slide show

00.35

Inatt åker jag till Grekland! Klockan är 00.30 och jag har inte ens packat klart. Så himla typiskt mig, alltid samma sak. Jag som planerade att gå och lägga mig kl 22 jo det gick bra det där. Vi åkte och lämnade Kenzo till hans hundvakt vid kl 16. Den familjen är världens bästa hundvakter, han har det såå bra där. Jag spenderade alltså ett par timmar hemma utan Kenzo och det känns så sjukt konstigt. Ingen Kenzo som följer efter mig vart jag än går. Jag älskar honom så galet mycket. Det är fortfarande tufft och en omställning men han är verkligen en del av familjen. Både jag och mamma älskar honom så hjärtat brister. Jag trodde inte det var möjligt ens, han är mitt allt. Jag kommer att sakna honom så mycket!! 
(null)
Min fina pojke!! Polen 2024

Hej på er! 
Jag har både åkt till Polen och kommit tillbaka, och hunnit bli sjuk. Två dagar efter midsommar åkte jag och mamma. Det var en toppenbra resa! 
(null)
Måste bara visa hur långt mitt hår blivit!! Glad tjej. 
(null)
På väg till Ystad och färjan. 
(null)
Mami <3 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vi åt middag på båten. Alltid en höjdpunkt! 2-3 timmar av resan går åt och det är alltid mysigt att äta med min älskade mamma. Efter middagen gick vi och la oss i hytten och sov i princip till en timme innan färjan anlände.  
(null)
Kvällsstopp på KFC innan resan mot Szczecin fortsatte. 
(null)
1,5 timme senare var vi på hotellet. Vi bor alltid på Radisson. Fint hotell och börjar kännas som hemma då vi de senaste tre åren bott just här varje gång. 7-8 nätter per vistelse. Fint hotell! Vi kom fram sent på kvällen så det var bara till att gå och lägga sig. Jag sov sjukt oroligt och dåligt denna natt. Jag saknade Kenzo och det kändes så konstigt att vara utan honom. Hela mitt liv det senaste halvåret har kretsat kring Kenzo och nu var jag bara… Carro igen?