slide show

Bilder från Sthlm, del 1

Nu kommer det lite bilder från dagarna i Stockholm. Delar upp det i delar eftersom jag har typ 300 st. Börjar med bussen.

Kl 8.15 gick bussen från Linné mot Sthlm. Jag satte mig längst bak med Emma, Simone, Tobbe och Robin. På med åksjukeplåstrena och sen körde vi. De 8 timmarna gick faktiskt hyffsat snabbt måste jag säga! Med både allsång och dans från killarnas sida flöt det på. Sen snackade vi, löste lite korsord, vissa somnade då&då, stannade vid Brahehus och lite andra saker. Sen var vi äntligen framme.


Morgontrötta på bussen. Mahmoud och Jordi.


Martin och Orgi.


Simone.

Mina söta vänner Emma & Simone :)


Tobbe var glad!



Samir var på G som vanligt ;)

Fler bilder kommer, många fler.



Crazy boys

Okej jag har icke packat upp än, seg tjej..! Vad ska ni göra på valborg btw? Själv ska jag inte göra ett skit. Jag & Maja tänkte hitta på något men vad?!

Här kommer ett klipp från Sthlm resan, har rätt många klipp. Ja, vi hade det skoj på bussen!


Samir och Ali i bussen på väg mot Sthlm. Det var just tack vare sånt här som bussresan gick så snabbt :D Love it!



West Virginia

Är riktigt sliten idag, sitter just nu och bläddrar igenom bilderna från Sthlm och lyssnar på West Virginia som påminner om bussresan.


Bra remix! Lägger upp klipp på vår allsång sen höhö.

Nu ska jag packa upp resväskan, blöö.


Tog med mig alldeles för mycket kläder, som vanligt ju.



Drottningholm

Sov läääänge idag, så himla skönt! Så trött som jag var igårkväll har jag nog aldrig varit, somnade seriöst på 1 sek. Sov 10,5 timme. Jämför det med 9 timmar på 3 dygn..

Laddar just nu över bilderna från Sthlm, 329 bilder på min systemkamera. Ojoj!


En bild från Drottningholm :)



Hemma från Stockholm!

Hemma från Stockholm nu. Det har verkligen varit en awesome resa, mycket bättre än förväntat. Vi har haft så himla roligt, finns seriöst ingen bättre klass än S2SHB. Söta och snälla kompisar har man också! Som till och med säger till busschauffören att han inte ska köra än för jag måste ta min spruta. Hur snällt?!

Har jättemånga bilder att visa er, Samir tog nog 150 bilder med min kamera igårkväll, jag har själv inte ens sätt alla än haha.


Trött men glad tjej! Har under 3 dagar endast sovit 9 timmar tillsammans. Det borde man göra på en natt?



Myyys

Sitter på vårt rum med 11 pers, spelar kort och snackar. Mys!




8 timmars bussresa påbö...

img_5249 (MMS)

8 timmars bussresa påbörjad nu.. Är rätt trött om man säger så va, hörs sen ;)




Godnatt från Stockholm!...

img_6807 (MMS)

Godnatt från Stockholm! Har huvudvärk :( men kommer säkert inte kunna somna.. Hörs imorgon. Slänger in en bild från dagen.




Statsrundtur med buss n...

img_6807 (MMS)

Statsrundtur med buss nu, sov inte bra inatt så jag är trött! Hinner förhoppningsvis shoppa lite efter detta, sen riksdagen, Drottningholm och Dramaten.




STOCKHOLM

Vi har det bra här i S tockholm :D Efter 8 timmar i bussen kom vi fram till vandrarhemmet som är väldigt fint! Vi har varit på Vasamuseét, tagit en massa kort, ätit på Pizza Hut och strosat runt lite på stan.
Nu är vi dödströtta, eller inte jag men de andra ;) Några är ute nånstans nu, i någon bar eller något men jag, Simone och Emma kom tillbaka till rummet där vi nu sitter och chillar.
Imorgon är det en lång dag med b.la riksdagen, drottningholm, dramaten, guidad tur över Sthlm och något annat.

Ska typ borsta tänderna nu sen krypa ner i sängen. Ha det fint!



Sitte fortfarande i bus...

img_6807 (MMS)

Sitte fortfarande i bussen, 1,5 timme kvar, snälla gå fort! Ska nog äta lite kex eller något annat gott nu, mihi!




Mot Stockholm! Nu sitte...

img_6807 (MMS)

Mot Stockholm! Nu sitter vi i bussen på väg upp till Sthlm. Vi har åkt i drygt 1 timme, typ 7 kvar? Uuh börjar känna mig lite åksjuk, hoppas plåstret hjälper lite. Hoppas vi ska stanna och äta snart. Såhär det vandrahemmet ut btw, rätt okej va? :)




Typiskt att jag ska var...

img_6807 (MMS)

Typiskt att jag ska vara en sån himla tidsoptimist. Liksom börja packa kl 23 kvällen innan man åker är inte okej.. Ska bada nu, göra inpackning och massa sånt och sen packa, packa!




PACKA!

Nu ska jag verkligen börja packa. Kanske dags för det nu va? Ute i god tid som vanligt japp. Haha kommer ihåg att jag hade en stor resväska till Skåneresan med som endast var 1 natt. Den var så tung så Samir fick tusenfaldigt ryggskott efter den tydligen ;) Stackars kille..

Vad behöver man ha med sig? Ge gärna lite tips på det viktigaste som man inet får glömma.


Ska gå till förrådet och hämta min rosa resväska nu!



Har precis kommit hem, ...

img_6807 (MMS)

Har precis kommit hem, efter 13 timmar! Är helt slut men måste faktiskt börja packa nu.. Har i alla fall köpt lite gott till Sthlm :D




Börjar kl 9.40 men kl 8...

img_6807 (MMS)

Börjar kl 9.40 men kl 8 åkte vid redan hemifrån med vår granne, hon skjutsade oss till Göinge bil då nu är jag och mami här, fett segt! Vi väntar på vår lånebil sen måste vi lasta allt från den gamla till låne. Sen måste jag hem en jättesnabb runda innan skolan. Därefter blir det skola till halv 5, Cambridge eng ju.. Sen ska jag och Maja ner till stan snabbt! Måste köpa lite saker inför Stockholm imorgon, även klippa luggen. Usch vad stressigt. Nya hörlurar måste mer införskaffas. Kommer väl hem halv 7, hungrig efter att bara ha ätit en macka på hela dagen. Ikväll måste jag packa till Sthlm, tvätta håret och 1000 andra saker. Bye bye älsklingbilen btw :(!




Stockholm på onsdag

Jag tror inte jag nämnt det här på bloggen men på onsdag åker vi faktiskt till Stockholm med klassen! Vi är där till fredag, ska bli väldigt skoj faktiskt. Kan ju inte bli annat med vår härliga klass.

Har bara varit i Sthlm 1 gång innan i mitt liv. Vi ska åka buss dit, kommer döööö haha. Nej men jag ska ha åksjukeplåster som jag hoppas hjälper.

Imorgon har jag riktigt mycket att fixa, har inte packat heller. Det får bli imorgonkväll.


Vi ska bland annat till Drottningholm.



Kan alla sh ord till pr...

img_6807 (MMS)

Kan alla sh ord till provet imorgon, gött! Har även gjort klart det lilla talet till historian och börjat på instuderingsfrågorna till soc.kunskapen. Nu badar jag, sen blir det tv, följt av mer plugg. Men vi hörs snart igen, när jag fönar håret! Sötis på bild btw (a)




Är ute i solen med Anja...

img_6807 (MMS)

Är ute i solen med Anja och pluggar istället För varmt hemma! Men nu måste jag verkligen koncentrera mig på samhället. Puss.




Pluggdags

Solen skiner, jag vill ut och sola. Jag måste plugga. Sista dagen på lovet ju.

Imorgon har vi samhälle "prov", vi ska kunna en massa juridiska ord. Vem lägger ett prov direkt efter lovet?! Kommer väl ta några timmar att plugga in alla de. Sen även historia tal, socialkunskap, läsa i engelskaboken och skriva på svenskan.

BUHU.

 



Årets första grillning!

Kom hem vid halv 11 efter en jättetrevlig kväll hemma hos Kemo och hans familj. Violetta och Semir var med där. Vi grillade och pratade en massa. Trevliga killar det där! Sen kom hans syrra och hennes man, de hade precis kommit hem från Dubai. Avis man blev!

Jag är så sjukt mätt. Har nog aldrig ätit så mycket som jag gjort idag haha. Från grillen blev det karékött, kycklingfile, smakade lite från en kycklingvinge, en korv med bröd och pommes. Redan där höll jag ju på att dö lite. Sen marshmallows, en bra stund efter så blev det både godis, glass OCH chokladtårta. Gott som bara den men sjukt mättande.



Kolla så fint de hade dukat!


Skulle också vilja ha en sån här mysig altan.


Lite bilder på den goda maten. Kycklingvingar, yummi.



Världens godaste kött att grilla.

Vad är detta, well well well done? Jag gillar´t!

Sen grillade jag och killarna marshmallows.

Semir.


Mammas morotskaka var populär. Dock gillar jag inte morötter så jag höll mig till..

..B&J!

Mamma hade även bakat min favvo chokladtårta.

Karolina som var brun och fin efter sin Dubai-resa och hennes mamma.

Violetta och Semir.

Kemo & hans pappa.


Jag och Karolina :)

Kemo.

Detta har sagts innan men tål att upprepas. Jag ÄLSKAR deras badrum! Seriöst, ge mig.

Stör mig på min lugg som bara den, måste klippas på tisdag innan Sthlm.

Killarna spelade FIFA.

Nu blir det GG sen ska jag sova. Tackar för en trevlig dag/kväll!



Nu ska vi snart hem til...

img_6807 (MMS)

Nu ska vi snart hem till Kemo och hans familj på grill. Jag älskar grillat! Första gången för i är med, mums. Har lite bråttom nu men jag antar att jag kan blogga från hans dator. Här är en bild från förra äret då vi grillade.




Gissa!


Nu tänkte jag har en liten gissnings tävling här. Hur mycket pengar tror ni det finns i spargrisen? Det är både 1 kronor, 5:or och 10:or.

Den som gissar närmast det riktiga svaret får en länkning ;)



Fredagskvällen & lördagen

Blev ju inte speciellt mycket plugg idag.. Och imorgon har jag inte tid, det får bli på måndag istället.

Nu tänkte jag uppdatera er om gårdagskvällen och dagen idag. Igår vid 22 stack jag och Josefin till björket, var typ inte alls mycket folk från början vilket är rätt tråkigt. Men vi dansade och hade skoj ändå, sedan kom det mer och mer och till slut blev det rätt fullt på dansgolvet. Dansade i nästan 4 timmar, så det ska va! Jag måste erkänna att man verkligen dansar loss bäst till gamla låtar, tex till "du är så yeah yeah wow wow". Sedan träffade vi även på några från Josefins klass så det blev en del dans med Amanda, Nilla och några killar. Tackar för en jätterolig kväll som absolut måste göras om. :D


En liten video från igår, riktigt kasst ljud, vet inte varför. Någon som hör vilken låt det är som spelas? ;)


Trötta tjejer efter all dans!

Idag tog jag som sagt sovmorgon, sen var jag ute och solade med Anja och sen åt vi pizza. Jag och mamma gjorde även i ordning vår lilla påskkorg som sedan var i kyrkan och fick lite heligt vatten över sig. Imorgon ska vi ha gemensam frukost, tradition i Polen. Mys.

Underbart med sol.


Gott!

Mobilbilder allihop men hoppas det duger. Nu ska jag snart sova, imorgon blir det grill, mums.



Kom nyss hem, ikväll sk...

img_6807 (MMS)

Kom nyss hem, ikväll ska jag bara ta det lugnt, känner att det behövs lite. Har i alla fall haft en bra dag, först var jag ute och solade i 2 timmar, Anja kom även ut och gjorde mig sällskap. Sen sa hennes mamma till oss att hon bjuder på pizza. Så nu ikväll stack jag och Anja ner till Montenegro och hämtade pizzorna som vi åt hemma hos henne. Lite färg har man också fått, härligt såhär innan Stockholm.




Soliga lördag

Ojoj så trött jag är idag. Sov i alla fall länge vilket var rätt skönt.

Idag händer faktiskt inget speciellt. Eller jag måste tyvärr plugga en del.. Har skjutit upp det hela veckan. Måste läsa i engelska boken, skriva lite på svenskan, socialkunskap, samhälle och skriva ett litet historia tal. Huh, mycket!

Jag ska i alla fall ut i solen nu, så kan jag läsa där. Hoppas ni med är ute i solen.


Haha bildbrist..



Hemma från björket nu, ...

img_6807 (MMS)

Hemma från björket nu, Josefins pappa skjutsade nyss hem mig. Är såå trött! Vi dansade hela tiden i nästan 4 timmar, så skoj. Jättebra kväll för övrigt, tack vare fina vänner och roligt folk. Nu ska jag checka mitt öga för att se om där är någon ögonfrans eller så, för attans vad ont jag har i ögat! Eller så har det ramlat i lite glitter eller något. På bilden ser ni en trött tjej och kvällens outfit. Nu ska jag snart nanna, har lock för öronen med, hög musik you know, hörs imorgon!




BJÖRKET

Sminkat klart mig nu. Checkar talang lite medan jag väntar på att maten ska bli klar. Har inte valt klänning än, beslutsångest ! Velar mellan två stycken, hmm får tänka lite till.

Klockan kvart i 10 hämtar Josefin mig så kör vi till björket. Ska faktiskt bli skoj! Hoppas på en rolig kväll med bra musik och mycket dans. Nu kör vi!


Josefin och jag på något bj.

Ha en bra kväll, det tänker jag ha.



Vilken klänning?

Hmm, funderar på vad jag ska ha på mig ikväll? Leggins och någon klänning men vilken? Ni vet ju lite vilka klänningar jag har, någon idé?



Vad tycker ni om denna vita?

Eller denna? BESLUTSÅNGEST.



Långfredag

Godmorgon!

Första dagen på hela lovet som jag sov läääänge! Superskönt faktiskt. Har nyss käkat frukost och nu sitter jag här.

Ikväll blir det björket med Josefin, har inte varit där sen i dec så det ska bli skoj.


Nu ska jag nog ut och sola 1 timme, sen ska jag bada.



The last song & Charlie st Cloud

Ikväll kollade jag klart på The last song, 5 gången jag ser den men den är lika BRA varje gång. Helt sjukt vad en film kan vara bra, jag gråter lika mycket (om inte mer) varje gång jag ser den. Galet sorglig på slutet. Jag brukar nästan aldrig kolla på en film mer än 1 gång men denna kan jag lova att jag kommer se minst 15 gånger i mitt liv.


Jag hoppas verkligen att alla mina läsare har sett den här filmen? Annars borde ni seriöst betala böter eller något haha. NI MÅSTE SE DEN!!

Nu ska jag och mamma checka Charlie st Cloud. Alex tipsade mig om den, så jag hoppas den är bra. Romantisk drama tydligen. Sounds good to me. Återkommer med recension sen ;)

Har någon av er sett den? (trött, osminkad på bilden men strunta i det)

Min poäng med det här inlägget var i alla fall; se the last song om ni inte gjort det!
puss,puss ♥



Vilken bil?

Som sagt så blir vi nog tyvärr tvungna att köpa en ny bil, mamma behöver ju bilen i aitt arbete och 30 000 för att laga den är förjäkla mycket, och det är inte lönt.. Vi har ju redan lagat den för 10 000.

Jag tycker inte de hade så snygga bilar på Göinge bil men någon måste vi ju välja. Help us!


Om jag skulle få bestämma så skulle jag lätt välja denna skönheten! Dock var idéen inte lika lockande för mamma så najee.

Antingen denna..

..eller denna.

Samma fast i röd.

Detta är min favorit av dessa. Inte mammas dock :(

Vilken tycker ni?



Tired girl

Nu är jag hemma igen. Vi var som sagt på Göinge bil innan, lägger snart in lite bilder på bilarna. Dock ÄLSKAR jag vår gamla bil, känns sorgligt att vi aldrig mer kommer åka i den :(

Zumban var skoj som vanligt, men jooobbigt! Och hahaha mamma har verkligen ingen rytmkänsla, det vet hon om själv ;) Hon bara; Caroline, detta var första och sista gången jag provar på zumba. Haha söte mamma då, det var nog inte riktigt hennes grej.


Lite trött va.



Zumba med mami

Solen skiner och det är 21 grader inne och jag har suttit framför datorn hela dagen.. INTE OKEJ CAROLINE. Nu ska jag packa träningsväskan och sen dra mig ner till Göinge bil med mami. Vi ska kolla om det finns någon relativt bra ny bil.

Sen skjutsar Violetta oss till Qpoolen där det blir zumba med mamma. Hoppas hon överlever ;)

Imorgon blir det troligen björket med min fina vän Josefin, hoppas, hoppas.


I somras i Kstad. Vill ha tillbaka mina slingor !!

Packa väskan var det ja.



GLAD PÅSK

Glad påsk på er läsare! :)

Hos oss fortsätter påsken bara med en massa problem. Bilen kommer kosta 30 000!!!!! Var f*n får man så mycket pengar ifrån? Det är ju inte ens lönt att laga den. Jag vet inte alls vad/hur vi ska göra. Ååh blir galen. Violetta ska i alla fall skjuta oss till maxi idag så att vi kan handla lite. Sen ska hon köra mig och mamma till zumban.

Jag har övertalat mamma att hon ska följa med på zumba idag. Haha vi får se hur det går, mamma är ju inte ett så stort fan av träning om man säger så. ;)





JAG VILL HA

Idag på stan så hittade jag både en helt underbar ring och en topp som jag så gärna vill ha. Dock måste jag spara pengar till sommaren och måste tyvärr hålla igen lite på shoppingen nu, gör typ ont i hjärtat haha..


Ringen i mitten, me want.


249 kr dock, lite dyrt.

Ska kolla GG snart, see ya ♥



Veckans fråga

Vad gör ni mest, är inne på datorn eller kollar på TV?

Jag spenderar helt klart så många fler timmar framför datorn än TVn. Brukar inte kolla på mycket på TV ändå, blir väl några timmar i veckan men inte mer än så. Dock så spenderar jag alldeles för många timmar framför datorn, inte bra.. På helgerna kan det bli runt 6-7 timmar. Sååå illa. Men det tar tid att ha två bloggar, läsa en massa bloggar, fb och en massa sånt.


Big love! Jag ska försöka vara inne på datorn mindre dock, försöka var det ja.



Home

Är hemma från stan nu, eller ja jag kom hem för ett tag sen. Cassandra skulle till jobbet. Nu gör mamma mat, vi har typ nästan ingen mat kvar hemma eftersom bilen är sönder :o men det blir baguetter från ugnen och pommes till. Kan bli gott ändå!


Hittade denna underbara toppen inne på H&M! Men hade inga pengar.. Och den finns inte på nätet :'(



Stan med bästis

Vaknade runt 10, nu sitter jag och äter frukost och kollar på seven heaven.

Ska strax börja fixa mig och sedan ta bussen in till stan kl 12 där jag ska träffa Cassandra. Vi ska gå runt och kolla i affärer och sen fika. Mys!



Morgontrött, ehh jaa.

Synd att det inte är bra väder :(



Paradise Oskar

Slapp kväll! Har kollat på inför ESC och nu ser jag på Amerika´s got talant. Sen ska nog jag och mamma se GG som vi spelade in i söndags då jag var hos Maja.


Jag älskar Finlands bidrag, så himla fin låt.

Nu ska jag kolla vidare. Imorgon blir det stan med Cassandra men vi hörs innan dess.



Är hemma från zumban nu...

img_6807 (MMS)

Är hemma från zumban nu, trött ! Passet idag var riktigt jobbigt, och svinvarmt! Man höll typ på att dö.. Mycket folk + sol = ett helvete att träna. Men det var i alla fall skoj. När jag kom hem hade mamma redan hällt upp vatten i badkaret så nu badar jag. Blir god middag ikväll och sen ska jag bara ta det lugnt. Datan, film och tv. :)




Sittet på bussen på väg...

img_6807 (MMS)

Sittet på bussen på väg till qpoolen nu, bilen funkar ju inte -.- Jag hatar åka kollektivt.. Monika kunde inte hänga med idag så det blir att träna själv, tråkigt jao. Men zumba är ju skoj! Är snart framme men det börjar inte förens 17.50 så jag får vänta, yey.




Brunt & flätat



Även detta skärpet låg i paketet. Så snyggt till en vit klänning! 79,50 från H&M.



New

Kommer ni ihåg H&M paketet? Nu tänkte jag visa vad som var i. Jag skickade dock tillbaka 2 tröjor.


49 spänn. Perfekt till gymmet :D



Bilder från wok house i fredags

Nu kommer äntligen lite bilder från i fredags.
Som sagt så hade jag aldrig ätit på Wok house innan och jag gillar prova ny mat så det var ju perfekt. Vi mötte upp Semir och Violetta vid halv 7. Var skoj att träffa Semir, har inte gjort det på länge! Vi snackade och åt i typ 2,5 timmar. God mat, mysig restaurang, trevlig personal, bra sällskap. Då blir det ju inte annat än en bra kväll. Man väljer mat från bufeén, sen steker de allt mitt framför en. Väldigt praktiskt och bra ju. Kan lägga in bild på det imorgon.

Lite bilder;



Mamma åt små vårullar till förrätt.

Violetta och Semir.

Jag åt kycklingfilé och pommes. Så himla gott !

De andra åt buffé.

Haha vi fick lite Thailand känsla sådär och körde med brillor ett tag ;)

Jag och mami.


Haha no comments..


Cool kille!


Vi bad om extra chokladsås och det kan man väl säga att vi fick :D

Nu ska jag läsa lite och kanske börja kolla på någon film.



MÅNDAG

Hallå!

Usch vilken jobbig dag.. Vet inte vad felet på bilen är, de kunde inte ta reda på det idag. Förhoppningsvis får vi svar imorgon. Utan bil känner vi ju oss rätt, ja lost? Klarar mig inte utan mamma bil haha!!!

Annars har jag hållt på med garderoben hela dagen, gjort plats till den och så. Nu är jag trött! Ska äta lite nu så hörs vi snart igen. Pusspuss! ♥


Trött chay!



Helvete! 1250 spänn för...

img_6807 (MMS)

Helvete! 1250 spänn för det här bara! Kan vara att mamma råkade tanka disel ist. Fan,fan!!




Jäkla cp dag! Sämsta da...

img_5249 (MMS)

Jäkla cp dag! Sämsta dagen ever typ ! Ååh. Redan igår när mamma skjutsade hem mig så hände något med cp bilen! Den började hoppa och skaka som en galning. Vad fan är felet med bilen nudå?! Jag vet inte ens om mamma kommer kunna åka till Göinge bil idag, hon kunde knappt köra in till garaget igår. Bilen har kostat henne 10.000 kr sen februari, det är ju helt sjukt. Mamma är helt knäckt, jag förstår henne. Pengar växer inte på träd va.. Sen är det asmycket problem med garderoben med. Vi kan inte hämta den ju, kostar 500 kr för dem att skjutsa hem, ehm nej! Man måste lämna kvitto, liksom jaha. Vi ska fixa en taxi som kan hämta den. Så himla mycket problem med allt bara. Är så trött på allting.




Klockan är 2 på natten ...

img_6807 (MMS)

Klockan är 2 på natten och jag är på väg hem från Maja, sent det blev! Men timmarna går fort när man har skoj. Trevligt med film, pizza och sånt. När jag kommer hem blir det sängen direkt, natti.




Filmkväll @ Maja´s place

Nu sticker jag hem till Maja på filmkväll. Det var sjukt länge sen vi var hos henne. Det blir chips, godis, pizza och filmer. Låter inte helt fel va?

Vi ska se letters to Juliet, har redan sett den men älskar den! Sen ska jag hyra en till, vet inte vilken dock.


Är nog inte hemma innan 12 i alla fall men vi hörs när jag kommer hem.



Storstädning

Sämst uppdatering idag ju ! Men jag har städat precis hela dagen. Röjt undan i hela hallen för att garderoben ska få plats där. Och det var himla mycket arbete kan jag säga. Är tveksam om den ens får plats där, vet inte hur vi ska göra med den man hänger upp jackor på då. Vi har helt enkelt en lite för liten hall.. Eller så kanske det inte var så smart att bestämma sig för ett garderob med 3 dörrar, eheh.

Har nyss ätit middag och snart ska jag fixa mig lite sen bär det av till Maja. Ingen söndagsångest här inte, det är ju lov! (y)


SOMMAR.

Har en massa bilder att visa er från restaurangen med Semir i fredags, "photoshooten" igår och antar att det blir lite bilder ikväll med.

BTW, TIPS PÅ NÅGON NY ROMANTISK BRA KOMEDI VI KAN SE??



Solbrillor, come back!

Var f*n är mina Gucci solbrillor?! Jag har letat som en galning efter mina äääälskade solisar men de finns ingenstans. Det är seriöst det enda paret som jag älskar. De är ju galet snygga. VAR ÄR NI??????



Kan jag ha tappat de? Fast nej, jag tror inte det! Men var är de dåe?



Photoshoot

Nu sticker jag ut en runda med Anja. Vi drar nog ner till väster och fotar lite. Lägger upp bilder här sen.


Haha troll.. Har 9 minuter på mig att sminka mig, välja kläder och klä på mig. Tidsoptimisten no 1.



Nytt skal

Blev inte ut och fota. Skoj när folk inte svarar när man ringer..

Har lite nya saker/kläder att visa er som jag fått/köpt under den senaste tiden.



Det här skalet fick jag i julklapp men packade upp det för 1 vecka sen, ehh seg tjej! Dock är det sjukt svårt att få av, jag och mamma fick hjälpas åt att dra bort det haha.



Ut och fota

Trött jag är idag ! Vet inte varför, kanske pga vädret? Har inga speciella planer för idag. Ska ut med Anja en runda snart.

Fotoshoot på G med min systemkamera. Ska även kolla om det finns några blommar någonstans så man kan fota de med.


Världens bästa julklapp, ohja. Till Stockholm ska jag ha med mig kameran så förvänta er bilder i massor på min underbara klass!

Hoppas bara det inte börjar regna nu..



Hur söta..?



OMG söta !! Ge mig en av dessa underbara valpar?! Vill ha, vill ha, vill ha :(

Började ladda upp bilder från idag nyss men sparade det i ett utkast. Är för trött för det idag. Nu ska jag sova, natti!



Bra fredag!

Hejsan!

Jag kom hem för en liten stund sen, efter en mycket trevlig kväll på Wookhouse med Semir. Så himla god mat. Tog lite bilder så de kommer upp på bloggen snart.

Förövrigt så har dagen annars varit bra den med. Skolan var ju rätt chill, vi hade typ självstudier i socialkunskap så då gick vi runt och letade påskägg istället. Sen svenska och efter det 2 timmars håla innan spanskan. De flesta drog hem och struntade i spanskan men duktig som man är stannade jag kvar ;) Det gjorde Tobbe och Viktor med, så vi satte oss i bibblan och snackade/pluggade tills klockan blev 1. På spanskan spelade vi bingo, vann 2 gånger ;) Sen var det dags för LOV. ♥




Trött efter ett mördarp...

img_6807 (MMS)

Trött efter ett mördarpass på gymmet! Vill sova nu haha.. Ska hem en snabb runda, lägga på lite nytt smink, byta om och sen åka iväg till stan för att möta upp semir. Vi + våra mammor ska äta på wookhouse. Har aldrig ätit där men hoppas det är gott. Gör ni ikväll?




LOOV! Otroligt skönt, v...

img_6807 (MMS)

LOOV! Otroligt skönt, verkligen. Jag är galet skoltrött så ett lov sitter fint just nu. Typ 2 veckor senare i år, inte konstigt att man är helt slut. Var i skolan redan 7.40 för att vara med i påskäggsjakten.  Vi sprang runt på skolan som galningar, tror ni jag hittade något ägg?! Svar nej! Maja hittade 5 ;o efter ett tag hittade Emma ett till och gav det till mig :D mycket snäll kompis man har! Nu blir det gymmet.




Oj vad klockan är mycke...

img_6807 (MMS)

Oj vad klockan är mycket. Fattar inte varför jag inte badade för typ 2 timmar sen. Kommer ju inte bli färdig förens 1.. Och imorgon ska jag va i skolan redan kvart i 8. Ehh lycka till Caroline! Jag, Emma och Maja ska i alla fall vara med på påskäggsjakten! Sweet. Nu ska jag läsa vidare i the last song. Är typ på s 13. Den är på engelska och skitsvår! Ja, det är självklart till skolan, skulle inte läst en eng bok på 400 sidor frivilligt annars.




Popular


Var preimiär för Erics Popular idag :D Me like. Fast jag fattar inte poängen med varför den är så mörk?! Man ser ju inte så mycket..



Hello Kitty

Kolla vilka söta städsaker mamma köpte idag! Nu kan jag väl hjälpa till att borsta golvet (heter det så) och sånt ;)



Nu ska jag äta middag, GÖTT.



Påskäggsjakt

Chill dag i skolan! På socialkunskapen kollade vi film, sen hade vi håla i 2 timmar. Satt i elevrådsrummet med härliga människor och lyssnade på HÖG musik.

Innan dess så gick jag, Emma och Samir runder i hela skolan och hängde upp 30 lappar inför påskäggsjakten som är imorgon ;) Jag SKA hitta ett ägg ! Jag och Emma ska till skolan innan 8 imorgon, så håll tummarna för oss.


Har ni andra något liknande på era skolor? (y)

Nu ska jag plugga! Har typ 8 olika saker jag måste göra, kommer ta timmar.. Det mesta är till direkt eftet lovet och jag vill inte plugga mycket på lovet så bäst att sätta igång.



23.17


Klockan närmar sig halv 12 och jag är fortfarande jättetrött! Ska faktiskt gå och lägga mig nu. Eller först ska jag hitta kläder till imorgon, kanske läsa lite och sen sova.

Imorgon har vi en dryg håla på nästan 2 timmar mitt på dagen. Huh, vad tråkigt. Tur att det finns härliga människor i klassen man kan hänga med under tiden :)

Ni ser lite av dagens outfit på bilden. Kan lägga upp bättre imorgon. Natti sunshines. ♥



Ny TS berlock

I måndags piggade mamma upp mig med en jättefin Thomas Sabo berlock! Jag skulle egentligen endast in i affären för att hämta en katalog med alla senaste nyheterna men jag fastnade för den här snygga berlocken! Den kostade 299 och är från Katy Perrys kollektion för TS.






THOMAS SABO

Mitt Thomas Sabo armband är ju "fullt" nu, eller ja, jag har berlocker så att det täcker hela :) Men det har kommit ut så sjukt fina nu! Funderar på att köpa ett till och typ börja om.. Fast i så fall blir det i typ november.






De 4 sista är ju så snygga ! Älskar den rosa Converse skon. Meeeen jag vill köpa mig ett halsband med, de får dock vänta till oktober..

Jag fick ju en av dessa berlockerna av mamma i måndags, gissa vilken? :D



Jag. är. trött.

Jag är galet trött! Och jag har riktigt ont i huvudet. Det där blir ju kombinationen om man sover alldeles för lite och pluggas as mycket. ÄNTLIGEN är geografi provet över i alla fall! Men f*n vad svårt det var. Såna cp frågor, och en fråga stod inte ens med i boken!?

Ååh trodde verkligen det skulle gå bättre.. Skrev 5 sidor i alla fall. Jag tror jag kommer få VG, det måste jag ju nästan få. Hoppas bara inte en lärare kan sänka en då? För jag har haft mvg på allt annat.

Nu har jag precis käkat och nu ska jag chilla framför datorn till halv 5 typ. Sen göra matteläxan och lite samhällsord bland annat. JAG VILL HA LOV !


Synd att det inte är fint väder när jag äntligen har tid till att sitta lite ute eller så. Solen kom tillbaka!



Ögonen svider av trötth...

img_6807 (MMS)

Ögonen svider av trötthet! Tänkte plugga geografi till halv 2 men nae.. Är verkligen astrött så jag orkar inte plugga en sekund till. Tror det mesta sitter nu, förutom typ lågtrycksbältet, västvindsbältet, orografisk nederbörd och lite sånt. Men det repeterar jag snabbt imorgon när jag vaknar. Ska bli så skönt när provet är över! Nu ska jag sätta in hörlurarna i öronen och somna till lite underbar musik. Idag försov jag mig och vaknade halv 10, ehehh. Ska inte hända imorgon!




Kom nyss hem från skola...

img_6807 (MMS)

Kom nyss hem från skolan. Nu ska jag byta om till myskläder och plugga geografi.. Vill inte! Orkar inte! Men måste :( Plugga fram till kl 21 hade jag tänkt. Ha det fint! Slänger in en liten dagens outfit med. Klänningen är från Nelly.com




Trött är bara förnamnet

Är galet trött! Geografin tar slut på precis alla mina krafter, fy vad tråkigt det är. La ner plugget för ett tag sen och nu fick jag äntligen 30 min framför datorn.

Imorgon slutar jag halv 5 och då blir det hem att plugga inför provet.. Dålig uppdatering imorgon med alltså men på onsdag, dååå ;)


Bild från min födelsedag.

Kan dock inte gå och lägga mig än. Drygt 20 spanska glosor måste pluggas in. TJOHO.



Har haft en riktigt dål...

img_6807 (MMS)

Har haft en riktigt dålig dag! Sämsta på länge faktiskt. Den var dålig redan då jag vaknade. Är trött och har huvudvärk. Att vi inte redovisade engelskan gjorde inte saken bättre. ALLA grupper utom våran hann. Har alltid sån äcklig otur? Det försämrade mitt humör typ 1000 gånger. Geografiboken ligger och stirrar på mig. Jag orkar inte. Men måste. Plugg några timmar nudå. = mitt humör blir ÄNNU sämre. Mamma piggade i alla fall upp mig med en Thomas Sabo berlock, det enda positiva med dagen.




Mycket tråkig helg.

Med detta inlägget säger jag nu godnatt efter världens sämsta och tråkigaste helg!! Detta slår rekordet, det var min tråkigaste helg i mitt 18 åriga liv. For sure!

Pluggat typ hela lördagen och idag har jag bara pluggat och pluggat! Min hjärna är helt slut. Hatar verkligen skolan ibland -.- Och mest av allt hatar jag geografi. Har asmycket kvar att plugga in så dagen imorgon kommer ungefär se ut som den idag. + skola dårå. Shit vad kul alltså.

Hoppas ni haft en mycket bättre helg än mig?

Engelska muntlig redovisning imorgon om Mary Shelley (tråkig författare!), skoj att ha det på en måndag ju. Det är jag, Maja, Felica och Annie som ska redovisa tillsammans så bättre än att stå där själv i alla fall.

Oj, känner att jag var väldigt negativ i detta inlägget. Får man väl va ibland?


Natti!



Ikväll är det säsongspr...

img_6807 (MMS)

Ikväll är det säsongspremiär för Gossip girl! Äntligen säger jag bara :D Ååh världens bästa serie. Blev överlycklig när jag såg att det börjar idag. Xoxo gossip girl.




Jag hatar geografi, jag...

img_6807 (MMS)

Jag hatar geografi, jag hatar geografi, jag hatar det!! Vindar, luftskillnader, lågtryck, högtryck, passadvindar, tropiska lågtrycksbältet. Vem bryr sig?!




Söndagsångest!

Idag har jag riktigt mycket att göra. Hallå söndagsångest!

Åt nyss frukost och nu måste jag snabbt städa mitt rum (hänga kläderna i garderoben). Sen ska jag klistra på engelskan på talkort och öva på det!

Sen blir det geografi i 4-5 timmar, beror på hur länge jag hinner. Har även samhälle och FCE som måste hinnas med idag.

Jag. Gillar. Inte. Denna. Dagen.





Tråkiglördag.se

Så nu är det färdigpluggat för idag ! Att plugga på lördagar borde seriöst vara olagligt. Det är det tråkigaste som finns. Jag kan garanterat säga er att detta varit den tråkigaste och sämsta lördagen i mitt 18 åriga liv.

Gav mig på att skriva en sammanfattning på alla geografi sidorna till provet. Gick sådär va.. 5 timmar senare fick jag i alla fall ut 5 dataskrivna sidor. Men lycka till att plugga in allt det nu. Fast jag tror att jag lärde mig lite när jag skrev sammanfattningen i alla fall. Imorgon är det jag och geografiboken som gäller, i flera timmar.

Skrev även klart mitt engelska tal nu och skrev in det på datorn. Nu är jag helt slut. Ska läsa lite och sen kanske börja kolla på The last song. Ja jag har sett den 4 gånger redan (a)


Bra att jag har Alex som kan underhålla mig lite mellan alla passadvindar och monsuner! Yes, vi har båda haft lika tråkigt idag.

Nu börjar ögonen svida lite av alla timmar framför datorn. See you.



Vår




3 bilder från idag. VÅR. ♥



Bra minne!


Världens bästa mobil, ohja! Jag älskar verkligen min iPhone, man kan väl säga att jag är beroende. Men det finns ju verkligen allt på den. Ringa, SMSa och såna standard-saker. Blogga, alla roliga spel, internet osv.

Och en annan sak jag älskar med den är minnet. Mest SMS minnet. På min förra mobil kunde jag nog max ha 1000 SMS tror jag men på denna så har jag, tja 60 000 SMS borde det nog va nu? Skickar ca 2000 i månaden och får väl ungefär lika många tillbaka så under dessa 13 månaderna jag haft den borde det vara runt 60 000. Och det är inte ens fullt! Lovely.

Brukar ni radera era SMS? Jag sparar nästan precis alla :) Väldigt praktiskt med konversationerna i iPhone med.



Hemma från stan

Hemma från stan nu, köpte ingenting :( Alla andra affärar var öppna till 3 förutom Guldsmedjan som jag ville mest till, den var öppen till 2..

Nu blir det geografiplugg. Tråkigare finns inte!!! Men jag kan inte ett skit, så några timmar nudå.


Vad gör ni idag ?



Scones & stan

Började morgonen med scones, så himla gott ! Solen lyser ute, och jag ska alldeles strax iväg till stan. Solbrillorna och trenchcoaten åker på! Första gången jag har på mig den :D

H&M och Guldsmedjan ska jag kika in i, Thomas Sabo smyckena lockar..





The SMS battle

Freeedag! Lovely. Men jag måste plugga, mindre lovely. Dock absolut ingen plugg idag, pluggar aldrig på fredagar. Blev gymmet efter skolan, skönt men nu har jag träningsvärk.

Dagen i skolan var väl skoj, efter socialkunskapen såg vi att det stod några tjejer från SMS battle i korridoren. Det är en tävling som går ut på att man ska skriva den här texten;


Man skulle tävla 2 och 2, skriva det här smset så snabbt som möjligt, med alla kommatecken, punkt osv och sen trycka på en knapp när man var klar. Både jag och Ralle har iPhone så vi tävlade emot varandra. Hans telefon laggade tydligen och det gjorde min med, sen skrev jag typ fel hela tiden. Så typiskt när man blir stressad ju. Jag klarade det på 34 sekunder och jag vann över Ralle ;) Dock har jag låångt ifrån den bästa tiden men man kunde vinna lite småsaker ändå. När Emma tog tiden på mig fick jag 28 sek men man fick bara tävla en gång..

Samir och Tobbe in action. Samir fick 27 ;o Duktig kille!

Nu ska jag chilla hela kvällen, ha det fint.



Trött chay

Klockan är nu halv 1 och ögonenlocken känns verkligen tunga som sten! Är sjuuukt trött men var tvungen att plugga in de sista spanska glosorna nu. Blir en del plugg i helgen, känns ju sådär måste jag säga. Dumma geografiprov. Bränn upp boken åt mig?!

Imorgon är det ju fredag och det känns i alla fall bra. Efter skolan sticker jag ner till gymmet och tränar någon timme, som vanligt. Fredagar gillar jag ! Det är en härlig dag det.

Nu ska jag snabbt packa ner träningsväskan (hinner aldrig på morgonen..) och välja kläder till imorgon. Sen SOVA. Och imorgon SKA jag komma i tid till socialkunskapen! Har seriöst kommit försent varje tors och fredag sen vi började 2an, skärpning på det.


Undra var min klänning som jag har på mig på bilden är? Nästa stop; garderoben. Tänkte nämligen ha på mig den imorgon. Natti!



14 år sedan världens fi...

img_6807 (MMS)

14 år sedan världens finaste gick bort. Tänker på dig mormor! Himlen har i alla fall en riktig ängel, för det är vad du alltid har varit. Vi älskar dig! <3




Äsch gav upp plugget! G...

img_6807 (MMS)

Äsch gav upp plugget! Gick ut i blåsten istället och mötte upp mamma. Vi åkte till jysk där jag beställda garderoben, sen hämtade vi ut mitt paket som kommit från h&m :) nu ska Mamma köpa subway till mig (a) och pizza till sig själv tror jag, stackarn har inte ätit sen 7 imorse. Får väl smaka en bit, mihii. Sen kanske jag har lite ork till geografin?




Geografi

Alltså det här med geografin går sjukt dåligt vaaa! Det är såååå fruktansvärt tråkigt så jag klarar inte av att läsa sidorna ;s jag bryr mig inte om pasadvindar och annat skit, seriöst :(

Har 17 frågor att plugga in och typ 20 sidor att läsa. Och det SKA sitta idag. Bäst att sätta igång, igen. Kommer somna, yeees.


Snaart lov, *håll ut* Sen är det Stockholm, aaawesome :)

Btw, så fick jag 0,5 p ifrån VG på mitt matteprov! Hur bra?! Jag blev jätteglad ;) Klarat alla matte B prov hittills, lite småstolt över mig själv, för lätt är det icke.



Break of dawn, Rap das armas, Grenade

Har ni också låtar som påminner er om vissa minnen/saker/personer? Jag har tre låtar som jag starkt förknippar med olika minnen :)


Break of dawn med Eric, påminner mig om alla härliga Eric konserter i somras, big love.

Baren i Cypern, varje kväll samma låt! Underbart.


Nej nu ska jag ta och läsa igenom geografin lite och sen soooova! Försov mig i morse, kom för sent till samhälls redovisninge. Sweet Caroline ! -.-



Pink



Måndagens outfit.
Linnet kommer jag inte ihåg var jag köpt, tror det var mammas innan?
Den rosa spetskoftan är från New Yorker. (Sedan tog jag ju på mig Adidas jackan dock, var lite kallt)
Kjolen är från JC.



Skolan var ju hyffsat d...

img_6807 (MMS)

Skolan var ju hyffsat dryg idag måste jag säga. Efter skolan blev det en repris från igår. Jag, André och Josefin satt i bibblan och snackade (vi pluggade faktiskt lite idag!) Jag väntade på mamma, Josefin på bussen och André på sin träning, perfekt sätt att fördriva tiden på då ju! Vi lyssnade lite på musik, chill att bibliotekarien inte var där.. Har förövrigt haft migrän hela dagen, jag blir galen. Från kl 12 idag :( Hade otroligt ont när jag kon hem, mamma tvingade mig sova 2 timmar, hjälpte inte ett skit. Blir inget georafiplugg idag, kan ju inte ens tänka. Sh redovisning imorgon dock, måste läsa igenom den lite nu. Bada, kolla talang och sova. See you!




ADIDAS

Jo men hallå vad mycket plugg det blev gjort idag då! -.- Var jättetrött när jag kom hem, skrev i alla fall klart samhälle redovisningen och började renskriva den. Och ja, that´s it! Sen kollade jag på TV i 2 timmar.

Ingen engelska, ingen geografi. Men duktigt Caroline.. Imorgon pluggar jag megamycket geografi istället. Inte lönt nu ju, ska sova nu! 1 timme senare än bestämt dock? Men jag har sovmorgon imorgon, och så får vi förhoppningsvis matteproven.


Bild från idag. Älskar linnet ! Ni får se bättre bild imorgon.



Livet är för kort för att plugga

Dagen i skolan gick hyffsat snabbt men projektarbetet var gaaalet segt! Efteråt satte jag och Josefin oss i bibblan och tänkte plugga. Efter en stund så kom André och gjorde oss sällskap, så satt vi och snackade med honom i drygt 1,5 timme :) Alltid trevligt att ha någon att snacka med så att tiden går liite fortare. Vid halv 5 stack han till sin träning, Josefin till sin mammas jobb och jag åkte hem med mamma.

Tänkte plugga en massa i bibblan men nu blev det inte så men jag säger som André "livet är för kort för att plugga". Såå rätt! Förövrigt är det mycket roligare att sitta och snacka än att plugga. Men jag ska ta tag i plugget nu istället. Har en massa. :(


Old pic.



Har fortfarande asont i...

img_6807 (MMS)

Har fortfarande asont i magen så jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Ska bara läsa några sidor i boken först. Förövrgt så har jag och Maja gjort en deal. Vi ska gå och lägga oss klockan 23 sön- tors! Inget mer 01.30 på vardagar, hell no! Vi är alltid sjukt trötta i skolan och med det kommer även huvudvärk och så håller man typ på att somna i skolan.. Jag har alltd varit en kvällsmänniska, klarar av att vara uppe i princip hur länge som helst. Men när man känner att det går ut över skolan och så, då är det dags för ändring. Får se hur länge jag lyckas hålla detta då.. Men ska försöka :) Imorgon ska jag förhoppningsvis inviga skinnjackan! Och så tänkte jag ett linne till det, fast det blir kanske för kallt? Men har tänkt ut en outfit nu ju, hoppas verkligen jag kan köra på det imorgon. Har projektarbete imorgon så slutar 15 istället för 13.50 och jag ska vänta på mamma till 16.. Tänkte ju dra till gymmet men nu går ju inte det :( Får plugga lite då eftersom jag inte alls gjorde det idag. Okej nu får jag ont i tummarna av att skiva här på iphonen haha. Vi hörs imorgon!




Har sån sjuk mensvärk s...

img_6807 (MMS)

Har sån sjuk mensvärk så det finns inte! Tårarna rinner ner för kinderna för det gör ju så jäkla ont !!! Jag tror jag ska lägga mig vid 22 och försöka somna, om det nu går.. När värktabletter inte ens hjälper är det illa ! Sov gott!




Outfit

Outfit från typ tisdag förra veckan.


Allt är köpt i Polen. Linnet på New Yorker, Kjolen och den vita tröjan från två affärer jag inte kommer ihåg namnet på och legginsen likaså. Armbandet är Thomas Sabo. Tröjan kostade bara 10 zl vilket ungefär är 25 spänn! Hur kan man inte älska slutrean i Polen?



Just the way you are


Äääälska Bruno Mars ! Killens röst är helt obeskrivligt bra. Just the way you are, grenade, count on me. Yeah you name it. Lika bra allihopa :) Skulle lätt vilja se honom live, avis på Kenza..



En födelsedagspresent

Eheh kom nyss på att jag inte visat upp alla mina födelsedagspresenter än?! Denna söta ringen fick jag av mamma, det var jag som valde den när vi var på Entré men hon betalade och sen fick jag den på min 18-års dag. Visst är den söt? :)




Ordinary sunday

Söndag idag då, jag gillar INTE söndagar. Menmen! Ska alldeles strax kolla på Smartare än en femteklassare haha, det är faktiskt kul.. Sen ska jag sätta igång med plugget. Måste skriva klart min samhälle redovisning, engelska redovisning och börja läsa de 4 första sidorna i geografin till provet.

Vad ska ni göra idag då?

Tidsinställer ett par inlägg, ni ska bland annat få se min nya ring.



Boktips

Idag läste jag ut I det här trädet av Per Nilsson och Katarina Kieri.


Den var bra! Men den var konstig på samma sak, en lite lustig bok men jag gillade den ändå. Värd att läsa tycker jag.

Nu ikväll började jag på en annan, Ett nytt liv på köpet av Emma Granholm. Jag har läst den en gång innan men den är SÅ BRA ! Så jag ska läsa om den, en av de bästa böckerna jag läst. Handlar om Sanna som ska börja gymnasiet och aldrig haft några vänner. Hon tror det ska bli samma sak nu men allt ändras. Hon får plötsligt en massa vänner men detta innebär även en hel del problem.
Man känner igen jättemycket i boken, som man kan koppla till det riktigt livet. Flera personer i hennes klass kan jag koppla till folk i min egna klass, åh helt awesome bok alltså :)


Lääääääs den!



Ny garderob

Jag har rätt länge behövt en ny garderob eftersom min är överfull men har för det första inte haft råd och för det andra vet vi inte var vi ska ställa den. Men nu behöver jag VERKLIGEN en ny! Mätte lite här hemma idag och den får plats i hallen om vi slänger ut skohyllan. Helt perfekt ju!

Något som är mindre bra är att jag ska betala för den själv.. 899 kostar den, svider lite i hjärtat men behövs ju såå till Polen och London shoppingen.


Blir den här eftersom det är den billigaste jag hittar. Kanske inte snyggast i världen men funkar helt klart. Sen är den större än den jag har nu :D Så en garderob i mitt rum och en i hallen, bra. Köper den kanske redan i veckan.



5 nya shoppincenter i Szczecin!

När jag pratade med morfar för några dagar sedan berättade han att de håller på att bygga ett jättestort shoppingcenter i Szczecin! Det absolut största, med 140 affärer tror jag det var. Kaskada ska det heta.

Ni vet ju hur mycket jag älskar shoppa?! Och shoppingen i Polen är bättre än bäst. Där finns ju redan Geant, Galaxy (som är mitt favvo!), och 2 Carrefour. Men vet ni vad det bästa är? Förutom Kaskada som blir klart i höst detta året så bygger de även Astra (kommer förhoppningsvis vara klart i sommar!), Molo som redan är öppnat, nowy Turzun och outlet park Szcecin.

5 nya shoppingcenter alltså, det gjorde mig mycket mycket glad ;)


Såhär kommer Kaskada se ut, 7 våningar tydligen. SWEET!



Good morning sunshines!

Godmorgon på er!

Så trött som jag var igår har jag nog aldrig varit. Somnade på soffan redan vid 22.30 och sen väckte mamma mig vid 00 tror jag. Tvätta av sminket och la mig i sängen och lyssnade på musik. Somnade nog efter 1 sek, och idag sov jag länge. Ohja, jag var tvungen att ta igen all sömn efter denna veckan!

Annars så var skolan igår rätt chill. På socialkunskapen kollade vi på film och på svenskan disskuterade vi en text. Sen hade jag håla i 2 timmar och sen var det spanska. På spanskan spelade jag, André och Josefin upp vår teater, haha det gick ju asbra ;) Eller kanske inte riktigt.. Vi skrattade i princip oss igen hela, jag vet inte om det var för att vi sa señor André eller om det var för att Orgi stod vid dörren och väntade på att få komma in. Verkade som om läraren gillade den i alla fall och jag måste säga att det var skoj! Jag gillar spanskalektionerna för att vi gör olika saker hela tiden, inte bara text & glosor liksom. Hatar när lärare är enformiga.

Nu ska jag käka frulle! Förra lördagen blev det våfflor, idag scones. :)




Förra lördagens frukost ;)



April, april..

April, april på er läsare ;) Det är klart jag inte fått körtkort haha..! De som känner mig på riktigt visste direkt att det inte är sant (Simone & Cilla till exempel) men det var ju faktiskt några av er som gick på det :D Gött!

Har ni blivit lurade idag ? Jag blev det av Maja imorse och jag har både lurat er, läsarna på Eric bloggen, Maja och Cilla. Höhöhö ;)




:D :D

img_6807 (MMS)

Gissa vad jag hämtade ut idag? ;) mitt KÖRKORT!! Jisses vilken frihet, helt awesome! Körde till och med själv till gymmet precis! Jag har körkort, jag har körkort!! :D :D