slide show

Livet just nu

Alltså det här året har börjat så mycket bättre än vad jag kunde drömma om? Jag mådde riktigt kasst i slutet av förra året. Julafton bestod av gråt, jag vet inte riktigt själv varför men helt ärligt har jag varit helt slut. Dessa tre veckor gjorde mig så gott. Jag har börjat få energin lite smått tillbaka och känner mig hoppfull inför detta år. Hoppfull för första gången på länge. 

Jag ska imorgon tillbaka till ett jobb jag älskar och jag är extremt taggad på att verkligen få det att fungera i år. Jag ska göra så många förändringar, för min skull och jag börjar redan imorgon. 

Jag har ett extrajobb som jag tycker om väldigt mycket. Kollegorna är mycket trevliga och jag är stolt över mig själv att jag har lyckats ta mig an jobbet i butik på ett så pass bra sätt. Jag uppskattar mitt extrajobb och jag känner mig uppskattad där. 

Jag träffar en kille som gör mig glad, väldigt glad. Jag kan inte riktigt förstå att jag haft turen att träffa honom? Han är fin, jäkligt fin och han är en stor anledning till att jag känner glimtar av lycka just nu. Jag längtar tills jag får träffa honom igen. Vi har ju bara träffats en gång men skriver med varandra typ dygnets alla vakna timmar. Jag saknar honom redan och hade gärna upplevt fredagen om och om igen. Jag blir varm i hjärtat när jag tänker på hur han var mot mig. Han får mig till att bli en bättre version av mig själv. I fredags visade det sig att vi egentligen är varandras motsatser, vi är så sjukt olika på så många plan och helt ärligt trodde jag aldrig jag skulle klicka med en sådan person men det är något med honom jag dras till. Han är så extremt genuint fin. Sorry girls, han är min nuu <3 
(null)

Idag har jag jobbat hela dagen, nu är jag riktigt trött. Imorgon börjar mitt jobb igen, jag vet inte exakt hur jag känner inför det. Största problemet är att jag vänt på dygnet helt och hållet. Jag har aldrig gått och lagt mig så sent i hela mitt liv tror jag. Somnat runt 4-halv 5 varje dag. Jippi så pigg jag är!! 
Kommentarer

Åh jag blir verkligen så himla, himla glad av att läsa det här.<3 Så spännande att få följa med från början med den här killen också! Håller verkligen alla tummar och tår att det går vägen!! Stor kram till dig för att du kämpar på så bra❤️

Svar: Men åh tack fina! Det ska bli så spännande att se om det kan leda till något <3
Carro


Kom ihåg


Trackback