slide show

Sjuk

Söndag! Och jag är sjuk.. Har hela veckan haft lite feber och känt mig hängig. Mycket stress med praktiken och har inte kunnat slappna av. Igår på kvällen kändes halsen väldigt konstig och det blev inte bättre idag när jag vaknade genomsvettig och tjock i halsen. Jävla skit! Jag har ju fortfarande en del praktik kvar, ska på jobbintervju på tisdag, träffa min handledare i Kstad på onsdag och även intervjuas av en tidning någon dag. Passar verkligen inte att bli sjuk nu??

I och med min diabates så mår jag verkligen skit varje gång jag blir sjuk. Kan absolut inte leva som vanligt som andra - nej jag blir helt utslagen. Har inte druckit något idag, känner mest fyfan.

Idag klockan 13.30 ska jag och mamma på en föreläsning i Kulturhuset om migrän. Jag anmälde mig redan innan så nu måste jag liksom gå. Har en massa plugg också men känner bara för att sova sova sova. Ska börja med en antibiotikakur nu, det enda som hjälper mig att bli bra någorlunda snabbt. Ni behöver inte kommentera hur dåligt antibiotika är, jag vet att svenska sjukvården inte vill ge ut det, endast i nödfall. Dock känner jag mig själv bäst och vet att det fungerar för mig, så jag gör vad jag själv vill,

Kram!
Kommentarer

Vad tråkigt! Krya på dig!!(:

Svar: är sjuk nu igen så passar på att skriva tack :))
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg


Trackback