar i födelsedagspresent, gullemorfar.
 
Sen fick jag lite andra saker också men det var detta jag hade bilder på på datorn. Puss!
 



Polen dag 13

Väl tillbaka i Szczecin och denna dagen spenderades i Galaxy, ett av mina favoritshoppingcenter. Åt en massa massa gott! Lite KFC, lite pizza hut, lite fika, åh heaven hehe.
 
Och så hittade jag en massa fin shopping med.
 
Fika!
Den här enorma fontänen är ny för i år, riktigt fint faktiskt.
Lite turistbilder såklart! Svarta jeans och tröja från MQ.
Gooodaste.
Jag ville blogga lite men täckningen sög så oftast gick det inte så bra. Jag var så himla rädd att bli av med mobilen när vi gick runt hela dagarna. Kände efter i väskan typ hela tiden och en gång när jag var i provrummet hittade jag inte min mobil i hela väskan, åh herregud vilken panik jag fick, började svettas såå haha. Så slängde ut allt från hela väskan på golvet och så låg den där längst ner i en innerficka, den hjärtattacken.. älskade telefon ♥♥
VARMT halv 10 på kvällen.
 



Daddy´s baby girl

Så talangfull kille! Simen och Kevin är mina favoriter i idol, åh hoppas verkligen de båda gör vidare. Skulle vara grymt.
 
 



LACOSTE

Mitt favoritmärke när det gäller plånböcker är absolut Lacoste! 2006 köpte jag en plånbok i Paris och den använde jag fram till nu 2013, snacka om bra kvalite och att det är värt pengarna. Tappade min plånbok när jag gick på gymnasiet men någon snäll människa där ute lämnade in den till polisen, tusen tack.
 
Det jag ville komma fram till är att jag köpte en ny Lacoste plånbok i Polen förra året. Tycker om den supermycket!
 
Kikade efter en ny i Polen i år med men hittade ingen som föll mig i smaken. Fast hey, denna kommer ju hålla i många fina år!
 
 
 



Dagens citat




Polen shopping del 13

Pyjamas/mysbyxor från New Yorker, ca 40 kr. Tycker de är så söta med rosetten. Och ljuset föll så fint på första bilden! Det var roligt att fota på morfars altan.
 



Polen dag 12 #2

Sista bilderna från Mielno. Jag hoppas vi ses igen nästa år! Vädret var inte på vår sida i år och jag blev ju sjuk så det förstörde verkligen stämningen med. Sista kvällen gick jag, mamma och Malgosia och fikade men jag mådde så fruktansvärt dåligt så satt bara och skakade och kunde inte få i mig någon fika alls, trots att Malgosia hade köpt både det ena och det andra till mig.
 
Men annars var det jättebra där, jag tycker om Mielno. Det är en fin plats. Och så shoppingen i Koszalin, den är grym.
 
Godaste varma mackorna!!! Åh muums.
Grymma killarna på strandpromenaden.
Grill hos Malgosia innan vi åkte hem
Finaste hunden! Grå han börjar bli om nosen, vad betyder det på hundar?
Hejdå Mielno. 300 km tillbaka mot Szczecin!



Polen dag 12

Denna dagen mådde jag lite bättre, febern hade gått ner men magen var fortfarande inte återställd efter matförgiftningen så jag kunde knappt äta något. Blåste gjorde det med! Men vi var nere på strandpromenaden en runda, fikade och sen tror jag vi åkte till shoppingcentret om jag inte minns helt fel.
 
Havet, min favoritplats på hela jorden. Det är här jag mår som bäst. När jag hör vågorna slå mot strandkanten. Då spelar det ingen roll vart jag befinner mig, bara havet finns där liksom.
Det blåste så mycket så det gick inte sitta ute och fika men där inne gick det ju med bra!
Mamma tog cheesecake och kaffe
Medan jag drack ett glas färskpressad apelsinjuice, så himla gott!

 




Finaste




Lördag




Inte frisk ännu

Idag mår jag inte bra. Den här sjukdomen är långdragen och börjar bli sjukt irriterande och dryg. Har redan tagit penicillin i 1 vecka, ska dock ta 1 vecka till. Men alltså hostan, herregud. Igår när jag åt på wokhouse fick jag sån hosta så jag var tvungen att springa ut och hosta och hosta och hosta. Fick knappt luft, jäkla hosta. Idag är det inte mycket bättre, snälla lungor lugna ner er. Har svinont i huvudet med och är illamående.

