slide show

Försök leva mitt liv i 1 dag

Idag är det en jävla skitdag. Idag och alla de senaste dagarna då det blåser något så fruktansvärt. Välkommen till mitt liv med migrän.
 
Ibland känns allt så lönlöst, ingen förstår hur ont jag har. Jag vill kunna leva ett normalt liv. Jag är 23 år gammal och har alltid ont. Det är skrämmande. Jag kommer inte ihåg hur det känns att vakna på morgonen och må bra. Vakna utan att det känns som knivhugg mot pannan och ner mot ögonen. Vakna utan att ha en helt galen värk i nacke och axlar som strålar. 
 
När det blåser kan jag inte förklara smärtan. Jag vet inte vad det är som händer men hör jag att det blåser så vill jag bara börja gråta för jag vet att jag kommer få ett helvete. Ni som bor i Hässleholmstrakterna vet att det de senaste veckorna blåser exakt hela tiden. Jag väntar också på min mens och det går inte att beskriva med ord hur ont jag får då. Det är inte mänskligt. Jag önskar inte ens min värsta fiende att ha så ont. Fyfan vad allt känns lönlöst idag. Jag kan inte sova för jag har för ont. Jag kan inte läsa för jag kan inte koncentrera mig. Jag kan inte titta på tv för det är för mycket ljust. 
 
Hur länge ska jag leva med det här? Hela livet? Jag vetifan hur länge jag orkar. Förtjänar jag inte att vakna i alla fall någon dag per vecka utan att ha ont? Vill helst radera denna dagen. Är så galet avundsjuk på er som mår bra. Ni ska bara veta hur lyckligt lottade ni är. Vaknar du upp på morgonen och inte har ont? Då ska du vara lyckligast i världen. Finns inte hälsan - finns ingenting. 
 
Jag är duktig på att gömma min smärta men innerst inne brister det, alldeles för ofta.



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback