slide show

Dagen

Min pappa förstörde hela lunchen på wokhouse, skriver mer om det imorgon! Lovar att jag ska vara grym på att blogga imorgon, vet att jag varit ganska dålig på det de senaste dagarna men det är bara för att jag har sån sjukt hemsk migrän hela tiden. 

Idag har jag haft hemskt ont hela dagen, har inte släppt något alls. Blir galen! Och blev verkligen inte bättre efter att jag hade träffat Affe. 
Folk på ask undrade hur min pappa ser ut så jag tänkte slänga upp bilden här också. Den är dock ca 10-12 är gammal men bara kolla på det där ansiktet, det bara utstrålar elakhet. Usch, ett jävla as är han. 

Amadeus ringde mig innan idag så vi snackade i telefon en stund, han gör mig alltid glad! Så himla bra kompis det där. Han var på väg till väster och undrade om jag var där. Han trodde att min praktik redan hade börjat så han ville träffa mig. Så gullig! Saknar honom ocksååååå!! Han går fordon och där får de körkort gratis, fuskis alltså! Men han ska inte få körkort innan mig, nej nu jäklar ska jag ta körkort snart. 
Vid klockan 18 kom Jack och var här hela kvällen, underbaraste ❤️️❤️️❤️️

Nu ska jag sova! God natt. 



Kommentarer
» Siri

Han ser farlig ut...

Svar: han är riktigt elak :(
LittleMissSunshiiiine

usch inte kul med migrän och tråkigt din pappa förstörde lunchen :(


Kom ihåg






Trackback