slide show

Studentklänning

Smygtitt på min studentklänning. Den är för lång så den måste bli typ 10 cm kortare och så ska lite andra ändringar göras. Förhoppningsvis blir den exakt så som jag vill ha den.

Från Nelly.com




Örhängen

Örhängen till balen som jag köpte idag. Det är clips eftersom jag inte har hål i öronen. Gör ont att ha de i tycker jag men det är ju så snyggt med örhängen på balen. Från glitter.




VILL HA


Så sjukt SÖT!! Ge mig 6000 kr så att jag kan köpa denna sötnosen nu nu nu?!



Glitter

Nyaste iPhone skalet. Från fyndiq.se.




Sötis

Träffade brorsan en stund så satt han med sina kompisar och Emelie och Paddes lilla hund. Gud vad söt hon är!!! Jag vill med ha en liten hundvalp!:(




Dagens outfit

Nu sticker jag in till stan. Har lite ärenden att göra, bla lämna tillbaka en kjol till h&m, lämna in mitt Thomas Sabo halsband för lagning (gick sönder i Prag..), höra med sömmerskan om det går att lägga upp min studentklänning och lite sånt. Blir även lunch i stan.

Kappan är på för första gången, sjukt varmt idag! Härligt att slippa både vinter och skinnjacka.

Tröja- ny från bik bok
Kappa- MQ
Kjol- H&M
Skor- Scorett




Bilder från idag

Här kommer lite bilder från Väla idag. Körde som sagt hela vägen dit och sen halva hem med, fast trött man blir av att köra! Gillar väla, de flesta affärer finns där men min favorit är ändå Nova Lund och sen Entré tror jag men det var skoj!

Köpte en del, mest tröjor/linnen. Lägger upp bilder sen. Var där från 11 (de öppnar 10) enda tills de stängde kl 18.



Väla.


Provade en studentklänning på Gina men gillar min från nelly mer.

Sjukt snygga shorts på Gina! Köpte de dock inte, pengarna räckte inte till.

Väska med Serena från GG.







Food

Många mysiga caféer och restauranger på väla. Efter att vi hade varit på Gina tog vi en liten fika och sen vid kl 4 blev det lunch. Kycklingfilé såklart, love it ;)


Gott! Dekorationerna var också goda, såna där hjärtan ska jag köpa innan studenten och ha på bakelserna. Orkade dock inte ens halva haha, sjukt mättande.


Mini amerikansk pannkaka, mums.



På väla

Framme på väla nu. Gick bra att köra hit! Men mamma var livrädd haha.

Handlat lite på Gina, nu ska vi fika :)




VÄLA

Nu åker jag och mamma mot väla. Har inte varit där på flera år så det ska bli superkul! Shopping står på schemat, hoppas jag hittar något fint.

Ska övningsköra dit, aldrig kört så långt innan så jag hoppas det går bra. Sen får mamma köra hem.



Bilder från ett av Szczecins största shoppingcenter galaxy.



Nytt från vero moda

Denna jackan köpte jag på vero moda igår. ÄLSKAR den! 899 kr så var lite tveksam, dyrt.. Men den kommer bli en stor favorit i vår/sommar. Materialet är mocka.







H&M/Fashion against aids

Två toppar från Fashion against aids. Butiken i Hässleholm fick aldrig in kollektionen men Kristianstad fick. Dessa kostar 99 kr styck. Perfekta under transparenta tröjor tex!





Nya iPhone skal

Här är bilder på iPhone skalen jag beställde. Supernöjd med alla, gillar det svarta mest!
Från fyndiq.se




Informationsöverflödet

Kollade nyss på en dokumentär angående mobiltelefoner. HÄR kan ni se den!

Där det som killarna sa att en av dem sitter och smsar och svarar på mejl under hela tiden de äter lunch tillsammans är ju bara tråkigt. En gång såg jag två killar på chicco som fikade och under hela tiden sa de inte ett enda ord till varandra! De satt bara och smsade, kollade facebook eller vad de nu gjorde under hela tiden. Då är det ju lika bra att fika själv med sin mobil som sällskap.

Jag är väl själv rätt så beroende av min iphone. Vet inte hur många gånger jag kollar den per dag men det blir ju en heel del. Har svårt att lägga den ifrån mig men om jag äter ute eller hemma för del delen med mamma får hon seriöst sinne om jag sitter med mobilen. Men det är väl rätt bra tror jag, jag tycker faktiskt inte att man ska använda mobilen när man är ute och äter med tex kompisarna eller sådär. Som när vi var på KFC i Prag, där fanns wi-fi och då tog vi alla upp våra mobiler och började surfa, inklusive mig. Egentligen borde man ju inte men det är svårt att låta bli.

Om ni inte orkar se på hela så kan ni i alla fall göra testet, spola från till 22.30!

Datorer och mobiltelefoner är en underbar uppfinning, om man använder de med måtta.
I skolan går det inte en enda lektion utan att folk smsar, kollar fb, spelar spel eller annat. Egentligen borde det ju inte vara så. Själv försöker jag att inte använda mobilen under lektionerna, oftast går det men ibland när lektionerna blir allt för tråkiga faller man lätt dit. Sms paus som de pratar om i dokumentären ska jag köra på när jag blir lärare!

Att den sociala förmågan försvinner kan jag väl hålla med om och det är synd.
Men å andra sidan, vem av oss kan leva utan vår älskade laptop och telfon räcker upp en hand. Nej ingen, tänkte väl det.

Men se dokumentären, den är intressant!



Skal

Fick hem alla iPhone skalen idag. Supernöjd med fyndiq som Simone tipsade om! Snabb leverans och framförallt, billiga skal!




Studentklänning

Säljer nu min studentklänning, eller den jag hade tänkt ha på studenten för jag har hittat en annan.

Denna är alltså helt ny och köpt i Polen. Skitsnygg verkligen!! Snövit i färgen. 400-500 kr. Någon intresserad?




Stan

Drog till stan en runda. Köpte en jacka/kavaj, älskar den! Nu ska jag hem.




Akut batteri

Fick hem några skal och akut batteriet jag beställde från fyndigq för några dagar sen. Seriöst, typ världens bästa uppfinning! Aldrig mer 0% batteri på iPhonen. Man sätter bara in 2 vanliga batterier och sedan laddas iphonen utan att man behöver kontakt.




Fredag morgon

1. Försov mig, kommer komma försent. Stress!
2. Vaknade upp med sån sjuk migrän, alltså sån där FML migrän på riktigt. Hoppas tabletterna hjälper och det snabbt!

Nu kan dagen ju bara bli bättre..




At school


HAHA, vi har det kul i matsalen.



By H&M

Nytt från H&M. Köpte två linnen i fredags. Det rosa är transparent i ryggen och kostar 129 tror jag och det andra är från conscious collection, 99 kr.




Fashion against aids

Oj vad snabbt H&M kollektionen tog snabbt idag! Som tur är satt jag redan vid datorn kl 10 men sen hängde hela sidan upp sig men mitt köp gick igenom ändå. Dock fanns inte 3 av de sakerna jag ville ha på sidan men får hoppas att detta är snyggt i alla fall!




Polish National Anthem

Gud vad jag är duktig som börjar med mina redovisningar i tid! Not.. Hoppas inte alla hinner historian imorgon, jag behöver nämligen träna på min men orkar inte nu.


Funderar på att spela upp lite av Polens nationalsång, mamma tycker i alla fall jag ska göra det haha.



Fashion

Längtar tills fashion against aids kollektionen släpps på h&m imorgon. Så mycket fint! Antar att den kommer va rätt populär så ska försöka klicka hem några plagg när jag är i skolan imorgon.




History

Jag och mamma gick ut och åt på wokhouse efter att vi hade hämtat plånboken. Nu är jag sjukt mätt! Men måste sätta igång med ett 10 min tal om Polens moderna historia till imorgon. Tråkigare blir det knappt!




It is back

Alla pengarna, bankkort och till och med mynten (!!) låg kvar. Tusen tusen tack till dig som lämnade den till polisen!




Wang

Dagen jag får min första lön eller dagen då jag vinner typ 1 miljon ska jag köpa denna Alexander Wang väskan. SÅ SNYGG!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/732026/images/2012/pic_199918014.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/732026/images/2012/pic_199918014.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/732026/images/2012/pic_199918044.jpg" class="image">




LYCKLIG

Idag när jag satt på föreläsningen ringde det dolt på mobilen, kunde inte svara så ringde upp Eurvoice sen. "hej kan du ringa upp polisens hittegods i Hässleholm?" Ringde upp och vet ni vad hon säger?
Att någon har lämnat in min plånbok!!! Först sa hon att pengarna var borta, jaha tänkte jag, hade knappt förväntat mig något annat. Sen säger hon att vänta, här ligger ju 300 dollar och 1700 tjeckiska.

De danska pengarna vet jag inte men just nu bryr jag mig inte om de så mycket, min plånbok är hittad! Och med pengar i? Vadå lycklig!

Du som lämnade in plånboken till polisen, love u! Ska försöka ta reda på vem det var, hoppas polisen får säga det? Så ska jag söka upp personen och ge den hittelön såklart. Borde ju va 10% läste jag på polisens hemsida men personen får 500 så glad som jag är. Tack tack tack! Vilka lojala människor det finns trots allt. Nu längtar jag tills mamma kommer hem så vi kan åka till polisen. Måste ha pass, annars skulle jag hämtat den direkt.




Wildflower

Jag gillar inte gummistövlar men dessa från wildflower är snygga!




Fyndiq

Mamma beställde ett skal och en penna till sin mobil och då fick jag välja ett skal och några skärmskydd.

Mitt tips till er: www.fyndiq.se där finns allt som har med mobiler att göra och det är rätt billigt!


Äntligen ett skärmskydd till baksidan, 15 kr!



The a team


Love this song!



NOTRE-DAME

Ska snart börja skriva min redovisning om Notre-Dame, känns som om redovisningarna aldrig tar slut. Missade engelska redovisningen idag, inte bra.. Jaja, får göra den lite senare.



Imorgon är det Europadag i skolan och jag hoppas att jag kan dra dit, såå tråkigt att bara sitta hemma.



Dear John

Har bestämt mig för att göra testet Cambridge advanced english. Velade lite fram och tillbaka eftersom jag har hört att det är svårt! Klarade ju FCE med ett B, typ 2 p ifrån A så kände att jag faktiskt vill ge detta en chans. Gillar utmaningar! Klarar jag det inte så får det vara, kommer kännas sådär med tanke på att det kostar över 1500 kr men jag ska göra mitt bästa.

Tänkte börja ladda upp med att läsa lite engelska. 10 sidor i dear John varje dag, så kommer man in i språket lite. Fast boken är otroligt tjock så tror inte jag hinner eller orkar läsa klart hela.




Hemma

Stannade hemma idag med, min hals tar kål på mig! Det är inte sån det gör ont känsla utan det kliar typ, svårt att förklara men skitjobbigt. Och jag tror inte det är allergi..




Drömresmål

Som ni kanske vet så ÄLSKAR jag att resa, tänker på det typ hela tiden haha. Om jag skulle haft mycket pengar skulle jag åkt iväg någonstans på varje lov men det är ju så dyrt.

Har varit i Polen (typ 20 gånger) Bulgarien, Grekland, Spanien, Cypern, London, Paris och Prag.

Men detta är resmål jag skulle vilja åka till i framtiden;

♥ Dubai, måste dit!
♥ New York
♥ Miami
♥ Hollywood / LA
♥ Las Vegas
♥ Rom
♥ Milano
♥ Australien
♥ London (love it)
♥ Prag, skulle vilja ha mer tid till shopping, caféer osv
♥ Turkiet (ska i sommar)
♥ Maldiverna
♥ Cypern (jaa igen)

Ja det är väl dessa. Thailand, Indien, Kina, Egypten, Afrika och liknande lockar mig inte alls faktiskt. Men USA och Dubai skulle framför allt vara grymt kul att uppleva.



Vilket/vilka är era drömresmål?



Prag, engelska och historia

Klar med eng redovisningen och med judiska Prag. Men har pm i historia till imorgon med och för att skriva det måste man typ vara klar med hela redovisningen? Och jag har inte ens börjat, ahh. Inför ESC kl 21 i alla fall, missa inte!




Imagine


Så bra! Tone Damli ft Eric Saade, deras röster passar jättebra ihop.



iPhone skal

2 nya iPhone skal som brorsan köpte när han och hans tjej var på Ullared. Snygga är de! Tyvärr var jag tvungen att betala för de själv, 99 kr styck men lätt värt det.




Plugg

Tja!

Sov till typ 11, skönt. Sen kollade jag på sjunde himlen och nu ska jag sätta igång med plugget.. Skriva om judiska Prag och engelska redovisningen står först på min lista.


Btw hittade jag bandet till mitt sånt här iphone halsband innan vi skulle åka till Prag. Kan vara ett av mina bästa köp någonsin, så praktiskt att ha det runt halsen, främst i en storstad. Skulle jag inte haft detta hade jag antagligen blivit av med min mobil någonstans på vägen med..



I fredags

3 bilder från i fredags när vi var och åt på wokhouse med Kasia och Robin. Övningskörde både till Tyringe och tillbaka, gick rätt bra!

Alltid lika trevligt att prata en massa och äta god mat.






Söndag

Pics från Prag. Halsen känns lite bättre nu men ska stanna hemma och vila imorgon så att det blir skola på tisdag!

Har skrivit inbjudningslista till studenten, blir en del folk. Annars tänker jag bara på hur jag ska lyckas få ihop ca 9000 till juni.. Måste ha i alla fall 6000 till Polen och 3000 till Turkiet. Tips på hur man tjänar pengar?!




Revenge time

Missade revenge i torsdags och nu är reprisen. Seriöst, en av världens bästa serier!! LOVE IT. Revenge och Gossip girl, något jag aldrig missar.

Btw stannar jag nog hemma imorgon.. Min hals, och så har jag fått snuva med. Plus att jag har engelska redovisning på 8 minuter som jag inte alls kan träna på pga min röst. Men tisdag dåå!


Ni som sett första avsnittet, är det sant att Daniel dör?! Låter ju rätt wierd, han måste ju leva..



Dreaming

Tog en massa resekataloger från resia i fredags. Älskar att kolla på resor och drömma mig bort! Om mindre än 2 månader steker jag på kleopatrastranden i Tukiet, hade tänkt bli rätt brun!




Sick

Usch min hals! Blivit sjuk efter Prag nu med, oturen bara förföljer mig. Bara det stannar vid halsont nu och inte utvecklar sig till något äckelvirus.

Mamma gav mig nyss riktigt äckliga halstabletter som smakar mint, hoppas hoppas de hjälper!




Min hals

Ajajaj, har så fruktansvärt ont i halsen :( Knarkat halstabletter hela dagen men det hjälper ju inte..

Hörs imorgon!


@ Prag



Känns inte bra..

Fan, jag kan inte släppa det med plånboken alltså. Hur kan en människa vara så vidrig och inte lämna tillbaka en plånbok med så mycket pengar? Jag fattar det inte. Om du som har plånboken skulle läsa detta på något sätt så SNÄLLA lämna tillbaka den, den betyder så mycket för mig. Korten på mamma, mormor och bror, kommer aldrig kunna ersätta de igen.

Visa kortet skiter jag i för det har jag redan spärrat. Men men älskade älskade Lacoste plånbok, från Paris. Den går inte att köpa någonstans, har letat som en galning men nej. Kommer aldrig hitta en lika fin plånbok igen och så kostade den 1000 kr. Och ALLA pengarna?! Jag börjar gråta varje gång jag tänker på det. Seriöst 4000 kr, vet ni hur mycket pengar det är? Har tagit mig en evighet att spara ihop, skulle ha de till Polen och Turkiet i sommar och nu har jag inget, inte en enda krona. Känns förjävligt. Hur ska jag få ihop pengar? Kommer ju aldrig gå! Jag vet inte vad jag ska göra, jag behöver mina pengar!! Dollar, tjeckiska och danska pengar är där. 300 dollar, 400 danska och 1800 tjeckiska (på ett ungefär), plånboken är av skinn och den är vit med gröna kanter och så Lacoste krokodilen på. Den är inte så stor och jag blev av med den vid h&m igår kl 18. 

Antingen så tappade jag den men det känns ju lite konstigt att ingen skulle säga, du tappade din plånbok. Eller så tog någon den ut handen på mig utan att jag kände det (mer troligt).  

Har polisanmält det men jag tror ju inte någon kommer lämna in den. Jag själv skulle gjort det direkt, eller skulle försökt hitta ägaren först. Det är ett brott att behålla något som inte är ens eget.

Jag bara hoppas på att någon kommer ringa mig en dag och säga att de har hittat min plånbok.
Peace


Exakt såhär ser den ut! Fast den är vit och gröna kanter istället för svarta.
Någon som vet var man kan köpa Lacoste plånböcker i läder/skinn?!



Säljes

Nu måste jag sälja en hel del för att ens få in lite pengar. Någon intresserad?




Hatar denna dagen

Jag HATAR denna dagen. Tappt plånboken, grät as mycket så nu svider ögonen riktigt mycket. Varje gång jag tänker på det får jag tårar i ögonen. 4000 kr, det är allt jag hade. Hur ska jag lyckas få ihop pengar nu? Det är sjukt mycket pengar, tänk vad man kunde göra för de. Hittar ingen snygg ny lacoste heller, den på bilden är slutsåld.. Sen när jag kom hem fick jag sån mensvärk så jag håller på att dö här nu, satan ont.

Hoppas personen som hittar min plånbok har riktigt dåligt samvete och inte kommer kunna sova på typ 1 vecka. Skulle aldrig kunna sno en plånbok, skulle känna mig hemskt då. Men tyvärr finns det människor som gör det och inte får dåligt samvete alls. Men snälla ge mig min plånbok tillbaka bara.

Ska skicka in en reserapport med men orkar seriöst inte, har för ont. Får bli imorgon..




Jävla jävla jävla skit

Om någon hittar en vit/grön lacoste plånbok i stan så snälla lämna den till mig!!!!!! Tappade den (eller så tog någon den) idag vid h&m ca kl 6. Ungefär 4000 kr, bankkort osv i.

Jag pallar seriöst inte. ALLA mina pengar och min älskade lacoste plånbok som jag älskar mer än typ något annat.

Och en av de värsta sakerna, jag hade ett kort på min äskade mormor där i, det enda kortet jag äger och nu är det med borta. Det gör mest ont i hjärtat.




12 timmar

Sovit i 12 timmar, finns inga ord för hur skönt det var efter denna resan! Fortfarande svintrött men får dra mig upp snart, ska övningsköra till Tyringe kl 13.30 för att hämta Robin och Kasia och sedan äta på wokhouse.

Har underskattat min säng alltså. Efter den obekväma sängen i Prag är detta Lyx lyx lyx.

Bild från flygplatsen på väg dit, trött efter bara 2,5 timmes sömn.




Trött!

Aldrig varit såhär trött i hela mitt liv! Somnade tom till i badkaret en stund, lyckat..

Har ca 24 timmars sömn att ta igen. Imorgon ska jag försöka sova till 1, skulle vara grymt härlig.

Bild från innan vi skulle dra till 5an.




On my way home

Sitter på tåget på väg hem från Köpenhamn nu. Det var så sjukt skönt att flyga hem från Prag idag och detta betyder att jag kommer sova i min egen säng i natt, yeah!

Är så fruktansvärt trött, måste lyssna på höög musik för att inte somna och missa när jag ska av. Sovit 2,5-3 timmar varje natt sen i söndags. Ehh hej död tjej typ. Men Prag var nice!




I Prag

Vi har det bra här i Prag!




Hejdå Sverige, hej Prag

Prag med klassen och treorna på linne. Ska bli sjukt kul! Aldrig varit i Prag innan och det sägs att det är en riktigt vacker stad. Hoppas på några väldigt roliga dagar.

Stänger av internet på mobilen men kanske finns wi-fi någonstans. Ha det så fint hemma i Sverige!




Mot Prag

Nu har mamma lämnat av mig vid tåget och jag har nyss klivit på. Min första utlandsresa utan mamma, känns lite tomt ;) Landar i Prag vid kl 10.20 idag och är på hotellet vid 11.30-12. Då var vi typ 2 timmar på hotellet innan vi ska på ett museum. Därefter en liten stadsvandring och sen fritid. Shoppa lite kanske? Ja vi får se vad det blir. Vi ska ut någon kväll med.

Har dock övervikt i reväskan, lär få betal lite för extrakilo.. Gick ju inte packa annars!Hoppas på ett par roliga dagar. Puss!!




04.00

Aldrig vart såhär trött i hela mitt liv! Sovit ca 2 timmar. Satte på fler än ett alarm för att vara säker på att komma upp haha.

Lite saker att fixa nu!




Tidigt

Nu är alla på båten.. Saknar gemenskapen och visst kommer man missa lite av den. Men jag kommer ju träffa alla redan imorgon och förhoppningsvis vår vi ett par underbara dagar tillsammans.

Ska upp kl 4 i natt, tåget går kl 05.55 från Hlm och så hoppar min engelska lärare på i Höör. Det är alltså hon och jag som ska flyga. Framme vid 10.20 i Prag och så ska alla bla på ett museum imorgon.




Packar

Håller på att packa för fullt. Just nu är alla 3or på Linné på tåget på väg till Prag, alla förutom mig eftersom jag ska flyga tidigt imorgon (är åksjuk & skulle aldrig klara 16 timmar). Snart färdig med allt, förutom mobil och sånt som måste packas ner imorgon.

Vad gör ni?




Packa

Ska börja packa nu, så sjuk jobbigt och jag kan bara packa 10 kg.. Good luck!




12.54

Vaknade för 10 min sen, vaknade först vid 9 och hade sån sjuk migrän så tog 2 tabletter och de har nt ens hjälpt till 100%.. Tog en igår innan jag la mig med så det måste va rejäl migrän. Nu är jag i alla fall rätt pigg men börjar få lite panik att jag sov så länge, inte packat någonting! Inte ens skivor klart listan..

Men först, frukost.




Besviken

Ska skriva klart min packningslista till Prag nu, gillar verkligen inte att packa. Men gör det imorgon, standard för mig att packa dagen innan.

Btw är jag så sjukt sur på min pappa så det finns inte!! Eller pappa vet jag inte ens om jag kan kalla honom eftersom han aldrig bryr sig ett skit om mig, är så himla trött på det. Det han gör är inte acceptabelt. Mamma och han har delad vårdnad men den enda som ställer upp för mig av dem är mamma och så har det alltid varit. Utan min älskade mamma vet jag seriöst inte vad jag skulle gjort. Han bara lovar och lovar saker hela tiden, och håller aldrig det. När pappa fyller 50 ska vi åka till USA, jo men tjena. Om du inte röker när du fyller 18 betalar jag hela körkortet och köper en bil, jaha oj vad trevligt. I dina drömmar eller? Inget händer, bara en massa prat. Han svarar aldrig när jag ringer, han hör inte av sig på julafton, han ringde inte på min nittonårsdag. Skulle få present efter, har jag fått det? Nej! Jag var sjuk i nästan 2 månader, svarade han när jag ringde? Svar nej. Köpte han någon medicin? Svar nej, det fick mamma göra, igen. Min månadspeng har jag inte fått på månader och det har blivit en hel del nu. Lovade att övningsköra med mig och att hjälpa till att betala körkortet. Har det hänt? Tror inte ens jag behöver svara på den saken. Åker till Prag imorgon natt och var är mina pengar till mat osv som han lovat? Han stänger av mobilen med flit, bara för att inte prata med mig. Frågar aldrig hur jag mår, hur det går i skolan osv. Bara ljuger och ljuger heela tiden. Jag vill också ha en pappa som bryr sig om mig, som typ alla andra har. Tom om föräldrarna är skilda brukar man ju typ bo varannan helg eller något. Jag har varit hemma hos min pappa EN gång i hela mitt liv, då var jag bebis och grät hela tiden typ, så han pallade inte med det och skjutsade hem mig till mamma, ehh duktigt, guldstjärna till dig. Ja nu vet ni i alla fall hur han är. Spela jäkligt trevlig inför andra, det kan han med göra. Han skulle hämta mig från Cassandra för typ 3-4 månader sen, sen när jag ringer säger han att han inte kan hämta mig. Att jag skulle ringa honom när jag skulle hem så skulle jag få pengar till taxi. Ringer ringer och han svarar inte, har inte pengar med mig att ta mig hem. SNÄLLT, och sedan dess har han inte hört av sig. Jävligt dålig stil säger jag bara.

/ Ledsen tjej.


Bra att jag har en förälder som bryr sig i alla fall. Måste vara tufft att klara allt själv men min mamma är grym ♥



Älskade Gucci

Mina Raybans i all ära men mina fekl Gucci från Cypern är mina favoriter! Tycker de är så sjukt snygga. Ska ha med mig både till Prag, så hoppas vi på lite sol.


Jag och söta Vloreta på Skåneresan i 1an, minnen haha!




Pink

Köpte denna rosa tröjan på Monki när jag och Maja var där i typ oktober? Men packade upp den förra veckan, duktig tjej.. Mysig är den i alla fall.





Fotbollscupen

Var ju som sagt fotbollscup igår mellan Linné, HTS, Jb och Jacob. Vi fick ledigt från klockan halv 2 så då drog de flesta från linné dit. Det var en massa matcher, först spelade tjejerna och sen killarna och så mötte de olika skolor varje gång.

Är grymt stolt över alla från linné, både tjejerna och killarna var så duktiga! (tjejerna gjorde såå många mål) och Cajsa var grym som målvakt och killen från vår skola med. Vi vann alla matcher och alla hejade på och en massa olika ramsor, pepp.

Till finalen kom HTS och Linné så vi mötte våra "rivaler", det var en spännande match. Tyvärr så vann HTS med 4-2 men verkade ändå som om alla hade riktigt skoj och det var kul att se på! Men attans att vi inte vann, det skulle sitta fint ;) Ändå bra att linné tog hem alla matcher.

Det var några stycken från klassen som spelade, och sen var Samir och Fridolf coacher, stilga i kavaj och såklart Linnétröjan. Sen var det cheerleading i pausen, lägger in ett videoklipp i slutet av inlägget. Satt i Qpoolen från 13.20-18.00 och därefter hade sjuukt ont i ryggen, kunde knappt röra mig igår haha.










Väder


Hej.
Jag skulle gärna vilja beställa fint väder i Prag mellan måndag och torsdag.
Ps: strålande sol, blå himmel, inget regn och över 15 grader varje dag, tack på förhand.
Hejdå.



Aladdin

Fy vad jag är trött! I alla fall, ska jobba 2 timmar idag så var tvungen att gå upp.

Btw visste ni att hemmakväll har Aladdin choklad på lösvikt nu? Så SJUKT bra!! För om man köper en hel ask, hur många gillar man egentligen? Typ 3? Nu kan man välja sina favoriter, awesome.




Min fredag

Dagen började med samhällsprov, det gick bra enda fram till frågorna om hur EU styrs, det var svårt.. Men annars kändes det bra. Gissar på typ 2 p ifrån MVG eller något sånt litet marginal, brukar vara såå typiskt mig.

På religionen fick vi tillbaka proven och fick MVG, skönt! 

