slide show

All inclusive eller ej?

Antar att det är fler än jag som älskar äta på restaurang? Jag älskar mammas mat också för hon är riktigt duktig på att laga mat men att äta ute är ju för gott. 
 
När ni är utomlands på solsemester, föredrar ni all inclusive eller välja nya restauranger varje kväll? Vi har haft all inclusive en gång och jag hatade verkligen det så vi fick pengarna tillbaka. Att äta samma sak från buffé varje kväll känns mer som en skolmatsal, så tråkigt! Man blir ju bara fast på hotellet hela tiden? Missar atmosfären och allt kul utanför. 
 
Nej jag säger nej tack till all inclusive! Men vet att många älskar det. Ni som gillar all inclusive, kan ni inte skriva varför ni gör det? Kul att höra hur uppfattningarna skiljer sig åt. Jag väljer i alla fall aldrig hotell med all inclusive.



Kommentarer
» jessy

Mums va gott!

gott :)

» Sarah

Ja håller me dej om att de e kul o testa olika ställen :)

Svar: visst är det! :)
LittleMissSunshiiiine

Jag är så sällan utomlands :) Men det är ju charmigt att få uppleva och testa olika mat ställen :)

Svar: Absolut! :) tycker det är jätteskoj, att uppleva både landets kultur och mat.
LittleMissSunshiiiine

Jag säger tvärnej till All Inclusive. För det första vill jag kunna välja olika restauranger varje dag. För det andra förstör All Inclusive för de små lokala företagarna. Hur ska de kunna överleva när stora internationella företag tar all kunder, så att de inte ens går ut och äter på de lokala restaurangerna...?

Svar: Håller med helt! När jag var i Grekland berättade ägarna till några tavernor att all inclusive hotellet snor så många gäster att de har svårt att klara sig. :(
LittleMissSunshiiiine

Jag kan gilla all inclusive om det är på ett riktigt bra hotell som har flera restauranger med olika menyer!

Svar: håller med! annan sak om man får välja från meny, bättre än buffé.
LittleMissSunshiiiine

» JoJo

mums så gott! :D

sv; det är jättekul att få hem en box en gång i månaden :D


Kom ihåg






Trackback