slide show

Nere på botten

(null)
Jag har självklart lyckats bli sjuk. Jag mår extremt dåligt. Snabbtest visar negativt, gjort PCR test idag. Jag tror dock inte det är corona utan ett virus, för jag mår precis så som jag brukar ett par gånger om året när jag blir sjuk. Riktigt jävla dåligt med andra ord. 

Utöver det är jag helt knäckt. Heartbroken. Jag mår sämre än på länge. Det som hade kunnat bli så fint blev precis motsatsen. Det visade sig vara helt fel tidpunkt för honom men det gör ont, så satans ont. Just nu känns det inte som om jag kommer att komma ut från detta mörker. Jag känner mig helt tom och känslan skrämmer mig. Tydligen förtjänar jag visst aldrig att vara lycklig en längre stund för det är alltid något som lyckas komma mellan. Just nu träffas vi inte och det har egentligen inte något med oss att göra utan det är andra omständigheter. Jag gillade verkligen den här killen och kände att vi höll på att bygga upp något fint tillsammans. Jag känner så starka känslor för honom. Just nu känner jag bara tomhet. Det gör ont i hjärtat och allt påminner mig om honom, om oss. Jag hade bara känt honom under en så kort tid men han kom att bli en av de viktigaste människorna i mitt liv. Jag bryr mig så mycket om honom, så mycket så det gör ont i hela mig. Jag vet helt ärligt inte hur jag ska gå vidare. Hur ska jag kunna glömma? Hur ska jag kunna glömma allt det fina? Hur ska jag kunna glömma personen som gjorde mig lycklig? Som för första gången på länge fick mig att känna mig genuint glad igen? Det enda jag vill är att se hans namn på skärmen igen, att höra hans röst, att krama honom, att känna honom pussa min panna, att vakna upp till ett "god morgon" och känna tryggheten omfamna mig i en kram. Jag saknar dig så sjukt mycket. Det enda jag vill ha är en förklaring men inte ens det fick jag. Prata med mig, det är egentligen det enda jag ber om. 

Förtjänar jag verkligen aldrig att vara lycklig? 
Kommentarer

Tråkigt att höra… du kommer hitta den rätta för dig när du som minst anar det! ❤️

Svar: Efter detta så är jag inte så säker på det :( kommer alltid jämföra alla med honom…❤️
Carro

Tiden läker sär. Om du inte ens fått en förklaring aå är han inte värd dina känslor. Och tro mig. En dag kommer du träffa någon som kommer få dig att glömma alla mörkare stunder. Been there, done that. Acceptera din sorg, ge dig tid att gråta. Så smånigom kommer det att kännas bättre

Svar: Åh, jag hoppas verkligen det… Just nu känns allt skit bara. Hade så gärna bara velat prata med honom igen. Vet inte hur jag ska klara detta.
Carro

» Sune

Hej! Läser din blogg det första jag gör på morgonen.

Har lite frågor som du hade kunnat svara på nästa blogg inlägg.

1. Har du honom på Snapchat?
2. Är han yngre eller äldre än dig?
3. Kan han polska? Tänker liksom.. du kan polska va? Omg va häftig om ni hade kunnat snacka typ ”ert” språk och så står man bredvid och typ fattar ingenting.
4. Hade du kunnat tatuerat in hans namn?
5. Vad har du för åldersspann på tinder??
6. Kan du inte beskriva killen? Längd, ålder, vart kommer han ifrån, alla såna frågor. De bara bubblar inom mig…

Svar: Kan svara här.
1. Hade men inte nu längre.
2. Yngre
3. Nej. Ja jag pratar flytande polska.
4. Hade aldrig kunnat tatuera in en killes namn.
5. Ett ganska brett spann ändå.
6. I och med att vi inte träffas just nu känns det inte så relevant. Vi får väl se om framtiden vill föra oss samman igen eller ej men det känns inte hoppfullt just nu.
Carro

Hej vart gör du dina läppar???

Svar: Fixar inte mina läppar! De är naturliga :)
Carro

Svarar han inte när du skriver?
Vad är det som hänt i hans liv som gör att ni inte kan träffas?

Svar: Vi har ingen kontakt alls nu. Det kan jag tyvärr inte prata om.
Carro

Tappade han känslorna???

Svar: Nej.
Carro

Det är han som går miste om en diamant. Tycker du borde fortsätta gå framåt. De står alltid folk längst vägen och vinkar. Du kan bara gå och vinka tillbaka. Längst fram på vägen har du din dröm kille. Jag lovar dig.

Svar: Vad fint skrivet, tack…! <3
Carro

Om han ej ens vill prata med dig så betyder det tyvärr att han hela tiden försökt hitta ett sätt att säga att han inte är intresserad. Låter hårt men det är bättre att du inser det direkt så du inte håller kvar hoppet att han kommer höra av sig och säga att han vill ha kontakt igen. Det vill han inte. Om han mot förmodan kontaktar dig, blocka honom. Sådana killar som bara tillåter kontakt när han själv känner för det ska man akta sig för.
Sen är det en varningssignal att du behöver uppmärksamheten från en kille för att må bra. Jag vet att du mått dåligt en tid nu och jag förstår att ha fått kontakt med denna killen fick dig att må bra. Men det är en falsk känsla. Om du inte mår bra när du ensam så kommer du inte må bra bara för att du är i ett förhållande. Det viktigaste nu är att du jobbar på ditt mående först innan du försöker ge dig in i ett förhållande igen. Du själv är det viktigaste i ditt liv och du förtjänar att må bra, men det funkar tyvärr inte att söka trygghet i ett förhållande för det ger bara en falsk känsla där du endast mår bra så länge förhållandet funkar bra. Så fort förhållandet inte funkar längre så kraschar du totalt för att i grund och botten mår du inte bra i dig själv. Så det viktiga är att fokusera på dig själv först så du mår bra och är stark i dig själv.
Kram

Svar: Han skrev till mig inatt… Så intresserad är han men omständigheterna suger. Jag kan dock inte blocka honom, han betyder alldeles för mycket för mig. Goda tankar du för fram. Jag ska faktiskt prata med min KBT terapeut idag, egentligen är alla våra samtal slut sedan ett halvår tillbaka men han sa att om det krisar ordentligt någongång kan jag höra av mig och det är nu…
Carro

Har du haft pojkvän förr?

Svar: Kortare grejer men inget seriöst förhållande
Carro

Känns som han var en typisk kille som bara var ute efter sex, stämmer det? Eller han var verkligen en drömkille??

Svar: NEJ det stämmer inte, absolut inte.
Carro

Vilket sorts märke har du på ditt dassapapper??

Svar: Lambi haha
Carro

Vad skrev han inatt?

Svar: Det håller jag privat, men han bad i alla fall om ursäkt.
Carro


Kom ihåg


Trackback