slide show

I’m home

Nu är jag hemma från våran spa weekend i Mossbylund. 
(null)

(null)
Ska skriva ett inlägg lite senare och visa lite fler bilder. Har i alla fall haft det väldigt bra! 



Hello

Hej på er! 
(null)
Inte mycket aktivitet här. Har haft fullt upp på jobbet med många sena kvällar. Har verkligen enormt mycket att göra innan betygen ska sättas i december. Har i alla fall skrattat mycket också och det är bra. Aldrig en tråkig dag på jobbet. 

Imorgon ska jag faktiskt åka iväg till ett spa. Mossbylund närmare bestämt. Jag har aldrig varit på spa innan så vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Jag och fyra kollegor ska dit och vi övernattar fre-lör. Ska bli väldigt mysigt, måste snart packa lite men har aldrig packat för endast en natt borta så lite oklart vad jag behöver ha med mig. Ska försöka slappna av i helgen och ha det mysigt. 



Älskar dig till månen och tillbaka

Medan alla andra hyllar sin far idag hyller jag dig. Mamma, du betyder allt för mig. Mer än ord någonsin kan beskriva. Tack för att du alltid funnits där för mig, världens bästa mamma <3 Jag har klarat mig så bra utan en pappa tack varje dig, utan dig vet jag inte var jag hade stått idag. 
 
 
 



Polen day 4

Shoppa - fika - äta - shoppa
Så såg vår sista dag ut i Polen.
(null)
 
(null)
Jag hjälpte brorsan att välja ut jeans, nöjd med min insats 😆
(null)
Tycker ni att de är lika? Brorsan fick höra det massor av gånger i Polen. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Fikapaus, gott med glass! 
 
Jag älskar Jack oerhört mycket men efter denna resa är jag bara ännu mer övertygad om att jag inte vill ha barn på många, många år! Jag kan verkligen inte se mig själv ha barn på minst 10 år. Gamla klasskompisar och andra bekanta får barn hit och dit, sociala medier är bombade med bebisbilder men jag känner bara nej!! Jag är helt slut efter dessa dagarna med Jack, verkligen. Trots att vi haft väldigt kul är det tufft att hela tiden behöva sätta någon annan i första hand, nej Carro som mamma lär ni inte se på ett väldigt bra tag. Jag har länge sagt att jag inte kommer att föda barn och står fortfarande fast vid det, jag vill aldrig vara gravid och kommer inte heller att vara det. I framtiden vill jag adoptera ett barn men aldrig föda. 
 



Black n White

(null)
Imorgon är det fredag, redan en vecka har gått efter lovet! Snart är det jul, är så taggad. Älskar allt som har med julen att göra. 

Imorgon ska jag på fest, woop woop det händer aldrig tänker ni. Nej, jag hatar fester fast detta är en fest med mina högstadiekollegor och förra festen blev riktigt trevlig så imorgon tänker jag gå på den. I helgen ska jag vila upp mig, längtar redan 🤩



Då kör vi igen

Jobbveckan är i full gång igen, måndagen var tuff för jag sov riktigt kasst på natten mellan söndag till måndag. 
(null)
Har varit jätteskönt med lov, trots att det såklart var för kort. Nu när jobbet är igång igen känns det bra, jag älskar ju mitt jobb och det var kul att träffa mina elever igen. Mina lektioner flyter verkligen på bra detta läsår, det känns kanon. Jag har lyckats arbeta fram en bra balans mellan studiero, respekt men samtidigt goda relationer, roliga stunder och förtroende. Det känns oerhört bra. 

På bilden ser ni gårdagens outfit. Jackan är ny och den är från Nike, jättefin. Jag hade min nya midjeväska och det var ju lite kul för pratade med mina elever innan lovet och sa att jag hatar dessa väskor mer än allt och så kom jag med en dagen efter lovet. Haha, smak kan ändras 😜 Skorna är Gant och byxorna från Gina Tricot. Till det hade jag en tröja från Ralph Lauren. 
(null)

(null)
Nu ska jag fortsätta jobba lite innan jag ska sova. I år har jag mycket ansvar för de nationella proven i svenska och det är ju första gången jag har 9or (!!), två av tre närmare sagt. Det är väldigt roligt att ha 9or, dock lite nervöst inför nationella proven. Det känns som om det inte alls var länge sedan jag själv gjorde NP i skolan och nu håller jag själv i det, grejen med att vara ung lärare. 

Ha en trevlig kväll ❤️



Shopaholic #4

Älskar att shoppa i Polen, mycket roligare än i Sverige. Hittar alltid så mycket fint. Vet dock inte riktigt vad det är med höstmodet i år, antar att det inte faller mig i smaken alls för jag hittade ovanligt lite och det jag köpte var inte direkt hästkläder. Tycker ni om höstmodet i år?
(null)
Från New Look
(null)
Från Forever 21, hur fin är den inte?!
(null)
(null)
Både toppen och shortsen är från New Look. Shortsen är i sammet och den silvriga ringen är pricken över i:et. 
(null)
Toppen tänkte jag matcha till dessa byxorna, de är också från New Look - köpta i somras. Verkligen perfekta outfiten. 



My family, my everything

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Familjen kommer alltid att betyda mer än allt annat för mig <3 min familj är mitt allt, med dem kan jag vara mig själv till 100 procent. Med familjens stöd klarar jag allt. Min familj är liten men kärleken är enorm. Min älskade mamma, min storebror, morfar och Jack - det är de fyra personer som betyder allt i mitt liv. Min pappa har jag ingen kontakt med alls och inte heller hans släkt. Mormor gick bort alldeles för tidigt så detta är den familjen som står mig närmast och de jag älskar. 

Morfar, min fina morfar. Det gör ont att tänka på att vi antagligen inte kommer få många fler år tillsammans. Morfar lever i sin egna lilla värld nu, han äter och kollar på tv och då vet han inte ens riktigt vad det är han kollar på. Han frågade om tv:n i vardagsrummet fungerar, jag svarade att ja såklart, fem minuter efteråt ställer han samma fråga igen. Jag hoppas att vi får många fler år tillsammans men är rädd att det inte kommer att bli så. Varje farväl blir jobbigare och jobbigare, jag vill inte tro annat än att vi ses i sommar igen <3 




Shopaholic #3

Okej, nu kommer chocken. Jag har varit emot midjeväskan sedan trenden dök upp, framför allt på killar har jag tyckt det var svinfult men även på tjejer. Nu i dagarna såg jag en midjeväska i en affär i Polen och blev förälskad, hallå det är ju as snyggt?!
(null)

(null)
Tydligen kan åsikterna förändras rejält haha. Nu vill jag också ha en i svart! Dock såg jag nu på bilden att min midjeväska har några jäkla Musse Pigg öron??? Ehh, hur fult.. Jag ska klippa bort dessa :-)
(null)
Ett köp jag är hur nöjd som helst med är denna Calvin Klein halsduken, mysigaste någonsin. 
(null)
Denna klänningen fick också följa med hem, så himla fin. 



Polen day 2

Dag två i Polen spenderade vi på min favoritplats, nämligen shoppingcentret Galaxy. Jack älskade fontänen, han blev lika fascinerad varje gång han såg den haha <3
(null)
Obligatoriska familjebilden, min bror ser aldrig glad ut på bild, alltså verkligen aldrig. Han är dock en rätt trevlig individ när man väl lär känna honom, jag lovar 😅
(null)
(null)

(null)

(null)
Älskar er supermycket! Det har verkligen varit kul att umgås med brorsan mer på senaste, det fanns en period då vi bråkade ganska mycket men nu känns vår relation bra och stabil. Vi har verkligen haft superkul tillsammans i Polen, jag har skrattat varje dag. Älskar dig big bro <3 Det är så härligt att kunna umgås nu när både är vuxna. 
(null)

(null)
Vi kollade en del i affärer och sedan åkte jag och Jack 3D, det var väldigt kul faktiskt. Vi valde en karusell, det var läskigt hur "verkligt" det faktiskt kändes, det var som om man verkligen var på Liseberg och inte som om man satt på en stol. Det enda negativa var att jag fick svinont i ryggen, ajaj. 
(null)
Jack var på leklandet innan vilket han tyckte jättemycket om. Efter att Jack åkt några karuseller (jag älskade allt detta när jag var liten! Att åka sådana här lok och liknande). Därefter gick vi till Pizza Hut för att äta middag. 
(null)

(null)
Finaste familjen! 

Jag är hemma i Sverige igen peeeeps, väldigt skönt må jag säga. Har haft det toppen i Polen men nu känner jag att jag behöver egentid innan jobbet drar igång på måndag igen. Introverta Carro skriker efter alone time. Igår blev det inte många krop gjorda, jag var bara hemma och tog det lugnt och idag kör jag på samma spår, måste dock hinna rätta lite. Imorgon ska jag träffa vänner och ha spelkväll.