Nej idag ska jag bara ta det lugnt här hemma, så att jag blir frisk nångåååång. Måste ju faktiskt till skolan på tisdag.




En fredag på stan

Har haft en bra dag på stan idag! Men nu känner jag mig riktigt trött, lunginflammationen är så himla jobbig.

Åt i alla fall lunch på wookhouse, klippte luggen, köpte en ring från Guldfynd by Molly för bara 60 kr! Och så två mobilklistermärken, kollade på resväskan som jag sparar pengar till, provade tröjan på kappahl som jag bloggade om igår men den var för stor. Träffade massvis med trevligt folk på stan! Pratade en stund med Monika, hoppas du får det awesome ikväll! Och så såg jag en massa folk från Linné och lite andra skolor jag jobbat på, alltid lika kul att träffa dem! Träffade även Payman som jag inte sett sen sommarjobbet 2011.

Sen mötte jag upp bror, gick till kvantum en runda med Jack. Han har blivit tung. Fick träningsvärk i armarna efteråt haha. Bra fredag i alla fall :)




Dagens citat




Body

Såhär ser bodyn ut upptill, tycker om den riktigt mycket!




Ny kalender

Idag fick jag äntligen hem världens bästa kalender. Från majema.se. Loggboken fick vi i skolan från typ 4an till 9an och jag tyckte om den så mycket så fortsatte köpa den hela gymnasiet och nu på universitetet mer.

Gillar dock inte färgen i år, tycker inte om rött. Ett år var den rosa, då älskade jag den hehe. Men ska klistra på lite bilder så blir den snyggare!




Stan

Proppat i mig massa medicin och nu ska jag till stan en runda. Klätt upp mig och fixat mig på första gången på mer än 1 vecka :)




Orkar inte :(

Vaknade upp med sån fruktansvärd migrän så jag orkar inte. Det gör så ont, jag vill bara gråta. Måste ta kontakt med neurologen idag igen. Förebyggande tabletterna jag fick hjälper inte. Jag vill göra en rejäl undersökning igen, magnetröntgen eller liknande. För jag börjar bli orolig på riktigt att det är något allvarligt fel. För det är inte normalt att ha sån här smärta i huvudet så pass ofta. Måste kräva mer hjälp än vad jag fått.

Nu hjälper inte ens zomig nasal 5 mg och det är illa. Trött på att jag inte kan leva normalt på grund av det här helvetet.




Finns ingen finare

Finaste babyn som finns i hela världen <33 Jack kom till oss och hälsade på en snabbis ikväll, han kan förvandla en hel kväll till något bra. Hans leende när han ser mig och mamma, jag smälter varje gång.




Plugg

Pluggar, sjukt tråkigt men man måste ju. Ellinor var snäll och skickade över sina anteckningar till mig som jag missat nu när jag varit sjuk så nu ska jag skriva av de!




On the island

Mycket tips här i bloggen idag känner jag haha! Men ni kanske kommer ihåg att jag tipsade om boken "På ön" av Tracey Garvis Graves? Det var en av de absolut bästa böckerna jag någonsin läst, ville aldrig att den skulle ta slut. Perfekt, ni måste läsa den.
 
I alla fall, det jag ville komma fram till är att författaren sålt rättigheterna till film så boken kommer alltså att bli film, åååh så underbart! Jag är säker på att filmen kommer bli magisk och verkligen en succé.
 
Fast egentligen var det inte heller det jag ville komma fram till utan det var att ni måste se den här boktrailern! Så kommer ni förhoppningsvis att förstå hur bra boken och är HUR bra filmen kommer att bli.
 
 
ALLT är så vackert. Och killen i videon är skitsnygg. Jag vill också träffa min stora kärlek sådär bara. Fast utan flygplanskrashen och allt det där..



Carlstensveckan

Denna gången tänkte jag komma med ett boktips. Började läsa Carlstensveckan för några dagar sedan och den är grym! En perfekt ungdomsbok och man känner igen sig väldigt mycket. Har dock "bara" läst ca 100 sidor så har en del kvar men känner redan nu att den är superdupertoppenbra, så läs den! :)
 
 



Miss Decibel

Den här musikstilen är verkligen så inte mig att tycka om. Vet inte varför men denna låten tycker jag är väldigt bra! Framför allt refrängen.
 



Tips

Om ni vill tjäna lite extra pengar tänkte jag tipsa om sidan blocketpanelen.se. Man svarar på undersökningar som olika stora företag bedriver och för varje undersökning får man pengar insatta på sitt panelkonto. När man kommit upp i 50 kr kan man välja att få de insatta på sitt konto. Man kan också välja bland en massa presentkort på typ alla affärer! Det funkar verkligen, har redan satt in 50 kr på mitt konto och nu är jag uppe i 29 till.
 
Dock kan man högst tjäna 100 kr per månad och 1000 kr per år men att få 1000 kr bara sådär är ju inte helt fel? :)
 
 

 



Dagens vill ha

Dagens vill ha! Denna tröja från Kappahl, tycker den är jättefin. Har sett många som har köpt den, jag vill ocksååå!
 
 



MY LOVE

OMG I AM IN LOOOOOOOOVE.
 
Detta är verkligen min drömdator! Ahhhhh. Har just nu en acer, har haft den sen typ 6an och nu suuuger den. Minnet är fullt, den är seg och ful. Nästa dator jag köper vill jag ska vara den här, vill inte köpa någon mellan för det är bara onödigt när jag verkligen vill ha denna. Men priset ligger på 12 000, herregud vem sätter sånt pris på en dator? S j u k t. Men nångång, nångång.
 



Polen #unknown

Lite mobilbilder från de sista dagarna i Mielno. Lite osäker på vilka bilder som hör till vilken dag men det är ju egentligen strunt samma.
En kväll åkte vi till shoppingcentret trots att jag inte mådde bra, när jag reagerar såhär på shopping, då vet man att Caroline mår dåligt hahah.
Hejdå forum!
Spenderade dagen i sängen med massvis med feber, blöbläurk.
Fullproppat på stranden.
Ännu ett besök på forum, sjukt bra affärer!
En dag efter stranden.
Mamma ville äta på en uteservering och jag frös sönder, jäkla vind :(
Sen spenderade jag dagen i myskläder, var dock piiiiiiiiinsamt att gå ut i dessa kläderna, även om jag bara skulle till Malgosia 20 meter från oss men det hade precis kommit en del killar i min ålder, ehh pinsamt att gå ut i såna här fula byxor hahah.
Blev i alla fall liiiiite brun under vistelsen i Mielno, även om den inte blev precis så som vi hade tänkt oss.
Under morgonen den dagen vi skulle hem kom det ett gäng ungdomar på ca 14 personer, jag hade feber och var helt slut och de satte sig just utanför vår dörr kl 6.30 på morgonen och började prata jättehögt medan de väntade på sitt rum i några timmar, lagom irriterande! Jag visste inte det men mamma hade tydligen gått ut och frågat dem om de kunde flytta sig lite för hon har ett barn som ligger i hög feber och försöker sova, de var tydligen jättetrevliga och flyttade sig. När jag sedan kom ut blev de rätt förvånade för de trodde mamma hade pratat om ett liiiitet barn och inte om mig, hahahah så pinsamt mamma:( Ändå synd vi inte stannade längre, hade gärna snackat med dem lite, de var 93or och 94or och verkade grymt kul!



Body

Varför har jag inte införskaffat mig en body tidigare? Älskar den! Så sjukt snyggt till alla möjliga typer av kjol ju. Denna kommer från Vero moda.




Ask meeeee

You know what to do

http://ask.fm/carro93




Jag har verkligen så tråkigt

Dagens outfit: pyjamas! Hahaha nej men alltså detta börjar stiga mig åt huvudet nu, att ligga och vila i hela 7 dagar nu, det är så sjukt tråååååkigt så jag orkar inte.

Mamma mobbade mig i telefon och sa att jag inte kan laga mat, haha asså nej jag är ingen mästerkock direkt. Tycker det är skitjobbigt att laga mat om jag ska vara ärlig, ser inget kul i det. Tycker däremot om att baka. Men det blev väl ändå inte såå illa? Klyftpotatis och schnitzel, man får ju äta något medan mamma är på jobbet.

Någon av er som är sugna på att köpa en helt ny dator btw? En Sony fit E15, så grymt jäkla fin. Hade jag haft råd hade jag köpt den själv. Hör av er, ligger i kartong och allt. Åh vill ha den..




Polen dag 11

Nästa morgon vaknade jag upp och mådde S K I T, kvällen innan dess också. Alltså fyfan. Jag blev alltså matförgiftad och det var allt annat än kul. Jag hade runt 39 graders feber och låg utslagen i sängen, fick en feberchock så jag låg bara och skakade. Kunde varken få i mig vätska eller mat så jag höll till på toaletten stora delar av dagen vilket SÖG på semestern.
 
Efter några timmars vila fick i alla fall mamma med mig på en strandpromenad. Denna dagen var det varmt och skönt också och vi missade en heldag på stranden, tack vare mig.. Lite dåligt samvete där ja. Något värst rolig sällskap på strandpromenaden var jag inte heller, orkade inte ens gå långt och frös bara. Sorry mummy.
 
Kolla så fint väder det var för en gångs skull!! Åh varför lyckas jag alltid bli sjuk när det är som minst lägligt?
Lite bilder längst stranden, så fint.
Försökte mig på ett leende i alla fall, hehe. Det fina linnet köpte jag på Cubus i Polen.
Min mamma, min bästa vän, mitt allt ♥ Vi får många många gånger höra att vi är väldigt lika, jag brukar inte riktigt förstå att folk kan tycka att vi är så lika eftersom jag själv inte tycker det direkt men kollar jag på framför allt första bilden förstår jag vad människor menar.



Äntligen!

Bästa nyheten! Aldrig mer de gamla, äckliga, hemska, kalla pågatågen. Äntligen de nya, äntligen efter 1 års tid. Och så slipper jag äntligen byta tåg i Lund. På måndag åker jag till skolan med de nya tågen, woho.




Polen dag 10 #2

En kväll i Mielno! Efter stranden fixade vi till oss lite och sen gick vi över till Malgosia och hängde där lite så att mamma och hon fick lite bästistid tillsammans. Jag passade på att gå in på nätet. Mådde dock inte så bra den här kvällen, febern började komma krypandes och jag ville mest bara ner under täcket och sova.
 
Lite för mycket sol om kinderna under dagen, oops.
Lägenheterna hon hyr ut är enkla men fina och området runt är jättefint och lugnt! Mycket grönska och blommor och så hör man syrsorna på kvällarna, mys.
Tröja & jacka från MQ
Gos med finaste hunden
Malgosia var glad!



Perfektion

Är visst fler än jag som tycker Eric är perfektion på hög nivå ;)




Pluggar




Gör mig frisk nu

Hej!

Mår fortfarande inte bra, så tråkigt. Första natten på 5 dagar jag sov igenom hela utan att vakna 4-5 gånger med genomsvettig tröja av febern i alla fall. Så det går alltså framåt. Däremot vaknade jag med en hemsk hosta, man ska helst inte ligga ner vid lunginflammation men måste ju sova. Så hostan är allt annat än bra nu och så vaknade jag även med sån sjuk migrän så det finns inte. Har fortfarande galet ont.

Så idag ska jag bara vila. Nu är alla andra i skolan, vi slutar om 10 min. Får ringa någon i klassen sen och höra hur det var & om man kan ta igen något.




Tankar kring andra året på universitet

Imorgon börjar skolan igen efter ett långt sommarlov. Känns tråkigt & jobbigt, framför allt med pendlingen.

Men jag är ju sjuk så jag kommer missa skolan imorgon vilket faktiskt inte alls känns bra, jag skulle vilka träffa den nya klassen och få all info. Jag är en människa med kontrollbehov, jag tycker om att ha kontroll över saker som gäller mig. Så det känns väldigt irriterande att missa de första dagarna.

Något som känns BRA är att det är ett nytt år = NYTT ÄMNE, underbart att lämna svenskan! Trodde aldrig att svenskan skulle vara så tuff, svår och tråkig som den faktiskt var. Nu är det dags för samhälle vilket känns roligare och framför allt enklare. Eller iofs älskade jag svenska på gymnasiet med.. Men det som var tufft med svenskan på universitet var all grammatik vilket inte finns i samhälle så det känns bra!

Något annat som känns bra är att det blir en ny klass, trivdes inte så bra i den gamla, fanns vissa trivdes jag mycket bra med dock! Kollade klasslistan och det är typ 15 killar och 15 tjejer, kul med fler killar!! Och så ska jag gå i samma klass som Rasmus (så kul med en från gymnasiet!), Samra, Elinor, Björn och några till jag vet vilka är så det känns skönt.

Så vi får se hur detta året på universitet blir. Förhoppnings bättre än förra!




Läsning

Snart dags för penicillin sedan ska jag krypa tillbaka under täcket och läsa lite & därefter blir det idol.

Vad gör ni?




Jack

Förra tisdagen mötte jag upp Olivia i stan. 


Min bror ville också komma så han tog med sig Jack. Så medan de hade polska satt jag i korridoren med Jack och brorsan. Han satt där på bordet och hans lilla huvud gick bara fram och tillbaka. Alltså Jack, mitt hjärta! Fy vad jag älskar dig honey. Stod ute med Jack i famnen så hade killarna från Linné träsjöjd just där, och vissa trodde det var mitt barn, hahahah dööör! Men de kom och hälsade och sånt.

Kanske Jacks framtida skola? 




High

Högt blodsocker och extra spruta, woho mitt liv är så roligt just nu.




Sjuk #5

Blöö mår skitdåligt :( blir verkligen ingen skola för min del imorgon, ångest att man redan missar första dagarna.

Mår så illa och det gör så ont när jag försöker ta ett djupt andetag.

Mamma ringde nyss och sa att hon hade ringt till Göinge kliniken och pratat med sjuksköterskan som vägrade ge mig en tid till läkaren och sån utskällning hon fick av mamma, kan bara tänka mig hur arg mamma måste ha varit. Först sa hon att hon inte har tid att prata (så sjukt oprofessionell) men sen hade hon helt plötsligt tid i 20 min? Hon var antagligen rädd för att mamma skulle prata med hennes chef. Min mamma är verkligen den bästa i hela världen, det känns verkligen så himla fint att det finns någon som bryr sig så mycket som hon, min skatt. Detta ledde i alla fall till att hon sa att nästa gång kommer jag få en tid till läkaren snabbt, hon skrev direkt upp i journalen att jag har diabetes osv. Bra! Skandal att man inte kan få en tid till sjuksköterska ens på Göinge kliniken när man som patient ringer och mår fruktansvärt dåligt. Så jag hoppas att hon fick det lite med klart i huvudet nu, så tar man inte hand om sina patienter på kliniken. Sverige är (generellt) ett sånt där land där ingen vågar något, mellanmjök, människor nöjer sig med svar de får och så är det bra med det. Ingen vågar säga till, kräva hjälp utan går hellre hem, trycker i sig Alvedon i 10 dagar, oj det hjälpte inget, nu kanske vi kan gå och söka hjälp igen.. Nej ibland måste man visa sina framfötter för att det ska gå rätt till. I Polen är det mycket lättare att få träffa en läkare, vill du som patient se en doktor, såklart du får det.

Nu ska jag fortsätta vila, boooring.




Fresh

Unnar mig ett snabbt bad efter penicillinet. Känner mig genast lite fräschare, usch för alla bakterier jag bär runt på, hoppas ni åker ner tillsammans med vattnet haha.




Sunday

Men shit vad jag mår illa! Sämsta helgen ever. Läste på internet att det finns vaccination mot lunginflammation, det hade jag ingen aning om! Det ska jag absolut kolla upp och ta det i så fall. De senaste 2,5 åren har jag nämligen varit på gränsen/haft lunginflammation ca 7 gånger. Riskgruppen är barn under 2 år, gamla över 65 år och människor som har diabates. Och varför har ingen sagt det här till mig innan?

Tråkigt väder btw, känns som hösten börjar komma nu. Men å andra sidan längtar jag efter mina skinnjackor och jag tycker om hösten så det gör inget för min del :)




Söte

Åh lillkillen! Saknar honom :(




Still sick

Hej på er!

Igår tog jag de första 2 penicillintabletterna. Doxyferm är ett väldigt bra penicillin, hjälper typ mot allt. Nackdelen är att man blir så fruktansvärt illamående efter de! Det är verkligen hemskt, känns som om jag skulle spy vilken sekund som helst och när jag äntligen somnade igår vaknade jag 10 min senare för jag var så illamående. Penicillin är aldrig kul för magen. Från och med idag ska jag bara ta 1 tablett men i 15 dagar, åh herregud. Tog mig 57 minuter att ta två tabletter igår, ja jag har sväljfobi när det kommer till att svälja tabletter i Iprenstorlek och jag börjar svettas något helt otroligt. Men mamma verkligen tvingade i mig dem så till slut gick det. 2 veckor kvar..

Idag mår jag inte bra. Febern har dock gått ner lite men den lär gå upp sen igen, som en bergochdalbana. Känns som om jag ska hosta sönder lungorna, har svårt att andas djupa andetag så lunginflammationen känns av. Ska vila hela dagen idag med.

Kommer nog missa skolstarten på tisdag, inte bra alls!