slide show

Trött

Nej men snälla, vad är det för långdraget skitvirus jag åkt på? Imorgon har jag mått dåligt i 7 dagar och jag mår fortfarande allt annat än bra. Man hade ju nästan glömt att det härjar andra virus, förutom corona, också. Nätterna är värst. Detta är 5e natten jag vaknar med vidrig migrän, alltså det gör så ont. Det är pga att jag har snuva, varje gång jag blir täppt i näsan händer det något med mina bihålor och går då direkt till huvudet. Det gör vidrigt ont. Tyvärr är ryggen också extremt kass. Jag har legat ner så mycket under dessa dagarna och det är allt annat än bra för ryggen, och nu distansundervisning på det också, ahh. 
 
Jaja, vad ska man göra. Nu kan det bara bli bättre...:-) Lektionerna idag gick hyffsat, fortsätter med distans resten av veckan som sagt. 
 
Jag vill ju komma igång och blogga mer men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om? Det känns som om jag skriver om samma saker hela tiden. Vad vill ni läsa om? Er önskan, min lag.Kommentarer

Vad jobbigt att det inte ger sig och hoppas att det snart vänder. Kramis <3

Svar: Tack fina du <3
Carro

» petra

Ja precis det finns annat än corona:) Min familj hade infulensan innan jul och nu är min äldsta sjuk igen,gjort pcr test idag så vi får se,känns som vi är dem enda på jorden som klarat oss under dessa två år, Men känns nästan omöjligt att komma undan nu,kram och krya på dig

Svar: Håller med! Hela min familj har också klarat sig undan men just nu känns det som att trampa bland minor.
Carro

Men huh, stackare!! Hoppas verkligen att du mår bättre snart.<3

Svar: Tack fina <3
Carro

Hoppas du mår bättre snart fina du! 🤍

Svar: Tack fina! <3
Carro

åh vad jobbigt :(

Svar: Ja! :(
Carro

Åh vad jag lider med dig. Vad hemskt att ha sådan huvudvärk. Jag har också åkt på något som gett feber, ont i kroppen och hosta.

Svar: Det är hemskt :( Nej men usch, krya på dig!
Carro

Men gud krya på dig :(

Svar: Tack fina <3
Carro


Kom ihåg


Trackback