slide show

Nytt till lägenheten

Min lägenhet börjar likna ett hem ♥ Dock har jag 35 post it lappar med saker jag behöver köpa. Jag visste att det var dyrt att flytta men inte såhär dyrt...
 
Jag har klickat hem lite saker. En del väldigt nödvändigt och annat bara för att det var för fint för att motstå hehe.
En gästhandduk med volang, hur fin? Gästhandduk behövs ju faktiskt! 
Ljuslykta, tycker den är jättefin och annorlunda. Inget måste men vill-ha köp :-)
Två tallrikar till, har redan 4 st men behöver 6 st. Allt detta är från H&M Home, som jag verkligen är besatt av. 
Jag har en ganska stor tom vägg i sovrummet där jag först tänkte hänga upp någon lampa och väggdekorationer men besstämde mig igår för två tavlor istället. Dessa är så sjukt fina! 
Duschhylla, är ju ett måste. Jag har nu alla produkter på golvet i duschen och det fungerar ju såklart inte. Längtar tills denna kommer. 
Handdukskrokar, två till badrummet och en tänke jag faktiskt ha inne i duschen. Jag torkar alltid ögonen med en handduk när jag tvättar håret så måste ha någonstans att hänga den. Jag kan verkligen inte öppna ögonen när vatten rinner nerför ansiktet haha, bara jag??
Tre krokar till köket blev det också, för kökshandduk och grytlappar. 
Okej, tre wanties men kunde inte motstå. 
Gardiner till sovrummet. Jag kan noll om gardiner och har ingen aning om dessa ens kommer att passa in men jag chansar, i värsta fall får jag skicka tillbaka. 
Den höga vasen. De som känner mig vet att jag blivit besatt av ansikten haha... Tänker ha pampas i denna, i hallen :-) 
En liiiiten minivas som jag tänkte ha på mitt soffbord, som förresten levererades idag (jag är KÄR). 
Två örngott med volang, vill ha dessa som prydnadskuddar i sängen. 
Världens finaste matta!! Jag köpte en exakt likadan men i mindre storlek, den var superdyr och jag tänkte ha den i vardagsrummet. Som ni vet visade den sig vara alldeles för liten så jag flyttade den till sovrummet istället där den faktiskt passar helt perfekt. Ska visa er bilder senare. Nu har jag dock ingen matta i vardagsrummet och det känner jag behövs så jag beställde en likadan fast 200x300. Hoppas, hoppas den passar in nu! Min soffa är 265 lång så den borde passa. Så dyr men förhoppningsvis värd pengarna. Jag fick 30% rabatt (väntat i flera veckor på denna rabatt haha så jag slog till nu direkt!). 
Ett dubbeltäcke till min dubbelsäng. Jag vet inte om det är bäst att ha två normalstora täcken i en dubbelsäng eller ett större? Vad har ni? Jag köpte också ett påslakan till detta täcke men hittar ingen bild på det nu. Kommentarer

Men här händer det saker när man inte är inne varje dag :) så mkt fint o det där örngottet med fransar har vi i vitt samt påslakanen i beige med volanger från hm home super sköna att sova i o den lilla vasen från hm har jag oxå här hemma :) så mkt fint du köpt grattis i efterskott tjejen

Evas blogg

Svar: Haha ja, nu går det framåt :D Åhh så kul, älskar h&m home!! tack fina du. Kram
Carro

Så mycket fint <3

Svar: Taack <3
Carro

» ullie

vi har oxå den stl på mattan mycket finare med större .
det är alltid en massa man vill ha men får ta lite i taget

Svar: Ja det ska bli så kul att se hur vardagsrummet kommer se ut med en större matta :)
Carro


Kom ihåg


Trackback