slide show

Q/A DUBAI

Resans pris?
40 000 kr för flyg, hotell 6 nätter och frukost.
 
Hur har du fått ihop budgeten?
Jag jobbade mycket förra året och sparade en stor del av det jag fick in. Betalade in på resan när och hur mycket jag kunde under 1 års tid. Det är det som är så himla bra när det gäller t.ex Fritidsresor och Ving, att man kan betala i sin egna takt - bara så att resan är betald 2 månader innan man åker.
 
Hur mycket skall du slösa?
Matkassa har vi separat men mina fickpengar kommer landa runt 15k hoppas jag.
 
Vem och varför just den åker du med?
Jag åker med min mamma, jag har drömt om Dubai i många år men mamma har varit svårövertalad. Nu är det dock jag som betalat för hela resan så det var lättare att få med mamma då. Våra familjevänner blev också sugna på Dubai så de åker samtidigt som vi och vi ska bo på samma hotell. En del saker kommer vi att göra tillsammans och andra saker själva. Älskar familjen Gorny så det kommer bli så kul!
 
Hur länge stannar du?
29 oktober till 5 november. Det blir 6 hela dagar i Dubai.
 
Vad lockar mest med Dubai?
Jag kommer ihåg när Dubai första gången fångade mitt intresse. Jag gick på gymnasiet och vi kollade på en film på geografin och där framställde de Dubai som världens snabbaste växande plats. Det är så häftigt att bara för ett tiotal år sedan så fanns det öken så långt ökat kunde nå och idag är det häftigaste platsen på jorden. Jag har velat åka dit sedan dess.
 
Det som lockar mest är nog blandningen mellan strand och storstad. Jag har hört att sanden är vit och vattnet turkost och i bakgrunden står stora skyskrapor. Man kan rida kamel på stranden. De kontrasterna liksom. Att allt är nytt, cool och modernt gör inte saken sämre. Dubai är lyx och återigen lyx och vem gillar inte lyx? Shoppingen lockar också, världens största shoppingcentrum med 1200 butiker. I Dubai verkar man kunna hitta allt. Att kriminaliten är ungefär lika med 0 känns otroligt skönt, Dubai ska vara ett av de säkraste och tryggaste platserna i världen tydligen. Vädret är också ett stort plus!

Flyger ni från Kastrup? Hur dags?
Ja, på dagen.
 
Hur taggad är du på en skala?
På en skala mellan 1-10 är jag 11!
 
När åker du? 
Nu på lördag.
 
Taggad?
Ja sjukt! 
Undrar ni något mer så bara fråga.
 
 



Kommentarer

Tack o kul svar :) hoppas du delar med dig av bilder ;)

Svar: det kommer jag absolut att göra!
LittleMissSunshiiiine

Oj oj oj så härligt. Håller en tumme att allt blir magiskt!

Svar: Dubai var verkligen helt Amazing!!
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg






Trackback