slide show

Dagen..

Verkligen ingen rolig natt och morgon! Mamma väckte mig i natt och sa att hon har sjukt ont vid hjärtat och att det strålar ut till ryggen. Jag blev såklart ordentligt orolig, hon hade så ont så jag ville ringa ambulansen men mamma är envis och ville inte in till sjukhuset i Kristianstad. Å ena sidan var det tur att hon väckte mig för jag tog mitt blodsocker och hade 19. Det visade sig att min pump hade börjar läcka under natten IGEN. Så hemskt att jag inte ens kan sova i lugn och ro utan att oroa mig för om min pump gör sitt jobb eller inte. Högt bs = myrkryp = omöjligt att sova, detta i kombination med en ständig oro för mamma = knappt någon sömn i natt.

På morgonen åkte mamma in till akuten och var där i närmare 5 timmar, hjärtat mitt. Hon mår i alla fall bättre nu och tacka Gud för det. Jag kan helt ärligt säga att ett liv utan min mamma är nog inte ens värt att leva, så mycket älskar jag henne. Jag har aldrig varit så orolig som idag. Älskade, bästa mamma ❤️️

På kvällen när hon kom hem mådde som sagt mami bättre och Evelina ringde och ville att vi skulle träffas på en restaurang. Så vi åkte till stan för att möta upp Evelina, Roman, Simon och Alexandra. Riktigt rolig kväll! Skrattade mycket och god mat. Åh så kul vi kommer ha i Dubai tillsammans!!

Tröja Odd Molly, kjol BudapestKommentarer
» Sarah

kul du gillar henne

Det där såg galet gott ut!

Svar: det var det verkligen! :D
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg


Trackback