slide show

SOMMARLOV!!

Ikväll skickade jag in min sista uppgift och vet ni vad det betyder? Jag har nu sommarlov!!!!!! Har inte haft lov sen jullovet och jag har haft ett sjukt stressigt år. Med migrän varje dag, kämpat och gråtit en massor för smärtan tar vissa dagar över mitt liv. Stress på jobbet, sjukt mycket stress i skolan och en massa plugg, många sena pluggnätter och otroligt många timmars plugg. 

Jag har varit duktig hela året så jag känner verkligen att jag förtjänar ett långt sommarlov. Bara släppa all stress för ett tag, göra vad jag känner för och se om migränen blir något bättre. 

Den 4e juli åker vi till Spanien och några dagar efter vi kommit hem bär det av till Polen. Annars ska jag vara i Sverige, hoppas på bra väder så att jag hinner bli brun innan Spanien. Jag ska vara med kompisar, vila upp mig, läsa en massa, passa på att umgås med Jack & hitta på roliga saker och bara ta det lugnt. 

Hoppas på att denna sommaren kommer bli toppen. Välkommen sommarlov 2014! Bästa av allt? Slippa plugga i 2,5 månad. Wow, vilken dröm!

Nu hoppas jag bara att jag klarar komplettering men det tror jag, blev nöjd med den. 

Summer is here. Vakna imorgon, torsdag, fredag, lördag, söndag osv och veta att jag inte behöver plugga. Den känslan. Jag har slitit så mycket i skolan, klarat vartenda tenta under hela året, klarat allt trots mitt helvete med migränen. Detta gjorde jag bra, ofta känner jag bara att jag vill hoppa av eller sjukskriva mig. Men jag är en fighter, ger verkligen inte upp i första taget. 2 år avklarade, 2,5 år kvar. Tufft som fan men jag ska klara det. 

SOMMARLOVKommentarer

Kom ihåg


Trackback