slide show

Sista, lovar

Efter detta inlägg ska jag sluta tjata om fredagen haha, ni har säkert redan tröttnat. Jag har ju dock inte berättat vad vi gjorde. Först gick vi en promenad men det var inget roligt väder så det blev ingen lång promenad. Efter det gick vi till Espresso House där han bjöd mig på fika och där satt vi och snackade typ 1,5 timme. Jag tyckte det kändes bra redan då så jag frågade om han ville se min lägenhet. Vi hade snackat om det innan, att om det känns bra mellan oss så kan vi gå hem till mig och känns det inte bra så avslutar vi på Espresso House.
 
Vi gick alltså sedan hem till mig och var här i cirka 6 timmar. Det kändes med som 1 timme dock, tiden gick sjukt fort? Vi kollade på klockan, den var 18 och nästa gång vi kollade var den 19.30 och vi bara va?? Det var väldigt mysigt i alla fall och jag kände mig så trygg så fort. Då är jag alltså en människa som har väldigt svårt att känna mig trygg och bekväm men det gjorde jag med honom och det förvånar mig själv. Det som också förvånar mig är hur mycket jag tänker på honom, alltså verkligen hela tiden. Jisses, jag har aldrig känt såhär och det skrämmer mig.
 
Tanken var att vi skulle ses nu på fredag men det verkar tyvärr inte kunna bli av. Jag hoppas vi ses snart i alla fall <3 

Har ni några frågor så ställ de, det är så roligt att ni engagerar er i mitt hittills extremt icke existerande kärleksliv haha!
(null)
Kommentarer

Nu har jag läst i genom alla inlägg om din fredag och tinder-killen, så himla roligt och din lycka skiner igenom. Så himla fint och härligt! Blir lycklig över att lösa det 🥰

Svar: Men åh tack fina! Så glad jag blir <3
Carro

Så roligt för dig!!
Har han haft förhållande tidigare? 🥰

Svar: Tack! Ja, det har han :)
Carro

» hanna

Vad mysigt <3

Svar: Jaa <3
Carro

Bor han ensam?
Är ni "exklusiva" nu eller är han fortfarande på Tinder och pratar med andra tjejer? Pratar du med andra killar?
Vet han att du har en blogg ?

Svar: Nej han bor inte ensam.
Inte exklusiva, vi tänker att vi ska fortsätta snacka och träffas ett bra tag innan vi går ut med något. Det behöver kännas bra för oss båda tänker jag :)
Jag snackar inte med andra killar.
Ja det vet han, hans mamma hittade min blogg direkt när han berättade om mig haha 😅
Carro


Kom ihåg


Trackback