slide show

YNGSJÖ, en bra dag

För någon vecka sen var vi på stranden med Jack, verkligen så kul! En av de absolut roligaste dagarna detta sommarlovet. Vi lekte i sanden, gick strandpromand hand i hand, åt pommes och doppade fötterna.
 
Jack hittade en kompis, Benjamin. En liten kille som snart skulle fylla 3. Jag tog min handduk och flyttade till dem och satt där och kollade när de lekte. Helt plötsligt började Jack och Benjamin springa rundor på stranden och jaga varandra, den ena gjorde precis vad den andra. Vad små barn härmar varandra, så gulligt. Jack fick en doktorslåda av oss och mamma visade upp en av sakerna för Benjamin som tog den och vägrade ge tillbaka den till Jack. Benjamin och hans familj skulle gå och killen började gråta så mycket för han ville inte ge tillbaka leksaken till Jack. Alla i närheten kollade hahah, herregud vad roligt det måste ha sett ut. Riktigt gulliga tillsammans var de haha.
Älskade du!!
Mys! Senare på eftermiddagen satte han sig i mitt knä och vägrade gå ner, "Bobbo, du är fast". Älskade goa knasunge.
Yngsjö, tusen gånger bättre än Åhus! Finare, lugnare.
Ilysm.
Hur fin?
Helt galna i dig
Hejdå Yngsjö! Vi avslutade dagen med att åka till Åhus för att äta på deras strandrestaurang, Jack var vid det här laget rejält trött. Deras gyrospizza är  a m a z i n g.
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback