slide show

Hässleholmsfesten 2016

Som sagt var Hässleholmsfestivalen igår, första året Hlm arrangerar något sådant. Jag trodde inte det skulle vara speciellt roligt om jag ska vara ärlig, hur kul saker händer i Hässleholm liksom. Men det var så sjukt kul!!!
Vi började med att kolla på ISA, alltså hon var seriöst så jävla snygg in real life..! Hon spelade några låtar och vi stod nästan längst fram.
Efter att ISA hade spelat så hade hon autografsignering, jag sa till henne att hon är sjukt snygg och duktig, hon blev himla glad. Vi tog några bilder innan vi gick vidare till matställena.
En hamburgare från Harrys blev det för min del.
Men hur snygg vän har jag inte? Efter att vi hade ätit och pratat med Elias och några Hannah känner tog vi lite bilder till.
Taggade inför David Lingren!
Jag är inget stort fan av David Lindgrens musik i vanliga fall men shit vad han levererade på scen! Han var verkligen grym och jag kände bara man lever en gång, jag vill släppa loss. Jag, Hannah och Emma stod och dansade längst fram vid scenen och släppte loss rejält. Alltså jag hade så sjuuuuukt kul! Kände bara hur folk kollade på oss men jag ville ha kul haha. David sjöng i runt 1 timme, det var mycket folk och grymt drag. Vid scenen träffade jag även några andra tjejer jag känner så vi hängde lite. 
Fina Emma, jag och Hannah
De andra vännerna stack hem medan jag och Hannah väntade på att min mami skulle komma och hämta oss. Vi träffade Elias och hann snacka i typ 20 minuter. Fett kul, riktigt bra kille! 
 
Hoppas verkligen Hlm gör om detta nästa år, jag hade skitkul! 



Kommentarer

Vad härligt att festivalen blev så lyckad!

Svar: ja verkligen! :)
LittleMissSunshiiiine

Vad härligt att festivalen blev så lyckad!

» jos

Härligt!


Kom ihåg






Trackback