slide show

Pampas <3

(null)
Någon mer än jag som älskar pampas? Det måste verkligen vara en av de bästa inredningstrenderna som någonsin funnits. Jag ogillar starkt blommor, är verkligen ingen växttjej och levande blommor existerar inte i min lägenhet. Det är slöseri att köpa blommor till mig för de överlever inte ett längre tag. Jag har helt enkelt inget intresse av växter. Pampas är ju torkade växter vilket passar mig perfekt. Har pampas och bunnytails på sju ställen i lägenheten haha... 

Fortsätt ställa frågor till min frågestund kring lägenheten!! :-) Antingen i detta inlägg eller i inlägget nedanför. Fråga exakt vad ni vill. Jag skulle vilja ha i alla fall 10 frågor till innan jag besvarar de i ett inlägg, så att det i alla fall blir en del frågor att svara på. 

Kommentarer

fint men efter ha brunnit tog jag bort allt pampa gräs här, nu är det kaktusar som jag älskar som får pryda behöver lite vatten typ 1 gång i månaden. Har mkt bambu o natur nu :)

Evas blogg

Svar: Oj, brann det i din lägenhet?
Carro

Är det som du har tänkt dig att bo själv? Finns det något som inte blivit som du hoppats på? Hur är det att bo vägg i vägg med mamma?

Svar: Tack för dina frågor! :D
Carro


Kom ihåg


Trackback