slide show

Mitt liv

Här kommer en massa bilder från idag. Igår när vi kom till Hässleholm var klockan cirka 22 och det första vi gjorde var att åka till Jack och min bror. Jag har ju inte sett Jack på över 2 veckor och saknaden var enorm, verkligen. Jag kan inte tänka mig ett liv utan Jack, han är mitt liv. Ett liv utan honom vore inte längre ett likadant liv. Han är en av de finaste jag har.
 
När han såg oss igår sprack hela han upp i ett leende, det värmde så otroligt inom mig att se. Jack har lärt sig att  gå väldigt bra nu. Så igår när han fick syn på oss sprang han mot oss och hela hans ansikte lyste. Jag kan inte förklara med ord hur mycket jag älskar denna pojke, det är helt sjukt. Han är så himla underbar så jag finner inga ord. ♥ Jag var lite rädd att han inte skulle känna igen oss, vi var ju i Spanien innan och nu Polen så på 1 månad har vi bara träffat honom en eller två gånger men han kände igen oss och mitt hjärta blev helt igen.
 
Jag tog upp honom i famnen och bara kramade honom, nu när Jack kan gå tycker han inte längre om när man bär på honom men det struntade jag i hehe, ville bara känna honom nära mig. När jag hade kramat och pussat klart på honom fick han bowlingklot och käglor av oss och lego och vi följde med upp en stund. När vi kom ner hade vi fått böter på 600 kr, fucking idioter säger jag bara. Parkeringsförbud men de bor på högsta våningen och hela bilen var FULLASTAD med saker, är kontrollpersonen blind eller bara helt jävla dum i huvudet? Starttid 22.07, sluttid 22.16, hahahah idioter. Man hinner knappt gå upp och gå på toa på de få minuterna? Vi ringde dit idag så jag ska skriva ett mejl imorgon och överklaga. Det måste ju ha varit någon granne som ringde Q park så att de kom för de är inte ute vid den tiden. Jävla bölgrisar till grannar säger jag bara. Stör det dem genom fönstret att en bil står parkerad i 10 minuter? Nej imorgon ska det överklagas! Och jag hoppas verkligen att vi slipper betala.
 
Idag var i alla fall Jack här. Vi lekte, vi busade, jag kramade honom och bara insåg att jag älskar honom mer och mer för varje dag som går. Vi har köpt jättemånga presenter till Jack så idag öppnade han en del av dem, han älskar presenter så himla mycket. Och så fort han ser en boll blir han helt galen, han älskar bollar! Lovar att han kommer bli värsta fotbollsspelaren i framtiden ;) Aldrig sett ett barn på 1 år som springer efter en boll så snabbt som Jack och sparkar på den och allt.
 
Vi lekte en del hemma och sedan gick jag ut med Jack på gräsmattan och lekplatsen utanför oss. Där blåste jag mega såpbubblor som vi köpte i Polen, vi lekte med bollar, han gungade, åkte kana och så sprang vi runt en massa och sparkade på fotbollen. När man springer efter honom och jagar Jack så börjar han skratta, haha seriöst gulligaste som finns.
 
Här kommer en bildbomb från idag. Enjoy!
Men finaste, en liten pojke full av glädje.
Några bilar Jack fick.
Och så den gulliga ryggsäcken! Har ni sett något sötare?! Nu är Jack redo för äventyr.
Leka med bollen utomhus.
ÄLSKLING.
Och så leka lite i sandlådan.
"5 minuters paus faster, please" hahah sötaste.
 
På söndag ska jag och Jack förmodligen träffa Elliot och Oskar, jag hoppas verkligen att det blir av för jag saknar killarna! De är verkligen några av de härligaste killarna jag känner och jag kommer fullkomligt älska dem. Sen spelar ju både fotboll också, alla 3 om man räknar med Jack.



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback