slide show

På svensk mark

Hej hjärtan! Jag är på svensk mark igen, jag landade vid 15.30 igår. Möttes av kalla Sverige, mindre kul faktiskt. Hade klänning på mig och frös så smått ihjäl, fyfan så kallt. Det var 7 grader i natt?? Från 28 grader på natten till 7, gör ont i hjärtat.

 

Igår när jag kom hem var jag på bio med en kompis, skrattade halvt ihjäl oss under filmen, berättar sen.

 

Idag har mamma börjat jobba (vart tog sommarlovet vägen??????) tyvärr har jag ju inget jobb än så har ingenstans att ta vägen under dagarna.. Tråkigt men sant, jag är nog något av en workaholic, älskar verkligen jobba. Det är typ livet. 

Tog bussen till stan, brunbrända ben gillas!! 
Åt frukost på espresso house lonely
Sedan begav jag mig till sjukgymnasten med min arm men det blev att vi tränade upp foten istället som aldrig blir bättre. Stukade ju den i ajanuari 2015 och nästan 2 år senare är den fortfarande inte bra????? Jag råkade stuka den smått igen i Grekland så ni kan ju tänka er vilket helvete det blev i foten igen. Nu måste jag verkligen gå på rehabilitering.Frös smått ihäl i klänningen men man måste ju ändå visa upp brännan för tusan. Klänningen kommer från Ralph Lauren :)
 
Nu ska jag laga mat, ehh hata. Framåt kvällen ska jag bege mig till epresso house igen. Vi ska träffa Evelina och Alexandra där och så ska vi kika på bokning till Dubai. Det ser ut som om de ska åka dit samtidigt som vi :)) Hur kul?Kommentarer

Kom ihåg


Trackback