slide show

Fuck u migrän

Har haft sjukt jävla äckligt hemsk migrän idag. Har gråtit ögonen röda och skrikit av smärta. Välkommen till min vardag. Men är bara så sjukt trött på skitet. Att jag aldrig kan må bra. Varför jag? Varför inte någon annan? 

Jag känner inte igen mig själv längre. Smärtan håller på att ta över mitt liv. Jag känner aldrig den där riktiga livsglädjen längre, jag mår aldrig bra, jag känner mig inte glad längre. Från att ha varit en av de duktigaste i klassen på gymnasiet får jag nu kämpa inför varje tenta med mina koncentrationssvårigheter som min migrän och alla mediciner ger mig. Det är så satans frustrerande. Jag var ju en toppelev. 

Jag är ung, jag vill bara kunna leva ett vanligt liv. När jag ser glada människor på stan eller på instagram, människor som ler, mår bra och inte har en aning om hur det är att leva med migrän varje dag under 3 års tid blir jag bara så irriterad ibland. Jag vill också vara en av dem. Men nej, istället kretsar mitt liv kring smärta och tabletter som inte hjälper. Jag kan knappt gå ut länge, jag sitter hemma allt mer för att smärtan bara blir värre. Till slut börjar man nästan bli deprimerad. 

Jag tänker på framtiden, hur ska den se ut? Ska jag behöva sjukskriva mig när jag är klar med mina studier istället för att komma ut och börja arbeta med mitt drömyrke? Hur ska jag klara av att ta hand om en hel klass när jag inte ens kan ta hand om mig själv? Och hur blir det med familj i framtiden? Hur ska jag kunna ta hand om ett barn när det enda jag gör är att ligga på soffan och gråta av smärta?

Fyfan vad jag hatar allt ibland. 
Fick you så jävla hårt migrän. Dra långt åt helvete, bara försvinn ur mitt liv. För annars ser jag inte min framtid i ljusa färger. 

Mår bara så jävla illa idag. Det är helt sjukt att man kan må så dåligt. 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback