slide show

Recap av veckan

(null)

(null)

(null)
I onsdags var det studiedag och för oss var den inarbetad, är lika med att jag var ledig, wow när händer det en vardag? Jag låg kvar i sängen så länge som jag kände för. Solen sken och jag gick in i chill mode hela dagen. Dock behövde jag rätta elevtexter en stund men bra dag i det stora hela. 
(null)
Jag har försökt att inte stressa den här veckan, jag fixar helt enkelt inte stress mer. Min KBT terapeut jämförde stress med allergi, det du är allergisk mot kommer få dig att må väldigt dåligt och för mig är stress samma sak. Stressen gör mig sjuk och jag orkar inte stressa mer. Det har gått OK denna veckan. 
(null)
Idag är det fredag och jag var på plats i skolan halva dagen och hade lektioner på distans andra halvan av dagen. Förresten, bilden är tagen hos min mamma så ni som var intresserade kan se lite av vardagsrummet här :-) 
(null)
Idag levererades min tv bänk, jag är så nöjd!! Det känns underbart att äntligen ha en tv bänk. En hantverkare var här och monterade upp den. 
(null)
Dock är ju de här sladdarna det absolut fulaste jag sett i hela mitt liv?? Jag måste göra något åt detta för det förstör hela mitt vardagsrum haha... Kabellist blev jag tipsad om, är det något bra? 

Nu blir det snart Talangfinal, choklad och sedan nog en tidig kväll för jag är såå trött. Ska gå över till mamma strax 💗 Jag har förresten börjat kolla på en ny serie, Vad som än händer, har ni sett den? Faktiskt bra. 

Imorgon tänkte jag svara på frågorna jag fått in min lägenhets Q&A så har ni någon mer fråga så ställ den nuuu. Kommentarer

Vad som än händer finns som bok och den är grymt bra! Mycket bättre än serien skulle jag vilja påstå🙂

Svar: Måste läsa den! :)
Carro

Åh så härlig vecka!!

Svar: Jaa :D
Carro


Kom ihåg


Trackback