Kl 13.15 drog vi till qpoolen för att kolla fotboll men mer om det imorgon. Nu är jag väldigt trött efter hela veckan så ska strax sova. Natti!


Haha standard mellan vår skola och HTS. Hata, hata, hata HTS! Det roliga är att det inte förekommer mellan JB och Jacob utan endast mellan oss. Men alla vet väl att linne är bäst ändå?;)

Och btw, Olivia som undrade om Pop explosion: alltså det är kö in till själva arenan (den är ute) men sen när man kommer in så finns där en shop med Saade saker, toaletter, garderob osv och sen en massa ingångar till själva inomhusarenan. Så om man kommer dit vid 18 hinner man gå på toa och sånt innan, för den börjar 19. Men har du vip? I så fall blir det lite svårt för då är det bara att springa dit så fort som möjligt. Din kompis kan inte stå i kö så att du hinner gå på toa för kön är utomhus och toaletterna inomhus. Hoppas du fick svar!



Fotboll

Fotbollsmatch mellan Hlms 4 gymnasieskolor. Självklart är vi här och hejar på Linnè!!




Föreläsning & plugg

Pluggat samhälle i princip hela dagen. Så satans tråkigt, jobbigt, svårt och onödigt. Men nu orkar jag inte mer, sova? Jatack! Hoppas det mesta sitter, känns inte som det just nu eftersom det är 10028272 olika saker man ska kunna men på morgonen hoppas jag att jag kan det någorlunda okej.

Annars då? Vi var på föreläsning hela förmiddagen. Föreläsarna var chilla och jag gillade dem, en ung kille och en tjej men jag gillade inte vad de föreläste om. Typ hur man startar eget företag och sånt, kändes faktiskt som det riktade sig till ekonomerna lite mer än det gjorde till oss andra. Är inte intresserad av uf företag osv så den gav inte så mycket men slutade 11.30 så det var skönt.

Här har ni 2 bilder. Vår aula är väldigt stor så det ser ut som om det är jättelite folk där men vi var en hel del ;p

God natt!




Food

Tar paus från inflation, konvergenskriterier, Romfördrag, Maastrichtfördrag och allt det innebär för att åka till infinity och äta med mamma. Hon kommer direkt från jobbet, och jag behöver en liten paus. Sen blir det 1 timmes plugg till innan revenge och därefter återgår jag till samhällets värld.




Samhälle

Prov i samhälle C imorgon så plugg plugg. Sjukt tråk!




02.46

Äntligen färdig med krönika skitet. Och klockan är snart 3 på natten? Och jag har skola imorgon? Svar: ja och ja.

Nu ska jag äntligen sova, mot sängen!




23.49

Ska bada nu och sen börja skriva på krönikan som ska vara inlämnad imorgon. Bra där Caroline! Börja typ 01 på natten, duuktig tjej.


Sjukt gammal bild haha, sen början av ettan typ?



Trött

Alltså jag vet inte vad det är med mig?! Kan inte alls koncentrera mig på plugget, försökte plugga in några samhällsfrågor men det går ju bara inte, ahh. Kanske skulle satsa på att sova istället?




Nya skal

Köpte 2 nya iPhoneskal idag, eller I <3 NY fick jag av mamma (såå fint) och det andra köpte jag på expert. 179 för NY och 197 för Paul Frank.




Tisdag




Sov gott

Ska alldeles strax sova. Imorgon börjar skolan. Jag har haft ett lugnt och bra lov, vilat ut en del så det har varit skönt.

Imorgon börjar skolveckan med spanska, värsta tänkbara ämnet en tisdags morgon alltså och fortsätter sedan med filosofi och historia som jag ogillar starkt. Verkar bli en kul dag det där! Nej men ska bli skoj att träffa alla igen.

Sov gott sunshines!




Chic

Min nya favorit när det gäller tidningar. Fullproppad med en massa mode, inspiration!




Crazy thoughts

Börjat skriva packningslista till Prag, gör allt för att inte plugga. Vet inte varför men kan verkligen inte koncentrera mig idag, hur mycket jag än försöker. Ska ge mig på att plugga några samhällsfrågor om 1 timme eller så, annars får det va.

Är jag btw galen som funderar på att åka till Halmstad på fredag och kolla på Eric Saade? Vill så gärna uppleva det igen. Men hade ju tänkt spara lite pengar till Turkiet, men jag kommer ju få pengar av gästerna på min student? Ahh beslutsångest. Men jag kanske ska behärska mig denna gången och spara något jag har för en gångs skull.


Skulle göra allt för att uppleva detta igen..



Resor

Prag 15 - 20 april
Polen 31 maj - 3 juni
Turkiet 20 juni - 28 juni
Polen ?? - ?? (Men någon gång i juli)

Jag älskar att resa, ska bli så himla kul med alla resor!



Stockholm var riktigt skoj och jag är säker på att Prag blir minst lika kul! :D



Måndagsångest

Latat mig hela lovet så idag måste jag bara ta tag i plugget. Istället för söndagsångest så känner jag nu måndagsångest istället. Jag har hur mycket som helst att ta tag i. Engelska C och samhälle C är ju två grymt jobbiga kurser, buhu.

Men först; migräntablett. Hej huvudvärk.




London dag 2, del 4!

Efter London Aquarium hade det äntligen slutat regna. Åt lunch och sedan fotade jag lite i omgivningen. Råkade såklart trampa i världens vattenpöl, lagom mysigt. Till Big Ben gick vi aldrig men man såg bra från andra sidan floden.



Big Ben.

Glad men lite frusen.




London Eye.

Reklam för Madame Tussauds som vi besökte dagen efter.




Today

Bild från idag hemma hos Maja. Chokladpudding, chips, filmer och massor med prat. Perfekt!



Gossip girl

Tog nyss ett varmt och skönt bad. Kom hem från Maja vid halv 5 och nu är det dags att mysa ner mig i soffan framför världens bästa gossip girl. Skulle gärna ätit lite glass (passar liksom bra ihop med GG) men jag är så sjukt mätt efter allt vi åt hos Maja så jag orkar inte haha.

Är hemma själv ikväll, brukar vara skönt i typ 1 timme men sen blir det tråkigt. Om någon känner för att komma över är det bara att höra av sig!




Hem till Maja

Snart drar jag hem till Maja. Vi ska kolla film och äta godis. Skulle egentligen dit ikväll men hon jobbar så istället för filmkväll får vi ha filmdag. Ha det bra!




Frukost

Var inte lätt för mig att stiga upp ur sängen idag.. Satte kl på 9 och gick upp 10.40, duktigt!

Nu blir det i alla fall gemensam påskfrukost med familjen, mys.




London dag 2, del 3!

Efter att vi hade varit på London Eye så gick vi vidare till London Aquarium (ligger bara en liten bit bort), det regnade just denna dagen så passade bra att vara inne. Men ska jag vara ärlig så sög London Aquarium, riktigt tråkigt var det.. När man läser på deras hemsida så verkar det jättecoolt med hajar som simmar under fötterna på en när man står på glas osv men neej. Det var verkligen mini hajar som man inte ens såg, jag bara jaha? Sen var det vanliga fiskar och lite sånt. Några pingviner här och där, men njae inte värt pengarna direkt. Kul upplevelse men absolut inget måste, hade hellre lagt tiden på att shoppa.


Regn, regn.


1 av typ alla miljoner fiskar.


Maneterna (tror jag det är?) var i alla fall coola i olika neonfärger!


Var lite svårt att få bra bilder eftersom man inte fick fota med blixt och fiskarna/hajarna simmade rundor.


Nemo..;)


1 ensam liten pingvin, söt.



Kanelbullar

Nyss bakat kanelbullar, så gott.




South Africa

Kämpar med att skriva klart mitt engelskatal på 5-8 minuter. Det är lättare sagt än gjort. Finns ju så mycket fakta om Sydafrika så det är svårt att veta vad man ska ta upp. Skriver just nu om vilda djur, Krugerparken är den mest populära i Sydafrika och där kan man vandra runt blad lejon, elefanter osv. Sjukt coolt men skulle nog aldrig vågat! Inann man gör det måste man fylla i ett formulär där det står att det är på egen risk. Ehehe ja det låter ju tryggt ;)




Miss my angel

Idag ska jag plugga lite, övningsköra lite, städa lite. Ska även till kyrkan med korgen (katolsk tradition) och så ska vi tända ljus för min underbara mormor som jag saknar så. När hon levde saknade himlen en ängel men nu saknar vi här nere på jorden en ängel. Jag var så liten när hon dog, endast 4 år så kommer inte ihåg så mycket men kommer ihåg att hon var den finaste människan jag någonsin träffat. Alla älskade henne, hon var så godhjärtad och snäll mot allt och alla.

15 år sedan, jag älskar & saknar dig mormor ♥





Prag

Inte lång tid kvar till Prag nu, sweet.




Glad påsk




Marrocanoil

Jag är beroende av denna martocanoil till håret. Så himla bra! Innan jag började använda den hade jag stora problem med att borta ut mitt hår när det var blött, nu går det faktiskt! Tryck på flaskan 3 gånger så får man en lagom mängd. Finns att köpa hos olika frisörer. Lätt värt att testa :)




My closet

Gjorde ordning i en av mina garderober idag. Där var seriöst kaos, men nu är det fint igen. Undra hur länge det kommer hålla dock, är inte sådär ordningsam av mig.. Tänkte rensa andra (den största) garderoben med men orkar inte ehehe.




Film

Såg nyss klart I don't know how she does it. Jättebra var den!

Nu måste jag faktiskt ta tag i plugget. Tråkigt men sant.




Black n white

En tröja jag köpte på Vero Moda för typ 2 veckor sen. Tycker det är så snyggt med en lite tjockare tröja och en en skjorta som sticker upp och dessa 2 sitter ihop, blev så glad när jag hittade den :)






Maxi

Storhandlar med mamma, fett tråkigt..




Du & jag i trafiken

Det är bara att inse, jag kommer aldrig få körkort för satan vad jobbig teorin är! Nej kanske inte riktigt så illa som att jag aldrig kommer få det men det kommer ju dröja. Jag hatar verkligen att plugga (men trots det har jag skyhöga krav på mig själv och tvingar mig till det) och framför allt om det är tråkigt. Tex så går det mycket lättare att plugga svenska som jag gillar än historia och filosofi som jag hatar. Körkortsteori hör till den andra gruppen..




New jacket

Här är bilder på jackan jag köpte igår. ÄLSKAR DEN! Så himla söt, lätt finaste jag äger. Den blir en stor favorit i vår/sommar. 1299 kr, MQ.

Babyrosa och fin, den är helt perfekt och värt sitt pris. Vet inte på vilken bild jackan syns bäst så slänger in en hel hög.










Här var vi effektiva

Idag har jag varit rätt effektiv tycker jag. Kört till Hästveda och tillbaka, haft körlektion, kört till Vankiva och tillbaka, kört till kvantum, handlat, pluggar 30 sidor teori, läst ut engelskaboken och nu har jag även påbörjat engelska redovisningen om Sydafrika. Har latat mig hela lovet så lite duktig får man ju vara..


Saknar min fina vän Jessica btw! Träffas snart?!



Körlektion, check

Gick bra att köra till Hästveda innan och körlektionen gick också bra. Han såg att jag gör framsteg, kul! Gillar konstruktiv kritik för då kan jag förbättra mig. Vara mer nyfiken och när jag växlar ska jag göra det lite mer mjukt så att det inte blir hackigt. Ska tänka på det till nästa gång! Parkerade rakt idag med, grattis Caroline. Haha första gången typ ;)




Mot Hästveda




Glass

Ben&jerry's släng er i väggen, ICAs glass är så mycket godare! Brownieglassen är så sjukt god, prova!




Övningsköra

Skulle egentligen till Kristianstad idag men eftersom jag inte har några pengar kvar känns det inte så lönt. Istället ska jag övningsköra, tror det blir Hästveda idag. Och sen har jag körlektion kl 17.20. Hoppas det går bra idag! Måste även börja plugga lite teori (dör så tråkigt det är) och läsa ut engelska boken. Inga roliga saker direkt men nu när det är lov får man passa på med sånt det inte finns tid för annars.




Min dag i bilder

Sprutan idag gjorde ju skitont! Tror hon träffade i en nerv eller något för mamma fick inte alls lika ont. Själva sticket kändes inte så mycket men sen kände man när nålen var inne, rätt läskigt. När jag var klar och mamma skulle ta den passade jag på att gå in på MQ, kanske inte skulle gjort det för blev helt kär i jackan och självklart kunde jag inte släppa den ur tankarna. Slutade med att jag gick tillbaka och köpte den. Lägger in bild imorgon! Åt även lunch på wokhouse.


Vårskorna var på men det är ännu inte sådär vårvarmt.


Färgen på jackan.


Så gott!



No turning back

Mission impossible. Läsa ut engelska boken idag skulle vara skönt, men tror inte jag lyckas. Har dock inte pluggat något alls på lovet, ibland är jag för duktig alltså..




Världens sötaste jacka

Jag har köpt världens finaste jacka! Seriöst är helt kär i den. Som Maja sa, den är äckligt söt. Dyr som attan dock. Kom på att jag hade 1200 kr kvar på kontot, mamma la till 100 och nu är den min :D :D Förövrigt blev det lunch på wokhouse och så köpte jag en väska till balen.




Stan och spruta

Ska snart in till stan. Kl 13.30 ska jag ta första sprutan, nervös! Trots att jag tar ca 5 sprutor om dagen är jag fortfarande lika rädd. Mest pga att det är någon annan som tar den, är ju mer van vid att ta de själv.

Sen måste jag fixa några andra saker med, köpa en ram och skicka ett paket tex. Vi hörs sen!

Btw är inte huset på bilden allas typ dreamhouse? Otroligt vackert, här skulle jag vilja bo.




Lacoste

Som några av er kanske vet så älskar jag Lacoste så jag var bara tvungen att köpa denna (ja vad det nu egentligen är?, jag tänker i alla fall använda den som sminkväska!) typ förra veckan.

599 kostade denna underbara skapelse. Den, plus kläder från vero moda och h&m, väskan från glitter, backstagepasset till Eric + betala tågbiljetterna hem som jag tappade bort har nu gjort mig fattig, buhu.





Ny väska

Köpte denna bruna fina väskan i tisdags. Den är från glitter och kostar 199 kr. Har alltid velat ha en brun väska, så fint till sommaren. Köpte den främst till studentfesten som var i tisdags men kommer självklart använda den nu med!




Ut

Snart ska jag ut med Anja, inte träffat henne på evigheter! Brun och glad tjej på bild, från festivalen i somras.




I tisdags

Lite bilder från i tisdags när jag först var på stan med Maja i jakt på kläder till studentfesten.


Drog på mig min kjol som jag nog inte använt  sen 8an haha!

As snygg outfit inne på Vero Moda!

Maja köpte denna snygga klänningen! Åh vad jag gillar den.

Tänkte köpa denna fransväskan först men blev en annan istället.


Köpte med mig en massa chips och godis hem till Tobbe. Gott!

Ska föra över bilderna från studentfesten till datorn nu.



MÅNDAG

Började morgonen med att kolla ett avsnitt av sjunde himlen, får aldrig nog av den serien! Tror jag sett de första avsnitten typ 20 gånger haha, går ju repriser på säsongerna år efter år.

Vad händer idag då? Jo jag har haft körlektion, ska plugga körkortsteori och göra lite läxor (har en hel hög, yey). Annars händer väl inte så mycket annat idag. Imorgon ska jag ta första sprutan mot hepatit A och B (innan Turkiet), någon som tagit den? Gör den ont?


Skönt med lov!



Eric & jag

Bilden på mig och Eric. Happy girl!




Outfit

Dagen efter studentfesten, trött och sliten! Tröjan är från Monki, love it.






Världens finaste backstage

Här är en av bilderna jag tog på Eric igår. Kan inte fatta att jag nu har en bild där han kollar rakt in i min kamera. Helt underbar är han och så sjukt fruktansvärt galet fin ♥




Malmö

Bilder från igår på väg till Malmö, Saadeshopen och arenan! Fick mitt backstagepass direkt när jag kom till, man kände sig lite exklusiv faktiskt ;)




Rocket Science


Här är ett videoklipp från Pop explosion igår! Första låten, helt underbart :) Berättar mer sen och visar bilder men jag säger bara att det var GRYMT! Dock blev jag riktigt besviken på att man inte fick fota med systemkamera där inne = fick inga bra bilder under konserten :(