slide show

Dolphin adventure

På måndag ska jag och Alexandra simma med delfiner på Atlantis! Jag har simmat med delfiner en gång tidigare och det är verkligen något wow. På Atlantis verkar det genast tusen gånger häftigare också. Det var väldigt dyrt så jag hoppas att det är värt priset.
 Kommentarer

Men Gud så häftigt vilken upplevelse 💞

Svar: det var riktigt coolt!
LittleMissSunshiiiine

Att simma med delfiner är fruktansvärt. Se filmen Blackfish, så slutar nu nog skryta om det. Jag menar dig inget illa, jag för budskapet vidare.

Delfiner är högintelligenta djur och de fångas först på platser som The Cove i Japan, en liten vik där delfiner slaktas, fångas eller helt enkelt stressas till en gräns som kan liknas med Förintelsens fångläger under Andra Världskriget. Dessa delfiner fraktas sedan världen runt för att människor ska "underhållas" till priset av deras frihet och liv.

Som sagt, delfiner är högintelligenta och hör hemma i havet, inte i små klorbassänger.

Det här är säkert inte en kul kommentar att få, men det är ett otroligt allvarligt ämne som MÅSTE föras fram i ljuset. Bojkotta allt som har med djurfångenskap att göra.

Svar: Ja jo jag förstår dig och tar inte illa upp, har läst det innan. Dock är vi människor inte perfekta och jag gör, precis som många andra, val som inte alltid är toppen. Jag valde dock att simma med delfiner och på Atlantis tar de hand om delfinerna på ett bra sätt. Jag tycker synd om djuren som blir till mat också men trots det äter jag kött. Så jag förstår vad du menar men jag gör mina val och jag står för det.
LittleMissSunshiiiine

» Vik

Det finns inga delfiner på någon park någonstans som har det bra. Det är ungefär som att säga att några av judarna under andra världskriget slapp ju gaskammaren och därför hade dom det kanske bra. Ungefär samma typ av logik.

Självklart är det ditt eget val, men om du är medveten, varför blundar du?

Svar: Men låt mig? Som jag skrev i ett senare inlägg så är alla mina val inte perfekta men det är ändå mina val. Det är synd om djuren men jag är ändå inte vegetarian för jag gillar kött för mycket. Ingen tvingar dig att simma med delfiner så du får respektera mina val så respekterar jag dina.
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg


Trackback