slide show

Vad är jag för typ av människa?

På stranden? 
 
Då ligger jag på en solstol i solen insmorjd i olja med hörlurar i öronen och lyssnar på bra musik. När jag håller på att svettas ihjäl så flyttar jag antingen till skuggan under parasollen och då hittar ni mig med en bra bok i handen eller så tar jag ett dopp i havet. Är jag utomlands älskar jag att bada, framför allt om vattnet är turkos och varmt. Ibland tar jag flera snabba bad och torkar i solen och ibland stannar jag i vattnet i cirka 1 timme.
 
På efterfesten?
 
Jag skulle seriöst aldrig palla en efterfest haha så på efterfesten hittar ni inte mig någonstans.
 
I klädbutiker?
 
Jag är den som är väldigt shoppingsugen hela tiden och kan verkligen hitta någon i varje affär jag går in i! När jag är och shoppar så hatar jag att stressa. Ska någon stressa mig och ge mig några minuter i en affär så går jag hellre inte alls in. Jag måste ta det lugnt och verkligen kolla in alla kläder. Kan inte lämna en stång utan måste checka exakt allt affären har. Det är därför jag kan shoppa i 10 timmar..
 
Jag provar alltid kläder innan jag köper. Så i klädbutiken hittar ni mig med händerna fulla av kläder.
 
Hemma hos andra?
 
Lugn, väldigt trevlig mot föräldrarna och alltid pratglad. När jag är själv med kompisen pratar jag mycket, kanske lite för mycket hehe.
 
I sängen?
 
Den som rör sig väldigt mycket när jag sover. Har väldigt svårt att somna på rygg trots att det är bäst för min migrän men somnar 99% av gångerna på sidan. Ligger typ aldrig stilla. Fryser ganska ofta fast svettas om det är supervarmt i rummet.
 
På flygplan?
 
Den som alltid bokat till extra benutrymme om möjligheten finns, även om jag måste betala en ganska stor summa extra. P.g.a. min diabates behöver jag röra på mina ben ganska ofta så att de dels inte somnar och dels har jag stora problem med myrkryp, vet inte om någon av er haft det? Det är verkligen typ det äckligaste som finns, det känns som om det kryper bokstavligen riktiga myror inne i benen. Man vet liksom inte vad man ska göra av benen, ahhh får panik varje gång.
 
Jag är den som försöker sova på flyg men lyckas inte speciellt bra. Lyssnar på musik stösta delen av resan och äter aldrig flygplansmat. Går heller aldrig på toaletten på flyg, håller mig hellre. Bryr mig inte så mycket om andra på planet, vill bara att alla ska lämna mig i fred. Tycker det är tråkigt att flyga! Och är rädd för flygkrasch men är inte överdrivet rädd, inte så att jag inte vågar gå på flyget.
 
 
 Hemma en chilldag?
 
Älskar!! På soffan, med macbooken i knäet. Bloggar, lyssnar på musik. När jag inte använder datorn ligger jag på soffan och kollar mobilen eller kollar på tv. Rör mig helst inte så många meter. Äter ibland och klär mig varmt för jag fryser alltid hemma.
 
På morgonen/kvällen?
 
På morgonen är jag ingen trevlig typ, jag hatar morgnar. Allt och alla går mig på nerverna och jag fryser alltid. Jobbar jag så äter jag frukost snabbt, tar på mig kläderna och sminkar mig. Är jag ledig tar jag det lugnt och chillar på soffan i myskläder innan jag äter frukost.
 
På kvällarna är jag pigg. Kollar på tv ibland men blir mest mobilen. På kvällarna brukar jag få extra energi så det är inte helt ovanligt att jag då tar tag i städning eller liknande saker som jag borde ha gjort under dagen men inte orkat.
 
På nattklubben?
 
Nu händer det inte alls ofta att jag går ut dels p.g.a. min migrän och dels för att jag alltid lyckas bli sjuk efter en utgång, alltså verkligen alltid! Men i mina yngre dar (låter som om jag är typ 48 år..) så var jag faktiskt ute en hel del. Då hittar ni mig aldrig vid baren utan på dansgolvet, jag älskar verkligen att dansa och hade helst gjort det utan paus. Ni hittar mig inte heller ute bland rökarna eftersom att jag 1) hatar röklukt 2) fryser utomhus på kvällarna i Sverige.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback