slide show

Nationella prov svenska

Nu i veckan är det dags för de nationella proven i svenska! Det är alltid en av de stressigaste perioderna för alla högstadielärare. Mina 9or är dock helt fantastiska så jag känner inte minsta lilla oro. Jag vet att de kommer vara hur grymma som helst och tillsammans fixar vi detta utan problem. Jag har en sååå bra klass och jag älskar att undervisa dem. Jag älskar att utvecklas tillsammans med dem och de senaste månaderna har vi haft så himla bra lektioner. Allt flyter verkligen på och jag är redan hur stolt som helst över dem. De ger mig så mycket glädje. Kom igång nu alla 07or, kick some ass. Ni kommer vara hur grymma som helst. Bara ta det lugnt så löser sig allt. 
(null)
På tisdag är det läsförståelse och på torsdag skriva. Varje år gör jag läsförståelseprovet själv också. Jag tycker det är skitbra. Dels får man en helt annan förståelse för texterna och frågorna och dels är det jätteroligt att testa sig själv. Jag satsar på A även i år ;-) 

Det kommer bli en intensiv vecka men nu kör vi. Jag är taggad! 



Så fint

Igår träffade jag E. Senaste gången vi sågs var i början av januari så det var verkligen dags, har saknat honom. Han var hos mig runt kl 19 och sov här och idag åkte vi till Kristianstad en runda, han ville handla kläder i affären där jag jobbar. Det har varit en otroligt mysigt kväll, natt och morgon. E är verkligen en person som gör mig trygg och bekväm och det är något jag har väldigt svårt att känna. Vi träffas ju lite till och från med varje gång vi ses känns det bara bättre och bättre för nu kan jag verkligen vara mig själv med honom. För mig tar det tid att kunna vara mig själv men det är jag verkligen med honom nu. Första gången vi sågs i mars förra året var jag ju stelaste tjejen ever. Jag känner en extremt stark attraktion till honom vilket är väldigt fint. Att ligga i hans varma famn är en av de bästa sakerna jag vet. Det var så mysigt när han höll om mig under natten. Trots allt jag varit med om finns det ju faktiskt fina killar. E är en kille jag litar på till 100% och det känns fint. Nej, riktigt mysigt var det. Jag saknar honom redan så jag hoppas vi ses snart igen. 
  (null)

(null)

(null)
Jag fick ju såklart världens vidrigaste mensvärk, fyfan asså så han körde till Kristianstad. Det var så nice att vara passagerare i sin egna bil haha, det kan jag vänja mig vid. 
(null)
Sedan åt vi på Mister York, så jäkla gott är det där!! 




Uppdatering kring status bedrägeri

Nu var det ett tag sedan. Jag har fått lite frågor kring hur jag mår och jag skulle ljuga om jag sa att jag mår bra för det gör jag inte men jag försöker. Status just nu är att jag inte alls hört något från polisen. Polisen sa tidigare att de kommer höra av sig antingen om förundersökningen läggs ner eller om jag kommer bli kallad på förhör. Jag antar att det kan ta mer än en månad att färdigställa en förundersökning? Det har varit en jävla stress kring hela situationen. Inte nog med att han fuckade upp min trust hela så har det ju varit ett rent helvete att försöka få rätsida på allting, en sådan sjuk stress. Samtidigt som jag då behövt jonglera detta med mitt jobb som har varit extremt hektiskt under senaste tiden. Det har varit ett levande helvete. Just nu är det lite oklart för hur mycket pengar han faktiskt lyckats hämta upp mobiler och vilka han aldrig hann hämta ut innan bank ID:t spärrades. Alla banker/telefonoperatörer har inlett en egen utredning kring bedrägeri och Remember bank kom fram till att stryka hela skulden på 30 000 kr vilket var en enorm lättnad. I torsdags fick jag däremot brev från Comviq som skriver att de kommit fram till att det inte alls är något bedrägeri för det är ju identifierat med mitt bank ID. Vilka pantade idioter, det är ju det hela förundersökningen och polisanmälan handlar om. Det är som att prata med en vägg, de är helt fucking efterblivna. Jag skrev till dem att de kan glömma att jag kommer betala en enda krona för något jag inte har gjort men de säger att jag är betalningsskyldig. Ärendet kommer bli en tvist i domstol och jag har en utredare som kommer att företräda mig så får vi se vem av mig och Comviq som vinner. Detta tar aldrig slut, varje dag i princip får jag hem nya brev med nya abbonnemang, kontantkort och fakturor. Det är typ som en levande mardröm. Jag har fått så många kreditprövningar på UC, det påverkar ju hela min kreditvärdighet enormt. Min utredare jobbar på att föröka få bort dessa kreditprövningar så vi får se hur det går. 
 
En sak som jag dock inte låtit ske är att denna situationen ska hindra mig från att våga lite på killar igen. Det var såklart min första automatiska tanke men efter att ha pratat med familj, vänner och kollegor säger alla att det kan jag självklart inte göra. Jag ska ju inte låta honom "vinna", förstöra mitt liv. Jag har blivit utsatt för en extremt stor idiot, en psykopat men jag tänker att oddsen för att det ska hända igen rimligtvis bör vara extremt låg? Sedan tänker jag på vad oddsen är att det just hände mig? Händer det en på 1000? En på 10 000? Eller hur pass "vanligt" är det? Det är något som stör mig ganska mycket. 
(null)