slide show

DUBAI

Enligt mig, höjdpunkten hittils i Dubai. Det var så mäktigt att jag fick rysningar varje fontänshow. Idag har jag simmat med delfiner och nu på kvällen var jag och mamma i Dubai Marina och åt och shoppade. Imorgon ska vi alla ut på äventyr, vi ska åka yacht i två timmar och sen blir det stranden som är en av de finaste stränderna jag sett.




Chloé

Märkesnyckelringar en verkligen min last, här kommer den nyaste!



Nytt från VS

3 från Victoria´s Secret som jag köpte i Budapest men inte visar er. Har inte visat någon shopping från Budapest, åh jag är verkligen sämst på sånt..
Ett passfodral, en liten necessär där min gopro passar perfekt så den ska med till Dubai och en sovmask (ehh sorry för världens konstigaste bild, mitt hår är ju helt efterblivet men gick inte få den bättre haha)
 
Älskar VS accessoarer, förhoppningsvis blir det något nytt nu i Dubai!



Dubai!!

Hej finisar!

Klockan är snart 04 här i Dubai och vi kom till hotellet för ungefär 1 timme sedan och nu var vi och åt snabbt. Jag är så galet trött så det är helt sjuuuukt. Längtar bara efter att få krypa ner i sängen. Det var ju mörkt när vi kom så kan inte säga mycket om Dubai än mer än att det var sjukt coolt att köra förbi Burj al arab och Burj Khalifa.

Måste verkligen upp och sova nu så vi hörs imorgon!




In my Adidas'

Här har ni min senaste outfit. Älskar verkligen kjolen, en stor favorit!
Tröja Gant // jacka Ralph Lauren // klocka Gant // kjol Adidas // halsduk Gant 



Mot Dubai!!!!

Nu åker vi mot Dubai!! Omg jag är så sjukt taggad. Detta har varit drömresan i drygt 5 år och när vi bokade var det över 300 dagar kvar och nu är vi framme vid dagen!

Taxin kommer och hämtar oss snart och flyget går från Kastrup i eftermiddag. På flygplatsen ska vi möta upp Evelina, Simon, Alexandra och Roman - vi ska ju bo på samma hotell. Vi flyger med Emirates och det tar 6 timmar och eftersom att Dubai ligger 3 timmar före så är vi framme strax före midnatt.

Dubai babyyyy, let's go!!! Har ni några frågor så är det lättast om ni ställer de på ask.fm/carro93 för jag kommer svara snabbt där. Detta ska bli så sjukt kul !!!!!!




Nya veckor, nya minnen

Idag var det min sista dag på praktiken, åhh det kommer att kännas så tomt att inte gå dit varje dag. Idag när jag skulle säga hejdå till 9an, det var riktigt tufft. En så bra klass med så bra elever, jag har verkligen älskat varje minut. Min handledare har varit toppen, jag har trivts superbra på skolan och alla har varit så snälla. Har lärt mig så mycket nytt och fått minnen - för livet. Invigningen i torsdags kommer jag sent att glömma, lyckan när hela aulan applåderade och sjöng med, alltså åhh. Tittar tillbaka på de här veckorna med ett stort leende på läpparna, jag klarade det - vad grym jag är! Saknaden kommer vara stor, att inte veta om man kommer träffa vissa personer igen eller inte gör lite ont i hjärtat faktiskt. Jag hatar att jag så lätt blir fast vid människor. Trivs jag någonstans så hatar jag förändringar så galet mycket, då vill jag ha det precis så som det är. Har svårt för farväl och lätt för saknad. That´s just me.
 
Tack för de här veckorna!
 
Nu ska jag soooova för imorgon åker vi!



Fucking Dubai!!!

Alltså kan inte fatta att jag ska till Dubai imorgon?!?! Det gör mig såhär glad. Med vänlig hälsning, överlycklig tjej.




Dolphin adventure

På måndag ska jag och Alexandra simma med delfiner på Atlantis! Jag har simmat med delfiner en gång tidigare och det är verkligen något wow. På Atlantis verkar det genast tusen gånger häftigare också. Det var väldigt dyrt så jag hoppas att det är värt priset.
 



Byter ut hösten en stund

Kan inte fatta att jag imorgon lämnar hösten och Sverige för 1 vecka i Dubai!! Så overkligt. Ser ut att bli 33-34 grader hela veckan, alltså på riktigt - hur nice? Lite kul att Blondinbella kommer vara där samtidigt som jag.
 



Dubai fountain

Självklart ska vi besöka berömda Dubai fountain när vi är där! Gärna flera gånger. Jag vill se den i skymningen och när det är helt mörkt. 
 
 



Shopping i Dubai

Både jag och mamma är sjuukt taggade inför shopping i Dubai!!
Jag kommer ändå ha en hel del pengar med mig så jag kan köpa lite vad jag blir sugen på, självklart inte i dyra affärer som Gucci, LV eller liknande för det kostar ju mer än resekassan + resan tillsammans men jag kommer ändå kunna köpa lite från Gant, Ralph Lauren eller vad som nu faller mig i smaken.
 
Jag och mamma har tänkt att främst fokuera på 3 shoppingställen. Det finns otroligt många shoppingcentrum och liknande i Dubai så man måste verkligen sålla.
 
Dubai mall - världens största shoppingcentrum med 1200 affärer kan man ju inte missa, alltså det är verkligen drömmen enligt mig. Ett stort inomhusakvsrium ligger också här. Mall of Emirates är shoppingcentrumet där inomhusskidbacken ligger, jag tänker inte åka skidor men det är ju lätt värt ett besök. City Walk är nybyggd och är ungefär som en shoppingata/utomhusshoppingcentrum om jag har förstått det rätt, grymma affärer som t.ex. Ralph Lauren.



En bra dag

Hej finisar!
 
Har haft en riktigt rolig dag på praktiken. Det var invigning på skolan så det bjöds på tilltugg och underhållning i aulan. Det var en liten kille som spelade på piano och en man som sjöng, hela aulan vibrerade av applåder och det var en sådan mäktig känsla. Mycket skratt och glädje. Sedan var det en timme över och då tog jag hand om klassen och vi spelade Kahoot, gissa vem som var grym? ;) Imorgon är sista dagen på skolan och det är helt sjukt vad jag kommer att sakna dem! Har verkligen haft en riktigt bra praktik och jag trivs toppen. Kommer kännas otroligt tungt att lämna klassen, underbara! 
Jag passar på att blogga lite nu, tidsinställa några inlägg inför Dubai. Ska noppa ögonbrynen vid halv 6 och så måste jag packa!



Orka

Åh herregud vilka hektiska dagar! Jag har på riktigt knappt tid att andas, for real. Praktik hela dagarna Dubaiplanering och packning, sjukt äckligt mycket plugg, handledning, möten inför kommande jobb osv osv. Döööör.

Heldag imorgon också på praktiken, när jag kommer hem måste jag verkligen packa. Orka.




MORRIS

Såhär såg jag ut i torsdags.
Jacka från Ralph Lauren // tröja från Morris // halsduk från Bondelid 



DANIEL WELLINGTON CUFF

Har tidigare bloggat om Daniel Wellington armbandet som kommit ut nyligen. Jag önskade mig det i julklapp och mamma beställde det, när det kom blev hon osäker på om det passade och jag var tvungen att prova. Det passade och då blev det ju lite stelt att vänta till julen så jag fick det direkt. Wow, så fint.
 
Blev så glad men samtidigt känns det jobbigt att ta emot saker och inte betala själv. Jag har ju jobbat under flera års tid och fått in pengar varje månad men under hela sommaren hade jag ju inte en enda krona och tjänar ingenting under praktiken så man kan säga att jag i princip varit utan pengar i ett halvår, hemskt ju! Mamma har varit så pass snäll och lånat mig pengar till mycket, b.la. till Budapest, Polen, till min Macbook och till en massa andra saker. Dock innebär det att jag måste lämna tillbaka sjuuukt mycket pengar till henne, alltså det är helt galet egentligen när jag räknade ihop. Glad att jag kommer jobba nu fram till jul, blir ju en del cash ändå.
Finns att köpa på Daniel Wellingtons hemsida!



Q/A DUBAI

Resans pris?
40 000 kr för flyg, hotell 6 nätter och frukost.
 
Hur har du fått ihop budgeten?
Jag jobbade mycket förra året och sparade en stor del av det jag fick in. Betalade in på resan när och hur mycket jag kunde under 1 års tid. Det är det som är så himla bra när det gäller t.ex Fritidsresor och Ving, att man kan betala i sin egna takt - bara så att resan är betald 2 månader innan man åker.
 
Hur mycket skall du slösa?
Matkassa har vi separat men mina fickpengar kommer landa runt 15k hoppas jag.
 
Vem och varför just den åker du med?
Jag åker med min mamma, jag har drömt om Dubai i många år men mamma har varit svårövertalad. Nu är det dock jag som betalat för hela resan så det var lättare att få med mamma då. Våra familjevänner blev också sugna på Dubai så de åker samtidigt som vi och vi ska bo på samma hotell. En del saker kommer vi att göra tillsammans och andra saker själva. Älskar familjen Gorny så det kommer bli så kul!
 
Hur länge stannar du?
29 oktober till 5 november. Det blir 6 hela dagar i Dubai.
 
Vad lockar mest med Dubai?
Jag kommer ihåg när Dubai första gången fångade mitt intresse. Jag gick på gymnasiet och vi kollade på en film på geografin och där framställde de Dubai som världens snabbaste växande plats. Det är så häftigt att bara för ett tiotal år sedan så fanns det öken så långt ökat kunde nå och idag är det häftigaste platsen på jorden. Jag har velat åka dit sedan dess.
 
Det som lockar mest är nog blandningen mellan strand och storstad. Jag har hört att sanden är vit och vattnet turkost och i bakgrunden står stora skyskrapor. Man kan rida kamel på stranden. De kontrasterna liksom. Att allt är nytt, cool och modernt gör inte saken sämre. Dubai är lyx och återigen lyx och vem gillar inte lyx? Shoppingen lockar också, världens största shoppingcentrum med 1200 butiker. I Dubai verkar man kunna hitta allt. Att kriminaliten är ungefär lika med 0 känns otroligt skönt, Dubai ska vara ett av de säkraste och tryggaste platserna i världen tydligen. Vädret är också ett stort plus!

Flyger ni från Kastrup? Hur dags?
Ja, på dagen.
 
Hur taggad är du på en skala?
På en skala mellan 1-10 är jag 11!
 
När åker du? 
Nu på lördag.
 
Taggad?
Ja sjukt! 
Undrar ni något mer så bara fråga.
 
 



NYHETER24 APPEN

Har ni, precis som jag, laddat ner Nyheter-24 appen? Om inte tycker jag att du ska göra det nu. Vem vill inte ha koll på de senaste nyheterna? Aftonbladet i all sin ära men på Nyheter24 blandas nyheter med nöje. Är du inne i bloggvärlden eller sociala medier kommer Nyheter24 att passa toppen.
 
Ladda ner appen här:
App Store: https://itunes.apple.com/se/app/nyheter24/id501678398?mt=8
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nyheter24.se
 
Inlägget är ett samarbete med Nyheter24.
 
Happy reading!
 



Frågestund Dubai

Jag kommer ihåg att jag hade en frågestund innan jag skulle till Grekland förra året där ni fick ställa frågor om Grekland och jag svarade, fick en massa frågor faktiskt.
 
Tänkte köra samma med Dubai nu. Undrar ni något om resan? Fråga! Hur mycket kostar resan? Vilket hotell? Vem ska jag dit med? Vad ska vi göra? Hur ser vår budget ut? Svarar på allt!
 
Ställ frågorna här eller på ask.fm/carro93 där man kan vara helt anonym.



Packa med mig

Jag är världsbäst på att packa kvällen innan, alltså jag vet inte hur många resor jag sagt att jag ska börja packa i god tid inför men ändå har det slutat med att jag panikpackar kvällen innan, får lite sömn och är supertrött när jag ska resa. Inför denna resan tänkte jag ändra på det så jag började packa redan idag, en hel vecka innan. Wow enligt mig.
 
Carro och packa är dock en jobbig kombination. Min mamma kan packa på 30 minuter, bara slänger ihop allt och lägger i resväskan. Jag packar seriöst i 30 timmar.. Måste ha listor, checka av hundra gånger, vika, allt ska ligga perfekt och vara välgenomtänkt osv. Hade någon sagt "jag bjuder dig på en resa och du måste vara färdigpackad inom 30 minuter" hade jag seriöst sagt nej, klarar inte av det haha.
Jag fick några frågor idag på ask angående packning, du som skrev de - utveckla gärna mer specifikt vad det är du vill se :) delar gärna med mig!
 
Jag började med att ta fram väskan som jag ska ha på flyget. Idag packade jag ner hörlurar, en bok, dextrosol, pass och kort där. Kommer fylla på i veckan.
Därefter tog jag fram min resväska och såg till så att jag hade mycket plats runt omkring, viktigt när man packar!
Jag, liksom de flesta andra, brukar alltid packa ner för mycket. Därför har jag nu börjat packa i outfits. Jag la fram allt jag ska ha med mig på golvet. På denna bilden ser ni strandkläderna. Sedan försöker jag packa ner en outfit per kväll och provar innan så att jag faktiskt bara tar med mig sådant jag trivs i. Brukar dock aldrig kunna hålla mig till antalet outfits som det finns dagar så brukar bli 10 uppsättningar på 6 dagar, ojsan.



The perfect life

 
Att det på riktigt finns människor som lever ett sånt här liv? Hur sjukt? Perfect life eller vad?
 
Själv lever man ett vanligt Svensson liv med en rad sjukdomar och har ångest som fan över skolan. Yepp, kontraster.



En lördag med en massa måsten

Skönt med lördag. Dock blir detta ingen slappelördag för jag har skrivit en hel lista med saker jag måste göra. Undra när (om?) jag någonsin kommer få en helg för mig själv utan ett enda krav, hmm inte fram till januari i alla fall.
Jag älskar att sova ut på lördagar men idag vaknade jag redan vid 8 med äckligaste migränen. Går verkligen aldrig upp innan 11-12 på helger men jag hade så ont och det strålade ner mot nacke och axlar så jag kunde inte ligga kvar i sängen. Medicin hjälper inte alls idag och det blåser igen, lördagen är nu förstörd. Tack väder och tack huvud, man bara fuck you.
 
Hur som helst har jag suttit och läst ett tag nu på morgonkvisten medan mamma sover, läser Vecka 36 och den är bra! Har verkligen börjar älska deckare, läser knappt något annat. Nu har jag pysslat med bloggen en stund. Det som dock är must do idag är att först och främst städa på mitt rum, någon av er kanske såg min bild på sc, jag skämtar inte när jag säger att 75% av mina kläder ligger på golvet. Jag är sämst på att hålla ordning när det handlar om kläder och efter att jag sålde min garderob som stod i hallen så har jag inte riktigt någonstans att ha alla mina kläder. Därför har golvet blivit den nya garderoben liksom. Innan jag åker ska det vara snyggt så några timmar kommer att gå åt till det idag. Därefter måste jag dammsuga rummet och plocka fram resväskan, ska börja packa till Dubai idag. Vi åker ju på lördag och jag har praktik hela veckan och på fredag går det ju inte packa. Sen har vi det viktigaste kvar, plugget..



My Calvin

Några bättre bilder på min nya ryggsäck från Calvin Klein. Den kostade runt 1100 kr men är så snygg!
Ska packa den i helgen, med saker att ha med mig på flygplanet :) vill ni se vad jag ska ha med mig?



See by Chloé

Måste visa er min fina, nya nyckelring. Den är från See by Chloé, kostar cirka 500-600 kr och är beställd från wakakuu. 
 
Jag fick den av mamma i present efter att jag hade klarat praktiken, hur snällt?
 



Happy Friday!

Ska försöka att inte tänka på plugg idag utan äta något gott och kanske lite godis? Minskat på godis rejält, saknar knappt det?
 
Idol blir det också och förhoppningsvis läsa lite i en bra bok om jag inte somnar..
 



Fall

Höst höst och vardag vardag men jag tycker att det är mysigt på något sätt. Att komma hem, ta på sig myskläder och värma sig inomhus - det är mysigt! 
 
Idag är det sista dagen på näst sista veckan på praktiken. 1 vecka kvar sen är jag färdig. Jag är så nöjd med min praktikplats, verkligen. Trivs toppen och varje morgon går ja dit med glädje, så härligt. 
Ha en fin fredag!
 
Jag är fortfarande förkyld så ska snabbt hem efter. Måste kurera mig i helgen så att jag blir frisk för nästa helg åker vi ju! Ska vara hemma hela helgen, dock måste jag plugga väldigt mycket. Lördag och söndag blir riktiga pluggdagar.



Dirham

Kan inte förstå att om 8 dagar sitter vi på flygplanet mot Dubai!! 
Igår var vi på Forex och växlade pengar till Dirham. Aldrig haft denna valutan förr så det känns roligt. 1 dirham är ungefär 2,5-2,9 kronor.



Magiskt solljus

En eftermiddag på stranden var inte nog, nope jag ville stanna tills det blev mörkt och jag var också den sista kvar på stranden hehe.
Inga av de här bilderna är redigerade, detta ljuset var bara helt enkelt magiskt att fota i.
Den här bilden på mamma är bara wow! Är så nöjd med den, perfekt. Tror jag ska förstora upp den lite och ge den till mamma i julklapp kanske? Hade säkert varit fin någonstans här hemma :)



Calvin Klein Jeans

Jag har nu ett tag varit ute efter en stabil och rymlig men samtidigt snygg (viktigt) ryggsäck som jag kan ha med mig till USA när vi ska vara ute hela dagarna. På alla resor tar jag med min Marc Jacobs väska men axlar tar ganska mycket stryk av den, går man runt och bär på en väska med tungt innehåll i flera timmar påverkar det nacke och axlar, får så ont.

 

Mamma beställde denna från nelly.com till mig, från Calvin Klein Jeans. Hur fin, på riktigt?! Blev så glad, den ska med både till USA och nu till Dubai.

Den är snygg, rymlig, stabil, skön att bära på och har en massa bra praktiska fickor. Kommer få plats med allt jag behöver :)



Intervju med Carro i Kristianstadsbladet

Idag har jag intervjuats av Kristianstadsbladet, en stor intervju. Den varade i drygt 1,5 timme. En fotograf var också där, lagom pinsamt.. Journalisten var i alla fall grymt snäll och jag ser fram emot att läsa om mig i tidningen.




En eftermiddag i Makrigialos

Eftermiddagarna spenderades på stranden, älskar när det blir lite mindre folk och liiite svalare. Eller svalare var det inte men solen brände inte utan värmde. Det är skönt!
På första bilden ser ni utsikten från hotellet, sedan går man nerför en trappa och kommer ner till denna stranden.
Jag läste en av de bästa böckerna jag läst..
..tills det att solen började gå ner.
Då tog jag min luftmadrass för att bege mig ner i vattnet.
Det var dock lättare sagt än gjort för vågarna var ganska höga och jag spolades upp på stranden heeela tiden..
..men jag var lika glad ändå!
Till slut gav jag upp.
Och beundrade istället mother natures kraft, alltså wow!
 



Jag har fått jobb

Hej babes!

Alltså jag är så förkyld så jag kan på riktigt inte andas. Ni vet när näsan är så täppt så man inte kan dra in luft genom näsan? Jag får panik!!!! Så äckligt.

Hur som helst så var jag först på praktik idag och på eftermiddagen var jag på min första arbetsintervju och vet ni vad? Jag fick jobbet direkt! Waah är så glad och känner mig så uppskattad där :) det är ett vikariat fram till december - jullovet på en skola så jag ska ha egna klasser igen och undervisa. Kommer bli skoj och jag är riktigt stolt över mig själv att jag fick jobbet direkt. Härlig Carro!




Lunch i solen

Den femte dagen i Grekland blev vi lite trötta på att äta lunch på stranden så vi gick istället upp för trapporna (typ 40 trappsteg, man dooog i värmen), lunchen var riktigt god men så svettig.
Klädde mig i matchande rosa 
Jag åt gyros och mamma gyrospizza, till slut åt jag typ ut hennes pizza och hon åt upp min mat haha.
Utanför vårt fina hotell.
Grekland VS Sverige. 1-0 till Grekland från Carro!



Drömmen om en Balenciaga

Liksom hey, vem drömmer inte om att äga en av de här väskorna? Jag har verkligen trånat efter en Balenciaga i flera år, de är så grymt snygga. I somras när jag var i Budapest köpte jag faktiskt en.. Jag tror inte ens jag visat er den? Den är i alla fall ganska liten men verkligen det finaste jag sett i hela mitt liv. Jag blev kär.. i en väska. Kan man ens det? Den kostade 7000 kr och jag bara vill vill vill ha en större handväska också.
 
Huuuur fina? Det finns Balenciaga i Dubai (blir någon förvånad ens?) och drömmen hade ju verkligen varit att köpa en där men de här kostar mellan 11 och 14 tusen kronor (!!), det är liksom hela min budget för en vecka i Dubai. Dock viskade en liten fågel i mitt öra, nej okeh jag gjorde research själv..att det finns en Balenciaga butik i Dublin och till april kommer jag ju kanske ha lyckats spara ihop till en?
 
Vad tycker ni om Balenciaga väskor? Hade ni lagt 14k på en väska?



Sunset

Magiskt ljus, simple as that. Inget filter, inga redigeringar. Bara sådär fint.



Not a good day

Idag är jag hemma från praktiken, känner mig mer sjuk än vad jag gjorde igår. Har verkligen 0 energi och mår hemskt illa, känns som om jag ska spy dygnet runt. Halsen gör jätteont och jag kan knappt svälja.  Som om inte det vore nog fick jag mens i natt och sjuukaste mensvärken. Ni som känner mig vet att jag nästan dööör varje månad, alltså jag har onormalt ont - det borde inte gå att ha såhär ont. Har tagit så mycket tabletter och nu måste jag ta antibiotika också, great. Har världens migrän också och är hemma själv så ingen som jag kan klaga för haha.
 
Ska försöka plugga lite snart..
 
Kram, hoppas ni mår bättre.
Hur viktigt är det inte att må bra, på riktigt? Att må dåligt suger, jag hatar vara sjuk. Får verkligen panik. 



4 nyanser av solnedgång

Favoritstället på jorden.



Sand mellan tårna

Mood; laidback
Alltså åhh!! 
 
Jag vet inte hur jag ska klara en sommar utan Kreta? Dock är det ju svårt med pengarna med tanke på att jag ska till Dubai snart, sen Polen två gånger, USA, Spanien och Dublin. Men fina Kreta..



Sjuk

Söndag! Och jag är sjuk.. Har hela veckan haft lite feber och känt mig hängig. Mycket stress med praktiken och har inte kunnat slappna av. Igår på kvällen kändes halsen väldigt konstig och det blev inte bättre idag när jag vaknade genomsvettig och tjock i halsen. Jävla skit! Jag har ju fortfarande en del praktik kvar, ska på jobbintervju på tisdag, träffa min handledare i Kstad på onsdag och även intervjuas av en tidning någon dag. Passar verkligen inte att bli sjuk nu??

I och med min diabates så mår jag verkligen skit varje gång jag blir sjuk. Kan absolut inte leva som vanligt som andra - nej jag blir helt utslagen. Har inte druckit något idag, känner mest fyfan.

Idag klockan 13.30 ska jag och mamma på en föreläsning i Kulturhuset om migrän. Jag anmälde mig redan innan så nu måste jag liksom gå. Har en massa plugg också men känner bara för att sova sova sova. Ska börja med en antibiotikakur nu, det enda som hjälper mig att bli bra någorlunda snabbt. Ni behöver inte kommentera hur dåligt antibiotika är, jag vet att svenska sjukvården inte vill ge ut det, endast i nödfall. Dock känner jag mig själv bäst och vet att det fungerar för mig, så jag gör vad jag själv vill,

Kram!




Taverna och ett grekiskt fik

Mysig familjeägd taverna vid vattnet nere i hamnen. Underbar grekisk mat, alltid lika gott.
Fresh orange juice, standard i värmen. Vi beställde först in zucchini och därefter souvlaki som jag hade kunnat äta varje dag året runt, den var så god! 
Är ni i Makrigialos så ät här! Tavernan ser ut såhär.
Därefter gick vi och fikade, wifi nörd hehe..
Mysigaste caféet med trevligaste ägaren - en äldre grekisk herre med godaste fikan jag någonsin ätit. Chokladsufflén var a m a z i n g ! 



Försök leva mitt liv i 1 dag

Idag är det en jävla skitdag. Idag och alla de senaste dagarna då det blåser något så fruktansvärt. Välkommen till mitt liv med migrän.
 
Ibland känns allt så lönlöst, ingen förstår hur ont jag har. Jag vill kunna leva ett normalt liv. Jag är 23 år gammal och har alltid ont. Det är skrämmande. Jag kommer inte ihåg hur det känns att vakna på morgonen och må bra. Vakna utan att det känns som knivhugg mot pannan och ner mot ögonen. Vakna utan att ha en helt galen värk i nacke och axlar som strålar. 
 
När det blåser kan jag inte förklara smärtan. Jag vet inte vad det är som händer men hör jag att det blåser så vill jag bara börja gråta för jag vet att jag kommer få ett helvete. Ni som bor i Hässleholmstrakterna vet att det de senaste veckorna blåser exakt hela tiden. Jag väntar också på min mens och det går inte att beskriva med ord hur ont jag får då. Det är inte mänskligt. Jag önskar inte ens min värsta fiende att ha så ont. Fyfan vad allt känns lönlöst idag. Jag kan inte sova för jag har för ont. Jag kan inte läsa för jag kan inte koncentrera mig. Jag kan inte titta på tv för det är för mycket ljust. 
 
Hur länge ska jag leva med det här? Hela livet? Jag vetifan hur länge jag orkar. Förtjänar jag inte att vakna i alla fall någon dag per vecka utan att ha ont? Vill helst radera denna dagen. Är så galet avundsjuk på er som mår bra. Ni ska bara veta hur lyckligt lottade ni är. Vaknar du upp på morgonen och inte har ont? Då ska du vara lyckligast i världen. Finns inte hälsan - finns ingenting. 
 
Jag är duktig på att gömma min smärta men innerst inne brister det, alldeles för ofta.



Countdown

Dubai om 15 dagar!! Hur sjukt? Ingen är nog gladare än vad jag är att slippa kylan. Jag har nog världens sämsta blodcirkulation för jag fryer konstant. Alltså verkligen hela tiden, onormalt mycket! Det ska bli så skönt att få känna värme igen. Jag har aldrig åkte utomlands till ett varmt land annat än under sommaren så det ska bli grymt. 



Port a la Makrigialos

Hamnen i den lilla grekiska fiskebyn må inte tillhöra en av de lyxigaste hamnarna som finns men jag vill påstå att det är den absolut mysigaste lilla hamnen i hela Europa, jorden, universum?? Jag älskar den! Genuin grekisk bykänsla med underbart vänliga människor.
Man strosar runt bland små familjeägda tavernor som ligger längst med vattnet.
Till slut kommer man fram till detta fina hus (eller vad det är?), det är nog så grekiskt det bara kan bli. Hittade detta ställe redan förra sommaren och blev in love.
Medan solnedgången färgade himlen rosa slog vi oss ner i en taverna och beställde in mat, godaste souvlakin någonsin! Ni ska få se bilder från middagen senare.
Efter maten gick vi vidare och hamnade i en folksamling. Det var grekisk traditionell dans på schemat, otroligt duktiga ungdomar. Killen var grym!
Därefter kom ett gäng grekiska flickor intrippande, alltså har ni sett något sötare? Flickan i det långa håret i den blommiga klänningen var så vacker!! Om hon inte blir modell i framtiden så vet jag inte vad.



YES!!

Idag har jag gjort något jag varit nervös för sedan maj. Jag har gått och tänkt på det exakt varje dag och det har varit riktigt jobbigt. Det känns nu som om en sten som vägde 100 kg har lättat. 
 
