slide show

Min dag

Morgonen började med diabetesläkaren. Gick åt helvete rent ut sagt. Pga tabletterna diamox jag tagit i 3 månader (mot vätskan kring hjärnan) (har slutat ta de nu btw) så har jag haft hur högt blodsocker som helst hela tiden!! Det är väldigt vanligt hos folk som har diabates, att tabletterna höjer blodsockret. Men min läkare verkade inte kunna få in det i huvudet så han var inte så glad vilket gjorde mig riktigt irriterad. Och sen förstår han verkligen inte vilket helvete jag har med migränen, mamma blev så upprörd över min migrän så hon började gråta hos läkaren. Hon klarar inte av att se mig lida såhär varje dag, dygnet runt längre. Men då slängde han ut oss och sa att han hade nästa patient?? Cp läkare hela högen. Så himla missnöjd med sjukvården när det gäller migrän. 
 
Efter det så följde jag med mamma till några skolor för att hämta schema och sånt. Hon jobbar ju som lärare i polska på alla skolor i Hlm och att sätta ihop ett schema är alltid det svåraste varje år. Vi var på linné, läreda och till slut väster. Jag ville egentligen stanna i bilen när hon skulle till väster för jag hade adidas byxor på mig idag, slappetröja, håret uppsatt (har ALDRIG uppsatt hår in public), var helt osminkad, sjuk migrän och såg allmänt sliten ut. De på väster har aldrig sett mig osminkad. Meeeen mamma tvingade ju med mig.. Fast vafan, att vara osminkad har ingen dött av, klarade ju mig ändå. Var sååå roligt att komma tillbaka till väster!! Var där runt 1 timme och det var så himla skoj att träffa alla igen, de har varit riktigt saknade under sommarlovet. Pratade med så himla många, skrattade så att tårarna nästan rann, vet inte hur många gånger jag sa hej till folk sammanlagt. Satte mig på en bänk och hela tiden kom det fram folk, sånt gör mig så himla glad! Snackade en massa med Robin, sen när han gick så kom Emma, Olivia, Stina, Amanda, Nelly och en massa. Träffade saknade Elin. Och Elliot, Oskar och alla. Åhh så himla saknade!! Oskar skrämde mig såå, han och Elliot såg mig på avstånd så viskade Elliot något till Oskar. När de var nära mig så gick Oskar bara rakt förbi mig utan att säga hej eller kolla på mig. Jag bara WTF händer?? Är han sur på mig eller? Var himla förvånad, Oskar som alltid är sjukt trevlig. Tänkte jaghopp, trevlig han blivit under sommaren. Men så vände han sig om och bara CAROLINA, hur är läget?? Skärm mig inte så igen Oskar!! Hahaha. Hälsade på Elliot och alla. 
 
Sen när jag står och pratar med Bibo så ser vi helt plötsligt något som rör sig över golvet, något STORT. Vi märker att det är en gigantisk spindel och jag fick seriöst en liten hjärtattack. FYFAN det var den äckligaste spindeln jag någpnsin sett. Så sjukt stor och tjock och ÖHHHH helt äcklig så jag dör. Bibo blev också skiträdd men så kom en kille och trampade på den. Vi trodde ju då att den var död så Axel går fram och stampar med ett ben och jag hoppade till för jag blev så jäkla rädd!!!! Och så helt plötsligt uppstår den från det döda???? Så började den gå igen och vi bara AAAHHHH, så samlades typ 15 pers runt oss och vi bara men omg kolla spindeln. Dog typ. Ni som känner mig vet hur otroligt rädd jag är för spindlar, är jag hemma själv och ser en spindel, till och med en liten så börjar jag gråta och låser in mig på ett rum tills mamma kommer hem och dödar den. Det har ju kommit 2 giftiga spindlar till Sverige, SKÅNE och en av de är luffarspindeln och Bibo blev så rädd att det var den, hahahaha öhhhh, äckligaste idag. Men en kille dödade den en gång för alla, äkta hjälte. 
 
Så hade riktigt roligt på väster, åh längtar bara tills jag är tillbaka. Vill börja jobba NUUU. 
 
Efter väster gjorde jag synundersökning på synsam, omg så hemskt. Hade 3,0 på höger öga????? Såg inte de små bokstäverna, de var så suddiga och blev så stressad så allt gick åt skogen. På vänster öga hade jag 6.0 så det var ju bra men höger är kaos. Hon tyckte jag skulle göra en fullständig synundersökning men eftersom jag blev godkänd, precis på gränsen dock, så sa jag att jag inte vill det så jag fick mitt intyg ändå. Men nu är jag nervös angående min syn :(((((( fast jag tror det kan ha med migränen att göra också, alla tabletter jag tar gör mig typ helt drogad och det försämrar säkerligen synen. Men har man diabetes är det lätt att synförändringar sker och det är min största rädsla. 
Sen gick jag och mamma och åt på infinity 
Sen träffade jag min darling

Min lilla men oj så fina familj 
 
Ikväll har jag haft sjukaste migränen. Har gråtit och skrikit av smärta. Har tagit så mycket medicin men inget hjälper??? Mitt huvud pulserar så hårt så det känns som om ådrorna ska spricka sönder och hoppa ut ur huvudet, 
 
Ska faktiskt sova nu, huvudet dunkar otroligt och jag orkar inte vara uppe med denna smärtan. Blir så himla trött av alla mediciner och mina ögon svider av tårarna.
 
Sov gott finisar och grattis till er om ni orkade läsa hela inlägget ;) 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback