slide show

Lärare på distans igen då

Igår kunde jag inte jobba då lektionerna var på plats men från och med idag och veckan ut har vi övergått till distans. Jag gillar ju verkligen inte distans, det blir inte alls samma kvalitet på undervisningen men just denna veckan passar det perfekt då det betyder att jag kan jobba tisdag till fredag trots att jag är sjuk. Vi får se vad de tar för beslut till nästa vecka. Just nu handlar det inte om att det är distans pga hög risk för smitta för spridningen går ändå inte hindra utan det handlar om att så många är borta så det går inte att bedriva en bra undervisning. 
(null)
Det gick i alla fall bra, jag har väldigt grymma elever. Det är mest bara segt att vara hemma en hel dag. Distansjobb är verkligen inte min grej. Har en kompis som hade kunnat tänka sig att jobba på distans resten av livet, bara tanken ger mig stress. 

Man hinner ju dock absolut göra mer sysslor hemma då man är hemma direkt när jobbet slutar. Idag har jag städat stora delar av lägenheten då det är första dagen jag orkat ta mig upp och faktiskt göra något annat än att sova/vila. Mår dock fortfarande inte bra och är grymt förkyld. Alla julsaker togs undan idag, riktigt skönt. Jag är alltid jätteseg på sådant, tyvärr. 

Annars händer inte så mycket. Hela veckan lär sig liknande ut som idag men det är okej. Igår pratade jag ju med KBT terapeuten, det blev 40 minuters samtal. Så tacksam för honom. Han sa att det finns chans att jag kan få fler träffar med honom via vårdcentralen om jag ansöker igen. Det ska jag göra!! Han har hjälpt mig med hela biten kring jobb och utbrändheten men det finns så mycket mer i mitt liv jag behöver hjälp med. Haha det låter ju hemskt… Jag behöver dock vägledning i mycket. Jag berättade för honom om allt som hände med Tinderkillen och att han skrev till mig igen. Han sa direkt att jag egentligen redan visste svaret, det fanns liksom inte en enda sekunds tanke på att inte svara honom. Min fina…❤️ 
(null)
Sms som detta är ju livet 🥺Kommentarer

Jag är inte heller så mycket för distans. Lär mig bäst på plats!

Svar: Så mycket bättre!
Carro

» Lina

Hur gammal är killen? :)

Svar: Vill inte gå ut med för mycket info än men han är i alla fall yngre än mig.
Carro

Skulle inte heller klara att jobba på distans, gillar det inte alls. Imponerad av folk som gillar det 😊

Hoppas allt löser sig med killen ❤️
Kram

Svar: Men eller hur! Tack <3
Carro

» Frida

Vad mysigt med sådana sms <3
Jag förstår att det inte är lika lätt att lära ut på distans men samtidigt så skönt att slippa resväg till och från jobb. Nu vet jag ju inte riktigt hur långt du har, men själv sparar man ett par timmar om dagen på att vara hemma.

Svar: Ja, sådana sms är ju verkligen så fint <3 Jo men det blir ju verkligen så! Tid sparas absolut.
Carro


Kom ihåg


Trackback