slide show

En dag i Kristianstad

Idag har jag varit i Kristianstad, trevligt förutom att vädret sög! Det började ösregna något fruktansvärt, som om typ himlen öppnade sig. Vårt lilla paraply hjälpte ju inte ett dugg och jag hade ingen jacka, trodde inte det skulle regna idag.. Hela min kofta blev superblöt så jag fick sitta i linne i 16 grader, lagom roligt. 

Men annars så! Var på donken och åt glass, sen träffade jag en tjej som heter Saranda, supersnäll och härlig! Så lik mig till sättet, vi ska ses i sommar. 

Jag skulle inte shoppa något idag men jag som älskar att shoppa kunde ju såklart inte hålla mig. Men är sjukt nöjd, hittade precis vad jag behövde! En långklänning, ett par Ralph Lauren skor, en klänning, ett par shorts och ett linne. Hur nöjd sina helst fast fattig nu. 

Hittade tyvärr inget till avslutningsmiddagen och studenterna men imorgon ska jag nog ha ett sjukt fint linne jag köpte på hollister istället för klänning. Jeans kan väl också vara fint till en avslutningsmiddag? Eller?


På donken. Usch nu kommer jag inte äta där på länge, en gång vartannat år räcker. När vi kom tillbaka till Hässleholm så köpte vi födelsedagspresenter till brorsan på hemmakväll, yolo. Brorsan blev glad i alla fall. 


Min stora fina kille. Det är han som är ljuset när allt annat är mörkt. Fasters ögonsten. 

Imorgon är det avslutningsmiddag men innan dess ska jag tydligen jobba några timmar på fritids, fick reda på det idag. Första gången jag jobbar där, vad gör man ens på fritids? Kommer bara ihåg att jag inte tyckte om fritids när jag gick där haha. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback