slide show

#2 WALK IN CLOSET

Åh, nu kan jag äntligen visa er rum nummer två som är helt klart, nämligen min walk in closet. Helt ärligt är detta den största anledningen till att jag valde att flytta till en 3a och inte en 2a, jag har så svårt att tänka mig ett hem utan en walk in closet. När jag bodde hemma hade jag ju ett rum på 10 kvm till bara garderob, det var en sådan dröm. Det var en helt underbar walk in closet. När jag flyttade in i denna lägenheten försökte jag återskapa den så gott det gick men detta rummet har dels en annorlunda planlösning och dels är det lite mindre. 
 
Jag hade 6 st garderober i förra WICen men här fick endast 5 st plats. Jag grät inombords när jag förstod att jag skulle vara tvungen att göra av mig med en del av garderoben haha... Jag är i alla fall relativt nöjd med hur det har blivit. Jag saknar min gamla WIC varje dag men detta känns ändå som det näst bästa jag hade kunnat åstadkomma. Alla som kommer hem till mig blir blown away över min garderob och det är alltid roligt att se. Jag kan inte komma över känslan att jag inte älskar denna till hundra procent men men 😬 Jag tror jag mest av allt saknar det ljusa trägolvet jag hade innan, det var så galet fint och ljusade upp hela rummet. 
(null)
 
(null)
Här har jag fångat hela garderoben i en bild. Det jag stör mig på mest är att det är så trångt när man kommer in för ni ser väggen på garderoben precis när man kommer in? Så hade jag inte det tidigare då min dörr var mycket mer åt höger än denna är. Denna dörren är placerad på ett mycket märkligt sätt, inte alls centrerad och det stör mig såå mycket. 
 
(null)
 
(null)
Close up bilder på de olika sektionerna. 
(null)
 
(null)
Älskar detta 💗 Alla passfodral, plånböcker, iphoneskal och liknande accessoarer på en plats och alla skärp och håraccessoarer på en annan. Så överskådligt och enkelt att hitta. 
(null)
Precis under, i en utdragbar låda, har jag alla mina jeans och en del av mina byxor. 
(null)
I första sektionen har jag längst till vänster två västar och tröjor med polokragar och sedan långärmade, tunna tröjor, organiserat efter färg såklart. 
(null)
Under har jag alla mina väskor, jag har sålt så många väskor så har nu bara kvar mina favoriter. Calvin Klein, Marc Jacobs och mina två älsklingar från Balenciaga. De väskorna som ligger ner ska hänga på en väskhängare men den behöver borras fast för den har ramlat ner när vi tejpade upp den. 
(null)
I nästa sektion har jag tjocktröjor, organiserade efter märke och färg. 
(null)
 
(null)
I hörnsektionen har jag alla mina klänningar och nedanför ett par av mina favoritskor, som blir en fin detalj. 
(null)
I nästa sektion hänger kortärmade tröjor och nedanför kjolar och shorts. Detta är det jag är minst nöjd med för tidigare hade jag kjolarna i en större sektion och inte lika långt ner men fick komprimera allt när en av sektionerna inte fick plats. Ändå en OK lösning tycker jag. 
(null)
Under kjolarna har jag mina smycken. 
(null)
I nedersta lådan har jag alla myskläder, strumpbyxor och alla bikinis. 
(null)
I sista sektionen har jag korta linnen. 
(null)
I lådan under har jag underkläder och i nästa låda alla typiska strandplagg. 
(null)
Nederst hänger de byxorna jag använder mest just nu. 
(null)
 
(null)
Sminket jag använder mest. 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Minnen från fina resor. Björnen från Mammoth Lakes som jag besökte under fotoresan <3, kamelen från Dubai, lejonet från Singapore och Frihetsgudinnan och Empire State Building från New York. 
(null)
 
(null)
Oj, ni får ursäkta stöket på sittbänken som reflekteras i spegeln haha, som ni ser städade jag undan det till den andra bilden ;-) 
 
Ja här har ni hela min walk in closet. Som sagt, jag är nöjd med inte 100% nöjd men hur många är det som har ett helt rum som WIC, inte särskilt många så jag tror jag ändå borde känna mig nöjd. Hade jag inte haft den gamla att jämföra med hade jag säkert älskat denna supermycket. Nu älskar jag den relativt...:-) Vad tycker ni?
 Kommentarer

Men wow vad fint du har det och jag vill också ha utrymme för en walk in closed. Kramis <3

Svar: Tack så mycket! <3
Carro

» Annie

Så fint det är! och vad stort det ser ut med<3

Svar: Tack! <3
Carro

Så avis jag blir. Hade också velat ha det så fint och organiserat.

Svar: Hihi tack! :)
Carro

» Alice

Åh, jag tycker det blev jättefint, men jag har ju inte riktigt något att jämföra med heller, haha! Men så mäktigt med en WIC verkligen, synd med dörren bara! <3

Svar: Tack så mycket! Ja men det känns verkligen lyxigt <3
Carro

Vilken härlig och stor walk in closet :D

Svar: Taack :D
Carro

Men snälla vilken dröm! Blir avis!

Svar: Hihi <3
Carro

» Carro

Åh vad härligt med en wic. Det ska jag se till att bygga här hemma på nerevåningen när barnen är stora och vill flytta upp till övervåningen. Vad fint det blev! 🥰

Svar: Tack! <3 åhh ja, det är verkligen en lyx i vardagen.
Carro

men tack för visning super snyggt o så kul med allt på sin plats det gillar jag med :)

Evas blogg

Svar: Vad roligt att höra!! :)
Carro

» lisa

Vilken fantastisk Walk-in-closet, rena drömmen !

Svar: TACK! :D
Carro

» Enna

Så fint! Drömmen ju :=

Svar: TACK! :D
Carro


Kom ihåg


Trackback