Idag kom min examinator från universitetet och bedömde min sista praktik. Jag skojar inte när jag säger att jag aldrig varit såhär nervös under hela mitt liv. Hjärtat bankade verkligen i 180 och benen skakade när jag stod det framme. Dock fick jag senare höra att man inte alls såg på mig att jag var nervös? Att jag tydligen såg helt lugn ut (ehhh inte vad jag kände mig i alla fall). När jag vände mig om för att byta sida på powerpointen så tänkte jag för mig själv för fan Carro, skärp dig. Du har undervisat så många gånger, detta klarar du. Jag blev därefter betydligt lugnare och 60 minuters lektionen gick asbra!!! Jag fick så positiv feedback under samtalet vi hade därefter. När han sa att jag har klarat det sprack mitt ansikte upp i världens största leende. Fick kramar av flera lärare och en hade lämnat en liten rosa lapp på min dator där det stod lycka till :) När jag sedan kom in i klassrummet fick jag ett stort grattis skrivet på tavlan. Vilket gäng alltså! Så snälla och peppande, alla blev så genuint glada för min skull, elever som lärare ♥
 
Jag har föreberett mig, övat och övat. Skrivit planeringar, gjort powerpoint, matris, läst mig in på bedömningen osv. Jag stannade kvar till klockan 18 två kvällar i rad och tränade på lektionen i ett tomt klassrum. Jag är så jäkla stolt över mig själv! Detta känns så skönt. Jag är otroligt målinriktad och ger jag mig in i något så ska det göras ordentligt. När jag fick reda på det så var mamma såklart den första jag ringde, hon var nog för tusan mer nervös än vad jag var, sötaste mami. 
 
Såhär glad var jag efteråt!!!
Bästa! 
 
Nu ska jag njuta av kvällen. Titta på halv åtta hos mig, äta, blogga, läsa en stund och titta på Wahlgrens värld :)



T r ö t t

Waah jag är så trött! Har gått och lagt mig vid 2 tre nätter i rad nu. Varför Carro varför?? Är ju bara svintrött sen.

Den här veckan kommer min handledare och ska bedöma min praktik och jag är äckligtmycketsjuktnervös. Kommer absolut inte kunna slappna av innan han åkt.

Ska plugga en stund nu och sen sova. Puss!




En kväll i augusti på väg till hamnen

4e dagen i Grekland fotade jag ingenting på stranden, det var rätt skönt att vila från kameran. Däremot tog jag självklart med den när vi skulle ut på kvällen. Här ser ni tre bilder från balkongen. Min favoritkjol på, den är så snygg!
Balkong with a view!
Hur fint ljus?
Framme vid hamnen men där är så fint så den förtjänar ett eget inlägg!



Rosé

Kär i denna hållaren till hushållspapper. Marmor och koppar. Kan det bli en bättre kombination? Är såå fin i köket.




Gopro hero 5 black

Igår beställde jag äntligen en gopro! Valet föll på Gopro hero 5 black som är en av de nyaste och bästa modellerna. Den är vattentät och behöver inget extra hus utan det är bara till att direkt doppa den i vatten. Jag beställde med minneskort och extra batteri och priset landade på 5000 kr. Dyrt men hoppas den är värd det. Ojoj vad jag ska filma både i Dubai och USA. Vloggar here I come.
 



Ain´t no sunshine when she´s gone




Sun (not fun) day

Igår hade jag och mamma en mysig dag på stan. Det var så länge sedan vi två var på stan utan att stressa och ha någon tid att passa. Först åt vi lunchbuffé på Cats, gott! Favoritstället i Hässleholm. Sedan gick vi till Espresso House där jag beställde en frappe. Vi gick även inom h&m men tycker de har riktigt fula kläder på sistone, tyvärr.. Köpte dock ett solpuder så jag är nöjd.
Mitt nya objektiv har nu kommit så jag kan äntligen fota med kameran igen.
 
Söndag igen då.. Jag hatar söndagar för har alltid en massa att göra.
 
Dagens must do;
- planera kommande lektionerna på praktiken + inför när jag blir bedömd
- plugga vilket innebär fortsätta läsa min litteratur och anteckna en massa (jääätteviktigt att jag faktiskt pluggar mycket)
- beställa biljetter till Dubai till de resterande sevärdheterna
- städa mitt rum
- välja ut kläder för kommande veckan
- söka jobb
 
Men åh så bra, jag ska kika in på bloggen på kvällen och se hur många av de här sakerna jag har gjort.. Gissar på inte fullt så många som 5 meeeen.



Burj Khalifa

Nu är biljetterna även bokade till Burj Khalifa, världens högsta byggnad. Det finns olika biljetter i olika prisklasser, de vanligaste är våning 124 men det finns också at the top sky biljetter som tar en upp till våning 148. Det är en slags VIP biljetter. Mindre folk och mer lyx. Jag och mamma bestämde oss för att köpa just de här biljetterna. Är man i Dubai så får man ju för tusan lyxa till det!
 
Är riktigt taggad, detta verkar vara helt underbart.
 
En biljett kostar drygt 1200 kr.
 
Såhär ser det ut at the top. Hur coolt när han sitter ner utomhus och kollar ut? Detta kommer att bli såå fantastiskt.



Dubai fontän abra

Bokade nyss biljetter till vår andra sevärdhet i Dubai. Ingen har väl missat Dubai fontänerna? Så sjukt coolt! Jag vill se detta skådespel dels under dagen men också när det är mörkt. 
 
Bokade precis en abra åt mig och mamma. Klockan 17.45 ska vi åka med denna i 30 minuter runt fontänerna. Ser ju hur mysigt ut som helst. Priset är hyffsat också, 168 kr per person. Billigaste i Dubai än så länge haha.



Drömmen om New York

New York, staden som aldrig sover - säg mig vem som inte drömt om att åka dit? Det har varit min dröm väldigt länge. Det är ju ett litet lifegoals, liksom kunna pricka av på listan att man varit i New York. Jag och mamma pratade om det för några år sedan och jag har lovat henne att bjuda på en resa till New York där jag betalar allting. Jag vill inte att mamma betalar en enda dollar på den resan utan jag ska stå för flyg, hotell, all mat, shopping osv. Som tack för allt hon har gett mig under hela min uppväxt. 
 
Vi pratade om New York idag och kom fram till att det vore hur mysigt som helst att åka dit under vintern, nära jul. Ni vet - när hela New York är upplyst av juldekorationer och bara så wow. Tanken är ju att jag ska få jobb i januari så vi har pratat lite om december nästa år. Hoppas verkligen det går!
Cassandra ska dit nu i jul, du får berätta allt honey!!



Saturday

Ha en bra lördag! Jag ska varva ledighet med plugg (tyvärr).

 



Äntligen ledighet

Hur skönt med fredag? Jag har rejält med plugg i helgen men ikväll ska jag ta det lugnt. Titta på idol, äta något gott och koppla av en stund. Helt fel som åkte ut förra veckan, liksom what, Zeana? Hon är fett cool! Jag hejar verkligen på Feliks och Liam. Två killar med det där lilla extra, sen ser båda så jävla bra ut också - framför allt Felixs. Killen är fkn goooals.

 




Fullt upp

Hej hjärtan, hoppas allt är bra med er!
 
Jag har fullt upp både med praktik och skolan med examensarbetet. Praktiken tar upp mycket tid, är liksom borta hela dagarna och när jag kommer hem är jag så trött så det är verkligen omöjligt att öppna en bok och börja läsa - igår gjorde jag dock det, tro det eller ej. Vardagen känns fett tråkig nu, det är bara saker med skolan som gäller. Drygt 90 dagar kvar sen behöver jag förhoppninsvis inte ha och göra med universitet i Helsingborg igen, kommer bli en sån lättnad. För att det ska hända krävs dock en jäkla inställning till att klara detta nu. Vardagen kommer dock vara såå tråkig, har press, krav och stress på mig hela tiden och även när jag bestämmer mig för att inte plugga en dag så finns det ändå med i tanken och jag kan inte slappna av.. Kommer inte ihåg när jag läste en bok som jag själv valt senast och verkligen kunde slappna av och leva mig in i boken till hundra.. Waah vilken press.
 
Nu ska jag sova, vi hörs imorgon.



Dear mami

Jag älskar henne mer än livet, seriöst. Min klippa, min trygghet, mitt stora stöd. Jag vet att vad som än händer så finns min mamma där för mig. Hon är den enda jag kan lita på till 101% och jag vet att hon aldrig sviker. Hon krigar alltid för mig och uppmuntrar mig. När jag är nere på botten drar hon upp mig.
 
Jag önskar att alla fick ha en sådan bra mamma som jag har. Varje barn i den här världen borde få uppleva den kärlek min mamma ger till mig. Det kommer jag att vara henne evigt tacksam för. 



The ocean and the sky are twins

Grekland
Makrigialos
Ocen Beach Club
Strand
 
Är lika med
 
Happy Carro



Yacht

Jag har ju lovat att dela med mig av allt vi ska göra i Dubai. Jag betalade precis för den första saken. Det tål att nämnas att Dubai är svindyrt! Alla sevärdheter och allt man gör är onormalt dyrt, mycket dyrare än i Sverige och på andra ställen. Meeeen förhoppningsvis är det värt det.
 
Det var Simon som kom på ideén att vi kan hyra en yacht. Jag gjorde reeserch och har varit i kontakt med managers på företaget. Utomordentlig service måste jag säga, riktigt trevlig och han har svarat på mina tusen mejl med en vänlig ton. 
Det är den här yachten vi hyrt den 1 november, 2 timmar mellan 9.30-11.30. Jag valde en 53ft båt som är anpassad för max 15 pers, vi blir 6. Tycker den ser riktigt fin ut och lyxig. Trots allt heter sidan xclusiveyachts så jag hoppas att de lever upp till mina förväntningar.
 
Att hyra denna i 2 timmar kostar 5900 kr. Dyrt va? Sjukligt dyrt.. Så jag hoppas att det blir kul! 
Verkar fett!
Han skickade den här cruise mapen till mig. Jag tror vi kommer åka ut mot Atlantis och förbi Burj Al Arab och fortsätta runt Jumeriah beach residence.



Trött

Praktiken rullar på, höll i lektioner idag och första var jättenervös men andra kände jag bara att äsch jag släpper nervositeten, jag vet att jag är duktig och det gick jättebraaa! Tredje dagen imorgon.

När jag kommer hem försöker jag plugga men hamnar oftast på soffan halvsovandes. Hollywoodfruar nu och sen lite plugg innan sängen. Vardag i en liten box.




The Gibson hotel

Som sagt bokade vi resa till Dublin igår och vi valde hotellet The Gibson hotel som verkar riktigt fint! Modernt och fräscht, precis som vi måste ha det när vi åker utomlands.
Hur fint? Längtar!
 
Någon av er som varit i Dublin? Ge mig tips.



Praktik

Hej babes!

Idag började min praktik. Skolan och platsen känns bra. Dock väldigt mycket att göra, samtidigt som jag måste skriva examensarbetet vilket är väldigt tufft. Har dock varit otroligt trött idag så ska göra klart uppgifterna inför imorgon och försöka sova tidigt. Igår kunde jag inte somna förrän vid 3 för hade äckligaste migränen.

 



En kväll på Kreta

Jag har lite brist på idéer till bloggen då jag inte kan fota med min kamera nu för jag tog ju sönder mitt objektiv i Grekland.. Fick en kommentar av en läsare att jag ju har en massa bilder att visa från Spanien, Grekland, Budapest och Polen och det är ju sant. Dumt att inte visa de med tanke på att jag fotar en massa för att just visa upp de för er.
Här är alltså bilder från den tredje kvällen i Grekland!
Vi var kvar på stranden ganska länge. Jag spenderade ungefär 11-17/18 varje dag på stranden för att det är life. Älskar att det knappt var något folk på stranden, en kväll var det bara jag.
Fixa sig inför middagen som vi åt på hotellet. Entrecot och chokladfondant. Jag är nöjd!
Hotellet ligger beläget på en hög kulle vilket gör utsikten magiskt speciell.



Jag ska till Dublin!

Spontanresa bokad såhär på kvällskvisten. En cityresa, nämligen Dublin! Jag har aldrig varit i Irland men huvudstaden verkar mysig, bra shopping och miljöombyte. Budapest blev ju en rejält positiv överraskning i somras så jag hoppas att Dublin också faller mig i smaken.
 



Sick

Detta är på riktigt så sjukt! Dubai är ju verkligen möjligheternas plats och detta ser så sjukt häftigt ut så det går inte att förklara med ord. Ni måste kolla på videon! Jag som vågar åka alla karueller i världen, vågar verkligen åka allt för ont i magen av denna vidoen. När de hoppar ut från flygplanet tänker jag bara vad gör ni???? Det suger verkligen till i magen, sjukt läskigt. Jag hade aldrig vågat göra det här men jag kan tänka mig känslan av att vara helt fri och adrenalinet man känner.
 
Detta överlämnar jag till modiga skydivers.
 
Ta på HD när ni kollar!
 
Egentligen var det denna videon jag ville dela;
https://www.youtube.com/watch?v=xFEN7BQ7Zus men fick inte in den på bloggen men kolla gärna på den också för den är ännu sjukare!



En bättre lördag

Hej darlings!
 
Vad har jag gjort idag? Jo först tog jag en rejäl sovmorgon. Jag har dragits med en fruktansvärt migrän de senaste 5 dagarna, ingen medicin hjälper och jag mår hemskt illa dygnet runt. I alla fall, klockan 14 mötte vi upp Simon, Alexandra, Evelina och Roman för lunch på wokhouse. Dubaiplanering var prio 1 eftersom att det är den familjen vi ska åka till Dubai med. Nu har vi fått oss en klarare bild på vad både vi och de vill göra där. Vissa attraktioner ska vi göra tillsammans och annat enskilt eftersom att vi självklart vill göra lite olika saker.
 
Alltså jag är så taggad så jag orkar inte!!! Jag ska blogga om allt vi ska göra där, det är så mycket cool! Fast samtidigt får jag ren och skär panik. Jag är en människa med stor beslutsångest. Ska jag välja chips och jag bara får välja en påse så står jag liksom där och denna??? Eller den här istället???? Skitjobbigt, for real. Problemet med Dubai är att vi bara kommer ha 6 fulla dagar där och det finns så sjukt mycket jag vill hinna med, se och göra så jag får allvarligt p a n i k. Hur hinner man med allt man vill? Svar: det går inte. Därför måste man börja välja ut och prioritera och det ger mig panic. Jag har aldrig varit i Dubai men jag vet redan nu att jag ska tillbaka dit och då stanna i 2 veckor. Det kommer bli mycket Dubaiinlägg på bloggen framöver men hoppas ni tycker det är kul. DUBAI!!!! Ja jag är övertaggad :)))
Ni kanske undrar hur denna underbara familjen ser ut och här har ni dem! Förutom fina Karolina som tog studenten. Så det är de här vi ska till Dubai med. Alexandra längst till höger ska jag till USA med :)
 
Hur som helst, efter att vi sagt hejdå så åkte jag till brorsans lägenhet för att hälsa på. Han har ju flyttat nu och det känns, konstigt? Har bott under samma tak i hela mitt liv och nu är han liksom borta, min fina bror trots att vi bråkar typ asmycket hela tiden? Men jag älskar honom så mycket. Han har Jack den här helgen och jag var där nästan 4 timmar och sen kom mamma en stund på slutet. Oh my vad jag älskar Jack och han älskar mig så mycket så det gör nästan ont i hjärtat. Ingen annan fick tvätta hans hår utan det skulle jag göra. Tvätta håret på det där fina lilla huvudet och sedan bäddade vi ner oss i soffan, sån mysis!
Jag och Jack tog en massa bilder med snapchatfilter, alltså de är ju så roliga! Tycker första bilden blev riktigt söt och denna är ju bara fett rolig.
Brorsan köpte en fet familjepizza som vi åt, alltså den var verkligen sjukt stor.
Vi fortsatte ta bilder och som vi skrattade åt denna! Jack bara "jag är en flicka" dööööör.
Brorsan lekte stark (okej han är stark) och gjorde armhävningar med Jack på ryggen.
Avslutade med häng på soffan. Bra kväll med bästa familjen.
 
Okej, let´s face it kvaliten suger men det är mobilbilder och ibland fångar mobilen roliga ögonblick bättre än vad kameran gör.
 
Förresten, har någon av er tips på en grym gopro men som ändå har ett rimligt pris? Tänker 3 tusen som max även fast det är lite dyrt. 



Paradiset på jorden

Jag har nu varit i Makrigialos som är en liten fiskeby i Grekland 2 gånger och efter varje gång känner jag lite nej nu är jag klar med Makrigialos, nu har jag upplevt denna by och nästa gång provar jag på något annat men nej för tusan. Jag vet inte vad det är, jag kan inte riktigt sätta fingret på det men det är något med det här stället som är magisk. Något som gör att jag dras dit som en magnet. För mig är detta paradiset på jorden. Makrigialos är mitt paradis. Jag tror jag måste boka en resa dit redan nästa sommar igen. Jag m å s t e !