slide show

Äckeldag

Hela den här dagen är åt helvete. 

Har haft en dålig dag på jobbet, har aldrig blivit så arg på någon klass som idag. Idag var första dagen på 4 månader jag inte vaknade med migrän, var så glad. Men efter den lektionen fick jag sån sjuk migrän så jag var så nära på att börja gråta inför alla. Ibland undrar jag vad det är för yrke jag gett mig in på, det är ett helvete ibland. 

Och nu fick jag reda på att jag fick praktikplats på läreda?! Seriöst, läreda? Jag tog det som 4e val av 4 möjliga, alltså som sista val?? Vill typ ta självmord, hatar allt som har med min äcklig skola att göra. De kan inte ens fixa en praktikplats normalt. Började gråta & min migrän blir ju verkligen inte bättre av det. Fuck allt. Jag vill inte vara på läreda!!!! Ska ringa till administrationen imorgon och fråga varför jag fick mitt 4e val? Efterblivna hela högen. Jag vill verkligen byta och ska göra allt för att det ska gå. Ringde de idag men de hade såklart redan gått för dagen. 

Nu har jag en massa plugg och imorgon måste jag till min äckliga skola i Hbg vilket kommer göra att jag kommer få sån hemsk migrän så hela dagen blir förstörd. 
Ett negativt inlägg men är verkligen så sur idag! Sämsta dagen på länge. Läreda????? Jag vill inte vara däääääääääääääär. Fan.



Kommentarer
» Siri

Låter som Carro e arg :( Vill inte deeeet :( Men du är bäst ändå :D PS. Dumma dom som bestämde att du skulle praktisera (eller vad det var) på Läreda. DUMMA DOM och bästa Carro :D

Svar: Jaa, var riktigt arg haha :( ska på möte imorgon med rektorn så vi får se vad hon säger angående praktiken! fina Siri! <3
LittleMissSunshiiiine

» S

:(

Svar: :( <3
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg






Trackback