slide show

En bättre lördag

Hej darlings!
 
Vad har jag gjort idag? Jo först tog jag en rejäl sovmorgon. Jag har dragits med en fruktansvärt migrän de senaste 5 dagarna, ingen medicin hjälper och jag mår hemskt illa dygnet runt. I alla fall, klockan 14 mötte vi upp Simon, Alexandra, Evelina och Roman för lunch på wokhouse. Dubaiplanering var prio 1 eftersom att det är den familjen vi ska åka till Dubai med. Nu har vi fått oss en klarare bild på vad både vi och de vill göra där. Vissa attraktioner ska vi göra tillsammans och annat enskilt eftersom att vi självklart vill göra lite olika saker.
 
Alltså jag är så taggad så jag orkar inte!!! Jag ska blogga om allt vi ska göra där, det är så mycket cool! Fast samtidigt får jag ren och skär panik. Jag är en människa med stor beslutsångest. Ska jag välja chips och jag bara får välja en påse så står jag liksom där och denna??? Eller den här istället???? Skitjobbigt, for real. Problemet med Dubai är att vi bara kommer ha 6 fulla dagar där och det finns så sjukt mycket jag vill hinna med, se och göra så jag får allvarligt p a n i k. Hur hinner man med allt man vill? Svar: det går inte. Därför måste man börja välja ut och prioritera och det ger mig panic. Jag har aldrig varit i Dubai men jag vet redan nu att jag ska tillbaka dit och då stanna i 2 veckor. Det kommer bli mycket Dubaiinlägg på bloggen framöver men hoppas ni tycker det är kul. DUBAI!!!! Ja jag är övertaggad :)))
Ni kanske undrar hur denna underbara familjen ser ut och här har ni dem! Förutom fina Karolina som tog studenten. Så det är de här vi ska till Dubai med. Alexandra längst till höger ska jag till USA med :)
 
Hur som helst, efter att vi sagt hejdå så åkte jag till brorsans lägenhet för att hälsa på. Han har ju flyttat nu och det känns, konstigt? Har bott under samma tak i hela mitt liv och nu är han liksom borta, min fina bror trots att vi bråkar typ asmycket hela tiden? Men jag älskar honom så mycket. Han har Jack den här helgen och jag var där nästan 4 timmar och sen kom mamma en stund på slutet. Oh my vad jag älskar Jack och han älskar mig så mycket så det gör nästan ont i hjärtat. Ingen annan fick tvätta hans hår utan det skulle jag göra. Tvätta håret på det där fina lilla huvudet och sedan bäddade vi ner oss i soffan, sån mysis!
Jag och Jack tog en massa bilder med snapchatfilter, alltså de är ju så roliga! Tycker första bilden blev riktigt söt och denna är ju bara fett rolig.
Brorsan köpte en fet familjepizza som vi åt, alltså den var verkligen sjukt stor.
Vi fortsatte ta bilder och som vi skrattade åt denna! Jack bara "jag är en flicka" dööööör.
Brorsan lekte stark (okej han är stark) och gjorde armhävningar med Jack på ryggen.
Avslutade med häng på soffan. Bra kväll med bästa familjen.
 
Okej, let´s face it kvaliten suger men det är mobilbilder och ibland fångar mobilen roliga ögonblick bättre än vad kameran gör.
 
Förresten, har någon av er tips på en grym gopro men som ändå har ett rimligt pris? Tänker 3 tusen som max även fast det är lite dyrt. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback