slide show

Mår så himla dåligt

Åh jag mår så himla dåligt varje dag! Från det att jag vaknar till det att jag går och lägger mig så har jag ett helvete. Jag är rädd för att vakna nu för tiden för jag vet vilken smärta som väntar mig. Varje morgon vaknar jag med sån sjuk smärta i nacken, ryggen och käken. Det gör så ont, jag är så spänd. Så fort huvudet börjar pulsera, alltså när migränen kommer så får jag så äckligt ont i nacken, käken och ryggen, alltså det går inte att beskriva. 
 
Här är en text jag skrev på ask igår, en liten inblick i mitt liv just nu:
Ett exempel: i juni fick jag medicinen mot vätskan kring hjärnan av läkaren. Det är en så pass stark medicin att man måste vara under läkarkontroll ständigt, de måste kontinuerligt ta blodprov för att se blodvärden. Detta har JAG LÄST själv på egen hand eftersom läkaren inte sa någonting om detta. De har alltså skitit i mig hela sommaren. Ingen har tagit ett enda blodprov på mig.
 
Han skulle även skriva ut förebyggande tabletter till mig i juni, nu är det snart fucking september och jag har inte fått de än. Varför??? För att han glömde och gick på semester. Ja men fuck u, han fick ju en trevlig semester medan jag har haft ett levande helvete under hela mitt sommarlov. Så ringer vi dit hela tiden och säger att vi måste få tag i honom för det är akut med tabletterna! Har fortfarande inte fått prata med honom för han är tydligen så jävla upptagen så han kan inte ringa ett samtal till mig som tar 1 minut, 60 sekunder av hans dyrbara tid. Så kom inte och försvara läkaren här på något sätt för då blir jag bara så jävla irriterad. Det är SKANDAL.
 
Tänk dig det här: du vaknar på morgonen och kan inte lyfta huvudet för att det gör så galet äckligt ont och hela kroppen smärtar något så otroligt. Du är tvungen att gå upp och gå till skolan/jobbet. I skolan kan du inte koncentrera dig för att huvudet gör så äckligt ont så det går inte att förklara med ord. Ingen förstår hur du mår. Du kommer hem, lägger dig på soffan och gråter av smärta. Tar så mycket medicin varje dag så du känner dig drogad hela tiden, men medicinen har slutat hjälpa. Du vill plugga men det går inte, du kan inte koncentrera dig med en sån äcklig smärta i huvudet. Du vill ta körkort men det funkar inte. Du vill gå ut och ha roligt med kompisar men istället får du spendera fredag och lördagskvällen gråtandes på soffan. Du vill vakna upp en morgon och må BRA men det händer aldrig. Inte en enda jävla morgon på hela sommarlovet har du mått bra. Du har gråtit varje dag och skriker av smärta. Dina nära och kära vet inte vad de ska ta sig till. Din mamma är ett levande vrak, hon klarar inte av att se sin dotter lida av denna smärta varje dag. Du får så dåligt samvete för det känns som om du förstör varje semester du åker på med din mamma för det enda du kan prata om är hur ont du har.
 
Hela ditt liv är förstört, du är 21 är gammal och har under 3 års tid, sedan du var 18 år gammal mått bra i kanske 21 dagar? 21 dagar av ungefär 1200 dagar. Och det är för mycket begärt att man ska kunna ha kontakt med sin neurolog under sommaren? Att man ska få tabletter utskrivna som man blivit lovad? Att man ska behöva böna och be om att få prova botox och ändå inte få de, istället behöver du betala 5 tusen för det själv.
 
VÄLKOMMEN TILL MITT LIV. Ett levande helvete, dygnet runt, året runt. Det är mitt liv och det suger så jävla hårt. Och min största rädsla är att det aldrig ska gå över. Jag ser ingen ljus framtid.
 

Så allt är bara skit just nu. Jag måste ha botox!!!! Det hjälpte ju inte mot min migrän men botoxen jag fick i käken fick spänningarna att avta. Tog det i mars och nu är det snart september vilket betyder att botoxen nu har gått ur kroppen och det är därför jag har så satans ont i käken, den går inte att slappna av. På tisdag ska jag till Rolf för kontroll och jag hoppas att jag kan få botox några dagar efter det men det måste vi betala själva igen och förra botoxen är inte betald än, vi kan inte betala 5 tusen på en gång så jag vet inte riktigt hur vi ska göra men får jag inte botox snarast så blir jag galen. Min neurolog ska även skicka remiss till en neurolog i Kstad som ger botox, då behöver vi inte betala för det själva där. Ska få i nacken där men det kan dröja några veckor till och på den tiden hinner jag att bli helt knäckt.
 
Jag har gråtit så mycket att mina ögon är helt rödsprängda och svullna. Jag orkar inte smärtan. Jag kan inte längre funka normalt i vardagen, detta är typ 10 dagen jag bara ligger på soffan och inte kan göra enkla saker som att städa, plugga inför körkort eller ens rensa i garderoben. Det gör för ont. 
 
Så det är därför jag inte bloggar så mycket på sistone, för att jag mår för dåligt.
 
Jag vet inte hur jag ska klara av praktiken jag ska ha nu snart i 10 veckor. Det skrämmer mig för jag klarar inte ens av att leva här hemma, hur ska jag klara av att vara bland folk i 8 timmar om dagen och kunna koncentrera mig hela den perioden??
 
Så livet är inte ljust ATM, tyvärr.



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback