slide show

IMORGON

Meeen så peppande kommentarer ni skrivit inför min Tinder träff imorgon, fina ni <3 Jag är fortfarande as nervös och jag vet att det inte kommer släppa. Jag är verkligen en övertänkare och hade önskat jag bara kan ta saker som de kommer men det kan jag inte. Katastroftänket finns alltid där, gällande allt som rör mig. Istället för att tänka positivt på hur det skulle kunna gå så tänker jag alla negativa saker som kan komma att hända istället. Ångestproblematik, övertänkande och världens sämsta självförtroende, vilken tjej ✨✨ Haha ja men ni ser… Men ja, jag ska inte backa utan genomföra träffen som den är tänkt. Fasen vad stolt jag kommer vara över mig själv efter detta. Varför verkar alla ta Tinder träffar med en klackspark? Varför är jag inte sån? Ahhh. 

Jaja hur som helst, jag kommer älta detta om och om i tankarna enda tills jag träffar honom och säkert även då men jag ska inte bomba er med dessa tankar. Ni kan ju slänga iväg en tanke till mig imorgon och hoppas att jag överlever ;-) 
(null)

(null)

(null)
Jag blev inringd på jobb idag och det är ju röd dag = 100% OB så det tackar man inte nej till! Det blev en rolig dag på jobbet. Detta är verkligen det perfekta extrajobbet för mig. 

Nej nu ska jag snart försöka sova, om jag ens kommer lyckas men jag är så trött efter dagens jobb och min rygg dödar mig så jag lär somna. Tro mig när jag säger att jag sovit kasst under 5 dagars tid, sedan den dagen vi bestämde att vi skulle träffas. Ja men ni ser ju, världens stelaste tjej här ja. Önskar mig själv lycka till imorgon. 

Kommentarer

all lycka till tjejen :)

Svar: Tack! Det gick faktiskt långt över förväntan! Himla glad jag vågade ta steget <3
Carro

Hoppas att det har gått bra för dig idag. <3

Svar: Tack för orden - kul att du också gillar ryggsäcken!

Kram

Svar: Det gick faktiskt långt över förväntan! Himla glad jag vågade ta steget <3
Carro


Kom ihåg


Trackback