slide show

Älskling

Världens finaste fyller 1 år på söndag, hur sjukt är inte det?! För 1 år sedan fanns han inte och idag är han hela min värld. Denna pojke har gett mig obeskrivligt mycket kärlek under året och jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar honom. 



Valborg

2 av 5 hemtentafrågor är klara, det känns ju bra! Nu firar jag Valborg med att kolla 90210.

Ser inget roligt med att sitta på en gräsmatta i Lund och trängas med 20 tusen fulla människor. 

Det som suger är att jag mår så pass dålig just nu, de senaste 3 åren har varit ett helvete och det känns inte som om det finns en slut. Jävla migrän, jag hatar dig så sjukt mycket. Har förstört mitt liv totalt. De åren när man är ung och ska kunna vara spontan och göra vad man känner för. De åren har åt mig gått åt till att ta medicin, må dåligt, gråta och inte se ljuset i tunneln. Jag kan knappt göra något roligt längre, för jag mår alltid så sjukt dåligt. Mitt enda hopp är att detta ska vända en vacker dag. 



Shopping haul

Visar upp lite av det jag köpte på väla




Tagga valborg med migrän & plugg

Usch, hemtentor är inte roliga någonstans! Så tråkigt och framför allt, otroligt svårt. Mest om man har sån migrän så att det känns som om huvudet ska explodera i tusen bitar.
 
Min valborg spenderas alltså med migrän och en massa plugg. 
 
Skoj att man inte ens kan göra något på valborg :)) Det var exakt samma sak förra året, vi hade en hemtenta som skulle lämnas in på kvällen på på valborg. Tack så mycket skolan ♥♥



Hemtenta

Ingen skola på hela veckan för vi ska skriva hemtenta och inget jobb idag, såå tråkigt! Hatar att bara vara hemma hela dagen, usch. 

Detta betyder att jag måste skriva på hemtentan idag. Målet är att ha 3 av 5 frågor färdiga idag. Måste sätta igång nu, kram 




Mysteriet är löst

Här har vi svaret people! Bilden blev alltså spegelvänd eftersom att jag tog den på snapchat och inte den vanliga kameran. Därför ser det ut som om jag sitter på förarsidan. Mysteriet är löst, wiho en medalj till dig. 




Min dag

Heej på er!
 
Har inte mått så bra idag, därav ingen uppdatering. Mådde mycket dåligt när jag vaknade.
 
När jag kom hem fick jag ännu en migränattack så fått ta massa medicin och vilat. Sen blev det tv och nu pluggar jag.

Hann med en promenad också i det fina vädret och fotade lite. Lurar, musik, bytte om till träningskläder och så blev det en härlig runda. 
 
Nu ska jag skriva på tentan en stund till. Imorgon har jag tyvärr inget jobb inplanerat och de är ju lediga torsdag och fredag så verkar rätt slappt i skolorna nu så antagligen är jag ledig imorgon. Tråkigt! 
Körde på lockigt hår idag, helt galet fint är vad det är. Sugen på att permanenta men det sliter så mycket på håret så bättre att köra med flätor oftare. Har fått så många fina komplimanger för mitt hår de senase dagarna. Varför har jag inte lockigt naturligt?? Men det är alltid så, de som vill ha lockigt har helt platt som jag och de som har lockigt vill verkligen ha platt. Man blir aldrig nöjd ;p
 
Linnet på bilden är nytt, från Väla. Himla fint faktiskt. 
 
Och ni som skrev att bilden blir spegelvänd om man fotar med framkameran (förra inlägget) neeeej för jag försökte ta samma kort igår med kameran fram men det blev ändå inte rätt. Jag får fortfarande inte ihop det. 



Läsarfrågor

Fick de här kommentarerna på min ask idag 


Angående den här bilden
Och jag är ledsen att göra er besvikna men jag har också klurat på detta hela dagen och tagit nya bilder i bilen men ingen blir såhär vänd? Frågat mamma också men hon fattar inte heller hur det gick det. När jag läste igenom era kommentarer började jag ju också tänka att det ser ut som om ratten är på fel sida, som om jag sitter på förarsätet. Jag måste ha hållt min mobil i någon konstig vinkel för jag vet inte hur det gick till, spöken kanske ;p

Om någon av er kan lösa detta mysterium kan ni ju lämna en kommentar. Och tack för att min blogg uppskattas :)



Dagen

Idag har jag jobbat. Jätteroligt, lektionerna var lugna och de jobbade så bra. Hade med 9orna hela dagen, fina 9orna. Hade idrott och engelska, som tur är var det teori på idrotten. 

Mådde jättebra idag på jobbet! Hade inte migrän och var helt överlycklig. Den enda gången jag faktiskt har ett äkta leende på läpparna är då jag inte har migrän och när jag mår bra. Tyvärr händer det alldeles för sällan och lyckan idag blev inte långvarig för hela kvällen har ju nu haft fruktansvärd migrän. Mår så dåligt så jag vill bara sova. 

Får vara glad så länge det varade i alla fall, tacksam för några få timmar. 

Idag på jobbet var det så varmt så man höll på att dö. På linné är de stora fönstrens vid ekonomernas gamla skåp så hemska, reflekterar solljus så det blir en bastu. Enligt mig var det för varmt idag, det är bara april,. Men visst, man borde väl inte klaga för sommardagar är vi inte bortskämda med. 



Sjukt varmt

Soooola





Botox

Har glömt berätta om botoxen! Gjorde äntligen den i onsdags. 

Denna gången fick jag 4 sprutor, 2 på varje sida av huvudet. 
Där uppe där märket och det gröna är. 

Förra gången jag tog botox, i käken, kändes det mer som vanliga sprutor, som gör ont men det var ändå helt okej smärta. 

Men dessa i huvudet, jag har aldrig varit med om något äckligare. Ryser när jag tänker på det. Sprutorna gjorde så sjukt äckligt ont så jag trodde allvarligt att jag skulle svimma. Jag slutade andas när han stack in den första sprutan och det gjorde tandläkaren också, han var också riktigt nervös. Det är trots allt världens farligaste gift vi pratar om så det är en del press på den som utför det. Sköterskan satt bredvid mig och när den första sprutan var klar så hon att en av oss i alla fall måste andas, annars kommer vi båda att dö. Hahah tack för den. Hon höll handen på min mage sen och tvingade mig att andas in och ut. 

Den smärtan var obeskrivlig. Inget fett, bara skelett. Det var inga vanliga sprutor som går rakt in, nej på det här stället finns en "vägg" inne i huvudet, så för att komma igenom där var han tvungen att sticka in nålen, sen vicka på den för att komma igenom väggen och det knakade och gjorde så jääävla ont. Det var så äckligt att höra hur det knakade inne i huvudet så jag var nära på att svimma. Och så upprepa detta 4 gånger. Nej det är verkligen inte något jag vill vara med om igen. Efteråt tvingade de mig att ligga kvar en stund för det kändes som om huvudet skulle sprängas. 

Förstår inte människor som tar botox frivilligt i skönhetssyfte, framför allt inte i pannan och andra ställen där det bara är ben. Nej verkligen det läskigaste jag varit med om, vill spy när jag hörde hur sprutan trängde sig igenom huvudet. Öööhh. 

Botox i käken hjälpte ju inte men eftersom migränen sitter i pannan tyckte vi att det var värt att prova en gång till. Det tar ca 7-10 dagar innan man ser om det hjälper eller inte. Detta är ju verkligen min sista utväg så jag ber ju till Gud att det här ska hjälpa, i alla fall ta bort migränen 2 dagar i veckan. Idag var första dagen på väldigt länge jag inte tagit någon tablett mot migrän. Men jag har haft grymt jobbig huvudvärk hela dagen och huvudet pulserar helt sjukt men ville försöka klara mig utan 1 dag. 

Nu vet ni lite hur det ligger till för er som undrade. 



Telefontid

Idag har Jack varit här, min älskling <3 hade telefontid med min neurolog idag. Sa att jag fortfarande har migrän varje dag. Just nu tar jag minst 7 tabletter om dagen, högst 10. Idag sa han att jag ska höja mina förebyggande tabletter från 6 till 15 (!!!) wtf, hur mycket är inte det? Så kommer behöva ta runt 17 tabletter om dagen. Värre än en drogmissbrukare vafan. Men men. Jag är faktiskt jätteorolig att min migrän är cancer, tumör eller liknande för det är ju inte normalt. Men har gjort magnetröntgen som är den bästa och han sa att man går farlamning, kramper osv och sen migrän om det är något farligt. Så det kändes riktigt skönt. Som en sten föll ner från mina axlar. Det är i alla fall ingen tumör, tacka Gud för det.

Nu ska jag kolla 90210, plugga lite och sen bada. Kram!



VÄLA

Lite bilder från Väla i fredags. Älskar ju att shoppa! 1600 kr blev det för då, ajdå det sved i plånboken. Nu ska jag inte shoppa mer innan sommaren. 
Mamma körde
Dagens outfit. Världens skönaste tröja från bik bok. 

Prova kläder
Standard på väla

Så fina klänningar. Synd man inte är rik. 

Gottis
Nöjd tjej på väg hem



Babyboo




Blicka framåt

Håll ut Caroline, håll ut. 





Pluggsöndag

Idag blir det PLUGG. Hemtentan ska in om 1 vecka och den ska vara på ca 17 sidor vilket är riktigt mycket. Hade tänkt jobba med gruppuppgiften idag och med en annan fråga. 

Ingen skola på hela veckan i alla fall men vet att jag ska jobba måndag och tisdag. 
Har ni också plugg idag? Kör hårt!



Angelica Blick for BikBok

Har ni kollat in Angelica Blicks kollektion för Bik Bok? 
Jag blev ganska besviken på kollektionen måste jag säga, tycker inte alls den var snygg. Inte min stil helt enkelt och det känns inte som om kläderna är något nytt, man har sett liknande i typ alla andra affärer så det var ju rätt tråkigt.
Ringarna och den svarta kjolen var helt okej, det enda jag hade kunnat köpa men nej, klarar mig bra utan också.
 
Ni kan i alla fall kolla in hela kollektionen här: http://bikbok.com/se/Categories/Collection/Angelica-Blick/c/angelicablick



ORKA

Man kan ju tycka att helgerna, eller i alla fall fredag och lördag ska vara till för att slappna av från skolan. Men jag har aldrig tid att ta det lugnt på helgerna, det blir plugg hela tiden och det lämna förjävligt. Under hela gymnasiet pluggade jag i princip varje helg och också nu under universitet. Jag är så skoltrött så det går inte att förklara med ord. 
Underbara lördag..
Förstår inte hur vissa universitetsutbildningar kan vara så slappa, vet folk som inte alls har mycket plugg på sina utbildningar. Medan andra utbildningar, som min är så sjukt krävande så det känns som om man kommer gå in i väggen snart och bli utbränd. Roligt :))



Hair

Mitt hår växer så snabbt så nu är det långt igen, yes!





00.48

Har nyss skickat in en skoluppgift, skönt att slippa den imorgon. Kom hem från Hbg vid kl 20. Sen dess har jag kollat på let's dance och welcome to Sweden, bra program det där. 
Nöjd med dagens shopping! Nu har jag dock inget kvar av lönen eftersom jag sparat undan en hel del. Så nu ska jag klara mig på 56 kr på 1 månad, yeah. Men det är lugnt. Jag älskar shoppa när jag har pengar men har jag inga pengar så klarar jag mig lugnt på en hundralapp månaden ut, gör inte så mycket som kostar pengar direkt. 

Ja nu ska jag sova. God natt!



VÄLA

Heej!

Varit i skolan, 3 timmars seminarium. Segt men vi satt i grupp så det var inte så svårt. 


Nu är jag på väla. Kan inte handla för så mycket som sist i alla fall! Tänkte max 1000 kr men det verkar som om det blir lite mer. Lönen kom idag, så nice! Dock ska jag spara det mesta till i sommar. Har pengarna på kortet och jag hatar att betala med kort! Man har ju ingen koll alls. Kontant, det är så mycket bättre men kunde inte hitta någon bankomat. 



23.20

Plugget gick ju sådär.. Har haft sjukt ont i huvudet hela kvällen. Har läst 30 av 200 sidor. Ehh det får bli lite bläddring nu istället. Snart har jag gått 2 åt utav helvetesutbildningen, "bara" 2,5 år kvar då. Finns inga ord för hur mycket jag längtar efter dagen jag tar examen och börjar jobba som lärare. 

Som sagt så var dagen på jobbet nice, hade mina favoritämnen och då är det alltid roligt. Förutom att jag fick en liten hjärtattack när Tobbe nästan fick ett stort fönster i huvudet, åh herregud. Fönstret var öppet så ställde han sig vid fönsterkarmen och ni vet såna stora skolfönster? Det började blåsa och hela fönstret öppnades och fälldes ner, alltså seriöst 0,5 cm ifrån hans huvud. Tack för hjärtattacken Tobbe. Men som tur var hände inget. 
Hoppas ni haft en bra dag! 

Imorgon måste jag till skolan i Helsingborg. Men mamma är värsta klippan som tagit ledigt för att skjutsa mig, allt för att jag ska må lite bättre. Är hon guldvärd eller är hon?? Älskar mami så mycket, enda personen jag kan lita på till 100% dygnet runt. 



Övertrött

Idag har jag jobbat hela dagen, superkul! Hade prov i svenska med 7orna, hur kul är det inte att jag ensam har fått ha en del prov på sistone?? Känner mig nästan som en riktig lärare då haha, jättekul i alla fall. Kommer själv ihåg hur nervös man var när läraren gick runt och delade ut proven och nu är det jag som är den där personen. 

Men efter jobbet är jag alltid DÖD. Inte nådigt alltså. Och det värsta? Jag måste läsa en hel bok på 200 sidor till imorgon!! Alltså wtf, hur ska jag klara det? Har sjuk migrän också :(
Curly hair idag också, åh vad jag önskar att jag hade lockigt hår!!! Finns seriöst inget finare. Så avis på alla som har lockigt. 

Ni måste ju hålla med om att mina snapchat bilder är otroligt seriösa och fina??? Eller inte, så fula hahahah. Robin får ta emot mina vackra snaps, härligt när man kan skicka till vänner utan att behöva bry sig om att bilden är snygg. 

Får väl börja plugga nu då, jao.



Så många fina människor

Heej! Jag överlevde botoxen, mer om det i nästa inlägg. 
 
Skrev på snapchat att jag ska ta botox och fick direkt flera snaps av folk som önskade lycka till och massa andra söta saker. Sånt värmer verkligen i hjärtat! 



Stress

Waah vilken stressig dag. Har jobbat hela dagen, blev längre än tänkt. Och efter så satt jag kvar i skolan och pratade med Amadeus i 1 timme. Min mobil var urladdad så jag fick låna hans laddare, räddaren i nöden!! 

När jag kom hem kom tjejen jag har läxhjälp med direkt. Nu har hon gått och jag har inte ätit på hela dagen. Och ska på botox om 30 min. Skittrött och måste plugga idag. Men ja så mycket stress. 
Blev glad över att kunna lyssna på musik på hemvägen.

--> botox snart. Hoppas jag överlever. Puss 



En bra och solig dag

Har haft en jättebra dag på jobbet. Var så kul att träffa alla igen! 
Fick så många komplimanger för mitt hår, hihi love lockigt 
Trött tjej efter jobbet. Det är sjukt hur trött jag alltid känner mig efter ett jobbpass. Känner mig som en överkörd kanin haha. Men härlig känsla när man kan gå hem glad från jobbet, när man trivs. Kan inte tänka mig att ha ett jobb där jag inte trivs. Fatta ångest man hade känt varje morgon då. Så känner jag med skolan, trivs verkligen inte där. Men jobbet, love it! 
Så himla varmt det har varit idag!! Gick ut med stund med Josefin, Amadeus och Emelia och fick värsta värmechocken. Hade varit inne hela förmiddagen nämligen. Satans varmt! 

Det är så kul att undervisa! Åh. Idag träffade jag på (för första gången tror jag?) en kille som var helt uppslukad i en bok! Såg att han läste "förr eller senare exploderar jag" och det är en av de bästa böckerna jag har läst!! Blev helt exalterad haha så det blev bokprat. Han sa att den ska bli till film!! Premiär den 8 juni, omg måste se den. Jag kommer aldrig ihåg slutet på böcker (??) hur konstigt som helst. Två dagar efter att jag läst en bok så minns jag seriöst inte slutet. Så jag lånade Felix bok och läste om slutet heheh. Jätteskoj i alla fall att stöta på en kille som också tycker boken är grym! Alla borde läsa den, så lova mig att göra det om ni inte läst den. Okej? 

Blev även rätt sugen på att dra till siesta när vi snackade om det idag. Jag är dock i Spanien den 11 juli, kommer hem sent på natten. Så i så fall är det bara den 12e så frågan är om det är lönt att köpa 2dagars biljett då? För se vilka som spelar när. Hade varit skoj i alla fall! 

Blev ingen botox idag, han ringde 30 min innan. Vadå surt? Andra gången det händer. Så jag fick en ny tid till imorgon. Idag har jag kämpat med sjuk migrän hela eftermiddagen, inte så roligt nej. 

Ska snart sova så Kraaam på er. 



Botox

Snart dags för botox. I pannan tror jag att jag ska få idag! Fett nervös. 





2morrow

Imorgon är "lovet" slut och det är back to real life. Ska jobba imorgon, så skoj!! Har längtat hela veckan. Nej men typ, älskar mitt jobb så.
Ska inviga min väst imorgon. Yey. Och till den tröjan ni ser på bilden, svarta tajta jeans, sneakers och lockigt hår. Ska sova med flätor i natt. Har typ aldrig lockigt hår för det är så obekvämt med flätor men finns ju inget finare än curly hair. 



Beslut

Det visade sig att provet i språkhistoria är på torsdag och inte fredag. Eftersom jag mår så hemskt dåligt i tåg så fixade mamma ledigt på fredag så att hon kan skjutsa mig till Hbg. Men det är tydligen flyttat till torsdag. Och det satte ju mig i en svår situation. Men eftersom jag bokstavligen är rädd för att åka tåg efter förra gången då det slutade med att jag grät och skrek av smärta så bestämde jag mig efter många om och men att inte ta tåget till Hbg. Vilket betyder att jag inte kan göra min omtenta. Det suger för jag hade verkligen velat prova att göra den och kanske klara den. Men min hälsa går först. Så det blir ingen tenta. Kanske kan göra den i juni. Annars får det bli i september. Detta beslut gav mig fett med ångest dock.

Så nu ska jag till Hbg på fredag för ett seminarium. Detta betyder att jag kan släppa språkhistorian några månader (ångest ångest Caroline) och ge järnet på hemtentan, den är riktigt svår så nu ska jag fokusera på den till 100%. 

Skönt att skriva av sig. Efter mitt beslut känns det som om 100 kg ramlat av mina axlar. Känns superskönt faktiskt. 

Nu ska jag kolla på tv. 
Kram



Inte en av de bästa dagarna

Jack har precis varit här, mysigt att gosa lite. 

Nu försöker jag plugga språkhistoria inför tentan på fredag. Det går sådär. 

Har sjukt äcklig migrän idag. Sån migrän som gör att jag bara vill spy och typ skjuta mig själv. Mår skit. 





På tok för mycket

Blev att jag gjorde i ordning mina garderober medan Violetta var här. Jag har 2 fulla garderober, halva mammas och 2 fulla klädstänger med kläder. Insåg verkligen hur sjukt mycket det är när jag gjorde i ordning. Mamma tycker att jag har alldeles för mycket kläder så hon tvingade mig att räkna alla mina plagg. Jag fick det till mellan 550-600 klädesplagg (!!!!) tappade räkningen lite så fick inte det exakta. Men drygt 500 klädesplagg är ju helt galet, sjukt mycket. Lite ångest där faktiskt. 

Egentligen borde jag endast behålla runt 100 plagg men jag skulle aldrig klara av att göra mig av med så många. Men jag skulle kunna ha olika kläder på mig i nästan 2 år. Åh herregud. 

Hur många klädesplagg tror ni ungefär att ni har om ni skulle gissa? 



Säljes

Mammas kompis är här. Och jag har tråkigt. Ska man plugga? Städa garderoben? Chilla och lyssna på när de pratar? 


Säljes!! Måste få in pengar. Helt ny adidas väska och två berlocker till Thomas Sabo. Hojta till om ni är intresserade! 



Lite nytt

Hoppas ni tycker det var roligt med alla mina shoppinginlägg, lämna gärna en kommentar om ni tycker att jag ska fortsätta med det eller inte?
 
Här kommer bilder på lite nytt jag köpte i Kristianstad för några veckor sedan. Är segast på att packa upp mina nya inköp men nu så!
 
Bik Bok, typ 149 kr
Nilson shoes, 899 kr
Vero Moda, kunde inte bestämma vilken färg jag tyckte mest om så köpte båda. Kostade 279 kr styck men 30% rabatt på det



Pure love

Nytt halsband från Guldfynd, himla fint ♥
 
Runt 400 kr.



Shopping från Väla #9

Här är sista delen av det jag köpte på Väla.
 
Hur fin?? Bilderna gör inte färgen rättvisa för den är inte så ljus som på de första bilderna men inte heller så mörk som på den sista. Helt underbart snygg i alla fall, man kan ha den knäppt och uppknäppt och så kan man även ta bort de bitarna som "hänger ner". Köpt på flash för 499 kr.
 
Perfekt till ett par tajta jeans, linne och sneackers. Så ska jag se ut på jobbet nästa vecka hade jag tänkt.



Shopping från Väla #8

Underbart sommarlinne! Gina Tricot, 99 kr på rean.
Vanlig basic tröja från Bik Bok, köpte den bara för att ha den under min nya väst för det blev faktiskt väldigt snyggt ihop.



Shopping från Väla #7

Kunde verkligen inte motstå denna väst på MQ. Jag har kollat på den i Hlm innan men den är så dyr så jag köpte inte den. Men på väla provade jag igen och var bara tvungen att köpa. Den perfekta västen helt enkel. 
En sån här väst är dock väldigt svårmatchad men det går. 
Visst är den helt perfekt?
Bondelid - MQ 899 kr.

Älskar märket, älskar färgen, älskar stilen, älskar det rutiga. Älskar allt. 



Shopping från Väla #6

Lite småsaker. Toffsar som man alltid tappar bort?! Har haft hundratals genom åren, undra var de alltid tar vägen.. En ring från Guldfynd, eos från Kicks och ett lypsyl som luktar mango (gudomligt!) från Lindex.
Så vacker! Runt 400 kr
Har ni provat eos? Luktar gooooott!



EASTER

GLAD PÅSK
Korgen ska snart till kyrkan. Söta kycklingar haha, lite snea bara.



Shopping från Väla #5

Sötaste pyjamasbyxorna från Cubus ♥
 



Shopping från väla #4



Bik bok 249 kr. Älskar den! Så snyggt till bara ett par svarta jeans och sneakers.



Shopping från väla #3


Från Cubus, 79 kr. Bra pris!!



Shopping från väla #2



Saltvatten spray till håret (så att man får den där surf frisyren) från bik bok. 49 kr.



VÄLA

Lite bilder från väla i onsdags efter skolan. Vi körde fel (mitt fel för jag har sämst lokalsinne) och körde vilse i 45 minuter, vi kunde verkligen inte hitta till väla. Vadå megafail? Till slut råkade vi köra in bredvid polishuset så mamma frågade 5 poliser om vägen till väla hahaha. Min GPS hjälpte inte ett skit.. Men till slut kom vi i alla fall fram.
Det var varmt i onsdags så jag invigde min nya jacka

Vilse i Helsingborg
Väääääla

Hittade sååå mycket fint. Lånade pengar från mitt Polen kuvert, typ minus 3000 där nu. Ehh ja måste lägga tillbaka de där på något sätt nu ju. Men är riktigt nöjd med min shopping!

Väldens finaste jacka, kolla färgen! Exakt sån färg som Ellinor hade på sin jacka i top model på senaste utmaningen. Blev tyvärr inget köp.
Prova kläder på MQ
Matpaus

Mmm men gott

Trött efter 8 timmar på väla

Hej mami

Avsluta med godaste juicen från naked juice bar
Hejdå väla 



Älskling





Lördag

God morgon! 
Idag är det plugg som gäller. Öhh hata men jag har sån panik. Har så grymt mycket plugg (hemtenta 20 sidor) och måste plugga till den äckliga omtentan i språkhistoria. 

Tillägg till inlägget om let's dance: jag menar inte att Kenza skulle vara kvar bara för att hon är snygg? Vad folk ska misstolka hela tiden. Det var fel att hon åkte ut för hon är grym på att dansa och har utvecklats väldigt mycket. Att hon är Sveriges snyggaste kvinna har inget men dansen att göra? Det är bara ett tillägg. 

Jaja nu ska jag äta frukost och förbereda korgen inför kyrkan. Puss
Såhär ser linnet ut på, älskar spets. 



Shopping från Väla #1

New in från Gina Tricot. 79 kr.



FEL

FEL FEL FEL som åkte ut ur Let´s Dance! Kenza är verkligen jätteduktig och har utvecklats enormt mycket från vecka 1. Och så är hon ju lätt Sveriges snyggaste kvinna, bara en sån sak.
 
Vacker vacker vacker!



Modell

Min lilla bebismodell. Han är så söt så han skulle platsat i vilken katalog med babymode som helst.
 
Storlek 19, små babyfötter.
Coolaste pojken, med kepsen bak och fram.
 
Fotat med systemkameran idag, bilderna blir ju trots allt så sjukt mycket finare än med mobilen :)



Nya kläder till finaste

Jag och mamma beställde kläder till vår favoritpojke och igår kom de. Idag när jag var här fick han kläderna, sjukt gulliga ju! Och han blev så himla glad när han såg sina nya kläder, gladare än vad jag blir när jag får kläder hahah. Hela han sken upp när han såg sin nya keps, skor och kläder. SÖTE.
 
Cool pojke i kepsen! Och kolla skorna, HUR GULLIGA?! Tycker det är så kul att köpa bebiskläder för nu för tiden finns det så himla många fina kläder, även till pojkar. Och shortsen? Kolla så små de är :')



New in

Nya mörkblåa jeans från h&m, skinny jeans- love them! Lite obekväma när man sitter dock men på jobbet står jag mest om dagarna så det gör inget hehe. Och halterneck toppen är också från h&m, himla snygg!
Såhär ser toppen ut på och så är den rätt öppen i ryggen. 99 kr, kanonpris!



Grodan

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



Läsarfrågor

Tänkte svara på två läsarfrågor. 

Svar: det varierar men det brukar ligga mellan 90-110 läsare per dag.
Svar: tack så mycket!!:) jag gick ner lite när jag slutade dricka läsk i somras. Har inte vägt mig på länge nu men kul att det syns! Kram :)



Tack för besöket

Följde med brorsan och Jack hem. De har flyttat närmare oss nu så det är skönt. Det var riktigt skönt att vara ute och gå en runda. Vagnen för massa uppförsbackar och sen musik i lurarna på väg hem. 
Tack för besöket babyboo.

Var på dåligt humör i morse. Men när Jack kom så går det inte vara på dåligt humör. Det räcker med att han ler eller sträcker upp armarna mot mig så smälter jag. Älskar honom så sjukt mycket. 2 heldagar med Jack var helt underbart. Min prins, min skatt, mitt allt.



Med min favorit

Ännu en heldag med min älsk. Jag borde verkligen ha pluggat idag men det går inte så bra när Jack är här så vi har myst och lekt hela dagen istället. 

Fasters älskling 


Jack kan dricka själv nu, duktig!!

Leka med Barbie är ju kul
Och sno mitt påskägg 



Glad påsk!

Glad påsk på er!




Baby lips

New in! Äntligen har jag fått tag i baby lips. Har blivit värsta hypen kring det, alla vill få tag i baby lips. De var slut överallt på väla men köpte min igår på h&m i Hässleholm. De godaste "smakerna" var dock slut så jag fick nöja mig med den här. De ska få in fler nästa vecka. 
Luktar gott, har solskydd i sig och gör läpparna mjuka. Perfekt! 



Väla

Video från Väla igår. Massa bra shopping! De tränade Zumba mitt i Väla, blev så sjukt sugen!! Det är en riktigt rolig träningsform. Men Zumban i Hlm är inte lika kul som de hade i Hbg. Synd inte Nordic Wellness finns här.




Babyboo

Älsk




Min ögonsten hälsade på

Babyboo kom och hälsade på. Han gör mig så lycklig. Han lekte med en boll mamma köpt till honom och han blev helt överlycklig. Började skratta och skratta. Nästa gång han kommer hit ska vi leka massvis med bollen. Jag kan inte låta bli att krama honom. Lyfter upp honom, kramar honom, pussar honom, kittlar honom. Man man inte låta bli. Sötaste babyboooooo. Min skatt.


HUR SÖT????

Köpte lite bebiskläder till älskling på Väla idag. 



Nöjd

Alltid kvar till sista stunden i shoppingcenter haha. Är sjukt nöjd med dagens köp! Och sjukt fattig nu. Usch spenderade alldeles för mycket pengar. Way to much. 

Hem nu 



Shopping

Är på väla nu. Dags för paus för mat. Har köpt världens snyggaste väst, kollat på den innan men den är så dyr så tvekade verkligen. Men nu slog jag till, love it!!



Väla

Mot väla. Om vi kan hitta dit?? Är helt lost. 



RIP

Såg på ask att Milliminas mamma dog idag. Jag beklagar verkligen sorgen, kan inte ens tänka mig hur det känns att förlora personen man älskar mest i hela världen. Hon hade kämpat mot cancer i flera år. Det är ju en sån hemsk sjukdom som tyvärr oftast kommer tillbaka, även när man tror att den är bekämpad. 

Milli skrev ut på ask att hennes mamma har dött 1 timme efter att det hade hänt. Så börjar halva ask hoppa på henne att hon skrev det på ask. Men snälla, tjejens mamma har precis dött och så får hon så mycket hat. Låt tjejen göra vad hon vill, vad stör det människor? Såna som skriver sånt äcklar mig. Hon kanske ville ha stöd? Uppmuntrande ord? Eller så kanske hon bara ville skriva det. 

Människor har för mycket fritid. Lägger sig i allt de inte borde göra. Kommenterar, tycker och tänker. Låt bli. Ask har blivit en hatsida. Bara lägg ner. 

Mina tankar går till Milli och hennes familj. Var stark, din mamma kommer nu bli din änglavakt.

Make love, not war. 





Kväll

Pluggat hela kvällen, nu är seminariet i alla fall klart. Blev ändå så som jag skrev, att det blev lite panikplugg kvällen innan. Skrev ändå mer än vad jag behövde. Det är mitt största problem, när jag väl börjar skriva har jag väldigt svårt att begränsa mig till maxantalet på tex 3 sidor, då hade jag velat skriva 5 sidor istället. Så det får jag verkligen se upp med nu inför hemtentan. 

Har fortfarande lite ont i halsen men imorgon blir det skola. Mami skjutsar till Helsingborg och sen blir det väla. Woho.



No daddy's girl here nope

Känslan när min pappa klickar mig när jag ringer. Hahaha vilken patetisk idiot han är :') go to hell, bara där han passar. 

Har inte fått uppleva detta under hela min barndom. Bäst att göra som Kenza, bryta kontakten helt för han är inte värd mig. 



Time to study

Dags att plugga! Brukar alltid sluta med att jag börjar göra den där obligatoriska uppgiften kl 22 på kvällen men inte idag nej. 
 
Håret högt i en knut, check
Myskläder på, check
Pluggmode on, nja sådär check



New in

Detta fina halsband köpte jag förra veckan. 279 kr från guldfynd. 




Det går framåt

Idag mår jag lite bättre. Fortfarande lite ont i halsen och illamående men känner mig piggare, skönt! Måste till skolan imorgon. 

Kolla flickans ögon!! Och de är inte redigerade. Hur vacker ögonfärg?? 



Biljetetr säljes

Säljer 2 biljetter till One Directions konsert "Where we are tour" den 17 juni kl 18. Någon som är intresserad?? HÖR AV ER DÅ.



Dagens underhållning

Har seriöst haft världens tråkigaste dag. Endast förflyttat mig mellan soffan och sängen. Mår fortfarande skit. 

Har blåst såpbubblor

Robin har stått för underhållningen denna dag, TACK kompis!! 
Snapchat räddaren, ohyeah.

Nu ska jag läsa lite och sen sova.



21.46

Äntligen börjar jag få lite utväxt! Tycker inte om när håret precis är nyfärgat, mycket snyggare när man börjar se utväxten lite. 





Brownie

Saknar att vara såhär brun! Älskar att vara brun, inget smink men ändå känner man sig hur fräsch som helst. 
I sommar ska jag sooooola. Vill bli så brun som möjligt innan Spanien, få em. grundbränna. Och sen bättra på den 1 vecka i Spanien och till sist vid havet i Polen. Hawaiin tropic oil <3



Atm

Atm

Coldy är så äckligt så man spyyyyr. Men hoppas det hjälper. 



Sjuk

Jag är sjuk :( fick jätteont i halsen igår och det blev bara sämre under natten. Halsen känns som taggtråd, kan knappt svälja. Feber, ont i huvudet, illamående, snuva och mår allmänt skit. Vafaaaan. Jag får verkligen inte vara sjuk just nu.

Så det blev ingen skola idag. Jag som hade sett fram emot att åka till väla efter skolan :(
Sick 



Ask me

Bomba på ask! 

www.ask.fm/carro93




Skolan vill döda mig innan sommarlovet

Plugg plugg plugg plugg plugg

Jag har ju inget påsklov. Har skola istället, skoj ju. Denna kursen vi har nu är den mest krävande hittils. Det är helt sjukt hur mycket vi fått att göra. En hemtenta på 20 sidor, hur låter det? Plus B uppsats på 20 sidor? (Minst?) en massa seminarium. Kurslitteratur på tusentals sidor. Och så har jag en omtenta på det. Tur det "bara" är en och inte 3 omtentor som en del andra har. 
Jag är ett levande stressvrak.



NEW IN

Här är bättre bilder på mina nya två tröjor. Båda är från MQ, på rean. Kostade drygt 500 kr tillsammans.
 
 



Min prins, mitt hjärta, mitt allt

Kolla på videon, ni kommer smälta. Älskar honom obeskrivligt.




Har tråkigt

Ojdå, denna videon skulle egentligen upp i torsdags men den hade pausats i uppladdningen på videofyme så jag hade helt missat det. Hade sjukt tråkigt när jag åkte tåg hem från Hbg så det blev inte en så rolig video kanske. Typ en blandning mellan What´s in my bag / dagens accessoarer / tågresa hem men kolla gärna om ni vill det! Och ge tips på vad jag kan spela in för videoklipp så ska jag fixa det :)




Underhåll

Tråkig lördag :(





Chill lördag

Massa mys med min älskling. 
Haft migrän. 
Kollat på tv. 

Jao så har min lördag sett ut. Ska fortsätta med att bara vila, mår inte så bra idag. 
Sån där lördag där man är helt osminkad. Då blir det inga fina snapchats. 



Besök

Älsklingen är här. Vad jag älskar honom!!!!





Lips and eyes

Dagens sminkning. Enkelt & neutralt men lyfter ändå fram ögon och läppar. 





Friday love

Visst håller ni alla med om att fredagar verkligen är den bästa dagen på hela veckan? 





Q

Köpt ett superfint halsband på guldfynd, fredagshöjdpunkt.




Fuck this

Värsta dagen på hela år 2014. Åt helvete med allt. Orkar inte mer. 






Spruta

När man bara har så ont i huvudet så det tom känns okej att behöva ta imigran spruta. Då är det fan illa för den gör så äckligt ont. 





So sweet

Sötaste kommentaren!!!
Tusen tack söta du, du gjorde min dag!:)



Äckeltåg

Har äckligt ont i huvudet. Migränen jag har just nu går inte beskriva. Jävla migrän och jävla tåg. Jag som mådde så "bra" igår. Nu kommer hela dagen och kvällen vara förstörd pga tåget. 

Nästa vecka ska mamma skjutsa mig till Hbg de dagarna vi har skola och den 25e skjutsar hon mig till tentan. GULDVÄRT!! 

Nu har jag en helvetes tågresa på 1 timme framför mig. Efter jag slutat skolan tänker jag aldrig med åka tåg, aldrig

Vill hem och sova :(



Mot Hbg

Är på väg till skolan nu, usch. Ni vet vad jag tycker om skolan, hate it </3. Men har seminarium så blir ju illa tvungen. Mensvärk från helvetet också, kan någon bara väcka mig när det är över? Jaja det är bara att bita ihop och klara smärtan.

En positiv sak??? Jag tog inte någon migräntablett igår heller!!! Förstår ni, 2 dagar utan medicin. Känner mig så sjukt glad. Och då har jag ändå sovit lite, stressat mycket och det var precis innan mensen vilket gör att jag annars brukar gråta av smärta. Men inte denna månaden. Börjar blotoxen värka tro? För två dagar utan migrän har jag inte haft på väldigt väldigt väldigt länge. Inte på hela 2013 och 2014. Jag har haft grym huvudvärk båda dagarna dock men huvudvärk klarar jag för det är ändå inte migrän! Idag vet jag dock att jag kommer få migrän för jag åker tåg. Så då kommer migränen direkt tyvärr. Men jag är mycket glad för mina två dagar utan. Hoppas det fortsätter i samma spår, hade blivit världens lyckligaste då.
Ny tröja från MQ, like it. 



Önskeinlägg: mina kameror

Fick en fråga på ask om jag kan göra ett inlägg på vilka kameror jag har och vad jag brukar använda de till. Visst kan jag det! Har ni tips på inlägg så är det bara till att skriva så försöker jag fixa det.
 
Jag har 4 kameror. Mobilen, en digitalkamera, en systemkamera och en som är en blandning mellan system och digital. 
 
Oftast fotar jag faktiskt med min iphone 5s, den har ju en grym kamera. Eftersom mobilen alltid hänger med så tar jag oftast alla vardagsbilder med den. Utomhus och i dagsljus blir kvalitén toppen, sämre inomhus och på kvällarna.
Sen har jag en Sony digitalkamera med touchskärm. Helt ärligt så är den inte världsbäst. Touchskärm är bara jobbigt att ha på en kamera. Den är seg, laggar och jag använder nästan aldrig den längre. Men den är ju smidig att ta med sig i handväskan eftersom den är så liten.
Nu till min systemkamera. Fick den av mamma i julklapp för några år sedan. Den är inte den mest avancerade systemkameran som finns, absolut inte. Den har grundinställningar och den fungerar toppen att fota med. Den ligger inte på den högsta prisklassen heller så det är ju jättebra om man vill ha en systemkamera men inte kräver en proffskamera med superavancerade inställningar. Jag är jättenöjd. Tar fina, skarpa bilder och den har bra inställningar. Helt klart en bra första systemkamera om man inte känner sig jätteduktig på att fota med system. Har haft den i 4 år tror jag och den fungerar fortfarande lika bra. Det är den jag tar mest bilder med utomlands och på sommaren. Riktigt skarpa och fina bilder blir det. 
Och till sist har vi då den här supersnygga kameran. Alltså färgen?? Hur snygg är den inte? Blev överlycklig när jag fick den av mamma i studentpresent. Kvaliten är som en systemkamera (man fick 2 objektiv till) men storleken är som en digitalkamera (minus objektiven då). Denna fotar jag dagens outfit med och mycket på sommaren. Även utomlands brukar den hänga med. Skarpa och bra bilder. Den är ganska dyr dock men jag tycker helt klart den är värd pengarna! 
 
Hoppas du blev nöjd med inlägget :)



Bakterieskräck

Usch vad många som är sjuka överallt! Jag får panik. Har inte varit inne på ett apotek på typ 8 år, klarar inte av det. Jag är sjukt bakterierädd, handsprit <3333 så det är typ en fobi jag har, är himla rädd att bli sjuk. Träffar jag en människa som är förkyld/sjuk så får jag seriöst ångest. Tänker hela tiden på att personen smittat mig. Det är ju lite jobbigt. Men det är bara för att när jag blir sjuk så tar jag det så hårt, får räkna med att bara helt utslagen i 2 veckor och det är verkligen en mardröm från helvetet. 

Så när ni är sjuka, snälla stanna inne så att ni inte smittar andra! 

Med vänlig hälsning, en bakterierädd tjej
Felix gjorde ett Carro klistermärke och satte det på min mobil, ahh men man tackar. 

Har ni någon fobi? Sen har jag fobi för spindlar med, börjar gråta om jag är hemma själv och ser en spindel. Spyr, finns inget äckligare. 



Babe

Har min älskling verkligen varit såhär liten??
Erkänn, ni smälter? Så sjukt söt så jag orkar inte. 

Hjärtat. Så galet söt.
Åh men hjärtat. 

Nu fyller Jack snart 1 år. Var har tiden tagit vägen????



Carro93

Carro93
 



Seg onsdag

Inget jobb idag, det var ju riktigt tråkigt :(

Men jag har äcklig mensvärk idag + hemsk migrän så kanske bra att vara hemma. Vi gör ett grupparbete till seminariet, men eftersom jag inte kan ta mig till Hbg mer än vad jag verkligen måste så har jag och tjejerna fixat att jag skriver min del genom nätet, vi kommunicerar via Facebook. Guld värt tjejer, det ska ni veta! 
With my babyboy



Sjuk?

Usch har riktigt ont i halsen. Jag får panik när jag har halsont, alltså ångest på riktigt. Jag är aldrig småförkyld utan jag är antingen frisk eller riktigt svårt sjuk vilket alltid slutar med penicillin och lunginflammation. 

Jag ber till Gud att det inte ska sluta på samma sätt denna gången. Jag har så äckligt mycket i skolan, måste till Hbg och kan bara inte vara sjuk.
Mamma ska köpa spray mot halsont imorgon, någon som provat coldy? Läst att det är bra. 
Blir väl sova tidigt. Sömn är ju alltid jättebra. 



Saknar dig finaste

Idag är det 17 år sedan mormor dog i cancer. Jag saknar henne enormt. Även om jag bara var 4 år när hon dog kommer jag ihåg vilken fin människa hon var. 

Himlen saknade sin finaste ängel

Mormor var en person som alla tyckte om. Hon var världens finaste människa, ville aldrig någon illa. Hon var min storebrors klippa och han tog mormors död otroligt hårt. Jag önskar att min mamma hade fått ha sin mamma så mycket längre än 65 år. Mormor hade precis gått i pension och det var nu deras liv skulle börja. Så tog det istället slut. 

Älskade, älskade mormor. Hoppas du tittar ner på oss från himlen och är stolt över oss. Stolt över din fina dotter, stolt över dina barnbarn. Stolt över Jack som du aldrig fick chansen att träffa. Han har gått miste om den finaste personen i världen. Jag vet att mormor alltid finns med oss, hon är min skyddsängel. Det är jag säker på, det var min skyddsängel som gjorde att det gick så bra som det gjorde när jag blev påkörd.

Mamma saknar dig otroligt mormor. Att ha sin älskade mamma är det bästa som finns och hon förlorade sin alldeles för tidigt. Vi älskar dig mormor och vi tänker på dig och saknar dig varje dag. 

Världens bästa var du. Men himlen är en bättre plats när du kom, för där har du fortsatt göra människor lyckliga, precis som du gjorde nere på jorden. 

Varje sommar i Polen gråter jag vid din grav. För jag vill ha dig tillbaka. Det vill vi alla. 

Inför din godhet sänker även änglarna på huvudet 





Hej stressiga tisdag

Men tjena! 

Sjuuuukt trött. Det är galet hur trött jag alltid är efter jobbet. Riktigt hungrig också. Men har inte tagit migräntablett idag!!! Woooow, undra om det håller i sig resten av kvällen. Har i alla fall haft huvudvärk men så blir det när man måste säga till vissa personer 1 miljon gånger. 

Oseriösa bilder till tusen. Lagom taggad på att plugga <3333



@veckan

 
 
Ha en fin dag :)



--> work

Idag ska jag jobba, skoj! Men börjar inte förrän kl 10 så nu kan jag ta det lugnt, sån där chill morgon. 



Behöver tips från er!

Om ni skulle skriva ett valfritt arbete på ungefär 20 sidor, vad hade ni skrivit om då? Vi ska skriva en B uppsats och jag har verkligen ingen aning vad jag ska skriva om. Mobbning ska jag ha som examenarbete för då ska man skriva sjukt många sidor, det är den sista terminen på utbildningen. Men innan sommaren ska en B uppsats skrivas. Det får typ vara om nästan vad som helst (inom rimliga gränser såklart) så bomba med tips?!
 
Ge tips på ämnen att skriva om??? Hade verkligen uppskattats enormt :)
 
 



Wanties

Två saker jag verkligen vill köpa är en crosstrainer och en ny kamera. Mamma vill inte bidra med något till crosstrainern så vill jag ha en sån måste jag betala hela själv. Och samma sak med kameran. Ja jag har många kameror men jag skulle gärna vilja ha en Canon G15, mindre än systemkameran, lite bättre än min rosa Nikon. 
 
Detta kalaset går tyvärr på 8 tusen kronor. Ska börja spara spara efter sommarlovet så kan jag förhoppningsvis köpa dessa godsaker innan jul. 
 
 



Plugg så långt ögat når

Såhär ser dagarna ut under tentaveckor.




Before I die

Jag vill hinna med så mycket saker här i livet. Har ett gång Before I die bilder sparade på datorn. Detta är några av sakerna jag vill uppleva innan jag dör.
 
För att förtydliga: att vara med på radio är den enda jag hittills uppfyllt på denna lista. Alltid något i alla fall. 
 
Slänger upp 10 bilder till lite senare.
 
VAD VILL DU GÖRA INNAN DU DÖR?



Måndag

Inget jobb idag, det var ju tråkigt :( får väl plugga lite istället. Men först frukost. Eller först migräntablett för mitt huvud sprängs snart. 

Hoppas ni får en bra dag!



Bad och läsning

Ett varmt och skönt bad får avsluta denna söndag. Jättetråkig helg, var bara kul i fredags att träffa Maja, annars har det absolut inte hänt någonting. 
Läser just nu Gilla hata horan. En jättebra bok om skola och mobbing. En perfekt bok för högstadieelever. 

Mobbning och mobbare är bland det vidrigaste som finns. Ni som någongång mobbat, både på internet och IRL ni är riktigt äckliga människor. Ingen ska behöva vara rädd eller orolig inför att gå till skolan. Rädd över vad man kommer utsättas för under dagen. Jag ska skriva mitt examensarbete om mobbning och när jag blir lärare ska jag göra allt jag kan för att mobbning inte ska förekomma i min klass. 


Och du som skrev denna kommentaren på ask, dra åt helvete :)



Söndag

Har pluggat i timmar, himla trött nu. 

Ska kolla på agenda nu, det ska handla om lärarutbildningen och yrket. Att väldigt många som börjar på utbildningen inte ens kan stava. Hur sjukt är inte det?? Man kommer in på utbildningen med 0,1 på högskoleprovet. Jo men tjena, jag hade verkligen inte behövt plugga ihjäl mig för mina 21 MVG på gymnasiet för jag hade kommit in med ett MVG. Men jag är stolt och nöjd över mina betyg och ångrar det inte. 
Jaja kolla på 2an! Kommer säkert bli intressant. 

Nästan ingen vill bli lärare, för utbildningen är så hemskt dålig och lönen är skit. 



Plugg

Söndag innebär tv och plugg. Jag gillar inte söndagar. Har en massa att plugga idag. 2 seminarium och 2 hemtentafrågor. Kommer ju inte ens bli klar med hälften men ett seminarium måste jag skicka in idag. 





OOTD

Såhär såg jag ut i tordags.
Skor Scorett // Jeans Kappahl // Tröja köpt i Polen (älskar den! Även om den kasar ner hela tiden..) // Väska Marc Jacobs // Skal Marc Jacobs // Ringar Guldfynd



New in

Min nya jacka kom igår, älskar den! Har dock lite för många jackor nu men denna var ju bara så snygg. Vero Moda, 499 kr.
 
 



Mina produkter

Jag har aldrig varit en tjej som har en mängd hudvårdsprodukter. Min hy är väldigt bra, jag får sällan finnar osv. Men har ändå ett gäng produkter i badrumsskåpet som jag tycker är bra!
 
I mittl illa badrumsskåp
Längst från höger: hårinpackning från TRESemmé, jag tycker den är bra!  / Volympuder, man får rätt mycket volym men jag tycker håret känns rätt äckligt sen, som om man hade mjöl i det / Något spray från TRESemmé / Bästa sminkborttagningsmedlet för mascara, finns att köpa på Sephora
Hudlotion från ACO, luktar ingenting så det är bra / Rengöring från Visibly Clear, kändes dock som om den inte riktigt passade min hy / Ansiktsvatten från Decubal, bästa!! Man tvättar ansiktet med vanligt vatten, tar lite av den här moussen och tvättar av ansiktet med vatten igen, det rengör och tar bort smink / Hårbalsam i spray, det är egentligen för barn men skitsamma, det fungerar bra / After Sun från Hawaiin tropic / Sminkborttagningsmedel igen / Ansiktskräm Decubal / Handkräm Decubal, världens bästa!! Lipsyl Decubal, finns inget bättre
Nivea kräm / Vaseline
 

Det jag använder till vardags är handkräm, lipsyl, ansiktsvatten och sminkborttagningsmedel. De andra använder jag högst någon gång i månaden.



Blonde

Såhär ser min hårfärg ut just nu. I like it!



Lördag

Sov 11 timmar i natt, så otroligt skönt! Men idag har jag tyvärr hemsk migrän, standard på lördagar. 

Jack kommer en runda sen, saknar honom så! Sen måste jag plugga lite idag, har fruktansvärt mycket att göra i skolan. Men på lördagar är det så mycket bra på TV, så 4-5 timmar går bort åt det. Ja det är det jag hinner med denna lördag. 

Hoppas det går bra för er som skriver högskoleprovet! Jag gjorde aldrig högskoleprovet, hade så pass bra betyg så visste att det var omöjligt för mig att få bättre på det svåra högskoleprovet. Därför gjorde jag inte det.






Yoga

Efter skolan tog jag bussen hem, packade gymväskan och tog bussen till qpoolen. Träffade äntligen Maja, efter alldeles för lång tid!!! Så det var riktigt skoj. Vi skulle träna. Jag har inte tränat på lääänge, har mått så dåligt varje dag + plugg & jobb så det är inget som profiterats. Jag och Maja körde ett poweryoga pass. Det var så mycket svårare än det ser ut!! Men det var roligt att prova på, första gången för mig. De andra kunde alla övningar utantill så kommer jag där och bara ehm ja men så duktig jag var..
Träningskläder. Ändrade dock mig angående tröjan 
Nike väska Polen // Nike skor Stadium // Adidas byxor // t-shirt MQ
Ja men söta vi är. 

Nu är jag lagom trött. Kollat på let's dance, så kul att Kenza är med. Blir en tidig kväll. 



Why

Varför blåser det i Skåne vartenda dag?????? Mitt huvud sprängs när det blåser. Ge mig vår
Adda mig på snapchat för fler "söta" bilder
carro1993



Eternity

Favoritringen just nu. Fick den av mamma när jag fyllde år. Hur fin?!



Äntligen fredag

Skolan idag var jobbig. Eller det är mest pendlingen som är jobbig, nästan 2,5 timme i tåg är dötråkigt! Och jag är så åksjuk så kan varken läsa eller plugga. Så får lyssna på musik och stirra på tågsätena hela tiden, mja sådär roligt ju. 

Känns i alla fall himla skönt med fredag! 



--> Helsingborg

Sitter på tåget på väg till Helsingborg. Vi har obligatoriskt seminarium så måste vara där. Vi är indelade i grupper om 4-5 stycken men jag ska inte redovisa utan jag ska istället lämna in en skriftlig inlämning. Svårare såklart, mycket lättare när man är fler men men. Blev tyvärr inte klar med seminariet igår så jag måste försöka skriva idag när jag kommer hem. 

Skola mellan 9-12, blääää. Hoppas ni får en bra fredag!



3 months

Åh så underbart!





DUBAI

OMG ♥♥
 
 
Inom några år ska jag dit! Efter allt Wille berättade idag blev jag bara ännu mer sugen. Dubai, vilken dröm. SÅ sjukt att det var 15 år sedan endast var öken och idag är Dubai störst och bäst på allt. Ingen kriminalitet, för där får man riktigt hårda straff vilket jag tycker är toppen. Stjäl man något i Dubai hamnar man ofta i livstids fängelse. Mycket bra för då lär man verkligen sig vad som är rätt och fel. Det svenska rättssystemet är alldeles för slappt, här har vissa det bättre i fängelset än vad de har det annars och det är ju bara ganska så sjukt. Så jag tycker hårda straff är bra. Enligt mig: mördar man någon så ska man få tillbaka det tycker jag. Jag tycker det ska vara dödsstraff på mord. Dödar man en människa så borde man själv dö också. Ahh detta inlägg skulle handla om Dubai och inte dödsstraff, jaja.



Jobbig kväll

Fy fan vad dåligt jag har mått idag. När jag kom hem från jobbet ville jag typ dö. Sån sjukt äcklig migrän och världens illamående. Tog en tablett, hjälpte inget. Höll på att spy. Var tvungen att ta nässpray också, som man känner sig helt borta efter. Och gick och la mig. Hatar detta mer än allt. Är trött på att ständigt må skit och inte kunna leva som en vanlig människa. 

Sov ett tag, mår lite bättre nu men huvudet gör fortfarande ont. Har inte ätit på hela dagen så mamma bjöd mig på cats nu ikväll, alltså <3333
GOTT

Har alltså inte kunnat plugga något idag. Så nu måste jag läsa boken och skriva 3 A4 sidor. Och sen bada. Hmm ja you have to do what you have to do. 



Uppsatt hår

Det är sååå skönt att ha uppsatt hår. Men jag tycker verkligen inte att jag passar i det. Det är bara hemma jag har uppsatt hår, så fort jag kommer hem sätter jag upp håret. 

Idag på jobbet hade jag uppsatt hår. Ser ut som en giraff :))



Trött

Vet inte vad som hänt med min blogg?? Massa inlägg har försvunnit, åh jag är verkligen inte teknisk. 

Nåja, försöka plugga nu då. Går ju sådär faktiskt, är så himla trött. 



Girls talk

Hej <3
 
Hola
 
God natt. 



Säg hej till flappy

Så galet trött efter jobbet. Kom hem 15.40 och kl 15.50 kom Alexandra så vi fick äta pannkakor tillsammans haha. Efter hon hade gått slog jag mig ner i soffan och har inte gjort någonting. Så hemskt trött + äcklig migrän. 



@jobbet

Heej!
Idag skulle jag jobba på väster kl 11.50 så tänkte att jag får sovmorgon, skönt ju. Men ett annat jobb ringde in mig och jag började 8.15. Ja det var den sovmorgonen <33

Har slöjd nu sen ska jag vidare & ha bild. Praktiska ämnen är inte mina favoritämnen direkt, jag gillar mer teoretiska ämnen. Slutar vid 15 och sen ska jag hjälpa en tjej inför nationella. Så full rulle hela dagen. Ikväll ska jag verkligen sova tidigt, dödstrött på morgnarna ju. 
Har börjat sminka mig med mascara varje dag nu, eller de dagarna jag gör något. Har inte orkat det på varken högstadiet eller gymnasiet. Men nu see jag jättetrött ut utan mascara så det är ett måste på morgonen.

Ha en fin dag!



Sämsta pappan, bästa mamman

Personligt inlägg 
Så himla trött på att min pappa håller på som han gör. Eller "pappa", han är inte ens värd att kallas pappa. 
Han har åkt iväg till Thailand igen, utan att ens säga ett ord. Det har jag fått reda på genom andra personer han sagt det till. Så mycket betyder jag. Känns roligt att han inte svarat i telefon på 7 månader. Han kom inte ens på min student, på mitt urspring, på min viktigaste dag, på balen. Han finns liksom aldrig där. Händer något är det inte ens lönt att ringa, för han kommer ändå inte svara. Han är en känslokall, manipulativ lögnare. 

Utan mamma hade jag absolut inte stått där jag står idag. Min mamma har varit en sån kämpe, uppfostrat 2 barn alldeles själv, utan hjälp från någon, i ett land där hon inte kunde språket, inte hade jobb. Men genom hårt plugg i skolan har hon jobbat upp sig till den person hon är idag. Och jag kunde inte varit stoltare. Min hjälte, min förebild. Min självständiga mamma.

Hon flyttade ifrån min pappa och skiljde sig från honom när jag var 1,5 år så att jag och min bror skulle få en trygg och bra uppväxt. Hon har alltid tänkt på oss i första hand och det är jag evigt tacksam för. 
Mamma jag älskar dig, tack för att du finns och tack för att du kämpar. Tack för att du står ut med min dagliga migrän, med mitt gråt, med oändliga läkarbesök och räkningar för mediciner utan slut. Tack för allt mamma. 



Blondie

Idag blev helt plötsligt mitt hår superljust och fick en fin färg när färgerna typ smälte ihop. Äntligen nöjd med mitt hår! 

Sorry för duckfacebilden, blir lätt så när kameran åker fram. 

Idag på jobbet frågade jättemånga om jag hade färgat håret ännu ljusare. Kul att så många la märke till det, de tyckte det blev jättefint :) nu är jag plötligt inte alls lika sugen på att bli brunett igen.



Iphone 5s jao

Hur tänkte personen här hahahah?:/




Hemskt

Vila i frid. 

Vilken äcklig värld vi lever i egentligen. Allt för att de hade olika färger på sina tröjor. Hur kan man leva med sig själv efter att ha gjort en sådan här sak? Jag skulle vilja se personerna gå fram till pappans barn och säga "det var vi som dödade er pappa". Vidriga människor. Hela Helsingborg är i sorg.