slide show

In my head

Hej hjärtan!

Idag har jag jobbat, blev lite stressigt på morgonen för jag blev inringd men jag kan minsann vara snabb om jag vill, tro det eller ej 😝 är relativt trött nu. Åt på Cats after work, gott som vanligt.

Imorgon ska jag göra 4 saker. Först ska jag till jobbet en stund. Sedan ska jag till diabetesläkaren - äntligen säger jag bara för även idag steg mitt blodsocker till 19 utan att jag har den blekaste aning om varför. Får damp, mår illa!! När vi var på väg till stan fick jag sjukaste känningen. Fick springa in på kvantum och köpa 3 choklad och äta upp alla för skakade som ett jäkla löv, folk tittade ohja.. Mådde fett illa både av chokladen och känningen sen. I alla fall, efter diabetesläkaren som förresten är ny ska jag tillbaka till jobbet en liiiiten stund innan jag ska till skolan i Helsingborg. Börjar min sista termin på min utbildning imorgon, oh my can't believe att helvetet snart är över. Ska skriva examensarbete hela terminen och imorgon är introduktionen. Efter skolan ska jag och mami till Väla för att äta.

Kvällen har jag spenderat med att försöka få igång ett flow inför examensarbetet, det är så svårt! Har i alla fall fått ner det jag ville inför imorgon så jag är nöjd.




Kommentarer

Kom ihåg






Trackback